Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | .... | 7 | 8 | (Page 9) | 10 | 11 | .... | 36 | newer

  0 0
 • 07/18/13--11:40: Mmmm! DET var godt DET..... • I dag vil jeg dele( muligens..) sommerens deiligste dessertrett..og som dere sikkert har skjønt har det med sommerens aller søteste bær å gjøre..nemlig JORDBÆR!
  Dessertretten fikk vi smaken på etter et besøk hos våre danske venner for noen år siden. Siden den gang har vi gjort den litt om, slik at det har blitt litt vår "egen":) Her er det du trenger,jordbær,krem, knust kavring som blandes med litt sukker og vanilje is.

   Først noen deilig iskuler,så litt krem...hele eller delte norske jordbær,så tilslutt et godt dryss med sukkerkavringen. Fantastisk godt,faktisk SÅ godt at man et lite øyeblikk bare må lukke øya å NYTE...
  Klart dette er ingen "lett" dessert,så ikke det er ikke ofte vi unner oss den...det er vel også derfor den smaker himmelsk:)


  Markjordbær er helt klart et av sommerens skjønneste tegn synes jeg. Disse er hentet inn fra hagen, hvor de tar seg til rette i hver en krok...og det kan de bare få fortsette med.. for hos meg bringer de bare fram SMILET!  KLEMMER VIBEKE


  0 0
 • 07/19/13--23:02: Vi tar solhatten på...
 • For i dag er det sommermarked i vakre Nevlunghavn,nærmere bestemt hos Bente med Otiilies Gårdshandel. Her skal jeg stille ut malerier,sommerbøker jeg har illustrert ,brukskunst og div papir.
  Mange andre spennende utstillerer skal også være med i år...gleder meg til selv til å finne noen "gobiter"..  Så alle som kjenner for å oppleve en vakker sommerdag på landet,bør garatert ta seg en tur til sommermarkedet til Bente i dag:)Vi åpner kl 11 og holder på helt til kl16 !Kansje vi ses??
  Strålende lørdag alle sammen!KLEM VIBEKE


  0 0
 • 07/21/13--14:04: Det gode i livet!
 • Å så deilige varme dager vi har her nå,kan ikke huske sist det var slik en sommer. Klart den må NYTES,synes ikke det er lenge siden vi hadde ekstrem kulde og is og snøbelagte gater her jeg...Det er en nokså sliten men veldig fornøyd Vibeke som sitter høyt med bena i kveld...Det har nemlig vært to strålende sommermarkeds dager i herlige Nevlunghavn hos Otiilies Gårdshandel.Mange tok turen innom og jeg kan ikke være mer en strålende fornøyd med mitt eget salg..Jeg dro nemlig hjem nærmest utsolgt for malerier:)))

   Slike dager gir meg bare så MYE,man møter så mange inspirerende og gode mennesker som deler den samme interessen som deg..ÅH! det er godt det:))Vil takke alle som tok turen innom min lille plass og slo an en hyggelig prat og handel.Det var gode samtaler om både blogg og kunst.Dere skal vite jeg setter pris på alle de gode orda:)

  Klart jeg selv fikk med meg noen skjønne skatter fra Lise,som bare har de fineste saker med seg fra Sverige.Jeg gir dere en smakebit på dette senere.Riktig god ukestart til alle sammen,her går man inn i sin siste ferieuke:) Den skal NYTES!    KLEMMER VIBEKE


  0 0
 • 07/22/13--11:04: Landelig i grønt og blått


 • Landelige skatter fra Sverige har tatt plass på kjøkkenet,sammen med sommerens deilige grønnsaker.I fargekombinasjoner grønt,turkis og blått blir det bare en herlig liten fargefest på kjøkkenet:)
  Denne skjønne lille boksen samt alle de tre små fatene ,er funn hos Lise på sommermarkedsdagene.

  Dette lille sausnebbet måtte også bli med hjem..her med bittesmå hvitløk.   Gamle linhåndkler med blått monogram,JA TAKK!! sier jeg bare:)

   Slike små poteter er vi veldig glad i her hjemme,i dag har jeg piffet de opp med persille fra egen hage,purre,vårløk og hvitløk.MMMmmm veldig veldig godt var det:)


   Klart det ble flere skatter med hjem..i både hvitt og gammel sølv....og de skal dere få se senere:) Finner alltid så masse fint hos skjønne Lise som er bosatt i Sverige.Der traver hun loppiser og har gjennom tiden samlet masse skatter. Heldigvis selger hun litt av det hun finner, og her i Norge har hun flere faste kunder:)
  KLEM VIBEKE

  0 0
 • 07/24/13--10:57: Malt kjøkkenbenk i hvitt
 •  Kjøkkenbenken trengte noen nye strøk med maling nå,så nå er den blank og fin i hvitt. Før var den grå,men etter en liten stund i tenkeboksen ville jeg prøve meg på hvitt (som jeg er så glad i ...) Det ble hele tre strøk,og mulig jeg kunne trengt et strøk til...sånn er det med hvitt, en utakknemelig farge å male noen ganger desverre...Jeg har brukt halvblank gulvmaling og den virker veldig slitesterk for vi har hatt det slik i snart fire uker.


   Skjønne tallerkner i rødt er også funn hos Lise.
   Denne har jeg forelsket meg helt i ,og har aldi sett noe slikt før.Kjenner at jeg gjerne skulle hatt flere av disse.


   En fransk liten  skattesamling på en gammel norsk trappestige.


   Sommerlige tekstiler fra Home & Cottage har funnet seg til rette her på kjøkkenet....meget svak for farger som dettte....og sammen med gammelt lintøy...ja da er jeg solgt igjen:)))  I dag har det blitt litt snekring her hjemme,gamle vinduer har fått nytt liv kan jeg fortelle...i form av et vakkert skap.Har ønsket meg et slikt leeenge og nå har vi jammen fått det til:)) Så i morgen venter malekosten,sola og musikk på øret... og er det tørt innen morgendagen blir det en titt for dere også:)
                             KLEM VIBEKE

  0 0
 • 07/25/13--11:17: Vitrineskap av gamle vinduer
 •  Å  jada så ble skapet ferdig i dag...og all ære for det skapet skal mannen min få. For det var han som fant de gamle vinduene på gjenbrukstasjonen vi har her i nærheten og det er han som har snekret det FINE skapet sammen. Skapet skal få stå ute i sommer,men må inn når vinteren setter spor igjen.
   Skapet er laget av hobbyplater,kledningsbor og vitrinedørene er gamle vinduer. Jeg har malt det med egghvit beis.
   En annen koslig ting som skjedde i dag er at jeg ble invitert over til en koselig nabo som er like glad i gamle saker som meg. Fant jeg noe var det bare å siifra...."fant noe"...ho,ho jeg finner jo alltid noe:))
  Gamle bokser fikk da bli med hjem,som denne gamle svenske..helt skjønn med sommerens solsikker!


   Denne ble også med... en herlig rød gammel dropsboks. Her med frisk grønn basilikum !


  Lenge har jeg ønsket meg et slikt skap,og ønsker vi å gjøre det enda større,ja så har vi en dør til vi kan bruke:))) Men nå skal denne nye plassen nytes,kjenner at jeg kan bli riktig så glad og kreativ her ja:))
  I dag ønsker jeg også følger nr 600 masse velkommen!!Så gøy at så mange ønsker å følge med på Vibeke Design :)
                                                      KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 07/26/13--11:06: Duften av lavendel
 • Det duuuufter herlig lavendel i hagen nå,en blomst jeg aldri kan få nok av...derfor har jeg plantet en hekk med lavendel ved inngangen. Ikke feil å bli møtt av synet og duften av den når man kommer på besøk, tenkte jeg når jeg begynte å plante den for noen år siden:)
  Siste ferieuke på meg nå og den har jeg kost meg med i hagen..
   Litt av utsikten fra den øvre hagen på en vakker sommerdag...Åh!FOR en sommer vi har hatt..tenk jeg har hatt fire uker med SOL i ferien min...kan ikke huske sist jeg opplevde det :)   Koselig å lage små sommerbuketter fra hagens blomster...deilig å leke seg med ulike form og farger:)
   Fransk gammel turkis kanne,helt fantastisk farge til disse blå,lilla,rosa nyansene synes jeg:)


   Denne kar`n har det godt for tiden kan dere tro..selskapsyk som han er ,har han nå alle de han er så glad i rundt seg hele tiden...masse kos hele dagen gjennom . HAN er heldig og det er VI også:)
   Kjære alle sammen TAKK for alle koslige tilbakemeldinger på forrige inlegg både her og på facebook.Flere som er glad i gjenbruk der ute:)) Vi har nå bestemt at innen et par år skal vi bygge et lite hus i hagen. Vi er derfor på let etter gamle vinduer og dører,helst fra Sverige. Det skal bli et slags gjenbrukspreg over det også. Dere som har fulgt meg en stund vet at dette er noe jeg har ønsket meg leeenge,så bare det at jeg vet at det nå nærmer seg gir meg sommerfugler i magen:))....Så var det bare å smøre seg med den tålmodigheten da.....jeg som er av typen som" gjerne skulle fått gjort det i går."..:)
  Fin helg alle sammen! KLEMMER VIBEKE

  0 0

   Nok engang har jeg vært i grøftekanten å plukket med meg noen av de mest dekorative sommerblomster som finnes, nemlig hundekjeks.De er ikke til å unngå å legge merke til der de står å sterkker hals med sine delikate blomster. Disse sammen med zink og mine herlige snegleskjell fra Danmark,ja det er bare SOMMER for meg det.


   I løpet av sommeren har vi vært en tur i koslige Arendal.Der besøkte vi en antikkbutikk ,hvor denne lille terrinen sto å ventet på meg...til bare 20 kr!
   En skikkelig gammel sak med et lite sjarmerende skår i seg....det var derfor den kostet bare 20 kr:)


  I dag viser jeg også en av de skjønne lysstakene jeg fikk med meg fra Lise.
  Vakker og rikt dekorert!   Tenk at vi nok engang har fått en solfyllt helg, det er nesten ikke til tro...Ja det er bare å nyte:)
  Desverre går feriedagene mine snart ut og mandag ventes jobb igjen....ja,ja kan ikke klage for jeg har bare hatt en helt herlig ferie på alle måter! Så batteriene er ferdig ladet til nye tak:) Vi ses alle sammen!
                      KLEMMER VIBEKE  0 0
 • 07/29/13--12:30: Det tar HELT av!
 • Så skjer det igjen...mine Dronning Ingrid "tar bare heeelt av" der de vokser, koser seg og gror nærmest ut av  vinduskarmen på kjøkkenet....En fryd for en som egentlig ikke har helt "dreisen"på blomster... men disse har det altså helt topp hos meg:)

  Gjør altå ikke annet enn å vanne når det trengs og plukker av de blomstene som er visne.

  Jeg har ikke bare lagt min elsk på de rosa pelargonene, nei de røde er også hjertelig velkommen:) De gjør seg godt i den rustikke stilen.

  Dette er virkelig blomster man blir glad av og jeg håper de holder seg leeenge ut på høsten..slik som de gjorde i fjor.
  Håper alle har noen fine sommerdager der ute!KLEM VIBEKE

  0 0

  Lenge har gangen vår vært under en forandringsprosess...Jeg har på en måte ikke fått det helt til å harmonere der ,men i dag synes jeg de falt litt på plass:) Vi byttet ut bidermaiersofaen med vår andre hvite bidermaier,og vips så kom inspirasjonen! Det hvite og elfenbenshvite nyansene ga lunhet og varme her nå,og de gamle plansjene er kommet til sin rett. Vi har endelig funnet ut at det blir ikke noe salg av noen av disse sofaene, siden vi kommer til å trenge en av de i vårt lille nye hus i hagen som kommer opp til neste sommer.

  Det var flere som ble fornøyd i dag...
  Nure fikk nemlig tilbake sin gamle kosesofa...:)
   Gangen vår er stor og siden den ikke får så mye lys inn har jeg malt den i samme hvite nyanse"CHI",på både vegg og tak.  Godt var det å begynne på jobb igjen,og møte alle mine små venner og selfølgelig gode kollegaer.I morgen begynner den virkelige hverdagen,da har jeg nemlig gleden av å ønske de aller minste velkommen til deres nye tilværelse...noen av dem er knappe et år:) I over 20 år har jeg jobbet med barn nå,og synes fortsatt det er spennende med nytt barnehageår hvor man skal bli kjent med nye barn og foreldre.
  Fortsatt riktig god uke alle sammen! Klemmer Vibeke


  0 0


  Skapet jeg viser dere i dag er et gammelt pidestallskap fra 1930. Det var ikke veldig lekkert når vi fikk det hjem  hit,med ved å male det hvitt,ja da ble det et av mine favorittmøbler her hjemme. Skapet er også mye i bruk,inni er det nemlig satt inn hyller hvor jeg har alle interiørbladene mine...og det er ikke få kan jeg love...:) Med lette,duse tekstiler og pelargoner blir det SOMMER i denne delen av stua.
   Gammel lampe?...å neida lampen er en nyere kopi som jeg er veldig glad i ...:)   Med dette siste bildet ønsker både Nuremann med( skikkelig rufsesveis) og meg en RIKTIG GOD HELG!
                                        KLEM VIBEKE

  0 0
 • 08/02/13--23:27: Det er bare å NYTE!
 • August er igang,og man gjør seg noen tanker om hva vi snart har i vente....nemlig høsten!
  Kjenner at jeg er overhode ikke klar for den ennå...selv om jeg elsker høsten ,så kan den godt vente en god stund til. Derfor NYTES hver en varm sommerdag eller kveld utendørs! I går kveld ble det en god tekopp på min nye favorittplass på verandaen. Bare kooooser meg her med mitt nye skap og kjenner masse god inspirasjon kommer når man sitter her:) I kurvstolen er et herlig rutete trekk eller er det det? Neida jeg har gjort som jeg har gjort mange ganger før,brukt gamle gardinelengder som jeg bare bretter rundt en pute. Disse hang en gang på ei av jentene mine sitt barnerom,synes de er bare så søte og ruter blir jeg aldri lei.
  Har dere sett jeg har funnet en minikurv?Helt lik min gamle store!
  Ja jeg vet det....denne dama er glad i pelargoner:)
  I dag blir det en tur til Bente i Nevlunghavn,hun skal nå legge ned Otiilies Gårdshandel...noe jeg selfølgelig synes er veldig trist med skjønner godt hennes valg. Det blir derfor masse godt salg på varer hun har i butikken og herlige Lise fra Sverige kommer med masse fine skatter.Vil også benytte anledningen til å TAKKE  Bente for all inspirasjon,oppmuntring og for at hun er den flotte personen hun er..hun har virkelig gledet mange gjennom de årene hun har holdt på. Helt klart jeg skal ta turen ut:)
  Riktig god lørdag alle dere gode der ute!Klem Vibeke

  0 0
 • 08/04/13--01:05: "Du gamla ,du fria" !!
 • "Du fjellhøøøga nord"...sier jeg bare for den svenske skatten som nylig har ankommet hjemmet:))) Det er altså den gamle lampen vi snakker om her...Lise fra Sverige var i går hos Otiilies Gårdshandel med mange av sine skatter...deriblant denne svenska skjøøøøønhet! Har ALLTID ønsket meg en slik gammel sak og i går ble ønsket oppfyllt:) Fremdeles er den inntakt,det vil si at det går an å bruke parafin i den...men om jeg tør det på denne 150 år gamle saken får vi se....
  Rikt dekorert på glass skjermen og med herlig slitt,patinert understell...en orntlig beauty må jeg si...igjen:)


  Gamle laken med monogram....sukk!det er vakkert det..

  Klart man må gi denne vakre saken en ortntlig presentasjon når man først har fått den i hus...."mulig"den dukker opp i andre bilder etterhvert også vil jeg tro,he,he.....Hadde en strålende dag hos Bente og Lise ute i Nevlunghavn i går,og masse folk hadde også funnet veien ut til denne vakre plass. TAKK!for hyggelig prat til alle dere jeg fikk snakket med,man får bare så energi av å treffe folk som deler samme interesse og glede over slike ting. Flere herlige ting ble med hjem også men de får dere se senere...nå får vi bare nyte lampen her litt først....kjenner jeg bare må smiiile hver gang jeg passerer den i stua nå,ho,ho..Ganske småforleska tendenser her:)))) Ha en strålende søndag alle sammen!
                                  KLEMMER VIBEKE


  0 0
 • 08/05/13--10:49: Hva er historien?
 • I dag skal jeg dele noe veldig søtt og veldig smått med dere.....bare vent å se :) Men først litt blomster fra grøftekantene og litt franskt og svak rød.
  I dag skal jeg vise dere noe veldig smått,rødt og veldig søtt..  
  Men først litt gamle franske skatter og blomster hentet fra grøftekanten!
  Har vært veeeldig svak for rødtoner i hele sommer,og sarte toner man finner på disse gamle franske krukkene og det engelske porselenet bak her, gjør meg nesten helt mo i knærne...ho,ho:)
  Ja så kommer vi til de veldig søte og røde små da...nemlig noen gamle sko fra 40-50 tallet..ja hva skal hun med de da tenker noen sikkert her nå...Men sannheten er at de skal jeg rett og slett bare ha stående framme å beundre og undre meg over....Hva er historien bak disse små? Det får jeg nok aldri vite ,men man får vel bare fortsette å undre seg..:)"Helledussen"var vel det første jeg tenkte når jeg så de...og "hvem liten og søt er det som har gått med disse for lenge siden tro?"Vi var mange som beundret disse hos Lise i helgen og hos meg fikk de bli med :)))


   Vet det sikkert er litt spesielt...men de gjør meg bare glad på en måte :) Å kjenne seg GLAD har vel aldri vært feil heller....:)
  Her skal man bare kooose seg med engelske interiørmagasiner min bedre halvdel har tatt med fra London nå i kveld..en liten HVERDAGSLYKKE kaller jeg det :)) Nydelig uke til alle sammen! Klem Vibeke

  0 0
 • 08/07/13--23:40: Rød reprise!


 • Jeg vet jeg har besøkt dette stedet mange ganger i det siste..så beklager hvis noen blir lei,ho,ho...For det gjør tydligvis ikke jeg :))
  Men det er nettopp her man føler kreativitet for tiden...siden mye er på hell i hagen vår. Så det blir mest verandakos med fortsatt RØDE DETALJER ! Som dere vet liker jeg å bruke ulike tekstiler i interiøret,kan bare ikke få NOK av tepper og puter. Denne sommeren har det gått i stort sett rødt,som dere så ofte har sett.  Rødt og rosa - klar sommerfavoritt hos meg !

  Selv stokkrosene har den deiligste rosa tone nå:)


  De gamle franske hagemøblene har vi blitt veldig glad i :)


  Neste gang byr jeg på en skjønn samling i blått og turkis...nye skatter er nemlig funnet  i Sverige
  på et skikkelig loppis :) Klem og fortsatt NYDELIG UKE klem Vibeke

  0 0
 • 08/08/13--12:40: Lopper fra "Søta bror"!

 • Denne sommeren har jeg vært ivrig på mine loppisturer og faktisk vært nokså heldig også synes jeg:)
  For noen uker siden dro vi på et stort loppis i Tanum Strand,vi fant ikke så mye men den blå samlingen av porselen ble oppgradert:)
   Noe er svenske "Anna" og er også min store favoritt:)  Sans for detaljer..DET hadde de før altså:)

  Denne grønne boksen er en gammel dropsboks:)


           NYDELIG HELG ALLE SAMMEN!
                        KLEM VIBEKE

  0 0
 • 08/09/13--13:04: Litt sommer og litt høst..
 • Ja det vel bare å innse at høsten er ikke så langt unna..og etter en liten titt i bildearkivet mitt ser det ut som jeg likte høsten veldig godt i fjor også....for der var det jammen maaange bilder fra denne årstiden :)
  Ute er trærne full av rognebær nå, å kjære tid så dekorative i den skjønneste orangrrød de er...og jeg er ikke sen med å få inn et par kvister å glede meg over innendørs også.
  Alt på bildet er gammelt og kjøpt på loppis, det gamle bordet ga jeg bare 300 kr for på loppis..og heldigvis har jeg klart å beholde orginalen...når jeg tenker meg om har jeg heller aldri tenkt tanken på å male det heller..Det er bare så vakkert gammelt patinert og slitt:) Eneste som ikke er gammelt her er gyngestolen, den er egentlig et utemøbel,men jeg har den stort sett inne hele året..helt fantastisk er den å koooose seg i også,så den er godt brukt :)

  Er veldig glad i de gamle Høganeskrukkene mine også,noen er arvet og noen har jeg vært så heldig å finne på loppiser rundt omkring. På den store loppisen i Tanum Strand hadde de mye av dette slaget...og angrer bitte litte grann på at jeg ikke tok noe med...Sånn er det alltid..:)
  I sommer har jeg hatt "pletter i luften" plantet i zinkbøtter og gamle kjeler  ute,og de koser seg som aldri før. Skikkelig robuste har de også blitt,så disse tror jeg at vi har lenge :)

  Kjenner det skal smake med helg nå, kroppen er nokså sliten .. Lite hjelper det at man har fått en ny infeksjon i kroppen på to uker også...så denne helgen skal kroppen pleies slik at den er klar til neste uke :) Måtte helgen bli god for dere alle og TAKK for de skjønneste tilbakemeldinger fra dere både her og på facebook..ja jeg sier det gjerne igjen-Jeg har de FINESTE følgere som finnes!KLEM VIBEKE

  0 0

   Å som jeg har kooost meg meg GULTi dag :) Det hele begynte med en gul gammel boks....også falt alt det andre på plass! Så hjertelig velkommen til en titt i GULT!

   Egentlig er jeg ikke storforbruker av gult i interiøret, men skal si jeg storkoste meg med å dille og leke meg med disse fargene i dag. Ved å sette sammen ulike ting i farger , blir det akkurat som å male for meg ..så du kan si at jeg "malt"med fotograferingen i dag..:)

  Boksen fant jeg hos den koslige naboen min..
   Han har bare sååå mye gammelt og fint. Virkelig gøy med å ha en slik nabo:)


   Fant to gamle skuffer hos han også,denne er svakt lindegrønn med herlig gammel patinering..MÅTTE bare ha den, vent til du ser inni boksen du....sukk..:)

   Den er delt opp i slike små rom....utrolig koslig å putte forskjellige ting oppi.I denne sesongen blir det litt maritim preg over den,med skjell,gamle fiskesnører,steiner og hamptrå....og tenk til jul med kongler,herlig bånd osv...gleder meg til den sesongen også jeg...:)   Ønsker alle en fargerik og kreativ ny uke!!
                     KLEM VIBEKE
  0 0
 • 08/12/13--13:00: Et inspirasjonssted i rødt!
 • Tjoheiii nå er det tatt helt av  med RØDT!Kjenner at jeg er ikke helt klar for gi slipp på det røde ennå, så derfor lager jeg et inspirasjonsted i nettopp denne herlige fargen.Høsten er nemlig en av mine meste kreative perioder. Så denne høsten har jeg lyst til å bruke symaskinen mye mere enn vanlig,så derfor har jeg samlet mye av mitt tekstil og faktisk papir her. Jeg har denne sommeren funnet ut at det å sy på papir er rett og slett veldig gøy :)


  Et sydd lite bursdagskort kan jo være koslig å gi....:)

  Ja så her skal det koses og produseres litt kreativt denne høsten når høstmørket faller på...Kansje noe av det kosligste med denne årstiden det, å sitte inne med god samvittighet :) I går ble mitt nye sted innviet med kreativt besøk av Charlott med bedriften Festklar .Skal si det ble noen koslige og kreative timer hvor vi lagde noe søtt og smått Charlott skal bruke i en bryllupsoppdrag . Kjenner at dette må gjentas oftere:)


  Tror jeg kan kose meg og finne inspirasjon her:)
  Egentlig har jeg to inspirasjons/verksted steder nå,et som egner seg for kamra( altså dette)...og et som ser ut som et katastrofeområde! Nesten ufattelig at jeg kan være kreativ og produser som jeg gjør der inne..ho,ho men plassen er begrenste her i huset så boden får duge noen år til. Det finnes faktisk et ordtak som jeg kjenner meg godt igjen ,det sier noe om hvorfor jeg kan sitte i dette miljøet å male i timesvis....
  "Art is the only way to run away without leaving home......"
                              Klem Vibeke
   

  0 0

   I dag byr jeg på et tilbakeblikk i sommerens fineste farger i blått og grønt! I bildearkivet mitt finnes det mange i denne fargeskalaen,og siden jeg nå skal på tur i noen dager byr jeg på en SOLID reprise..:) Enjoy!


  Grønt og blått hjørne av kjøkkenet her, et hjørne som gjør meg bare GLAD!

  Franske gamle skatter satte preg denne sommeren!
  Den vakre gamle franske bollen er bare en dekorasjon i seg selv med sitt slitte og skjønne dekorerte preg. Slike boller ble flittig brukt i de franske  hjem langt langt tilbake har jeg blitt fortalt.
  Mere herlige blomster som skapte fargefest! Her i selskap med italienske tallerkner i aqua! Jammen fikk de prøve tallerkenhyllene også:)   Ja tilogmed sommerens "loppefangst"gikk mye i blått og grønt:)

   Ved inngangen har det vært grønn/blått der også,noe vi har vært svært fornøyd med:)
  Hva skjer når vinteren kommer tror dere? Tror ikke det blir så fint med denne grønnfargen på døra da....
  så da skjer det vel igjen som i fjor...det blir en ny farge:)

  I dag reiser jeg på tur til Vilnius med jobben min og vet dere hva som er litt morsomt?....ved bare å kaste et raskt blikk oppi kofferten min kan man lett se at denne dama er glad i grønt og blått...på tøyet sitt også...,ho,ho:) Nå blir det et lite opphold her på bloggen, men snart er jeg tilbake med mere sensommer og høstlige bilder:) KLEM TIL DERE ALLE! VIBEKE

older | 1 | .... | 7 | 8 | (Page 9) | 10 | 11 | .... | 36 | newer