Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | .... | 6 | 7 | (Page 8) | 9 | 10 | .... | 36 | newer

  0 0
 • 06/08/13--00:36: En eng full av GLEDE!
 •  I fjor fikk jeg virkelig øynene opp for sommerblomsten "Hundekjeks",sikkert noen som vet det virkelige navnet der ute:) Men jeg ble bare SÅ glad i den og brukte den MYE i dekorasjonene mine gjennom sommeren.I fjor sommer var vi så heldig å passere denne sjarmerende plassen som er nabo til selve "Prøysen stua".....jeg hoppet ut av bilen(nesten i fart...)for å få tatt disse bildene,he,he. fine minner å ha:)
   En eng full av GLEDE kaller jeg dette:)
   Hadde store planer om å samle på disse tallerknene jeg viser her...har ikke sett noe av nettopp disse på noen av mine loppisrunder i år...desverre:(

  STRÅLENDE LØRDAG alle sammen!  
  Vi begynner lørdagen med å fortsette å rydde i hagen etter vinteren som har herjet med de store plantene våre. I dag skal tre STORE tujaer vekk, som har stått her i elleve år......kjedelig.. men sånn er det bare.
                                       KLEM VIBEKE

  0 0
 • 06/09/13--01:11: SNART.....
 • Skal pulsen slå litt hurtigere og sommerfugler flagrer både på vegger... og i min mage......For nå er det akkurat EN uke igjen til min sommerutstilling! Ja sommerfugler dominerer denne utstillingen,det har blitt malt maaange av disse skjønne skapninger i det siste. Vet nemlig at det er MANGE med meg som bare elsker sommerfugler:) Bildet over er fra selve utstillingsdagen,klart vi byr på forfriskninger i år også:)

  Det blir en liten loppis i år også men med litt mere møbler i år. Som dere nå vet er jeg altfor glad i gamle møbler og det har blitt litt for mye av det slaget her hjemme...og plassen er desverre veldig begrensende, noe dere kan dra fordel av...:) Gamle stoler,mitt gamle gustanaviske kjøkkenbord og en gammel bidermaier sofa er bare noe av det.... (DER røpet jeg det!!!) Selføgelig snakker vi ikke helt loppispriser på noe av disse møblene som er veldig fine i stand. Men skulle noen melde sin interesse er det da mulighet for salg.
  Vi gjør som i fjor åpner opp nedre etasje men siden jeg har flere bilder i år må noe også stå ute.Så her kommer en oppfordring til alle dere TENK :FINT VÆR!for meg...det hadde vært så bra om det bare var opphold ihvertfall....Har nemlig ikke vært så heldig med været de siste gangen jeg har hatt sommerutstilling desverre.
  GLEDER MEG nå bare til å lage "rammen rundt" og hodet er full av ideer...nå gjelder det bare å sette de ut i praksis!!!!Så der vet dere hva jeg skal gjøre neste uke:)))))


  Så kjære deg har DU lyst til å komme på sommerutstilling med malerier laget av VIBEKE DESIGN OG LOPPEMARKED,ja da er du HJERTELIG VELKOMMEN!
  SØNDAG 16.JUNI: 12 -16. I RAVNEVEIEN 13.
                      KLEM VIBEKE
  Husk! FIIIIINT VÆR !da.........:))

  0 0
 • 06/09/13--21:46: Reprise av favoritten!
 • Ja dette er helt klart min favoritt sommerblomst...det har den vært siden jeg var ganske så liten.
                                                 FORGLEMMEGEI
  Disse yndige små blomster i den skjønneste blå man kan tenke seg...
  Det ble mange bilder i fjor av denne skjønne lille og når jeg får litt mere tid etterhvet skal det bli nye:)) Er jo bare litt over "middels" glad i å fotografere blomster jeg vettu.....De gir bare den BESTE inspirasjon!


   "Sann kjærlighet"betyr forglemmegei på blomsterspråket...(fillern`n!) at ikke jeg visste dette når jeg giftet meg for mange år siden.....Og det kunne nok blitt en vakker bukett ut av dette vil jeg tro.
  Absolutt ikke feil å blande de med andre herligheter heller,her med hvit syrin:)   Disse små favoritter mot en gammel skolest...ja merkelig blanding tenker noen...men jeg syntes kombinasjonen av søtt og yndig mot gammelt og rustent ble bare herlig:)
   Man får kansje ikke inntrykk av at skolesten er liten,men dette er en barneskolest...så den er veldig liten og søt i virkeligheten...og er å finne på flere av bildene mine:)

  En ny uke står foran oss nå, måtte den bli strålende for oss alle:)
                                    KLEM VIBEKE

  0 0
 • 06/10/13--22:38: I et gammelt spann....
 •  OJ OJ OJ!!For noen vakre varme dager vi har her nå. Tenk som vi lengtet etter slike dager når vinteren herjet her for ikke så lenge siden.....Etter en ettermiddagstur med Nure i dag,måtte jeg bare plukke med meg noen blomster som førte til dagen sommerlige innlegg:) Jeg får bare sitere ei som jeg vi møtte på turen i dag:" Ja det er du og blomster vettu...":)Ja det er jo bare sånn det er, man må bare nyte alt det vakre mens det er her .
   Syrinene står bare så vakkert i hagen nå om dagen,synes de er skjønne når de titter ut gjennom stakittgjerdet:)

   Denne søte humla hadde det riktig så travelt der den fløy fra blomst til blomst...
  Hvilke farger !!!tatt rett fra naturen og setter man det sammen med blånyanser....ja da er denne damen heeeeelt fortapt...:)

  Stolen er en av funnene fra et landsted jeg engang fikk være med å tømme..ja dere som har fulgt meg en stund vet det var og blir min DRØMMEDAG...:)
  Spannet er opprinnelig et gammelt isspann.Oppi her ble det oppbevart iskrem har jeg blitt fortalt av Skrot Tor selv:) Ingen visste den gang at dette også  skulle bli brukt som blomsterspann engang i fremtiden :)...Er så glad for disse og har vært så heldig å funnet flere gjennom tiden. Så en liten samling av disse i forskjellige str.har det blitt.


  Vakker i all sin enkelhet...

  Fant ut at sammen med sommerserviset mitt ble jo også dette en herlig fargekombinasjon.Serviset er i aquafarge og er italiensk håndlaget.
  Så kom kvelden.....
  og sommerbuketten får annet liv og skaper en helt annen følelse utepå verandaen....

  ÅH kjære tid!sommerkvelder som dette er bare det beste jeg vet.....Ønsker meg mange , MANGE av slike kvelder fremover nå:)
  Ønsker dere alle en riktig god dag,måtte sola skinne litt på hver og en av dere!
                    KLEM VIBEKE

  0 0


   Så er jordbær og rabarbrasyltetøy blitt produsert i år også da :) Svigermor er selve "syltemesteren" og jeg tar meg av den siste lille "touchen". Det er bare SÅ morro å ordne med det lille ekstra nå innenfor utstillingen søndag. Dette syltetøyet og rabarbrasaften som Annette Kløverød har laget skal få pryde min gamle kjøpmannshylle. Et riktig så sommerlig  rødt og hvitt element skal det bli.   De håndlagede etikettene er laget av ferdig kjøpte merkelapper som jeg har delt i to,og klippet av kantene nede også. Jorbær og grønt blad er klippet ut og satt på med en limpute slik at dekoren står litt ut.


   Så er det bare å sette på gråpapir som jeg har klippet ut i en sirkel. Knyte bånd og merkelapp på og
  dermed har man et lite personelig og koselig preg på et ellers så kjedelig glass:)  Så slike koselige ting pusler man med i dagene fremfor den store sommerutstillingsdagen.Nå håper jeg bare på sol og at folk kjenner for å ta turen hit på søndag. Du VET du er velkommen!!

                                            KLEM VIBEKE

  0 0
 • 06/14/13--12:34: "Det flasker seg til"
 •  Joda det begynner å ligne en utstilling her hjemme nå,men fortsatt er det mange ting igjen å gjøre.
  I morgen kveld skal det meste være på stell. Rabarbrasaften samt koselig og kreativ etikett er det Anette Kløverrød som har laget.Ei dame som er en "flink i alt hun gjør dame":))) Så det begynner å ligne en liten koselig landhandlerbutikk etter at disse flaskene kom på plass:))
   Flere samakebiter av utstillingens malerier kommer her....men bare litt:)))
  Fantastisk farge og smak på denne saften som bare roper SOMMER!! Nå blir det travle tider her,håper å se mange av dere her på søndag! Masse velkommen!

                                                            Klem Vibeke

  0 0
 • 06/15/13--12:42: Alt klart!
 •  Så er alt klart for årets sommerutstilling ! Når alle malerier er oppe,gjenstår å ordne "rammen rundt",noe jeg liker veldig godt:)) I år har jeg igjen vært å forsynt meg av forsommerens blomster til å pynte med. Ser dere den lille turkise kannen her ?  Den er fransk og ganske så gammel, den er kjøpt av min venn Sjouke som nylig har åpnet den skjønneste og sjarmerende butikk her i Porsgrunn sammen med sin datter . Her finnes mange herlige skatter, og man kan bare gå å se og se...og selfølgelig må noe bli med hjem.Noe jeg har benyttet meg av:)))Flere skatter fra dette stedet er å se på bloggen etter morgendagens utstilling....:)

  Kjære alle sammen TAKK for alle lykke til ønskninger , jeg tar med meg alle sammen inn i morgendagen:))). Måtte det bli en strålende dag for alle som ønsker å ta turen :))

                   KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 06/16/13--10:21: TAKK!!!!!
 • Årets sommerutstilling er nettopp avsluttet og følelsen man sitter med er bare HEEEELT OVERVELDENDE....alt takket være alle dere som tok turen hit idag,TUSEN TAKK!
  Noen bilder fikk jeg knipset før det nærmest veltet inn folk her,og jeg tror jammen meg det var besøksrekord i år,HURRAAAA!! All saft og syltetøy forsvant på et blunk...og noen gikk skuffet herfra som ikke fikk med seg dette. Har alerede hørt med "syltetøyprodusenten" svigermor og hun er klar for å lage mer....bare å ta kontakt hvis du ønsker det :)


   Hele utstillingen rommet 58 bilder ,langt over halvparten ble solgt i dag. Helt fantastisk !!
  Forsatt er det mange gobiter igjen,som dette store heklede hjertebilde....det var mange som var klar for dette bildet idag, men fortsatt står det bare her å venter på den rette:))))  Sommerfugler viste seg å være veldig populært,og har bare få igjen.

  Desverre var ikke værgudene med oss under åpningen av utstillingen ,for regnet strømmet på som aldri før,så jeg fikk ikke tatt så mange bilder av selve loppisen i år. Jeg kan bare bekrefte at jeg hadde MYE lopper og neste alt forsvant!!! Helt utrolig det også,ho,ho:)

   Mange koslige mennesker var innom som sagt,og man blir bare rørende ydmyk av deres respons...Skulle så gjerne snakket med mange av dere leeenge,men det ble visst vanskelig i dag. Håper likevel jeg fikk hilst litt på alle og TAKKER igjen for all nydelig respons:) Blomsten under kommer fra Anne Marit ,tusen takk skjønne deg, så koselig å endelig få møte deg :)

  Nå må man bare prøve å lande litt etter noen hektiske og fantastiske dager....vi ses alle sammen!!
                       KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 06/17/13--12:13: Franske gamle skatter
 •  Så har man "landet" etter helgens begivenhet...og litt rart er det å koble alt helt ut som man har holdt på med de siste månedene...Har jo hatt tanker omkring denne utstillingen i laaaang tid nå, så nå skal kreativiteten brukes på andre områder. Flere nye franske skatter har fått plass i heimen nå for tiden...helt utrolig fortapt i emaljerte gamle skatter kjenner jeg:)
  Her er en gammel oljekanne ,lekker til minste detalj :)
   Verdens skjønneste putetrekk var jeg så heldig å finne hos Sjoukje sist jeg var i hennes skjønne butikk.Gamle sommerfugel dekorer med monogrammer...en virkelig sommerdrøm av ei pute dette:))

  Tror nesten det blir en fransk uke her jeg...for flere franske skatter vil gjerne få vise seg fram her:)
                      KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 06/20/13--12:10: Franskt i blått!
 •  VELKOMMEN til en fransk titt i blått! Hva er fransk her? Jo den sjarmerende flaskeholderen,kaffekannen i turkis og en fantastisk håndlaget gammel keramikkbolle er mine nyeste franske funn:)

   Jeg hadde vel aldri trodd at jeg skulle falle for noe slikt...men det gjorde jeg virkelig denne gangen, med sin herlige patina, enkle dekor og farger ja da var jeg bare fortapt:)


   En slik kermikkbolle brukte de flittig til matlagning i Frankrike,lurer på hva som ble tilberedt i denne skjønne vakre saken?  ÅH! Dette er bare skjønne favorittfarger her hos meg,kjenner jeg bare blir GLAD av mitt franske blå hjørnet her :)) Ønsker alle en fantastisk sankthanshelg!
                KLEMMER VIBEKE

  0 0


   En aldeles grønn og SKJØNN gammel kjøkkenvekt har nettopp flyttet inn hos oss. Har lenge ønsket meg en slik, også fant jeg den i Sjoukes butikk. LYKKE altså!


   Denne gamle franske salt boksen på veggen, er også et nytt herlig innslag på kjøkkenet!
   Fantastisk farge som bare gjør meg GLAD!


  Fortsatt herlig helg alle sammen!!Klem Vibeke

  0 0
 • 06/23/13--10:57: DEN sommerfølelsen....

 •  Så viser jeg det siste franske funnet for denne uken.Noe sier meg at det er ikke den siste franske tingen jeg har fått i hus, for jeg er en smule hekta nå:))Kassen på sjenken er nemlig fransk i en gammel gulhvit farge. Helt fantastisk synes jeg:) Å hva passer vel bedre til slike skatter enn pelargoner? Som jeg  i år har fått "dreisen "på , både inne og ute ,(kan skimtes litt gjennom verandadøra:).Når disse er på sitt frodigste ,ja da er det virkelig sommer i huset synes jeg og gir bare  DEN sommerfølelsen!
   Kassen er malt på utsiden men inni er den ubehandlet. Herlig og slitt...

   Altså slik....
  Veldig sjarmerende !  I helgen har jeg sammen med svigermor laget rabarbra og jordbær saft, og i neste uke får dere se hvordan det gikk til:) Kan røpe at smaken ble FANTASTISK og fargen magisk rød:))
                          KLEM  FRA VIBEKE

  0 0
 • 06/24/13--23:17: Min sommer i rødt!
 • Det var i forrige sommer at jeg fikk øynene opp for RØDT, det er nå bare en fantastisk farge å bruke hele året egentlig....Så akkurat som i fjor har jeg en sommer i rødt her hjemme!   Mulig det begynte med denne gamle verktøykassa,som jeg samlet masse urter i..Da så jeg egentlig hvor friskt og herlig det var å bruke rødt på denne tiden av året også.

   også MÅ man jo bare bli inspirert av sommerens bær.....:)

   og deilig sommermat med masse røde innslag ,som jeg kan like masse MASSE!


   Sommerutstillingen i år hadde jo også en "rød tråd"...:)


   Tekstiler og bruks ting i rødt på kjøkkenet også i år,ja det gjør meg bare glad!
  Ønsker alle en nydelig tirsdag med SOL på din vei!KLEM VIBEKE

  0 0
 • 06/27/13--10:35: Sommerdager i sus og dus...
 •  Jeg er vel forlengst gått i feriemodus,slik er det når hele familien har gått ut i ferie, så er det jammen vanskelig for en annen å holde rett fokus,hi,hi MEN fra i morgen går også jeg ut i ferie...I hele fire uker!
  Tenkte jeg ville vise dere i et av de siste innleggene før ferien,ja for det blir en lang ferie fra bloggen også nå...et vakkert VAKKERT heklet teppe som min skjønne mamma har laget til meg. Hun har selv stått for farger også denne gangen,og ja det er SÅ meg dette også. Duse milde toner i et mykt og godt teppe som man skal "tulle"seg inn i på skjønne sommerkvelder.

   Keramikkpottene er helt nye og skal straks settes ut slik at de får en herlig patina etterhvert. Gamle suppetallerkner bruker jeg som underfat:)   Grått, gammel rosa og eggeskall går fargetonene i,en rolig og behagelig kombinasjon.   Gamle putetrekk og slike tepper...ja da er jeg SOLGT!
  Kjære alle sammen TAKK for alle koselig besøk her inne:)Nå er det straks en "date" med Ernst fra "Sommar med Ernst", en av mine store inspirasjonskilder! Kl 20 på TV 4!
                    KLEMMER VIBEKE

  0 0
   Som dere sikkert har fått med dere nå,er jeg spaltist i et Magasin som blir gitt ut Bamble,Notodden og Nedre Eiker. Her skriver jeg litt og legger ut egne bilder hver måned.Denne måneden skriver jeg om sommermat og planting av krydderplanter på verandaen. Kjempe gøy er det å få gjøre noe slikt,og jeg er alltid veldig spent å se sluttresultatet på trykk.Det å se sine egne bilder i A4 str er en helt spesiell opplevelse må jeg si,selv jeg oppdager nye ting i bildet da:)
  Mange av dere kjenner sikkert igjen bildene fra tidligere innlegg:)
   Bildene er fra en nydelig sommerlunsj med gode venner en flott sommerdag i fjor.Maten du ser på bordet er salat med spekeskinke og marinert kylling,fetaost,aioli og foccasiabrød med pesto ,løk og soltørkede tomater og selfølgelig sommerens herlige frukter,jordbær og melon! Dette er noe av den beste sommermat jeg kan tenke meg:)
  GOD FREDAG ALLE SAMMEN!!
  KLEM fra en meget ferieklar Vibeke!


  0 0

  I våres var jeg så heldig å få tak i noen gamle plansjer og siden har jeg tenkt og tenkt..Hvor skal jeg plassere disse og hvordan skal rammen rundt se ut?

  Etter en tur på loftet fant jeg mitt gamle skjønne bord  og stol igjen ,og "rammen" rundt var igang...Det måtte bli brunt,grønt og rustikk:)
  I dag har jeg vært en tur på Antikkmessa i Stavern,og fikk med meg noen gobiter hjem. Den gamle emaljerte kannen,grønne gamle svenske kopphånkler og to gamle keramikkboller. Helt klart det var mere som fristet, men etter en tur i Sjoukes butikk i går også...må det holdes hardt igjen,hi,hi..Hun har nemlig vært i Nederland å hentet mange nye flotte franske skatter... ÅH!Det ble noen fine skatter på mor kan jeg røpe:)))  Hvite riddersporer...fra hagen:)

  Fortsatt herlig helg alle sammen!! KLEM VIBEKE


  0 0

  Sommer er markblomster for meg,noe dere helt sikkert har skjønt... Blomsterbutikkene tjener ikke stort på meg i disse tider,for nå er det  bare å gå rett ut døra å forsyne seg:) Jeg er stort sett glad i de fleste markblomster og synes de er skjønne på hver sin måte ...men blåklokka har vært en favoritt helt fra barndommen.
  Alle disse blomstene sto i samme skråning,så det ble ikke vanskelig å komponere en blålig sommerbukett:)
  Helt klart de skulle få selskap av min herlige blå stol...
   En herlig mix synes nå jeg ,en gammel norsk bondestol,fransk kanne med fat og norske markblomster!


  Dere som har fulgt med her en stund husker helt sikkert hvor denne stolen kommer fra..eller kansje ikke?
  HER finner dere historien bak den:) Håper alle har en deilig søndag!
                      KLEM VIBEKE

  0 0
 • 07/01/13--12:03: Rabarbra og jordbærsaft
 •  Så er sommerens mest forfriskende drikk kommet i hus. Sammen med svigermor har jeg vært med på min første safting,og vi lagde rabarbra og jordbær saft. På en ferietur til Danmark for noen  år siden fikk vi nemlig smaken på dette,så i år ville vi prøve selv. Resultatet ble en forfriskende drikk i den skjønneste rødfarge. Det ligger mye tid bak en slik drikk synes jeg, men gøy å få være med svigermor som er den kunnskapsrike når det gjelder dette. Den gamle saftkokeren gjorde fortsatt nytten sin den :)
   Et ferdig blandet glass med den skjønneste smak og farge!
   Flere nye røde innslag har inntatt kjøkkenet,mine franske gamle bokser står nå på hyllen...

   synes de er bare så SØTE! Jordbærpavlova har vi også kost oss med i dag...ikke helt perfekt ble den, men smaken kunne man ikke klage på:)))

   Søt og god ukestart alle sammen! Klem Vibeke


  0 0

  Hadde noen sagt til meg at jeg kommer til å ha røde hagemøbler i hagen en dag...ja da hadde jeg sannsyneligvis begynt å le...Men her står det jo noen gamle RØDE møbler..og jeg ler ikke, jeg bare SMILER jeg:))
  For noen uker siden kom jeg altså over denne søte franske gamle hagegruppa,og visste umiddelbart at jeg LIKTE det veldig veldig godt:)

   Så for meg at den ville bli som et lite "sukkertøy" under det store piltreet vårt...og ja det er nettopp det det ble. Et lite sted du har lyst til å slå deg ned og slappe av,bli inspirert eller bare et sted man kjenner glede  over hva sommeren bringer.   Selfølgelig var reaksjonen fra mine håpefulle ikke helt som mor ønsker..."ja du skal vel MALE det der"..Typisk når man endelig kommer hjem med noe fargerikt,etter å hatt det hvitt på hvitt i mange år...ja da er det plutselig blitt galt med litt farger ,ho,ho...jeg bare ler jeg,og alt sånt preller heldigvis av...Skal nok lokke de ut hit med litt sommerlige fristelser  jeg:))
   Nå tar denne damen seg en liten bloggferie fremover,nå skal fokuset rettes mot andre ting for en liten tid. Små prosjekter er på gang som har lenge stått på vent, man har jo hatt en ganske så travel vår. For dere som lurer på hvordan salget gikk på sommerutstilling kan jeg nå si med et stort SMIL,at av 60 bilder er nå 55 bilder solgt!!!Er det rart jeg SMILER :) Noe maling blir det også fremover siden jeg 20 juli skal være med på min venn Bentes Sommermarked i Nevlunghavn. Hun har skjønne Otiilies Gårdshandel. Her vil det bli masse spennende utstillere, gamle fine lopper, Bentes steinovns brød (veeeelig godt) ,alt dette i et helt fantastisk sjarmerende miljø.Håper vi ses !


  Om ikke lenge nå runder det over en halv million treff på Vibeke Design bloggen....Jeg må bare si at det VARMER  et Vibekehjerte! Tenker at det er bare vakkert at så mange der ute finner den sammen gleden over det enkle,gamle,slitte,sjarmerende og vakre som meg...Vet jeg har bare de fiiiineste følgere som finnes!SÅ kjære alle sammen ha en riktig GOD SOMMER, vi ses!
  VARM KLEM VIBEKE  0 0
 • 07/17/13--11:13: Velkommen hjem!

 •  Som man sier "Borte bra, men hjemme best"...ja jeg er så enig jeg...I går kom vi hjem fra en varm
  og flott ferie i Tykia. Som den rastløse personen jeg er, gikk det utrolig bra og jeg har rett og slett gjort noe jeg svært sjeldent gjør..nemlig å slappe helt av. Flere fantastiske bøker er blitt lest i solsenga,noe jeg aldri finner helt roen til her hjemme..tror jeg må gjøre noe med det..Så brune og blide ble vi møtt av en blomstrende hage i gult i går..Som vanlig må jeg alltid ta med hageblomstene litt inn også...så her blir det gult på en nymalt kjøkkenbenk i hvitt...det ferdig resulatetet av den kommer senere:)

   Disse sprer seg over hele hagen,og jeg tror de kunne dominert store deler av hagen hvis jeg ikke hadde luket dem vekk...De dukker nemlig opp på de mest utrolige steder..Husker ikke hva de heter,men det er det sikkert noen der ute som gjør.

   Å joda en ny fransk sukkerkrukke har tatt plass på kjøkkenet..helt skjønn gammel og  vakkert patinert:)

  Fortsatt har jeg herlige en og en halv uke igjen av ferien min,og de skal brukes kreativt i hagen...Neste gang vi ses tar jeg dere med på den prosessen..noen gamle vinduer funnet på gjenbrukstasjonen skal "lekes"med... Håper dere alle har skjønne og gode sommerdager der ute!
                                    KLEMMER VIBEKE

older | 1 | .... | 6 | 7 | (Page 8) | 9 | 10 | .... | 36 | newer