Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | .... | 5 | 6 | (Page 7) | 8 | 9 | .... | 36 | newer

  0 0
 • 05/09/13--12:33: Blå glede på verandaen!
 • I min B kasse har det nå blitt plantet stemor i de skjønneste blå/lilla toner.Helt herlig er det å leke seg med floraens farger på denne måten.

  Kassen kommer fra Home & Cottage og er i herlig blå/turkis farge.


  "Pletter i luften" og stemor...ingen feil kombinasjon:)


  I dag har jeg jobbet med et gammelt bord som skal bli vårt nye utebord på denne verandaen.Litt av en forvandling det har gjennomgått,og jada det blir "før" og "etter"bilder:)))
  KLEM VIBEKE


  0 0
 • 05/11/13--05:08: Hagemøbler..etter min smak!
 • Det finnes utallige hagemøbler ute på markedet ,men fikk jeg selv velge ville jeg brukt innemøbler også ute. Det har det blitt mere og mere av her hos oss. Bruker man riktig  maling tåler fint et bord eller stol stå ute.Er man riktig heldig så blir det mye billigere og selfølgelig mere sjarmerende å bruke brukt også ute,alt etter min egen smak og mening.I år trengte vi et nytt bord på frokostverandaen vår,så jeg tok meg en tur på et bruktmarked her i byen,for 300 kr fikk jeg et bord fra 1940 på Knutepunktet .Selfølgelig måtte endel jobb til for å få det slik jeg ønsket,men det synes jeg bare er morro.Her kommer bordets forvandling:
  GRØSS & GRU!! det var jo ikke lekkert i utganspunktet og jeg fikk noen "aha"opplevelser underveis,med flekker som viste seg å bli større og større jo mer jeg pusset og vasket....blekkflekker er ikke akkurat "drømmen"å komme over....men her gjalt det å se MULIGHETENE og ikke BEGRENSNINGENE!!
  Dette gjorde jeg: Malte understellet i hvitt,brukte vannbasert grå maling på bordplaten. Denne malingen ble gnidd rikelig inn med en litt fuktig klut,slik at treverket fortsatt syntes gjennom.Over den store flekken som ikke ville helt vekk ved å pusse,mettet jeg litt ekstra godt og HURRA! den gjevnet seg ut og forsvant:)))Tilslutt et strøk med matt lakk på bordplata slik at den kan ta imot fuktighet.Klar for å se resultatet?


  Veldig fornøyd er jeg og vi har nå fått oss et sjarmerende nytt spisebord:)

  Putene jeg kjøpte til jul kan fint brukes til denne sesongen også,rødt er ikke bare jul det er sommer også:)


   Det våres i hagen ,men solen har latt vente på seg i disse dager....så mye utekos har det ikke blitt...men det kommer snart dager med sol og varme hvor man bare nyter å være i hagen HELE DAGEN:) De store kurvstolene bak her er også innmøbler og er også malt et par ganger med maling som skal bruke utendørs.Med årene har jeg ikke vært like flittig på å male de,siden jeg synes de er fine med litt patinering..altså et slitt utseende.

  Fortsatt FIN HELG til alle der ute! KLEM VIBEKE

  0 0
 • 05/12/13--13:08: Vår i hvitt og pastell!
 • Hei alle sammen! I dag har vi vært så heldige å hatt SOL,og jeg har faktisk sitti ute å jobbet med mine malerier...jammen tror jeg det blir noen orntlig gobiter på utstillingen i år...Sommerfugler går det i nå om dagen ,men også hjerter laget av noe helt spesielt...Morro når man finner opp noe nytt:))Selfølgelig blir det en smugkikk når det nærmer seg:) I dag viser jeg litt bilder fra kjøkkenet og soverommets nye vårtekstiler!


   Jammen står ikke den flotte buketten min ennå...utrolig hvor lenge den har holdt:))


   Grønne pasteller på soverommet nå om dagen...Både på tekstiler og  på min nye emalje kopp i skjønneste grønn. Både sengetøy og kopp er fra Bohus.


   Skjønningen vår dette..som er hakk i hæl hvor hen mor befinner seg:)))

  Det bugner av hvitveis rundt hagen nå om dagen,og Nure og meg er stadig ute å plukker en bukett:)
   Deilig med slike solrike dager...og det er bare å nyte for regn kommer det visst mye av fremover...Denne uken er jeg ute med ny spalte for Magasinene,BAMBLE,ØVRE EIKER og NOTODDEN. Denne gangen er det 17 mai som er tema.Håper det byr på inspirasjon når det skal pyntes til Norges store festdag:))
  God ny uke alle sammen!KLEM VIBEKE  0 0
 • 05/13/13--22:14: Man bare LENGTER....

 •  ÅH! som jeg lengter etter litt varme og at det skal blomstre i hvitt....i fjor på denne tiden var nemlig blomstringen godt i gang av sommerens vakre hvite syriner.Har elsket disse blomstene fra jeg var ei lita lita jente.Så bli med inn i en verden full av blomstring i HVITT!

   Blandingen av hvite lupiner og hvite syriner er absolutt ikke feil synes jeg....mere romantisk blir det vel ikke...:) Det beste av alt...er at det er at en slik bukett er plukket rett utenfor døra..og dermed helt gratis!Ok da jeg må faktisk kjøre et lite stykke for disse lupinene,har mitt lille favoritt sted,hvor de kommer igjen år etter år:)   Følelsen av dette også LENGTER man etter...å stå ute å male litt møbler å bare KOSE seg...Her males det møbler som jeg hentet fra all fangsten jeg fant på min DRØMMEDAG.


  Men den tid kommer...man må bare smøre seg orntlig inn med god tålmodighet i år.I morgen byr jeg på litt 17 mai inspirasjon!!GOD TIRSDAG alle sammen!
                                     KLEM VIBEKE

  0 0
 • 05/15/13--11:46: Det er Norge i...
 •  Rødt,  hvitt og blått! Snart er det 17 mai og vi gjør oss klare til FEST!!! Her ser vi fram til en feststemt dag fra tidlig morgen til sene kveld..og jeg er i gang med årets pynting!

  Et gammel fat i blått ,med de herligste jordbær og blåbær ,kan jo også være en fin og spiselig dekorasjon denne dagen:))
   Pynten ligger i BLOMSTENE denne dagen,og jeg var så heldig å finne hvite lupiner,hvite pioner,blå riddersporer og røde roser i år også:))  Dette er kaken fra i fjor,og bestillingen ligger inne i år også:)
  Bordet i fjor ble dekket på etter landelig inspirasjon,i hvitt,blått gammelt porselen og glass
   Nå vil jeg ønske ALLE en flott 17 mai med sang og musikk,god mat og gode opplevelser! SKAP DEG EN VAKKER DAG!              KLEMMER FRA VIBEKE

  0 0
 • 05/17/13--12:04: Article 1
 •                    GRATULERER MED DAGEN!   Oj oj OJ! FOR en vakker dag vi har hatt i dag...vi våknet til strååålende sol og varme på Norges nasjonaldag og det har bare vært blide og glade mennesker å treffe:) Nå har luften gått ut av en litt sliten men strååålende fornøyd festdeltager...som kan se tilbake på denne vakre 17 mai i 2013.
   Bordpynten gikk i nasjonalfargene med innsalg grønt løv som er selve symbolet på vår:)


   Smakte godt med årets 17 mai kake i år også:)


  Enkel og symbolske bordkort:)
  Ikke bare vi som hadde pyntet oss i dag,Nure måtte også ha på finstasen:)

  Håper alle har hatt en FLOTT dag:)
  og ønsker alle en fortsatt strålende 17 mai.KLEM VIBEKE

  0 0
 • 05/18/13--11:49: Nå er den her!
 • Så har vi vår første varme sommerdag her!DEILIG!
   Så da ble det en eksplosjon av grønt og blomstring på trærne .Ah! akkurat denne tiden jeg bare ELSKER!


   Første grillings ute i dag også...kan man ha det bedre på slike dager som dette:)))

   Blomstene er fra vårt lille kirsebærtre som nå står i full blomst!


  Nure er nok like glad i blomster som meg,for han skal bort å snuse litt hver gang blomster blir fotografert:) Så viser jeg dere et lite prosjekt vi holder på med. I år hadde vi ikke plass til vårt store hagebord innendørs,så det har vi hatt ute hele vinteren gjennom....Det måtte jo bare gå galt det med den harde vinteren vi har hatt i år.Så hva skulle vi gjøre med det?  Var det håp? Å joda SELFØLGELIG!Vi hiver ikke noe før vi har gitt det en sjangse til.....:)


   Som dere ser har bordplata bøyd seg i kantene. Vi valgte å skjære  av disse sidene...
   Så slik ble det etter det..Men alfor smalt sefølgelig til et spisebord,så da blir det verandaens nye avlastningsbord:)
  Undre prosessen finner man gjerne ut andre ting som kan funke også,så under her skal det bli en hylle til å bruke til "ting og sånt"..og som dere ser må vi som vanlig "mekke" det til,for matrialene vi hadde for hånden strakk ikke til...hi,hi.Gjelder å se mulighetene vettu:))Skal vi tro værmeldingen skal det bli SOL i morgen også...ÅH!!ny dag med mye KOS!
  Ønsker alle dere der ute en KOS dag også!
                    KLEM VIBEKE

  0 0
 • 05/19/13--11:59: Sommer i blått!
 • Det ble ikke bare sommer ute men jammen ble man ikke inspirert av det gode været inne også...Sommer det er BLÅTT for meg.

   For noen dager siden mottok jeg den skjønneste gave man kan tenke seg,etter å bli trukket ut fra en "give away" hos den nydelige nettbutikken og bloggen TRE ENGLER . Verdien var på hele 500 kr så jeg valgte meg en skjønn fransk gammel kanne og to blå gamle kopphånkler.  Kjære tid så vakre saker og jeg er evig takknemmelig:) Tuuuusen takk igjen Merete!!  Ute har vårt nye avlastningbord fått sine strøk med hvit maling og jeg rakk å ta noen bilder rett før regnværet slo til,hi,hi..I morgen byr jeg på et innlegg om det:)
                    KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 05/20/13--07:51: ENDELIIIIG!!
 • Så er vårens aller vakreste eventyr i gang...hvite små blomster som popper opp og danner de vakreste trær. Dere som har fulgt meg en stund vet hvor mye jeg setter pris på akkurat denne tiden...jeg skrev mye om det på samme tid i fjor:) I pinsehelgen har vi endelig fått gjort litt nyttige ting,igjen er det nå "dansegulv" ved inngangen etter at den har fått en ny omgang med beis og rekkverket er hvitt og fresht igjen.Så deilig å få gjort,alt blir så mye "renere"med engang. Sitteplassen ute har også fått et løft,med nymalt vegg og nytt avlastningsbord...Husk nå hvordan det så ut.....!!!!
  Fantes det håp for dette skakkkjørte bordet tro? Å jada........:))))))

  Hva man kan gjøre med litt saging litt (for lite..) plank og maling! Nytt liv til bordet som var klar for søppelfyllingen neste!
   Så man kan si det det har vært en aktiv helg med ting som måtte gjøres samtidig som vi har kooost oss med SOL og god mat. Den kombinasjonen der ,ja den er ikke feil:))God mandag alle sammen,og neste gang vi ses byr jeg på noe gammelt,vakkert og lærerikt.....

                                               KLEM VIBEKE


  0 0

  I noen gamle plansjer"? Var spørsmålet jeg fikk over telefonen for en tid tilbake. Kan vel bare gjette hva svaret var da...JA!!!!!Så klart!
  Så nå er jeg den heldige eier av noen skjønne ,gamle og muligens litt lærerrike plansjer:)

  Men skal man være helt ærlig var ikke entusiasmen like stor hos alle her hjemme...."Du Mamma jeg håper ikke du har tenkt å bruke de bildene som står ute i gangen?"Var første reaksjon fra mine håpefulle her hjemme...hi,hi....er vant til det jeg....mora deres finner på mye rart,så de skulle være godt vant nå...:) Jeg VET at disse kommer jeg til å bli glad i,med nydelige farger og illustrasjoner,så for meg var dette et kupp!

   Plansjene er fra 1945 og vakkert illustrert av Gerd Rissler.


  Nå blir det en liten "kunstnerpause"fra denne kanten, brylluppsoppdrag,og malerier skal prioriteres!
  Neste gang vi ses har jeg nok noen smakebiter av årets sommerutstilling å vise til. Minner om at det øverst på siden av bloggen står når og hvor utstillingen blir holdt. Kjære alle sammen,TAKK for all god respons,det gir virkelig motivasjon og ikke minst INSPIRASJON:)))
                                         KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 05/24/13--10:20: Grønn sommer!
 •  At vi har hatt en hard vinter i år, har vi fått kjenne på på mange måter...men det som har skjedd i vår hage i år ...det liker jeg ikke...Ved inngangen vår har vi hatt to flotte laubærtrær som vi plantet når vi flyttet inn for 11 år siden,i år er begge to død..Er så kjedelig synes jeg ,så nå må vi bygge opp nytt uterom ved inngangen. Flere store busker ellers i hagen har også takket for seg...så det blir en sommer med "tenke nytt"uterom i år.I mellomtiden planter jeg ut krydderplanter,som jeg håper skal glede oss litt gjennom sommeren.I år fikk vi en gammel rabarbrastaude av svigerfar,som vi plantet for en stund siden,den viser seg å stortrives i vår lille kjøkkenhage..Så da får man vel prøve seg på frem både saft og syltetøy!
   Gressløken er trofast,den kommer igjen hvert år!

   Basilikum har jeg fått med meg ikke trives med å få vann direkte på bladene og er ellers en veldig skjør krydderplante,derfor skal den få en fin og god plass på verandaen.

   Jeg har ALLTID vært svak for lyseblå ruter og husker mine første kjøkkensommergardiner i min første leilighet for over 18 år siden,var nettopp lyseblå rutete....Å så fint jeg syntes det var og tenk fortsatt like tullete etter disse  er jeg ennå:) Vel disse  tekstilene er nye og kommer fra herlige Home & Cottage.Ennå har jeg ikke tatt steget å bytte ut gardiner til dette også....hmmm!vi får vente å se:)
   I den store sinkbalja prøver vi oss på tomater.Har de skjønneste barndomsminner med deilig brødskive med tomat og salt på..(faktisk hørt noen bruker sukker også...:)


   Rabarbrablad er dekorative altså......:)
  Som dere ser har vi en nydelig kveld med deilig sol...og det lukter nyklippet gress og grillings i nabolaget....DET er SOMMER det:))))
  Fantastisk herlig helg alle sammen!Klem Vibeke

  0 0


   Å det satt laaaangt inne i år...å finne inspirasjonen til å gjøre det fint ved inngangen..Hva skulle jeg finne på for å bli litt inspirert? Jo...jeg maler døra IGJEN!!! Så dere.. da har det skjedd igjen..ho,ho,Noen husker kansje hvordan døra gikk gjennom flere forvandlinger i fjor og hvor jeg tilslutt havnet tilbake til utganspunktet...I år ble den malt i en ny grønntone "IKARIA" ,tatt ut fra Halvard Bakke sine nye farger for Fargerike. En virkelig lekker farge som jeg nå er heeelt forelsket i:) Så med den kom også INSPIRASJONEN gitt!!
  Har gitt gyngestolen og skapet noen lette "touch" av fargen også, for å få en litt rolig harmoni.Fargeskalaen lilla,grønn,grå og hvit ble en rolig og fin kombinasjon synes jeg.Fargen forandrer seg  når sola setter sitt preg på det...
  Ja jeg er fornøyd jeg og synes jammen jeg er litt "tøff"når jeg velger å gå for det litt utradisjonelle...Det er jo som sagt bare maling og til høsten blir det sikkert ny farge:)

  I dag gikk turen til vakre Nevlunghavn!
   I disse vakre omgivelser finner du også Bentes herlige lille butikk Otiilies gårdshandel.

   I disse trakter ligger det perler på perler av nydelige steder,Helgeroa er et av dem. Bildet under er hva en slik vakker dag kan by på!Ja jeg elsker bare denne tiden:)


   Håper alle har hatt en strålende helg hvor enn du befinner deg! God ny uke alle sammen!
                 KLEM fra "litt tøffe"... VIBEKE


  0 0

   Regnet siler ned her en onsdag formiddag, men inne på kjøkkenet mitt dufter det av deilig vår som oser ut av vårens aller vakreste......Epleblomster og kirsebærgrener! I dag har jeg laget et innlegg som en HYLLEST til blomstene som jeg er SÅ glad i. Er det flere enn meg som sitter klistret til tvskjermen når Brødrene Løvhjerte rir inn på sin hvite hest inn i kirseærsdalen?....En scene jeg kan se om og om igjen:)
   Med disse rosa skjønne kirsbærgrener kom også mitt røde servise fram i tallerkenhylla.
   De store glasskrukkene er nye og er kjøpt hos LIVE..som desverre skal legges ned. Kommer til å savne den flotte butikken...Det er nå 20-50 % på alle varer i den flotte butikken deres.  Tror nok det blir flere innlegg med disse skjønne blomster utover dagene som kommer også...klarer nemlig ikke å la være å ta bilder av de,hi,hi...Mye tid går til maling og atter maling av bilder for tiden...for det begynner jo å nærme seg den store sommerutstillingsdagen:)Det er jo også høysesong for brylluper,så det blir en del bestillinger til nettopp dette tiden går til også:)Til helgen kommer første sniktitt på en del av maleriene som skal stilles ut og på Vibeke Design på facebook kommer noen alerede ut i kveld. Kjære alle sammen håper dere har en herlig onsdag og TAKK for alle tilbakemeldinger på forrige innlegg...Fortsatt veldig fornøyd med fargen på døra ja, så slik blir den sommeren igjennom:))
                  KLEMMER VIBEKE

  0 0


   Ja jeg gir meg ikke helt med disse vakre grener , og flytter de rundt i hele huset:) I dag blir det også en liten visning av malerier som blir å få kjøpt på Sommerutstillingen min 16.juni.Men først flere bilder av epleblomster.......


   På sommerutstillingen i år vil det være ca 40 malerier.Mye hvitt og grått er det i år også men også fargerike sommerfugler har jeg. Mange nye tekster og nye teknikker dukker opp,slik som bildet under her. En dag kom en god venn av meg  med en pose gamle heklede duker hun skulle kaste..hun lurte på om ikke jeg kunne bruke disse til noe? Klart det kan brukes og tenkte først på å sy noe ut av det...men så kom jeg på at dette kan brukes i maleriene mine.Her kommer noen resultater av denne ideen.  Ja dette var et lite utvalg,men ønsker du å se mere er du hjertelig velkommen til en titt søndag 16 juni.:)
  Til helgen åpner Joachim og Grete en ny butikk på Mælagården.Gleder meg masse til å se hva den flinke og kreative duoen har fått til.Det vil være markedsdag her også fra kl 12-16 .Litt å glede seg til der også...Riktig god helg alle sammen...lurer på om vi får SOL? Å det hadde vel vært noe det:)
                                KLEM VIBEKE  0 0

  Ja så er vi igang med sommermåneden juni og FOR en start vi har på nettopp den i dag...Strålende sol fra morgen til sene kveld, det kjennes godt for kropp og sjel det:) I dag har jeg vært på markedsdag og nyåpning av Joachim og Grete sin butikk på Mælagård. Fantastisk har den butikken blitt,og hvordan de har stylet den butikken er bare så kreativt,rått og flott!Dette er drevet av mennsker som har en stor interiørsans og jeg må bare si jeg er IMPONERT! Jeg vet jeg kommer til å besøke denne butikken mye i fremtiden:) På markedsplassen fant jeg en helt herlig dame som hadde de skjønneste franske og nederlanske skatter...øya gikk i kryss kan man si...og jeg måtte bare ha med disse gamle franske kannene med hjem. HEEEELT SKJØNNE!
    Det ble nok engang sommer på min favorittplass på kjøkkenet...Mmmmmm.med.JORDBÆR!

  Ja jeg har bestemt meg det er og blir rødt og hvitt på kjøkkenet i sommer.Jeg kan ikke annet enn å bli i godt humør av den farge sammensetningen:)))


  Av den herlige damen Sjoukje som kommer fra Nederland fikk jeg med stiklinger fra en gammel Granium hun hadde og squachplante...Håper jeg klarer å få til de:)FOR ei herlig dame som jeg er glad jeg er blitt kjent med i dag. Det er bare så skjønt når men treffer noen som tenker og setter pris på de samme ting som deg.

  Håper alle nyter av helgen og håper du også gjør noe som beriker ditt liv:)) I morgen skal vimplene opp,for nå er det SOMMER ! Klem Vibeke

  0 0

  Ååååå dette deilige sommerværet er ikke bare godt for oss folk her hjemme...men også den firebeinte kooooser seg. Spesielt i skyggen under et stort tre:) Et sikkert tegn på at det er sommer i vår hage,er at vimplene er kommet på plass:)


   Rødt og rosa er fargene her i dag,en frisk og søt liten plass i hagen skapes da:)


   Vimplene henger ute hele sommeren og har begynt å falme med årene,men fortsatt synes jeg de er fine så da får de henge denne sommeren også:) Treet her er et piltre,men vokser ikke som et vanlig piltre,dette vokser slik at det blir en rund toppkrone.Glad vi har en plass som dette når varmen slår til og man trenger et sted hvor det er skygge.


  God ny uke alle sammen,måtte det bli flere dager som disse i tiden fremover!
                                KLEM VIBEKE

  0 0
 • 06/03/13--07:53: Naturens små kunstverk!
 •  Endelig er syrinene kommet her på mine trakter også, med sine fantastiske farger og duft er jo jeg selfølgelig helt fortapt i disse også:) Jeg henter mye inspirasjon fra blomster, og syriner er en av dem.I dag får disse selskap av mitt gamle engelske fat i vakker blått. Fatet kjøpte jeg i høst på Porto Bello Road som ligger i herlige Notting Hill. Det var kjærlighet ved første blikk,og fatet måtte bli med hjem.
  Damen som solgte meg det,hadde i mange år hatt dette fatet stående fremme selv og var veldig glad i det ,men så var det at nettopp denne dagen tenkte hun at hun skulle ta det med til markedet. Der sto det å bare ventet på meg.....:)" One lucky girl" gikk derfra med et stort SMIL!

   Herlige fargekombinasjoner,i lilla,lys blå,grå og lilleblått....!
  Har det vært mye blomster på denne bloggen før ...ja så kan jeg bare advare om at det vil det sikkert bli MYE av det i tiden fremover også:)Ferre turer til blomsterhandlerern blir det også,for de vakreste buketter finnes nå rett utenfor døren..Klart man skal nyte av hva naturen bringer til deg:) Nydelig start på en ny uke alle sammen!KLEM VIBEKE
                                 

  0 0
    Å som man gleder seg til de norske jordbærene kommer:) I fjor var vi så heldig å få hjemmelaget  jordbær og rabarbra/jordbær syltetøy av snille svigermor..Noe jeg håper vi får en smak av i år også:))
  I en aldeles nydelig rød/orange tone fikk dette Rabarbra/jordbær syltetøyet. Finner vi nok rabarbra skal min snille svigermor lage slikt syltetøy...å selge på årets sommerutstilling. Der vil også en god venn av meg selge nydelig rabarbrasaft. Smaksprøver av alt dette blir det garantert:))
   Min første Pavlovakake laget jeg i fjor,og jammen har den ikke blitt etterspurt i sommer også...KLART!Jeg skal lage den i år også med GLEDE!!
   Gode barndoms minner har jeg med blåbær. Nemlig min bestemors blåbærsyltetøy var det ikke mye som kunne måle seg med...Jeg har alltid vært en A-type,så jeg var alltid tidlig oppe med bestmor på hytta om sommerene. Da satt vi der sammen og å spiste frokost ,deilig brødskive med blåbærsyltetøy å så på båtene som tøffet ut på fisketur...det er GODE sommerminner det:)


  SØT & GOD klem fra meg til ALLE DERE DER UTE!

  0 0
 • 06/05/13--22:30: Blomster i hvitt!
 • Hver uke nå fylles glasskrukkene opp med deilige sommerblomster,i dag har jeg funnet hundekjeks.Fantastisk dekorative og plukket rett utenfor døren:)
  Nydelige,duftende liljekonvaller er også kommet i hus:)   Helledussen så yndige og vakre disse små er... Skjønner at moren min ville ha nettopp disse i brudebuketten sin når hun giftet seg:)

  Tenk nå er det ca en uke igjen til utstillingen,og hver ledige stund går til å male å MALE bilder..Spenningen i kroppen er den samme hver gang,spent,litt små stressa, litt distrè ,tankene flyr hit og dit..og veldig veldig GLAD for at det nærmer seg!Helgen går til ferdigstilling av alle bildene også skal de henges opp til utstilling.Det er "halve morroa"det,å begynne å lage til en utstilling:) Ønsker alle noen fine dager frem mot helg!                KLEM VIBEKE  0 0
 • 06/06/13--22:19: I det gode selskap!
 • Velkommen IGJEN til min kjøkkenkrok i rødt og hvitt...i dag i et godt selskap med hundekjeks og HVITE SYRINER! Siden vi ikke har tilgang til hvite syriner her hjemme selv, må jeg ut å lete på et friområde..jeg fant i år også:) Flere gode selskaper her inne, er rødt og hvitt i sommer...En kombinasjon som GLEDER og inspirerer synes jeg:)
   Tekstiler som jeg brukte til jul er altså like aktuelle i sommermånedene.
   Mitt gamle sølvbestikk fra Sverige,nypusset og i det vakreste selskap med syriner og hundekjeks:)


  På ukens beste dag ,FREDAG!!Ønsker jeg alle en stålende helg. Ohhh!Så godt det skal bli å ta fatt på den:)        KLEMMER VIBEKE


older | 1 | .... | 5 | 6 | (Page 7) | 8 | 9 | .... | 36 | newer