Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | .... | 8 | 9 | (Page 10) | 11 | 12 | .... | 36 | newer

  0 0
 • 08/18/13--11:25: Hva skal få bli ?
 •  Hei alle sammen! Så er man hjemme igjen og etter en runde i hagen er det bare å konstantere at høsten har begynt å sette preg . Så da er det bare å begynne å rydde litt...MYE har fått stått ute i sommer men nå som regn og vind melder sin ankomst må det inn.
   Hva skal få bli med inn og hva skal få gå på loftet for sesongen ? Kasser og potter er jo så anvendelige hele året så helst ville jeg jo hatt alt inne,men så var det den plassen da....Men den grønne gamle skuffen skal få være inne,har dere sett for en herlig grønnfarge? Skulle gjerne hatt hele kommoden denne skuffen kommer fra, men den finnes desverre ikke. Kjenner jeg bare må smile når jeg ser på den : )


   Dennne keramikkpotten har fått en herlig patina etter å ha stått ute i sommer:)

  Kommende uke blir ganske så kreativ med malerier til de små og jeg er i ferd med å sette sammen et nytt høstelig "grannytepp."Denne gangen blir det grått,turkist,orange,oliven grønt...ja kansje litt brunt også...Åh! kjenner jeg gleder meg altså og selfølgelig skal dere få bli med på ferden :)
  GOD NY UKE ALLE SAMMEN! KLEM VIBEKE

  0 0
 • 08/20/13--11:24: Tilbake til hvitt!
 • Så vender jeg atter engang tilbake til HVITT! Er det noe som gir meg RO i sjela er det HVITT....og med en travel høst i vente er det bare å lage til en rolig atmosfære i heimen...De røde engelske tallerknene er satt bort og kommer ikke frem før desember....eller november...dere vet jo hvor tidlig jeg begynner med jula:) Faktisk viser jeg dere noe jeg har tenkt å bruke som julepynt i år, litt lengere ned i innlegget.....joda kreative tanker rundt julen har alerede begynt å svirre......:)

  Et gammelt linlaken har blitt duk her nå.Elsker bare slike gamle tekstiler.Med de vakreste broderier!

  Under her kommer mine seneste funn hos Sjouke,gamle franske sjokoladeformer. De skal få bli en del av årets julepynt...bare vent å se...om noen måneder da..:)


  Skjønne!

  Min gamle skatt..den gamle lampa..sniker seg med i dag:)
   Dette gir meg bare RO...

  I morgen skal pendselen svinges og fri dagen min nytes !! Ønsker dere alle fine augustdager!
                          KLEM VIBEKE

  0 0
 • 08/21/13--22:37: Det er blått og søtt!
 •  På denne årstiden bungner hager og skoger over av herlige frukter og bær...min favoritt er blåbær!
  Ikke bare er de gode og sunne å spise, de egner seg jammen godt i fotolinsen også...:) Kjenner at det kan bli litt "fruktlige"bilder her på bloggen fremover...snart skal  vårt lille epletre høstes....det holder nemlig på å knekke sammen SÅ mye frukt som det bærer på i år.....så her lukter det allerede eplekaker laaaang vei..


  Ønsker alle en GOD DAG! KLEM VIBEKE


  0 0
 • 08/22/13--11:55: Epleglede
 • Ja for det er rett og slett EPLEGLEDE her hjemme nå ! Vårt bitte lille epletre har bare fått enormt med frukt i år. Jeg fyllte i dag en stor kurv helt full og enda ser man ikke at jeg har vært der.....Veldig morro at man bare kan gå rett ut i hagen å forsyne seg med deilige frukter synes jeg :)  Jeg er veldig glad i epler.....både til å spise...
  og dekorere med....Husker dere hvordan jeg pyntet med epler til jul?....Helt klart det blir en av matrialene til dekorasjonene i år også:)
   Så nå blir det mye epleknasking i tiden fremover...og ja en eller to eplekaker blir det også vil jeg tro. ÅH!!duften av nybakt eplekake...kanskje noe av det beste jeg vet:)

  En herlig helg står for tur og mye å glede seg til...Lørdag er det Markedsdag/Garasjesalg i den koslige byen Brevik. Håper på å finne like mye skatter som i fjor...og søndag blir det en tur til Lillestrøm og Interiørmessa.Altså en helg etter min smak...:)GOD HELG alle sammen!
                                  KLEM VIBEKE

  0 0
 • 08/25/13--11:45: Forandring fryder...igjen!

 • Å HEI!!!FOR en fantastisk helg man kan se tilbake på...med SOL og heldige SKATTEJAKTER...
  Ja det kaller jeg en perfekt helg :) Først ut ble det et besøk i Sjoukes herlige butikk en fredagskveld....ho,ho helt nye skatter fra Frankrike hadde ankommet butikken dagen før,  så jeg måtte bare ta turen:) Selfølgelig fant jeg noe veldig veldig fint! Som den hvite "bread"boksen opppå mitt hvite linskap,som har flyttet inn på kjøkkenet..Joda forandring fryder sier jeg bare..litt omøblering kan gjøre så mangt:)


  Flere ting ble også hjem fra Sjoukes butikk, som nå heter "Gammel kjærlighet". De tingene får dere se senere denne uken. Vi tok også turen til Breviks markedsdag i går,det meste jeg fant der fant vi hos Helga med sin flotte stand. Alle de hvite bollene samt kannen opppå skapet kommer derfra.

  Denne lille skjønne sølvvasen/bollen fant jeg også..klart den måtte bli med hjem.

  Desverre ble det ingen Interiørmesse på meg i dag, den får vente til neste år. MEN en fin fin helg har det vært uansett:) Ønsker dere alle en herlig ukestart! KLEM VIBEKE

  0 0
 • 08/28/13--01:32: Gamle SJARMERENDE ting..
 • Har tatt plass i vårt hus den siste tiden...ja vi hadde jo endel fra før av men nå har det altså blitt litt påfyll :)
  Som dere ser har vi "reddet"gjenbruksskapet"vårt fra utsiden.. til innsiden nå...jeg tørr rett og slett ikke la det stå ute pga vær og vind. Så nå har det overtatt plassen til linskapet som har flyttet inn på kjøkkenet.Ikke feil bytte det ,trives kjempe godt med den nye ommøbleringen. Skapet har fått pryde alle mine gamle ting i brunt og grønt...Ser dere det skjønne grønne skrinet foran her? Det er et franskt gammelt pengeskrin. Kjøpte hos Sjouke og har leeeenge ønsket meg det...og jammen sto det ikke å ventet på meg når jeg var på neste visitt i hennes sjarmerende nydelige lille butikk. Var vel meningen at det skulle hjem til oss da:)
  Gal etter grønn som jeg er ,er det ikke rart jeg falt for dette skjønne herlige grønne skrin...også går jo tankene da.."hva slags butikk var det som hadde et slikt skrin tro" ser for meg ulike miljøer det kunne vært i ..morro å undre seg litt ikke sant?
  Et annet lite skrin som jeg har lagt min ELSK på er dette lille sukkertøy skrinet fra Nederland....
  "Helledussen" var vel det første ordet som jeg fikk fram når jeg fant det....Både fargene og motivet er jo bare så vakkert og når Sjouke kunne fortelle at det ble brukt til å ha sukkertøy i ...ja da ble det ENDA søtere,hi,hi..
  Har nok vært noen spente små barnehender som har fått plukket seg ett og annet lite sukkertøy fra denne vil jeg tro :)
  Siden vi nå er inne på GRØNT ,ble det jo litt andre ting i denne herlige fargen i helgen som dette gamle søte fatet.
   Skikkelig svak for både dekor og fargenyanser som dette jeg......
  Ja det var dagens lille "skattekikk" og flere skal det bli.....for det ble mere vettu ho,ho..
  MEN nå må denne damen bruke tiden sin godt,maling står på planen i dag .Her er det fullt opp med bestillinger av malerier til de bitte små og til damer i sin beste alder :)))
  Kjære alle sammen TAKK for alle koslige tilbakemeldinger,dere er så gode med meg!
                   KLEM VIBEKE

  0 0
 • 08/29/13--09:43: Herlig i blått!
 • I dag byr jeg på en titt i herlig blått, kom nemlig over denne lille svenske gamle boksen hos Sjoukje forleden...Har vært på let etter en slik i lang tid også dukker den opp her Porsgrunn ,juhuuu:)

   En fransk gammel emaljert blå lysestake skulle også bli med i det blå selskap i dag..   Blått kommer nok alltid til å være en favoritt hos meg...derfor har det blitt en liten samling gjennom årene

   Tror jammen det øverste lille fatet er et av mine første loppisfunn for "100"år siden he,he...

  Det siste døgnet har egentlig vært et døgn jeg helst bare vil glemme....Selv har jeg vært i skikkelig dårlig form og i tillegg gjennomgikk Nure en kastreringoperasjon i går og klarte ikke å roe seg etter dette inngrepet....Åh! kjære tid...Det ble heftig for oss alle her hjemme ,men nå er både han og jeg mye bedre :) Slik skal den lille kar`n gå i hele ti dager....ja,ja en liten tålmodighetsprøve står for dør her for Nuremann nå :) Men så blir jo alt så mye bedre etterpå...håper vi:)
  Snart er det helg alle sammen,måtte den bli GOD for dere alle :)KLEM VIBEKE

  0 0
 • 08/31/13--13:09: Forsmak på høsten
 •  Helt klart at det ligger høst i luften ute nå...og vet dere hva, jeg LIKER det veldig godt jeg :) Det ryddes inn litt etter litt ute nå,og jeg går med tanker om hvordan jeg vil utgangspartiet skal se ut i høst....vet nesten ikke om jeg tørr å si det ..men inngangsdøren skal få ny farge ...igjen :) Denne gangen går jeg med skikkelige vågale tanker rundt fargevalget altså...vi får vente å se hva det faller på,har ennå ikke bestemt meg..I kveld har jeg laget meg et lite høstinspirert bord med gamle skatter i rødt og brunt :)


  Den røde boksesamlingen min vokser seg stadig større. Jeg finner ofte noen nye på mine bruktrunder nå for tiden :)
   Alle de brune flaskene fant jeg på forrige helgs markedsdag i Brevik. De gjør seg godt til den høstlige rustikke stilen vi nå går inn i.
  Til våren skal denne leveggen fjernes , for da skal et lite hus begynne å ta form her..Da må leveggene flyttes til en annen del av uteområdet vårt..Hvor vet jeg ikke ennå,men de skal bli tatt vare på hvertfall:)
  Skal si det kjennes godt med helg dere . Her hjemme skjer det svært lite i disse dager, deilig å ta ting som det kommer også. Nure går det bra med, selv om det å gå med krage er heeelt pyton da....bare noen dager igjen så er  han seg selv igjen :) Ha det så godt alle sammen! KLEM VIBEKE

  0 0
 • 09/01/13--12:10: All in WHITE!
 • Jeg vet det...det var ikke lenge siden vi var her sist....Men dette er favorittplassen min,og etter siste omøblering har trivselen økt enda mer...Gleder meg til å sitte her med masse levende lys ,gode tekopper og gode lange samtaler med venner utover i høstmørket.DET er noe jeg absolutt skal prioritere inn i høsten:)

  Å jada det er forsatt HVITT! Og det kommer det til å være en god stund fremover.Liker bare så godt hvordan lyset kommer inn her og skulle gjerne hatt vinduer hele veien rundt ....
   Blir ikke lei vakre broderte monogrammer jeg...Disse tekstilene er med meg gjennom hele året.
   Litt nytt i tallerkenhyllen også,hvite store fat....ja DET kan jeg heller ikke få nok av :)


  Enda er det SOMMERFØLELSE på kjøkkenet.Så lenge pelargonenen koooser seg slik som de gjør her, gir de kjøkkenet den følelsen synes jeg.
  Kjære ALLE sammen! TAKK!!For de skjønneste tilbakemeldinger dere gir,jeg blir både glad og rørt! Klem Vibeke

  0 0

  Tenkte jeg ville lage meg et liten grønn botanisk plass ,slik at planteplansjene kommer til sin rett her i huset....Disse hentet vi fra mannen min sin arbeidsplass under en liten ryddeaksjon de hadde der. VELDIG heldig synes vi at vi var når vi fikk sikret oss disse :)

  Alle de grønne skattene er kjøpt hos "Gammel Kjærlighet".Er blitt veldig svak for slike gamle ballongflasker,kult å finne noen i grønt også:)


  En god venn av meg som er like gal etter gamle skatter som meg,fikk tak i mange gamle små botaniske kort engang.Hun tok å tapetserte en hel vegg med de hun...Dere kan tro det ble LEKKERT...:) Jeg er bare overlykkelig for å ha disse jeg, men skulle det dukke opp noen flere slike på min vei...ja da sier ikke jeg "nei takk" akkurat..:) Ønsker dere alle en fortsatt goood uke , KLEM VIBEKE

  0 0
 • 09/04/13--04:31: På mitt røde bord...
 • På mitt RØDE bord er det nå blitt høst. Dette bordet tar jeg fram hver høst og her står det helt til jul.
  Ja dere har sett mange dekorasjoner fra nettopp dette gamle bord, som jeg fikk for en meget billig penge hos Skrot Tor i fjor høst.Egentlig har jeg fullt opp å gjøre på fridagen min ,men jeg kjente heller for å gjøre noe kreativt i dag... Så da ble det en høstkrans i de herligste røde,grønne og brune nyanser...Det gjorde jammen GODT det.....:)
  Og lager man en høstkrans...må det jo bare bli litt høst i "rammen rundt"også.
   De siste epelene høstes nå i disse dager,de smaker aldeles nydelig for tiden :)

  Husker dere halmkransen fra påske ? Det er denne som i dag er blitt til en høstkrans. Her har jeg nettopp vært i skogen som vi er så heldig å ha rett utenfor husveggen,å hentet inn rognebær,blader,blåbærris og bregneblader. Klart den ikke holder seg fin lenge ,men det skal ikke stoppe en for å kose seg med å lage noe ut av dette herlige naturmatrialet synes jeg .

  Disse gamle gule boksene passer så godt med rødt om høsten synes jeg..Er bare så glad for de :)

  Håper alle nyter av alt det vakre og gode naturen har by på i disse dager...Gleder meg bare til alle de magiske høstfargene kommer kjenner jeg...Fortsatt fin uke alle dere gode der ute:)
                                         KLEM VIBEKE

  0 0
 • 09/05/13--22:07: Si det med..en kvist !
 • Med en enkel kvist, muligens den vakreste kvist jeg vet om...
  Ønsker jeg alle en riktig GOD  HELG ! KLEMMER til dere alle fra Vibeke

  0 0
 • 09/07/13--06:58: Varm velkomst!
 • Ja så har man gjort det da....noe jeg leeenge har gått å tenkt på..."Hva med RØD inngangsdør til høsten og jul" har jeg tenkt...I dag ville jeg ikke tenke på den ideen lengere,jeg ville rett og slett teste ut hvordan det ville se ut i virkeligheten jeg...Så jeg tok med meg den gamle verktøykassa dere ser på bordet her,for å hente inspirasjon til fargen jeg ønsket . Sammen med de flinke folka på Christoffersen fant vi fram til en ganske lik farge, også bare det rett hjem og forvandlingen kunne begynne....:)
   Fra første penselstrøk på døra så jeg det....Det var akkurat sånn jeg hadde håpet det ville bli,åh! så morro at det funket på første forsøk ( jeg er jo ikke alltid like heldig...og har gått på endel "fargesmeller":)
  Tror det kan bli riktig så hyggelig her utover høsten og vinteren.Dette blir nok ikke den siste titten herfra...mange ideer står på vent til høst og juledkorasjoner... Lærte også i dag at fra gammelt av så skulle man male inngangsdøren rød,fordi da følte gjestene seg velkommne :)  Noe jeg kan skjønne veldig godt,det ble nemlig en god og varm stemning her nå synes jeg :)
   For dere som lurer...ja gyngestolen fikk en omgang med pendselen den også...Blir man lei ,er det jo bare å male den tilbake til lindegrønn igjen:))

   Noen skjønne herlige bærkvister pynter dekorativt opp..rett fra naturen og helt gratis da gitt:))))
  EN ting jeg kan si om meg selv etter disse to årene med blogging er at jeg har blitt MYE tøffere med å teste ut farger...(klapper meg selv litt på skuldra her nå,hi,hi...). Riktig gøy er det å se hvordan store forandringer skjer,bare ved å tilføre litt farge :)

                             VARM KLEM VIBEKE  0 0

  Jeg ELSKER bare tiden vi nå går inn i, så masse flott naturmatriale å ta i bruk som dukker opp nettopp i denne herlige høsttid :) Disse dekorative grener jeg har tatt i bruk her,har jeg vært å hentet på en fraflyttet eiendom. Synes de bare er såååå veldig dekorative at de måtte jo bare brukes til et eller annet. Jeg kan ikke huske hva de heter, men vet mange har de i hagen sin.
   Kassen som dekorasjonen står i er kjøpt hos skrot Tor,tror det faktisk var min første gamle trekasse dette her...siden har det blitt maaange og kan fortsatt ikke få nok av de,he,he...   Kan fint også brukes i en enkel krans disse kvistene.
  Ja dette ble nok en skikkelig kontrast til mitt forrige fargesprakende innlegg,:)) .Så morro å lese deres positive tilbakemeldinger både her og på Facebook .TUSEN TAKK!Må bare si jeg stortives med den nye fargen,og ekstra gøy er det når resten av familien er fornøyd også:))Muttern`s sprell blei godkjent gitt:)))Good ny uke til alle sammen!KLEM VIBEKE

  0 0
 • 09/11/13--10:10: Nye skatter i hus
 • Ja, ja så kjente jeg at jeg hadde litt apbstinenser i dag da...jeg bare måtte ut på en ørliten "skattejakt":)
  Turen gikk i dag til Skrot Tor og "Gammel Kjærlighet". Klart det ble fangst!!
  To nye sølvplett fat har fått plass i tallerkenhylla.Fint å bryte litt opp i all det hvite stentøyet.


   Hos "Gammel Kjærlighet" fant jeg et lekkert gammelt fat og et vakkert gammelt postkort fra Belgia.Slike gamle kort er helt nydelige synes jeg,og vender man det finner man alltid vakker håndskrift:)

  Flere ting ble også med denne gangen og i dag fant jeg bare den kosligste gamle julekakeboks...kan nesten ikke vente å vise dere denne...:) Ønsker alle en fortsatt god uke!
                                                     Klemmer fra Vibeke

  0 0
 • 09/12/13--22:01: Enklere blir det ikke!
 • En enkel liten høstkrans av det meget enkle slaget vises her i dag,det er da KLART man bare må benytte seg av all herlig naturmatriale der ute nå.

  Først kan jeg fortalle at disse herlige rognebær ligger på to gamle franske kopphåndkler jeg fant hos Sjoukje . Helt skjønne i grov lin, og har vært på ønskelista lenge :)

   Her har jeg flettet tynne små bjørkekvister sammen først også satt på små kvister med rognebær. Enklere blir det ikke...og dette er noe alle kan lage :)

  Helgen skal bli av det kreative slaget her, mange malerier må denne helgen ferdigstilles.Ellers skal det ryddes og kastes litt...(hvis jeg klarer å kvitte meg med noe da...:)
  RIKTIG GOD HELG ALLE SAMMEN!
              KLEM VIBEKE

  0 0
 • 09/14/13--23:32: Siste rest...
 • Siste rest av epletreet blir høstet i disse dager,å HEI! så masse epler det har blitt i år.:) Flere eplekaker har blitt forsøkt lagd, men hver gang har det gått galt..Skjønte jo ingenting...men så viste det seg at det er rett og slett ovnen vår som begynner å streike..Derfor har det blitt ny ovn i dag, så i morgen gjør vi et nytt forsøk..denne gangen må det jo bare gå bra:)
  Fortsatt koser jeg med vårt nye "høstlige "inngangsparti i rødt....I dag kommer fargekoden på denne gammelrød fargen jeg har blitt så glad i :)


   Naturlig pyt....åh!Så mye fint å bruke der ute nå....:)

  Kransen her kjøpte jeg hos min flinke og kreative venn Hanna i Strømstad i hennes flotte blomsterbutikk HANNAS SKAFFERI .Her er det alltid masse inspirasjon å hente og mange fristelser....
   De skjønne høstlige teppene kommer fra Home & Cottage og er allerede godt brukt her i huset:)


  Her kommer fargekoden til fargen jeg har brukt på inngangsdøra og gyngestolen vår : 2008/5040-Y80R,fargen heter: FERRO. Jammen har man fått gjort det man hadde planlagt så langt inn i helgen,liten klapp på skuldra til seg selv der altså..hi,hi...Men idag blir det bare kos med familien som kommer på besøk,  og vi skal kose oss med fårikål og den siste hjemmelagde eplekaka for i år...vi får bare håpe vi lykkes denne gangen :) God søndag alle sammen!KLEM VIBEKE


  0 0
 • 09/15/13--12:22: Nytt liv for en gammel....

 • Her hjemme bruker jeg ofte de gamle tingene mine til forskjellig oppbevaring,og for denne gamle brødboksen har den fått et nytt liv...I dag som "blomstervase"for en vakker bukett:) Falt pladask for nettopp denne boksen hos "Gammel Kjærlighet" og dere som har fulgt meg en stund vet jo hvor glad jeg er i gammel emaljert:) Følte meg ganske så heldig når denne endelig kom i hus.  Mitt gamle heklede teppe var jeg så heldig å finne på en antikksmesse,tenk for fire hundre kroner ble dette flotte stykke håndverk mitt...Er det rart jeg var storfornøyd:)))

                                                  God ny uke til dere alle sammen!
                                  KLEMMER FRA VIBEKE  0 0
 • 09/16/13--22:28: Romantic corner...

 • Velkommen til "The romantic corner" her i dag. Det blir en titt i franskt,hvitt og grenroser...DET blir det "romatikkfeelig" av :)  Som mye av de andre emaljerte gamle tingene jeg har, er denne gamle sukkerboksen kjøpt hos min favoritt butikk "Gammel kjærlighet". Sjoukje som driver denne butikken er opprinnelig fra Nederland men har bodd i Norge i mange år.Hun reiser ofte til Nederland og henter gamle skatter fra Belgia og Frankrike som selges på lokale markeder der nede. Å Kjære tid! Hadde  vært en drøm å få vært i Sjoukje sine sko på en slik plass.....:)
  Husker dere denne lille gamle franske terrinen som jeg fikk for 20 kr ? Klart den fortjerner å bli litt "pimpet"opp den også med en søt liten roseknopp.
  KLEM VIBEKE
  0 0

  Ja man skulle kanskje tro at dette kom fra en barnemunn..men neida dette kom fra min eldste datter på 18 år, som presanterte meg for sin kjæreste....For der hadde jeg nettopp kommet hjem fra en tur med hunden,hvor vi ble overrasket av en del regnskurer...uten paraply. Så både hår og maskara hadde fått kjørt seg kan man si...og i hånden holder jeg noen...kvister.Ho,ho må ha vært litt av et syn..følte meg jo ganske lur kan dere tenke dere... for hva er det han tenkte om "svigermoren" sin nå liksom ? Ganske så sær hobby på den dama ja....Så når jeg ser disse kvistene på bildene jeg viser i dag,kommer jeg alltid til å tenke på den kommentaren...Heldigvis har vi da fått ordnet opp i en del "misforståelser"..han vet nå at jeg BARE.. pynter litt opp med kvister...innimellom :)))
  I dag har jeg bakt fyllte horn, noe jeg føler jeg gjør hver høst....det er litt sånn høstkos mat for oss her hjemme det.

  Fantastisk farge på disse nypene,minner meg om den nye dørfargen vår:)

   Et lite blått hjørne ble det her på kjøkkenet. Husker dere hvor det store fatet kom fra ? Nå er det snart ett år siden jeg kjøpte dette på Porto Bello Road i Notting Hill. Det var et sånt "kjærlighet ved første blikk" øyeblikk...Damen som solgte meg det hadde hatt det selv i mange år ,men nettopp denne dagen hadde hun tatt det med...også kom denne norske damen å tok det med hjem til Norge:) Jeg lovte henne at det skulle bli godt tatt vare på ,der hun fulgte oss med lange blikk...:)
   Kjære alle sammen,håper dere alle har gode høstdager! Vi ses!KLEM VIBEKE


older | 1 | .... | 8 | 9 | (Page 10) | 11 | 12 | .... | 36 | newer