Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | .... | 21 | 22 | (Page 23) | 24 | 25 | .... | 36 | newer

  0 0
 • 02/25/15--05:30: Vårfølelse på badet
 • Sola skinner, fuglene kvitrer og snøen smelter utenfor...er det rart man blir inspirert til å skape VÅR innendørs...så i dag flyttet våren inn på badet med vår i en herlig skuff og rosa pasteller.....
  De skjønne rosa baderoms håndklene er fra Ellos og det var faktisk min eldste datter som gjorde meg oppmerksom på disse...Arvelig belastet av mora sier dere....:))))

   Synes disse fargene oser vår og finner meg stadig i å kikke inn på badet ,hi,hi

   Skuffen her er virkelig inspirerende å dekorere med alle sine rom...


   også var det den fantastiske patinaen da....:)


  Ja jeg må bare si jeg aner at våren er så absolutt nær jeg nå....ved bare å kikke ut kjøkkenvinduet og se masse puselabber i tretoppene....bare DET får man opp humøret av :)

                                 KLEM VIBEKE 

  0 0
 • 02/28/15--04:49: Velkommen MARS!


 •  Elsker lørdager man kan bruke til hva man vil :) Og jeg koser meg med å pusle hjemme etter en hektisk uke.... da kjennes det ekstra godt å roe det helt ned.. Med fyr på peisen og aktiviteter ved kjøkkenbordet...(bilder er tatt før jeg setter i gang med mitt rot....da er det papirklipp...overalt nemlig )

   Den rustikke lysestaken er fra Affari og ble aldri solgt i min lille butikk...Så da ble den min da :)I dag har jeg laget meg en vårlig dekorasjon i den store hvite keramikk krukken. En kvistekrans er blitt lagt ned rundt disse herlige løkplantene for å skape et mer rustikk preg over det hele.   Det har virkelig vist seg å være en spennende ommøblering når den gamle kjøpmannshylla kom inn på kjøkkenet. Det innbyr virkelig til kreativitet og glede dette stedet:)


   Gamle tekstiler er en kjær ting jeg samler på...og fikk et spørsmål om ikke de var til salgs...men nei dette er både arvegods og andre kjære ting jeg er veldig glad i :)

   Gamle emaljekanner....kan man få nok av de da....? Ikke meg hvertfall,ho,ho..:)
   De herlige terrakotta pottene er fra Kremmerhuset og jeg har bare lagt min elsk på de...Jeg ønsker meg maaange som forhåpentligvis skal få pryde i mitt lille orangeri til sommeren...
   man kan jo bruke de på forskjellige måter også....her som oppbevaring av lys!
                             Så er det bare å ønske en herlig MARS hjertelig velkommen dere....gleder
  meg til å dele den med alle mine gode følgere der ute !
                                                KLEM VIBEKE
   

  0 0
 • 03/01/15--12:16: Fortsatt favoritt!
 • Gammelt stentøy er fortsatt en favoritt hos meg...og helst med blått og grønt mønster !
  Sammen med egg...fjær...og løkblomster kjenner jeg kreativiteten blomstre:)


  Vakkert er det når stentøyet har fått en litt sliten patina...og krakilert...

  Gamle botaniske trykk har tatt plass på den gamle dør lemmen her på kjøkkenet. Er så fasinert av disse og det som er så fint er at på baksiden finnes det også et nydelig trykk :)

  Gammelt treverk og hvitt.....en klar favoritt det også :)

  Bestikket har jeg hatt en stund og er fra Home & Cottage
                                                  FIN NY UKE ALLE SAMMEN !                            
                                                             KLEM VIBEKE

  0 0
 • 03/04/15--11:50: Hvite gamle skap
 •  
   
   
  Jeg er MEGET svak for gamle skap.....og det er blitt "noen" her hjemme, hi, hi :) Alle har i utgangspunktet vært brune men i vårt hjem er de blitt hvite.
  Dette skapet er satt oppe på et gammel bord for å "ruve" litt i høyden . Et vakkert skap med et nydelig gammel glass :) Skap og gammel stol er kjøp på Gammel Kjærlighet.
  Og skapene fylles med nytt og gammelt....mest gammelt da :)

  Skapet her sto i min i butikk og mange ville gjerne kjøpe det.....men nei dette ville jeg ikke gi fra meg  siden jeg sjelden ser slike. Dette vakre skapet er meget gammelt og kommer fra Danmark. Vi kjøpte det på Finn for en meget billig penge og her trengtes det masse tålmodighet..kjærlighet...og en haug med maling:))))  Skapene er malt med med hvit "chi " og med slitesterk maling som Lady supreme finish,
  I dag har benkeplatene fått en ny omgang med hvit "Chi" de også, jammen blir det fint og rent når ting får en omgang med hvitt :)
                                           KLEM VIBEKE

  0 0
 • 03/06/15--12:13: Forglemmegei.....
 • Da jeg kjørte fobi blomsterbutikken her forleden ble det nesten bråstopp....for der sto jammen noen Forglemmegei å LYSTE opp blant de tradisjonelle løkblomstene....Jeg måtte jo bare ha med noen hjem. Jeg har hatt denne blomsten som er klar favoritt siden jeg var ei lita jente..de er jo i herlig BLÅ vet dere....:)

   Jeg elsker tekopper og har gjerne to av hver...her en herlig blanding i lys blå :)
  De mønstrete koppene er fra Kremmerhuset og de andre er fra Home & Cottage.
   Gjenstander som går igjen her hjemme...glassflasker ,vekt og gamle kjøkkenhåndkler i blått..og alt er fra Sjoukjes Gammel Kjærlighet.
   Er så glad i denne vakre gamle vekta i min yndlings farge !

  Riktig god helg alle gode der ute! Her går helgen til oppussing av en kjellerstue...og det vil komme bilder om dette etter hvert...Et rom som virkelig trengte det dette , da er det ekstra gøy å gi det et løft :)
                                                    KLEM VIBEKE

  0 0
 • 03/09/15--22:44: GUL reprise !

 • Ja nå måtte jeg bare by på mine herlige primulaer fra i fjor....makan til gla`blomst altså :)
  Vi har virkelig fått smake på våren her jeg bor, måtte den bare bli endelig....og ikke finne på å forsvinne for et sent lite velkommen snøfall....Nei nå er de fleste klare for årets herligste tid !!
  Vi har denne helgen jobbet med kjellerstua som har fått nye strøk med maling både her og der....og som vanlig ble det mye mer å gjøre...Selv om den var hvit fra før...var den altså ikke det...Taket ble ikke hvitt lengere når vi hadde gått over veggene med hvit CHI...ja så måtte vi male taket også da...og det holdt ikke med et strøk på veggene som var hvite fra før av heller....chi er virkelig den hviteste hvitfargen jeg har vært borti altså....:) Men nå strålende hvit fra topp til tå står kjellerstua der og har virkelig fått seg et løft...på flere måter:) Bilder derfra kommer i nærmeste fremtid...:)

   Strålende vårdager til alle dere der ute ! KLEM VIBEKE

  0 0

  Ja jeg har gjennom årene samlet opp altfor MANGE ting man bare ikke kan kvitte seg med...en ting er f.eks denne kurvstolen. Den er virkelig en vakker sak i mine øyne og dere har sikkert sett den mange ganger på bildene mine....MEN ikke prøv å sett deg i den...ho,ho da kan den nok ende med å gå i knas..Men hvorfor hvier man den ikke ? Det hadde nok mange gjort men ikke jeg ..Jeg har hatt den siden tiden på ungdoms rommet også synes jeg er vakker i vårt miljø her hjemme.Så den får bli så lenge den holder seg sammen :)  Ja nå må jeg nesten le her jeg sitter....for alle stolene jeg viser i dag kan egentlig ikke sittes på ,ho,ho...De er mest til pynt for dama i huset lider av en slags "stolmani"....kjære tid så rar man kan bli....men det er vel ikke et loppis jeg vært på ennå og ikke kommet hjem med en stol....:) Men nå har jeg "stolstopp" altså...her finnes ingen ledig plass igjen til en stolskjønnhet:)
   
   
  I dag har jeg fri så i dag tenkte jeg å ta noen bilder fra vår nyoppussede kjellerstue. Mye jobb ble det ....men så ble det jammen fint også da :) Ikke lenge til vi ses igjen...med et nytt rom i fokus :)

                                                        KLEM VIBEKE

  0 0
 • 03/11/15--08:39: Et rom i ny drakt !
 • Så var kjellerstua i vårt hus endelig ferdig...etter en helg med maling på vegg,tak og gulv. Som jeg nevnte tidligere dukket det opp flere behov etter hvert...for vi kunne ikke bare male et strøk på de veggene vi trodde var "hvite"fra før av...neida det måtte ha to strøk og når de nymalte veggene lyste opp mot taket som vi også trodde var "hvite" ble dette for gult. Så da malte vi taket også i hvit Chi. Gulvet har vi malt i en lys grå farge.
  Kjellerstuen er et  kombinasjonsrom hvor det nå er blitt plass for mors kreative utbrudd, tv titting og overnatting.
   Å ja det er flere i huset som vet å koooose seg her inne nå...:)
   Lampene er fra Home & Cottage , det er de samme jeg hadde i butikk vinduene mine...de jeg kunne solgt mange ,mange ganger :) Bordet og gyngestolen her er også noe jeg hadde i butikken, men som ikke ble solgt....ja da kom det til nytte hos meg da....mulig det var meningen det :)
  Nure i nyklippet vårdrakt på et lunt og godt teppe fra Home & Cottage.
   Puten er kjøpt hos Christoffersen og er fra Hosedoctor, det deilige pleddet fra Kid. Alt til fine priser som det går an å unne seg :)
   En av tallerkenhyllene mine fungerer nå som en bokhylle. Synes det er fint når man kan se bøkene fra denne vinkelen.


  Veldig vanskelig å ta bilde av et helt rom synes jeg....men her er en vinkel som vil få deg til å få et litt bedre innblikk.
  Sengeteppe og puter fra Home & cottage, dette også til priser som vi kan like.
  Ja her vil det nok dukke opp flere bilder fra i fremtiden....allerede kan jeg kjenne at dette er et sted jeg kan like :)

                                                 KLEM VIBEKE

  0 0
 • 03/14/15--09:14: Kreativ med kvist !
 • Så har jeg for første gang i år hatt en kreativ stund i strålende sol ute på verandaen. Åååå så fantastisk deilig...måtte det bli mange slike stunder fremover:) Jeg er som dere vet veldig glad i å leke meg med kvist og kvast...og det blir aldri perfekt resultat når jeg lager noe...men heller litt ujevnt og skjevt her og der....Men jeg liker å holde på med slike ting som dette selv om resultatet ikke alltid innfrir...jeg er faktisk glad jeg har den egenskapen...ellers hadde jeg nok ikke fått brukt kreativiteten min...og er det noe som gir meg glede er det jo nettopp den :)I dag har jeg laget serviettringer av bjørkekvister, en ide jeg har gått med en stund....

  En liten bunt med bjørkekvister er blitt tvinnet sammen og festet sammen av en brun ståltrå . Suuuuper enkelt og alle kan klare det :)


  Det blir litt røft og rustikk når man mixer det sammen på denne måten synes jeg :)


  Her hviler eggene på en flettet krans. Finner man myke bjørkekvister som ikke brekker så lett kan man få til ganske mye med de.


   Her har jeg kledd en krans med mose og lagt bjørkevister opp på. Små puselabber har jeg også dyttet innimellom.  Spennende å lage en krans til pottene med løkblomster også...og dytter man små fjær innimellom har du en liten påske dekorasjon!

  Det er travle tiden for denne damen blitt og fram mot påske vil det gå slag i slag...:) En av tingene som skal skje er inspirasjonskveld i Nevlunghavn. På Nestun Samfunnshus skal jeg dekke ulike festbord . Der vil man få tips og råd om hvordan man selv kan skape et enkelt, lekkert og personlig bord til ulike begivenheter. Sjoukje fra Gammel Kjærlighet skal også ha en egen stand med sine flotte gamle skatter det er mulig å sikre seg denne kvelden. Dagen dette skjer blir 25 mars , klokkeslett kommer nærmere.

                  Fine vårlige og kreative dager ønskes dere alle!
                           
                                                         KLEM VIBEKE

  0 0
 • 03/15/15--12:40: Gledelig gjensyn....

 • HALLO VÅREN !
  Så er endelig våren kommet med herlige farger og GLEDE!

   
   

  For første gang i år har jeg vært utendørs å tatt bilder på verandaen...elsker å ta bilder utendørs og gleder meg stort til tiden fremover...
   Herlige kopper fra Home & Cottage som må frem med sin herlige gule farge.


   "Gammeldags primula "er så skjønne og er en fryd for øye i sine terrakotta potter.


  Stråååålende ny uke alle sammen !Klem Vibeke

  0 0
 • 03/18/15--06:48: Grønn "matching"
 • Ja jeg er og blir en fru "matche type"...jeg liker at et rom har selskap med andre farger som matcher...For meg skaper det ro og  harmoni :)
  Ja til og med når jeg har vært i ulike butikker å handlet...kommer jeg ofte hjem med ting som matcher....uten at jeg har hatt det i tankene...

  I dag har det gått i grønn shopping, og alt til en billig penge hos Søstrene Grene :) Flasker ,nett og grønn terrakottapotte i favoritt fargen GRØNN .
  Urteplakaten var jeg så heldig å få i et flott nytt magasin som har ankommet : Hageliv & Uterom. Den kan også lastes ned ved å gå inn på hagelivuterom.no og last ned høyoppløst fil til utskrift. Vakker og flott illustrert  av Hanne Løvdal.

  Litt nytt til årets påskepynt ble det også og Åhlens har så mye koselig . Skjønne støvete pastell egg og søte figurer ble med hjem i dag.                                                       KLEM VIBEKE

  0 0
 • 03/20/15--10:14: Små pastell gleder....
 • Aldri har jeg pyntet så tidlig til påske som jeg har gjort i år...men så har våren jammen meldt sin ankomst tidlig i år også da :) De siste årene har jeg vært veldig naturell i pynten men i år sniker det seg mer gult og pasteller inn....helt herlig !!!
  Disse bitte små påskeeggene er fra Åhlens og er bare såååå søte. Klart man bare måtte ha...og de blir ikke så lenge hos meg for jeg har mine utvalgte gode som skal få de når påsken er her :)......


  Søte poser har de også med det skjønne nostalgiske trykket. .blir ikke så lenge her den heller..:) Noen kan glede seg til påske altså...moro å gi bort søte ting :)
  Lørdag (21.mars) formiddag holder jeg sammen med Bamble Bibliotek påskeverksted. Alle er velkomne fra 10.30 til 13.00. Gleder meg til en kreativ stund med store og små :)
  Riktig GOD HELG ALLE SAMMEN ! KLEM VIBEKE
   

  0 0

  Så er det straks klart for en ny inspirasjonskveld og denne gangen er det VÅR som skal stå i fokus.
  Alt skjer på Nestun Samfunnshus 25 . mars kl 19 hvor jeg sammen med Bulken damegruppe skal dekke hele fire inspirerende selskaps bord. Vi har da fokusert på påske , konfirmasjon og bryllup .

   Vi har også lagt ekstra vekt på gjenbruk når vi dekker disse bordene. Mange av skattene vi har valgt å dekorere med kommer fra Sjoukje`s  "Gammel kjærlighet". Hun kommer også til å ha en egen stand i lokalet, hvor du også nå kan sikre deg noe fra hennes skattekammer :)


   Selvfølgelig gir jeg tips og råd med alt fra bordkort, menykort til borddekorasjoner denne kvelden. Gleder meg alltid til å møte folk til å dele inspirasjon med :)))

  Så er du glad i gammelt gjenbruk eller trenger litt vårlig inspirasjon til kommende begivenheter, ja da kommer du garantert til å kose deg på vårt arrangement ! DU er hjertelig velkommen !!

                                                        KLEM VIBEKE

  0 0

  En hektisk ,inspirerende og kreativ uke nærmer seg slutten..og man sitter igjen med takknemlighet og glede over å ha møtt så mange gode og positive mennesker. Å vite at man har vært til glede for noen der ute er en av de beste gleder man kan ha !

   Etter endt arbeidsdag i dag går jeg til påskeferie...noe som kjennes ufattelig godt :) Nå skal det roes helt ned men samtidig har jeg noen oppdrag som skal tas fatt på, men slikt er bare gøy å pusle med:)
  Over her ser dere min gamle sjokoladeform høne fra Belgia...den er så nydelig med sin patina og form synes jeg ...det er klart den må på plass nå i påsken :) Den kommer fra Gammel Kjærlighet som opplevde en strålende kveld da Sjoukje tok med mange fine skatter til Nestun Samfunnshus på onsdag. Det var mange som ønsket seg hennes skatter :)

  Litt små planting skal det også bli mer av selv om motivasjonen sank betraktelig etter at vi nå fikk et voldsom snøfall....Hadde store planer om å lage til påske utendørs i dag men nei....her er det bare snø som dominerer ved inngangen....så det får bare vente.
  Vi får glede oss innendørs vi:)  Tusen fryd min evige favoritt....synes den ble fin i den rustikke potta fra Affari og rundt har jeg flettet en bjørkekrans.

  Vi opplevde en fin kveld i Nestun Samfunnshus og mange tok turen denne gangen også, til stor glede for Bulken Damegruppe, Sjoukje og meg :)
  Jeg hadde dekket fire inspirerende festbord og man kunne få enkle tips om hvordan man selv kan lage til fest ved hjelp av gjenbruk og egne blomsteroppsatser.

  Mesteparten av gjenbruket jeg brukte på bordene er fra Gammel Kjærlighet. Noe ble også lånt av de flittige og kreative damene i Bulken Damegruppe .Alltid en gøy gjeng å samarbeide med dette :)


  Gutte konfirmasjon`s  bordet ser dere en modell av her. Enkle bordkort man fint kan lage selv og ellers en glad og rustikk pynt på bordet...her var det noen som fikk gode tips :)

  En nydelig stemor pakket inn i vokspapir blir en enkel og fin dekorasjon på bordet.

  Mange fine skatter på Sjoukje`s stand. Jeg gikk ikke tomhendt hjem denne gangen heller.....:)
  Jentenes konfirmasjonsbord gikk i hvitt og rosa...:)
  Og bryllups bordet gikk i hvitt, sølv og litt grønt . Her var også pynten av gjenbruk fra både gammel og nyere dato.
  Mange fikk nok en ide om at det enkle inspirerer...og det var budskapet også :) Takker igjen til Bulken Damegruppe for invitasjonen og for at så mange hyggelige folk tok turen denne gangen også :)

                                     KLEMMER VIBEKE


  0 0  Der finner du meg :) Jeg ER bare disse fargene jeg og synes tiden vi går inn i passer perfekt til å boltre seg med nettopp GRØNN & BLÅ....

  Det er pasteller i disse tonene som har inntatt kjøkkenhyllene på kjøkkenet nå om dagen


   Kannen er fransk og gammel...og er fra Gammel Kjærlighet.   For ikke mange ukene var jeg på koselig besøk hos en fantastisk kreativ og god hjertevenn. Hun er som meg...kan ikke hekle selv... men hadde fått søsteren sin til å hekle det søteste lille kopphåndkle til meg....åhhh! så glad jeg ble... også i favoritt fargen da gitt....:) En gave som gjorde godt i hjertet :)


   På tide å få fram mitt fantastiske gamle engelske fat...som jeg fant på Porto Bello road i Notting Hill. Jeg fikk akkurat plass i trille kofferten kan jeg huske....Så det er en stor skatt på flere måter...:)

   Blå perle blomster....finnes det noe vakrere nå om våren..? Ja jeg er heeelt fortapt i de jeg :)

  Jeg har nå gått inn i påskeferiemodus...føles fantastisk kan jeg fortelle :) Gleder meg til all inspirasjon vi skal dele i ukene som kommer...:) Vi ses alle gode og avslutter her med det fantastiske magasinet Creating Vintage Charm sin førsteside...hvor Vibeke Design har fått pryde førstesiden :))))

                     Veldig moro og tenk nå har det skjedd hele to ganger:))) Litt stas...må jeg innrømme:)


                      KLEMMER FRA VIBEKE

  0 0
 • 04/01/15--00:57: VÅR & PÅSKE på trappa....
 • Så har man endelig fått ryddet unna vinterpynten utendørs....nå er det vår og påske som skal fram :)
  Siden det er ganske kaldt om natten har man ikke tatt det helt av med plantingene utendørs..Men litt gult og blått...og grønt er vår farger for meg. Gamle skatter i grønt og rustikk er i godt selskap her med skjønne stemor og perleblomster.  Her håper jeg å ta med meg en te kopp å nyte i dagene som kommer...man har jo påskeferie i mange dager i vente....kjære tid så heldig man kan være:) Vår og påskepynting ligger jo hjerte mitt nært ,så jeg er ganske så sikker på at vi ses i dagene som kommer. NYT dagene alle sammen !


                            God stor påskeklem fra Vibeke

  0 0
 • 04/01/15--23:30: GOD PÅSKE
 • Med vårens herlige små blomster ønskes det GOD PÅSKE til alle dere gode der ute !
  Helt fantastisk er det ute nå og se hvordan vårblomstene popper opp her og der....og jeg tar meg selv i smile for meg selv av å betrakte at det nå skjer en endring i naturen:)
  Derfor måtte det en liten "hyllest" til herfra....for vårblomstene gir oss masse glede...ja både for liten og stor. Jeg jobber som dere vet i barnehage og gleden er stor hver gang de små har  kommet med en liten vårblomst eller to...."den skal mamma få" kommer kjapt da:)))Koselige minner har jeg selv med vårblomster både fra mine egne barn og jeg som liten.
  Her skal man bare fortsett å kose seg i dagene som kommer....skal si man nyter av å ha fri :)
                     Fortsatt GOD PÅSKE alle sammen !
                             KLEM VIBEKE

  0 0
 • 04/02/15--12:34: Ingen påske uten...


 • Det finnes noen absolutte "must" ting som skal til for at man føler at det er påske....og det er selvfølgelig påskemarsipanen!!! Og påskeharen kom med litt i år også :)))


  I et gammelt Norgesglass er det herlige marsipan egg i pasteller samlet....de smaker ikke bare himmelsk vettu...de ser bare herlig ut i sine pasteller også :)
  De skjønne små kortene kjøpte jeg hos Hannas Skafferi i Strømstad. Så søte og nostalgiske:)  Å ja best av alt kolibriegg.....Husker jeg fikk et slikt egg som lita jenta av noen som kom på besøk...jeg kan huske jeg syntes at de var SÅ snille som kunne gi meg noe som smakte så godt :)
   Ja nå nytes det fine påskedager her kan dere tro. Sol fra skyfri himmel,lunsj i det fri, turer til land og til strand....og selvfølgelig marsipan...Kan ikke ha det stort bedre jeg da:) Nyt påskedagene folkens!

                                                 KLEM VIBEKE
   

  0 0
 • 04/03/15--07:21: Naturlig pynt til påske
 • I år har jeg vist flere måter å pynte til påske på og på kjøkkenet denne Langfredagen er det pyntet i hvitt og naturlige toner. Og alt bader i deilig solskinn som flommer gjennom vinduene.....jammen har vi vært heldige med været denne påsken på denne delen av landet jeg bor :)

   Perlemors egget er fra Affari :)   Fjær, egg og annen dekor i rolige toner...
   Her samlet i en gammel fransk tekanne. Helt ny fra Sjoukjes Gammel Kjærlighet


   Gamle og nye tekstiler om hverandre. En lite hjørne som stadig er i forandring det her....:)))Her har det gått fra blått og hvitt til hvitt og lin:)


   Fant noen herlige vårlige kvister som akkurat har fått sine nye utskudd av blader...skjønt altså :))))

  Fantastiske kopp håndkler fra Tine K, kjøpt i Strømstad. Så fine og store som også kan brukes som løper om man har lyst :)


  Kvistene her er samlet i en fransk gammel oljekanne, mitt første kjøp hos Sjoukje om jeg ikke husker helt feil:) Det har jo blitt "litt"annet derfra med tiden:)

                                  GOD PÅSKEKLEM FRA VIBEKE

  0 0
 • 04/05/15--01:34: Dekk et vårlig bord !
 • I går hadde vi en fantastisk påskeaften og jeg dekket et vårlig bord for anledningen! Nydelig mat og hyggelig selskap kan vi like i det vi går inn i denne påsken sine siste dager...
   Ikke så veldig mye gult å skimte....jeg følte heller for å bruke andre vårlige farger for dette bordet.   Elsker de gamle flaskene mine som gjør seg så godt mot alle disse fargene . Et riktig heldig funn på Loppis i Sverige for et år tilbake fant jeg de.

   En enkel dekorasjon er å pynte servietten med en blomst som tar opp blomstene fra dekorasjonene på bordet. En liten fjær og knyt det hele sammen med en hamp trå:)
   Man må bare bli glad av disse skjønne vårblomster:)


  Vi nyter de siste dagene av en herlig påskeferie og batteriene er snart ladet opp til å ta fatt på hverdagen igjen....må bare koooos oss litt til:)))

   Fortsatt fine dager alle sammen ! KLEM VIBEKE

older | 1 | .... | 21 | 22 | (Page 23) | 24 | 25 | .... | 36 | newer