Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | .... | 20 | 21 | (Page 22) | 23 | 24 | .... | 36 | newer

  0 0
 • 01/02/15--10:01: Nytt år med ny skatt......
 • Lille julaften fikk vi oss all en overraskelse da vi skulle dekke til festbord. Bordets lemmer viste seg å ikke passe.... så da hadde vi heldigvis et langbord stående i garasjen som vi kunne bruke:) Bordet har vært prøvd her før men da syntes vi det var altfor stort.....men nå som vi har hatt det her stående hele jula får vi det rett og slett ikke ut igjen....:)Hele familien har nemlig lagt sin elsk på det, så her begynner vi året med nytt kjøkkenbord. Så trenger noen et kjøkkenbord fra 1920 (uten lemmer.. ) har du nå muligheten til å skaffe deg et..hi,hi :)
  Bordet måtte virkelig jobbes med og hvorfor skal dere snart få se.....Dette var et slikt kjøp jeg egentlig ikke var så fornøyd med i utgangspunktet...det viste seg å være i skikkelig dårlig stand når jeg fikk se det "live", altfor stort (trodde vi...) og litt for dyrt for sin kvalitet....Men i dag er følelsen anderledes og jeg er ganske fornøyd med resultatet. Jeg har pusset bordplaten ned, sparklet over de største sprekkene, milkpaintet toppen og malt understellet tre strøk med grått (Ascott).  
  Ja her er vi igang....som dere ser måtte det til en "liten "jobb for å få det slik det står i dag..Bordet anslås å være fra tidlig 1900 tallet og hadde tilhørende benk som jeg solgte i butikken.


  Vi har tatt vekk all jul nå...og har valgt en lys og hvit inngang i 2015. Flere farger popper nok opp snart....:)  Rakk å ta noen nye julebilder før vi pakket alt ned... og før årets pepperkakehus ble historie..:) Jammen har vi hatt en fin desember og jul....og spør du meg gleder jeg meg allerede til neste desember....


                                             KLEMMER VIBEKE  0 0
 • 01/04/15--03:56: Å falle for fristelsen....
 •  Ja så har det skjedd igjen....Jeg har lenge gått å tenkt på å male en gammel vakker kommode vi har her hjemme....Men skulle man male en slik vakker sak da..?Den var jo fin ...men....  Satt derfor langt inne å male den orginale brune kommoden....I dag derimot kunne jeg ikke vært mere fornøyd :) Synes den fikk et renere utrykk i denne fargen jeg har trykket så veldig godt til mitt bryst i det siste...grå Ascott.
   Har jo fått litt "kjeft"før når jeg gjør slike ting....Men det som er viktig er jo at man selv blir fornøyd og tar vare på de gamle tingene på sin måte ..:) Slik så den ut før og og hadde blitt gjort et eller annet med før også...som avgjorde at det ikke appelerte helt til meg....derfor tok mor malekosten fatt og brukte en deilig fridag å male på:)


   Ja det er et vårlig utrykk i hele serien jeg viser her i dag....hvor mine gamle kurver kommer til sin rett. Min største svakhet er jo nettopp disse gamle sjarmerende franske og norske kurver....Jeg kan rett og slett ikke få nok og bruker de til mye som dere ser:)

   Vårblomster dominerer tidlig her hos oss...altså vår inne og vinter ute.....:)   Hjelpes meg.....så sjarmerende....Den øverste har tilhørt Brevik Kino i sin tid....Lurer på hva den er blitt brukt til ?

   Vakker lykt( en anne svakhet....:)fra Home & Cottage.

   En nydelig og behagelig farge....som nå går igjen flere steder her i huset.
   Så begynner hverdagen her for oss etter en lang og god juleferie. Nå er alle batterier ladet for et nytt år , god ny start ønskes derfor herfra til alle dere gode der ute :)

                                                        KLEMMER VIBEKE  0 0
 • 01/07/15--09:10: Funnet sin plass !
 • Jeg er glad i å ommøblere og skifte ut møbler...men noen møbler kjenner man bare at man skal ha...Som de jeg viser idag :) For flere år siden kom jeg over dette gamle norske skapet på Finn. I dag skjønner jeg egentlig ikke at jeg stoppet opp ved den annonsen engang, for det var ikke mye man kunne få ut av den. Husker skapet var avbildet i sine to deler og var den gang malt og lasert i rustrødt...Har i dag gått ut av telling hvor mange strøk hvitt det har fått fram til i dag...:)Men da var det vel en mening med at nettopp jeg skulle ha det da :) Det har aldri vært noe tvil om at dette hører huset til nå og er nok også mitt favorittmøbel i hele huset.

  Men en annen skatt har nå funnet sin plass her hjemme....skapet jeg hadde i min butikk. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg kunne solgt det der ute...men jeg har klart å holde på det hele tiden og har ikke vært i nærheten av å falle for fristelsen....Det kom inn her rett før jul og fant sin plass med engang :)
  Skapet er fra Danmark og anslås å være fra 1920-30 tallet. De fleste møbler vi har er fra denne tiden , Den gang hadde de sansen for å gjøre vakre møbler altså....  Lune og behaglige tekstiler setter sitt preg..

  Vi stortrives fortsatt med sofaen , et vakkert og ganske behagelig møbel har det vist seg å være :)
  Med litt vår på kjøkkenbenken går oppvasken litt...lettere.....: ) Er glad i å gjøre det koselig akuratt her....


  Håper alle har hatt en fin start på denne uken...

                                        KLEM VIBEKE
                                    Som også nå også kooooser seg på Instagram
                                                       meg finner du her :
                                             http://instagram.com/vibekedesign/  0 0
 • 01/11/15--01:04: Husets hjerte
 • Alle har et hjerteterom i huset sitt og vårt er uten tvil kjøkkenet..:)
   Får vi besøk er det alltid her vi blir sittende... vi kommer oss lissom ikke videre...:) I dag har jeg tatt bilder fra litt andre vinkler slik at dere skal få et intrykk av hvordan kjøkkenrommet vårt ser ut. Det er nemlig et vanskelig rom å ta bilder av siden det går i vinkler og har kroker her og der. Spisedelen er romslig med masse lys og god plass. Midre plass er det i arbeisddelen,noe vi ikke var helt fornøyd med når vi bygde huset.Senere har det vist seg å være ganske praktisk å ha denne delen slik for oss... for det er kort vei til alt når man står å jobber her ved kjøkken benken.
   Her ser dere inn i arbeidsdelen av kjøkkenet, hvor vitrinedelen dominerer. Noe jeg bare MÅTTE ha når vi bestemte oss for dette kjøkkenet fra Ikea. Vi har valgt åpne hyller på flere steder for å skape luft og gi et landelig preg i innredningen.

   Benkeplatene var opprinnelig mørkbrun men jeg har altså gått over med slitesterk maling...først grått også hvit "chi" som den er nå.Det har fungert veldig bra og jeg må ikke male den så ofte siden den tåler en "trøkk".
   Snekkeren som bygde huset vårt lagde den innebygde delen over komfyren. Litt egelskinspirert var vi da også for 12 år siden når vi bygde dette huset.
   Åpne hyller inspirert av gamle knekter skaper landelig preg og er en hyggelig del av denne delen av kjøkkenet. Her kan det "dilles og dalles "med ulike ting ...som dere har sett så mange ,mange ganger at jeg koser meg med:)   Ja her dekkes det også opp til fest siden vi ikke har noe spisestue og da har vi også selskap av en koselig gruve vi er meget glad i . Den er en kopi av en gruve jeg fant fra et interiørmagasin under bygging av huset.
  Ja her sitter vi altså til hverdags og fest....og når vi lager innlegg til dagens blogginnlegg som akuratt nå......Ønsker alle en stråååålende god ny uke og TAKK for alle gode tilbakemeldinger....kjære tid så skjønne dere alle er:)

                                                             KLEM VIBEKE

  0 0
 • 01/14/15--03:01: Lysere dager i sikte....
 • Jeg elsker bare hjemmestrikket..men kan desverre ikke strikke selv....Da er det jammen godt å ha en svigermor som tryller fram de flotteste ting:) Disse flotte og godt brukte vottene strikket hun for noen år tilbake....og jeg bare LIKER de så godt...så godt at jeg fikk noen røde også...:)
  Vi har endelig deilig og lysere dager i sikte....men fortsatt er det den lune og varme følesen inne...Her i hjørnet ved den gamle kakkelovnen vår er det koselig å skape den stemningen.
  Her har en av tallerkenhyllene mine havnet og jeg synes det er en fin måte å vise alle sølv/plettfat man har frem på i denne kroken. Stemningen må bare bli varm og gir et gyllent preg....når lyset fra tente levende lys får speile seg i denne patinaen disse fatene har fått gjennom tiden....og jeg har altså ikke pusset sølvet på en stund...for jeg synes virkelig den patinaen som oppstår etter en tid er faktisk vakker:)


   Så lodne og skjønne og gode å ha på......:) Neste par jeg ønsker meg skal gå i grønt...:) Svigermor er unik på mange måter og er en" reser" på håndarbeid...Så litt før jul hadde jeg kjøpt inn noen nydelige stoffer fra Tilda som jeg ønsket å lage et lappeteppe av....Svigermor tok  oppdraget å laget et NYDELIG vårlig teppe ut av det.....

   Det virkelig en fryd å se inn på soverommet der det henger til skue.....og drømmer om vår og sommer hvor det skal bli brukt flittig.


  Håper alle har noen fine januardager...selv går dagene til kreativt syssel og( drømme)... planlegging av vårens og sommerens aktiviteter...Viktig å drømme litt vettu...hvem vet ! Kanskje det en dag blir realitet :)))))))) 

                                                      KLEM VIBEKE

  0 0

  Det er og blir min favorittkombinasjon :) Dere har sikkert sett at jeg ofte bruker de rustikke bøttene fra Affari.De er så fine å bruke til å få frem den kombinasjonen jeg er så glad i:) Jeg bruker en glassvase oppi bøttene og setter selve buketten oppi, slik at det ikke blir vannsøl direkte i bøtten.I dag har jeg også brukt en striesekk ....:)


  En gammel og rustikk boks kjøpt hos Gammel Kjærlighet, skulle også få selskap av disse skjønne rosene....og puselabbene da...:)


  Den lille krakken er gammel og fransk, og kommer fra Gammel kjærlighet :)   Herlige farge toner.... Lys beige og svak pudderrosa :)  Det er spennende tider i møte...På mandag reiser jeg til Oslo etter å blitt invitert av selveste Claus Dalby....for å se hans nye vasekolleksjon for Holmegaard :)))) Ja det hele er kjempe stas og jeg gleder meg masse til å se hva han har tryllet fram :) Selfølgelig blir alt dokumentert folkens,hi,hi...så neste gang vi ses dukker nok Claus opp også :)

                       KLEM FRA VIBEKE


  0 0

   Jeg lovet dere jo at denne karen skulle dukke opp neste gang dere var innom....og her er selveste CLAUS DALBY alle sammen :)))) En fantastisk inspirerende og godhjertet mann....jeg fikk gleden av å dele en hel formiddag sammen med...og "vi snakket til og med lunsj"....Oj oj oj..SÅ morro dette var , en dag jeg vil minnes resten av livet. Vi fikk gleden av å høre han fortelle om seg selv og samarbeidet hans med Holmgaard ,som han har utviklet en fantastisk vase sammen med.
   Virkelig vakker vase som er å få i hele tre størrelser og mange gode tanker ble gjort under utviklingen av denne...og se bare hvordan en bukett trives i en slik ....VAKKERT!!!!
   Slik ble vi altså møtt.....Man bare MÅTTE bli glad i det man steg inn i de flotte showroom lokalene til Rosendahl . Det var i Claus Dalbys ånd helt ut til døren...:)


  Enda en bukett han tryllet fram for oss....en fantastisk fargesammensetning :)
  Blomstene hadde han også tatt med helt fra Danmark....Ååååå så masse lekkert å hvile øynene på!

  Klart vi måtte forevige møtet :) (Tror ikke jeg har stoppet å smile enda jeg.....ha,ha :))))

  Jammen møtte vi ikke flere "kjent"folk , her er Anne med den flotte bloggen Moseplassen. En hyggelig lunsj ble altså tilbragt med disse to herlige, og gode tips og råd fikk jeg med på veien.
  Claus har jo bare en fantastisk bakgrunn bak seg som er bare en glede å få med seg. Han er virkelig en enorm inspirasjon...som jeg er så heldig å bli kjent med i dag....og det blir nok ikke så lenge til vi ses igjen...Denne rause karen ga oss til og med en invitasjon til hans fantastiske hage..... Hvor villt gøy er vel ikke det ? Kjære, kjære Claus....TUSEN TAKK !  Med på denne fantastiske dagen hadde jeg også invitert med meg en god, god venn Bente.
               GLEDER ER TIL FOR Å DELES vet dere ,og jeg delte den med gamle og nye venner i dag :)

                             KLEMMER FRA VIBEKE

   


  0 0

   I desember hadde over 2 millioner treff funnet denne bloggen....et tall som er helt uvirkelig for meg....og jeg har alle dere der ute å TAKKE....
  TAKK for alle skjønne gode hilsner dere legger igjen, fantastiske mail, klemmer og gode ord dere gir meg på veien....Det betyr enormt mye og gleden over å skape og inspirere blir bare enda sterkere av alt dette.

  Januar er en litt rolig interiørmessig periode for meg...det skjer ikke de største sprell i heimen....men "flørter" litt med vår da vel og merke...:) Puselabber kvister og løkblomster popper opp her og der...og det fryder jeg meg over selv om kong vinter har satt sitt preg utenfor vinduene her nå.  Kanskje noen husker det gamle vinduet jeg fant hos en brukthandler i Sverige i sommer...husker jeg ble så glad når jeg fant det...noe min bedre halvdel skjønte svært lite av...hi,hi
  Nå står det  her i kjøkkenhjørnet og lager en fin bakgrunn for litt vårlig pynt....fantastisk fint med sin slitte og naturlige patina...og ble reddet fra en brann i et gammelt hus. Tankene går ofte til det når jeg ser det...og lurer også på hvordan resten av huset så ut....sikkert som en DRØM !
   Elsker denne fargen på vekta her.....:) Tenk bare den mot alle sommer blomstene den snart skal i fint selskap med....:)
   Er ikke så mange andre farger å skue her inne , men litt tre artikler skaper en varm kontrast til det hvite. Trefjøler er både nyttige og fine å se på. Den store er fra "Gammel kjærlighet" og den minste er fra Home & Cottage.


   Jeg har ikke mange blomsterpotter....planter helst i alt annet en det..som dere ser:) Her er det plantet i en fransk emalje kanne og en gammel engelsk suppeterrin...og roser i en gammel melkemugge.

  Altså en rolig , vinterlig og bitte litt vårlig stemning herfra ut til dere i dag.....


                            Ønsker alle en strålende helg !
                  KLEMMER FRA VIBEKE

  0 0
 • 01/25/15--12:40: Våren har flyttet inn....
 • Jeg er som dere vet et VÅR menneske og klarer aldri å vente med å bringe inn den fantastiske våren i huset vårt....I helgen kom både tekstiler og skjønne løkblomster fram...Åååå fryyyd !!! Sier nå jeg...Velkommen til en "tidlig ".... vårtitt i vårt hus :)

   Lyseblå rutete tekstiler fra Home & Cottage og gamle lintøy håndkler får henge framme å skape denne lette vårfeelingen på kjøkkenet.


  Titt titt...den aller første lille vårblomst har sprunget ut....så yndig og vakker i all sin enkelthet:)

   Hele kjøkkenbordet har blitt til en herlig vår oase....ja sånn kan det gå når man har fått seg et stort kjøkkenbord...med plass til MYE :)

   Et gammelt trykk fra en bok med de søteste små januar fugler i selskap med vårens aller første blomster.
  En herlig helg er forbi og vi har fått feiret vår største datters 20 års dag :) Vi har virkelig kooost oss :)))Nå står en helt ny uke foran oss, måtte den bli god for alle dere der ute:)

                        KLEM VIBEKE

  0 0

  På gråe og våte januardager prøver man å skape seg litt glede innendørs...En (ny) gammel skuff, en gammel plansje, et rustikk bord, kopper i vårlige glade farger og en herlig grønn metallboks er med på å skape stemningen jeg er ute etter nå ...:)

  Koppene er fra Broste og Bloomingville og er kjøpt på Home & Cottage...blir glad bare av å se på de :)


  Er jo så glad i gammelt treverk som stolen og treskuffen her....
  Nå er det gamle vinduet kommet opp på veggen....
  og lysstaken fra Home & Cottage får lyse litt opp i det gamle vinduet...:)
  Affari bøttene er på plass med nye myrtel trær...virkelig dekorative disse trærne så får vi se om vi klarer å holde liv i de da :)))

  Tusen takk for alle skjønne tilbakemeldinger, så gode dere er ! Synes det er moro at så mange av dere også har funnet meg på Instagram  nå, fint å "hilse" på hverandre på denne måten også :)
   
   
  KLEM VIBEKE
   

  0 0
 • 02/01/15--05:29: Fordi den fortjener det...
 • Den gamle kommoden som fikk ny farge tidlig i januar, har jeg bare blitt såååå veldig glad i :) Den har blitt så vakker etter at den fikk sine strøk med grå "Ascott"at den må få en plass i huset som gjør at den synes bedre har jeg funnet ut....Så nå har den flyttet inn på kjøkkenet, hvor den gjør seg kjempe fint synes jeg:)))
  For fjorten dager siden var jeg så heldig å bli invitert til Oslo for å få med meg lanseringen av Claus Dalby sin nye vakre vase for Holmgaard. Som dere sikkert husker var dette en stor dag for meg...som jeg fortsatt smiiiler bare jeg tenker på. Ikke nok med at man fikk denne herlige invitasjonen av Claus Dalby selv,for jammen fikk jeg ikke med meg en av de vakre vasene hans hjem også......:))))Den er bare så vakker og bukettene gjør seg så godt. At den er utviklet av en som kan blomster er ikke vanskelig å forstå. Dere kommer nok til å se mye til denne og nettopp disse vasene er ute i butikkene nå og finnes i tre forskjellige størrelser. Dette er den minste av de og passer perfekt til en middels bukett som jeg viser i dag :)

   Det noe med denne fargen Ascott som gir en ro over seg.....og passer til mange farge innslag jeg er ivrig etter å teste ut:)


  Lysestaken fra Affari....veldig glad i den :)

   Fjøler er jeg blitt helt" besatt" av, synes de er så dekorative og fine å bruke når maten skal serveres til hverdag og fest...Disse er helt nye og kommer fra favorittbutikken Home & Cottage. Fine priser hadde de også...noe jeg synes er helt greit i januar...:) De søte små keramikk krusene er også derfra, til kun 19 kr pr stk.....Hurra for slike priser!!

  Det kommer garantert flere bilde innslag fra denne nye kroken i fremtiden....et nytt kreativt sted har nå oppstått....igjen....:)))))

  Moro at flere følgere har funnet veien hit og jeg må bare si at interessen fra dere der ute i den store verden er helt rørende. At dere tar dere tid til å legge igjen en koselig tilbakemelding og sender en mail setter jeg STOR pris på :) Siden bloggen føles av mange i det store utland(spesielt USA) burde jeg nok skrivd på engelsk....men så var det de engelskkunnskapene mine da.... Dessverre er de ikke så gode som jeg skulle ønske og ville brukt enorm lang tid på å funnet ut hvordan jeg skulle formulert meg her inne. Noe bra oversettelse program har jeg ennå ikke lyktes å finne...har noen tips om et bra program mottas det med TAKK :)

                                      God FEBRUARSTART alle sammen !!

                 KLEMMER FRA VIBEKE

  0 0
 • 02/04/15--08:06: Bring in some colour !
 • Fantastisk vintervær vi har her jeg bor nå...kaldt og klart og med besøk av sola blir jo alt så mye mer lettere, lysere og triveligere :)
  Blå nyanser har fått poppe opp her og der på kjøkkenet...  og jeg kan takke disse blå blomstene her for dagens inspirasjon :)

  I en gammel kake boks får den stå å vise seg fram i sola :)

   Synes kombinasjonen blått og dette treverket er bare helt nydelig sammen...så derfor prøver jeg meg fram litt her og litt der...)


   På Søstrene Grene kan man få tak i slike tre skjeer og tre gafler , skikkelig dekorative til meget lave og fine priser...:)   Kjøkken håndklene er også fra Søstrene Grene..måtte jo bare ha når de var lys blå stripet....:)
                        Strålende vinterdager til dere alle der ute !
                                           Klem Vibeke


   

  0 0
 • 02/07/15--05:49: Skattejakt GLEDE !
 • Lenge siden jeg har vært på "skattejakt" nå siden jeg egentlig har nok....(kan man egentlig det....tror ikke det jeg da..:) Men siden det var Brukt og Antikk messe her jeg bor måtte jeg jo bare ta turen innom...og selvfølgelig angrer jeg ikke :))))) Jeg har det med å "farge shoppe" altså... for her ble det både krakk og boks i grønne nyanser....Så alle sammen... velkommen til min nyeste SKATTEJAKT !
  En nydelig gammel krakk ble det altså i dag :)

   Og gamle bokser....både franske og engelske...
   og det er denne hjertet mitt gjorde et ekstra hopp for i dag...Makan til farge og spesielt trykk har jeg aldri sett...


   Vakkert!!! og noe sier meg at denne kommer til å bli mye brukt i tiden fremover....:)


  Vår alles kjære hundevenn Nure fylte seks år i går. Det ble gobiter dagen lang og pakke med en ny leke skulle det bli:) Vakre gutten koste seg og det fortjener han :)
  Tusen takk for alle fine kommentarer for de siste innleggene:) Så mange MANGE gode der ute :)
  Dessverre har jeg ennå ikke lyktes å finne noe godt oversettelse program og Google translate som enkelte foreslo synes jeg dessverre ikke gir god nok oversettelse....Vi fortetter å lete...:)

                       Riktig god helg alle sammen ! KLEM VIBEKE 

  0 0
 • 02/10/15--10:25: Creme de la Creme !

 • Dere vet jo hvor godt jeg liker hvitt....men hvitt er ikke bare hvitt bestandig...har jeg ofte sagt... for jeg liker godt når hvitt møter kremhvitt, gulhvit...osv...:) Slik som jeg har laget til her på den gamle grå kommoden :) Vet vi var her i forrige innlegg også....hi,hi...men er bare blitt så glad i denne kroken.... hvor man bare VIL være kreativ :))) Blir ikke siste gangen heller skjønner dere...:)

   Gammel stentøy som har fått en slik patina....er jeg meget svak for...jo mer patina...jo bedre :)
   Men hva er det som dukker opp her da...? En gammel liten meterstokk,hi,hi....syntes den var bare så skjønn og liten og måtte ha den med fra helgens brukt og Antikkmesse. Merkelig hva man faller for....men denne sjarmerte meg akkurat da...:)   Her er også noen gamle franske treklyper...Det er nok treverket som jeg liker så godt i begge disse gjenstandene...gammelt og forteller en historie....Det vakreste som finnes synes jeg :)


  Til helgen er det fastelaven så derfor byr jeg på en aldeles flott bolleoppskrift...og for første gang har jeg byttet ut vanlig melange med Ekte smør......resultatet ble FANTASTISK...så det er klart man må dele med alle dere fine der ute :

                                     
                                          HVETEBOLLER / KANELSTENGER
                                                                     (30 stk )

                                                             150 gram ekte smør
                                                                  7 dl lett melk
                                                        50 g gjær for søte deiger
                                                                   2 dl sukker
                                                                  2 ts Kardemomme
                                                                  Ca 1 kg hvetemel
   Heves først i ca 30 min, etter elting ca 40-45 min. Stekes på 200 grader i 8-10 min.

  Til kanelstenger smeltes det smør(ekte smør) sukker og kanel i en kasserolle og smøres på rett før steking......Disse vil GARANTERT smelt på tunga folkens !


                                     KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 02/12/15--09:12: Hva skal man ta seg til ?
 • Hadde nok aldri trodd disse ordene hadde kommet fra min munn....Men sånn har denne dama det for tiden....Etter at jeg la ned min lille butikk i Brevik ved juletider har det vært en slags tomhet i meg.... Vi har savnet de koselige lørdagene vi tilbragte der ute...omgitt av hyggelige folk og gamle og nye skatter.... Men så er det også en ting jeg selv må venne meg til... og det er og ikke ha så mange baller i luften hele tiden....Jeg må rett og slett trene på å lande litt...har jeg nå innsett. Jeg kjente litt på det i helgen hvor jeg ikke hadde noen planer men kunne bruke den til akkurat det jeg ville...det var godt må jeg innrømme... :) Januar og februar er to slike måneder jeg ikke er i det mest kreative slaget....så her lengtes det bare så inderlig til vår, hvor det kan pusles litt her og litt der...Noen kreative innspill kommer i nærmeste fremtid kan jeg fortelle....så det er ikke "synd" på meg, ho,ho ....:)
  Kan fortelle at sofaen vi skaffet oss i høst er fortsatt et vakkert og behagelig møbel....angrer ikke en dag på det byttet. Nure er koser seg også her ,så derfor har jeg valgt å legge teppe på...

  Fine detaljer som jeg liker veldig godt:)  Det ble lunt i denne kroken når sofaen flyttet inn og neste på ønskelisten nå er en stol i samme....men DET kan nok bli en stund til....:)


  På kjøkkenet er det hvitt på hvitt...i mange hvitnyanser:)

  All den gamle franske emaljen er fra Gammel Kjærlighet. Sjoukje som driver denne butikken er i Nederland og henter hjem mange fine franske, belgiske og nederlandske skatter....Jammen er vi heldig her i Porsgrunn som har henne som kan forsyne oss med slikt :)
  Den lille gamle trehesten fant jeg hos en Antikkforhandler. Den er så fin i all sin enkelhet synes jeg, vi får håpe den har gledet mange små på sin vei :) Her viser jeg også en av favoritt kannene mine....er så glad i den og bruker den ofte....noe dere sikkert har sett på bloggen gjennom tiden :)  Lamper har jeg alltid vært "sær"på....og har alltid vært fasinert av den gamle lampekunsten. Disse har jeg hatt i mange år nå og de er laget i den moderne tiden. Bare kopiert av de gamle vakre...

  Kjøkkenlampen her er av samme type, også laget i nåtid kopiert av den gamle modellen. Jeg husker det var "julekvelden"i stua når jeg endelig kunne ta med den hjem fra butikken....Jeg hadde ønsket meg den leeeenge og hadde vært flink å spart....det er jo da det "smaker" best :)
                             

                                   KLEMMER FRA VIBEKE

  0 0
 • 02/15/15--06:42: Fargefest !
 • Farger gjør mye med oss mennesker... og jeg MÅ ha litt farger rundt meg og blir ekstra kreativ når jeg bringer inn litt farge i heimen :) Så i dag byr jeg på blomster og gamle skatter i herlige vårlige farger ! Velkommen til fargefest !

   I skrivende stund har vi fastelaven søndag og vi lager ikke bare boller med krem....nei vi lager litt forskjellig  ut av en bolledeig, så her ble det også noen fristende kanelsnurrer....hjelpes meg altså, gjærbakst er det beste jeg vet:)))))
   Jeg hadde en fantastisk lørdag i går som jeg delte med noen veldig gode venner. Vi var i Sjoukes butikk Gammel Kjærlighet og var leeenge på skattejakt....Slike dager er GULL for meg :) Så siden vi brukte laaang tid rakk man også å finne litt.... som jeg egentlig aldri har noen problem med , hi,hi...
   Den store blå gamle emaljekannen og det herlige grønne fatet jeg viser her var noe av fangsten.....
   litt av noen herlige farger...som jeg bare må bli glad av :))) Tror det blir mye fine bilder med disse tingene fremover når våren setter fart:))).....
   Det lyseblå spannet er en eldre skatt jeg også har funnet hos Sjoukje....dere vet meg og lyseblått....:)
  Stolen her er KUN til pynt.....men så utrolig sjarmerende at den må tas vare på, den fant jeg i sommer hos Bergsbygde Brukt og Antikk:)
  Her er et gammelt trykk fra en bok som jeg har limt på litt gråpapir. Rammen som er gammel fant jeg uten glass hos en brukthandler... og slikt ble det et bilde :)


   Så har jeg lyst til å dele en annen veldig hyggelig ting som hendte meg denne uken. Jeg har vært rammet av virus denne uken og hatt noen skikkelige tufse dager og da er det ekstra gøy med litt oppmuntring:) Torsdag fikk jeg den herligste lille pakke helt fra Minnesota i USA...Jeg ble helt rørt når jeg fikk se hvordan hele pakken var satt sammen og hvordan min venn Linda hadde hatt meg i tankene når hun sendte meg disse vakre tingene... Her var det gamle kort , etiketter og en vakker gammel blonde duk ....Ting som jeg bare kommer til å ELSKE å bruke i bildene mine....gjett om disse tingene skal dukke opp i bildene fremover...Ja jeg ble så glad og rørt over at noen der ute ønsker å gjøre slikt for meg. Linda har en fantastisk blogg , hun pusser også opp gamle ting og er en ivrig traver på loppemarkeder...Her finner hun de mest fantastiske ting som hun viser på sin blogg .

   Se så vakre kort...og blonder.....også i grønt da... som er favoritten:)


                                Ønsker alle fantastiske
                                 februar dager der ute !
                                         KLEM VIBEKE

  0 0
 • 02/16/15--21:49: Jeg er vel heldig !
 •  Jeg er bare så fantastisk heldig som har verden beste svigermor...på alle måter faktisk:)
  Hun elsker å strikke og det benytter jeg meg av som ikke kan strikke selv....Så når Livs Lyst kom ut med den flott inspirerende Kofteboka måtte jeg selvfølgelig bestille en av de vakre koftene inni der:)
  Liv var jeg så heldig å få besøk av i min butikk når boka var under produksjon og det ble virkelig noen vakre bilder derfra. Veldig gøy å få bidra til dette :)
  Svigermor tok oppdraget og det ble ikke bare kofte...men lue og votter også ! Ja jeg er bare super heldig og ALT er bare VAKKERT blitt:)  
  Dette er Vemekofta og votter og lue har hun komponert selv med fargene fra Vemekofta jeg er så glad i :)

   Det er virkelig noen fantastiske farger og i skrivende stund denne morgenstund...sitter jeg faktisk i den gode passelige varme kofta :)

   Så det blir ikke første gang dere får se dette kunstverket , dette vil nok dukke opp i et eller annet bilde i fremtiden også :) Gamle plansjer og gamle flasker....der har dere meg, og et absolutt must i mitt interiør !

   Jeg har gjennom tiden samlet på mange gamle rammer og satt inn gamle trykk i dem....det blir ganske fint synes jeg og har i den siste tiden produsert mange....

  Takk for alle fantastiske gode tilbakemeldinger fra dere, så gode dere alle er !     KLEM VIBEKE

  0 0

  Så har man vært på besøk i det herlige nabolandet Sverige...og denne gangen fikk denne damen shoppet både det ene og det andre....En vakker kopp som jeg allerede har lagt min elsk på, er nå blitt min med Elsa Beskows vakre tegninger, Videung...og det skjønne verset som hører til denne vakre illustrasjonen er blant mine favoritter...Kanskje noen har hørt artisten Carola synge den, det var faktisk slik jeg ble kjent med nettopp denne.  Vakker kopp jeg skal drikke myyye te av :)  Fikk vært i mine to favoritt butikker i Strømstad og fra Hanna Skafferi ble snøklokken med vakkert gammelt papir rundt med...damen her er bare en stor inspirasjon i seg selv:) På "Vasterlage" finner jeg også alltid noe å ta med hjem ,denne gang ble blomsterpotten fra Affari med.


  I kjøkkenhylla nå står blå skatter å viser seg fram....er jo så glad i blått og finner jeg gamle bokser i blått...ja da er jeg fortapt :)Herlige blå rutete kopphåndkle fra Hilma også fra "Vasterlage" er nytt .Elsker disse tekstilene fra Himla.


   Helgen skal bli av det kreative slaget her hjemme....noe jeg gleder meg til å bare kose meg med :)


                           Ønsker alle en riktig god helg i møte....!
                                 Varm klem Vibeke

  0 0

  Blått er min absolutte favoritt farge...og denne herlige blå puten fra kremmerhuset inspirerte meg virkelig i dag...helt fantastisk ! Er så glad over å få farger i hus igjen og blått med løkblomster...er ikke feil kjenner jeg...:)

   Hos min gode venn Sjoukje fant jeg et fantastisk gammelt stråmønster fat i dag. Hun har nettopp vært i Danmark og fyldt opp butikken sin med de herligste skatter...
  Den fantastiske kurven med den skjønne patinaen er fra Belgia...en skatt  i seg selv og jeg vet jeg kommer til å få mye glede av :) Denne er også fra Gammel Kjærlighet .De skjønne kopphåndklene er fra Himla og Bruka Design                      Skap deg selv noen kreative & fargerike
                                            februar dager !
                                      KLEM VIBEKE

  0 0
 • 02/22/15--21:38: Blue love....
 • Nå går det på "repeat" her om dagen synes jeg....Jeg er som kjent veldig glad i blått....og en blå zinkbøtte fra Affari har bergtatt meg om dagen.....:) Noen ganger er det bare EN ting som skal til for at jeg blir inspirert....og da bare baller det seg på når jeg er i gang.....hi,hi. Så i dag blir det blå bøtter....litt her og der....:)

  Ja de dukker til og med opp foran lintøyskapet med en overvekt av BLÅTT.....:)

  Og blir man lei av de i stua....ja da finnes det alltid en plass på kjøkkenet...Jeg er nok over gjennomsnittet opptatt av å bytte plass på ting.....:)

  Måtte jo bare ta med noen ekstra bilder...nye fjær fra kremmerhuset gjør seg som dekorasjon i en gammel glasskrukke full av egg...store og små...og noen med prikker på :)

  Fargen er FANTASTISK og man må bare bli i godt humør av å se på den :)
  Å jada den nye kofta har jeg nesten flyttet inn i....den er stort sett med overalt. Et vakkert og behagelig plagg!


  Tenk nå går vi inn i den siste uken i februar....og vi er ennå nærmere....våren! Ja jeg måtte bare si det jeg...aldri har jeg lengtet så etter tiden man kan holde seg mer utendørs med ulike sysler i hagen...ja jeg får vel egentlig mer energi til å pusle med ting innendørs også jeg da når det blir lysere og lettere ute.....:) Nå får vi bare håpe mars "farer" pent med oss folkens....:)

                                                            Stor varm klem
                                              Vibeke

older | 1 | .... | 20 | 21 | (Page 22) | 23 | 24 | .... | 36 | newer