Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | .... | 19 | 20 | (Page 21) | 22 | 23 | .... | 36 | newer

  0 0

   Når det mørkner ". Levende lys er vel noe av det mest stemningsfulle som finnes og på denne tiden av året kan man lissom ikke få nok av lys rundt seg...:) I disse dager fikk jeg mine siste varer til butikken og her kom det masse skjønne glass lykter i mange varianter. Jeg er så veldig glad i klart glass med mønster...virkelig nostalgisk og vakkert :) Alle disse kommer fra Affari .
  Det samme gjør de rustne sinkbøttene som også nå har kommet i et stort antall og former. Den flotte stjernen er fra Annemones Skafferier .


  Et stort parti med terakotta potter er også kommet inn, passer ypperlig til små svibler :)

   Bøttene kom i mange sjarmernde størrelser, som denne lille....:)

  Fantastisk patina på noen av disse bøttene ...Disse vil gjøre seg med både store og små grantrær oppi gjennom desember . Ja jeg vet hvertfall hva som skal pryde inngangen min....og kjenner jeg meg rett blir det vel noen rundt omkring i huset også:) "Juletregær`n "som jeg er :)
                    Plutselig er det jammen helg igjen...måtte den bare bli GOD for dere alle der ute :) Velkommen til julebutikken, åpen lørdg fra 12-14.30 !
                                       Klemmer Vibeke

  0 0
 • 11/23/14--06:52: Mens vi venter.......

 • Ja det er nesten bare å beklage altså.....men snart klarer jeg ikke å vente lengere med å bringe jula inn i hus :) Jeg klarte bare ikke å dy meg med å flørte litt med rødt når den gamle kjøpmannshylla flyttet hjem på kjøkkenet her. I år er det denne som skal gjøre stas på kjøkkenet og tallerkenhyllen tar seg en liten pause :) Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg ikke har tenkt på den her inn før.....men nå er den altså her og jeg gleder meg til å fylle opp med glasskrukker fulle av julegodt....:)


   Gamle franske og svenske tekstiler skal få vise seg litt frem ved å henge på denne måten :)Nydelig rødstripet lin med broderte monogrammer...min store "svakhet"...:)   Jada peppekaker har vi begynt med for en stund siden....det er jo nå de smaker :) Om ikke lenge skal både pepperkakehus og hjerter bli produsert....Når det er i hus...ja da er det skikkelig JUL i huset :)


  Om ikke mange dagene nå skal både julestjerna og amarylliser finne seg til rette her.....da er offisielt ventetiden over og jula smyger seg inn i hver en krok i vårt hus :) Takker for alle herlige besøk i julebutikken denne helgen, jeg bare storkoser meg ved å møte så mange koselige mennesker .
  Neste helg blir det igjen åpent med noen fine møbelskatter som kommer for salg....:)

                                               God ny uke alle sammen !

                                                KLEM VIBEKE


  0 0
 • 11/24/14--22:25: Gjenbruks adventlysestake

 • Jeg har ofte flere varianter av adventslysestaker i hus...det er bare fordi jeg aldri klarer å bstemme meg for hvem jeg synes er finest det...:) Men en av mine faste gjengangere er de gamle saft flaskene etter oldemor, de er det ingen jul uten...:) Vi skal se på disse litt lengere ned i innlegget i dag. Bildet over ble også stemt fram av dere der ute til neste års julebilde i Vibeke Design årskalenderen:) Kalenderene har solgt over all forventning og jeg har kun få igjen. Bestilling kan du gjøre via mail eller kjøpe i butikken i Brevik :)
   Her er en annen variant i en gammel kakeboks :) Fyllt med oasis i bunn og dekorert med små villepeler, mose og einebusk (?....er jammen ikke helt sikker på hva de flotte kvistene heter..? Men finnes rett utenfor huset : )


  Hos oss blir det flere innslag av rødt i år, tror de her hjemme blir ekstra glad for det...Har gjennom de siste årene fått høre at det er ALT for mye hvitt her....så da møtes vi på halv veien og lager en rød og HVIT (selfølgelig ) jul her :)
  En annen favoritt  i en gammel trekasse. Alt blir jo fint i gamle trekasser da....sukk altså, jeg er bare så glad i slike kasser med den skjønneste patina :)   En liten kvist med litt grønt og et litt julete bånd er det som skal til for å skape om flasken til en "adventsflaske"....
   Her er det bare å bruke fantasien og både små juleornamenter og en liten lerkekvist kan også være fint å bruke i toppen.
    Pga brannsikkerhet, er alle modellene jeg viser dekorasjoner som må følges med på . Jeg er alltid i rommet når jeg bruker mine og oppfordrer alle der ute til å gjøre det samme ! God vakker, stemingsfull og sikker adventstid alle sammen :)

                                       KLEMMER VIBEKE


  0 0
 • 11/27/14--03:52: Barndoms rød jul.....
 • Det å skape det fint rundt seg spesielt til jul ,  har jeg fått gjennom morsmelken...for min mamma var opptatt av å skape stemmning og holde på tradisjoner når jeg var liten. Etterhvert som jeg blir eldre betyr dette også mer og mer for meg og ikke minst min lille familie :) Vi hadde alltid RØD jul hjemme og lite gull og glitter....nei mamma likte faktisk å pynte med litt naturmaterieler (hm...her er hvertfall en likhet..:) og både svenske og norske innslag satte preg på vår jul. Hun hadde en svensk adventstake i rødt som var formet som en øse og i selve sleiva lå det alltid rød stripete polkagriser...akkurat som jeg visser dere i dag....så polkagriser det er JUL for meg...da strømmer barndomsminnene på kan du tro....og jeg husker godt at det var vanskelig å la være å smake på noen før det ble skikkelig jul....det var vel ikke alltid vi fulgte de reglene heller....:)
  Herlig rød stripete polkagriser kjøpt på Kremmerhuset.
  Litt shopping til denne julen har det også blitt nye kopper fra Greengate og et vakkert kopphåndkle ble min lille gave til meg selv i går....da fyllte jeg nemlig 42 :) 

  De siste dagene har det også blitt produsert en meget enkel krans, med litt høy små miniatyr epler og myke einerkvister som en herlig leser informerte meg om at det het :) Rufsete julete og veldig enkel å lage for alle der ute :) Miniatyr eplene er fra blomsterbutikken og høyet er fra dyrebutikken og einekvistene er fra skogen...:)
  Nå var det altså ikke mere å lure på lengere.....maileg nissene skulle få komme fram !


  De fikk jeg til busdagen min i fjor og i år fikk jeg noe annet fra maileg....
  Disse søte musene var i en pakke fra min firebeinte venn Nure....han var mer iverig etter å pakke opp enn meg (han eeeelsker nemlig pakker ) hi,hi :)

  Søte små som sikkert dukker opp i andre julete innlegg herfra inn i desember....:)

  Desverre har influensa satte seg skikkelig i kroppen de siste dagene og lite energi er å skilte med....satser på at formen er på høy gir inn mot helgen....har så absolutt IKKE tid til dette.....
  I morgen kveld skal en god venn og meg pynte til julebord og alt vi skal pynte med er fra butikken min...det blir spennende kjenner jeg og kamera blir selfølgelig med :)

                                          KLEMMER FRA VIBEKE

  0 0
 • 11/29/14--22:36: Det er stille.....
 • Når jeg står opp i mitt hus....fordi jeg alltid er den som står opp først også er det jo nesten natta også da....for denne dama vet ikke hvordan man skal sove leeenge..Har alltid vært sånn og enkelte ganger er det litt slitsomt men kroppen min er nå bare sånn. En positiv ting er jo at jeg får jo litt mere ut av dagen, for jeg er jo også på mitt mest kreative på denne tiden av døgnet :) En koselig ting å gjøre hver søndag i advent er"å ha huset for seg selv" og tusle ut på kjøkkenet med strikkejakka og tøflene på å tenne adventlyset og stjerna i vinduet......et vakkert lys oppstår i det ellers mørklagte huset da...Å det er en sånn god julefølelse ting det synes jeg :)

  I dag viser jeg litt bilder fra butikken og av møbler jeg nå har bestemt skal selges....kan bare ikke spare på alt (desverre) og nå er tiden inne for at dere der ute kan gjøre noen kupp :)
  Jeg hadde bare den mest utrolige fine dagen i butikken i går, masse skjønne møter med kunder og handelen gikk bare helt fantastisk. Flere sikret seg malerier og "adventstæsj"....og kreative ideer blir utvekslet om hvordan enkelte tenker å bruke det de kjøper. Det synes jeg er gøy og jeg får masse inspirasjon av slikt :)
   En gammel planke fant jeg på en av mine turer med Nure nå i høst, den ble med ut i butikken hvor den er et kreativt innslag om hvordan man kan bruke slikt til feks adventskalender.
   En nydelig kunde var innom å sikret seg dette bildet . Hun hadde lenge ønsket seg noen bilder fra meg (sånt er STAS å høre altså.. :) og både sommerfugelen og et annet bilde fikk hun med.Tror vi var storfornøyde begge to når hun dro :)
   Dette vakre bordet er et av tre bord som nå er tilsalgs i min butikk. Med dreide bein og hylle gjør det bordet litt unikt. Jeg har hatt masse glede av det hjemme i flere år, men nå skal det få komme ut å glede noen andre :) Endel hvitt stentøy , samt gamle bakeboller er det nå gode priser på.


   Et møbel som  får mye oppmerksomhet er dette langbordet med tilhørende benk...et fantastisk sjarmerende, godt i stand møbel som har vært mitt lille oppussingsprosjekt nå i høst.
   Det er ganske stort ca 2 meter og er malt i grått og har en milkpainted bordplate .

  Helt nydelig er det og det er med bitte littegrann sorg i hjeret at det må selges....men hos oss finnes det null plass igjen til et slikt massivt møbel. Prisen er også meget meget snill har jeg fått høre :) Nå får vi bare vente å se hvem som blir den heldige ....:)

  Stjernene har også fått bein å gå på , og mange har fått sikret seg både disse små og store neverstjernene. Et annet nydelig besøk jeg også hadde i går var to gamle klassevenninder fra Sarpsborg. De koste seg i butikken og etterpå gikk vi alle ut å spiste god mat og skravlet til langt på kveld. En fortreffelig dag kaller jeg det , sånt blir man rik på opplevelser av :)

  Fantastisk første advent til alle der ute, NÅ er vi igang med den etterlengtede jula....

                               KLEM VIBEKE  0 0

  Så er endelig desember her...og jeg ønsker meg igjen en fredelig ,kreativ,smakfull, og gohjertet desember. Så får vi gjøre vårt aller beste i år også for å få til dette og ikke bare stresse hele denne flotte måneden bort.....Det er så viktig å nyte denne førjulstiden synes jeg, for det er og blir min favoritt tid i hele desember  :)

   Å jaaaa jeg ønsker meg litt snø....som lager julemagi over det hele........
   Røde små detaljer over hele huset.....i form av både srtikkekofte og deilige tøfler...
   og så klart kreativ pepperkakeglede....:) Ingen jul uten vet dere...

   Lage koselige personlige gaver...med herlig julemusikk på øret..:)

   og kose seg med julens småkaker.....for det er jo nå de smaker aller aller best :)

   Jeg vet han her også ønsker seg snø.......sjekk labbene ! Joda vi har en "liten "jobb å gjøre når vi kommer inn....men aj,aj,aj så morro :))))
  Så kjære alle sammen ! Jeg ønsker dere alle en riktig GOD desember og ser fram mot alt det gledelige vi skal dele....åhh!Kan nesten ikke vente.....:)

                                        JULEKLEM VIBEKE

  0 0

  Så er vi igang med vakre desember og mer og mer JUL kommer inn i huset...I dag har det blitt produsert pepperkakehus og pepperkaker her inne på kjøkkenet og med herlig julemusikk går det som en drøm....ja,ja ikke alt gikk etter planen da.. som vanlig...pleier det jo alltid å knekke en vegg eller brenne meg noe fryktelig...hi,hi. Så for første gang på mange år brant jeg meg ikke, men samme vegg som knakk i fjor,knakk også i år....Men alt ordner seg med litt knekk,og masse melis til... kamuflasje:)

  Fortsatt kjenner jeg at hvitt og grønt til jul er vakkert. I en liten krok av kjøkkenet er det sånn. Der er det godt å sitte og slagbenken her har vært med en stund. Jeg er veldig glad i slagbenker og skulle gjerne hatt mange.....men så var det den plassen da....:)   Ei lita gran i den fineste sinkbøtta fra Affari. I butikken finnes nå er stort lager av disse :)


   Amaryllisen er da vakker på dette stadiet også da :)

   I natt kom virkelig frosten hit jeg bor...Brrr... så kaldt.... med ååååh så vakkert!
   Helt nydelig å se frosten som har satt sitt preg på granbar og villepler ute på gamlekjelken

   nå mangler vi bare litt hvitt på bakken.....:)
  I dag er jeg i butikken fra fem til halv sju og flere butikker har da åpent i koselige Brevik.
  14 desember er min aller siste dag i butikken , så mange fine priser er å finne på ting fremover nå...Velkommen !

  Nyt de vakre desemberdagene dere ! KLEM VIBEKE

  0 0
 • 12/07/14--10:04: Ispirerende ventetid.....
 • Så er snart en gledesfull helg straks forbi, her har vi nemlig vært på noe vi har hatt lyst til lenge...men aldri tatt hos tid til. Vi har vært på JUL I LISEBERG i Gøteborg. En herlig julete opplevelse som hele familien satt pris på...så nå er alle fulle av juleinspirasjon her hjemme og julen er virkelig på god vei inn i hver en krok i vårt hus. Pepperkakehus er på plass, ja hvertfall et lite fjøs er ferdig med "tre bukken bruse"inspirert i år :) Det store pepperkakehuset bød på flere utfordringer i år desverre, og er allrede under restaurering,hi,hi.....men det er nok snart klar for visning..:)

  Polkagrise sukkertøy i alle varianter ble med hjem fra Gøteborg . Klart det må vises fram og glede oss :)
  Et gran har flyttet inn i en krok på kjøkkenet og skaper litt julemagi her hos oss.....:)  I dag har jeg kost meg med å pynte året pepperkaker med glasur. Jeg har ikke brukt kakesprøyte i år...den var sporløst forsvunnet. Så da ble den gode gamle plastposen....men det gikk greit og så lenge glasuren er god så blir resultatet stort sett bra. Jeg bruker vann og litt eggehvite i glasuren.   Så må vi ta med noen magiske bilder fra vakre Liseberg....lurer på hvor mange lys som har gått til for å skape slik magi ?

   Et koselig gammeldags julekor lagde stemning på denne kvelden.
   Koselige boder med masse godt.....:)

  Dette ja virkelig mersmak og neste år  ønsker vi en tur til et nytt slikt julemarked...det er jo nok å ta av i Europa har vi fått med oss :)

  Min nest siste helg i butikken har det også vært, og igjen har det vært godt besøkt....Tenk neste helg er det aller siste gang jeg er i butikken min....Blir nok en litt vemodig neste søndag men tviler fortsatt ikke på mitt valg :)
  Ønsker alle en ny fin desember uke!

                                                                  KLEM VIBEKE

  0 0
 • 12/10/14--10:53: Desember gleder !

 • Ja så var endelig årets peppekakehus prosjekt i boks....og som vanlig gikk det ikke helt etter planen:) Vegger som knekker , deler som ikke vil sitte der du ønsker osv....ja listen er lang av ting som ikke går slik en vil...men vi gir oss ikke og nå står det altså her, så får vi håpe det holder seg gjennom desember denne gangen også :) Ganske  så likt det jeg laget i fjor og igjen uten mål eller oppskrift..men neste år får vi se om jeg får laget et mønster. Aldri har jeg fått så mange mail og forspørsler på mønster på mitt lille jule"cottage" hus som i år...veldig koselig at flere ønsker å kopiere stilen :)  Selv synes jeg det meste ligger i pyntingen, det er det som gir det lille ekstra. I år har det virkelig fått et rikelig dryss med melis til slutt...kjente litt ekstra for det siden vi ennå har det helt snøfritt her jeg bor :)


   I år har jeg også fått sikret meg dette vakre grenelyset. Dette er håndlaget og kjøpt i Gøteborg.  I den siste tiden har det skjedd herlige ting som jeg gleder meg masse over...Denne uken har nemlig Norges største hageblogg MOSEPLASSEN fremhevet meg og flere andre inspirerende blogger i skandinavia. Det satt jeg stor pris på og FOR et godt selskap jeg var i ...her . En annen koselig og gledelig ting at rett over jul kommer mine bilder i et flott magasin. Magasinet blir gitt ut i store deler av verden (ikke i Norge desverre..) og jeg har ofte sikret meg magasinet når jeg har vært på mine turer til London. Gleden var derfor veldig stor når jeg ble kontaktet av redaksjonen for bladet i november:)))) Fikk se utkastet i dag og ble helt overveldet av hvor nydelig de hadde satt sammen hele syv sider i sitt vakre magasin...Så nå er det bare å GLEDE seg til januar også :)

  Håper dere har gode desember dager der ute:)
                        KLEMMER VIBEKE


  0 0
 • 12/13/14--23:54: Det JULES....
 • Både innendørs og utendørs nå om dagen...Helt fantastisk kreativt er det å få kose seg med slikt materiale...da føler jeg som lille Madikken fra Astrid Lindgrens sa  : "Åååå nu kjenner jag LIVET i mej ":)
  Vi er veldig glad i å utforske området vi bor i og reiser ofte til landelige trakter....drømmen om å bo på landet er nemlig ikke helt fjern...skulle bare hatt med huset vårt..:) Sist vi var på tur kom jeg over et stor tre med villepler i herlig rødt...det ble brå stopp og jeg føk ut av bilen og fyllte opp alle lommer jeg hadde ledig med de skjønne små...I dag tok vi turen tilbake og fyllte opp en liten kurv...jeg hadde fått en ide om at disse kunne gjøre seg godt på vårt lille tre utendørs.....

  Og det gjore det....så koselig med disse små frosne røde små. En liten bit ståltråd er blitt brukt som hank til eplet.
  Eplene gjorde seg på min lille krans her også...

  I dag er det også min aller siste dag i butikken i Brevik, fra 1.januar er butikk eventyret i Brevik over. I 10 mnd har jeg prøvd ut drømmen om å drive butikk ved siden min vanlige jobb og alt annet denne dama foretar seg..det viste seg og bli altfor mye...Men du verden så mange gode erfaringer en har tatt med seg og møte med så mange nydelige mennesker er det som har gjort sterkest inntrykk . At det er liv laga for en Vibeke Design Butikk er helt klart og jeg vil helt sikkert fortsette med dette i fremtiden..I dag er jeg veldig glad for at jeg tok sjansen og kjente på drømmen, for ellers hadde jeg ikke visst det jeg vet i dag.. at det er håp engang i fremtiden..... TAKK alle dere som har støttet meg , med varme og oppmuntrende ord gjennom denne reisen. Jeg kommer virkelig til å savne kontakten med de faste skjønne kundene mine og vennene jeg har fått.. dere har betydd så mye . I dag åpner vi derfor opp for siste gang fra kl 12-14. Velkommen og selvfølgelig blir det mange gode tilbud på en rekke varer..
                                                   KLEM VIBEKE


  0 0
 • 12/18/14--07:54: Du grønne glitrende.....
 • Nå kan jula bare komme, for her er vi så og si KLARE :) I år har vi ikke hatt noe stress og heller kost oss med nydelige desember...pyntet treet vårt mye tidligere enn vi har gjort tidligere har vi også gjort...bare for å nyte det mest mulig..for 1.januar er det over og ut med jula her i huset:)

   Vår egen "Maria" er også på plass, når hun kommer frem er det nemlig JUL . Hun har en egen "fred"over seg denne vakre "Maria`n"vår :)


  Bordet skal etterhvert som vi nærmer oss julen fylles med god saker..."et eget godis alter " som en viss herremann på tv 4 i kveld ville sagt...nemlig ERNST:) For i kveld er det klart for fantastiske Jul med Ernst "en selfølge å få med seg :)))

   Ny vakker lykt fra Home & Cottage.....kan man få nok av slike da...? Ikke jeg , men det visste dere jo :)

  Straks er det av gårde på nok et hyggelig "juletreff" med gode kollegaer denne gang, sånt kan man ikke gå glipp av i denne snart søte juletid:))) Vi ses garntert igjen til helgen....:)

                       KLEMMER VIBEKE


  0 0

  De stråler rundt vår jord!.....Ikke mange dagene igjen nå folkens til vi har vår kjære julaften her hos oss..og i år gleder jeg meg masse siden jeg skal ha julefri og ikke skal på jobb før etter nyttår...det er lenge siden jeg har opplevd ,så derfor sette dette ekstra stor pris på :)
  Bildene jeg viser i dag er fra 2012...og det har skjedd noen endringer siden sist...hyllen bak her står nå på kjøkkenet og er blitt ekstra julepyntet til jul....(bilder kommer senere vettu..) Sist jeg viste disse bildene kom "pekefingeren opp hos noen"..."at du tørr å tenne lys i en slik kasse med masse granbar"...Jeg ser den selv men jeg forlater aldri en slik oppsats og lysene har ikke lang levetid i en slik, før de blir blåst ut og brukes andre steder...Men vakkert er det synes jeg :))))
  Joda svibler kan ikke stå inne hos meg for jeg er skikkelig allergisk så derfor står de ute og gleder her hos oss...


  Så fant jeg disse bildene med de engelske røde tallerkner som jeg kjøpte til min 40 års dag, gleden var stor når jeg hentet pakken fra tyskland på posten...og alle var hele og veldig vakre :)
   De har vært opp til jul og sommer disse talleknene...og jeg er virkelig glad i de. Nå står de pent inni et vakkert skap jeg hentet hjem fra butikken....de gjør seg vakkert der også.
   Ja peppekakehus prosjekter har fulgt med meg en stund...dette var mitt første skikkelig store prosjekt...minnes det knakk på akkurat samme plasser som i år også...ho,ho :)
   Så er det favoritt juleblomsten min da Amaryllis....ingen jul uten den så jeg har sikret meg i år også...:)  Kjære alle dere nå ønsker jeg alle fine dager mot jul så ses vi kanskje igjen før julen ringes inn...Her skal det nemlig jobbes helt fram til lillejulaften sent på ettemiddag...men etter det tar jeg julefri med julero i hjerte ....måtte "juleroen" treffe deg også :)))

                           JULEKLEMMER TIL ALLE !

  0 0
 • 12/23/14--09:46: Det er JUL !
 • Så kan vi endelig si det er JUL dere ! På selveste lille juleaften byr jeg på noen bilder jeg fikk tatt før jeg dro på jobb i dag...Jeg måtte jo lage noen juleglade bilder til alle dere der ute...  med ønske om en GOD JUL ! Her har jeg samlet sammen alt jeg ønsker å pynte julen med i år...så "from all of me to all of you....A merry merry christmas "

   Jeg måtte jo bare skrive en tekst til dere alle også....:) En søt bok kjøpt hos Hanna Skafferi ble det skrevet i....det dukker nok opp flere koselige tekster her skal du se :)

  Og slik ser det altså ut i kulissene....en liten nyskjerrig venn måtte jo smake litt på pepperkaka :)

   Aldri har det vært så julete og rødt på kjøkkenet....og vet dere jeg LIKER det veldig godt....
  Hyllen på kjøkkenet har nesten fungert som en adventskalender... en liten ny rød ting har flyttet inn nesten hver dag gjennom hele desember :)
   En vakker krans laget av Hannas Skafferi...søndag var vi nemlig i Strømstad hos min mor og far på førjulsbesøk og da må jeg alltid innom Hanna. Der finner jeg alltid det lille ekstra som inspirerer meg å lage jul i huset :)   Nye kvister jeg aldri har sett før fikk jeg også med denne gangen...en ny favoritt med sine grønne bær og skjønne kvister.


                      Så nå gjenstår det bare å ønske
   ALLE EN RIKTIG FREDFULL OG VAKKER JUL!

                        Varmeste klemmer fra Vibeke

  0 0
 • 12/26/14--04:44: Ro i hjertet...dager
 • God jul alle sammen ! Håper alle har hatt fredfulle og .....som en god venn ønsket meg før jul, må du få noen "ro i hjertet"dager....synes det var så fint sagt og det er akkurat det jeg har følt disse dagene etter jul også....Å så godt det er med juleferie dere :) Vi bare slapper helt av, spiser (altfor..)mye og tenner masse lys....:) Carl Larsson jenta mi er en skjønn gave jeg har fått av min mamma og pappa for mange juler siden, det er klart hun må frem hver jul. Jeg har alltid elsket denne figuren og drømmer om å få sydd meg en slik kjole hun har på seg...tunika blir det til meg da...joda jeg har skisser liggende jeg....neste jul kanskje :)))

  En liten "pojke"har hun også fått selskap med....:)   Litt bilder fra juleaften finnes det også her i dag...og for en utfordring vi fikk med bordet vårt i år....trodde vi hadde passende lemmer til det kjøkkenbordet vi har til vanlig på kjøkkenet....Men neida de passet ikke...så lillejulaften kveld bar det ut i garasjen for å hente et langbord vi hadde stående.....skikkelig flaks dette for bordet som mange var interesert i butikken ble jo tilslutt med hjem igjen. Nå vet jeg jammen ikke om det kommer for salg igjen....er så koselig med langbord på kjøkkenet nå synes jeg :)


   Her tilbringes det late og gode dager...med en god bok og til å bli kjent med INSTAGRAM....for nå er jeg også å finne der :)  Det satt laaangt inne og mange har lurt på hvorfor ikke jeg har tatt steget dit...det har vært flere grunner til at jeg har avventet med det men skjønner nå veldig godt at mange koooser seg her inne:)
   Gleder meg over å finne mange fine blogger og nye inspirerende mennesker der inne. Men vi blir fortsatt på blogg vet dere...:) Rett før jul fikk jeg den søteste lille julegave helt fra Finland,flinke Carina har heklet disse søte englene som i har fått pryde vårt juletre. TUSEN TAKK snille Carina :)       Så om du ønsker å følge denne damen nå også på intagram, finner du meg her :

       http://instagram.com/vibekedesign/

                    Fortsatt GOD og ro i hjertet JUL alle sammen !

                     KLEM VIBEKE

   
  0 0
 • 12/27/14--08:45: Vakkert vinter hvitt
 • Vi har nesten magisk vinterstemning utenfor vinduene nå om dagene....VAKKERT og HVITT!
  Hver dag i disse romjul dager har vi vært ute å gått lange turer med en lykkelig hundevenn  Nure...Han elsker tur så da er det bare å komme seg ut...med votter,skjerf og lue på...for her har vi det kaldt om dagen hatt opptil 11 minus grader...Da er man fin, frisk og rød i kinna etterpå da :)


   Han har fine dager nå vår lille Nure med alle sine kjære hjemme rundt seg...masse kos og masse tur blir det :)

  Et gammelt postkort fra et Norge i vakker vinterdrakt.....:)
  Varme pledd og strikkejakker er et must i disse kalde dagene...Bildene er fra i fjor vinter og litt forandring har det blitt her i heimen...Mest er ting blitt flyttet rundt på ....er jo glad i det...men det visste dere jo...:)  Ja noen møbler jeg viser i dag er jo blitt solgt i butikken min gjennom disse ti mnd jeg har hatt butikken...og bordet over her er faktisk ennå til salgs:)))) I dag ryddet jeg ut alt av lokalet og har snart vært der for siste gang. Tror vi må ha en egen kavalkade av butikkhistorien min i disse dager....jeg har jo nok av bilder å by på derfra :)

  Fortsatt fine romjulsdager dere og takk til alle som kikket inn på Instagram i går og i dag...det er gøy men har fortsatt mye å lære kjenner jeg....Meeeen det nå på blogg jeg fortsatt trives best :)

                        GOD ROMJULSKLEM FRA VIBEKE

  0 0
 • 12/28/14--09:19: Et lite eventyr...er over
 • Jeg har gjort MYE i dette året som har gått...jeg gjorde noe jeg lenge hadde gått å drømt om, nemlig å åpne min egen lille butikk ! Det er merkelig hvordan det hele skjedde...og jeg vet i dag hvor enkelt det er at det plutselig åpnes en dør...man aldri skulle tro kunne åpnes :) Ved et tilfeldig besøk i Lises butikk Festfabrikken kom vi i snakk om et lokale hun eide.....og så var det nærmest gjort...jeg brukte ikke mange dagene på å bestemme meg..Jeg ville åpne en butikk!

  Her ville jeg selge ting jeg selv hadde produsert, gamle møbler ,oppussede møbler, antikk og brukskunst....Det ble plass til mye i mitt lille lokale i Brevik


   Mange vil nok sikket i løpet av dette innlegget dra kjensel på ting de har fått med seg fra min lille butikk....gyngestolen ble min første solgte vare kan jeg huske :)))
   Jeg ville at butikken også skulle bli et inspirasjonsted, noe jeg ofte har også fått høre i løpet av denne tiden :) Det finnes så mange der ute som sitter på skatter de ikke aner hvordan de kan bruke..og der har jeg prøvd å hjelpe :)

   Jeg fikk jo nesten et forhold til enkelte av tingene selv....slik som denne lille gamle gyngestolen. Den hadde vi leeenge i butikken og mange syntes den var så søt......plutselig kom det en skjønn dame inn som lenge hadde gitt den laaange blikk...den måtte bli med hjem  og henns barnebarn har i dag glede av denne lille søte:) Slike opplevelser har det blitt mange av......:)   Så kom sommeren med sommerutstilling og  salg av jordbær og rabarbra syltetøy ! Alt syltetøy forsvant på et blunk :)


   Barnebilder har virkelig gått unna i denne tiden , så morro å kunne bidra med å glede de små på denne måten :)


   Vi hadde sommerferie og turen gikk til Danmark :)Vi fant noen fine skatter, noe ble med hjem og noe i butikken :)
  Så kom sensommeren og høstvarer kom inni butikken !


   Det ble markedsdag i vakre Brevik og jeg hadde aldri hatt så mye besøk i butikken som denne dagen :)
  Vi måtte jo by på en liten gobit, her er kryddekake med ostekrem og blåbær !

   Når jeg i dag sitter å ser på disse bildene selv må jeg dra på smilebåndet....det oppsto ofte historier rundt salget av visse ting...og mange som "ramlet"innom, kom ofte ut med både stoler og bord...hi,hi :)


   Gamle vakre plansjer fant vei til fonøyde kunder som sendte meg bilder av hvordan de gjorde seg videre i deres miljø....veldig morsom å se :) Liv med bloggen Livs Lyst har i dette året laget en vakker og flott koftebok. Hun var på besøk i butikken min for å ta noen bilder til boken og til stor glede er de å finne i hennes bok i dag:) Det er STAS altså :)


   Gamle vakre unike skatter i form av skap og stoler.....de fant veien til skjønne eiere alle sammen :)   Så tok jeg en beslutning engang i november....Jeg hadde i lang tid kjent på meg selv at alt dette jeg drev på med, jobb, blogg ,maleoppdrag,reportasjer til magasiner ....og drive butikk ble altfor mye for meg...jeg måtte ta et valg .  Det var med en viss vemod jeg laget til jul i butikken for jeg visste jo at det snart var slutt på eventyret her ute....men det ble en hyggelig og veldig fin avsluttning med godt besøk og mange mange fine og varme ord på veien ...videre....:)
   Så kjære alle sammen som har bidratt til at jeg fikk oppleve dette lille eventyret , TUSEN TAKK !!
  Jeg har en spsesiell å takke og det er min bedre halvdel og bestevenn mannen min....Hadde aldri klart alt dette uten oppmuntring, tunge løft...(vi har jammen båret på mye rart.. )og organisering av det å drive en liten butikk på den måten vi gjorde.

  Nå rettes blikket videre inn i 2015 og om veien videre for Vibeke Design.....Jeg har fortsatt drømmer....:)


                                           KLEM VIBEKE

  0 0

   Vi har ingen stor familie og de vi har er godt spredt rundt i denne lille verden...så når vi får besøk av familien synes vi det er stor stas :) I går var det min mor og far som skulle komme, de bor i Sverige og da gleder to og firbeinte seg for slikt besøk :)
   Hvorfor har du så mange forskjellige stoler? Fikk jeg til spørsmål i går....Jo for jeg har ikke så mange av samme slag....kunne jeg svare...som elsker stoler og liker å omgi meg med forskjellige slag :)))) Hver og en har sine historier på en måte....ja ganske spesielt for noen det her, men sånn er jeg...og sånn er det :)


   Til bordpynt har jeg pyntet et stort gammelt fat med granat epler,vanlig mørke røde epler,kongler og lummer .


   Serviettringene er gamle gardinoppheng ringer som jeg fant hos Skrot Tor for flere år tilbake...så gamle ,rustikke og fine og som bryter med det klassiske ,rene og pene :)

  "Aldri har du hatt så mye jul Vibeke", kunne min mor fortelle meg i går...Og vet dere det er helt sant...jeg har virkelig overgått meg selv i år ....til glede for hele familien her hjemme...ho,ho...De siste årene har det vært veldig dempet i grønt og hvitt her hjemme( ikke alle har vært så fornøyd med det kan jeg fortelle...) Så litt etter litt har det sneket seg i litt rødt og skapt en varm og gledelig stemning spesielt her på kjøkkenet... Ja vi har kost oss masse her i husets hjerte denne julen....både før og i romjulen.

  Takk for alle fantastiske gode tilbakemeldinger på forrige inlegg, så mange gode mennsker som bare ønsker meg godt....ja det er helt rørende å oppleve .Alle disse ord blir med på veien....mot nye eventyr i fremtiden !

                                      Varm klem Vibeke

  0 0
 • 12/29/14--22:18: Årets aller siste....
 • Så skal vi dele våre aller siste bilder for året 2014. Jeg velger å dele en julerose med ALLE MINE GODE FØLGERE der ute...for uten dere hadde det heller aldri vært noe Vibeke Design...DERE er grunnen til at jeg holder inspirasjonen og kreativiteten oppe og får motivasjon til å fortsette med blogg og alt annet jeg foretar meg i min kreative del av livet :)

  En stor TAKKønsker jeg derfor å sende ut til alle deler av verden som er innom her hos meg daglig. At mellom fem til syv og et halvt tusen treff  daglig... når ut til denne bloggen er helt ufattelig for denne damen....Helt uvirkelig...gledelig og rørende, drømte aldri om dette for tre år siden da jeg startet opp.:)  I morgen er aller siste dag i et innholdsrikt og spennende år...Og som vanlig byr jeg på en eller kanskje to... års kavalkader...hi,hi...Som dere vet har jeg alltid probler med å "fatte meg i korthet"når det gjelder valg av bilder ....jeg har som vanlig altfor mye på hjertet :)))

                GOD & VARM KLEM FRA VIBEKE

  0 0
 • 12/30/14--23:21: Året 2014...Del 1


 •  Så ønsker jeg velkommen til en reise i mitt år her på Vibeke Design....og som vanlig måtte det bli i to deler :) Altfor vanskelig å velge ut bilder, så derfor byr jeg på maaaange :)
  Først ut kommer bilder fra min første tur til Interiørmessen på Lillestrøm....der fikk jeg inspirasjon i bøtter og spann...Det som er litt morsomt er at den standen som gjorde mest intrykk på meg var også den forhandleren jeg skulle komme til å bruke...om bare noen måneder når jeg hadde bestemt meg for å åpne en liten butikk:))) Under her drar dere sikkert kjensel på noen varer flere av dere har fått handlet hos meg....herlige ting fra Affari.

  Så ble vår alle lille søte Nure fem år....hjelpes meg så glad man er i denne lille kar`n :)
   Det kriblet i fingrene etter å flørte med vårfarger......og i februar måtte det skje noe vårlig..så badet fikk en liten oppfriskning av en herlig grønnfarge....litt her og litt der :)

   Vårlige tekstiler i for av heklede tepper og løkblomster popper opp her og der.....

   Elsker bare disse fargene som gjør meg så glad :)

   Fastelaven står for tur...og selfølgelig sier man ikke nei takk til hveteboller med krem i denne familien :)
  Hele våren har jeg oppdrag på malerier og konfirmasjon....i tillegg til at vi har en egen konfirmasjon som skal planlegges....:)

  Det jaktes jo alltid på noen gamle skatter...og jammen dukket en skikkelig "beauty"opp...et gammelt dansk skap som skulle få pryde butikken....Vet ikke hvor mange ganger jeg kunne solgt det, enormt mange som liker slike skap har jeg nå skjønt :)...Men jeg holdt fast på det, noe jeg selfølgelig er veldig glad for i dag. I dag står det nemlig i stuen vår å... gleder stort... :)

  Herlig vår er for alvor meldt sin ankomst både inne og ute....Og en vakker dag bestemmer jeg meg for å åpne en butikk... :)
  Vi pusset opp og gjorde klar butikken til åpning....En måned brukte vi på å sette i stand lokalet og lage til en liten butikk. det var en hektisk men morsom tid....jeg gledet meg veldig til åpning:)

  Sarte lyseblå tekstiler er jeg som alltid svak for....:)
  10 april åpner min lille butikk og åpningskvelden er helt fantastisk :) Mange folk som tok turen og gjorde denne kvelden minnerik... Evig takknemlig for den opplevelsen...:)
  Her er noen glimt fra vakre Brevik i vårdrakt....:) Jeg er oppvokst på andre siden av vannet her, nærmere bestemt  Stathelle. Så på dette vannet har jeg ofte ferdes med båt når jeg var liten :)
  Herlig vårlig inngang :)
  Jeg har et innlegg i Grendlands Fjordene om påskepynting. Egg og halm...en favoritt :)
  Favoritt kvistene mine står i full blomst og jeg må bare ta med noen inn også...

  Det er mai og vårens vakreste eventyr står for dør.....Det er duket for fest for vår yngste datter som skal ha konfirmasjon. Vi har selskapet hjemme og vi lager til et personlig konfirmasjonsbord. Fargene har konfirmanten valgt ut selv og kreativiteten settes igang.....Dette er bare gøy og mor koser seg med blomsterdekorasjoner og annet....


  Elsker dette bildet av Nure....han er i kjempe form under alle godsakene her :)))

  Vi har en fantastisk, vakker ,rørende (å jada jeg gråt en skvett....kan jeg innrømme),  minnerik dag....Og sola skinte for oss alle hele dagen lang...Bare GODE og VAKRE minner fra denne dagen
  Vi har mange fine varme vårdager som inspirerer til "sommerfeeling" på kjøkkenet...
  Vi er masse ute å nyter go dagene...
  Jeg får en nydelig gave av en god venn..en gammel vannkanne i herlig grønt. Å kjære tid jeg var helt fortapt i den gamle saken....Det har blitt maaange bilder med denne :)
  Syltetøy produseres og er klar for salg i butikken...og ALT forsvant på et blunk :))
  Sommeren er her og vi nyter hage livet...

  Noen måneder tidligere fikk jeg en mail fra en redaktør i USA som ønsket å lage en reportasje om Vibeke Design. Jeg sendte over alle bildene hun ønsket og en dag fikk vi et vakkert magasin i posten...Det ble  mange sider og Nure fikk en hel side med portrett av seg selv....:) Ja ikke nok med det jeg fikk forsiden også på dette flotte magasinet....å så morro :)))  En nydelig opplevelse å se hvor vakkert alt sammen ble satt sammen. Simply Shabbilicious  har virkelig gjort en fantastisk jobb. På nyåret kommer en ny reportasje i et annet utenlandsk blad....Åååå som jeg gleder meg til å se det i papirform...for jeg har nemlig fått en sniktitt :)) Det blir gøy å vise dere og bladet kan heldigvis kjøpes i de fleste land...bortsett fra Norge...
  Vel vi avslutter Del 1  her også kommer Del 2 på det nye årets første dag.....Da blir det tilbakeblikk fra en vakker tur til England ,høsten og jul....Velkommen igjen alle sammen!

                              GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN 
                                KLEMMER FRA VIBEKE

  0 0
 • 01/01/15--02:00: Året 2014 Del 2
 • Velkommen til Del 2 i min årskavalkade. Nå er det sommer og vi har mange gode varme dager.
  Vi bruker en del av sommerferien til å reise til et av mine favoritt land England. Hvor vi besøker bla
  den vakre katedralen i Gloucester. I min Pinterest mappe har jeg et bilde fra en bygning jeg ofte har tatt meg i å beundre....elsker jo gammel arkitektur.....Bildet viste seg å være fra denne katedralen.....og jøje meg som jeg knipset i vei når jeg kom inn....for nå var det min tur til å forevige alt dette vakre :)) 


  Ja for det maaaange bilder....Og ekstra gøy var det at dette stedet også ble brukt i Harry Potter filmene. I etterkant når jeg har sett filmene kan vi tydlig kjenne oss igjen i dette fantastiske miljøet .

  Det er sommer i butikken og vi har godt besøkt, selv om jeg kanskje skulle ønske det var mer trøkk...Varmen tok visst på oss alle en stund....og folk var ikke i det beste shoppinghumøret..:)
   Denne maritime knaggrekken laget jeg og min mann . Husker godt kunden som kjøpte den til noen venner som hadde hytte. Hun kunne komme tibake den sommeren å fortelle at de hadde blitt SÅ glad for denne gaven.....Slike tilbakemeldinger gledet oss veldig  :))))

   Jeg velger å ta med mitt gamle unike bord hjem fra butikken....pågangen fra folk ble stor og mange ønsket å kjøpe det....kjente jeg ble litt "redd" for en dag å falle for fristelsen... så hjemme var det i sikkerhet...hi,hi.  En vakkker lyskrone får også pryde stuen....en vakker sak fra Affari:)
  Sommeren bare fortsetter med sine varme og skjønnhet....dette bilde skulle vise seg å bli med i min årskalender som ble til noen måneder senere...:)
   Jeg finner flere skatter denne sensommeren, som dette gamle bordet jeg har hatt mye glede av...
  Nydelige plansjer og annet høstelig flytter inn i butikken....

  Hvis jeg skal trekke fram et bilde som jeg ble veldig glad i år må det bli dette....Det ble også forsiden på min kalender i dette året :) Jeg hadde hatt en litt tøff dag på jobb denne dagen kan jeg huske og kjente at jeg trengte å gjøre noe kreativt når jeg kom hjem.....resultatet ble dette og det kjentes godt å "reise bort" i alt det vakre og kreative en stund :)
   En vakker skatt av et bord ankommer og jeg som elsker å male prøver ut milkpaint for første gang....det skulle ikke bli siste.....utrolig morro og for en effekt..:)
  Eplehøsten er igang og det ble mye eplebilder denne høsten.....:)
   Ja jeg bare forelsker meg helt i den vakre varme høsten......bladene har bare de meste fantastiske farger og jeg blir inspirert....både inne og ute :)

   Så kom endelig Vibeke Design årskalenderen vi hadde laget denne høsten og jeg sier "vi" for dere der ute fikk også lov til å bestemme på deres favoritt. Det ble mange skjønne kommentarer og hyggelige mail i denne perioden. Resultatet ble en vakker kalender som vi fikk gleden av å sende ut til mange land og til mange her i Norge...TUSEN TAKK og håper dere får glede av den i 2015 :)
  Så i november skal jeg for første gang gjøre noe jeg adri har gjort før...Jeg skal holde min første inspirasjonskveld . Kvelden blir holdt i Nevlunghavn av Bulken Damegruppe og mange ønsket å komme(hurraaa!)....Åååå det var en nervepirrende og morsom utfordring som jeg gjerne gjør igjen....Budskapet mitt om at det enkle inspirerer håper og tror jeg nådde fram til glede for de frammøtte :)
    Vi får ny sofa og vi synes det var stas å få en nytt møbel som satte sitt preg på stua :)
   Det blir JUL i butikken og jeg koser meg med å dekorere og mange kunder kommer hyppig på besøk:)


   Så melder favoritt måneden Desember sin ankomst ....med lys,varme, kreativitet, hygge og ro...

   Vi er på vårt første julemarked på Liseberg i Gøteborg...En magisk opplevelse for oss alle og som vi gjerne gjør igjen:)

   Ingen jul uten pepperkakeglede....og polkagriser :)
   Kreativiteten er på topp og dama kooooser seg....:)

  Vi har nydelige juledager med bare hygge og kos og man kjenner bare takknemlighet for å oppleve dette.

  Helt til slutt ønsker jeg å takke alle jeg har møtt på min vei i dette året. Så masse positivitet og glede man opplever fra alle dere der ute både på nett og i virkeligheten. Hadde dere bare visst hvor mye alt dette betyr.....
  Nå gledes det til å ta fatt på et helt nytt år, måtte det bli et godt og spennende år for oss alle !

                                   Årets første klem i 2015 fra Vibeke

older | 1 | .... | 19 | 20 | (Page 21) | 22 | 23 | .... | 36 | newer