Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | .... | 22 | 23 | (Page 24) | 25 | 26 | .... | 36 | newer

  0 0

  Ja så fikk jeg også omsider fått sett reportasjen om Vibeke Design i det flotte internasjonale magasinet DAPHNE`S DIARY ...Magasinet fås kjøpt nesten i hele verden... men ikke i Norge. Jeg fikk endelig magasinet i posten i dag og fikk for første gang se reportasjen på trykk...i store flotte bilder i A4 str ...Fantastisk morsom opplevelse...og Tusen takk til redaksjonen i Daphnes Diary for flott samarbeid. De hadde valgt seg ut over 40 bilder fra flere år tilbake som de ønsket at jeg skulle sende over....så ja det var en liten jobb for meg også å finne bildene de ønsket i mitt DIGRE bildearkiv...Men så blir det jo flott når de får tryllet med de...det skal dere få se til slutt i innlegget her :)

  " Dere må da være veldig rike" fikk jeg i en kommentar engang...."Jo for du har jo alltid så mye blomster". Husker jeg lo godt når jeg fikk høre det :))) Å ja jeg liker veldig godt å omgi meg blomster men bruker ikke mange penger på det...dessuten kan blomster brukes i flere omganger...i en bukett finnes det alltid noen som visner senere enn andre og da tar man  i bruk de som er igjen på en helt annen måte. derfor kan det se ut som man konstant har en ny bukett stående. Jeg elsker blomster og den lille "luksusen" de koster meg kan jeg fint leve med :)))

  Narsissene er fra påskens dekorasjoner og stråler om kapp med sola fra vinduet....FOR en vårglede de gir :)
  Her i en gammel glasskrukke fra en nydelig venn som hadde funnet den til meg. Blir glad av både blomster og krukke her....man blir jo bare varm i hjertet av å tenke på at noen ville gi denne til nettopp meg :)


  Litt her og der får buketten stå...


  Helt klart at den er vakker i gammel fransk emalje også :)


  Så skal dere også få se reportasjen...ja noen der ute har jo fått sett den lenge før meg og TAKK for skjønne tilbakemeldinger.Så moro at den har falt i smak for dere også :)
  Slik ser magasinet ut og jeg har alltid måtte kjøpe med meg et hjem når jeg har vært i utlandet...Det er et spesielt vakkert magasin som ikke er helt som alle andre....og tenk....så skulle Vibeke Design engang få hele 7 sider i det...Når redaksjonen tok kontakt i november i fjor var det ikke til å tro... og gleden er virkelig stor når jeg i dag ser hvor vakkert det hele har blitt :)

  Jeg lar bildene tale for seg ....:)


   Dere som har vært med en stund her inne dro nok kjensel på en del av bildene. De har virkelig tryllet med de og lagt nydelige detaljer til for å bringe fram følelsen i de :) Jeg er SÅ fornøyd :)


  Vi har det mest fantastiske vår været nå om dagen og skal si det kjennes i kropp og sjel, ENERGIEN er jammen på topp om dagen og gleden til å skape å være kreativ er så absolutt til stede:))))

                                       KLEM med sol på ,fra VIBEKE

  0 0
 • 04/10/15--11:09: Nå er det VÅR !
 • Så er tiden vi lenge har ventet på her...med fugl kvitter, varme,lys og.....vårens vakreste små vår blomster. Fantastisk å få ta del i alt som skjer i naturen nå :)
  Og som vanlig tar man med seg en liten bukett av disse søte små hjem:) Før var det små barnehender som kom hjem med slike skjønne buketter hjem til mor...men nå er det jeg som plukker til meg selv siden de små barnehendene er blitt voksene...:)  På kjøkkenhylla fylles det gjerne opp med ting som jeg blir glad av å omgi meg med...som disse gamle kopphanklene med monogram og min skjønne kjøkkenvekt :)


   Vårblomster i en gammel fransk såpekopp er da også vakkert ...en av mine første ting fra "Gammel Kjærlighet" dette...:)

   og i bestemors gamle mugge er det også vakkert :)

  En nydelig helg står for tur , må den bli strålende for oss alle!

                              KLEM VIBEKE

   

  0 0

  Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg har ønsket meg et lite orangeri i hagen....lenge:) Og vet dere... NÅ skal det skje:)))))) Ååååh! kjenner det kiler i magen bare av å tenke på det :) Vi har kommet så langt at vinduer er nå kjøpt inn....og vi har fått tak i "drømmevinduer"dere. Gamle med originalt  gammelt glass, nesten like store som meg... vinduer i str 1.60...altså store flotte vinduer. Ja vi er bare super fornøyd og nå jaktes det på en gammel dobbel dør...som skal bli et lite smykke på vårt lille orangeri. Gleder meg stort til å dele hele prosessen med dere...fra første spadetak tas i jorda:)

  Stolen over her er ny og er fra Affari. Nydelig stol som skal bli god å sitte i på verandaen. 


  Litt rustikke innslag vises her i dag...Fikk denne fantastisk "pletter i luften "av en god venn i dag...og i bøtta fra Affari blir det skikkelig rustikk:)

  Ja faktisk ble den fin i blomsterpotten fra Affari også....gøy å bytte på vettu:)

   Allerede neste helg kan vi være i gang med vårt prosjekt i hagen...kjære tiiiid jeg kan nesten ikke vente :)))) God ny uke alle sammen !

                                KLEMMER VIBEKE

  0 0

  En liten gul GLEDE er det som skal til for å gjøre denne damen glad :))) Det er noe med GULT og meg...den fargen har bare vokst seg så på meg de siste årene:)
  Og gult og grønt er også blitt en favoritt kombinasjon.  Er så heldig å få tak i denne gamle kurven fra Gammel kjærlighet. En gammel skatt fra Belgia.


  Er det rart man bare må smile når disse gule små viser seg fram på denne måten....små kunstverk er de:)
   Spannet er fra Frankrike og er også en skatt fra Gammel Kjærlighet. Gamle skatter og blomster....en skjønn kombinasjon:)  Ja her får de gule skjønne blomster stå å glede oss både ute og inne:) En herlig tid vi er inne i nå, elsker å omgi meg med blomster i krukker og kar...og både "Dronning Ingrid" og lavendel skal plantes i de de nærmeste dagene:)

                                                  KLEM VIBEKE

  0 0


  Ohhhh! Det kribler etter å skape det vårlig lyst og lett inne nå....Så i helgen kom mine vårlige og sommerlige tekstiler fram . Ja jeg blir bare GLAD av å omgi meg med de :) Med herlig lavendel og blå hortensia ble det tekstilene i blå nyanser som poppet opp her i stuen.

   Mitt vakre heklede bestemorsteppe som min flinke svigermor har laget...Elsker fargene i det:)   Var så heldig å få en nydelig hortensia for et oppdrag jeg nylig gjorde....folk vet jo at denne damen LIKER blomster nå ,hi,hi:)

   Den herlige kurven under bordet her kjøpte jeg på en tur til Sandefjord. Gikk rundt i gatene med den...og folk stusset nok litt over denne damen som vandret gatelangs med denne digre kurven som dultet borti den ene og den andre....Jeg kan opplyse dere om at det har skjedd før,ha, ha...Jeg kan ofre MYE for en fin kurv:)))
   Alle tekstilene her er fra favoritt butikken Home & Cottage...og siden de nå har fått nye vårlige varer i butikken..er jammen ønskelisten min blitt laaaaang. Ååå så mange fristelser i denne tiden....
  Jeg er inne i en kreativ men travel tid her nå...mange oppdrag til konfirmasjoner som straks står for dør. Så vi får vel ta en liten reprise på bloggen snart, fra når vi selv hadde konfirmasjon for vår minste jente i fjor..:)
  En vakker dag jeg aldri vil glemme :)

  I morgen skal alle de vakre gamle vinduene bringes hjem, så om ikke mange ukene setter vi for alvor igang med orangeriet. Jeg holder for tiden på å lete etter drømmedøren....men ingen dør har dukket opp...Kanskje noen der ute har en vakker skatt stående som ville gjort seg på vårt lille orangeri ? Da er det bare å ta kontakt på mail:))))

                    Nydelige vår dager ønskes dere alle !
                                                  KLEM VIBEKE

  0 0
 • 04/22/15--21:24: Tid for forandring !
 •  

   
   
  Joda våren er tiden da det kribler etter forandring både her ...og der :) Hos oss har noe fått flyttet ut...og andre ting har nå fått en ny plass...og dermed har det blitt et nytt løft i stua .Med vårlige nye tekstiler fra Home & Cottage  må det jo bare bli vårlig og koselig:)
  Og med ranukler på plass må det jo bare bli ekte vår stemning i dette rommet. Elsker disse skjønne små !  Putetrekk og nydelig teppe i herlig farge og mønster.....Det mønsteret hadde jammen gjort seg på tapet også.....i stua vår....en eller annen gang :)

  


  Synes det er fint når tekstiler kan få henge slik som her, da kan man betrakte disse vakre tekstilene på en annen måte:)


  

   
  Ønsker alle fine vårlige dager der ute....neste gang får det bli en titt på vinduene til vår store prosjekt i hagen....ohhh! De er fiiine:)))

                                        KLEMMER VIBEKE   

  0 0
 • 04/24/15--11:32: Pink blossom !
 • Visst er det FANTASTISK når det blomstrer i ROSA ! Jeg nyter av de både inne og ute:)  
   I en gammel mugge på kjøkkenbenken står noen vakre grener å viser seg på sitt vakreste !
   


   For ikke mange ukene siden var jeg så heldig å få plass i det flotte nettmagasinet Creating Vintage Carm  . Jeg har vært i dette magasinet før men denne gangen var jeg så heldig å pryde forsiden også :)) Denne gangen ble det hele åtte sider og det er alltid gøy å se bildene sine på trykk i A4 str:) Sonia Crouse har skrivd en nydelig tekst til det hele :)
   
   
   

   
   
   
   
   
   

  Denne helgen begynner vi å klargjøre området der vårt lille orangeri skal stå . En del må gjøres før vi for alvor kan sette i gang....men vi er veldig klare og gleder oss til å begynne :) Riktig GOD HELG alle sammen !

                                                          KLEM VIBEKE

  0 0
 • 04/26/15--10:25: Vakkert i hvitt !
 • Hvitveis er bare SÅ veldig vakkert både på kjøkkenbordet og ute i naturen hvor det danner seg "tepper"av denne nydelige vårblomsten :) For en stund siden kjøpte jeg inn noen små keramikk krukker fra Affari...de viste seg å være mye mindre enn jeg hadde forventet..og det var jo selvfølgelig litt kjedelig ....men så ble de jo så fine å ha vår blomster i da...ja så da beholdt jeg de:)


  Yndig, hvitt, rent og vakkert i disse små synes jeg !
  En annen som er hvit og vakker er min skjønne hundevenn Nure :) Han elsker å være ute nå som det blir varmere i været...men bare så lenge matmor er i nærheten da. Den "mammadalten" :)))
  "skal vi leke eller...."?
  Hvitveisteppe skimtes rett utenfor hagen her.......:)
  SMIIIIL ! Er han ikke en herlig, vakker og glad hund ?Vi er jammen heldig som har han :)

  Vi har begynt å rive rundt i området hvor orangeriet skal stå....Kjære tid !!! Det kommer til å gjøre seg SÅ godt der vi har satt av plass til det:)))) Det GLEDES veldig nå ....nå som det nærmer seg starten av prosessen :) God ny uke alle sammen!

                                                  KLEM VIBEKE


  0 0

  I fjor hadde vi konfirmasjon for vår minste jente. Det var en vakker dag på alle måter vi aldri vil glemme. Hyggelig er det også at tilbakemeldingene på pynten vi valgte å bruke til nettopp denne dagen har vært veldig god:)) Mange har tatt til seg noen ideer som de velger å bruke på sin måte igjen, slikt er veldig gøy synes jeg :) Jeg lagde alle bukettene selv med blomster fra Mester Grønn og valgte lysblå Norgesglass som blomstevase. Disse glassene er blitt lånt bort til mange siden den gang,og jeg er nå blitt en liten "utlånersentral":))) Det er nå kjekt synes jeg , så hjelper vi hverandre og trenger ikke kjøpe inn så mye.
  En FRYD å boltre seg i disse herlige blomstene....:)

  Det ble små og store buketter til denne dagen..:)
  Fargevalget sto konfirmanten selv for, og valgte noe utradisjonelt fargevalg...Men det har vist seg å være ganske populært valg, dette har vi nok fått mest positive tilbakemeldinger på :) Bordkortene laget vi sammen, personlige og fine på en og samme gang synes jeg de ble.


  Alderspenn girlanderen i bilder over gavebordet har også inspirert noen har jeg fått høre...En fin og meget personlig liten detalj som er lett å lage.


  En liten hyggelig detalj i gangen når gjestene ankommer ..:)
  Et bugnende kakebord....Åh! Hjelpes meg så mye godt vi hadde :)  Og verdens beste Nure var i storform med alle festglade mennesker denne dagen :)

  Ja her blir det ingen flere konfirmasjoner , neste ut er da når barnebarn skal konfirmeres....som er mange ,mange år til :) Men konfirmasjons oppdrag skjer stadig og om ikke mange dagene skal et nytt bord dekkes...Det blir både spennende og gøy!

  Takk for alle herlige tilbakemeldinger og mail fra dere , en sann glede er det å oppleve at dere finner inspirasjon her inne :)

                                                      KLEM VIBEKE

  0 0
 • 04/29/15--22:13: En vakker vårgren !
 •  Når jeg om våren ser et tre fullt av hvite små blomster.....ja da blir jeg heeelt fortapt :) Det er bare noe av det vakreste jeg vet og må alltid ha med meg noen kvister hjem.
   Og i den gamle franske tekannen fra "Gammel Kjærlighet" gjorde kvistene seg ekstra godt synes jeg:) Er så glad i den tekanna :)

  Kurvene her er veldig gamle og jeg har vært så heldig å funnet to stk av samme slaget...de har vært med på utallige bilder her på bloggen i de årene jeg har holdt på :) Å ja jeg ønsker meg flere skal jeg si deg....kan ikke få nok av kurver vettu :)


   Hvite , sarte og så utrolig vakre små......
   En herlig blanding av tekstiler her som jeg bare ønsker meg mer av...Alt fra Home & Cottage ...min favoritt butikk :)
   I tallerkenhylla har et stort nytt fat dukket opp i samme serien som de små tallerknene . Jeg skulle jo ikke ha mer ....men klarte ikke å motstå...som vanlig:)


  Vi nærmer oss 1 mai og ennå venter vi på at den virkelige varmen skal slå til her hjemme. Det er kun sola som varmer og ellers er det kaldt.....Vi går også inn i Konfirmasjonstid og i helgen skal det dekkes et bord i grønt, hvitt og sølv...bilder skal dere få se :) Føles som en blomsterbutikk i heimen nå siden alle blomstene har måttet bli handlet inn i dag. Det er jo stengt overalt i morgen....Vi måtte jo sikre oss de blomsten man ville ha...:) Vi ses og riktig god helg alle sammen !
                                                   KLEMMER VIBEKE

  0 0

  Denne helgen har jeg hatt et konfirmasjonsoppdrag, hvor det var ønske om å bruke gammelt gjenbruk og blomster i hvitt og grønt :) Gammelt gjenbruk var de gamle saftflaskene jeg ofte har brukt når jeg pynter et festbord . Denne gangen ble de brukt som blomstervase og lysestaker. Blomstene kjøpte jeg inn på Mester grønn og Plantasjen.
  Det skulle pyntes til fest for 45 stk, så det ble et solid stort bord. Jeg ønsket å skape en frisk, lett og delikat stemning ved dette bordet . Med masse klart glass og blomster i hvitt og grønt syntes jeg det også ble det.
  Menykort i grønt og serviett i sølv. Bordkortene hadde den flotte unge konfirmanten laget selv:)


  Glass, bestikk og tallerkener er fra Ikea .
  Så er det bare å ønske dette selskapet lykke til med dagen :) Må de få en vakker dag på alle måter :)

  Og jeg flørter videre med vårgrener.....må jo bare GLEDE seg over de mens vi har de her!

  En vakker krukke i herlig grønt fra Home & cottage har tatt plass på kjøkkenet med nettopp disse vakre kvistene...   Neste helg skal vi ferie mine svigerforelder sin gullbryllupsdag, da skal dere få se et bord i gull, lys turkis og sort.....Vi gleder oss veldig til å pynte til en slik fest :)

                                                    KLEM VIBEKE
                      

  0 0

   Gammel Kjærlighet drives av en god venn av meg som heter Sjoukje. Nå har hun fått laget seg et sjarmerende utehus i forbindelse med butikken sin. Alt laget av gammelt gjenbruk :) Bli med inn å bli sjarmert du også :)))
  Her er den kreative damen selv...som ønsker deg blidt og hyggelig velkommen !

  Sjoukje har sansen for blått.....ja hvem har ikke det:)))
  Et fantastisk skap står her inne og bare venter på å få et vakkert hjem å flytte inn i :)


  Inni bryggerhuset finnes enda mer skatter....og den store fjølen under her har faktisk jeg sikret meg:)

  Her må man ta seg litt god tid.....gobiter dukker stadig opp ....:)


  Har du ikke vært hos Sjoukje`s Gammel Kjærlighet ennå og er glad i gamle skatter....kommer herved en sterk anbefaling fra meg. Du blir ikke skuffet , her finnes noe for alle og enhver:)

                                                               KLEM VIBEKE

  0 0
 • 05/07/15--11:54: Det er duket til fest !
 • Ja så var vi jammen i gang med pynting til fest igjen...og denne gangen er det mine svigerforeldres gullbryllup som skal feires. Jeg har gladelig tatt på meg oppgaven med å pynte til denne dagen.. og fargene det går i denne gangen er GULL, HVITT og LYS TURKIS BLÅ !
  Her er blomstene jeg har valgt ut, hvite roser og herlig hortensia i fantastisk lys turkis blå. Alt er kjøpt hos Mester Grønn.   Igjen har jeg brukt mine turkis blå Norgesglass...er så glad i de vakre gamle glassa mine:) Og snart skal de stå å glede ved et stort festbord :)
   Bordkortene til dette bordet er laget som en tag. Først har jeg kopiert opp det gamle brudebilde av mine fine svigerforeldre, limt det på gullkartong og deretter festet det med "puter" på mønstret ark. Så er navnet skrevet på et "banner"som er blitt klippet ut i sort papp. Klippet et hakk i hver kant som dere ser på bildet og deretter lager jeg en brett inn på hver side, slik at "banneret"kommer litt ut . Denne er også festet med "puter".


   Dette er bordkort som tar litt tid men er utrolig morsomme å lage . Disse har jeg jeg aldri laget før men tror heller ikke det blir siste....Ble både personlige og dekorative synes jeg:)   Måtte bare låne noen i min lyseblå mugge på kjøkkenet også.....Kjære tid for en farge:))))


   Den lille kurven er ny og fra Home & Cottage....veldig søt til både det ene og det andre:)
   Min egen hortensia har jeg i stua . Den fikk jeg for et oppdrag jeg nylig utførte :) Jeg som elsker blomster blir ikke lei meg når folk dukker opp med slikt :))))


  Så i dagene fremover blir det både festlig og ganske hektisk...og på lørdag skal det feires med herlige folk i gull, hvitt og lysturkis :)

                                                         KLEM VIBEKE

  0 0

   En hektisk og hyggelig helg er snart over .Men jammen har vi tatt oss tid til å ta bilder av mine siste funn i den herlige "bruktverden"der ute:))) Senere skal dere få se hvordan den store fjøla bak her blir tatt i bruk med herlige smakebiter på....
   Jeg er som kjent meget svak for gamle tekstiler med monogram og disse fant jeg hos "Gammel Kjærlighet".
   Dette vakre kopphåndkle også, helt nydelig og helt meg :)
   Vakkert med disse nydelige Heggkvistene oppi en bøtte fra Affari. Både dufter og ser bare skjønt ut :)
   Jeg elsker hjemmelaget brød og det italienske brødet er Foccacia er favoritten. Siden jeg ikke er så flink til å lage mat er dette noe jeg stort sett lykkes med ,så det har jeg bakt mange ganger:) I dag skal du få oppskriften også !

                                                               FOCCACIA BRØD 

  50 gr gjær,6 dl luket vann,2 ts salt, 250 gr durum hvete, 400 hvetemel,2 ss olivenolje, 1 ts sukker                                           Elt deigen i ca 10 min, fem i bake maskin . Deigen er ganske
  klissete så ha rikelig med olje på hendene når du jobber med den.
  Heves til dobbelt str på et lunt sted.

  Smør deigen ut i en vid form og la den heve nye 30-40 min. Når det gjenstår 10 min av heve tiden , lager du groper i deigen med fingrene . Hell så rikelig med olivenolje i gropene
  og strø rikelig med havsalt og krydder, jeg bruker provance og hvitløk krydder.

  Ønsker du å lage en annen variant av topping på, blander du litt tomatpurè  ,olivenolje og hvitløk/provance krydder med litt vann for å tynne sausen ut. Denne smøres på brødet etter ferdig heving, hakk opp oliven , rødløk og soltørkede tomater. Tilslutt drysses litt revet ost og krydder over.

    Et fantastisk brød til maten!!! og gjorde de seg ikke fine på den nye rustikke fjøla mi....:)?
   
   

  Nå ventes en ny og veldig kort uke for min del....det er deilige fridager i vente og de skal brukes til å pusse og male litt på de gamle vinduene til vårt lille hus:) Fine vårlige dager ønskes dere alle !

                                                     KLEM VIBEKE

  0 0

  Noen gode fridager ligger foran oss og det kan man virkelig trenge etter noen hektiske uker :) I dag kan jeg fortelle at vi endelig har funnet en dør til vårt orangeri ! Og vet dere hvem som fant den ...? Jo min bedre halvdel fant jammen en flott dør på FINN til en meget billig penge her i Porsgrunn..:)(Tror han var litt stolt av det,hi,hi )Og jeg må innrømme at jeg hadde begynt å miste troen på at vi skulle finne en fin dør her i nærheten.. Så nå har vi det meste til vårt lille hus. ÅH ! så moro det skal bli å sette i gang :)))
  Blomster i heimen må man ha... for da blir man GLAD :) Her er blomster fra helgens dekorasjoner samlet i en  stor krukke.
  På kjøkkenet har de vakreste pioner tatt plass.

  Den gamle tinnboksen er fra en gård i Østfold, samme stedet som kjøkkenbordet vårt kommer fra :)  De er som små kunstverk disse flotte pionene. Blomster jeg aldri blir lei av.

  Ønsker dere alle fine fridager fremover og neste gang vi ses kan det hende at både gamle vinduer og en flott gammel dør vil komme til syne:)
                                   KLEMMER VIBEKE

   

  0 0

  Grunnen til at jeg startet min blogg i 2011 var rett og slett for å vise til maleriene mine....i dag er bloggen noe helt annet og det finnes vel nesten ikke et innlegg uten blomster:))) Så blomster og interiør har tatt over hele fokuset her inne og det kommer det også til å gjøre i fremtiden.
  I dag har jeg vært på en liten tur med Nure og i grøftekanten har små markjordbærblomster begynt å poppe opp:))) Jeg måtte ta med noen hjem og blande de med den skjønneste lille forglemmegei. Visst skapte det hele litt blå glede på kjøkkenhylla. De blå skjønne gamle boksene er fra Sverige.


  Ute ved inngangen har store stauder med forglemmegei tatt plass i sinkbøtten fra Affari.
  Riktig god helg alle sammen ! Her har vi nylig oppdaget at en grevling har tatt plass under verandaen vår...så det var ikke akkurat det jeg bestilte til denne helgen... også rett ved der vi holder på å gjøre klart til vårt lille hus også da. Håper alt bare får en "Happy ending"!

                                                            KLEM VIBEKE
                                   

  0 0
 • 05/16/15--13:23: Dronninger og pasteller !

 • " Dronning Ingrid "er for lengst på plass i sin faste keramikk krukke. Der trives den veldig godt :)
  Så med sin skjønne rosa farge og frodighet gir det en romantisk stil her inn på kjøkkenet. Nydelige tepper fra Home & Cottage kan man også si er med på å sette nettopp dette preget. Er så glad i slike tepper og ønsker meg mange.....til å se på... og tulle rundt seg en sommerkveld på verandaen :)

   Hyllene i gammelt hvitt stentøy i selskap med pelargonen sin vakre blomster....da går tankene tilbake til de skikkelige gode gamle dagene:)
   Så vakkert dette teppe fra Home & Cottage og er virkelig av skjønn myk kvalitet .
   De herlige tekstilene tar man også med seg litt ut . Og sakte men sikkert begynner andre ting å komme fram i hagen også....som vannkanner( har "noen"..; ) baljer og flasker...:)
     Vi har i disse dager hentet hjem en vakker gammel dør som må jobbes litt med før den tar plass i vårt framtidige orangeri. Gleder meg til å pusse opp den "sammen" med dere:))) Grevlingen som vi hadde under verandaen fikk vi i dag drevet ut....med salmiakk ! Så det hele fikk den" happy endingen "vi håpet på :)))

                                              KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 05/20/15--07:48: I et gammelt vakkert skap !
 • I et vakkert skap som nå har flyttet inn på kjøkkenet samles det gamle skatter i rødt og hvitt. Jeg er svak for denne kombinasjonen selv på sommertid også jeg :) Skapet ble egentlig kjøpt inn og pusset opp til å ha i butikken min, men nå som den er historie....får skapet stå å glede oss her hjemme. Hadde jo først plass i stuen men så fant jeg ut etter en runde med rengjøring at en liten ommøblering hadde vært kjekt,hi,hi....Sånn har jeg alltid vært....må prøve ut ting på ulike plasser:) Kan jo hende de gjør seg bedre på andre plasser i huset....og det syntes jeg faktisk dette gjorde  nå :)

   Serviset i rødt og hvitt er kjøpt av en herlig dame fra Wien og ble fraktet hit uten en skramme:) Den vakre gamle engelske tekoppen har jeg fått i gave engang, helt fantastisk vakker illustrert....blir aldri lei av å betrakte dens detaljer.


  En liten fransk benk har også tatt plass på kjøkkenet nå...den var engang blå men så falt jeg for fristelsen og malte den hvit. Den passer nå overalt i huset :)


  I Vibeke Design årskalenderen finnes også et av mine favorittbilder i rødt,hvitt og de vakreste kvister som finnes..... nemlig eplekvister ! Fine mai dager til dere alle !

                                                        KLEM VIBEKE

  0 0
 • 05/22/15--12:43: Hvitt & Villt !
 • Riktig GOD HELG alle sammen ! Her starter vi helgen med ville, vakreste kvister i hvitt, syriner og epleblomster og en ny kofte i hus !Jeg har sagt det mange ganger.... men jeg er verdens heldigeste som har så god svigermor som er SÅ snill på alle måter. Hun er helt fantastisk flink til å strikke og siden jeg ikke kan strikke selv ,strikker hun alt man kunne ønske seg.....Da er man heldig vettu :)


  Koften er strikket på oppskrift fra Liv sin fantastiske bok kofteboka . Vi har justert litt på blåfargen i den og jeg må si jeg er suuuuper fornøyd :) Det er blitt den nye vårkofta mi dette:)


  Herlige kvister i en av mine første franske skatter. Elsker slike kanner.....og kunne tenkt meg mange flere.  De botaniske vimplene er kjøpt på Etsy . Nydelige små trykk på hver liten vimpel med tekst bakpå. Helt skjønne synes nå jeg:)  Elsker å dekorere i denne kroken av kjøkkenet...men det vet dere jo...:) Ikke få bilder har det blitt fra nettopp denne plassen på bloggen gjennom årenes løp....:)

  Vakker og vill symfoni i hvitt, syriner, epleblomster og liljekonvaller....for ikke å snakke om den fantastiske duften :)))


  Tusen takk for alle nydelige tilbakemeldinger dere gir.....jeg blir helt varm i hjertet og tenker at jeg er heldig som har følgere som dere :) Evig takknemlig for hvert besøk av dere her inne :)

  Her skal det jobbes i hagen denne helgen og sola skal visst holde meg med selskap:) Kan ikke bli bedre enn det :)

                                  GOD HELGKLEM fra Vibeke
   
   
   

  0 0

  Forglemmegei er min klare favoritt blant sommerblomstene....det er noe med den magiske blåfargen som alltid har betatt meg :) I dag byr jeg på en hyllest av min favoritt og litt lengre ned viser jeg litt av en prosjekt vi har hatt gående en lang tid.....:)
  Den blåfargen.....er MAGISK...... er den ikke ?


  Norgesglass i blått får stå ute å glede oss i år. Her skal min lille steinsamling, skjell og rekved få stå :)

  Så vårt bordprosjekt som vi har hatt gående en  liten stund. Beina her er fra 1920 og bordplata er fra 2015 :) Sjarmerende og til en billig penge ble dette ....noe vi selvfølgelig kan like :)))))


  En vakker ny lykt fra Home & Cottage...kunne ikke motstå vettu :)                                                  Fin ny uke alle sammen !

                                    KLEM VIBEKE

older | 1 | .... | 22 | 23 | (Page 24) | 25 | 26 | .... | 36 | newer