Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | .... | 16 | 17 | (Page 18) | 19 | 20 | .... | 36 | newer

  0 0
 • 05/18/14--22:12: Villt, vakkert og hvitt !
 • Så er jeg i gang... igjen....med å gå i grøftekantene å plukke de skjønneste små buketter :) Nå popper det jo opp både liljekonvaller,syriner og de søteste små markjordbærblomster...og det er dette jeg har forsynt meg med i dag :)
  Å ja også denne....hmmmm! hva kan det være for en skjønning, en hvit akeleie kanskje? I grøftekanten sto den å "ropte" på meg....ikke i tvil om at denne skulle få være med.


  Muggen er veldig gammel og er kjøpt hos en antiktivitetsforhandler i Sverige.Snart blir det Sverigetur igjen....:)))


  Åh! kjenner jeg  det kan bli maaange slike blomsterbilder fremover...nå begynner nemlig naturen å by på sitt vakreste :) God ny uke alle sammen og TAKK for alle de koselige tilbakemeldingene om min lille butikk i forrige innlegg.Så gøy at andre også liker seg der inne.....for her storkoser jeg meg nemlig:)))

                                         KLEM VIBEKE

  0 0

  De siste årene har svigermor og meg gått sammen om et lite sommer prosjekt, vi har laget  rabarbra og jordbærsyltetøy og saft av denne herlige fruktkombinasjonen. Det står på planen denne sommeren også, og i fjor solgte jeg syltetøyet på malerutstilling min..lite visste jeg den gang  at jeg denne sommeren skulle drive egen butikk... :) Så snart skal disse herlige friske varene selges i butikken...åh! da er det skikkelig sommmer, når dette er på plass:)


  Saften får en aldeles nydelig rødfarge og smaker...... himmelsk på en varm sommerdag :)  RØD var fargen som dominerte inne og utendørs i fjor sommer,skikkelig friskt og herlig!
  Syntes det var morro å lage min egen stil over disse søte små glassene....blir det samme "look" i år også tro...eller blir det noe helt annet ? Her har jeg laget etiketter av ferdiglagde lapper som jeg har klippet litt mindre og klippet av kanten i hjørnene. Dekoren er også håndklippet, formet som et jordbær.For å dekoren til å "komme ut" er det satt på en liten "pute" under. Alt det du trenger til dette fås på Panduro. Siden jeg elsker å skrive,håndskrivde jeg på alle sammen, da blir alt mere personlig :) Gråpapir er klippet ut til å dekke lokket, som til slutt blir bundet sammen med hamptrå.

  Elsker å sitte å pusle med slikt og tankeprosessen er godt igang....:)


                            Gode varme klemmer til dere alle!

                                                                   KLEM VIBEKE

  0 0

  Er det ikke et vakkert og veldig SANT utsagn som er overskriften for dagens innlegg i dag ? Utsagnet er også tilknyttet bildene i dag for den vakre gamle vannkannen er en gave fra en venn som i går gikk på skattejakt for MEG.....Tenk å gjøre det da ? Da er man veldig snill :) Jeg jobbet jo i butikken min som jeg pleier på fredager i går, og  fikk samtidig et tilbud om  å være med å jakte på skatter på en bondegård som skulle selges. Det viste seg å bli litt vanskelig å kombinere så da dro en god venn å fant noen fine skatter for meg:) Og alt hun fant det skulle jeg få...... et vakkert hjerte vi snakker om her:)

  Kannen er i dag blitt dekorert med sommerens markblomster og med noe av det vakreste jeg vet :
                                      SYRINER
  Fantastisk farge og patina på denne kannen....absolutt MEG :)

  Helt utrolig at vi fortsatt er i maimåned, å kan gå å plukke sommerens markblomster....:)
  Det har vært strålende dager i butikken denne helgen, masse hyggelige folk har tatt turen fra fjern og nær...det er bare SÅ morro :) I morgen skal vi på en mini loppisrunde i Strømstad området, håper vi er heldige....det skal dere få se resultatet av til uken,hi,hi :))

                              KLEMMER VIBEKE               

  0 0
 • 05/26/14--22:41: Skattejakt i Sverige!
 • Så har vi vært på vår første "loppis roadtrip" til nabolandet Sverige. Vi beveget oss denne gang i Strømstad området og var innom ganske så mange forskjellige loppiser. Veldig morro var det selv om jeg hadde håpet vi kunne fått med oss mer....heger`n var  tom når vi kom hjem også...for å si det sånn....Loppis er nok ikke helt hva det var og folk er nok blitt veldig bevisst på å ta seg godt betalt av enkelte ting...MEN noen skatter ble med som denne gamle terrinen som har stått på ønskelisten i flere år :) Virkelig vakker med sliten patina som jeg liker så godt :)

  Flere småting som omsider finner veien ut til butikken....
  Fant også disse vakre blå/turkise flaskene, slik farge har jeg aldri sett på de før:)
  Gamle vakre putetrekk med monogram..slikt blir jeg aldri lei av :)

  En riktig fin skatt jeg var fornøyd med var også denne: Et helt sevice i gammelt "Edith". Fater,hele ni middags tallerkner og ni suppetallerkner, vakker terrin, sausenebb og skåler.....ÅH! Det er bare vakkert og kommer for salgs i butikken på fredag :)
  Men denne blir min og skal få glede oss i lang tid :)
  I vakre omgivelser kjørte vi ,så vakkert på denne tiden !
  Det var hos Utangens Antik vi virkelig fant noen fine skatter og dit går turen garantert igjen...
  Det hvite lille bordet med kurv på ble med hjem... som også snart kommer for salg...må bare male litt på det:) Litt morsomt var det at bak butikken lå et vakkert hus jeg bare MÅTTE ta bilde av. Jeg tenkte når jeg tok bildet at dette er jo nesten et sånt sted som er i interiørmagasiner og jammen hadde jeg rett....huset har mange ganger vært med i reporatsjer og er meget smakfullt både inne og ute. Det var paret som drev butikken sin datter som bodde her :)
  KLEM VIBEKE


  0 0
 • 05/29/14--12:50: Hvitt og vakkert..til slutt!

 • Jeg vet ikke hvor lenge jeg har holdt på med disse stolene jeg viser dere i dag...det har blitt en del timer og ennå har jeg ikke lykkes med å få de helt hvite....Men ok, de kan være litt rustikke og "shabby"for min del :)
  Disse hører til vårt nye kjøkkenbord jeg viste for ikke så lenge siden...og lenge har de stått å ventet på at jeg skulle gjøre noe med dem...er det rart det har tatt tid til å manne seg opp for denne jobben..ho,ho Skikkelig tålmodighetsprøve må jeg si med utallige strøk hvitmaling og i tilegg alle disse snirklene....men så vet jeg det blir fint, så da er det bare fullføre :)
  Bordet jeg fant på loppis turen i Sverige skal nå ut i butikken for salg :) Et nydelig bord....jeg må si jeg er ganske så betatt av selv..:)
  Vi har nydelige sommerdager her nå og lupinene er i full blomst...klart vi må ta med oss noen inn også :)

  I morgen gjør vi butikken enda litt mere sommerlig med mye hvitt i tekstiler og nymalte møbler som nå skal ut å glede :) Skap deg selv en fantastisk fin helg:)

                                  KLEMMER VIBEKE


  0 0
 • 05/31/14--01:09: Smaken av SOMMER!
 • Så er årets syltetøy i "glass" og smaken er som vanlig NYDELIG! Det blir liksom ikke sommer uten dette...og kveldsmat og frokost er allerede inntatt med herligheten på......:) Disse kan man sikre seg i butikken i dag og kommer bare i et begrenset antall...så her er det først til mølla !
  Selve innpakningen står jeg for, å brukte en vakker fredagskveld på verandaen i går til å klarstille de:) Bare KOS med andre ord . Svigermor og mannen min har stått for selve kokkeleringen ,mens jeg sto i butikken i går formiddag....snakk om familieteam :)

  Litt forskjellig etiketter i år , her har jeg stemplet ut et gråpapir og festet rett på lokket av glasset med "puter".Dekoren har jeg klippet ut for hånd .
  Ønsker alle en riktig fin helg og dere....nå er endelig sommeren her med alle sine herligheter :)
                                                      Åpningstider i dag er 11-14.
                                                        KLEM VIBEKE

  0 0
 • 06/01/14--22:51: Vakre gamle møbler..
 • Ja nå har to stoler flyttet inn på kjøkkenet...og "tålmodigheten" klarte jammen en til :))....Som jeg tidligere har fortalt var disse en tålmodighetsprøve å male og selv om flere står bare å venter på å bli malt opp...så gir jeg meg med disse foreløpig:) Etter min mening er disse gamle møblene noe helt for seg selv og nettopp disse ble som nye smykker her inne på kjøkkenet nå.

  Lupiner og syriner i mine "gamle" sinkbøtter....bøttene er laget i en rustikk og gammel look,helt skjønne de også :)  Så over til nyheter i min lille butikk og i dag viser jeg malerier og tekstiler !
  Dette er et stort maleri laget av heklede små blomster. Alt er limt på og malt over med maling og struktur. En bestselger vil jeg si...som nå er til salgs i butikken...Perfekt til bryllupsgave dette :)
  En annen variant er dette, laget av gamle duker og gardiner...klippet og limt..:)
  Mange gobiter av malerier i butikken nettopp nå :)
  Gamle lekre tekstiler er også kommet inn, noe gikk på lørdag men fortsatt mye lekkert igjen :) Da står en helt ny og ubrukt uke foran oss dere, måtte den bli GOD for dere alle !

                                           KLEM VIBEKE

  0 0
 • 06/06/14--09:55: Grønn glede på verandaen !
 • Så er vi på plass igjen, den siste tiden har vært ganske så hektisk så derfor har jeg ikke vært like aktiv....Men NÅ er jeg klar for å vise litt bilder både fra hjemmet vårt og butikken....Litt nytt har skjedd her på verandaen , det har blitt både nye hyller og grønne og blå skatter har tatt plass:) Flasker i flere varianter og fargenyanser er sommerens favoritt hos meg....

  Elsker å omgi meg med urter, lukter og ser bare herlig ut :)
  Hyllene er laget på et gammelt mønster jeg har funnet. Knektene og hyllene er av hobbyplater. De er malt samme som veggen her på verandaen.  Virkelig vakkert og spennende med glass utendørs....fargene i glasset forandrer seg med lyset...


  I butikken er det også sommerfølelse, og her finnes også masse man kan bruke utendørs og skaper stemning på verandaen og  i hagen.
  Disse vakre vimplene er funnet på nettet og jeg er bare blitt helt fortapt i disse vakre gamle botaniske trykkene. Disse kan bestilles i butikken , noe flere har benytttet seg av :)


  Lyktene er fra Affari og er virkelig vakre i sin rustikke stil :)


  I morgen er jeg igjen klar for å ta i mot hyggelige folk i min lille butikk :)
  Tusen tusen takk for alle fantastiske tilbakemeldiger dere gir....det varmer virkelig et Vibeke hjerte...Ønsker også alle nye følgere både her på bloggen og facebook varmt velkomne, det er bare så hyggelig at så mange ønsker å følge med Vibeke Design :)

                               KLEM VIBEKE

  0 0
 • 06/08/14--11:18: To be continued.....
 •  Så fortsetter vil litt lengere ut på verandaen i dag,her brukes det også gamle skatter...:) Gamle sinkbøtter ,både nye og gamle terakottapotter med herlig patina er favoritten....ønsker meg MANGE:)

  Denne gamle sinkbøtten fant jeg hos en antikk forhandler i Sverige.Den hadde virkelig fått seg en "trøkk"og det LIKER jeg bare så godt...noe så sjarmernde:)Mulig den fineste bøtta jeg har...:)
  Den gamle trappestigen er et funn hos Skrot Tor noen år tilbake,herlig naturlig patina har den. Gjør seg fint sammen med disse terakotta pottene synes jeg.
  mere flasker i blått,klart og grønt glass....ja dere vet jeg er glad i glass utendørs nå :)
  Også  ELSKER jeg bare stemorblomster mer og mer......fantastiske farger og helt skjønn form på disse små:)

  En vakker sommerdag har vi hatt her i dag og turen har gått til et nydelig sted i vestfold...."Verdens Ende" på Tjøme. Dit tar vi turen gjerne igjen :)

  I morgen går turen til vestfold igjen....men denne gang på "skattejakt"...håper vi er heldige ! Fortsatt fin helg alle sammen:)

                                                       KLEM VIBEKE

  0 0
 • 06/09/14--22:21: Vellykket skattejakt !
 • Så har vi vært så heldige å bli bedt med på skattejakt igjen....og det ble bra fangst :) Vi fant masse forskjellig bl.a møbler,gamle kasser og små ting ...som denne herlige mintfargede kjøkkenvekten jeg viser:)
  Selve "hovedgevinsten" måtte bli stående...en stor flott gammel kommode som rett og slett ikke ville ned fra loftet i huset.....Ååå som vi sleit...og svettet...men altså til ingen nytte,den ville ikke ned. Lurer på på hvordan den kom seg opp der i utganspunktet?...vi fant ut at den må ha blitt bygd inn på en måte...så det var litt leit da. MEN så fikk vi med masse annet fint da,her kommer flere glimt i selskap med sommerblomster fra hagen :)

  De vakreste lupiner i hagen nå...fantastisk farge:)
  Klart det blir fristende å lage seg en bukett å prøve den ut ...litt her og litt der ....Bak skimtes en herlig grønn kasse vi også fikk med....FOR en farge!!

  SÅ kommer en lekker sak, en vakker gammel gyngestol. Som allerede er på plass i butikken, ingen maling på denne nei....vakker slitt i treverket og full av sjel ,så den vil jeg ikke røre.

  Masse vakkert lintøy fant vi også, nyvasket og på plass i butikken det også :)

  Flere skatter blir å se ut i kommende uke :) Jeg vil på fredag holde stengt i butikken, det skal skje noe spennende i butikken om noen uker som gjør at dama her trenger en "kunstnerpause" :) Lørdag blir det åpent som vanlig 11-14. Jeg vil også opplyse om at jeg er veldig fleksibel av meg når det gjelder åpningstider i butikken. Er det en dag du ønsker å komme på besøk, utenom mine faste åpningsdager, er det bare å kontakte meg .

                        Ønsker alle en riktig god ny uke ! 
                                    KLEM VIBEKE

  0 0
 • 06/11/14--22:30: Søtere enn søtest....

 • Da har endelig de norske jordbærene ankommet....FOR en nytelse for øye og gane! Det er så godt at man ved første smak må bare lukke øya å nyyyte :) Vi fikk i år også stor etterspørsel etter jordbær og rabarbra syltetøyet vårt, så siden første ladning  forsvant på et blunk lager vi nå en ny :) Saft og syltetøy skal selges på årets maleriutstilling SØNDAG 22 JUNI . Utstillingen holdes i butikken denne dagen fra kl 12-15. Håper mange finner turen ut dit i år også :) Kjenner jeg GLEDER meg:))))))  Markjordbær på glass......vet ikke om den kommer til å trives her inne .....men søt er den da hvertfall :)  Masse gammelt vakkert og sjarmerende er nå på plass i butikken. Gamle tekstiler nyvasket og strøket er nå plass, samt gamle vakre plansjer....Kom gjerne inn for en titt!


  Gamle sjarmerende kasser....fine til planting eller oppbevaring!


  Siden det nå må prioriters å male opp malerier til maleriutstillingen, holdes butikken stengt førstkommende fredag ,men lørdag er vi åpent som vanlig! Velkommen!

                                          KLEM VIBEKE


  0 0
 • 06/13/14--12:10: Maritimt i blått
 • Så fyller vi huset med de deiligste BLÅ MARITIME toner...FOR nå er det sommer i heimen også :)
  Lykter og maritime fystikkesker er på plass, disse er også varer jeg har i butikken. Lyktene er like fine vinter som sommer...og lykter kan jeg aldri få nok av :)
  De deilige blå tekstilene og kurven er fra en av mine absolutt favoritt butikker, Home & Cottage .
  En haug av disse er også noe av varene fra butikken min, lekre når lyset får leke seg i disse :)

  De vakre skjella er funnet på ferieturer i herlige Danmark. For noen små nydelig kunstverk !


  Herlig blått stripet sengetøyet også fra Home  & Cottage ....en liten "feriepengegave" til oss fra meg,hi,hi.....Litt skal man unne seg vettu :)
  Shortsene til min bedre halvdel dette, han pleier å "flytte" inn i disse helt til høsten kommer...jammen gjorde de seg på her på knaggene på soverommet også :))) De søte blå stripete posene fulgte med sengetøyet, en søt liten dekorativ detalj.
  I morgen er jeg på plass i butikken fra 11-14. Sommeren har satt sitt preg der også :)

                        Riktig god helg alle sammen ! 
                                 KLEM VIBEKE 
  Psssst ! Straks et MAGISK tall her på bloggen....Ufattelig morro at det nærmer seg 1000 følgere her inne.....:)TUSEN TUSEN TAKK alle sammen , THANK YOU & GRACIAS !

  0 0
 • 06/16/14--13:07: Kvelder til å nytes.....
 • Slike sommerkvelder vi har her nå, må man bare stoppe opp å NYTE....Kurvstolen har dere sett mange ganger før dere som har vært med en stund....og den er nok ikke av det mest solide å sitte i lengere men så er den bare såååå sjarmerende blitt med sin patina med årene...klart vi må ha "pyntestoler"utendørs også...:)

  På dette stadiet er jasminbuskene i hagen i full blomstring...og det finnes mange av de her siden eierne elsker å omgi seg med disse:)

  Det vakre teppet som jeg kjøpte på auksjon er med sommer som vinter...tenk bare 400 kr for denne vakre herligheten:)


  Stakittgjerde,hvite blomster og stråhatt -DET er sommer det!
  For mange år siden bygde vi denne pergolaen over terassen,drømmen var at villvinn planter skulle slynge seg rundt denne....men ingenting har trivdes i jorden rundt her...tør nesten ikke å tenke på hvor mange planter og muligens penger man har brukt forgjeves til dette....ja.. ja... gjort er gjort....trives godt her fordet jeg:)


  Helgen ble virkelig kreativ med laging av etiketter til all syltetøyet som skal selges til søndag  og malerier er i produksjon....Noen herlige sommerfugler ble til i solsteken i går...gleder meg til å vise noen glimt av dette utover i denne uken:) Ønsker dere alle vakre og varme dager til vi ses igjen :)

                            KLEM VIBEKE

  0 0

  Så måtte jeg bare dele dette også med dere her inne på bloggen også-Min første "førsteside"og 12 sider inni dette fantastiske magasinet Simply Shabbilicious magazine. Ganske så utrolig og veldig morro synes jeg. Takker for en fantastisk og rørende respons på facebook etter at jeg postet dette ,kjære tid.. dere er bare utrolige :) Velkommen for en titt inni du også !
  Kerryanne som har laget dette magasinet har virkelig gjort en fantastisk jobb, en hyggelig dame som ønsket å lage noe fint av meg og mitt....bare det er rørende og vakkert synes nå jeg:)
  Klart syltetøyet mått være med,hi,hi....til søndag kan du også sikre deg "sommer på glass"smaken :)
  Denne kar`n fikk en hel side for seg selv, er det rart....han er er jo bare vakker vår lille Nure...og selfølgelig måtte han betrakte seg selv...:)

  Utrolig morro å se sine egne bilder i en papirutgave som dette.


  Virkelig en flott opplevelse og selfølgelig håper jeg på gjentagelse i noe slikt i fremtiden også...:) Både i Tyskland og Italia vet jeg det skal skje noe utover høsten....vi får vente å se,hi,hi:)))) Ønsker du å bestille dette magasinet gjør du dette her : http://www.magcloud.com/browse/issue/750780
  Samtidig som jeg fikk magasinet i posten, kom også mitt første visittkort . Er det ikke fint ? Enkelt og lekkert akkuratt som jeg liker det :)

  Kjære alle sammen her kommer litt informasjon om søndagens sommerutstilling ! Den skal holdes i butikken i Brevik .Siden det er ganske mye å ordne med holdes butikken stengt fredag og lørdag.

  SØNDAG 22. JUNI. KL 12-15 er dagen du bør holde av ! I butikken blir det maleriutstilling, salg av gammelt og nytt :) Store muligheter for å få sikret seg både jordbær og rabarbra syltetøy, som det har blitt produsert mye av den siste uka. Rabarbrasaft står Anette Kløverød for og Hilde Tangenkommer å selger boka si "Barna på sommerøya" som jeg var så heldig å illustrere.

  MASSE VELKOMMEN ALLE SAMMEN! Jeg VET det blir VAKKER dag:) 
                                 KLEM VIBEKE


  0 0
 • 06/21/14--23:23: Sommerutstilling 2014
 • Så er dagen kommet...igjen! Det er tid for årets SOMMERUTSTILLING:) Lite ante jeg i fjor om at jeg neste gang skulle ha den i min egen butikk.....:) Så nå er alt på plass...nesten da...det er mye som må ordens hjemme før det kommer ut i butikken,slik som velkomst kakene over her.....Sommer for meg er jo jordbær så det var klart vi måtte lage noe ut av det !
  De små vimplene er fra Søstrene Grene, disse har jeg dekorert og skrivd en liten sommerhilsen på!
  Cupcakes formene er fra Festfabrikken. I år har det blitt produsert 30 bilder og alle står bare nå å venter på nye hjem å glede...i år er også utvalget stort for de aller minste :) Har virkelig kooost meg med disse bildene,noe jeg håper folk som kommer innom vil se :)


  En herlig blanding-Gammelt og litt barnslig :)))
  Flerer store malerier med sommerfugler på i år, vet det er mange som er like svak for det som meg.....:)


  Maleriene blir i år fremstilt sammen med flere gamle skatter...akkurat slik jeg liker det :)


  Ja vi er riktig så fornøyde med utstillingen i år og folk som kommer innom vil garantert få sommerfølese:) Gleder oss til å se mange som tar turen innom i dag...og vet dere hva ? For første gang skinner SOLA på min utstillingsdag! DET er bare en glede i seg selv det :)
                          
  Så da gjenstår det bare å si :HJERTELIG VELKOMMEN !
  Til SOMMERUTSTILLING i Vibeke Design sin butikk i Brevik.
                       SØNDAG 22. JUNI: KL 12-15 .

                           SOMMERKLEM VIBEKE

  0 0
 • 06/22/14--13:06: Takknemlig...
 • Så var en vakker dag over og en STOR TAKK rettes til alle dere som tok turen til min butikk i dag !Kjære tid så herlig å få oppleve å møte alle disse positive og gode menneskene .Salget gikk strålende og ALT syltetøy ble utsolgt ,så nå har mange fått sikret seg "Sommer på boks" smaken ...


  Litt godt måtte man by på .....noe skjønne folk viste stor takknemlighet for :)
  Fortsatt finnes noen gobiter igjen av maleriene ,kom gjerne innom butikken for en titt til helgen igjen :) Til slutt viser jeg noen bilder i favoritt sommerfargene mine BLÅTT & GRØNT....

  Blir jo ikke lei disse fargene og flasker i disse nyansene gjør seg virkelig utendørs :)


  Siden jeg ikke fikk varene til butikken denne uken....kommer det en stor levering denne uken:) Endelig og jeg kan love det blir masse nytt og FIIINT .) Så da er det bare å følge med fremover alle sammen :)

                                   KLEM VIBEKE
                                    

  0 0
 • 06/26/14--23:11: Skape sommerminner
 • For meg har gode minner vært viktig og jeg er skapt sånn at jeg husker veldig mye fra min barndom...og helst de enkle små tingene :) Som det å våkne tidlig en sommermorgen når man tilbringer ferien på hytta til mine besteforeldre.Spise frokosten med brødskive,smør og blåbærsyltetøy og sitte der en stille og rolig stund sammen med mormor å se fiskebåtene tøffe avsted.......det er et enkelt og GODT sommerminne jeg ofte tar fram og kan kjenne både ,smak,lukt og følelsen av igjen :)

  I barnehagen hvor jeg jobber har vi nå vært på små turer ut av barnehagen. Der har de aller minste fått stabbet seg av sted ,med hver sin kopp ut for å plukke små markjordbær :) Et herlig syn kan jeg fortelle, og gleden er stor hver gang de finner et lite rødt bær :) Selv om de ganske små håper jeg slikt som dette kan være med på å skape gode sommerminner for dem :)


  En av sommerutstillings "bestselgere"var i år boka"Barna på sommerøya". Boka er skrevet av Hilde Tangen og illustrert av meg. Denne nydelige boka er også skrevet ut i fra gode sommer barndomsminner, hvor Hilde tar oss med til Stråholmen og lar oss følge en familie en hel sommer . En koselig bok som gir gofølelsen for store og små. Den selges nå i butikken og i denne tiden finnes også noen av orginalbildene av illustrasjonene i boka  på veggene der ute.


  Selv er helt tussete etter disse vekstene og synes kanskje det er noe av det søteste som finnes...og knipser de gjerne om og om igjen....
  I dag er min fridag  og det betyr litt fri og litt i butikken. Går alt etter planen kommer de etterlengtede nye varene mine i dag....(I HOPE...) men noen nye skatter blir med i dag også...vi har da alltid litt på lur:) Ellers finnes det fortsatt rikelig med malerier igjen, selv om handelen har gått gjevt og trutt gjennom uka kan man fortsatt sikre seg en "gobit".

  UT Å SKAP DEG OG ANDRE ET GODT SOMMERMINNE NÅ....SOMMERKLEM FRA VIBEKE


  0 0
 • 06/28/14--11:35: Små gamle skjønnheter
 • For meg er vakkert så mangt ,men vis meg en gammel sjarmerende flaske....og jeg er heeelt fortapt :)
  Jeg har ikke så mange men i det siste har flere av dette salget dukket opp til stor glede for mor selv...Med sine orginale gamle etiketter er de med på å fortelle en historie som gjør meg både undrende...og beundrende!
  Denne vakre kan vi se er helt fra 1920 ...tror det ble laget myyye vakkert i denne tiden 1920-1930...

  Disse flaskene samt den fine lykten er fra Remix-Art i Skien, en av mine absolutte favoritt butikker her i Grenland. Den er virkelig noe for seg selv og gir meg masse inspirasjon etter et besøk hos flinke Joakim og Grethe.
  Den største skjønnheten her er fra Skrot Tor og denne var det min bedre halvdel som kom hjem med....tror han vet veldig godt hva jeg liker etter 25 år sammen... Heldige er jeg..:) Det har vært en super helg i  butikken denne helgen med stort trøkk...og mange har sikret seg både skatter og malerier:) Mine nye varer uteble denne uken også.............................dere skjønner nok hva jeg synes om det etter to uker over bestemt leveringstid..:( MEN så har jeg blitt lovet man-tirsdag denne uken nå....så da håper vi alt er på plass innen neste helg :)

  Vil gjerne takke alle dere herlige som kommer innom butikken med gode og varme ord som setter denne dama heeeelt ut....fantastisk og veldig inspirerende ! Og til dere som legger igjen nydelige kommentarer her inne og på facebook,så utrolig gode dere er...TUSEN TAKK!!!!

  Da ses vi til uken med nye skatter.... og forhåpentligvis nye lekre varer til butikken.... 
                                         KLEM VIBEKE
                                        

  0 0


  Blomster er en av mine største inspirasjonskilder og blått og grønt er favoritten her også :)  Som oftest er jeg ute i hagen eller naturen på denne tiden for å lage meg en bukett, men denne gangen har jeg vært hos Mester Grønn . Med vakre blomster til gode priser kan man leke seg med disse på mange måter:)

  Viser  dere også mitt nydelige heklede teppe,laget av Kaja Berntz . Er så veldig glad i det og har flere i butikken i skjønne farger :)  Buketten ble egentlig kjøpt inn til butikken i helgen,hvor den gledet alle som kom inn...Skuffen  var godt fyllt opp med gamle flasker her...noe den ikke er lengere siden mange gjerne ville sikre seg gamle sjarmernde flasker i helgen:) Men etter gårsdagens jakt er det igjen mulig å sikre seg slike...vi var veldig heldige på jaketn i går kan jeg fortelle,flere unike ting ble med hjem...som i løpet av uken finner veien ut i butikken:) Blir nok noen glimt av noen av skattene her inne først...bare å glede seg :)
  Forsatt god ny uke alle sammen ! KLEM VIBEKE

  0 0
 • 07/03/14--13:00: God sommer!
 • Så kan man endelig ta seg en velfortjent sommerferie og denne ferien har man virkelig sett fram til....vi skal nemlig reise til et sted jeg har drømt om lenge:) Til et sted hvor kamerat kommer til å gå "varmt" av alle bilder som skal tas og dele med alle dere når jeg kommer hjem...vi snakker om gamle ENGELSKE omgivelser dere....Ååååh ! FRYD som man gleder seg..:)))) Jeg skal jobbe i butikken som vanlig, hver fredag og lørdag gjennom sommeren og om det blir noe åpent utover det annonseres det her eller på Vibeke Designs facebook side. I dag viser jeg et innlegg i gult og sommerlig...i selskap med noe jeg alltid har ønsket meg - et gammelt svenskt vindu !
  Blomstene i kransen er fra grøftekanten - der finnes bare de vakreste blomster synes jeg. Vinduet her er fra et gammelt hus i Tanum i Sverige. Fikk også litt historie med på kjøpet, vinduet ble nemlig reddet fra en stor brann huset ble utsatt for...noe man faktisk kan se spor av på baksiden..Fikk litt motstand av min bedre halv del her...her dukket det tradisjonelle spørsmålet opp "Hva skal du med det da?".....og jeg svarte "Ja men det er jo svenskt..."ho,ho....Han skjønte ikke mye av valget mitt der...men jeg er bare helt forelska jeg:) Dette kommer til å være med på bloggen ofte kan jeg love,har allerede mange "temaer" i hodet med dette vinduet i sentrum:)
  Flaskene dukker jammen opp i dag også, ikke så rart for tror jeg har mere flasker ute enn jeg har blomster i år jeg...:) Fått fullstendig dilla og ikke vanskelig å se at GRØNTer favoritten!

  Det blir derfor en liten sommerferie på meg her inne også i ukene fremover. Det skal pusles med små kreative prosjekter...samles gode sommerminner innlands og utenlands som jeg gleder meg til å dele med alle dere gode der ute når jeg er tilbake. Så med dette ønskes det

                 RIKTIG GOD SOMMER TIL DERE ALLE
                                        KLEM VIBEKE

older | 1 | .... | 16 | 17 | (Page 18) | 19 | 20 | .... | 36 | newer