Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | .... | 15 | 16 | (Page 17) | 18 | 19 | .... | 36 | newer

  0 0
 • 04/10/14--13:50: En vakker dag i april !
 • Åhh!FOR en GLEDENS dag det har vært:)) TUUUUSEN TAKK til alle som tok turen innom her i kveld !
  Kjempe mange hyggelige mennesker som ønsket å dele åpningskvelden sammen med meg og den alltid gode hjelperen min...min kjære mann:) Før alle kundene slapp til ,fikk jeg tatt noen oversiktsbilder...så VELKOMMEN INN ALLE SAMMEN!
  Varene fikk jeg på tirsdag, så her var alt på stell:) Vannkanner i grønt og zinkbøtter fra AFFARI,fantastiske artikler som passer perfekt til min stil:)

  Skikkelig knæsj farge på disse lysestakene,og kanskje ikke så vanlig akkurat...Men jeg kjenner jeg bare blir glad av å se på de...og det var det tydligvis andre som gjorde også:)


  Så fra i morgen er det her min plass er...hver fredag og lørdag fremover :) Åpningstidene blir fra 11-15 . Åpen tirsdag i påsken 11-14. VELKOMMEN alle sammen! 
                                                     KLEM VIBEKE

  0 0
 • 04/11/14--12:23: Ikke bare påskeegg...
 • Man kan fylle med herlig påskegotteri...neeeida påskekremmerhus kan også fylles :) Ideen fikk jeg når jeg fikk tak i disse skjønne gamle påskekortene....Jeg måtte jo bruke de til noe, så da måtte bli dekor på påskekremmerhus :) Disse har virkelig fått bein å gå på i butikken og ikke så mange igjen nå...En koselig ting å gjøre er å fylle de med gotteri og pakke de inn i cellofan å gi bort i en liten påskegave :)

  Her har påsketreet i butikken blitt pyntet opp med både gamle kort og søte små egg.
  Dissse gamle vakre printene kan du kjøpe på fantastiske EATSY . Utrolig mye fint å finne her som folk fra hele verden selger.
  I butikken har jeg malt en stor dør med tavlemaling,der kan jeg boltre meg å gjøre noe av det beste jeg vet...nemlig å skrive :) Og dagens gode ord er :Be the reason someone smile today :)

  Under gårsdagens åpning av butikken fikk jeg de skjønneste blomster og søte gaver.Kjære tid så snille folk er :) Noen står i butikken og her er de satt sammen i min gamle svensk rustikke boks.

  Har du sett finere fyrstikkesker ? Ja jeg ble helt fortapt i disse hvertfall og synes de er flotte som små dekorasjoner på bordet...og det var flere som merket seg disse i dag :)  Så vil jeg vise dere en søt gave jeg også fikk i går ,av ei ung kreativ jente jeg har hatt gleden av å jobbe med.Hun vet jeg liker dette sitaten veldig godt og hadde laget dette bildet til meg, en helt skjønn og personlig gave. Dette henger nå i butikken ,med ord jeg nå lever etter hver fredag og lørdag i butikken :)
  GOD HELG ALLE SAMMEN !KLEM VIBEKE

  0 0
 • 04/13/14--13:00: Påske pasteller !
 • Dette er en kombinasjon jeg kan like godt,pastell egg og de skjønneste vårlige kvister...og snart skal det fylles fat med herlige spiselige egg...og marsipan er favoritten :)  I morgen skal det plukkes inn kvister som dette...de fiiiineste kvister som finnes synes jeg :)

  Den skjønne grønne stolen her er nå til salgs i butikken...en liten lekker sjarmerende sak :)

  En virkelig herlig farge jeg håper jeg snart kan få male noe i igjen :) Må dere alle ha de fineste vårdager der ute..vi ses snart igjen :)

                KLEMMER FRA VIBEKE

  0 0
 • 04/14/14--11:55: Stråler om kapp med sola !
 • På kjøkkenet blir det ikke påske uten påskeliljer...og her stråler de om kapp med den deilige vårsola :)  Så vakre med sin form og nyanse....
  Alt stående på et gammelt serveringsbrett jeg fant hos Skrot- Tor i fjor.


  I butikken har jeg disse zinkbøttene og jeg er bare helt fortapt i de blitt...da er det klart jeg måtte ha noen selv også. Disse er fra svenske AFFARI. De første vårblomster har nå tatt plass på verandaen :)

  I morgen er det åpent i butikken fra 10-14,også tar jeg litt påskeferie..Men lørdag har jeg litt åpent igjen fra 11-13 :)                  VARMT VELKOMMEN!

                                       KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 04/16/14--23:57: Påskeinspirasjon i magasin
 • Så er jeg tilbake igjen etter noen dager med jobbing i butikken,konfirmasjonsforberedelser og en liten påsketur til Sverige..Tenkte jeg ville vise dere månedens innlegg i magasinet Grendlandsfjordene som kom ut for noen uker siden. Ut i fra navnet i magasinet skjønner dere at dette kommer kun ut i et bestemt område, så da er det vel koselig å dele det her :) Denne gangen har jeg laget et innlegg om å pynte naturlig til påske, med ikke invitasjon av så mye farger men heller ta i bruk alt det naturlige rundt deg...


  Litt anderledes enn den tradisjonellepyntingen med gult som jeg alltid har gjort. Bildene er fra i fjor og i årets påskepynting har jeg invitert inn litt nytt i former og farger....Bilder kommer senere ut i den herlige påsketid :)


  Et halmhjerte har fått egg og fjær på ...eggene samt fjærene er bundet fast med halmtrå, så når påsken er over kan man bytte til annen pynt:)

  I fjor fikk jeg også tilsendt disse søte vottene fra Camilla, en herlig gave som bare måtte bli med i et innlegg :)
  Boka under her er "urgammel" til  og med brukthandleren ble overrasket når jeg hadde funnet en slik skatt i butikken hans...ho,ho:) Jeg fant den i fjor våres i Sverige som vi også tok turen til i går. Dumpet innom en antikk butikk som vi har prøvd oss på flere ganger men har alltid vært stengt....MEN ikke i går!!!Så da fikk jeg jo med meg noen skatter da... som jeg GLEDER meg til å vise dere..."Heia Sverige og deres skatter" sier jeg bare...Noe går i butikken og noe beholder jeg selv....kjenner det er en meget vanskelig balanse det der...synes jo alt er så fint selv...:)

  I dag går turen til Hokksund for å hente hjem ET KUPP! Kjære tiiiid! tror aldri jeg har vært SÅ heldig før..dette blir gøy og så klart skal dere få se når tiden er inne for visning...må jo selfølgelig jobbes med som alt annet jeg finner ,men det vet dere at jeg kan like veldig godt:)

          FINE PÅSKEDAGER TIL DERE ALLE, VI SES
                                                     VARM KLEM VIBEKE


  0 0
 • 04/18/14--12:20: Den store skattejakten....
 • Ja så fikk man oppleve det igjen...nemlig en helt uventet og spesiell skattejakt:) Vi dro i går for å hente hjem en vakker gammel skatt også viste det seg at det var mere å hente fra dette stedet...Vi gravde oss bokstavelig... fram mellom kasser og annet skrot til skattene vi fant denne gang...:)
  Under mengder med støv fant vi bla fram til de skjønneste blå gamle norgesglass, som i dag har blitt skrubbet  fram til disse vakre jeg viser i dag:) Det var ulike typer med franske glass og gamle" løve" glass,  i store mengder som nå skal ut i butikken...utrolig morsomt å finne slikt som jeg vet mange der ute også liker.


  Her er en liten samling blått glass,vakre som vaser eller  til oppbevaring. Selv skal jeg bruke disse til  blomsterdekorasjonene vi skal ha i  konfirmasjonen, som ikke er langt unna...:)

  Kunne ikke tenke meg noen finere blomster til disse blå herligheter....vårfavoritten min:)  Klart vannkannen min måtte også få vise seg frem med disse vårlige kvister:) Denne kan også fås kjøpt i min lille butikk.  Med oss fikk vi også med gamle kasser , møbler og andre fiiine ting...helt fantastisk morro å oppleve slikt igjen. Så nå gjør vi de klare for å vise seg fram i butikken. Allerede i morgen vil noe være på plass.
  Butikken er nå over en uke gammel, og jeg må bare si det har vært en fantastisk herlig respons. Så mange hyggelige mennesker som kommer på besøk og handelen har gått strålende. Nye varer er allerede bestillt inn og stadig må det fylles på...kunne altså ikke fått bedre start og det kan jeg bare takke ALLE dere der ute for....          

                                TUSEN TUSEN TAKK!!!
                             Velkommen til påskeaften handel fra 11-13 alle sammen!

                                      KLEM VIBEKE  0 0
 • 04/21/14--11:03: Deilige dager.....
 • Så kan vi takke for deilige påskedager med varme og SOL...her kommer også årets siste påskeinspirerende bilder....ÅH!Som jeg LIKER våren...små blomster på busker og trær dukker opp å lager magisk natur:)                  Ønsker alle dere der ut en fantastisk god ny uke!
  I de nærmeste dagene byr jeg på flere bilder fra butikken som har fått nye herlige varer. Påskeaften hadde jeg oppe og mange folk tok turen til koselige Brevik og til min lille butikk:) Flere som følger bloggen her var innom å slo an en koselig prat og jammen fikk de ikke med seg noen skatter også :) Altså en perfekt dag i butikken, som igjen er åpen til fredag.

                                   KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 04/22/14--22:37: Et godt sted å være !
 • Både i BREVIK by og i min lille butikk er det GODT å være :) I dag vises det både bilder fra butikken også byr jeg på en liten vandring i sjarmerende Brevik.
  Som dere ser er nye ting  på plass i butikken, gamle kasser og en mengde gamle glass...som er veldig populære. Nå tror jeg at jeg har nok for en stund...:)
  Maleriene har også fått bein å gå på, noe jeg synes selfølgelig er stas. Etter konfirmasjonen nå må det produseres mer:) Gleder meg til det !

  En sjarmerende gammel ramme, denne byr på mange gode ideer....:) Vakker gammel patinert i lys,grå blått.
  Har dere sett de herlige vimplene? De er engelske og er laget av gamle botaninske ark...flere står på listen for bestilling av disse allerede. Det kan jeg skjønne veldig godt, de er bare vakre :)

  Fortsatt kjører vi litt gult selv om påsken nå er forbi...kjenner jeg bare blir glad av gult jeg og spesielt denne gamle vannkanna i gult som er innkjøpt i Sverige...De brune flaskene er gamle melkeflasker og fine som vaser:)
  Ikke mange revebilder igjen heller og mange små har fått et stykke revekunst på sitt rom. SÅ gøy!

  Kom så går vi på vandring i noen sjarmerende gater her i Brevik!
  Her ligger butikken på vei opp til Øvre torg....
  Og vakre små hus kan skimtes hvor enn du går i denne byn....
  Noen større perler finnes også....
  Havet har nær tilknytning til denne byen...
  Mange flotte eneboliger som folk vedlikholder veldig pent, så koselig å se :)


  Her mylderer det av folk hele sommeren og Brevik er kjent for sin nydelige iskrem, som mange vil ha en smak av:) Når neste anledning byr seg skal det tas flere bilder fra denne sjarmernde byen, den har så veldig mye å by på.
  KLEM VIBEKE


  0 0
 • 04/25/14--07:38: En sann FRYD!
 • Før var fredagene helt topp,men etter å ha åpnet butikk på nettopp denne dagen føler jeg bare en SANN FRYD...Makan til gofølelse skal jeg lete lenge etter når man får stå å ta imot SÅ mange koselige folk:))) Tror jeg nesten satt å smiiilte hele veien hjem fra "jobb" i dag...føler meg heldig som får oppleve dette :) Så nå vet dere som tok turen innom ,hvor mye jeg satte pris på at nettopp DU var innom i dag ;)
  Noe annet som også fryder en om dagen er at vi nå snart skal ha konfirmasjon og at vi faktisk er i rute...både inne og ute..Som dere ser har jeg svingt pendselen over døra igjen(har nå gått ut av tellinga på hvor mange ganger jeg har svingt over den ...) MEN ble altså veldig fornøyd denne gangen også og NÅ skal den være sånn en laaaang stund..helt sikkert er nå det  :)
  "Dette likte jeg altså,nå var det lissom litt reint her",var meldignen fra eldste dattera i det hun ankom det "nye" inngangspartiet. Ja det er renere i stilen med cafemøbler i lyseblått og ellers enkel dekorering...foreløpig....for det kommer mere vettu... klarer ikke å holde det SÅ rent...litt mere stæsj må til etterhvert kjenner jeg meg rett....:)

  Både platting og døren er malt i samme, men fargen på døra blir alltid anderledes...(har gjort det før...:)
  Men det er bare bra det, for da bryter det litt.Fargen heter "KONTUR".
  Er alt under kontroll her ? Nure er vaktbikkja NR 1, ingen kommer forbi her uten å bli bjeffa på og det er både på godt og vondt....
  Så har gyngestolen reist hjem til en herlig og livlig familie, håper den vil glede de like mye som den har gledet meg :)

  Så gjenstår det bare å si GOD HELG ALLE SAMMEN! 
  Må den bare bli strålende for dere alle...og kjenner du for å ta en tur i butikken i morgen er jeg der fra 11-15.VELKOMMEN!

                                            KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 04/27/14--12:54: Prøver noe nytt..
 • Deilige dager har kommet til oss med varme og sol...og da klør det i fingrene etter å plante litt ute...
  I år skal jeg prøve på noe nytt og drive fram pelargoner helt på egen hånd...Veldig spent på om jeg klarer det.... men vi må jo prøve :)
  Stiklingene fikk jeg i posten av ei herlig jente jeg har gleden av å bli kjent med ute i bloggverden.Fantastisk snilt å ordne dette for meg, med oppskrift på fremgangsmåten og flere små stiklinger,,imponert over slike engasjerte mennesker som bare vil hjelpe og glede andre:) TAKK til snille deg, Vibeke i Østfold.
  Denne gamle kassa er fra siste skattejakt, så veldig sjarmerende at jeg kjenner at den må jeg beholde selv...for en stund kanskje....:)
  Fantastiske farger i disse herlige stemorene og mot blått som blir fargen som skal dominere på terassen i år..ja da blir det bare lekkert :)  De nydelige kopphåndklene er innkjøpt på siste tur i sommerbyen Strømstad...er veeelig svak for disse og må innrømme at ikke alle brukes...men henger de ofte opp til pynt og glede:)

  Her hjemme jobbes det flittig med alle forberdelser til den store konfirmasjonsdagen...og jeg som trodde jeg hadde full kontroll...men jammen så dukker det opp ting som også hadde vært fint å fått gjort til denne dagen:) Vel neste søndag kveld sitter nok en emosjonell,glad og litt sliten Vibeke og  kan se tilbake på en fantastisk dag....kjenner jeg gleder meg  :)

                                God ny uke alle sammen,vi ses snart igjen !
                       KLEM VIBEKE
  0 0
 • 04/28/14--22:05: The BEAUTY of spring!
 • Det er klart man må nyte av det våren har å bringe oss,så jeg forsyner meg grovt om dagen av de vakreste kvister som finnes...:)
  Mammas heklede kapper har tatt plass i kjøkkenvinduet og slipper inn masse lys...bare elsker å sitte her å nyte våren fra innsiden også.

  Kvistene er satt opp i en gammel svensk mugge og bollen er fra sjarmerende Gammel Kjærlighet.
  Er virkelig svak for hvitt stentøy og er stadig på jakt....

                                               
  I helgen hentet vi en gammel vakker skatt...har ennå ikke helt bestemt hvor den ender opp hen....her hjemme eller i butikken...

  Foreløpig står den her å skinner:) Vakre vårdager til dere alle der ute !
                                      KLEM VIBEKE  0 0

  God lørdag alle sammen ! Ja nå er det en stund siden jeg var her inne sist..og det har sine grunner....
  Her er det store konfirmasjonsforberedelser på gang og jammen tror jeg ikke vi snart er i mål :)))) Som dere ser over her er dette en del av dekorasjonene til jenta vår sin konfirmasjon,hun satte mora litt på prøve med sine litt uvanlige valg av farger ...turkis og fersken !
  Ja som dere ser er det friske farger sammen....og jeg tror jammen jeg er blitt betatt av denne kombinasjonen selv jeg nå:))))
  Å finne akkurat fersken tonen i blomstene var ikke så lett ,men en mellomnyanse ble valgt og mor ja hun er fornøyd:)
  Bordkortene er små premiesløyfer som er et symbol på "endelig blitt voksenpremie":) Konfirmanten selv har valgt bilder fra hun var liten og fram til i dag ,så alle gjestene får ulike bilder. Som den kreative sjel hun er har hun bidratt masse til disse kortene...noe mor selfølgelig synes er gøy:)

   På veggen bak her over gavebordet har vi laget en bilde girlander med bilder fra hun var liten og fram til i dag ,med en minigirlander som tar opp fargene i bordkortene...Åååå kan tro jeg koooser meg nå... Elsker å ordne med alt sånt:)

  Mange mange konfirmasjonskort har det blitt produsert i år...både til han og henne :)


  Siden vi i dag skal i min nevøs konfirmasjon må jeg henge skikkelig i stroppen.... så nå er det fram med vaskebøtte og bakeforkle...før fest 1 kan begynne....også er det fest nr 2 her i huset i morgen :)
  Vi bare gleder oss masse nå og jeg vet vi får en vakker dag med familie og venner som skal feire vår herlige konfirmant:) Vi ses alle sammen og riktig god helg!

                    KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 05/04/14--13:20: Med vakre minner !
 • Sitter man igjen på en kveld som denne...for dagen har vært helt spesiell fantastisk ! Dagen er blitt delt med familie og venner og sammen har vi kost oss med nydelig mat ,gode ord og sang som var rørende og vakre....og i tillegg har sola vært på besøk i heeele dag :) Kunne ikke hatt en finere dag med vår skjønne konfirmant :)


  Gode venner hadde bakt flotte kaker til selskapet...åååå så mange nyyydelige kaker:)
  Vanilje cupcakes fikk bein å gå på:)
  Hei hei !....Jeg holder meg her jeg...siden gosakene er her :) Nure var i storform.
                                   
  To vakre jenter i de flotteste budnader, er det rart man er stolt av disse to:) Nå har vi feiret vår siste konfirmant og det er ganske spesielt å tenke på. Godt man kan se tilbake på en vakker VAKKER dag!

                                                KLEM VIBEKE

  0 0

  Nok engang har vi fått gleden av å være med i et utenlandsk magasin, denne gangen var det australske 
  Simply Shabbilicious Magazine som ønsket å lage en reportasje om Vibeke Design . Linken til reportasjen
  kommer helt til slutt...for først byr jeg på noen bilder dere helt sikkert vil kjenne igjen i det herlige innlegget  redaktøren Kerryanne har laget:)
  Ekstra stas var det jo også at forsiden på magasinet også er fra Vibeke Design:) Nemlig dette :
  Her kan du selv gå inn å se på resultatet http://issuu.com/shabbyartboutique/docs/simply_shabbilicious_magazine._issu

                                             KLEM VIBEKE

  0 0
 • 05/09/14--01:24: "NU KJØR VI !"
 • Det er nå nøyaktig en uke siden jeg lagde dekorasjonene til jenta vår sin konfirmasjon....og her står de like VAKRE! I dag skal de tas med ut i butikken så de kan få glede andre også:) Er virkelig KLAR for å fokusere på butikken igjen etter en stund med konfirmasjonsforberedelser, så nå er det bare en ting som gjelder "NU KJØR VI !"et av mine favoritt utrykk som oser at positivitet,optimisme og trøkk!!:)))
  Her er de satt oppi en av zinkbøttene som har solgt godt i butikken...ble utsolgt ganske fort men i dag ventes masse nytt og fint og selfølgelig kommer det flere av disse herlige bøttene:)

  Den gamle boken over her en en slags konfirmasjonsbok for mange navn og datoer om konfirmasjonsdag står skrevet inni, tenk så mange unge håpefulle som har holdt i den...
  Gleder meg til å fylle butikken opp med nytt og gammelt igjen:)" NU KJØR VI FOLKENS!!!"
  Riktig god helg alle sammen!
                                         KLEM VIBEKE

  0 0

  Hei alle sammen ! I dag har jeg lyst til å ta dere med på en reise i mine favorittfarger BLÅTT & GRØNT! Både i hjemmet og i min koselige lille butikk, VELKOMMEN!!
  Kjøkkenhyllene er fyllt opp av gamle og nye skatter i blått og grønt...
  Lekre krus i herlig grønt fra Home & Cottage og de fine fyrstikk eskene(bak) har jeg tatt hjem fra butikken. Helt slutt på disse nå,men til uken ventes en ny ladning :)

  Skikkelig sommerfølelse på kjøkkenbenken nå .... med hvite pelargoner i slitne terakotta potter og gamle små fat i blått.

  ALLTID plass til litt stemor også,blir bare glad av disse søte" fjesa" som pryder
  denne slitne sinkbøtta.
  En annen hyggelig dekorasjon er å putte sugerrør i et norgesglass, her en mix fra både Festfabrikken og Søstrene Grene.
  Fargene dominerer også i butikken om dagen.....:) I går fikk vi nye skatter i grønt og herlig blått...
  Mange har etterspurt disse grønne gamle skuffene og i går var jeg å skaffet de siste av denne sorten. Fikk også inn en vakker rokokko stol som en god venn av meg har tryllet med.Hun har også laget de vakreste ryer i de skjønneste farger. Damen er ganske så kreativ med stor sans for interiør, hun er Kaja Berntz:) Heldige meg som får ha hennes ting i min lille butikk:)


  Desverre kom ikke varene som avtalt i forrige uke,så da kommer de nok denne uken....MEN jammen fikk vi inn masse herlig i går etter flere turer på loppis og brukthandlere. Malerier har det også gått unna på, så denne uken skal det produserer bilder igjen! Å nå lengter jeg bare etter å male store flotte sommerfugler igjen...i BLÅTT & GRØNT!

  TAKK for alle fantstiske tilbakemeldinger her inn og på Facebook ! Setter virkelig stor pris på alle og en hver :) Ønsker dere en riktig så fin uke og kanskje det kommer litt inspirasjon til 17 mai bordet denne uken også.....:)

                                              KLEM VIBEKE  0 0

  Denne uttalelsen kom fra vår yngste datter da jeg nok engang falt for fristelsen av å anskaffe oss et nytt kjøkkenbord....Ja det har blitt noen bord her hjemme,jeg "lider" vel av en slags "bordmani"...og klarer nesten ikke å kvitte meg med de heller..Noe som kom godt med når vi hadde konfirmasjon her hjemme...trengte ikke å låne noen bord vi nei,hi,hi....MEN nå har jeg jo egen butikk så nå må det bli lettere å sette ting til salgs ut der...eller ? :) Å joda litt lengre nede i innlegget skal dere få se på et vakkert bord ,til salgs i butikken !
  Meget svak for bord fra 1920-1930 tiden, akkurat som dette. Siden dette var mørk rød/ brunt måtte det få utallige strøk med  hvitmaling...har faktisk kommet helt ut av tellingen på strøk...Siden vi manglet et bord til å ha ute , har vårt forrige kjøkkenbord blitt hagebord:) Har satt det godt inn med maling som tåler vær og vind. Grunnen til at vi byttet var at bordplata på det gamle hadde slått seg. Det ble faktisk vanskelig å dekke på det og førte til litt irritasjon...så da måtte et bytte til...og vårt nye bord måtte også igjennom litt oppussing før vi kunne ta det i bruk. Med store sprekker i bordplata gikk jeg over med flere lag med acrylmasse, og jammen ble det flott etter denne behandlingen.... og er nå blitt et helt "VANLIG" kjøkkenbord:)


  Så noen vakre skatter som kom inn i butikken i helga...og  blandt disse et vakkert gammelt bord.
  Med orginalt treværk og i super stand:) Sjeldent jeg kommer over så fine ting på loppis:)


  Det gamle gamle hengeskapet er også nytt i butikken...utrolig flott som jeg gjerne kunne tenkt meg selv her hjemme....Men synes jo det er stas å ha så masse fint i butikken også :)
  Orginalt gammel speil også med sjarmerende patinering...synes det er vakkert i sin opprinnelige stil :) Med salget fikk jeg gode historier om tingene med på kjøpet...slikt kan vi like :)

  Til dette bordet fulgte det med de flotteste spistuestoler....men de roper virkelig etter en solid oppussing...så noen av disse blir vel å se..... etterhvert:)
  Fortsatt fine maidager til dere alle der ute ! KLEM VIBEKE

  0 0

   Så kom endelig litt nye varer.. og igjen ble det full begeistring...for de skjønneste små zinkbøtter jeg har fått:)
  Disse kan brukes både inne og ute, til både blomster og urter. Alle bøttene var forskjellig både i blå,grønne og zink...åååå jeg ville bare ha alle sammen jeg,hi,hi....Herlige grønne lysestaker er også kommet inn...vet det er flere som venter på disse der ute :)


  Virkelig sjarmerende med sin herlige slitte patina. Fikk også med noen ekstra store bøtter denne gangen, så nå er virkelig lageret godt utrystet:)  Elsker å bruke sink ute også...gamle og nye bøtter,baljer og kjeler om hverandre :)
  Det går i blått og grønt ute også nå.....:)


  Snart Norges store festdag nå.....og litt mere planting og pynting skal skje inne og ute:) Gleder meg nå veldig til å ta imot folk i butikken på fredag,tror det kan være noe for enhver der da....:) VELKOMMEN!!!

                        KLEMMER TIL DERE ALLE, FRA VIBEKE

  0 0
 • 05/16/14--22:37: GRATULERER MED DAGEN!
 • Så er vi klare for å feire Norges nasjonaldag, vi gleder oss til å feire dagen med feststemte familie og venner!
  Et fantastisk vær har vi også fått, så hva mer kan man ønske seg på en slik dag :)  Jordbær, blåbær og marsipan......åh... det blir gosaker det :)

  En strålende dag ønskes dere alle her i Norgesland ! KLEM VIBEKE

  0 0

  Ja for det er det som er tema i min butikk,rustikk og landelig ! Akkurat nå er utvalget stort i min lille butikk, siden  nye varer kom i forrige uke og gamle skatter er også kommet inn....:) Her er vi i "kjøkkenhjørnet", hvor ting til et landelig kjøkken kan skaffes...
  Har bare en skuff igjen folkens,til dere som har ønsket dere en slik er det nå først til mølla...helt unik grønnfarge på som mange er glad i :)


  Vakre møblene og tekstilene fra Kaja Berntz.....så delikate og velgjort !

  Heeelt nydelige farger.....

  Zink bøtter,lamper og lykter...alt i en rustikk herlig stil :)
  Er jo glad i lysestaker(som veeeeldig mange der ute også er....hi,hi ) og har falt for disse med farge...her i lys turkis metalicblå....oh!skikkelig kule :)

  Har tre str inne av disse nå, alle er helt forskjellig og med hvert sitt herlige utrykk ! Disse er det bra stor str på .
  Søteste lille bøtta her med rosmarin i ,jeg viste den på kjøkkenbenken min for ikke så lenge siden....det var bare så vidt den kom seg ut av huset og ut i butikken...hi,hi...:) Fra høsten av må åpningstidene bli nye. Selfølgelig blir det åpent hver lørdag, men den andre dagen jeg har fri vil det da bli kveldsåpent.Tror faktisk det blir bra ,og muligheten blir større for dere der ute til å ta en tur :)


  Helt til siste vil jeg vise dere et innlegg fra amerika om Vibeke Design. Her har de virkelig gjort et stort dykk i bloggen som går flere år tilbake...og tar dere med på en tur gjennom hele huset vårt..Ganske så flott artikkel :) Tusen takk til Kelly som har satt det hele sammen.

  http://eclecticallyvintage.com/2014/05/eclectic-home-tour-vibeke-design-swedish-design/  Fine maidager til dere alle ! KLEM VIBEKE

older | 1 | .... | 15 | 16 | (Page 17) | 18 | 19 | .... | 36 | newer