Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | .... | 14 | 15 | (Page 16) | 17 | 18 | .... | 36 | newer

  0 0

  Som en god venn av meg sa til meg i dag: " Du skal si  til deg selv AT DETTE KLARER JEG "....Ja... og det har jeg også kjent godt på i noen dager....derfor har jeg nå VIRKELIG bestemt meg....
                                                DET BLIR BUTIKK!!!!!!

  Å kjære tid når det endelig gikk opp for meg at jeg nå gjør det, ble det litt følelser.....lettrørt som jeg er,ho,ho. En fantastisk følelse må jeg :)
  Så nå brettes armene opp og en butikk skal skapes ! Butikken skal drives i sjarmerende og vakre BREVIK BY . Et sted som har yrende liv hele sommeren igjennom men også veldig koselig på vinterstid. Det som er litt spesielt er at nettopp stedet hvor butikken skal ligge ,har jeg alltid syntes vært så sjarmerende og ofte gått å drømt meg bort i nettopp dette miljøet. Plassen heter "LILLE TORGET"... og for dere  som er kjent her vet jo hvor sjarmerende dette strøket er:)

  Kommer til å ta dere med på hele prosessen, fra oppussing av lokalet til butikkens åpning!!! Helt surrealistisk å skrive alt dette egentlig....Men nå er det altså faktum :)))) Gleder meg til å dele dette med dere alle og TAKKER så veldig mye for alle fantastiske tilbakemeldinger både her og på facebook...Tar med meg hver hilsen,klemmer og gode gode ord på veien, vet jeg kommer til å trenge det :)

  Dama som har gitt meg denne muligheten er Lise fra FESTFABRIKKEN som også har lokale på dette sjarmerende stedet. Heldige meg som traff noen som henne som ga meg muligheten til en slik unik sjanse..Evig takknemlig Lise...:) 

  Vårbilder kommer igjen her på bloggen og nå som ingen snø finnes her mere blir man ekstra inspirert.I dag har jeg laget meg vår i en gammel skuff!
  En gammel sjokoladeform fra Belgia fra Gammel Kjærlighet , en herlig rustikk sak skal som blir med på å prege husets vår og påske følelse.  Selfølgelig dominerer det i vårlige pasteller og lyseblått er en av favorittene.

  Litt hyssing ,løkblomster og gammelt bestikk gjør seg i min gamle sjarmerende skuff


  Tror dette virkelig kan bli en super fredag...for det er ikke hver dag man kan ferie at man endelig skal ut å prøve sine drømmer...så nå gjelder det bare å fortsette å tenke :

                          " SHE BELIEVED SHE COULD.....
                                          SO SHE DID"
                      KLEMMER VIBEKE
                                                  

  0 0
 • 03/02/14--10:09: VÅR- rett i koppen !
 • Takk for sist alle sammen ! Oj oj oj så mange koslige hilsner og lykkeønskninger det har blitt. Det er virkelig rørende og ganske så fantastisk at så mange vil meg bare godt på min vei inn i et nytt eventyr.
  Jeg kjenner også for å informere om at jeg fortsatt skal beholde jobben min i barnehage og jobbe i butikken dagene jeg har fri. Så forandringen blir ikke så stor, bortsett fra at jeg skal stille ut bildene mine og gamle skatter i en fin liten butikk på Øvre torg i vakre Brevik by :) Gleder meg selfølgelig masse til den dagen kommer...:)

  I dag har vi kooost oss med kanskje noe av det beste jeg får..BOLLER ! Og får jeg krem på som i dag...ja da er jeg fortapt :) Ser dere den fantastiske herlige tallerken her? Ja vent til du ser koppen ..som bare sier VÅR.....
  Kopp og tallerken er fra INDISKA. Det er klart man måtte ha en slik...eller to som det ble :)))( har en tendes til å ende opp med det...ho,ho)
  Kjente umiddelbart at jeg ble inspirert av disse skjønne.... tror det må bli et maleri av disse farger og former etterhvert:)

  Ja kopper kan brukes til mangt.......:)

  Må dere alle fortsatt ha en strålende søndag og ny uke med vår i blikket...for nå går det den rette veien dere:)
                                   KLEM VIBEKE

  0 0
 • 03/03/14--12:22: Er det ikke inspirerende ?
 • Det jeg snakker om er selfølgelig herlige engelske reportasjer , som jeg har fått en liten overdose av ...etter at mannen kom hjem med kofferten full av de mest inspirerendde Engelske interiømagasiner :)
  Åååå som jeg har drømt meg bort...og bildet over her har jeg blitt bare så glad i :)
  Det jeg liker ved mange av disse bladene er hvordan de leker seg med farger,frodigheten og historiene som blir fortalt bak alle de inspirerende reportasjene. Helt herlig !

  Jeg henter som sagt masse inspirasjon fra disse reportasjene og plukker opp et og annet...og gjør det til mitt eget utrykk. Jeg liker den landelige stilen på kjøkkenet og i dette hjørnet av kjøkkenet vårt  prøver jeg å holde det ekstra frodig. Da har jeg noe å glede meg over når jeg står å vasker opp... noe som kanskje ikke er min favoritt syssel....
  Trekasser er jeg som dere vet veldig glad i , de brukes til det meste...Her med Narsisser med en flettet krans rundt.
  Fine til all slags oppbevaring egentlig :)
  Liker å bytte ut litt , så her får narsissene prøvd seg i en gammel bolle...ganske så landelig det også :)  Konfirmasjons oppdrag står på programmet her hjemme nå, og jeg må si jeg går å tenker litt på vår egen konfirmasjon som bare er to måneder til.....Håper det våres MASSE på disse månedene så blomster og trær gir et av vårens vakreste eventyr en fin ramme :)

                                             KLEM VIBEKE


  0 0
 • 03/04/14--22:12: Evig FRYD
 • Er ikke så veldig lenge igjen til at TUSENFRYD skal få pryde både inne og ute nå...Jeg er bare så glad i de lubne små blomster med det saftig grønne bladverket.I dag viser jeg hvordan jeg har glede av de inne og ute....Først ut her i en gammel flettet kurvkiste fra Sverige...


  Ved å bruke litt halm rundt skaper det en litt rustikk følelse...  Her er både "pletter i luften" og Tusenfryd satt sammen, det skulle vise seg å bli en vakker kombinasjon utover sommeren..Trivselen ble stor og vi hadde lenge glede av disse..


  Her ser dere resultatet...stor trivsel her altså..En kombinasjon jeg gjerne prøver på igjen :)
  Nure kooooser seg i vårluften her....ikke så lenge igjen til den tiden nå heldigvis:)                                        Strååålende marsdager til dere alle ,vi ses !
                            KLEM VIBEKE

  0 0
 • 03/07/14--09:13: Ikke til å stole på.....
 •  Jeg tror jeg "lider" av stolmani.....for er det noe det finnes mye av her hjemme så er det stoler i alle varianter...og de fleste er gamle,skjøre og absolutt ikke til å stole på :) Så derfor blir de fleste stoler stående til pynt...høres sikkert rart ut men jeg har faktisk møtt noen med samme "lidelse",ho,ho..
  Fikk med meg de nydeligste lyseblå emaljerte ting fra Gammel Kjærlighet i dag.  Så var det den vakre blå bondestolen da..husker dere hvor den kom fra ?
  I denne lille hytta sto de forlatt i mange år og jeg har alle tre...men har ikke helt klart å bevare alle i blått...Noen har fått en make over i hvitt og lys lindegrønn..Dette blir faktisk noe av varene i min fremtidig butikk :)

  Lekkert gammelt linstoff og et gammelt sjarmerende emaljert spann med vårens første stemor...et vakkert vårtegn må jeg si :)
  Det jobbes mye med både malerier og konfirmasjons bordkort samt innbydelser for tiden....en kreativ hverdag med andre ord :) Ønsker alle en HERLIG helg der ute !

                      KLEM VIBEKE


  0 0

  Ingen hemmlighet at dette er farger jeg er veldig VELDIG glad i ....:) I dag byr jeg på en reise i nettopp disse fargenyansene...ENJOY!


  Skal jeg røpe noe om min personlige klesstil også, er det nettopp disse fargene jeg har en tendens til å gå igjen i også,hi,hi...Altså en gjennomført fargestil der altså...:)
                                              KLEM VIBEKE

  0 0
 • 03/09/14--22:45: Gledesstråler !
 • En helt fantastisk helg er forbi og vi har fått en forsmak på  VÅREN her i Telemark:) Helt ubeskrivelig følelse å kjenne sola varme og glede som den har gjort...må det bare fortsette!
  Med sola kommer også flere vårfarger inn i deilig mintgrønn:) Sengetøyet og den lille emaljerte koppen er fra Bohus.
  Vet dere i helgen fikk jeg sikret oss en stor skatt:) Den er virkelig i dårlig stand der den står nå.. MEN vent til jeg skal trylle med den...DA blir det en diamant :) Men mye ,mye jobbing må til og jeg bare klør i fingrene.. å går å tenker på hvilken farge jeg skal  ta for meg....Kanskje det blir nettopp denne lyse mintgrønne.....ÅH!Den skatten kler de fleste farger kan jeg love:) Skal bli så morro å ta dere med på prosessen,men venter til litt stabilt vær slik at jeg kan stå ute å kose meg med restaureringen.


  Ny strålende uke til alle dere der ute, denne uken får butikken sitt første malingstrøk :)))
                                            KLEM VIBEKE

  0 0
 • 03/11/14--23:21: Et sikkert VÅRTEGN!
 • Har du sett vårblomster på din vei i det siste ? Hele helgen dukket det opp bilder av de skjønne gule små på min facebookside, ja til og med blåveis hadde folk funnet der ute:) DET er vel et sikkert vårtegn,HUUUUURRA!!
  MYE som skjer her for tiden og dama har litt for mange baller i luften.....Men hun har det bare fortsatt gøy og gleder seg over hver "ball" som blir plukket ned....I går malte vi første strøk i butikken og under de timene der fikk jeg grublet over hvordan jeg vil ha det der.....og den grublingen fortsatt også ut i natten......Man får ikke sove da vettu..ho,ho..
  Håper å få det til slik jeg ønsker....det hadde vært så utrolig gøy:) Siden jeg ikke har funnet noen butikkdisk ennå må jeg nok lage en...og det var det grublingen gikk ut på i natt.Tror jeg nå har en plan:)

   Siste strøk blir tatt på torsdag og så kan kanskje ting begynne å skje....Jeg har samlet sammen mange gamle skatter nå som er klar for å settes opp,vet hvilke møbler som skal stå der og har begynt å snuse på litt nye varer jeg ønsker inn..Godt jeg var på interiørmessen i januar og fikk merket meg noen gode levrandører....lite ante jeg da at jeg i dette år skulle starte en liten butikk :)


                        NYT dagene der ute folkens, så ses vi snart igjen:)

                               KLEM VIBEKE

  0 0

  Siste strøk på veggene er nå unnagjort i butikken, alt malt i fineste hvite "CHI" .Kjenner jeg kan trives i dette lokalet ...mange nyskjerrige blide fjes har allerede kikket innom og selfølgelig får de et stort smil tilbake :))) Det er jo alt dette dreier seg om..Å GLEDE ANDRE og gjør man det ,ja da GLEDER DET MEG også :)
  På bildet ser dere den gamle skatten som atter en gang skal få stå i en butikk, nemlig den gamle kjøpmannshylla . Den kommer fra en landhandel på Hamar som eksisterte langt tilbake....og nå får den nytt liv i Vibeke Design sin butikk i Brevik: ) Litt spesielt det her, for husker jeg kjøpte den og visste ikke helt hva jeg skulle med den...men noe i meg ville så gjerne ha den..Kanskje det var et tegn på at en dag skulle jeg få virkelig bruk for denne sjarmerende skatten...

  Både gamle flasker og gamle stoffer skal få pryde min butikk, nå vil de ut å finne nye hjem å trives i :)

  Både hyllen og bordet skal med ,så nå blir det igjen litt omøblering her i heimen...men det er ingen fare for at stuen skal bli tom....her finnes det altfor mye å ta av ennå:))


  Jeg vil nok gi butikken et så landelig utrykk som mulig, føler det ligger mitt hjerte aller nærmest...:)
  God helg alle fiiiine der ute,takker for alle varmende ord...kjære tid jeg er heldig som har så mange gode rundt meg:)

                                          KLEM VIBEKE

  0 0
 • 03/16/14--10:06: Hvite små skjønnheter !
 • Hvite blomster er bare nydelig synes jeg....  Og hvite ranukler er jeg meget svak for:) Det er fint å dele disse opp i små flasker eller små vaser når de begynner å "gå mot slutten "...da kan de vare veldig lenge.
  Helgen her har vært kreativ på mange måter,og mitt seneste VAKRE funn av et gammelt møbel er straks ferdig pusset opp. Det har vært en ganske stor jobb som har tatt flere dager...men guri så verdt det! Gleder meg til å vise det frem før det skal ut i butikken.

  Her hjemme er det nå vår i hver en krok...må bare den snøen jeg har hørt rykter om skal komme denne uken...være en bløff! Nei... her vil vi bare ha vår nå :)

                                         KLEM VIBEKE

  0 0
 • 03/19/14--10:27: Tusen MILLIONER takk!
 • Om ikke så lenge når bloggen VIBEKE DESIGN en million treff :) Det er rett og slett heeeelt fantastisk og jeg retter en STOR takk til alle dere der ute som daglig kikker innom. Så mange flotte mennensker man har blitt kjent med pga bloggen og nesten daglig mottas det mail fra mange av dere, spesielt fra utlandet er dere mange som ønsker å fortelle meg om gleden dere får av nettopp denne bloggen. DET ER STORT! og ikke så lett å skjønne for meg som holder på med mitt :) Vet jeg bare er :

                                  EVIG TAKKNEMLIG!

  Så var det "Dronningen av DANMARK"skapet mitt da.....ja for det er virkelig en skatt jeg har fått tak i her....synes jeg selv da :) Skapet er opprinnelig fra København og hadde virkelig fått merke tidens tann når jeg fant det på FINN. Folk sto egentlig i kø for å kjøpe det, men når de endelig fikk se det ville de ikke ha det...helt til jeg fikk en mail om jeg var neste....Klart jeg ble også ble skuffa når jeg så hvor dårlig stand det egentlig var jeg også....MEN var altså villig til å gi det en sjangs ,selfølgelig hjalp det at man fikk det til" gi bort pris" også nå som de måtte bli kvitt det:))) HURRA for meg! sier jeg bare og  er så lykkelig for å være eier av dette  herlige skap. Men mye jobb måtte til for å det det slik.....  Nesten hele skapet måtte settes inn med antiparasitt siden det var virkelig blitt spist på...og etterpå måtte det sparkles og pusses og males MANGE strøk. Jeg gikk for hvitt men tror dette hadde blitt vakkert i både lys grågrønn,lys blå eller lys grått....men siden det nå skal stå i butikken valgte jeg nøytrale hvit.


  Straks skal det settes ut i butikken ,hvor det skal fylles opp med gamle og nye skatter... folk kan sikre seg:)

  Nå er mye blitt klart denne uken,malerier står klare for salg og nye varer er bestillt inn...som snart skal få pryde min lille butikk:) Altså MYE å FRYDE seg over for tiden:)

                          TUSEN MILLIONER TAKK IGJEN ALLE SAMMEN!
                                        KLEM VIBEKE
                                        

  0 0
 • 03/22/14--14:18: Gledelige framskritt !
 • Så er man tilbake med gode nyheter...for min lille butikk begynner å ta form :) Det eneste som gjenstår er å sette inventaret på plass og om ikke lenge ankommer mine nye varer...kiler litt i magen bare ved tanken..hi,hi :) På kjøkkenet har herlig primula og forglemmegei flyttet inn...sammen med noe vakkert blått...jeg ikke visste jeg hadde..

  Og det var disse gamle Norgesglassene i blånyanse jeg fant...Blått glass er bare så vakkert synes jeg.

  Vakre vakre gule primula,man må jo bare smile når man ser på de :)
  I dag var jeg innom dyrebutikken for å kjøpe hundemat til Nure og høy til......plantene:)Ha,ha.. fikk flere spørsmål om jeg hadde fått meg kanin.. men når jeg fortalte hva jeg skulle med det lo de godt :) Det hører liksom våren til det nå...Vårblomster med høy... og det får et herlig fresht og rustikk utrykk.
                           Forglemmegei...min favoritt helt siden barndommen...  Fant også tilbake til min vårlige mintgrønne gamle treboks...helldussen så søt...Husker godt jeg fant den hos Skrot tor, slike funn glemmer man ikke så lett:)

  Neste gang vi ses ,får dere den alle første titt inn i min lille butikk...Gleder meg til å vise dere:)
                           
                                            KLEM VIBEKE

  0 0
 • 03/24/14--10:38: Til salgs !
 • Det er klart det blir rart å kvitte seg med ting man har vært så glad i ...men jeg har nå kommet til et punkt at jeg har altfor mye ting her hjemme som er klare for å glede andre der ute....På bildet over her finnes mange skatter som skal for salg i butikken.
  Gamle melkeflasker og andre sjarmerende flasker kan man nå sikre seg,har gjennom årenes løp fått en samling som jeg fint kan dele av....

  Møbler skal også selges i denne omgang og denne grønne gyngestolen som har fulgt meg en stund er en av de... Fant den  på loppis for noen år siden og siden gang har den vært trehvit,lindegrønn,rød...og nå tilbake til herlig grønn :)
  Gammelt vakkert porselen og trekasser er også til salgs i butikken...noe dere VET jeg har mye av :)

  Så første bilde av meg i gang med å dekorere mitt første utstillingsvindu i butikken...og tenk så mange utstillinger det skal bli.:)....Alt skal deles med alle dere gode der ute...Makan til respons jeg opplevde på facebook på nettopp dette bildet i går, over 380 likte og en haug av de skjønneste lykkeønskninger....Jeg ble heeelt satt ut:)Fantastisk at så mange er så støttende og fulle av begeistring over det jeg gjør, er det rart man blir rørt og ydmyk...Betyr enormt mye at man opplever dette.
  Så får vi se om vi denne uken får til å by på enda flere bilder innenfra butikken også:)
  Vi ses alle sammen ! KLEM VIBEKE

  0 0


  Ja akkurat som dette bildet over her.....Jeg er DEN stilen jeg :) Liker veldig godt den mixen hvor røff møter søtt... Stolen er på plass i butikken og venter på den rette....:) Det som blir litt morsomt er jo at de som kjøper disse tingene får med en liten historie på veien...gjennom denne bloggen:) Gjenstandene er blitt brukt mye i bildene mine de siste to årene.


  Hvitt på hvitt er jo også en av mine favoritter men kan ikke ha det slik i hele huset...Har noen virkelig rustikke hjørner som bryter det hele opp.
  I går dura symaskinen i butikken, det ble sydd linkapper...men hallo!!Lin er ikke lett å sy på altså og dama fikk litt av en utfordring....MEN ga vi oss ? Åh!Neida....linkapper skulle det bli og ja det ble sydd på "Vibekevis"...litt skjevt her og der men altså som jeg sier FULL AV SJARM :) Det holder for meg det!

  Vi tar en titt inn om noen dager, da har det skjedd litt mere i min lille butikk !
  Fortsatt strålende uke alle sammen !KLEM VIBEKE

  0 0

  I den siste uken har jeg begynt å kjenne på en helt spesiell følelse...
  En følelse jeg ikke er så kjent med egentlig...En forventningspress følelse! Jeg har gjort forskjellige ting de siste årene som krevd mye av meg selv,men har på en måte bare kastet meg ut i det.....Nå er det plutselig litt mere alvor føler jeg og kjenner jeg er litt bekymret for at jeg ikke skal innfri andres forventninger der ute...Jeg har erfaring med å takle andres tilbakemeldinger både positivt og negativt.....men etter responsen jeg har opplevd i det siste føler jeg en enorm glede men også et klart forventningspress....
  Kanskje det bare er bra også......Dette vekker  muligens noe i meg som jeg ikke har kjent så mye på før heller. Noe jeg kan lære av...:)  Jeg tror det er ganske normalt faktisk å være innom en sånn følelse, når man er midt oppi den prosessen jeg nå er, så vi får bare jobbe oss igjennom denne fasen...... :) Tallerkenen over her skulle også selges i butikken..... hele seks stk....Men så gikk den embalasjen i tusen knas og finnes ikke mere desverre...Kun en terrin igjen ...uten lokk...ja,ja sånn går det i all flyttinga..

  Ikke vanskelig å se jeg er glad i hvitt med innslag av gammelt tre....blir ikke lei det jeg altså:) Disse kurvene er kanskje noe av favoritt tingene mine her hjemme, fantastisk patina og må smile bare jeg ser på de:) Den største er en slags reisekurv og navnet til eieren står med vakker håndskkrift opppå lokket, så den har nok vært med på mye morro:)  Butikken står litt på vent i noen dager nå,den er ikke ferdig pusset opp ennå...så ikke stort jeg kan gjøre der inne nå.
  Neste fredag har de nye varene kommet og DA tenker jeg det begynner å ta form :) I mellomtiden er det NOK å holde på med, ting skal lages og kjøpes inn...joda hei hvor det går alle sammen!!
  Riktig god helg alle sammen ! KLEM VIBEKE
  0 0

  Har lenge gått å ønsket meg en gammel kommode, og i går ble en gammel flott kommode vår:)
  Hadde store planer om å male den , men så kom den i hus og vi var ikke i tvil...den skal få være slik den.Kommoden fant jeg på KNUTEPUNKTET her i Porsgrunn, en kjempe fin gjeng som holder til der, her har jeg vært heldig tildligere også...:)
  Passet helt perfekt i hjørnet ved siden av vår gamle kakkelovn også...så nå ble den kroken komplett !

  Deilig å ta frem grønne skatter igjen...kjenner jeg blir bare så glad når jeg får det i hus.  Takk for alle oppmuntrende ord på gårsdagens innlegg, det gjorde godt :) I dag skal jeg ut med enda mere skatter og kreativ på morgenkvisten har man også vært....nye malerier med sommerfugler i....GRØNT....(måtte jo bare bli den fargen i dag....) er blitt produsert. Kjennes ganske så godt, for nå vet jeg at jeg har noen gobiter av dette slaget også ....når butikken åpner:)

  Ha en strålende helg alle sammen ! KLEM VIBEKE

  0 0
 • 03/30/14--21:22: Mandag i blått...
 • Virkelig en nydelig vår helg har vi hatt her nå,ååååå så godt det kjennes på kroppen :) Går inn i noen travle uker nå før jeg åpner min lille butikk...Det begynner å ta form og jeg er riktig så fornøyd:)
  Juhuuu! trodde først disse nydelige tallerknene hadde gått dukken under flyttingen jeg...men neida det viste seg å være en anne pose som det gikk galt med...så nå har jeg de alikevel :)  Har lovet at jeg skulle gi dere noen bilder fra butikken....MEN hver gang vi er ute med et lass er ikke kamera i tanken...Må prøve å få det til denne uken da...:) God ny uke alle sammen !

                                   KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 03/31/14--22:22: Gult- gjør dagen GLAD !
 • GULT er en farge som jeg har fått mere og mere sansen for...blir bare så glad av nettopp denne fargen...er det rart det er favoritt fargen blant barn :)) Ennå har jeg til gode å bruke det interiøret... men går å har planer om å male både en stol og bringe inn tekstiler i herlige glad GULT.


  Det er gøy å mixe farger som dette i gult ,grønt og lyseblått....mine vårfarger det :)


                       Nå er dagen for åpningsdagen av min lille butikk også klar :
              TORSDAG 10 APRIL .kl: 18- 20 !
  Ååååååå det blir morro det :) Skal komme tilbake med mere info om nettopp denne kvelden, for her kommer det til å skje mye spennende ! Vi ses snart alle sammen !

                             KLEM VIBEKE

  0 0
 • 04/02/14--23:59: Mens vi venter......
 • Dagene er hektiske med jobb og enda mere jobb når man kommer hjem...Men hele tiden kjenner jeg at dette er bare morro så det er ikke slitsomt bare hektisk....og det kan vi tåle masse av når man har en slik begivenhet som jeg har i vente :) Torsdag 10 april har jeg en "light åpning "av butikken ,dvs at i samarbeid med FESTFABRIKKEN og Annemones Skafferi inviterer vi til en kundekveld i Brevik på sjarmerende Øvre torg.
  Den mere formelle åpningen av min butikk vil skje senere og kommer på en helge dag:) Når vet vi ikke helt ....men veldig snart vil det skje:)Så mens vi venter på bilder fra forberedelser i butikken og alt det rundt....tar jeg dere med på et deilig tilbakeblikk med pelagonier i fokus....Nyt folkens og snart skal nye peralgoner plantes!Åh!Tenk nå er den tiden her igjen....fantastisk!


  I morgen er det FULL RULLE og de siste viktige bitene faller på plass i helgen....Kjære vene det er nesten ikke til å holde ut med alle de glade sommerfugler som herjer i magen på meg om dagen....:))))

  Snart tilbake!Fine dager til der alle :)KLEM VIBEKE

  0 0
 • 04/06/14--11:38: Snart åpent.....
 • Hei alle sammen! Skal si det har skjedd MYE på noen dager nå... for siden sist har nemlig en liten butikk  blitt til og er straks klar for å ta imot herlige folk :) Velkommen inn for aller første sniktitt..
  En tallerkenhylle er på plass og viser fram lekre tallerkner som nå er til salgs!

  Klart maleriene mine er på plass...her er både bilder til liten og stor...:)
  En kolleksjon av barnebilder er blitt produsert for åpningen ."Lille Rev" heter den :)


  Påskekremmerhus som kan fylles med påskegodt er også blitt laget for anledningen.Som dere skjønner er dette en butikk med noe for enhver....:) Ser dere den store lysebrune kista der ? Et virkelig stort loppisfunn som nå står for salg i butikken :)

  Jeg fant aldri noen disk jeg kunne bruke i butikken, så derfor tok jeg saken i egne hender og lagde denne varianten...et gammelt bord med linstoff kapper rundt...ganske fornøyd med den egentlig :) Rundt bordet kan man slå seg ned og har man lyst på stolen man sitter på,ja da er den sikkert til salgs :)

  Så går vi inn i siste uke før åpning, og det er klart jeg er spent men veldig glad for at jeg nesten er i mål...jeg sier nesten... for jeg har altså klart å gå på en "nybegynnersmell"...varene jeg bestillte var jeg heeeelt sikker på skulle komme sist fredag.....men jeg hadde altså bestillt de til førstkomne fredag...altså fredagen ETTER "light"åpningsdagen min....MEN her er det ganske mye for en hver allerede så jeg tar det med ro...og når varene kommer  byr vi på den virkelige store åpningsfesten til VIBEKE DESIGN butikken :)


  Takk for alle gode og skjønne lykkeønskninger , det betyr så veldig MYE ! Til alle dere som har lyst å komme på torsdag 10. april. kl 18. Ønskes VARMT VELKOMMEN!

                                                KLEM VIBEKE
older | 1 | .... | 14 | 15 | (Page 16) | 17 | 18 | .... | 36 | newer