Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | .... | 17 | 18 | (Page 19) | 20 | 21 | .... | 36 | newer

  0 0
 • 07/13/14--22:50: Welcome to Britain !
 • Så er jeg tilbake her inne med et HAV av bilder fra vår ferietur til England. Jeg lovte jo at jeg skulle reise til et sted som skulle få kameraet til å " gå varmt."...og hjem kom jeg med over 350 bilder på kameraet,ho,ho :))Litt av en jobb å velge ut hvilke bilder jeg skulle vise dere her i dag for det ble mange MANGE go `bilder... og som vanlig er jeg håpløs når det kommer til å fatte meg i korthet i innleggene mine, så derfor inviterer jeg dere på en solid bildereise fra vakre vakre England! Enjoy!!


  Vi dro først til London hvor shopping sto på programmet...og aldri har jeg shoppet så mye som denne gang:)  Denne byen har virkelig mange fristelser så det var klart man måtte fylle opp koffertene :) På Liberty var det sommerstemning og som vanlig er det bare en fryd å gå her inne å betrakte alle dekorasjonene som pryder butikken ...

  Nydelig dekor i papir !
   Her er vi på Picadelly Circus, hvor det alltid er masse liv :) Her er det bare gøy å sitte å se på folkemengden, så masse forskjellige mennesker samlet på et sted.
  Posene ble mange.....her var femten åringen fornøyd kan dere tro :) Å jeg blir førnøyd når jeg kan se på butikker som dette.......fantastisk dekorert igjen...her på favoritten Selfridges.

  Så dro vi til et sted jeg har hatt lyst til å besøke lenge....Jamie Olivers "Recipease ". En herlig resturant med butikk nede og kjøkken hvor det holdes kokkekurs rett som det er :)

  Herlig rustikk mat i dette miljøet....

  Nam.. nam.. maten var også nyyyydelig ! Her en pizza carbonara !

  Så går vi over til det gamle engelske som jeg er så veldig glad i og som vi nå endelig skulle få ta i nærmere øyesyn ! Gammel murstein, vegetasjon som dette og gamle skilt....åh!bare DET er vakkert vettu....Det ble to  timer med tog ut av London før vi hadde kommet frem til vårt nye reisemål...
  Vi lå i byen Cheltenham men måtte ta buss til disse stedene jeg nå skal vise. Først ut er Gloucester Cathedral. Grunnen til at jeg ønsket meg dit var at jeg hadde funnet et bilde på Pinterest for lenge siden...ikke visste jeg da at bilde var fra nettopp denne katedralen.Ekstra morro er det jo at flere filmer fra Harry Potter er også blitt  filmet her :)


  Fantastiske utsmykninger både på utsiden....
  og innsiden......
  Tror jeg gikk med åpen munn og beundret dette store kunstverket i lang tid.....

  Et lite kloster måtte jo også ligge her..så sjarmerende og veldig engelsk .

  På vei inn mot katedralen gikk vi gjennom et sjarmerende smug....og hva fant vi da...jo en Beatix Potter butikk som inneholdt  mye historie....det var her hun bla dro på sine ferier som liten. Så i dette lille huset tegnet hun mange av sine vakre illustrasjoner.


  Så dro vi til et av Costwolds vakreste steder "Bourten on the wather ". Her er alt blitt bevart i gammel engelsk stil......bare VAKKERT her....

  Søtere iskiosk skal man lete lenge etter:)

  Elsker bare slike gamle murer som  er blitt preget av tiden gjennom mange mange år....

  Mange vakre detaljer....

   
   
  "Always take time to smell the roses "......

  Alltid godt å komme hjem etter en slik tur, det ble mye reising og masse MASSE folk hele tiden....så denne gangen var det nok ekstra godt å komme hjem til eldste jenta og Nure..:) Likevel sitter man i etterkant å tenker hvor heldig man er som har fått oppleve dette for nye og vakre sommerminner har nå blitt samlet.

  Vel hjemme igjen har vi hivd oss over flere oppussingsprosjekter....lest en bok og skal snart begynne på en ny ! Sommer og ferie er bare herlig dere ! Håper alle der ute nyter de fine sommerdagene !

                                                   KLEM VIBEKE

  0 0
 • 07/15/14--14:05: Gjenbruksglede i hagen !
 • Ingen sommer uten vimpler og litt rødt & hvitt ! Vi har de siste dagene kommet over litt møbler som noen trengte å kvitte seg med....og vi ble vist mye ... men jeg så bare de tingene de ikke hadde tenkt på..ho,ho..Som dette herlige gamle bordet i mintgrønn ! Det skal få bli et av mine gla`bord utendørs det:)

  Ingen sommer uten pelargoner heller !
  Leveggen ble laget for en del år siden nå og nettopp her skulle jo lysthuset vårt bli til i år....men det blir ingen lysthus i år heller det ble heller en butikk ! Butikken krever mye av vår fritid kan vi merke så tiden strekker ikke til til dette prosjektet i år . Men håpet om et egenkomponert lysthus er så absolutt ikke ute, det samles stadig inspirasjonsbilder i min Pinterest mappe. I dag fant jeg også et perfekt bord som i fremtiden skal bli et lite plantebord inni mitt framtidige lysthus.....:)

  Herlig rød og hvit emalje fra Gammel kjærlighet , som alltid må frem til sommeren...ja også til jul selfølgelig :)


                             Helt til slutt byr jeg på en deilig sommersalat !

  PASTASALAT MED CREME FRAICHE & SWEET CHILLI !

         Kutt opp issalat , tomater, paprika .
         Kyllingkjøtt deles og blandes med kokt avkjølt fusilli pasta
         Bland alt sammen med et beger Creme fraiche og ca fire 
         spiseskjeer sweet chilisaus
          Til slutt strør man stekte bacon
         terninger over hele herligheten.
        
   En sommerlig og nydelig salat som er enkel å lage til deilige sommerdager vi har her nå:)


                                      KLEM VIBEKE

  0 0

  Ja det er nettopp det jeg er ....i min lille nye franske blå benk :) Etter at jeg fikk den i hus tar jeg meg til stadighet å gå å beundre både form og farge på den lille skatten. Jeg fant den hos Gammel Kjærlighet og kjente umiddelbart at den skulle få være med hjem :) Som dere vet lar jeg meg inspirere av farger og dagens innlegg er inspirert av denne franske BLÅ!
    Med blomster fra eng og egen hage fikk vi ordnet en søt og sommerlig bukett i blå og lilla og rosa nyanser.

  Nettopp slike detaljer som dette er det som gjør denne lille benken så helt spesiell...dreide bein og snirkler... og selfølgelig fargen...er det rart jeg er in LOVE :)
  Søteste sommersko er kjøpt i London , jammen har jeg lagt min elsk på de også ....:)

  Går inn i min aller siste ferieuke nå og den skal brukes meget godt kan jeg fortelle :)  Har også tatt meg fri fra butikken neste helg og er tilbake i Brevik 2 august,kl 11-14.
  Vi ses snart igjen alle sammen og TAKK for de vakreste tilbakemeldinger her inne og på facebook siden Vibeke Design. Jeg blir bare varm i hjertet av dere alle sammen !Jeg sier det gjerne igjen...og igjen... jeg har bare de fiiiineste følgere som finnes :)


                SOMMERKLEM VIBEKE

  0 0
 • 07/27/14--00:56: Skattejakt i Danmark !
 • Hei alle sammen og takk for alle nydelige tilbakemeldiger på forrige innlegg...utrolig gøy at flere der ute setter pris på gamle skatter :) Og siden vi er inne på tema-her kommer en skikkelig "skatteparade"fra deilige Danmark som vi nå har tilbragt flere fantastiske dager i. På forhånd hadde jeg fått tips av gode venner hvor jeg skulle "jakte" og jøje meg for noen herlige steder vi har besøkt :) Små og store loppiser og antikk butikker er å finne overalt i dette herlige land. Nå beveget vi oss mesteparten i nordvest Danmark,hvor du finner vakre steder som Skagen,Løkken og andre vakre steder som Lønstrup...helt til sist byr jeg på en titt fra nettop dette stedet.

  Først ut er et vakkert vaskevannsfat funnet hos "Sigges Univers " (siden hans finnes kun på Facebook ) Åh! det er så utrolig fint og kommer for salg i butikken 2 august når butikken åpner igjen :)  Så var det disse utrolig vakre gamle franske tallerknene i lys turiks dekor sin tur.....helledussen for en søt dekor :)

  De skal også få en plass i tallerkenhylla i butikken.....
  Herlig blå emalje skal også ut i butikken og nye sinkbøtter(som på bildet ) fra Affari er på plass i butikken neste helg.


  Gamle eggskall fargede bokser med søteste dekor....
  Fransk gammel tekstil og en vakker gammel fransk kurv var man heldig å finne... de skal nok finne seg en god plass her hjemme tenker jeg.....:)
  Det hvite skjønne bordet var også et funn som nå er blitt malt opp og klar for en tur i butikken !

  Disse gla`tallerknene måtte bare bli med..Aldri sett slike og er kjempe fine til å kombinere sammen med annet porselen. Har allerede noen  ideer som snart må deles ...:)


  Rett før vi dro hjem tok vi en aller siste tur innom Løkken. Der ramlet vi rett og slett opp i den største loppisgaten jeg har sett,ho,ho....Våre siste danske kroner gikk til nettopp disse gamle skattene....bla to gamle, gamle krydderskuffer...helt unike funn spør du meg :) "Lopper i hønsehus "kommer disse fra som også har sin egen facebookside.
  Klart vi måtte fylle de med urterog finne en fin plass på verandaen..Kjenner jeg bare blir glad av å se på de:)

  Ja så var denne skatterunden over og jeg kan fortelle at det finnes flere spennende skatter som straks skal finne veien ut til butikken neste helg...Men helt til sist et titt fra vakre Lønstrup...som vi ikke har besøkt for siste gang:)
  Med sine søte og sjarmerende butikker og resturanter ....
  og fantastiske strender.......og ville natur !

  Ja vi ble helt fortapt...og kjenner at turen skal gå dit igjen :) Denne turen var en kombinert tur, med fotballcup for minstejenta og kos og skattejakt for de voksne. Alt sammen har bare vært topp og ble en flott avslutning på sommmerferien i 2014. Håper alle der ute har gode sommerdager!


                                         KLEM VIBEKE 

  0 0
 • 07/30/14--09:50: Gledelig forandring i stua ! • Lenge har jeg hatt dette vakre bordet , men mest stående på loftet for det ha vært så vanskelig å få plassert pga sin størrelse. Den siste tiden har det stått i butikken og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg kunne solgt det......MEN bordet har jeg holdt hardt på og nå har det kommet hjem på sin rette plass..i stua med selve prikken over i`en- en ny lyskrone fra Affari.
  Bordet har den mest fantastiske patina og  jeg har aldri vært inne på tanken av å male det :) Bare VAKKERT med sine skrammer her og der :)
  En ny flaske er også ankommet , en gammel sifonflaske fra Danmark . Den er kjøpt hos Lønstrup Antikk . Nå ble det en helt ny del av stuen her hjemme og kjenner at det er sååå godt at bordet bidro til det.

  Igjen har det altså vist seg at det er lurt å spare på noe...for plutselig kan man få bruk for det...noe som kan vise seg å gjøre en STOR forskjell :)

                                           KLEM VIBEKE                                                     0 0
 • 08/03/14--12:24: Sommerens gladeste farge !
 • Gult er en farge jeg bare blir mer og mer glad i...og derfor måtte jeg sikre meg disse herlige stripete putene fra Home & Cottage :) Det oser bare  SOMMER & GLEDE av de :)  Putene er stort sett blitt brukt innendørs og med mine gamle botaniske plansjer blir det sommer innendørs også :)

  En ny vakker gammel belgisk tinnboks får pryde vinduskarmen sammen dagens blomsterbukett....rett fra grøftekanten :)


  Vakre farger og nydelig dekor på denne herlige skatten jeg fant på et retro og antikk marked i Danmark.

  Takk til alle som tok turen innom i butikken i går, det var virkelig mange hyggelige folk som ønsket seg en tur til vakre Brevik . Hele tre bord ble solgt...ho,ho...Folk har "borddilla" og faktisk "stoldilla" også når jeg tenker meg om....for nå er jeg faktisk tom for stoler i butikken :)  Det betyr bare en ting....nå må det ut å jaktes litt igjen :)

  Et spennende proskjekt skal skje i ukene fremover og dette er faktisk et prosjekt jeg har tenkt å innvolvere dere i der ute i også....oh!!!Dette blir spennende kan jeg love :))))

                GUL & GOD KLEM VIBEKE

  0 0

  Så har jeg gleden av å dele med alle dere fine der ute, at det nå i nærmeste framtid vil bli produsert en
  VIBEKE DESIGN Årskalender ! Jeg har en god stund gått med ideen i magen og når oppfordringen fra en del av dere der ute har kommet om dette...har hjertet gjort et lite ekstra hopp...for det er jo bare så morro når andre tenker det samme som meg . Så derfor retter jeg en STOR takk til dere som har påvirket meg til endelig å ta steget:)))

  Prosjekt "Årskalender"ønsker jeg å dele med dere og vil gjerne involvere dere når bilder til enkelte måneder skal velges ut. Dette blir kjempe morsomt og litt "krevende"...siden det er endel bilder å ta av,ho,ho. Bilde arkivet mitt er nemlig gedigent !!

  Neste uke vil de aktuelle bildene som jeg ønsker hjelp fra dere om å velge ut bli presantert . Håper mange av dere ønsker å hjelpe til i vårt  fellesprosjekt :)) Snart nærmer det seg den årlige "jobbturen" og i år går den til vakre Pisa. Derfor blir det en pause her inne ...MEN når jeg kommer tilbake har jeg MYE å by på  :))))) Vi ses !

                                      KLEMMER TIL DERE ALLE FRA
                                           VIBEKE  

  0 0

                                                                                     1

  Så inviterer jeg til avstemming av valg av bilder til VIBEKE DESIGN`s ÅRSKALENDER !
  Noen av bildene til enkelte måneder er allerede valgt ut, men i dag ønsker jeg hjelp av dere der ute til kalenderens høstbilder. Månedene oktober og september står det altså mellom her. Det jeg ønsker du skal gjøre, er å skrive i kommentarfeltet hvilket du liker best.Du kan også sende meg en mail hvis du ønsker det, adressen finner du på bloggen. Så ser jeg hvem av bildene som får mest stemmer og bruker disse i kalenderen. Over ser dere første kandidat altså nr 1. Håper dere vil hjelpe...å så glad jeg hadde blitt da :) Velkommen inn i høsten med Vibeke Design :) 

                                                                            2

                                        3

                                       4

                                        5

                                     6

                                       7


                                        8


                                        9

                                       10

  Åhhhh! er jeg spent på hvem av bildene som blir stemt frem til de høstlige månedene i kalenderen....GLEDER MEG FOLKENS!!!!


  Neste runde for avstemming av bilder er DESEMER bildene.....å kjære tiiiid ingen lett oppgave... men med alle dere herlige der ute så vet jeg det blir bra :)                           KLEM VIBEKE 


   
   

  0 0

                                                                                           1
  Tuuuuusen takk alle sammen som ønsket å stemme fram sin favoritt i forrige innlegg, kjempe god respons både her, på mail og på facebook :) Disse stakk av med seieren NR 10 for september, og NR 2 ble for oktober. Kjempe fine valg begge to :) MEN nå vil jeg ta dere med på neste og siste runde i denne morsomme prosessen...nå skal det nemlig velges JULEBILDE i desember! Har du lyst til å hjelpe meg å velge ut et bilde av alle 16 julebildene jeg har lagt ut, skriver du en kommentar med din favoritt i kommentarfeltet eller du kan sende meg en mail.DA kjære folkens er vi klare for å velge bilde til Vibeke Design årskalender desember 2015 !


                                       2


  3
   
                                                                                              4
   


                                                                                               5
   


                                                                                               6
                                                                                             7

   
                                                                                               8


                                                                                                9

   
                                                                                               10

   
                                         11

                                                                                              12

   
                                                                                         13
   


                                                                                             14


                                                                                          15
   

                                                                                      16

                                                          NÅ er jeg spent....hvem vil det bli ???
                                                                KLEM VIBEKE  0 0
 • 08/18/14--12:08: Happy monday !!
 • TUUUUUSEN TAKK til alle som har stemt fram sine favoritter i Vibeke Designs årskalender !! Det ble virkelig noen fine bilder dere stemte fram og desember bilde ble NR 3 :) Suuuuper fornøyd med det valget jeg også og denne uken settes hele prosessen i gang. Virkelig spennende!!.. og tenk at NÅ skjer det....bare ved tanken kribler det litt i magen ,hi,hi:)

  Jeg kjente virkelig for noen solsikker i dag , det er lissom augustblomsten det :) Til de rustikke varene jeg nylig har fått fra AFFARI  passer de helt perfekt :)

  Svarte jernlysestaker og herlige stråvesker i stripete sort.....Blitt populære varer i butikken allerede :)  Knaggrekken over her er en gammel planke jeg fant ved sjøen flere år tilbake. I sommer fikk jeg en ide om å lage den til en knaggrekke når jeg kom over noen gamle håndspikkede treplugger. Fant disse hos en av mine favoritt antikkforhandlere i Strømstad, Logens Antikk. Der finnes det mange mange skatter :)
  Knaggrekken er malt med milkpaint fra Miss Mustard seed`s . Fantastisk maling som kan trylles med :)  I høst skal jeg trylle med flere møbler malt med nettopp denne malingen.
  Tenk at de satt å spikket slike i gamle dager... de er bare så søte og fine disse gamle trepluggene :)


  En gammel rustikk stige i HERLIG selskap med en haug av sinkbøtter fra Affari. Stigen er straks for salg i butikken :)
  Helt tilslutt må jeg bare TAKKE igjen....FOR noen skjønninger dere er der ute som har vist slikt engasjement ...Jeg er både ydmyk,rørt og veldig glad :)

  Ønsker alle en god ny uke !KLEM VIBEKE

  0 0

  Neste års september er det dette bildet som viser seg på Vibeke Design sin årskalender :) Det er visst flere der ute som er glad i  de varme fargetonene som sniker seg inn i høsten....:) Jeg elsker bare fargene denne årstiden har å by på og spesielt de røde-orange rognebærer er en FAVORITT!

  Synes de utrolig fine å dekorere med og bruker de mye både ute og innedørs i høstens dekorasjoner. Fryser gjerne ned en kvist også, slik at det kan brukes til julens dekorasjoner :)

  Deilige varme toner....:)      Jeg har en god venn som bor i Nevlunghavn, når man svinger ut til hennes vakre hus på denne årstiden er det dette fantastiske vakre treet du blir møtt av. På et besøk hos henne måtte jeg bare stoppe å forevige dette treet...Blir ikke mindre fint mot det lille sjarmerende uthuset her heller...:)


  Jeg tror det blir en tidlig høst i år, man kan se det allerede på trærne og man kjenner en deilig kjølig luft....ÅH! Jeg elsker denne årstiden og hos meg blomstrer kreativiteten ekstra mye når denne tiden kommer. Man kan sitte inne om kveldene å pusle å ordne...med et lite stearinlys tent (selfølgelig....nå er det høysesong for slikt:):) Ønsker nettopp deg gode fine høstdager i møte!

                                                    KLEM VIBEKE

  0 0
 • 08/24/14--11:03: Vakkert, gammelt & hvitt !

 •  Hei alle sammen !
  Her er jeg tilbake etter en fantatisk helg med god "skattejakt" og et meget godt besøk i butikken min i Brevik....så da kan ikke jeg gjøre annet enn å smiiile :) I dag viser jeg noen av skattene min her inne på mitt fortsatt så hvite kjøkken....trofast mot det hvite her inne jeg :)

  Gamle plansjer er noe det går mye av i butikken :) I går fant jeg også mange små botaniske kort, som jeg skal gjøre noe kreativt med nå i høst.....:)

  Den skjønne gamle kurven er gammel og kommer fra Brevik Kino :) Gøy å vite hvor ting man finner kommer fra og selfølgelig at det er lokalt...:)

  Denne sjarmerende lysestaken er fra Affari og i helgen ble jeg helt utsolgt på disse...ikke så rart...de er bare sååå herlige :)

  I helgen var det  Torg og garasjesalg i Brevik og jeg er alltid heldig når jeg besøker mitt favoritt utsalg hos Helga:) Der finner jeg det fine hvite stentøyet jeg er så glad i og alltid masse annet fint ....En sann fryd å besøke henne :)  En søt gammel hvit emalje kaffekanne ble også med...helledussen så søt sier nå jeg :)))

  Som sagt var det godt besøk i butikken på lørdag også, aldri har vi hatt så mange hyggelige og kjøpeglade folk innom....kjempe gøy! Ønsker derfor å takke mange av dere som var innom, det er så gøy å møte dere der ute og slå av en liten prat:) Fremover nå vil butikken kun være åpen på lørdager fra 11-14.
  Gleder meg til å ta fatt på høsten i butikken, for tiden planlegges det mye kreativt innhold på lørdagene fremover :)))
               
                            Strålende høstdager til 
                             alle dere gode der ute !
                                                  KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 08/27/14--13:09: Jeg går for GRØNT!
 • I sommer lagde jeg en blomsterkrans av gule og hvite blomster, den har siden den gang ligget å tørket og blitt supplert med lilla toner i dag.....Herlige sensommer farger sammen med favoritt fargen GRØNN!  Den grønne sjarmerende boksen er et funn fra helgens marked i Brevik..kjenner jeg blir bare glad av å se på den :)
  Enda en grønn skatt...men ikke gammel...den ser bare slik ut og kommer fra Home & Cottage..:) Den skal glede langt ut på høsten.

  En gammel stige har fått et herlig strøk i grønn milkpaint. Bøttene i sink er bundet fast i trinnene , det ble et kreativt og GRØNT blikkfang ved inngangen . Bøttene finnes nå i butikken og er en meget populær vare :)
  Nå er endelig prosjektet "Året rundt med Vibeke Design " i gang. Så i løpet av september har vi kalenderen her...SPENNENDE!!!Det ble jammen ikke lett å velge ut resten av bildene skal dere vite og endret litt fram og tilbake fler ganger...men nå er det gjort og jeg gleder meg nå bare til å se det ferdige resultatet:)))

                      GRØNN & SKJØNN KLEM 
                                  FRA VIBEKE

  0 0

  I sommer gjorde jeg et funn hos Skrot Tor nemlig dette gamle bordet...falt pladask når jeg fant det og siden har det gledet oss i hagen. Nå er det på plass ved inngangen vår og her skal det garantert skje kreative ting utover høsten :) Dagens innlegg byr videre på hva som er å finne i butikken denne helgen....gleder meg til å vise dere...Det er nå HØST i Vibeke Design butikken:)

  Herlige lykter ,flasker og bøtter...alt ferdig "rustet".. i sjarmerende stil . Finnes i butikken nettopp nå!

  Så tar vi turen ut i butikken, hvor rustikk står i sentrum. Gamle kurver,flasker og plansjer...og den gamle stigen er også til salgs....:)
  Retro bordet med stoler har vært et lite oppussingsprosjekt i den siste tiden...og det er faktisk ikke meg som har bidratt til dette...Her har nemlig min bedre halvdel deltatt :) Kjenner det er spennende med denne stilen i butikken også...Sorte nye industri lamper finnes også nå for å sette "prikken over ièn " :)  Denne vakre plansjen er bare et SYN...med sine farger og vakre utrykk. Stadig finner jeg meg i å stå å beundre den...nesten så man kan høre fuglene synge:)))
  Nå ser jeg fram mot en herlig helg, med hyggelig besøk i butikken, gode danske venner på besøk og Snipetorpmarked på søndag :) Dette blir en helg etter min smak:) Må den bli strålende for alle dere der ute også :)


                                       
                                       KLEM VIBEKE

  0 0
 • 08/31/14--12:57: Inspirerende dager !
 • Det har vært en herlig søndag med alle ting jeg liker...et lite oppussingsprosjekt er påbegynt, et maleri er blitt til og vi har besøkt årets Snipetorpmarked! Der er det alltid hyggelig å være , med masse folk og koselige salgsboder med alt fra mat til hjemmelagde sjarmerende ting. For to år siden var jeg her for første gang og den gang så jeg dette flotte huset jeg i dag viser bilder fra. Det var også slik jeg kom i kontakt med Ingunn, eieren av dette nydelige hus.

  I dag var vi så heldige å få bli med innenfor.....
  av denne skjønne gode dama, flinke kreative Ingunn sjøl !
  Huset er full av de herligste detaljer og Ingunn har funnet det meste i bruktbutikker...alt etter min smak med andre ord :)
  Gamle sjarmerende tømmervegger....og koselige sitteplasser.....
  omgitt av de vakreste skatter. Akkuratt som denne flotte gamle kisten !

  Små detaljer overalt ,med Ingunns søte ting :)
  Rett utenfor de vakre vinduene er det fullt av liv i gatene på Snipetorp :)


  Den herlige stilen til Ingunn er gjennomført både inne og ute....TAKK for alt det fine vi fikk se i dag Ingunn, kanskje vi kan komme igjen når julen har inntatt dette sjarmerende hus også...hi,hi :)
  Så over til Snipetorp markedet som åpnet det hele med et tog som går gjennom gatene... Den flotte mannen som går først er "vekteren" Karsten , som faktisk er mannen i det skjønne huste vi nettopp var inni :)

  Den gamle og utrolig søte brannbilen tilhører Telemark Musem og i dag fikk folk ta den i nærmere øyesyn :)

  Kreative venner var på plass med herlige hjemmelagde ting !
  Bare å gå i slike omgivelser er så inspirernde og hyggelig...Takk for i år Snipetorp, vi er på plass igjen til neste år også :)

                                        KLEMMER OG GOD NY UKE ALLE SAMMEN !!
                                                                          KLEM VIBEKE

  0 0
 • 09/03/14--09:57: Hello September !
 • Så er vi kommet til den herlige måneden SEPTEMBER og for en nydelig årstid vi er inne i nå...
  Her jeg bor er det fortsatt godt og varmt og frukttrærne bugner av de deiligste frukter. I vår egen hage er det ikke stort å skimte av den slags...i år har vi kun fått ET eple på vært  lille epletre...som i fjor hadde over 40 ! På søndag var vi en tur på Snipetorp som dere vet, og en av de få tingene jeg fikk med meg derfra var disse eikenøttene,hi,hi....Da vi parkerte bilen sto vi under et slikt tre...og jeg måtte bare ha med meg disse dekorative nøttene..De kan jo brukes til så mangt....som i en sensommer/ høstelig fruktdekorasjon :)))

  Litt plommer (som smaker himmelsk nå for tiden :),pærer og noen skjønne eikekvister . Finnes ingen fasit på hvordan man lager en dekorasjon...her er alt lov sier nå jeg :)))
   En gammel stor tråsnelle var også en av tingene som ble med hjem fra Snipetorp :)
   Bare en liten kvist i seg selv kan pynte svært mye opp....og sammen med yndig rutete og stripete blått...ja damen her kan kjenne at hun LIKER det veldig godt :)
  I dag har jeg lyst til å vise dere mitt seneste oppussingprosjekt, et vakkert gammel bokskap ! Skapet er kjøpt hos Bergsbygda Brukt & Antikk ( finnes på facebook ) . Takker igjen eieren David som transporterte skapet helt fram til døra vår og bærte det inn i garasjen....det kaller man fantastisk service :) Denne gangen skulle jeg ikke male hvitt men grått...og mulig en ny favoritt har vokst fam her nå...For jeg bare elsker grå fargen som vi fant hos Gunvor hos Christoffersen. Fargen heter :ASCOTT og er en "Lady supreme finish" maling. Faktisk en veldig god maling å jobbe med .
   Det ble ingen lett oppgave å fotografere dette skapet, siden det står klemt inn i en bitte liten gang...men håper dere får et inntrykk av hvordan det ser ut....


   En varm gråtone som vil passe de fleste tekstiler som kommer inn...for hos oss har det gått fra bokskap til linskap :) September er blå her inne akkurat nå :)   Og slik så det ut før jeg satte i gang med forvandlingen....Et helt nytt skap ble det som skal få glede oss lenge :)
   De vakre tekstilposene samt den rutete duken er fra Home & Cottage...de fleste tekstilene våre kommer derfra .                                NYYYYDELIGE september dager ønskes dere alle og neste gang er jeg tilbake med spennende nyheter.. (Er såååå morro å være litt hemlighetsfull :)))

                                                            KLEM VIBEKE

  0 0

  I dag følte jeg virkelig for å skape noe....så rett etter jobb i dag tok jeg med meg Nure på en tur til et sted jeg liker godt å være...der tankene får lufte seg litt og kreativiteten får påfyll .. Der fikk jeg samlet inn naturmatriale som de små villeplene...og masse annet som helt sikkert kommer til nytte i dagene fremover...:) Alle blomstene jeg har brukt i dagens innlegg er fra hagen, bortsett fra de vakre rosene da...de er fra mine venner i Danmark ,som vi var så heldig å ha på besøk forrige helg .

  Jeg må også i dette innlegget bare få fortelle hvor mye responsen fra alle dere der ute betyr...Det er virkelig rørende å oppleve slikt og for ei som lever med følelsene på utsiden av kroppen,varmer det hjertet helt ufattelig til tider....vakre tilbakemeldinger her inne og på facebook, lange fine mail fra både i innland og utland....Å kjære tiiid ..så mange godhjertede ,varme og vakre mennesker det finnes der ute - 
                              TUSEN TAKK!!
  Så til dere alle ...her er et langt og frodig innlegg av sensommerens blomsterprakt!  I helgen er butikken åpen som vanlig fra 11-14 ,så velkommen innom du som tenker å ta turen til Brevik:) Lovte å komme med litt nytt om Vibeke Design også...og det er at i oktober skal jeg holde en Inspirasjonskveld ! Min aller første faktisk :))) Mere om denne kvelden skal dere få mere info om senere...kjenner det blir SPENNENDE :))))
                                               GOD HELG ALLE SAMMEN !
                                      KLEM VIBEKE


  0 0
 • 09/10/14--13:13: Naturlige detaljer !
 • Som dere vet er jeg veldig ,veldig glad i naturmatrialer og  i månedene fremover er det nå høysesong for NATURLIG DEKORERING hos meg :) Jeg bruker gjerne det jeg finner i hagen, skogen eller ved sjøen. Helt fantastisk er det å finne alt man trenger -rett utenfor døra vår...og helt gratis ! I dag har jeg laget en krans av tørkede små hortensiablomster. Så søt og dekorativ og veldig lett matriale å jobbe med. Ble faktisk overrasket over at blomstene var så robuste å jobbe med, selv i denne tørkede tilstanden :) I har jeg tatt bilder med kanskje min mest "shabby"stol...den er fortsatt i "tenkeboksen"om den skal pusses opp eller bare være sånn,hi,hi :)  Med ståltråd er de små tørkede kvistene bundet fast til denne hjertekransen...litt drysset det jo, men da kan man jo bare bruke restene på andre måter...som vist litt lengere ned her :)  I en søt liten skål kan naturmatriale som dette bli den skjønneste dekorasjon !

  Jeg får ofte tilbakemeldinger på at det ser ut som jeg koser meg når bildene til innleggene tas...og det er så riktig som det kan bli :) Jeg synes fotografering og styling er noe av det mest kreative og morsomme jeg gjør. Det resulterer også i MASSE bilder ,klarer rett og slett ikke å stoppe noen ganger...Som i dette tilfelle....:)  I dag har jeg hatt spennende besøk i butikken...butikken er blitt brukt som kuliss til en fantastisk bok som kommer ut til jul:) Av hvem og hva boken skal innholde skal jeg fortelle dere senere. Veldig morro at de ønsket min butikk som rekvisitt, og artig å følge prosessen fra denne siden også :)

                                                         KLEM VIBEKE


  0 0
 • 09/14/14--10:08: Luksusdager som dette.....
 • Å JAAAA TAKK flere dager som dette.....:))) En hel dag man kan fylle med det man liker aller best å gjøre ,laaang frokost med familien, jobbe litt hagen, lage god søndagsmiddag, male og pusse på et lite prosjekt med god musikk på øret og sola som varmer i kinna....en luksusdag kaller jeg det :) I dag viser jeg dagens prosjekt, et aldeles sjarmerende gammelt bord som jeg har milkpainted og pusset slitt. Bordplaten er beholdt orginal med sin vakre patina. Understellet var malt brunt og ble litt dystert for min smak. Så derfor valgte jeg å gi det en liten opptur med hvitt :)
  Det som er så fint med denne malingen er at det går så lett å pusse den slitte effekten fram. For å få den effekten jeg har gjort her må man pusse med lett hånd...kan fort ta litt for hardt i og da forsvinner malingen lett og jeg vil ikke ha det for grovt slitt.  Det vakre bordet kan komme for salg i butikken nå i høst, så da gjelder det bare å følge med hvis dette falt i smak hos deg :) Bordet er funnet hos David med Bergsbygda Brukt & Antikk.
  Så tar vi en titt inn i butikken igjen,hvor dette vakre bordet med sine skjønne taburetter bare står å venter på et hjem å glede......:) Flere har vist interesse.. men de venter nok bare på de rette:)

   Hadde jeg hatt små barn i huset nå hadde dette passet perfekte å sitte å pusle med noe kreativt ol...Eller på det skjønneste lille kjøkken hadde dette gjort seg....Ja får jeg ikke solgt det får jeg spare det til barnebarna i fremtiden (hvis jeg er heldig å få oppleve å få noen...:). Søndagsmiddagen i dag besto av "Høstsuppe" men masse gode grønnsaker og deilig saltkjøtt.....Fantastisk mat som hele familien nøt av..her blir det suppe til kvelds også :)
  Kjære alle sammen, tusen takk for deres fantastiske tilbakemeldinger her inne , på mail og facebook .Vet jeg skrev dette for ikke lenge siden men synes det ikke kan sies nok jeg. Dere gjør meg bare så ydmyk, veldig glad og varm i hjertet. Nye følgere kommer også stadig til her inne, masse velkommen ! Så  heldigvis hadde ikke alle" rømt" til Intagram....:)Så da fortsetter jeg bare som før for på instagram har jeg ikke planer om å begi meg til ennå. Synes jeg har nok å følge opp her inne og sparer resten av tiden min til kreative syssler. Håper alle dere henger med i tiden fremover også, for det er jo der inspirasjonen ligger :)

  Ønsker dere deilige september dager ! Klem Vibeke

  0 0
 • 09/17/14--10:37: Gyllen høst
 • Vi har NYDELIGE høstdager her nå,med varme og gyllene toner som melder sin gledelige ankomst...Det er jo det som er så fantastisk, høstens egen fargefest ! For en stund siden fikk jeg tak i gamle botaniske trykk som jeg nå har fått samlet i gamle rammer...Trykkene er fra en gammel bok.Lengere ned i innlegget viser jeg en liten samling av disse :)

  Herlige fargenyanser......:)

  Gyllene og gule plommer i et lystblått norgesglass, kan være ganske dekorativt synes jeg:) Smaker himmelsk gjør de også :)

  Har bare lagt min elsk på denne gamle tråsnella....finner meg stadig i å pynte opp med den..det har dere sikkert skjønt...så mye som den vises her:)  Gamle rammer er jo bare så sjarmerende og jeg jakter stadig på flere på mine runder...:)
  Under trappen har jeg samlet en liten samling av botaniske trykk i gamle forskjellige rammer. Alle rammene er funnet hos Skrot Tor.

  I dag fikk jeg levert nok en skatt på døra av Bergsbygda Brukt & Antikk.. I løpet av noen dager skal skatten av et linskap få et strøk med en vakker grånyanse. Så kanskje det står klart i butikken på lørdag for salg ? :))) Vi får se hva vi rekker....:)
                                        

                                             KLEMMER VIBEKE

older | 1 | .... | 17 | 18 | (Page 19) | 20 | 21 | .... | 36 | newer