Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | .... | 10 | 11 | (Page 12) | 13 | 14 | .... | 36 | newer

  0 0
 • 10/28/13--13:37: Juleutstilling 2013

 • Så er datoen satt for årets JULEUTSTILLING ! Det blir søndag 24 NOVEMBER
  FRA KL 12- 15. Adresse for dagen er Ravneveien 13,hvor vi åpner opp underetasjen og holder været vil det også skje ting ute på hage"tunet" vårt. Syntes som sagt det var veldig koselig å møte mange av dere på sommerutstillingen, så det fristet til gjentagelse. Synes det er så koselig å se hvem som reiser avgårde med maleriene mine og selfølgelig slå an en prat med dere herlige folk som tar turen hit :)

  Masse nye bilder er blitt produsert for årets utstilling og flere er underveis. Det blir nok mye hvitt og grått i  år også, men nytt for året er nok bruk av litt røffere matrialer i bildene..Kan ikke si annet en at jeg KOOOSER meg om dagen.Trives veldig godt når jeg får være kreativ på denne måten :)
  Klart det blir kremmerhus i år også..:)

   Spørsmålet som kommer hvert år er" Skal du ha de brente mandlene dine "? Svaret er Å JADA !Ingen utstilling uten :))))  Mere info vil komme underveis med smakebiter av malerier  og annet som dukker opp denne dagen.
  Håper mange av dere kjenner for å ta turen denne søndagen, og  jeg må si jeg gleder meg masse til å gjøre denne dagen så fin og julekoselig for dere alle.

                                     KLEMMER VIBEKE


  0 0

  Ja nå høres det vel ut som jeg er ganske" full av meg selv"...men litt stolt av meg selv er jeg i dag:) I dag har jeg nemlig gjort noe jeg aldri har gjort før og kanskje aldri trodd at jeg skulle gjøre heller....Jeg har laget disse never stjernene helt selv, med spikkekniv og stor saks ! Muligheten for å gjennomføre dette kan jeg nok engang takke en av de fantastiske følgere mine. For ikke så lenge siden fikk jeg spørsmålet av ei herlig dame, om jeg ville ha noe never som jeg kunne "leke"meg litt med...selfølgelig ville jeg det,men var jo ganske så usikker på om jeg fikk til noe...MEEEEN..  så vet man ikke om man klarer... før man har prøvd:)
  Neveren har ligget en god stund i vann ca tre dager, for å myke den opp og for at den skulle bli lettere å skjære i . Tegnet først opp mønsteret på baksiden , også klippet jeg med en stor og ganske skarp saks etterpå. Stjernene må ligge en stund i press, ellers krøller de seg lett.
   Det ble både stjerner og hjerter denne gangen, og mye blir spart til videre pusslerier når desember setter inn. Dette var gøy å leke seg med og er akkurat så rustikk som jeg liker det...Ikke spesielt vanskelig heller..men utfordringen her er tålmodighet..Noe jeg kan ha litt problemer med,hi,hi..men denne gangen gikk det ganske greit :)
   Fant en gren ferdig "mosert" i dag,klart den må brukes til noe kreativt.
  En fantastisk høstdag har vi hatt i dag,og Nure og jeg fikk oss en herlig tur i skogen. Mosesankingen er virkelig igang ...:) Nå går nesten all ledig tid til maling av malerier og snart er det vel tid for å gi dere noen "smakebiter" på årets julekolleksjon :)

            "Klapp på skuldra" KLEM FRA VIBEKE

  0 0
 • 10/31/13--22:23: Velkommen November !
 • Så går vi inn i November. En måned fyllt  med kreativitet for min del og sikkert for mange av dere også. En måte å være kreativ på går også ut på å ta seg en tur ut i skog og mark for å samle inn masse herlig naturmatriale.Kongler er et av mine favoritt naturmatriale. De brukes helt fra tidlig høst og er med helt til våren i mine dekorasjoner.


  Bare ved å legge en "gjeng"med søte lerkekongler på et gammelt fat på denne måten, kan være ganske så dekorativt.

  Finnes så enormt mange måter å bruke disse brune rustikke små på..


  Jeg tar ofte med med meg grantrekongler med hjem fra skogen. Da er de ofte lange og smale,men tar du med de inn og lar de få tørke litt ,åpner de seg opp og blir herlig "lubne" som dette.  En herlig mix synes jeg...rutikk frukt, gammel trekasse,gran og KONGLER!

  Et gammelt vaskevannsfat med kongler kan også bli en fin dekorasjon i seg selv :)

  En herlig helg står for tur og den skal bli kreativ både på den ene og andre måten for min del. Lørdag skal det bli photoshoot med "Gammel Kjærlighet" sin julebutikk..trenger jeg å si jeg GLEDER meg,ho,ho...Snille og gode Sjoukje skal også ha med seg deler av julebutikken sin her hos meg søndag 24 november.Gleder meg stort til det :)

          Riktig god GOD helg alle sammen!Klem Vibeke

  0 0

  Med årene har nok smaken forandret seg litt hos meg og sansen for den herlige og friske kombinasjonen RØDT & HVITT er blitt en klar favoritt hos meg.


  Her er en god blanding av norsk, fransk og svensk stil. Kannen er fransk og kommer fra "Gammel Kjærlighet. Det gamle kopphåndkle med monogram er fra Sverige og den gamle Egersund bollen med svibler, villepler og mose er norsk. Sukkerkrukka er også norsk og kommer fra Gammel Kjærlighet . Svibler er en allergiblomst og jeg reagerer på disse, men det er bare når det står i full blomst. Når de når det punktet setter jeg de inn på et rom som ikke jeg oppholder meg så lenge av gangen....Ja så glad er jeg i disse herlige små at jeg MÅ ha de, får jo ta med at jeg hører ikke til den mest ekstreme allergigruppa heller..heldigvis:)

  Eplekransen står like fin ennå...

  og eplene har skiftet farge..
                                til en fantastisk varm gyllenrød farge.

  TAKK ALLE SAMMEN! For de skjønneste og gode tilbakemeldinger dere gir, jeg føler meg så heldig som har verdens fineste følgere.GOD NY UKE! KLEM VIBEKE

  0 0
 • 11/04/13--09:18: Ta høstfargene inn !

 • Vi går inn i den siste rest av høsten nå, for om ikke lenge setter kong vinter inn her i Norge.
  Å FOR en høst vi har hatt ,med gode tempraturer og fantastiske farger.
  Aldri har høstfargene inspirert meg mere som i år, og dette har påvirket interiøret betraktelig her hjemme...Varme toner har tatt plass i form av kurver og tekstiler både her og der,og idag er vi i stua...foran vår gamle kakkelovn. En lun og meget behagelig plass å være når ruskeværet herjer utenfor vinduene.

  Ikke så mange blader igjen på trærne her nå,vinden har virkelig herjet den siste tiden...men jammen fikk vi ikke samlet oss en "bukett"...
   Virkelig store planer hadde jeg om å få heklet meg et høstteppe denne høsten..MEN det ble det ikke noe av denne høsten. Vi får ordne det til neste år. Men garnet har jeg hatt fremme, for fargene er så inspirerende :)


  Yndligs skinnfella til Nure....han går nesten i ett med den.. lille hvite pelsdotten:)

  Slik blir det noen få uker til....for om ikke lenge så smyger julen seg inn her...Oj, oj ,oj ,så fort det går nå...og MYE skal skje i ukene fremover....
  Kan ikke si annet enn at jeg GLEDER MEG!!!KLEM VIBEKE

  0 0
 • 11/06/13--12:46: "Min svakhet."
 • For hvitt stentøy er bare blitt større og større med årene. Egentlig har jeg vel nok nå...MEN så dukker det stadig vekk  opp noe på min vei...som "MÅ "bli med hjem:)

  Å jo eldre og mere falmet med et lite hakk eller sprekk jo BEDRE synes jeg.
                                      SJARM kaller jeg det:)
  Snart skal det fylles opp med glasskrukker på kjøkkenhyllene her....med de deiligste julegotter:)))
  Er så glad for at vi fikk laget oss disse hyllene. Gir virkelig et landelig preg på kjøkkenet.


  I dag har det  skjedd noe veldig koselig..:) Renate med den fantastiske nettsiden Dream home decorating ,gjorde et intervju med meg for bare noen dager siden og i dag kom resultatet. Makan til flott omtale har jeg aldri opplevd...jeg blir både glad,rørt og ydmyk altså :) Hun har virkelig gjort en omfattende research av bloggen. og alt er meget profosjonelt utført:) Har du lyst til å få med deg dette intervjuet ,søker du bare på"SCANDINAVIAN" og lengere ned på denne siden finner du det. Bloggen ville desverre ikke samarbeide i dag,og linken til dette ville SELFØLGELIG ikke legge seg til....Typisk! 
                                        KLEM VIBEKE

  0 0
 • 11/08/13--12:11: Rustikk i grønt & skjønt
 • Jeg har en plass i huset som jeg aldri blir helt fornøyd med og det er under trappen i gangen/hallen vår..Der har det vært prøvd ut mange forskjellige ting..Men nå har det faktisk stått slik en god stund og det er vel fordi at jeg er fornøyd da..:) Her er det nå en samling av noen av mine gamle "skatter"i favoritt fargen grønn. Den gamle plansjen er også med på å gjøre kroken lun og koselig:)
  Oliventreet mitt er det fortsatt liv i og runder snart to år...har aldri skjedd meg før....Får håpe vi klarer å holde liv i det denne vinteren også.
  Denne gamle svenske boksen er et av mine nyeste funn, å kjære tid...er blitt sååå glad i den. Ideene er mange når det gjelder juledekorasjoner oppi denne skal dere vite:)))


  Samme saker i et helt annet lys...og de herlige grønntonene forandrer seg med en gang:)
  Denne planten "Pletter i luften " plantet jeg i denne gamle kaserollen nå i våres og makan til trivsel den har vist...gamle kaserolller kan altså gjøre nytten sin til dette også :)

  Det skal roes helt ned denne helgen med bare kreative syssler, så kjære helg... varmt velkommen!! :)
  Riktig GOD HELG alle sammen! KLEM VIBEKE

  0 0
 • 11/11/13--05:04: En vakker kombinasjon!
 • Ja jeg sier det igjen...ingenting er så vakkert for meg som hvitt gammelt porselen,grønn mose,hvite svibler...og med små lerkekongler...ja da er jeg fortapt:)) Så da er litt fortapt i dag da:))...og med min nyinnkjøpte gamle tallerken bak her, ble det et stillben jeg virkelig kan stå inne for:) Joda jeg begynner nok å "flørte" litt med julen her snart nå...tror jeg faktisk er "sen"i år i forhold til i fjor...
  Men denne kombinasjonen her er en "vente dekorasjon", som lyser opp en litt grå november dag..blir nok noen av den varianten her på bloggen frem mot desember...:)


   Den gamle tallerken er fra Gammel Kjærlighet og er nydelig grå/ blå.
   og mot et slitent sølvplett fat er det bare lekkert mine øyne.....
  Gamle lysholdere har fulgt meg en stund og disse er fra Tyskland. Utrolig søte og når de ikke er i bruk ligger de fremme til å beundre.

  De små stjernelysholderene fant jeg hos Skrot Tor.
   Hjo,hoj...her er det risiko fotografering ute å går...er jo allergisk mot disse skjønnheter vettu...
  Jeg gir det et forsøk i år også, så nå som de er i ferd med å bryte ut får vi se hvor lenge vi kan ha de inne....


   Formen er litt bakpå om dagen men jeg vet jeg kommer meg snart til hektene igjen...har absolutt ikke tid til å være tufs...Denne uken kommer innblikk i årets julekolleksjon som har vokst seg ganske solid de siste ukene,kan vel røpe en ting...og det er at tema STJERNER er ganske så dominant i år:)

  Malerier og en skatt jeg har ønsket meg leeeenge kommer denne uken på bloggen.Gleder meg til å vise den fram på sin vakreste måte,nemlig i "juledrakt".....Så da går vel "pangskuddet" for JULEN også her på Vibeke Design:))) Vi ses alle sammen!
                               KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 11/13/13--06:28: Årets smakebit.....


 • Så kommer årets smakebit av Vibeke Design sin juleutstilling 2013. Årets utstilling har jeg kalt
                                                  "STJERNESKINN".
  Grunnen er nok ganske åpenbar når du får et glimt under her,i år går det nemlig i stjerner:)

  Mange ulike varianter i form og størrelse. Stjerner har jeg malt de siste årene,men når jeg begynte med disse for tre år siden var det ingen som virket så interessert i disse stjernebildene...helt til i fjor...da tok det av....Håper selfølgelig at det er noen som liker det fortsatt...:)
   Selfølgelig skal det bli sommerfugler i år også....mange faktisk:))) Kremmerhusene har jeg stor glede av å lage, de er så koselig å pynte om med litt julesnop eller naturmatriale oppi. Fine å gi bort også:)

  Nytt for året er salg av lerkekongler ! Ja du hørte riktig....Jeg har i flere uker samlet og "pleiet" disse herlige kvistene, som jeg vet er vanskelig å få tak i for enkelte. Derfor skal disse legges ut til salg,både hele kvister og bare kongler kan du få med deg denne dagen :)


  Helt klart at det gjenstår litt før utstilling,men jeg føler at jeg er i rute så langt....dukker jo alltid opp noe i siste liten...:)
  Før jeg avslutter her  i dag ønsker jeg å dele dagens store oppmuntring som jeg fikk fra Nina med DETTE innlegget om Vibeke Design i dag....denne dama gjør meg bare helt stum.... glad og veldig veldig rørt:)
                                                        KLEM VIBEKE
  0 0

  Ja nå har jeg ventet leeeenge synes jeg....og nå går det rett og slett ikke lengere..Så alle sammen Velkommen til JULA her på Vibeke Design. Vi begynner det hele med en skatt jeg har hatt lenge på ønskelisten min. Heldige meg fant dette franske gamle stativet hos min venn Sjoukje med butikken Gammel kjærlighet.

  Gamle skatter i selskap med epler,granbar,mose og kongler...ja da er det JUL for meg.....:)
   Stativet blir å se masse i tiden fremover , dette kan nemlig pyntes på flere måter...i dag er det kongler.
  Herlig gammelt og rustikk ....akkurat som jeg liker det:)


  Disse pottene kjøpte jeg ferdig patinert hos Hannas Skafferi ,vakkert, VAKKERT !spør du meg...Tror ikke det var helt meg for noen år siden dette....men MYE har skjedd med smaken min de siste årene:) Veldig glad er jeg for det :))))

   Stjernene er gamle og har hatt dem liggende i mange år..blir ikke lei av stjerner jeg med det første...:)

  Tilslutt må jo den nye fanakofta få bli med,tror jeg kommer til å flytte inn i den nå i tiden framover...Det er selfølgelig min flinke svigermor som har vært på ferde igjen:) Ser dere den lille taggete kanten på armene nederst? Syntes det var en søt liten detalj :) Dagen skal tilbringes i skog og mark,det skal nemlig samles inn granbar til julepynting utendørs. Vi har en stor portal som skal kles innen neste søndag...så her er det bare å henge i :) Riktig god lørdag alle sammen !
                                                       KLEMMER VIBEKE

  0 0

  Vi "sparket det hele igang" med omganssyken her vi faktisk.....Grøss og gru...grusomme greier...MEN nå er det over og vi kan igjen rette oppmerksomheten mot JULA . Ja det var i fjor det hele begynte med rød og hvit jul her i huset...eller dvs jeg har hatt det før også for maaange år siden ,men etter bare å hatt helt hvit jul begynte jeg igjen å flørte med rødt og hvitt. Å så godt det var og rødt har jeg jo også lært meg til å bli glad i om sommeren også...Rart hva ting kan vokse på en:)
  Mine gamle svenke lin kjøkkenhåndkler brukes som dekorasjoner her i huset...Synes de er så vakre og tenker alltid på hvem som kan ha gjort seg flid med disse en gang for lenge ,lenge siden. Disse har jeg vært så heldig å få tak av en god venn av meg som bor i Sverige.

  En gammel engelsk rød syboks fant jeg i fjor hos Skrot Tor. Fantastisk skjønn liten og sliten sak,som gjør seg godt med kongler.

   Juleteppene er jo dekorasjoner i seg selv...(tekstilgal som jeg er...),men de skal nå brukes flittig ute også:)


  De gamle saftflaskene etter oldemor kommer frem hvert år på denne tiden også,og da i form av lysestaker:) Ja jeg sier det igjen...ting kan brukes til så mangt :)))
  Denne uken gjør jeg de aller siste forberedelser til året juleutstilling her hjemme. Det begynner å bli jul rundt husveggene og inne gjøres små finesser som skal gjøre rammen rundt det hele KOSELIG...for det er jo det jeg ønsker at folk som tar turen innom skal få et inntrykk av:)) Vi ses snart igjen!
                                                 KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 11/19/13--21:44: Julens tekstiler i rødt!
 • Siden vi nå er litt inne i den røde og hvite julestilen, byr jeg på en liten titt av årets juletekstiler her hjemme.På en av sine turer til Nederland fant Sjoukje med butikken Gammel Kjærlighet gammelt franskt linstoff....åååå! har stått høyt på ønskelisten min det..å jammen fikk jeg sikret meg litt når julebutikken hennes åpnet for ikke så lenge siden:) Det er det dere ser over her hvor den gamle emaljekannen står...ellers skimtes det herlige stoffer fra Panduro og Stoff & Stil i kurven.

  En herlig julekombinasjon dette,og de rødstripete putetrekkene brukes både til jul og sommer:)

  Av disse herlige stoffene har det blitt sydd juleputer som skal få pryde både her og der når desember melder sin ankomst:)
  Nederst er et gammelt stoff fra IKEA,stripete/lin og stjerner/lin er fra Stoff & Stil . Mønstrete i rødt og hvitt og striper kommer fra Panduro.

  Masse MASSE på programmet idag...den skal virkelig brukes godt! Det nærmer seg veldig utstillingsdagen nå...Husk!! Søndag 24 nov fra 12-15. Lurt å være tidlig hvis du ønsker å se utvalget, av erfraring kommer det mest folk den første timen og da forsvinner endel :))
  Ønsker dere alle en strålende onsdag ! KLEM VIBEKE

  0 0
 • 11/20/13--21:44: MYE har skjedd siden...

 • Tenk nå er det gått to år siden Bolig Drøm lagde julerepotasje fra vårt hjem. Gøy er det å se hvordan det var den gang...for det har da skjedd noen forandringer her siden den gang...Noen steder veldig mye og noe har stått "stand by"...mulig vi må gjøre noen endringer der inn i det nye året:)))) Lysten min er nå der,så får vi vel se om andre her hjemme tenker det samme...(akkurat det må det nok jobbes med tror jeg..kremt...)
  Men en ting som har vokst på meg er jo at bruke ENDA mere naturmatriale inne og ute ved juletider og i det gode selskap med gamle skatter...ja da er jeg i mitt ess:)
  Ikke mye rødt å skimte her......bare et lite eple faktisk:) Der har jeg jo også forandret meg endel, rødt er blitt en stor del av jula igjen for meg...heldigvis:)
  I fjor startet jeg nemlig "flørten " med rødt igjen...Kjenner det gjør meg bare GLAD!  Ja der ser dere det selv.....ikke bare HVIT jul her lengere nei...ho,ho...:) Nei mere RØDT og mere Rustikk har det blitt nå...og jeg har på følelsen at det blir sånn en stund.......  Dette var julens kjøkken for to år siden...mulig det er favoritt bilde fra hele repotasjen. Liv har fanget et godt lys og fått en fin vinkel her synes jeg, også et bilde fra fjorårets julekjøkken....
  Så gjenstår det bare å se hvordan det blir i år....foreløpig ingen planer om hvordan det skal se ut...det kommer når den virkelig julefølelsen har satt seg :)
  Ønsker alle en strålende torsdag og vil også få takke for deres utrolige koselige tilbakemeldinger...det er da bare fantastisk hvor fine og gode ting dere vil dele med meg....TAKK til hver og en av dere!
                                                  KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 11/21/13--13:38: Hjemmelaget jul
 • I månedens utgave av "Magasinet "(Bamble,Notodden og Øvre Eiker ) skriver jeg og viser bilder av hjemmesydde julestrømper og husets julekalender.Her kommer en smakebit fra magasinet og orginal bildene bak reportasjen!
  En hjemmelaget adventstake er også tatt med...Alt av gjenbruk og naturmateriale:)
  Her byr jeg på de "orntlige" bildene fra adventskalenderen vår,som består av en gammel rekved planke.Den pynter jeg med små bambier med jentene våres navn på og små juleornamenter, alt er festet med kitt slik at dette tas lett av når kalenderen pakkes ned....Det som er litt kjekt da er at planken kan brukes til andre ting :)
  Å jada....her i huset har tilogmed bikkja sin egen julekalender......Opphenget til hans kalender er en slik man hadde over nakken å bærte vannspann med..Fant den hos Skrot Tor og tenkte den kan vel brukes til mangt...ikke visste jeg det skulle bli opphenget til en julekalender...og da til en hund:)
   Stjerne papiret er fra Søstrene Grene og gråpapir med mønster er fra Home & Cottage.
  Er langt fra ferdig med gavene til årets kalender ...har hatt fokus på noe helt annet en god stund nå....Så neste uke DA må den ferdigstilles :)
  Så var det julestrømpene da...både til to og firebeinte.....:)
  Skal si det var herrrlige lukter inni her.....og lenge etter strømpa var tom måtte det letes enda litt til....det kunne jo hende det dukket opp en liten gobit til....:)


   Det var virkelig gøy å sy disse strømpene av ullstoff, dekoren er i grov filt som jeg har brodert. Litt vanskelig var det å brodere pent på slikt stoff,men det hele ga strømpene et rustikk preg :)
  Det pusles og ordnes litt her nå, en av de siste tingene jeg har gjort nå er å brenne mandler..
   I disse posene skuler det seg skummelt gode brente mandler....og det kan hver og en som kommer til søndag få kjøpe med seg hjem :)


  Så er det snart helg og neste gang jeg er innom
  kommer det bilder fra årets juleutstilling, som nå snart er helt KLAR
  til å ta imot glade og juleklare folk på søndag.....GLEDER MEG!!

  Vi ses !KLEM VIBEKE


  0 0

  Så er vi KLARE for årets JULEUTSTILLING her i RAVNEVEIEN 13 i Porsgrunn...både utvendig og innvendig er vi så klare som vi kan bli, til å ta imot folket i morgen :)
  Som vanlig koooser jeg meg med å lage rammen rundt, så velkommen inn til årets første titt.......

  Her finnes det over 60 malerier å velge i nå......synes jeg har et bra utvalg i år :)  Så gjenstår det bare å si...
  VELKOMMEN ALLE SAMMEN!
  Søndag. 24 nov . fra kl 12-15!
  KLEM VBEKE   0 0
 • 11/25/13--09:55: Takknemlighet i hjertet!
 • Så var årets juleutstilling over for i år og igjen sitter jeg med TAKKNEMLIGHET i hjertet..for så mange skjønne,gode og positive mennesker man møter på en slik dag er bare en heeelt fantastisk opplevelse. Litt rar og tom følelse når noe er over som dette , man har jo jobbet noen måneder for å få det til. Så i går kveld tenkte jeg..."ja hva skal du finne på fremover nå da tro?"Tok ikke lang tid før jeg fant svaret... HALLO!!! Nå begynner jo den mest kreative og kosligste måneden av de alle snart...helt umulig å IKKE klare å finne på noe å gjøre fremover da :)) Ei av de gode og skjønne jentene som var innom i går hadde laget det skjønneste hjerte til meg ...Med en like skjønn hilsen på.."Takk for at du gir så mange hverdagsglede" . Varm i hjertet og tårer i øyekroken kom da....TUSEN TAKK Lisbeth..DU er bare fantastisk GOD!
  Har du sett så skjønt da ? Hvitt og tovet..og med vinterpynt skal det få henge på veggen å GLEDE meg langt inn i desember....:)

   Snøbær, lerkekvister (som faktisk var veldig populært i går...:) og granbar...vakkert synes jeg :)


   Vakreste juleblomsten jeg vet om er HVITE AMARYLLIS og her står de bare å viser seg på det vakreste..
   I en gammel brødboks fra "Gammel Kjærlighet". Sjoukje og Thalita sto også her i går med gamle skatter og nydelig bakeverk.Utrolig koselig å samarbeide med de to flotte jentene:)
  Ikke mange bilder jeg rakk å ta under utstillingen i går , jeg hadde jo noen herlige folk å ta meg av :))))
  Men Thalita fikk vi knipset der hun sto å skinte så blid mot alle som kom :) Ei flott og veldig flink jente som kan bake all verdens deiligste kaker:)

  Ny uke nå alle sammen...og jeg vet hva jeg har å gjøre...
  bli ferdig med husets julekalender...:)
  KLEM VIBEKE  0 0
 • 11/27/13--08:47: MYK& GOD julestrikk
 • Jeg ELSKER strikkede votter..de er som små kunstverk for meg de.Med årene har jeg fått meg et lite "lager"..er tilogmed blitt så "jålete"at jeg har votter til flere årstider nå..,ho,ho og for ikke så lenge siden fant jeg disse vakre vottene i Dovremønster på en strikkeutstilling...Ja jeg var helt fortapt både mønster og farger sa JUL til meg..

  Skjønne detaljer...er det rart jeg MÅTTE ha de :)

   Så er det litt av mitt røde og hvite "julestrikk" ..som brukes flittig gjennom november og desember måned:)
  og som dere vet er det ikke jeg som strikker dette...neida jeg har jo verdens snilleste svigermor som elsker å strikke ...så det hun som tar seg av det :) Ja jeg vet jeg er super HELDIG !
  Håper alle har deilige siste november dager....nå begynner det jammen å nærme seg favoritt måneden min
  DESEMBER....ÅH! som vi skal koooose "vårs", som vi sier her Porsgrunn :)

                            GOD & VARM KLEM FRA VIBEKE

  0 0

  Et lite stykke fransk gammel lin i juledrakt...Med en liten furukvist ,noen røde små bær,hamptråd og en neverstjerne,blir det til den enkleste & lekkereste bordpynt til julebordet.


  Med en sort penn kan man fint skrive på never - fin å bruke som bordkort dette :) Stjernene kommer fra Kremmerhuset og er kjøpt i fjor.


  Dere vet jo alle hvor glad jeg er i gamle bokser og i det siste har jeg kommet over to nydelige julebokser..
  Så sjarmerende med sin slitte rustikke stil og herlig dekor.
  De har nok vært flittig besøkt gjennom tiden.....her er det noen som har kosa seg,hi,hi.....


  Snart mine venner..... kan vi ta imot DESEMBER med store åpne armer:) Riktig god helg til alle dere gode der ute :)
                     snart...DESEMBERKLEM FRA VIBEKE

  0 0
 • 11/30/13--06:02: Velkommen vakre desember!
 • Så er den like om hjørnet... herlige og koseligeDESEMBER som jeg har ventet så på...Nytt for året er en koselig liten papirstjerne i kjøkkenvinduet...det er noe med litt lys i vinduene når mørket faller så tidlig på som det gjør her nå. Denne er fra Home & Cottage.
  Den vesle lysestaken her "moserte"jeg i fjor, syntes den var like fin i år jeg, så mosen kan faktisk holde lenge. Samme med stjernen over komfyren...like fin den også. Har hatt disse tingene stående på loftet,hvor det er mørkt og kjølig, kanskje det er grunnen:)

  Mest grønt og hvitt på kjøkkenet nå.....og det er en kombinasjon jeg er blitt veldig svak for...
   og sammen med naturmatrialer som brunt og treverk i denne patinaen..ja da er jeg ikke vanskelig å be:)
   Fortsatt fredelig og fin helg alle sammen, her skal vi på pinnekjøttaften med gode venner...en herlig tradisjon før jul dette :) I morgen er jeg tilbake med en hjemmelaget adventlysestake:)
                          VARM KLEM VIBEKE

  0 0

  Så er vi virkelig igang folkens..det er altså blitt DESEMBER
  Varmt velkommen til herlig adventinspirasjon i god gammel gjenbruksstil. Hele tre modeller av adventstaker viser jeg her i dag.....  GOD 1. ADVENTALLE SAMMEN ! 

  Først ut er en modell NR 1 jeg har vært tro mot i flere år nå, den består av oldemors gamle saftflasker.Som pyntes med bånd og en liten grønn kvist. Her har jeg brukt eierkvister men granbar,furukvist og konglekvist er også koselig å bruke.

  Arrangert sammen med mine små villepler og en gammel liten antikkhest. Den gamle hesten fant jeg hos en antikkforhandler i sommer.Tenk hvor mange små barn som har lekt og hatt morro med den:)

  Ikke bare gammel her i år,neida det beste er jo å blande nytt og gammelt...Her er en ny pute fra Kremmerhuset, med et vakkert broderi i gammel stil.
  Modell NR 2 består av en gammel kjeksboks i herlig rødt og rustikk...
  En varm og morsom variant synes jeg:)

  Så kommer modell NR 3 i en enda mere rustikk stil...En gammel trekasse med grønn mose og kongler..

  Som dere ser kan man bruke det meste til en slik oppsats...
  det er bare å bruke fantasien:)
  Ved hjel av naturmatrialer som mose,kongler,grankvister og epler er du allerede på lang vei :)
  Kjenner jeg gleder meg virkelig til å dele masse inspirasjon og ikke minst få inspirasjon av alle dere der ute.
  En skikkelig kjent og god julelukt sprer seg i huset nettopp nå.....mmmm... det lukter pepperkaker.
  Joda her bakes det pepperkaker og kansje et lite hus eller to skal bli til i løpet av kvelden......:)

                                       GOD NY DESEMBER UKE ALLE SAMMEN!
                                                                 KLEM VIBEKE

older | 1 | .... | 10 | 11 | (Page 12) | 13 | 14 | .... | 36 | newer