Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | .... | 11 | 12 | (Page 13) | 14 | 15 | .... | 36 | newer

  0 0
 • 12/03/13--22:26: Jeg ser STJERNER!
 • Så er vi tilbake med et lite koselig juelaktivitets tips nå i desember...Å lage sine egene dekorative stjerner eller hjerter i papirleire!
  Leiren får du kjøpt på Panduro og heter "Silkies". Tørker hurtig og det passer meg ypperlig...som er av typen "skulle gjort det i går"....:)) Disse kan du bruke til å dekorere en enkel grein,pynt til årets juletre eller bruke som tilogfra lapp på pakkene i år......

  For å få til mønster jeg viser i dag kan du bruke et lite treornament og for å få til de taggete kantene bruker du bare en liten trepinne som du dytter lett langs kanten. Man kan også bruke blonder og andre gjenstander som danner en struktur...Disse er trykket ut i pepperkakeformer.

  Travle TRAVLE dager har vi her nå...noe jeg ikke er fullt så begeistret for...Jeg vil jo bare at desember skal være KOS... jeg men noen ganger blir det bare sånn. I dag skal resten av juleutstilling opp på Hydro Næringspark. Håper mange føler for en personlig julegave til seg...eller til noen de er glad i dag der også. De siste dagene har det jevnlig vært kunder innom å fått med seg litt bilder. Kan ikke si annet enn at jeg er suuuper fornøyd,ca 40 bilder er så langt  blitt solgt fra juleutstillingen i år....:)
  Men en ting som har blitt puslet med på desemberkveldene er årets pepperkakehus......Åååå! DET har vært KOS det....I de nærmeste dagene byr jeg på ekte  PEPPERKAKE GLEDE herfra...det er blitt min juleaktivitet NR 1 det :)))
  Ønsker dere alle fine ,rolige...og vakre desemberdager!KLEM VIBEKE


  0 0
 • 12/04/13--21:37: Ekte pepperkakeglede!
 • Er det noe som er JULfor meg er å lage pepperkakehus.Når dette er i hus får jeg skikkelig julefølelse...og nå er det første huset på plass...i år med inngangsparti:) Dere må ikke tro at dette huset ble ferdig på en kveld....å neida dette har jeg tatt litt etter litt.... og KOOOST meg med å lage gjennom flere kvelder nå...I år var det vel første gang at ikke vinduer knakk og vi måtte finne krise løsninger osv....."panikken"ble aldri helt utløst i år altså..ho,ho:)
   .
  Huset er inspirert av svensk gammel stil og engelsk cottage hus:) De aller kosligste hus jeg vet om nemlig, så da måtte det jo gå i den stilen:) Ca 24 cm bredt.. og 24 høyt...igjen er alt laget på cirka mål...Jeg vet jeg er håpløs der og har fått fler henvendelser fra dere der ute om oppskrift...men det nytter ikke med meg altså, et slikt hus må trikses og mixes med gjennom  hele prosessen....Fant ikke ut at jeg skulle ha inngangsparti med en gang i år, men plutselig en kveld syntes jeg det hadde gjort seg....:)

  Her skal det stå å få glede oss gjennom  hele desember....da kan vi ha lenge glede av det:)


                        Stemningsfullt når mørket faller på....                                    
  Det blir mere pepperkaker i dagene fremover nå...holder ikke bare med et vettu....neida vi har jo laget et lite stabbur til bukken i år også...og hjerter...og stjerner....og juletrær....og snøkrystaller.......Tror jeg er i ferd med å gå fra "kvistdama" til "pepperkakedama" ...glatt denne måneden ..hi,hi...Kjenner det er en tittel jeg kan leve med altså,for pepperkaker er bare julepynt nr 1 for meg:)
                                     KLEM VIBEKE

  0 0
 • 12/08/13--11:11: Deilige juletid..i hvitt...
 • Så var vi så heldig å få oppleve litt hvit jul på denne kanten av Norge også....Å! kjære tid så vakkert alt blir med dette hvite laget som har lagt seg....
  En annen som er også er glad for snø er Nure...Han blir helt vill og løper som en gal rundt....En annen ting er pelsen hans på slike dager.....eneste som hjelper på disse klumpene er dusjen...noe han absolutt ikke er fullt så glad i...

  Håper vi har det slik leeenge....:) Det har virkelig vært en herlig helg med flere koselige juleinnslag...mere pepperkakebaking er en av de......:)
  En liten girlander har blitt til......
  Det lille "fjøset" er også nå på plass....på en "seng" av buskbom:)  Disse pepperkakene gir jeg ofte bort til gode venner nå før jul...:)
  Jeg bruker egghvite i glasuren for å få den stiv . Da blir det lettere å lage mønster på hus og kaker.  En annen stemningsfull juleting jeg har gjort denne helgen var å oppleve Christel Alsos sin magiske julekosert i Jakob Kirken i Oslo. Heeelt fantastisk og hun ga meg både gåsehud og tårer i øya med sin vakre vakre stemme..Viktig å ta med seg slike opplevelser i den søte juletid :)
  Håper alle dere der ute har gode og fine desemberdager:)

                     KLEM VIBEKE

  0 0

  Det jeg snakker om er jo selfølgelig julekakene mange oss baker før jul. I år har vi bakt litt tradisjonell og litt utradisjonelt..tenkte jeg skulle dele litt utradisjonell julebakst med dere i dag...disse kommer garantert til å få bein å gå på...:)                 
                                         SMASH COOKIES

  Ingredienser: ♥ 160 g smør ♥ 200 g sukker ♥ 150 g brunt sukker ♥ 3 egg ♥ 2 ts vaniljeessens ♥ 2 ts bakepulver ♥ 2 ss kakao ♥ 400 g hvetemel ♥ 210 g Smash melkesjokolade -


  Pisk romtemperert smør sammen med hvitt og brunt sukker. Pisk inn eggene, ett om gangen, til du får en luftig smørkrem. Pisk inn vaniljeessens, bakepulver og kakao. Bland så i hvetemelet til en jevn deig. Hakk opp Smash-sjokoladen og vend inn i deigen til slutt. La deigen stå i kjøleskapet i 15 minutter mens du varmer opp ovnen til 175°C. Bruk en spiseskje og sett runde kuler av deigen på bakepapirdekkede stekeplater. Beregn litt avstand mellom kakene, for de flyter utover under stekingen. Stek kakene midt i ovnen ved 175°C i ca 15 minutter. Avkjøl de nystekte kakene på platen i noen minutter før de flyttes over på rist. -

  Oppskriften er hentet fra 
                                        http://www.detsoteliv.no/
   

                           Fantastisk side med masse herlige kakeoppskrifter !


  En liten dekorativt pynt på glasskrukkene ....Synes det er litt
   koselig
   å se julebaksten ,så derfor
   bruker jeg ofte å oppbevare de i ulike glasskrukker på kjøkkenhyllene.
  Med slike herlige kaker smaker det selfølgelig med et glass kald melk....:)
  Kjære alle sammen TUSEN TAKK for de fineste
   tilbakemeldinger både
   her inne og på facebook om pepperkakebaksten her i år, skal si det inspirerer og varmer et Vibeke hjerte:)
  Ønsker du å følge Vibeke Design på facebook ?
   Her kommer det daglige oppdateringer
   ,ja tilogmed bilder som ikke finnes på blogg legges ut der :)
   Vi er i dag 1130 medlemmer og ønsker du også å være med,
  ja da legger jeg deg så gjerne til :) Masse Velkommen!
  I morgen kommer julens innpakningstips:)Vi ses !
  KLEM VIBEKE 


  0 0

  Det er tid for innkjøp av julegaver og mange er nok ferdig allerede....jeg er ikke blandt de....Her har vi fortsatt litt igjen :) Jeg er av typen som liker å pakke inn mine gaver selv og gi de et litt personelig preg.
  I dag viser jeg hvordan det kan gjøres med enkle grep.

  Papiret jeg viser her i dag kommer fra Panduro.
  Når gavene skal pakkes inn lager jeg meg en koselig
  krok i stua eller på kjøkkenet.
  Julemusikken som har vært med oss lenge her i huset
  (tror ikke jeg skal nevne HVOR lenge..:.)
  er et "must"til denne aktiviteten:))
  Fint papir skal synes:) Da er dette en ypperlig 
  kurv til nettopp dette. 

  Så var det merkelappene, som gjør prikken over i èn....Her har jeg brukt Silkiesleire , en papirleire som er enkel og fin å jobbe med.Jeg har kjøpt min leire på Panduro. Det går utmerket å skrive med en penn bakpå disse også.


  I år går jeg for sløyfebånd i ulike mønstere og rødtoner.
  .disse kjøper man meget rimelig på Kremmerhuset og Princess.
   For å lage merkelappene under her
   har jeg brukt stempelmaskiner fra Panduro.
   Tidligere satt jeg å klippet slike ut for hånd, men nå skal jeg si det går unna når man har slikt redskap i hus :)  Mange av disse bildene her kan man nå se i Magasinene som kommer ut i Notodden, Bamble og Øvre Eiker . Denne gangen ble det forside på meg også..juhu! Aftenposten kommer også ut med en artikkel om hvordan lage din egen julepynt. Der er Vibeke Design med et bidrag, nettopp med Silkiesleiren jeg viser her i dag. Artikkelen kan du se HER.  Ønsker alle en fantastisk onsdag og TAKK til alle som ønsket å bli medlem i Vibeke Design på facebook
  i går :) I dag skal jeg gjøre litt stas på mennesker jeg setter stor pris på, en gjeng jeg hver dag har stor glede av å jobbe med de aller minste i barnehagen min:) Så idag har jeg nok å henge fingrene i.. det skal skapes julekos i heimen i kveld:))

  KLEM VIBEKE


  0 0
 • 12/12/13--13:22: Årets julekort...
 • Hvert år siden barna kom til har vi hatt julekort med våre håpefulle....   Men i år kom  beskjeden om at DET kom IKKE  på tale i år.....(vi har "fjortiser" i hus for dere som ikke vet det....ho,ho:) Derfor velger vi et bilde fra arkivet her som årets julekort. Disse bildene tok jeg i fjor en tidlig formiddag hvor lett frost hadde satt sitt preg. Synes alt blir så vakkert med et lett "melisdryss"....:)
  Både den gamle kannen, kjelken og verktøykassen er kupp fra Skrot Tor:)
   Disse tranebærene hadde jeg tatt med fra en Londontur tidligere på høsten og lagt dem i fryseren....til denne anledningen her.....:)

  Så det blir altså dette siste bildet som blir årets julekort herfra, så får vi vel se om gjengen har ombestemt seg til neste år,hi,hi..:)
  Riktig GOD HELG alle sammen! Måtte den bli full av små julegleder for dere alle !
                        KLEMMER FRA VIBEKE
  0 0
 • 12/13/13--22:24: "God jul i stua"
 • Nå begynner det å ligne litt jul i stua....endelig må jeg si :) Mine røde engelske tallerkner skal få pynte og "jule" opp skapet vi lagde oss i sommer av gamle vinduer:) i selskap med granbar og epler...ja da blir det komplett for meg:)  Buskbom og granbar er satt sammen her.

  Juledekorasjoner er morsomme å lage og i år bruker jeg mine gamle bokser...veldig sjarmerende å bruke de på denne måten....flere modeller skal lages i neste uke...for det nærmer seg VELDIG VELDIG fort..... fortsatt må bilder males....og andre ting fikses. Så desverre ikke så mye julekos i dagene fremover her,men den kommer nok SNART!!
  Riktig god helg alle sammen!Klem Vibeke

  0 0
 • 12/15/13--11:48: Rustikk jul
 • Hei alle sammen! En litt hektisk start på helgen ble det men så landet vi litt på lørdag...heldigvis:)
  Lørdag tilbragte vi i Strømstad hos mine foreldre, og det blir ikke orntlig jul før jeg har vært der..:)
  Strømstad er blitt en by jeg også er blitt veldig glad i og henter masse inspirasjon på disse trakter. Jeg må alltid på besøk til butikken til Hanna med Hannas Skafferi. Hun har en aldeles skjønn blomsterbutikk og jeg finner ALLTID noe der. En av tingene som ble med denne gangen er halmstjernen jeg viser på bildene her..:)

  Amaryllis i disse tonene...er jeg veldig svak for....:)
  De er som kunstverk..og en stor juleglede for meg :)
  Granatepler er blitt en del av pynten til jul.

  Inne på arbeidsrommet mitt er det nå begynt å bli litt jul,har jo malt malerier helt til i dag der inne, så der inne har det bare vært kaos....MEN denne uke skal både jultre og annet komme inn her:)))En absolutt herlig følelse er å kjenne at man ENDELIG begynner å kjenne litt ro og ekstra juleglede av å ha kontroll:))
  Oppi den gamle striesekken begynner det å fylles opp med gaver...:)
  Puten er et kreativt samarbeid  med svigermor og meg...Jeg har skrivd og hun har brodert :)

  Jeg kan love dere flere røde innslag med masse JUL i dagene fremover...:) Håper vi ses og VELKOMMEN til mine nye følgere :) Veldig gøy at så mange finner veien hit til Vibeke Design og ønsker å følge..TUSEN TUSEN TAKK :)
                                    KLEM VIBEKE

  0 0
 • 12/16/13--12:32: Herlig i rødt !
 • Jeg har virkelig bydd på rødt i heimen i år..og i år har det bare tatt ekstra av :) kombinasjonen rødt og hvitt er bare et så friskt og herlig innslag i interiøret synes jeg. I høst plukket jeg rognebær å frøs de ned, slik at de kunne brukes i julens dekorasjoner.
  På sverigeturen i helgen fikk jeg med meg disse røde herlige gløggkoppene fra INDISKA og "polkagris" kannen er fra Vasterlage En av mine absolutt favoritt butikker er nettopp sistnevnte...finner alltid noe her :)  Ønsker også å dele en blogg med dere i dag som virkelig har varmet et Vibeke hjerte i de siste månedene av dette året. Nina har her laget et jule inspirert innlegg av Jul med Vibeke design på bloggen sin i dag. Veldig gøy å se hva hun setter sammen.Innlegget og bloggen finner du her :http://theglorydayspost.com/2013/12/16/christmas-my-favorite-norwegian-blogger/.


                           KLEMMER FRA VIBEKE

  0 0
 • 12/17/13--20:55: Ha det på badet...
 • Alt begynte med en såpeholder som yngste datteren vår ville ha på badet...Ja da spandrete jeg like godt noen fine rød håndkler på badet også....Skal si det et friskt innslag der inne :) Har aldri hatt røde håndkler på badet før eller slike røde innslag i det hele tatt inn på dette rommet...Men skal si det har slått positivt ut både for oss selv og besøkende :)
  Håndklene er kjøpt på Princess og såpeholderen er fra Nille :)  Det ble en ny vending på julekort fronten her i år...så nå falt vi på denne herlige kar`n :) Vår egen lille julemann med en nissedrakt som satt litt for godt i år....ho,ho...og nisselua som satt slikt i de tre sekundene vi fikk tatt bilde :)
  Jeg har min siste fridag før jul i dag så dagen skal gå til julepyting av huset,,,her finnes det nok å henge fingrene i. Kjenner det skal bli KOOOOS! Skap deg en fin desember dag du også :)
                                    KLEM VIBEKE

  0 0
 • 12/18/13--11:36: Tallerkenhylle i juledrakt !
 • Å bruke naturmatrialer som furu kvister og buskbom er jeg blitt veldig glad i. Ikke drysser det så lett som granbar heller så holdbarheten blir derfor lengere. I år hadde jeg sett for meg en girlander av disse kvistene over tallerkenhylla. Først rullet jeg sammen tynne ruller med avispapir,surret ståltråd rundt til det ble en lang "pølse".  Deretter kledde jeg den med furukvister og buskbom. Tre enkle trestjerner får også henge på.

  Helt sikker på at det skal lages flere slike fram mot jul....:)
  Det er nå halv pris på all julepynt på Home & Cottage , og jammen var jeg så heldig å sikre med disse herlige rustikke tøyserviettene.
  Ja her blir furukvister brukt til det meste, her som en enkel dekorasjon til bordekking. De gamle gardinoppheng ringene blir nok med på julebordet i år også :)
                                      KLEM VIBEKE

  0 0
 • 12/19/13--13:50: Det jules mere....
 • Til og med på soverommet nå:) For røde og hvite tekstiler gjør det skikkelig julete der inne :)
  Sengetøyet er fra IKEA og de koslige putevarene er fra Kid. Det nydelige ullpleddet spanderte jeg på meg selv...i bursdagsgave i år. Grått på den ene siden og hvitt på den andre...heeelt fantastisk deilig og flott å se på også, det kommer fra Princess.Lengere ned i innlegget får dere se et glimt fra julereportasjen jeg var med å style for nesten et år siden....veldig gøy med et tilbakeblikk:)  Mere rødt og hvit jul hos meg....

  Hadde store planer om å gjøre noen med hjertehalm kransen her ..men nå synes jeg den er fin og rustikk som den er...:) I fjor ble jeg spurt om jeg ville være med som stylist i en reportasje Liv skulle lage for Lev Landelig. Oj oj  oj så morro vi hadde det på denne vakre plassen .Følte at stilen min fant seg godt til rette i dette miljøet, så jeg storkoste meg fra første stund.. Virkelig gøy var det å se det flotte slutt resultatet også...Magasinet er nå å få kjøpt i disse dager:)

  Tenk at vi fikk boltre oss i et slikt miljø...helt fantastisk :) Føler meg heldig som fikk være med på dette og sier ikke neitakk hvis det skulle komme flere slike tilbud :)
  Riktig god helg alle sammen! Tenk snart tenner vi det fjerde og siste lyset....også er det JUL...:)

                           KLEMMER FRA VIBEKE

  0 0
 • 12/20/13--23:05: Dette hører min jul til..
 • Som dere vet står naturmatriale svært sentralt når det pyntes til jul hos meg . Det er altså ikke helt jul for meg uten EPLER og RØDE BÆR !...I dag viser jeg hvordan jeg bruker disse herlige RØDE små!
  I trekasser funker nesten ALT....er det rart jeg ikke får nok av slike kasser...:)


  Kristornbær er svært holdbare og holder liv
   i denne kransen lenge.


  Her i herlig blanding med rødt engelsk servise....

  Som tidligere nevnt kan man fint høste slike bær og legge de i fryseren til juledekorasjonene i desember.
  En annen kombinasjon, epler og kongler ! Rustikk og ganske JUL dette...:)  Så enkelt som en kurv med epler ...ja det holder for meg også det..
  I dag skal det kjøpes inn julens blomster og på listen står det roser,hvite og røde, amaryllis, tulipaner....og selfølgelig masse røde epler og kristorn !
  Ønsker dere alle en kreativ julepyntende helg...åh! for en herlig tid :))))
                                 VARM KLEM VIBEKE

  0 0
 • 12/22/13--11:34: Jul..jul strålende JUL!
 • Kjære alle sammen nå kan vi straks si GLEDELIG JULfor nå nærmer vi oss med storm skritt....og som dere ser her er alt klart :) 
  I de siste dagene har jeg hatt et lite prosjekt gående..Jeg ville skape litt ekstra julestemning i gangen å ønsket gjøre noe helt nytt.... her er resultatet....
  En gammel ramme har blitt til en tavle...alt "rammet" inn i en grønn juledrakt. Inni rammen er det satt inn en finèrplate som jeg har malt med tavlemaling.Hyllen har jeg hatt i mange år og er opprinnelig fra Danmark.
  Stemningsfullt innslag i gangen som gir oss og gjester en klar beskjed : MERRY CHRISTMAS :)
  Grilanderne er laget på samme måte som tallerkenhyllepynten på kjøkkenet...her har jeg brukt edelgrankvister,store kongler og litt buskbom.
  Skal si vi har gjennomgått en liten peppekakehus krise i disse dager også....plutselig begynte huset å sige sammen og tilslutt knakk sideveggene...Da var det bare å hvie seg rundt og redde pepperkakehuset så vi fikk glede av det gjennom julen..Årsaken må ha vært at alt naturmatrialet rundt på fatet ga fra seg litt fuktighet som gjorde veggene myke...så nå har jeg lært :)
  Kjære alle sammen... ønsker å takke alle som har vært innom både her og på Vibeke Design på facebook nå i desember. Hver dag denne måneden har det vært ca 2500- 3000 innom...hver dag!!! Heeeelt ufattelig morro og dere er bare rett og slett helt fantastiske med å gi de skjønneste tilbakemeldinger...TUSEN TUSEN TAKK... jeg er evig takknemelig. Jeg vil med dette ønske dere alle en riktig
                     GOD JUL & MERRY CHRISTMAS!
                                  KLEM VIBEKE 

  0 0
 • 12/25/13--08:56: Deilige juletid....
 • Gledelig jul alle sammen ! Vi har virkelig noen deilige , rolige dager foran oss...og de nyyytes
  med koselige stunder foran tv ,bøker man fikk til jul...og selfølgelig masse god mat...og gotteri..
  Vi har allerede bestemt at rett etter jul nå blir det en sjokoladestopp her..hi,hi..Så derfor KOSER vi oss veldig nå:))) Det er jo det man skal gjøre i julen også. Har lyst til å vise dere en gammel julepynt jeg har arvet av min mor, en liten kirke. Husker jeg syntes den var magisk når jeg var liten med sine lys i vinduene... også kunne den spille "glade jul". Heldigvis er den fortsatt i god stand og det eneste som er forskjellig fra den gang jeg var liten, er at jeg har malt taket og spiret i grått.Det var opprinnelig i rødt men jeg ønsket å dempe den litt i grått. Dette er en av mine absolutt favoritt juleting i huset:)

  Julens enkle borddekorasjon i grønt og sølv....

  Lysesstakene er veldig gamle og kommer fra Sverige.Virkelig dekorative med alle sine snirkler :)
  Så noen glimt fra vår juleaften...

  Det ble en fin juleaften her hjemme med bare oss fire her hjemme..også Nure da selfølgelig...Han fikk nok å følge med på med alle gode lukter i luften og pakker som skulle snuses på...:)
                               Ønsker alle en fortsatt god jul!
                                KLEM VIBEKE

  0 0
 • 12/26/13--10:17: Nostalgisk julepynt
 • Jeg har virkelig fått øynene opp for gammel og nostalgisk julepynt...desverre har jeg svært lite julepynt som er gammel men har alltid hatt sans for julepynt som ser gammel ut...slik som disse gamle sandkakeformene med glansbilde i midten. Ei kreativ jente ved navn Vibeke Fosstvedt har laget disse:)
  I det kommende året får det vel jaktes på mere gammel julepynt...håper vi får se et resultat av det til neste jul...:)
  I år har jeg arvet noen gamle julekort som jeg har brukt i juledekorasjonene i år. Med vakre motiver og vakker håndskrift er de virkelig fasinerende å se på...:)
  En slik gammel lysestake kan jeg også huske fra jeg var liten, med den søte "plingelyden"....I fjor var jeg så heldig å finne en slik hos Skrot Tor.
  En gammel madonna fra Gammel kjærlighet på et sølvfat full av kongler og små grankvister...
  og et gammelt julekort og en gammel lysholder gjør det til en litt anderledes juledekorasjon :)

  Avslutter med litt jule/vinter naturmatriale..
  Denne stjernen fant jeg hos Hanna Skafferi nå før jul, en rustikk og litt anderledes stjerne ..:)
                        Helt herlig og kan bli med oss lenge inn i vinteren.....
                                               synes jeg :)
                                      KLEM VIBEKE

  0 0
 • 12/27/13--08:49: Nye små venner....
 • Så kan også jeg ønske små MAILEG nisser velkommen i hus ! Tenk at jeg har gått å sett på disse i flere år uten å gjøre mere ut av det...til i år da. Da lå det faktisk et par stykker under juletreet til meg også :) Synes de er såååå sjarmerende i sine herlige antrekk og fine farger....noe sier meg at det blir forrøkelse neste år.....:)

  Synes de passer godt inn i den rustikken julen vi har her hjemme...
  Å joda vi har også RØD jul , hele underetasjen går i røde toner....her i huset har vi jul for alle og enhver..:)
                                Se den lille griseknoen da!....SØT!

  Man blir rett og slett bare GLAD av å omgi seg med disse :)
  Da ønsker mine små venner og jeg dere en herlig helg...den aller siste i 2013 faktisk !
  I helgen skal det jobbes med årskavalkade her på Vibeke Design....oj,oj,oj..det blir jammen en utfordring å gå gjennom alle bildene for så å velge ut...har vel på følelsen at det blir som de andre jeg har bydd på...det blir nok et LANGT tilbakeblikk siden det er alltid så vanskelig å velge :)))) Vi ses alle sammen!
                                              KLEM VIBEKE

  0 0

  Dere vet jo hvor GLAD jeg er i julen og at jeg begynner tidlig med å planlegge den...ja så tidlig som høsten....da er vi allerede igang :)
  derfor lager jeg en "liten "desember kavalkade om alt vi har delt sammen i denne herlige, kreative og vakre tid. Responsen fra dere har virkelig vært varm og rørende og dette inspirerer bare til enda mere kreativitet..noe som november og desember er fullt opp av. Under her kommer advents lysestaker man fint kan lage selv ,ved hjelp av gamle saft flasker.

  En dominanse av grønt og hvitt skal få prege årets julekjøkken i år...

  Ingen jul uten mine papirleire stjerner som i år havnet i selve Aftenposten sitt bilag "om hvordan lage egen julepynt". Det var gøy og jeg vet mange der ute har prøvd seg på disse nå:)
  Juleutstillingen avsluttet jeg også i desember og for første gang i hele min malekarriere kan jeg si : UTSOLGT! Det var virkelig morro og alt man har jobbet så lenge for fikk man igjen for på denne måten :)


  Fortsatt får fjortisen og den ganske store jenta vår på nitten julekalender. Like stor stas å åpne sin pakke annenhver dag her altså....så her lukter det reprise til neste år også:) Den virkelig STORE julegleden jeg har er vel å lage pepperkake kunst...Små hus med ulike utrykk, hjerter og snøkrystaller og stjerner i alle varianter. I år prøvde vi å sende noen hjerter til Damark...det gikk ikke så bra men neste år prøver vi igjen..:) En av mine trofaste følgere her på bloggen gjorde meg også oppmerksom på at fjorårets pepperkakehus lå nå ute på en stor amerikansk facebook side...og har nå nådd 25 230 likes og flere tusen hadde delt !!!! Herrrlighet så morro... tenk et lite pepppekakehus fra Porsgrunn ,ho,ho :)
  Så kom Kong Vinter på en lynrask visitt....å skapte JULEMAGI.....
  Alt ble så lyst, vakkert og hvitt....
  Inne ble det det lyse fine dager og man kunne bare knipse i vei....nå er det heller veldig motsatt....Her er en ny variant også dokumentert...en pepperkake uro :)

  Jeg tok meg tid til å invitere gode venner på julemat også denne desember...en hyggelig kveld ble det...:)
  Sølv og grønt....et absolutt must i julens dekorasjoner.

  Litt juleinnpakning inspirasjon bød vi også på.....:) Det ble også en artikkel ut av det i Magasinet Bamble,Øvre Eiker og Notodden.


  Favoritt blomsten viser seg fra den aller vakreste side i disse romjuledager:)
  De små villeplene jeg fant sent på høsten har virkelig vært en fryd å dekorere med og veldig holdbare også:)
  Her i godt selskap med små nisserog annet herlig naturmatriale.
  Nytt for året ble denne girlanderen som skulle pynte opp tallerkenhyllen. Må si den har gjort nytten sin og kommer sikkert på plass til neste år også:) I år har vi blitt spurt om å dele noe av våre julbilder i et Amerikansk magasin som heter : http://www.creatingvintagecharm.com/ .. Det ble en flott repotasje og igjen får jeg virkelig "kjørt" meg med engelsk uttalen min...ho,ho...Men det ble heldigvis bra og overskriften jeg følte for ble  :
  Merry christmas from the cold and beautiful Norway!
  Denne oppslagstavlen skal både være til nytte og pynt gjennom året...Nå jakter jeg bare på flere gamle rammer for disse vil jeg ha flere av i huset :) En anne gledelig desember ting var reportasjen som Liv lagde for Lev Landelig hvor jeg var med som stylist. Den ble publisert i midten av desember og ble virkelig flott:)

  Så kom julekvelden med varme,lys og godhet....akkurat slik som julekvelder burde være :)


  Så gjenstår det bare å si TAKK for denne nydelige desember! Takk for all varme og gode positive ord dere har ønsket å dele med meg. Jeg setter så enormt pris på det skal dere vite.
  KLEM VIBEKE  0 0

  Jeg kan bare ikke slippe taket helt på denne herlige juletid....også fikk vi så vakkert lys gjennom vinduene i dag også...så da ble det litt jule bilder herfra...for ALLER SISTE gang i 2013.

  Det blir nok tomt på kjøkkenet nå når alt julestæsj skal snart finne veien til loftet igjen....
  I år skal også pepperkakehusene få bli med opp....så får vi se om de holder seg gjennom et helt år slik som de andre pepperkakene jeg har spart på fra i fjor...hi,hi
  Ja slikt som denne...hvem hadde trodd den var fra i fjor ? Denne er blitt oppbevart i en boks et helt år, og selfølgelig ikke spiselig! Men er fortsatt fin å se på :)
  De små mosekransene kommer fra Hannas Skafferi.

  Den gamle svenske boksen er blandt favoritt tingene mine her hjemme, og er virkelig vakker med naturmatriale i. Jeg ble overlykkelig da jeg fant den hos en god nabo som virkelig har sans for gamle vakre ting. Heldig var jeg som fikk kjøpe den denne gangen :)

  Kjære alle sammen takk for de skjønneste hilsner på forrige innlegg...ja jeg blir som vanlig rørt og veldig glad...:)
  Snart er det nyttårsaften og da er vi tilbake med litt nyttårs inspirasjon og 2013 års kavalkade!
                                 

                      JULEKLEM FRA VIBEKE
                                       (aller ALLER siste for i år....: )

  0 0
 • 12/30/13--08:40: Årskavalkade 2013 Del 1
 •                                           JANUAR
   Så bjuder jeg på et laaaangt tilbakeblikk (igjen...) .Ja la meg være den første til å si at jeg er HÅPLØS når det gjelder å velge ut bilder...jeg har et digert utvalg av bilder, siden jeg tar nesten bilder hver dag.. så derfor blir det veldig vanskelig å velge....Men jeg deler det opp slik at vi tar det i to innlegg:) Når jeg gjorde et dykk inn i arkivet slår det meg at jeg var på en evig "vårdans" fra januar helt til den virkelige våren kom.....nesten ALLE bildene er preget av "her VIL vi ha vår ja"....så ikke mye vinter å spore i disse første innleggene. For en ting er sikkert ,vi hadde skikkelig vinter utenfor disse vinduene i denne tiden..Vel vi starter med januar bilder, hvor julepynt ble byttet ut med vårtekstiler og vårløker......det ble altså en "lang" evig vår inne hos meg,hi,hi.....VELKOMMEN !


                                             FEBRUAR

  Eneste vinterbilde å spore.....men visst var det VAKKERT ute :)
  Husets store kjeledegge fyllte også hele fire år ! Vakker liten prins dette....som man er så ufattelig glad i...:)

                                                   MARS

  Enda mere farger kommer inn og drømmen om et eget komponert heklet teppe begynner å ta fatt...
  Jeg valgte derfor farger og kombinasjoner og svigermor heklet i vei.....det ble et kreativt samarbeid:)
                                                 

  Jeg arver noen gamle tallerkner fra min mor og finner en plass til disse....det blir en vårlig og herlig krok:)
                                                APRIL
  Det gamle blå skomakerbordet kommer inn og jeg lager en grønn og blå vårlig kombinasjon..helt klart mine favoritter dette:)


  Green gate får komme fram fra skapet igjen å gleder oss med deilige pasteller....
  Påskeinspirasjon sniker seg på.... både inne og ute....


  Jeg har fått fullstendig dilla på grønt og MYE får en omgang grønt med pendselen i denne perioden....:)

  Teppet er klart, og jeg ble nærmest forelsket i det vakre nye teppet...Jeg måtte virkelig passe meg for å ikke blogge om det HELE tiden i ukene fremover,hi,hi...
  Det har blitt mange mail og spørsmål omkring dette teppet, så det ble en liten "hit"der ute også.. ute i den store verden  :)

  Så begynte loppisrundene mine og skatter fant ofte veien hit i en periode...eller ja det gjør det vel hele tiden.... :))))) Men her er en vakker tallerken jeg var så heldig å finne :)
  Så fant jeg endelig spisebordet jeg har letet leeenge etter...med slike "1920 bein " som jeg er så glad i.
  Et bord vi har blitt veldig glad i :) Vi fortsatter å leke oss med pasteller , noe jeg absolutt er veldig svak for....Helt klart at gyngestolen som her er lindegrønn...skal bli lindegrønn igjen! Jeg falt nemlig for fristelsen og malte den rød som ytterdøren vår.....Nå forblir den lindegrønn altså!!!

  Våren melder virkelig sin velkomst og ute ligger teppe på teppe med hvitveis. Et av vårenes vakreste tegn!

  Når jeg ser slike bilder med MASSE LYS blir lengselen etter VÅR ganske forsterket....deilige vårlyset....:)

  MAI  
  Så kom 17 mai og ble den fineste festdagen jeg har opplevd på lenge..
   
   Sola skinte fra morgen til sene kveld denne dagen. En virkelig vakker dag å se tilbake på.
  Så var vi gjennom det første halvåret av 2013 og snart kommer neste.....med sommer, høst og vinter altså en større variasjon i bildene kommer dere til å se da:)))) Vi  ses !
                                                   KLEM VIBEKE

older | 1 | .... | 11 | 12 | (Page 13) | 14 | 15 | .... | 36 | newer