Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | .... | 9 | 10 | (Page 11) | 12 | 13 | .... | 36 | newer

  0 0
 • 09/19/13--21:40: God helg!
 • Jeg er og blir ei skikkelig HØSTJENTE, sånn har det nå alltid vært...Endelig kan man sitte inne med god samvittighet å bare kose seg med ulike puslerier:) Eller man kan ut å nyte den kjølige ,klare luften på tur i et fargerikt,ja nesten MAGISK landskap.Ennå lar alle de fantastiske fargene på trærne vente på seg her jeg bor, men godt å vite at man snart har dette eventyret i vente...Bildene jeg viser i dag er tatt nettopp fra denne tiden i fjor,åh!som jeg kooooste meg..å fant vel ut at jeg bare elsker høsten mer...:)
                                  Dette er HØST for meg!


  Litt av høstene magiske farger!


  Høsten er tiden for å tenne lys...gjerne i hver en krok:)

    Til og med på soverommet har det blitt et høstelig preg ,men gode og varme tekstiler å tulle seg inn i:)   Høsten er også min mest kreative tid,da males det masse malerier.Både til utstillinger og til privat personer...og en eller annen ugle sniker seg ofte inn i barnemaleriene på denne tiden:)

  Denne helgen står det også maling på programmet, Vibeke Design har fått mange oppdrag i høst. Noe jeg selfølgelig kan like veldig godt:) Ellers har jeg tenkt å få med meg litt høstmarked i Langesund,tenk jeg husker det markedet fra jeg var lita jente...husker jeg syntes det var koselig den gangen også:)
  Riktig GOD HELG godt folk og TAKK for alle koslige og positive tilbakemeldinger jeg får! Dere skal vite de settes STOR pris på :)

  KLEM VIBEKE


  0 0
 • 09/20/13--23:49: Jakten etter gamle bokser..
 • Ja hvordan fikk jeg denne nye fasinasjonen av gamle bokser ? Jo jeg var i vinter med på et repotasje oppdrag sammen med Liv ,hvor hjemmet vi var i hadde bare de mest fantastiske gamle bokser. ÅH!jeg storkoste meg når det skulle styles med disse gamle boksene og skal si de ble godt brukt i repotasjen,hi,hi. Nettopp denne repotasjen vil dere kunne se til jul..kjenner jeg bare gleder meg til å se de fine julebildene og selfølgelig boksene igjen:) Selv har jeg en liten samling gamle bokser nå,og "jakter"rett som det er...:)
  Hva bruker man slike bokser til da? Er det noen som spør. Jeg har jo mange bare til pynt og GLEDE...men noen bruker jeg også nyttig. I den røde boksen her i kjøkkenhjørnet er det masse krydder,og den er i bruk hver dag.
  I kaffeboksen fra København er det nå fullt opp med deilig te,så den brukes også flittig nå i disse "kose seg inne med te på kveldene".
  Så er det mitt siste funn da,en stor hvit roseboks.Skikkelig søt og akkurat så slitt som jeg kan like:)
   Ingen boks har sin faste plass,bortsett fra kryddeboksen og teboksen da..kan liksom ikke fly rundt å lete etter krydder midt under matlaging..Men jeg setter de litt her og der. Slik at de kan glede meg litt overalt:))
  Gleden er ganske så stor når jeg finner en som jeg har jaktet lenge på,som denne lille blå svenske kaffeboksen feks. Det er nettopp i Sverige de har de virkelige boksene jeg har høyt på ønskelisten...og alle mine gode venner jeg har i Sverige er stadig på "oppdrag" for meg,he,he
  Helt til slutt viser jeg boksen som dere har sett før men som alltid bringer smilet fram i meg...den lille sukkertøyboksen ra Nederland....ÅH!"helledussen"så sukkersøt:)
  GOD LØRDAG ALLE SAMMEN! 
             KLEM VIBEKE

  0 0
 • 09/22/13--10:29: "What does the fox say?"
 • Mulig det er Ylvis sin herlige sang som inspirerer meg litt for tiden,men jeg fikk sånn plutselig lyst til å lage rever...og da på kort:) Noen for de store men som oftes blir det til de aller minste...sånn er det med meg og mitt barnslige utrykk:))

  Det ble mange varianter og alt har blitt laget av papir og klippet for hånd. det er også brukt svart og hvit penn. Tusjer i gråtoner brukes for skyggelegging.


  Teipen over og under på dette kortet er fra Home & Cottage.
   Mange måter å lage de på,og hver og en får sitt eget utrykk:)
   Elsker å leke meg med papir og kjenner det kan bli flere varianter av disse inn i høsten...hadde vært veldig gøy å sette disse figurene ut i tekstilform også...:)))
                          KLEM VIBEKE


  0 0
 • 09/23/13--10:52: Aller siste rest !
 • Aller siste rest av blomster fra hagen er kommet inn  idag..
  Knall rosa revebjeller gir et skikkelig fargekick på kjøkken hylla:)


  Stråååålende ukestart alle sammen,og tusen takk for alle herlige tilbakemeldinger på "revekunsten "i forrige innlegg!Så gøy at den slo an både her hos dere og på Facebook :))
                                                 KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 09/26/13--09:58: Høstens magi

 • Hei alle sammen! Her begynner høstfargene å vise seg fra sin vakreste side...så når man går sine daglige turer er nesa bokstavelig talt i sky hele veien...bare for å betrakte alle de nydelige, ja nesten MAGISKE fargene som er å se:) Jeg går da også nærmest amok når jeg kommer over noen fine kvister..ja jeg er jo glad i kvister vet dere.....som jeg blir til tider litt "mobbet"for her hjemme,he,he..
   Fremme er mine brune gamle flasker,og den brune gamle kassa fra Skrot Tor. Passer godt til denne rustikke utepynten synes jeg. Favoritt strikkejakka mi gjør seg jammen godt til den høstpynten også...snart "flytter"jeg vel inn i den for denne sesongen. 

   I går var jeg hos min gode venn Bente i Nevlunghavn,og på vei inn mot huset hennes finnes det et skjønt lite hus som jeg alltid må betrakte ekstra godt...og denne gang var det bare så vakkert innrammet i herlige rognebær. Har ikke sett så mye rognebær som vi har i år...Betyr det at vi i år også får mengder med snø til vinteren ?
  Vakkert !!!Er det hvertfall.

  Strålende helg alle sammen!
   KLEM VIBEKE

  0 0

             I går dro jeg til byen for å kjøpe meg noen nye blomster å pynte litt opp med,men noe har skjedd med meg de siste årene...jeg er rett og slett blitt litt "kresen" på hva jeg vil pynte opp med her hjemme.Etter en runde på let etter noe grønt i butikken,endte jeg opp med noe helt annet..jammen ble det ikke noen kvister (igjen...) hentet rett utenfor  istedet,ho,ho. Så mange herlige fargenyanser på kvister og blader nå ,at man lett kan "trylle"fram en høstbukett og det er helt gratis tilogmed:)                                                        


  Morro å leke seg med farger på denne måten:)
  Først litt i stua...
   også på kjøkkenbenken....

   Bestikket her er fra Home & Cottage. Høst og vinterbestikket vårt det:)


  Denne helgen skal et lekkert gammelt skap "trylles" litt med. Dere er selfølgelig velkomne til å være med på den "reisen". God helg alle sammen!KLEM VIBEKE  0 0

  Så er det FREDAG alle sammen,min absolutte favorittdag!! Ute er det perfekt "inne å kose seg vær" ,så nå er alle lys tent på min favorittplass på kjøkkenet..Dette kaller jeg en FIN start på en herlig helg i møte!
  Riktig god helg alle sammen! Takk for alle koslige tilbakemeldinger dere gir ,jeg blir helt varm i hjertet skal dere vite :) KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 10/04/13--22:27: Evig grønne grener!
 • Det er ikke lenge siden jeg fikk øynene opp for eucalyptusgrener. SÅ veldig dekorative og SÅ godt de lukter...også holder de seg SÅ fine leeenge:)Et av mine favoritt naturmatriale dette,sammen med lerkekonglene(skimtes under her) blir det en bare en skjønn kombinasjon.


  Lett og hånterlig matriale å jobbe med. En slik krans er ikke vanskelig å lage,her har jeg brukt grønn blomster trå som binder det hele sammen.Trestjernen er fra LIBERTY . Et av Londons eldste og første varehus. Noe man absolutt kan føle når man er inni dette herlige, sjarmerende varehuset, som har en hel etasje med lekker julepynt. Under forrige tur til London måtte jeg innom hver eneste dag vi hadde der...:)


   Dette er Liberty,som ligger i Regent street. Virkelig verdt et besøk!   


  Om ikke lenge nå må man starte å samle inn naturmatriale til alle vinter og juledekorasjoner. Hva som skal brukes i år igjen er lerkekongler som jeg har vist i innlegget her.Husker dere hun som kom med et trillebordlass med disse vakre små til meg i fjor ? Å så glad jeg ble,og jeg har de alle enda.Slike grener og kongler kan holde seg fine i mange år. Jeg har masse inspirasjon og tips om hvordan de kan brukes,men det venter vi litt med....før jeg blir "beskylt"for å snike inn litt jul her,ha,ha....Men så vet dere hva dere får her inne også...denne dama begynner med jul ganske så tidlig i
  november vet dere...og DET er ikke lenge til(hurra!!!!) Fiiin lørdag til dere!
                                    KLEMMER VIBEKE


  0 0
 • 10/06/13--10:37: Ikke la deg lure....
 • Nei dette er ikke et snik juleinnlegg...men dette viser heller "konglefangsten"jeg var så heldig å få oppleve idag. Ikke lenge etter at gårsdagens innlegg var lagt ut,tikket det inn en melding om hvor jeg kunne finne lerkekongler.Tusen takk igjen til snilleste Turid !


  Aldri har jeg vært heldigere med fangsten enn denne.Store flotte frodige grener med massevis av kongler...åååh!nå gleder jeg meg bare til den virkelige julepyntingen skal begynne;)

  Nok en fantastisk helg har vi hatt,og batteriene er blitt ladet til en ny arbeidsuke..Flere malerier er blitt ferdigstillt,og nå nærmer jeg meg heldigvis slutten på bestillinger jeg har hatt i høst. Så nå kan jeg snart begynne med årets bilder til juleutstillingen i november:) Et vakkert skap har også vært gjennom en forvandling...og jeg er storfornøyd:) I denne uken tar jeg dere gjerne med på den "reisen". Vi ses alle sammen !
                                                                    KLEM VIBEKE

  0 0
 • 10/07/13--12:59: Forvandlingen!
 • Det har vært en stund siden jeg pusset opp noen gamle møbler nå,men i helgen ble en virkelig gammel sak forvandlet. Skapet er kjøpt hos "Gammel Kjærlighet"og har fått noen strøk med hvitmalingen CHI. Egentlig er det et skap som skal stå på gulvet,men det måtte opp i høyden syntes jeg og satte det opppå et gammelt bord. Det skal jo synes:)  Slik så det ut før jeg gikk løs med malingen,et vakkert skap da også...Men jeg angrer ikke etter forvandlingen og synes det har blitt et vakkert hjørne i stua her nå:)  Blir garantert flere bilder fra denne kroken og må innrømme at jeg går med tanker om hvordan det skal julepyntes i denne kroken...Her må vi finne på noe fiiiint:) God ny uke alle sammen!
                               KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 10/09/13--23:22: Det er lov å begynne..

 • Naturmatrialer har jeg med årene blitt stor fan av, og samler på det meste man kan finne i skogen på denne tiden. Mose,kvister (det visste dere vel...:)kongler i alle varianter,granbar,einekvister,pinner,nøtter..ja her samles det på MYE :) Det rett og slett i naturen jeg finner inspirasjonen og det er lov å begynne å samle og tenke litt på hva man vil bruke....

  En slik krans er ganske enkel å lage men jeg anbefaler 
  å lage den når grenen er ganske fersk,ellers kan den 
  knekke lett og blir vanskelig å jobbe med.
  Dette er ingen trasdisjonell juledekorasjon
  synes jeg og du kan ha glede av den langt inn i det nye året:)

   Av kvistene til lerkekonglene kan man lage pynt som man kan bruke i tiden fremover. Som tidligere nemt er dette matrialet lettest å jobbe med når kvistene er litt fuktig, da bøyes de lettere.Med hamptrå binder du det hele sammen.


   Jeg gleder meg til å ta fatt på årets dekorasjoner,og ut i noevember kommer det mange tips jeg ønsker å dele med dere.
  Jeg liker å lage mitt eget inspirasjonssted når slike ting skal lages,her ble verandaen forvandlet til et slikt sted i fjor. Dette året må jeg finne på noe nytt for høsten kan være ganske så våt og vinden sterk, så jeg må finne på noe lurt for samlingen er godt i gang...den bare lever litt her og der fortsatt:) Neste år står man kanskje inni sitt eget lille orangeri å lager noe kreativt....å jeg bare DRØMMER om den dagen..... Håper det skjer og at nettopp DU er med da også :)
  Riktig god torsdag alle sammen! 
                                   KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 10/10/13--14:01: 100% naturlig høst!
 • For noen uker tilbake lagde jeg en høstkrans,i grønt,rødt og brunt. Nå etter noen uker har den fått sin naturlige høstfarge i brunt ,rødt og orange . Jeg må si at den nesten er enda vakrere nå :)
  Disse små eplene er fra Holland og kjøpt hos Hannas Skafferi. Til helgen skal det lages en søt krans av disse :)
   Den fransk inspirerte kurven er også fra Hannas herlige blomsterbutikk i Strømstad.


  Den kule striesekken er fra Remix -art som ligger på Mælagård i Skien. Kjempe herlig butikkk som har masse spennende:) Er du f.eks på jakt etter gamle plansjer ,botaniske eller med dyr ? Ja da kan jeg fortelle at her er utvalget stort!!Absolutt verdt å ta turen :)
  Plutselig er det helg igjen og vi tar den imot med  VID ÅPNE ARMER, gjør vi ikke ? :) Aldri feil med helg ! GOD HELG ALLE SAMMEN!
                             KLEMMER VIBEKE

  0 0

  Velkommen inn til GAMMEL KJÆRLIGHET ! Denne spesielle ,sjarmerende og unike butikken drives av Sjoukje som opprinnelig kommer fra Nederland. Hun har bodd i Norge i mange år nå,men fremdeles er hun glad i den nederlandske,franske og belgiske stilen hun vokste opp med. Derfor har hun samlet masse slike skatter fra disse landene og puttet de inn i dette lille sjarmerende huset hun har kallt GAMMEL KJÆLIGHET. Jeg er så heldig å bli kjent med denne kreative damen og sammen kan dere tro vi har kost oss når jeg denne helgen lagde en photoshoot fra mange av henne unike varer fra butikken. Så bli med alle sammen! Så drar vi på en reise inn i verden full av skatter !

  Unike gamle madonnaer fra Frankrike.
  Gamle håndlagde tekstiler i lin,heklede sengetepper,duker og putetrekk med gamle monogrammer.


                                          Gammel franskt emaljert


  At Sjoukje kommer fra Nederland vises tydlig her....herlige gamle Hollandske tresko !

                                             Litt engelsk gammel i blått også.


   Gammelt sjarmerende skap og en veldig gammel spesielle lykt.
  Mange av dere så sikkert flere av disse bildene som ble lagt ut på GAMMEL KJÆRLIGHET sin facebook side og VIBEKE DESIGN sin facebookside i går. Snart blir det  flere bilder og da med JUL som tema:) Ja jeg kjenner det kiler i magen av bare tanken, Sjoukje har nemlig masse gamle franske juleskatter på lur.....hvor vakkert tror dere ikke det blir da? Håper dere blir med da også, og et besøk i denne unike butikken anbefales på det sterkeste!! Eier er Sjoukje Wilting.
  Tlf nr 412 64 237 Ring gjerne for egen avtale
  Adr: Norrøma gata 15, ( vessia) Porsgrunn.
  Åpnent når hun er hjemme. Som regel fast hver Fredag og Lørdag .


  GOD SØNDAG ALLE SAMMEN! KLEM VIBEKE


  0 0
 • 10/13/13--21:18: Søt,enkel og høstlig rød

 • Som dere vet er jeg veldig glad i kranser og denne helgen har jeg laget en krans jeg aldri har laget før..nemlig en eplekrans. Siden epler er kanskje det "naturmatrialet"jeg liker best å pynte med synes jeg kransen gikk rett hjem her..:) 
  Med en solid og litt tykk ståltråd har jeg tredd på disse hollandske små eplene. Jeg fant ikke lang nok ståltråd denne gangen så derfor måtte det skjøtes på flere steder.Det funket bra det også og slike tråder som jeg brukte fikk jeg kjøpt i en blomsterbutikk.
   Siden jeg står mye her å vasker opp...noe som absolutt ikke er min favorittsyssel..synes jeg det er litt fint å ha noe friskt,fint og høstlig å se på i hjørnet av kjøkkenbenken:) Ser dere den lille teboksen her? Det var en koselig gave jeg fikk av ei skjønn jente som lenge har vært trofast følger her på bloggen. Hun fant den i huset sitt som er fra 1915 og fortalte at det sto "Vibeke"på den :)) Tusen takk for hyggelig prat og skjønn liten gave Turid :) Du vet jeg setter pris på dette .   Har du kjøpt de knekkebrøa bare til pynt eller? Fikk jeg høre her hjemme:) Vet jo aldri med den mora her vettu....men ja..(må jeg innrømme denne gangen..:) jeg syntes de var litt rustikke og fine,men tror ikke vi har de så lenge...for jammen smakte de nyydelig også:)


  Riktig god ny uke alle sammen! Klemmer Vibeke

  0 0
 • 10/16/13--08:53: Inspirert av HØSTEN
 • At jeg er GLAD i høsten er vel nå klart for de fleste som tar turen innom her..:) Denne perioden vi nå er inne i er den mest inspirerende og kreative tiden for meg.Høsten er virkelig en inspirasjon i seg selv med alle nydelige former og farger den bringer med seg. I dag ble det "høstlunsj" i en høstlig krok på verandaen. Med en god varm kopp te og muslibrød med brunost ble det riktig så hyggelig her i denne lune krok.  Tekstilene er fra (nederst) KID og de to andre teppene er fra Home &Cottage.Tepper får man aldri nok av og de både varmer og pynter opp.


  Den store runde puten er ny,og kommer fra Home & Cottage.I gammeldags skjønn stil,gled den rett inn både ute og inne her.
  Nydelig brød fra "RENT MEL I POSEN" ble det altså til lunsj i dag..oj,oj,oj så godt.


  I dag gikk også turen til et av mine favoritt steder her i mitt nærmiljø. Det tar meg knappe fem minutter å kjøre dit og her er jeg så ofte jeg kan. Mule Varde er dette nydelige stedet som består av flere hus og et skjønt parkanlegg med tilgang til sjøen. Bildet over her er av den gamle lekstuen som hører til hovedhuset.Den er virkelig søt ,må ha vært en drøm for små gutter og jenter å vokse opp med en slik.
  Under her ser dere utsikten man kan nyte her, Eidangerfjorden...
  Er det rart jeg er STOLT av plassen jeg bor på:)
                                    Klart Nure er med :) Han elsker å løpe i løvet !
                                          Et fantastisk lysthus ligger her også.

  Ja det ble en langt og høstlig innlegg dette...Håper du også har FINE  høstdager der ute !
                                   KLEM VIBEKE


  0 0
 • 10/20/13--04:23: Helt villt !
 • Jeg bare ELSKER epler som dekorasjon og selfølgelig som frukt å spise...men å lykkes med å få en hel kvist med små epler har jeg aldri fått til...helt til nå:) På mine herlige høstturer med Nure kommer jeg stadig over naturmatriale som jeg drar med meg hjem...og denne gangen kom jeg over VILL EPLER! Her kunne jeg bare gå amok å forsyne meg grovt,ho,ho...men så sent på året satt eplene løst så det å få med seg hele kvister var vanskelig,men noen få ble med...Alle som datt av på veien tok jeg med og skal nå brukes i dekorasjonene fremover...lurer på om de holder seg til jul. Kanskje jeg skal legge de i garasjen ? Mulig det er litt lurt siden der er det kaldt og tørt der.  Men akkurat nå gleder de oss på kjøkkenet !

                                   Ypperlig til dekorasjoner ,tenk bare mixen med mose og kongler her....

  Villt og vakkert synes nå jeg!


  Det er en kreativ søndag her i huset, for NÅ har jeg begynt å male opp malerier til årets juleutstilling som blir i november:) Passet ypperlig med litt snø som kom ned utenfor vinduet mitt da...Den eksakte datoen kommer jeg senere med, men en ting er sikkert det blir her hjemme. Vi syntes det var så koselig å møte alle dere som tok turen innom at vi gjerne gjør det igjen:) Planen er å få med noen flere aktører og noen er veldig klare for det...vi snakker om salg av gammel flott brukskunst:) Nå ønsker jeg meg bare fiiint vær i disse timene siden noe må foregå ute :) Fiin søndag alle sammen!
                                                   KLEM VIBEKE

  0 0
 • 10/23/13--08:51: Myk & Rosa høsthilsen!
 • Hei alle sammen ! Her er jeg innom igjen!  
  Det tar noen dager mellom hvert innlegg nå...men denne dama har LITT å pusle med for tiden:) Har lenge hatt denne nydelige buketten stående og i dag har den fått prøvd seg litt her og der...på en gråværsdag..sammen med to skjønne lykter fra Home & Cottage. Nå er jammen tiden inne for tenning av lys også...og jeg er skikkelig svak for all slags lykter...Når jeg tenker meg om er jeg en "kurv og lykt type",er jeg i byen og spanderer på meg noe kan du være sikker på at denne dama kommer hjem med en lykt eller kurv..he,he..Faktisk så ille er det noen ganger at kurvene må snikes inn på en eller annen måte...for jeg vet jo hva kommentaren er når jeg blir "oppdaget":)"HARIKKE DU NOK KURVER NÅ ???


   Keramikk bollen og fatet er noe av mine favoritter her hjemme, alt er fra Hannas Skafferi i Strømstad.Litt skjevt og håndlaget hvit keramikk...faktisk ganske så glad i det jeg også..:)
  Kurven over her fant jeg langt innerst i en krok hos Skrot Tor. En kurv full av sjarm synes jeg. Den har vært med på mye sprell her på bloggen og dukker nok snart opp igjen, full av JUL....

   Et av mine Granny tepper heklet i babyull er favoritten om dagen...heeelt skjønt å tulle seg inn i dette når kvelden kommer. Håper alle har fine høstdager der ute og her i Telemark har vi virkelig fått kjenne på skikkelig ruske høstvær i disse dagene...gjør meg ingen ting egentlig, for her hjemme er det alltids noe å finne på...


  MYK & ROSA KLEM FRA VIBEKE ..


  0 0
 • 10/24/13--07:44: Knask eller knep!
 • Så er den tiden her som vi normenn ikke helt har klart å trykke til brystet vårt ennå ,nemlig HALLOWEEN ! For jammen er det mange delte meninger om denne dagen blandt oss..Selv har jeg ingen ting imot denne dagen og har stort sett prøvd å gjøre den så koselig som mulig når jentene våre var små. Siden jeg er generelt veldig glad i barn(det er jo jobben min det..:) og liker å glede de på en slik dag som dette,har jeg et par ting på lur nettopp denne dagen....Under her kommer noen tips om hvordan du skjærer ut et gresskar og hva du kan gi til knask...:)

  Slik ser et gresskar ut inni..."UHH!EKKELT"! 
  Sier de alltid her hjemme når jeg gjør dette...men har du hansker 
  eller bruker
  plastpose på henden går dette veldig fint:)
  Her har jeg laget et mønster med trekant øyne og taggete åpning på toppen. Du kan også tegne opp med blyant først for å sikre deg mønsteret. En ny og kul ting for årets gresskar ,er å bruke drillen! Denne kan du lage et stilig mønster med slik at lys effekten blir ekstra spennende når mørket faller på...:)
  GØY!!!!

  Jeg skjærer også små ekstra partier rundt ved mønsteret slik at lys effekten også her vil gi en ekstra "piff":) Her er det bare å "leke"seg og prøve seg fram :)


   Og når skumringen faller på begynner gresskaret å komme til sin rett...
  Så hva kan man gi til de forventingsfulle små og litt store...som kommer for knask...? Jo jeg baker enkle muffins og popper popcorn!
  I år har jeg laget kremmerhus i høstlige farger og fyllt de opp med popcorn!
  Flaggermus lappene er ferdig klippet ut og kommer fra IKEA.
  Men grønn melis non stop,lakris og pez drops lager du disse. Spindelvev servietten er også fra IKEA.   Så har kvelden kommet og et magisk gresskar kommer til syne:) I dag kommer jeg også med en kunngjøring til dere som liker å gjøre litt kreativt med barn:  
  Lørdag 26 oktober kl 10.30 -13.30 arrangerer jeg sammen med Bamble Bibliotek en kreativ "halloween"aktivitetsdag.
                                       Velkommen !!

   


       GOOOD HELG ALLE SAMMEN! KLEM VIBEKE


  0 0

  En ny gammel sak har tatt plass på verandaen ..en gammel trappestige! Virkelig flott og helt naturlig ubehandlet treverk..det er jammen ikke så lett å få tak i :) Men jeg fant den innerst i lokalene til Knutepunktet her i Porsgrunn, og måtte jo bare ha den med hjem...svak som jeg er :))
  En liten emaljert bolle med mine små villepler er med overalt i dag....det ble "noen "bilder mine venner...:) Bare å "beklage" men jeg er jo en eplegal "tjej" vettu  :)
  Det har vært en herlig lørdag som startet med aktivitetsdag for barn og foreldre på Bamble Bibliotek. Virkelig koselig at så mange tok turen i år også :) Håper dere har en fin helg der ute, i morgen blir det skogstur med sanking av mose og annet spennende som kommer på min vei :)
                           KLEM VIBEKE


  0 0
 • 10/27/13--08:33: Inspirert av....
 • Tekstiler gir meg masse inspirasjon og etter siste tur til IKEA kom jeg over denne fine høstlige puten. Jeg gikk frem og tilbake mellom radene den sto..."skal ,skal ikke"... (du vet DEN følelsen..) Men den ga meg bare den glade varme følelsen.. så  joda hjem skulle den :) Så nå har den fått plass på slagbenken her på kjøkkenet og skaper en lun krok med sitt varme og "gammelsvenske" utrykk.  Falt pladask for disse herlige koppene samt fatet fra Bloomingville kjøpt hos Home & Cottage. Man får virkelig lyst på en kopp te når man ser de:)

   Det er en skikkelig" inne og kose seg "søndag her i dag og høsten herjer med sitt regn og vind utenfor vinduene...ÅH!da koooser man seg inne da..har ingen problemer med det jeg:)  Hadde store planer om samle inn mose i dag ...men.....det fristet ikke gitt,ho,ho  Det får bli en helt annen dag det :)


  En ny uke med nye muligheter står foran oss, måtte den bli GOD for dere alle :)

  VARM KLEM FRA VIBEKE


older | 1 | .... | 9 | 10 | (Page 11) | 12 | 13 | .... | 36 | newer