Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | (Page 2) | 3 | 4 | .... | 36 | newer

  0 0
 • 01/16/13--10:13: LUNT!
 •  Med brunt blir det lunt. Det er varme toner som får komme inn i stua nå om dagen...man prøver jo alt for å holde varmen nå i disse kalde tider:) Jeg må si jeg trives med disse tonene. Blander mere å mere brune møbler inn i interiøret nå også...skikkelig "tøff"blitt:))))


   Det herlige pleddet i gode varme toner er fra Home & Cottage, trauet er etter oldemor og det gamle engelske brune fatet med kongler er et funn hos Skrot Tor. Mulig det vakreste lille fat jeg har....bortsett fra det 150 år gamle fatet jeg fant på Notting Hill i høst...Ohhhh! det er litt av en vakker skatt det:) Tror jeg må få knipsa litt bilder av det snart igjen...:)

   Den skjeve brune shabby kurven er også et funn hos...Skrot Tor.. og tro det eller ei så har oliventreet mitt overlevd sååå lenge og nye skudd kommer hele tiden...ja jeg skjønner ingenting. Har gjort akkurat som jeg pleier jeg, dusjer det innimellom og lar det få lys....har egentlig ingen god oppskrift å komme med her.
  Ute går det også i lune varme toner,ja det er ikke det at jeg har glemt å ta vekk julepynten altså....nei kransene,granbar og eplene kan bare få stå litt til.Det skaper lunhet ved inngangen.

   "Piffa"opp disse kransene med litt kongler,blåbærlyng og hamptrå.

   Kan nå også fortelle at drømme kjøkkenbordet mitt er i ferd med å realisert..jada nå er det i boks!!
  Står hos en brukthandel i østfold å bare venter på meg,så snart det skal det pusses,males og snekkres igjen i heimen.Må inrømme at det kribler litt bare jeg tenker på det:) Tror nesten ikke jeg kan ha det bedre når man står ute en  deilig vårdag,med maling,pussepapir og spotifyen på jeg. ÅH! da bare KOOOOSER jeg meg!

  Det er de små gleder som teller vet dere........klem Vibeke!


  0 0
 • 01/17/13--07:20: Klar -ferdig og snart helg!
 •  Det har virkelig vært noen lyse,flotte men kalde dager her  hos oss nå og jeg som helst tar bilder i dagslys må jo benytte meg av det fine lyset.Nydelige roser fikk jeg av Camilla min venn som var på besøk i går. Hun skal gifte seg i juni og ønsket hjelp av meg med invitasjonene.Sammen tror jeg vi har funnet frem til noe riktig så lekkert:))) Hun har også denne koslige bloggen: http://camillasinverden1.blogspot.no/ .

  Man kan bare drømme seg vekk i roser og puselabber som dette....Til min største datters konfirmasjon hadde jeg nettopp slike roser og puselabber som borddekorasjon. For meg er dette bare VAKKERT!
  Se på disse søte bitte små!Skal bli artig å følge med disse i vinduskarmen....


  Ja så var det plutselig helg igjen...ukene bare flyyyr! TAKK!! alle sammen som er så herlige å legger 
  igjen de søteste ,positive,morsomme og vakre tilbakemeldinger både her,mailer og på facebook. Dere skal vite at dere INSPIRERER denne dama MASSE!!GOD HELG alle sammen.
                            KLEMMER FRA VIBEKE

  0 0
 • 01/17/13--22:32: Den lille blå perle! • Den herlige blå perleblomsten er den aller første vårblomst som ankommer huset her, jeg nærmest hamstrer disse når de kommer for salg i blomsterbutikkene.Elsker den skjønne blåfargen og herlige vårgrønne blaverket.De preger MYE av bildene mine fra i fjor og i år.Mulig det dukker opp noen tips om hvordan man kan fremstille de i ulike potter og kar også:) Så hold dere fast!! Her byr jeg på en samling av den BLÅ lille:)

  ALDRI!!en feil kombinasjon dette:)))))

  Her er det VÅR på sjenken.....

   Mulig dette er min favoritt....en herlig vårmix plantet i den gamle kassa som ble brukt til å oppbevare ammunisjon i en militærleir...snakk om kontraster,hi,hi:)

  Mange måter å plante på ,her står de skjønne blå i en gammel terrin.
  Den lekre nye striesekken er nylig kjøp på nettbutikken hos denne herlige damen . Åh! gjett om man skal kose seg med den fremover,å ja det kommer nok dere til å få se:)))
  Siden vi er litt i det blå hjørnet her,viser jeg noen lekre skatter jeg har. Den blomstrete fatet underst her fikk jeg med fra vakre Røros i sommer.Virkelig vakkert! Det lille fatet er et funn på loppis for "hundre år siden".Tror faktisk det var mitt første loppis også jeg...
  Det var de blå små men jeg er også veldig svak for de hvite små perleblomster...så når de kommer ja da blir det nok et nytt bildedryss:))) Dere... jeg må igjen takk for de skjønneste tilbakemeldinger, det er til å bli rørt av og selfølgelig VELDIG GLAD!! Tusen takk alle sammen dere beriker min hverdag:)
  Riktig god fredag, den aller beste dagen i uken vil jeg påstå:) Klem Vibeke

  0 0
 • 01/18/13--23:54: Mykt,varmt & grått
 • Er det virkelig noe jeg har MYE av er det puter og pledd.....tror vel ikke jeg er helt alene der...?
  Det er jo dekorasjoner og et pledd kan gjøre så mye, og for ikke å snakke om puter:) Så i dag viser jeg grå,myke og varmende tekstiler i grått.
   Man har det godt, mykt og varmt når man kryper opp i gostolen og kakkelovnen sprer ut sin deilige varme.Den gjør nytten sin med sine 120 år.

   Stjerne puta er jeg veldig glad i ,denne er fra Home & Cottage.

   Byr på et lite tips idag som jeg har gitt før, men et godt tips kan ikke sies for mye...:) Disse skinnen som mange har fremme på denne tiden kan fort bli litt lurvete. Jeg har funnet ut at hvis jeg børster mine litt lett med en hundebørste så bli de som nye.Under her er det FØR og ETTER bilde:)))Funker som bare det:)

  RIKTIG GOD LØRDAG!Med -14 grader her i dag...ja da blir det godstolen med pute og pledd foran en varmende gammel og kakkelovn.
                                   Klemmer fra Vibeke

  0 0
 • 01/20/13--05:04: Simsalabim!!
 •  Ja det bød på utfordringer når jeg skulle hente en av auksjonsvarene jeg hadde bydd på nettet i går....Butten i flaskegrønn så riktig så fin ut syntes jeg å bød på. (heldigvis ikke så mye altså...:) Men ble overrasket og nok litt skuffet også når jeg hentet den i går.Masse rust hadde herjet med fargen og båndene som holdt den sammen var helt oppspist av rust ,så jeg måtte gruble litt på hva jeg ville gjøre med den. Jeg valgte å fjerne de rustne båndene å bandt solid med hamptrå og bånd rundt for å holde den på plass.Så var det tid for maling og hvit har den blitt i første omgang.Joda den ble fin men var ikke tenkt slik i utgangspunktet,men noen ganger må man ut å prøve "trylle" litt ...å håpe på det beste,hi,hi.....har nok lært at jeg burde sjekke ut tingen jeg byr på litt mere ut først også....:)
  Slik så den ut etter fjerning av de rustne båndene ,dette var nok den beste siden faktisk....på den andre siden hadde den knapt farge igjen.Så ble det skrubbing og tørk,før man gikk på med flere strøk maling.
   Den kan jobbes enda mere med,bla. pusses grovere da kommer grønnfargen under bedre fram.
   Den  hvite terrinen ble man heldigvis ikke skuffet over men heller forbauset over at den var så fin og stor:))) Så noe gikk heldigvis bra med budgivningen min denne gangen...:)
   De blå skatter lurer seg mere og mere fram her hos meg......

   Den vakre tekoppen er en gave fra samme snille damen som ga meg den røde gamle tekoppen jeg har vist dere før..Snille mennesker altså:)

  Håper alle har en herlig helg der ute! I morgen byr jeg på en fantastisk skatt,når jeg fant den gikk nesten smilet heeeelt rundt..men så var ørene i veien gitt:)))))Så velkommen for en titt i morgen også!

                                                 KLEM VIBEKE

  0 0
 • 01/21/13--06:53: This old beauty!
 •  Så har en gammel fantastisk boks ankommet heimen...ÅH! Jeg  kan bare ikke se meg mett på denne gylne,litt rustne og rikt dekorerte boksen.Vakker og sjarmerende!

   Sammen med den gamle vekten på favorittplassen på kjøkkenet har den foreløpig fått plass.  Jeg jeg bare fått dilla på slike gamle bokser og kan nå kalle meg en SAMLER:).Jeg tror jeg virkelig fikk øynene opp for disse på vår siste tur til Notting Hill hvor vi besøkte Porto Belloroad. Der hadde de SÅ mange gamle sjarmerende vakre bokser, men de visste også å ta skikkelig godt betalt for de..så ingen boks derfra på meg den gang...kansje neste gang da...:)

  FANTASTIK GOD NY UKE!ønsker jeg dere alle sammen og takker for mange koslige besøk her inne i helgen!Vet dere...det nærmer seg 400 følgere her inne, noe jeg synes er utrolig morro:)))
                                    Klemmer fra Vibeke

  0 0
 • 01/21/13--21:51: Bring inn fargene takk!
 •  Jeg tror jeg vil påstå at denne herlige fargeklatten av ranukler kan lyse opp den gråeste dag:) Meg funker det veldig godt på hvertfall. Så alle sammen her kommer et fargerikt innslag  og kansje det lyser opp din hverdag litt også:))))

  I fjor ved mars tider fikk jeg med meg disse herlige kopphånklene fra Kragerø. Jeg ble bare så glad av å se på de, så da måtte de få bli med hjem:)))  Ja der fikk dere dagens fargebombe herfra!! Som sagt så håper jeg det gjorde GODT!!

                                               KLEM VIBEKE

  0 0
 • 01/22/13--23:22: Noe å se fram imot.....
 •  Jeg har flere begivenheter å se fram imot i nærmeste i fremtid. I morgen fyller min eldste datter 18 år og det gleder vi oss stort til, utrolig hvor årene har gått...Den lille skjønne og glade jenta vår har nå blitt en selvstendig og vakker ung( og fortsatt glad) dame...:)Så i dag skal mor bake deilig brownies som jubilanten bestillte til frokost i morgen...:) Våren er bestandig en deilig tid hvor det skjer mye. Jeg har alltid vår/sommerutstilling med eget loppis. Det er bare en fantastisk dag, som man storgleder seg til:))) Begynner å forberede meg til det alerede i februar/mars. I år skal jeg også feire min 40 års dag( på etterskudd),jeg fyllte jo i november i fjor men da er alle samt meg selv så opptatt,så derfor skal jeg ha en liten feiring i april/mai. Hvorfor akkurat da? Joooo jeg bare elsker kirsebærkvister og epleblomstkvister...Så jeg har sett for meg et vakkert 40 års bord med disse:)))) Dere som har fulgt meg en stund vet jo hvordan jeg bare elsker disse kvister..hadde jo annet hvert innlegg med det i en periode,hi,hi .Så slik" lekte" jeg meg med disse herlige kvister i fjor....
   


   Dette bildet er blitt mye brukt på inspirasjonsnettsteder...Så det var da jeg skjønte at det ikke bare var meg som er helt fortapt i vårens vakreste kvist......:)

  Kan ikke dere se for dere et vakkert VAKKERT bord med disse også ? Det har hvertfall ikke jeg noen problemer med, hodet er fullt av ideer.....:)))Ser faktisk for meg å "låne" inn et helt tre i stua.. et lite da selfølgelig:) Tenk å sitte under der med masse levende lys i de søte natterstimer med de godeste venner....Noe å se fram imot det på en dag med - 16 grader ute...Ønsker dere alle en herlig dag alle dere GODE der ute!

                                          KLEMMER VIBEKE  0 0
 • 01/23/13--23:20: En gledens dag !
 • Det er å feire sin første 18 åring i hus det ! Gratulerer så mye til vår flotte Silje i dag!!! Kake,pakker og sang ble det på morgenkvisten her og det var en strålende 18 åring som omtrent svede avgårde i dag,hi,hi...

         
  Tror jeg har denne amaryllisen helt til påske,den kommer med nye blomster hele tiden...men hva gjør vel det, når den er så VAKKER!!!!
  Da ønsker jeg dere en god god torsdag alle sammen, her blir det vel kaker,pakker og sang tre dager til ende.....Herlig å feire en flott 18 åring!Klem Vibeke

  0 0

   Dere vet jo nå hvordan jeg bare er blitt helt fortapt i gamle skatter og skjønner at det ikke bare er meg....for  når man begynner å snakke litt med folk er det mange som sitter med mange skatter der hjemme..:) I dag viser jeg noen lånte skatter sammen med mine egene. Disse er lånt av en veldig god venn som har hatt øye for dette siden hun var ei lita jente...Kan tro vi har MYE å snakke om:)) Takk snille gode Grace:)

   En fantastisk rød gammel slitt vekt og en aldeles nydelig gammel boks.... en slik står høyt på ønskelista mi !

  Elsker bare den gamle boksen med vintemotivet på også..:)Snart er  det Brukt/Antikkmesse her jeg bor....klart jeg MÅ!!
   Lerkekransen har blitt vårpiffet opp av skjønne puselabber.....:)   Denne gamle engelske tekoppen fikk jeg før jul i fjor. Den må komme fra et vertshus for navnet på stedet står på koppen utenpå og inni.
   Så kommer det noen orntlige søtinger.Dette er labber i str.26 , som lille Grace gikk rundt i når hun var liten.
  De er så søte at man automatisk legger hodet på skakke når man står å betrakter de.....:)Helt skjønne og jeg husker jeg var veldig betatt av slike sko når jeg var liten...de sto høyt på ønskelisten men fikk de aldri.Sikkert derfor jeg synes det er så stas å se de igjen:) Så med dette innlegget avslutter jeg med noe som hører vintern til, labber og hjemmestrikkede (de også i bitte små ) votter....alt i den skjønneste blåfarge:)                                        KLEM VIBEKE


  0 0
 • 01/25/13--08:46: Hva skal du med den?

 •  I fjor kom jeg hjem med denne gamle krakken fra en brukt/antikkmesse jeg var på...blikkene jeg møtte når jeg kom hjem sa "Hva er det for søppel du kommer med her da, og hva skal du med den?" Lite visste de og faktisk jeg hvor mye kreativt den skulle bidra til......:))
   Den fantastiske fargen og den slitte shabby looken er bare helt i min smak og har inspirert meg til å lage ulike stillben med blomster og annet..., så her kommer noen eksempler på hvordan jeg har kooost meg med denne skjønne gamle svenske krakk:)


  I morgen er det klart for en ny slik messe og lurer på om jeg er like heldig i år....Kjenner jeg storgleder meg til å gå på en ny skattejakt:))) Riktig god helg alle sammen !
                                                      Klem Vibeke

  0 0
 • 01/27/13--04:03: Det bruuuuste....
 •   Nærmest i blodet når jeg i går kom over denne fantastiske gamle saken fra 1800-tallet....Bildet er franskt og er bare noe av det nydeligste jeg har sett,vakker gammel ramme og motivet er et godt bevart trykk i skjønne grå,brune nyanser.Ikke ga jeg mye for det heller så alt stemte under "jakten"i går....for flere vakre VAKRE skatter ble med hjem :)

   Siden jeg hadde flere ting på programmet i går og fartet fram og tilbake til bilen,måtte jeg stadig kikke oppi posen med bildet...
  herrrlighet kunne JEG være SÅ heldig da? tenkte jeg...hi,hi...Ja jeg var virkelig helt tussete...:) Så kommer neste skatt ...et håndlaget gammelt fantastisk vakkert sengeteppe...jeg kunne nesten ikke se meg mett på det med alle sine detaljer.Nyvasket er det alerede og nå ligger det bare her å fryder!
   Nå bare koooser jeg meg med disse herlige skattene,så inspirasjonen førte til litt vårlige bilder fra kjøkkenet..
   Vårblomster har fått selskap av det vakre (ble mye "vakkert"i dag dere:)))) 150 år gamle fatet jeg fant på Portobello Road i høst.....Jeg er så glad for vi tok turen dit akkurat den dagen,for damene som solgte meg det hadde bare tilfeldigvis tatt det med seg denne dagen. Hun var rett og slett FOR glad i det selv, og det var lange blikk som fulgte oss når vi tok det med oss..men selfølgelig  kunne jeg love henne at jeg skulle ta godt vare på det;))))Og dere vet jeg har holdt mine ord:)

                                         Fantastisk patina!!!!!   Kan jo bare ikke få vist det nok vettu......Teppet skal ikke bare være til pynt,nei her bruker vi "skattene"til det meste:) Den største jenta mi har alerede tulla seg godt inn i dette foran tv på morgenkvisten:)


  Flere ting ble med på fangsten,og de skal dere få se senere denne uken.Kan røpe det er noen orntlige fine bokser!
  Her blir det familieselskap i dag og store og små ankommer huset snart...alltid koselig det synes  jeg :)
  Riktig god søndag alle sammen og ønsker alle en fin fin ukestart!KLEMMER FRA VIBEKE  0 0
 • 01/27/13--21:46: Klart det skal bugne!
 •  Etter helgens nye STORE snøfall drømmer jeg på nytt om våren....ikke det at jeg misliker vinteren,for den kan være veldig vakker den....men jeg er nok mere en vår/sommertype blitt med årene.Så la oss mimre litt å tenk på det var og det som skal komme.....og DA skal det på nytt bugne av frodige eplekvister både inne og ute:) 
  Oldemors gamle saftflasker brukes flittig gjennom hele året, om sommeren med blomster og til jul med granbar og lysholder:)

  Disse fargetonene er veldig gode for meg,grå,lys aquagrønn,vårgrønt,hvitt og en "dæsj"av brunt....:)

  Må bare fortelle at hele familieselskapet måtte beundre de nye skattene mine i går...(de hadde ikke noe valg heller,for jeg tok de med på en runde,ho,ho) Sengeteppet er og blir en stor skatt,i følge min mor som er stor hekler selv,var dette teppet bare heeelt nydelig utført håndarbeid som det ligger masse arbeid bak. Jeg betalte bare 400 kr for dette også,og det er jo ikke for garnet engang...
  Kjære alle sammen må dere ALLE ha en fortreffelig ny uke ! Klemmer Vibeke

  0 0

   En sommerdag i fjor tok jeg kontakt med en god venn som jeg så på facebook ryddet et gammelt landsted.
  Jeg kommenterte under et bilde følgende" Er ikke noen skatter for meg der da"? og tullet nok litt når jeg skrev det...:)men så tok hun kontakt og sa at det kansje kunne være noe der...Det viste seg at det var MYE der jeg ville ta vare på. Det tror jeg er og blir min drømmedag den dagen vi dro ut der....Det vakre fatet over her er bare en av tingene jeg fikk med derfra.

   Gamle bord ,kasser,stoler, flasker og zinkbaljer/bøtter ble med på lasset og alle møblene er nå blitt malt i hvitt:) Her kommer litt før og etter bilder.
  Er så glad i dette bordet nå,og de gamle kassene blir flittig brukt...til det meste egentlig:)
  Her får den brune gamle pinnestolen et strøk med hvitmaling,og siden har stolen blitt et fast møbel her hjemme.
   I den bitte lille hytten over her,hvor jeg viser hvordan det gamle bordet så ut, sto dette blå skomakerbordet.
  Det var ganske "shabby"når vi hentet det ut med skitt og en skomakres arbeid hadde satt sitt preg på det...Men etter litt pussing og er real skrubb så er blitt et av mine favorittbord:))) Dere som har fulgt med en stund vet hvordan jeg har kost meg med dette bordet ...her er en liten titt!


  Sommerblomster viser seg fram her og til jul ble det granbar og lys i den gamle kassa...som sagt ting kan brukes til så mangt..
   Ja jeg kan ikke annet enn å SMILE når jeg går gjennom disse bildene igjen fra drømmedagen min.Man kan leve LENGE på slike helige minner......her er noen siste glimt fra landstedet som virkelig bærte preg av årene som hadde gått...


   Takk for at dere tar dere tid til å kikke innom å mimre litt og drømme litt med meg......helt til slutt noen forglemmegei i en av skomakerns lester, som engang satt og arbeidet ved det gamle blå bordet.
  Og som en vakker sommerdag fikk nytt liv hos meg ! Ha det så godt alle sammen,klem Vibeke


  0 0

  Jeg tror det startet med disse tallerknene.....Det var da jeg begynte å drømme om en vegg med tallerkner og fat i ulike former og helst nyanser som dette og hvitt...I dag tar jeg dere med på den prossessen fra begynnelse til slutt...:)
  Dette satte ideen virkelig i gang. Jeg ville ha en sjenk med tallekenhylle over ..og hentet kommoden og en liten tallerkenhylle jeg hadde i gangen for å bli inspirert. Hmm!Kunne det bli noe ut av dette tro ?
  Ikke mange ukene hadde gått ,før jeg hadde funnet en vakker sjenk på Finn.
  Vi hentet den ved påsketider og jeg brukte påskeferien til å pusse den opp .Det ble virkelig bart på kjøkkenet så jeg fortet meg å "stæsje"den opp slik at den skulle dempe det store tomrommet etter det store skapet som engang hadde stått der.Men det tok ikke lang tid før tallerkenhyllen var på plass:)
  Jeg var Så fornøyd kan jeg huske og dillet og ordnet der i lang tid....noe jeg fremdeles er veldig glad i:)
   Men så begynner jeg å kjenne at det virker litt bart, å eksprimiterer med et selvlaget kurvoppheng...Jentene i heimen syntes det ble kult fordi nå så det ut som vi bodde i et Harry Potter hjem..ha,ha
  Det var ikke slik så veldig lenge for nå hadde jeg endelig funnet ut hvordan jeg ville ha det ...jeg ville nemlig ha to tallerkenhyller!
   Så ble det sånne en sommerdag og jeg følte at denne veggen ble komplett:) Det har jeg ikke angret på siden,noe dere har sikkert skjønt her på bloggen...:)


  Så nå snart et år siden er vi her... og jeg synes det er artig å tenke tilbake på hva som egentlig inspirerte meg til å skape dette favorittstedet på kjøkkenet...nemlig fem små gamle tallerkner:)))
                                                                KLEM VIBEKE

  0 0

   Nesten alle gamle bokser jeg har fått tak i den siste tiden bærer fargen rød. Kan jo ikke bare ha rød til jul har jeg tenkt og bruker nå boksene flittig på kjøkkenet. Her oppbevarer jeg krydder og andre kjøkkenredskaper som gjør seg best i en gammel vakker boks:)
   Denne herlige boks med roser på lokket var blant skattene fra helgens Brukt/antikkmesse.Her ble det plass til masse krydder:)

   En annen vakring av en boks var også denne,en gammel kaffeboks fra København.I nyyydelig dyp rød.

   Dette er bare begynnelsen på et mere landelig rustikk kjøkken her tenker jeg.Kjenner bare humøret stiger når en begir seg med en slik fargerik stil:)))Tidligere har jeg holdt meg til hvitt,hvitt og litt grått....MEN nå gjør vi noe helt annet...vi sier :Velkommen til farger på vårt kjøkken!

                                    En glad og fargerik klem sendes ut til dere alle idag!                                                                        Klem Vibeke


  0 0
 • 01/30/13--21:44: Vakker inspirasjon!
 •  Takket være disse herlige rosene har litt tekstiler av det vårlige slaget tatt turen ned fra loftet...deilig å omgi seg med slike farger igjen. Selv om vinteren fortsatt har et godt grep rundt oss kan man jo påvirke godfølelsen med våren inne:))


   Pleddet og puten her kommer fra Kid,er så glad i disse fargene:)
   Tenk at man for EN hundrelapp kan få slike fantastiske roser....ikke rart man blir glad og ikke minst inspirert!
                                  Snart helg igjen jo....måtte den bli strålende for dere alle sammen! Klemmer fra Vibeke

  0 0
 • 01/31/13--22:33: Favorittsaker i blått
 • I dag kjenner jeg for for en av mine favorittfarger Blå! Jeg har gjort et dykk i mitt bildearkiv og tar dere med på en reise i deilige blånyanser.......
   Både favoritt blomst og mitt favoritt gamle svenske fat er dette.....
  Du husker kansje dette bordet som jeg  viste for ikke så lenge siden....en lysende KLAR favoritt dette!

  Min vakre blå stol......snart skal du få komme frem igjen....på loftet står det en del herlige møbler som bare venter på vår og sommer:)   Den gamle stråmønster kaffekannen er fra oldemor og tas i bruk ofte....men da som blomstervase:)
   Blå tekstiler som jeg aldri bli lei av, de kommer alltid fram når våren roper!!
   Min blå samling av gamle tallerkner,helst engelske......elsker fargene og mønstrene.


  Herlige tekstiler fra Tilda, skulle blitt et lappeteppe i fjor men....kansje i år da:)?
  Så er fredagen her alle sammen, min favoritt dag det også:))) Klemmer og god helg herfra !
                                    KLEM VIBEKE

  0 0
 • 02/02/13--12:19: God fangst idag!
 • Gamle små glass og krystall flasker har virkelig åpnet øynene til denne damen for tiden...I dag kom jeg over en aldeles nydelig liten og skikkelig "jålete"krystallflaske. sammen med den ble også to gamle salt og pepperkar med,de også veldig veldig vakre....hilsen samler`selv...alt funnet hos skrot Tor i hans herlige antikk butikk hvor hyggelige Grete og Joachim ofte står.De siler ut de virkelige skattene som kommer til Skrot Tor,å setter de sammen i dette spennende miljøet de skaper i denne butikken.
  Det er altså den flasken som er mest "jålete",som er ny i samlingen idag:)

  Like vakre ennå disse lilla rosene mine.....:)

  Her har en annen vakker ting sneket seg inn...en gammel tallerken med en helt spesiell patina. Den er nemlig lilla i mønsteret,noe jeg aldri har sett før...tror den er engelsk.Den har et helt skjønt mønster og gjorde seg godt til disse lilla rosene:)


  Her kommer en herlig blanding akkuratt som jeg liker det: Rustikk og romantisk!! Alt er gammelt også noe som er med på å gjøre det enda bedre:))
                                   Håper dere alle har en deilig helg! Klemmer fra Vibeke:)

  0 0


  Dette gamle trauet kommer fra Røros.Jeg var overlykkelig når jeg fant dette i en antikkbutikk på Røros i sommer. Den blir drevet av en meget koselig dame som kunne fortelle at nettopp dette trauet er laget på Røros.Så at man vet hvor sine gamle ting kommer fra er litt spesielt for meg, og ekstra gøy er det hvis noen har litt historie å komme med tilknyttet tingene man er så heldig å få tak i.
   Vakkert med gammel trværk som viser patinaen av årene som har gått....Hadde jeg fått tak i dette for noen år tilbake,hadde jeg sikkert malt det......men har heldigvis fått mere sansen for å bevare tingene som de er nå.

   Det er mange måter å bruke dette store trauet på,oftest brukes det til å oppbevare puter og pledd.
  Lerkekvistene har ikke tatt ferie ennå, de skal få være med litt til:)
   Den rustikke,brune stilen er fortsatt å finne rundt omkring i huset og må si jeg stortrives med dette.Det har virkelig vært godt å få inn litt kontraster til alt det hvite.


   Nok en helg har flydd avgårde og nå står en ny uke for dør. Måtte den bli strålende alle sammen!
                                    KLEMMER FRA VIBEKE


older | 1 | (Page 2) | 3 | 4 | .... | 36 | newer