Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | 2 | (Page 3) | 4 | 5 | .... | 36 | newer

  0 0
 • 02/04/13--08:26: Det å utfordre seg selv!
 •  Noen ganger må man utfordre seg selv...og det har jeg gjort  denne gangen:)Sjekk nemlig dette røde bordet til min ellers så hvite stil:))) Greit jeg har bringt inn litt røde detaljer som mine gamle bokser og slikt,men aldri møbler....Nå er det altså inne,og jeg kjenner at det gjør meg faktisk ganske GLAD!

  Ideen for å bruke dette røde bordet kom når jeg ville lage noen bilder av hvordan  innrede med et maleri fra Vibeke design.Vanligvis hadde jeg sikkert valgt litt myke og duse farger rundt dette, men så går det altså an å ha det ganske faregrikt rundt likevel:) Det er bare det å tørre...:)
  Putene fra Home & Cottage brukes både sommer som vinter:) Så når vi først er her i det lille røde hjørnet,har det nok engang lurt seg inn en lånt gammel skatt.Denne lille dukkesleden er opprinnelig tysk,og en god venn av meg arvet den av sin tante.Den er virkelig søt og bærer preg av barns lek gjennom årene...nå hadde ikke jeg noen gammel dukke å ha oppi så det måtte bli noen kongler opp i  isteden:)))

  Den røde fargen på bordet innbyr til varme og kos....her skal det garantert bli noen gode tekopper:)

  Ja så ble det rødt denne gangen!!Hvem vet.. om ikke lenge kan det bli blått...når våren nærmer seg, da bringer vi inn litt blått:))) Glad mandag all til dere alle sammen!Uken begynte ikke så bra for min del med en magevond natt, men nå er man klar igjen...sånn er det å jobbe med barn da får man "besøk"av de fleste bassilusker:)Vil også takke for alle herlige tilbakemeldinger dere gir,jeg blir nesten helt stum noen ganger (og det skal litt til for å få meg det...:)Jeg får ofte mail fra norske og utenlandske bloggere om de kan lage et innlegg om bloggen her,det er bare så hyggelig,rørende og SKJØNT.Her er hva en flott utenlandsk blogg skrev lillejulaften i fjor :http://decordots.com/2012/12/23/christmas-feeling-by-vibeke-design/. Er det rart man blir ydmyk og rørende GLAD!

                               KLEM FRA VIBEKE

  0 0

  Når kulda herjer ute er det godt å tulle seg inn i et sjal og noe godt på beina..jeg er helt avhengi av tøfler eller gode sokker for å fungere.Vi er nok ikke typen som sprengfyrer hele tiden heller så vi kan nok ha et litt kjøligere hjem enn andre.Trives ikke med å ha det for varmt vi, ja sånn er denne familien:)
  Så med ei god strikkejakke eller et sjal og gode tøfler har jeg det godt:) "Jålete" som jeg er har jeg fått srtikket eller heklet sjalene mine i samme toner som går igjen i huset..hi,hi,da kan de ligge framme slik som her...ja jeg ler av meg selv jeg også...muligens en smule håpløs der...også( huff!! Tenk at jeg turte å skrive det der...:))
  Svigermor strikket disse til meg i fjor,de er MYE brukt siden...fine å se på og fine å ha på:)

  Mine gode gode tøfler for en hundrelapp fra IKEA,ja de har virkelig gjort nytten sin de:)
  Bildet av vårt hus er tatt akkurat på denne tid i fjor,tror vi har ennå mere snø i år her faktisk:)

  I morgen fyller denne gutten 4 år!! Klart det blir pakker,sang og krone på han også...Dette var i fjor:
  Ha en nydelig tirsdag alle sammen,måtte den bli strålende!!Artig er det nå etter to år med bloggen at det passerte 3oo.ooo treff her i går...TUSEN TAKK alle sammen! Klemmer Vibeke
                                                  0 0

                    HIPP HIPP HURRAAA!!
  I dag fyller altså vår lille Nure fire år. Han er bare en fantastisk god,snill,morsom og kvikk hund....
  Men...han er også en liten bråkmaker av en kar...bjeffer og tøffer seg ,å tror han er MYE større enn han er...lettskremt er han også og vil gjerne gjemme seg i mammas bein når ting blir litt for tøft...Altså en hund med stor personlighet .Vi er så utrolig glad vi er i denne kar`n å ville aldri vært uten.I dag har det blitt pakke,masse gobiter og eksta lange turer på han...ÅH! det er godt å ha hundebursdag, tror jeg han tenker idag,hi,hi.:)
  En "pingu" som gir fra seg en lyd som en and...har han fått.Skal si den har fått gjennomgått,ho,ho!
  Ble også litt inspirert til å lage noen skikkelig HVITE bilder idag,sikkert etter at man gikk på tur i nesten snøstorm idag:))))
   Ble fristet til å hente ut det hvite bordet fra badet å prøve det i stua....spørs om det kommer inn igjen nå...
   Altså litt her og litt der.....morro å prøve og ommøblere synes jeg:)   Å neida det kom tilbake på sin gamle plass...enn så lenge:)

  Håper alle har en god onsdag der ute ! Klemmer fra Vibeke

  0 0

  Velkommen inn i en herlig samling blått i dag! Når det klare hvite vinterlyset lyser opp et rom kommer nemlig de klareste farger opp..Flaskesamler`n i meg har jo begynt å få en solid samling nå og alle har sin nyanse.Ikke alltid man ser det med første øyekast men noen har både grønt,litt grått og blått skjær i seg.

                                       Elsker bare denne fargen!
  Den shabby lille svenske krakken fikk en naturlig plass her:)

   Denne "skrotdama"samler på det meste for tiden...hi,hi og gammelt bestikk er en av de.Ja kommer jeg over en gammel skje eller gaffel med vakkert mønster må det bli med hjem.....Og om den er litt skjev her og der gjør ingenting...bare sjarm det og det skal ikke spises av:)
   Her er et utdrag av noe av det gamle jeg har samlet gjennom tiden...mulig noe skulle hatt seg en liten puss...men synes nå at det er litt vakkert med denne patinaen de har her også...:)

  Kjøpte denne linsekken for en stund siden og tenker at den funker på flere måter...Akkurat som her,altså som duk på kjøkkensjenken!


  Mye rart man har liggende på loftet og nettopp denne kurven fant jeg i går..Så da kom den altså ned for å pynte opp disse skjønne blå perleblomster:,vårlig og søt..om jeg får si det selv:))
  Ønsker alle en fin fin torsdag,måtte den bare bli GOD!Klemmer Vibeke

  0 0

  Hva er rustikk mat ? For meg er bla.løk en slags rustikk grønnsak,med sin grove form,struktur og farge..
  Jeg elsker også løk i maten og må alltid ha det i hus. Denne uken har jeg bakt noe jeg hatt lyst til lenge,nemlig pestosnurrer. Det er også  litt rustikk mat synes jeg og pestoen jeg har brukt fikk jeg med fra min tur til herlige Italia i høst.Nå skulle den prøves og jeg ble ikke skuffet:)
  Jeg brukte vanlig pizzadeig oppskrift og lagde pestosnurrer og små pizzarundstykker.Skikkelig kosemat,som også kan brukes som et tilbehør til Tapas.
  Topping her er tomatpure,blandet ut med olivenolje,litt vann ,oregano,hvitløk og provance krydder.Soltørkede tomater,skinke,pesto og løk.Hadde jeg hatt ost i hus hadde jeg nok tatt det på også.... Men siden disse skulle fryses kan man fint ta på litt ost under opptining i ovn.

  Så må vi ta med noen sommer rustikk bilder også....ÅH! den deilige tiden hvor man får bare lyst til å stå å lage mat ute...Gleder meg SÅ til nettopp dette ,det er virkelig en deilig tid!


   Her er et annet eksempel på rustikk og mat også...urter i en gammelt skrin på kjøkkenbenken:)


   Flere deilige sommerdager hvor sommerens deilige urter fikk kose seg i den gamle verktøykassa:)   Ja dette var tider det...og de kommer igjen,det er det som er så godt å vite:))))Riktig god helg alle sammen!Vi ses:)))Klemmer fra Vibeke


  0 0
 • 02/09/13--09:43: Vinterhvitt lys & håndlaget
 •  I dag flommer det deilige klare vinterlyset inn og gjør slike farger som dette bare herlige...klart dette måtte deles med dere alle:) Lengere ned byr jeg også på noe håndlaget og lekkert,alt laget av min mor med sine hekleferdigheter....desverre har ingenting av dette "dryppet"på meg...Men må jo si at det er stor stas at det er min egen mamma som står for dette:) Først ut er de herlig blå,skjønne små "perler"!   Å man bare må ELSKE denne blåfargen.....:)

   Så kommer heklekunsten til mor,gardinkapper som dette har jeg nesten i alle rom. Disse heklet altså mamma på 90-tallet. Den gang brukte vi rutete sidegardiner og disse kappene over...Husker jeg syntes det var såååå fint og tanken slo meg vel den gang også om å bare bruke kappen....Men det var det jo ingen andre som gjorde, så da kunne vel ikke jeg heller husker jeg at jeg tenkte....Heldigvis gjør jeg slik jeg synes er fint nå:))
   De er litt forskjellige alle sammen og det er det som gjør det litt fint og spennende :)

                               Her i stua også henger disse....
  Ja tilogmed soverommet har fått sine kapper, her med sidegardiner i hvit lin.Har hatt disse oppe i mange år nå
  og jeg blir ikke lei.Lyse ,lette og slipper inn masse deilig lys. Akkurat på dager som dette:)))


                                  Fortsatt god helg ønskes herfra!Klemmer Vibeke


  0 0
 • 02/10/13--07:48: VÅR i hjørnet!
 • Jeg føler for VÅR  i dag og tar fam vårfølelsen disse tekstilene gir meg.Spesielt er det
  skjønne heklede teppe svigermor har heklet til meg.I bare nydelige vår farger....

  Jeg er ekstra svak for disse teppene og puter i samme å har mange mange fargekominasjoner på min ønskeliste...
  Med disse vårlige bilder ønsker jeg dere alle en riktig GOD UKE!Klemmer fra VIBEKE!

  0 0
 • 02/12/13--09:20: Article 1
 • Et  lite  HAPPY CORNER har jeg skapt meg her i kjøkken kroken!
  Her er det godt blandet i nytt og gammelt i bare rødlige toner.Et hjørne som bare gjør meg GLAD:)
  Merker at det er hyggeligere å stå her å lage mat nå etter dette hjørnet kom på plass.:)
   Røde green gate er en morsom detalj mot de gamle boksene her...og prikker er jeg svak for:)
   Disse gamle kaffe og sukker boksene er bare skjønne og med litt grønn oregano blir det et FRISKT innslag her:)
  TAKK ALLE SAMMEN! For alle herlige tilbakemeldinger på forrige innlegg,man blir aldeles VARM i HJERTET!Ønsker dere alle en fortsatt fin fin tirsdag!
  Klemmer fra Vibeke


  0 0

   Selv om man flørter litt med våren inne er det dette som er realiteten ute...Kaldt og vinterhvitt!
  Slik må vi nok ha det en god stund til ,ikke så mye å gjøre med nettopp det..Men det går greit det og jeg har gjort noen vinterbilder ute i dag.Alt takket være det "nye"ullteppet jeg har kjøpt meg i en bruktbutikk.Disse er bare så varme å gode og med en vask så blir det helt topp.
   Mønsteret og fargene er så lune og behagelig synes jeg.Klart det måtte få bli med!

   Mitt også siste funn er disse nesten hundre år gamle gafflene med et nydelig monogram. "S" står det og bak er det gravert inn "24/12/16...he,he litt av en dato.Noen som ble glad den julaften for nesten hundre år siden....:)
   Den broderte "S`n" ved siden disse gafflene broderte vår farmor .Samme stil som dere ser...Vakkert! gjorde de det på den tiden:)
   En grønn gammel flaske ble det også...herlig og vårlig mot mitt gamle grønne porselen:)

   Disse fortjener en puss...snart:)                               KLEMMER FRA VIBEKE

  0 0

   Et av mine favorittutsagn dette...Det sier så utrolig mye og det berører mange når de hører det.
  Ønsker alle en hjertelig valentinsdag der ute,denne hjertekransen laget jeg i sommer....
                FRA MEG TIL ALLE DERE

                                KLEMMER FRA VIBEKE

  0 0
 • 02/14/13--22:06: Simply beautiful!
 • På god vei inn i helgen viser jeg dere noen bilder (igjen) av noe av det vakreste jeg vet......It`s SIMPLY BEAUTIFUL!!Enjoy!

  Det var den gang ja....slik er det ikke nå lengere men gøy å ha noe å se tilbake på:) Neste uke kommer mitt nye kjøkkenbord....kiler i magen bare jeg tenker på det:)))))Weeeeeee!                Ja jeg ELSKER jo slike kvister med skjønne små hvite blomster å gleder meg stort til de kommer i år også...Ikke SÅ lenge til faktisk...:)Da blir det nye bilder som sikket vises til neste år på samme tid....for man begynner å lengte litt mot vår da:)) Denne fredagen har man sett fra til en lenge,den skal nytes med gode venner man er så glad i og med kokkens matkunst,ja da kan det ikke bli annet en fantastisk! GOD HELG alle sammen!
                                                                         KLEM VIBEKE                   

  0 0
 • 02/17/13--05:17: Kreativt i vårlig blått!
 • En deilig og avslappet helg har man hatt å lysten til å gjøre litt kreativt har absolutt vært til stede..
  Litt Tildastoff har jeg hatt liggende og menigen var å sy et teppe av det, men så ble det noen herlige vårlige/sommelige puter-her i deilige blå:)

  Den nydelig blåstripete er fra Home & Cottage,og Tildastoffet i lappeputen er kjøpt i fjor.  Ja i dag ble det blått og i morgen viser jeg i herlig vårgrønt! Fortsatt god helg alle sammen!
                                 KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 02/18/13--07:38: Grønn glede!

 •            Det blir et grønt innlegg herfra i dag. Det vårlige stoffet er fra Tilda og ble kjøpt i fjor. Bli med inn i en liten krok som sier VÅR.   En gammel søt sak jeg fant i en brukthandel i fjor. I virkeligheten er den mye grønnere,men det vil ikke komme fram på bildet her.
   Dette er absolutt mine favoritt farger,grønt og blått i disse nyansene...men så er jeg veldig GLAD i våren også da:)Må dere alle få en riktig GOD UKE!KLEMMER VIBEKE
  0 0
 • 02/20/13--05:08: Vakker og røff kombinasjon!
 • Det er ikke bare jeg som lengter etter vår ,skjønner det på tilbakemeldinger her og ellers når man snakker med folk...Lengselen mot lysere tider er definitivt igang! Jeg har lenge flørtet med vårfarger og i går kom jeg over de skjønneste nye stoffer fra Tilda....snakk om å bli enda mere klar for vår...også oppdaget jeg noe annet,kom å se!
  Både farge og mønster er ikke så ulikt mønsteret på de gamle "Anna" tallerknene jeg fant hos en svensk brukthandel i går.Kansje har hun funnet inspirasjon i de? Jeg har vært svak for både fargen og mønsteret på nettopp denne serien en stund,og noe har jeg fått og noe har jeg funnet.

  Hva bruker man disse gamle tallerknene til...?JO.. jeg stiller de gjerne opp i et glass skap eller bruker de som skåler til gamle patinerte leirpotter.Elsker bare denne vakre patinerte mønstrete kombinasjonen til røffe leirpotter.
   Her har jeg brukt  begge deler og synes det gir en ekstra piff til den herlige vårløken i leirkrukka.
  Her skimter dere en gammel gammel sak...en 160 år gammel bok fant jeg i Sverige i går. Han som eide butikken skjønte ingenting for den hadde han aldri sett før....Ha,ha...Den lå vel bare å ventet på en norsk "tjei"for å komme å hente den:)))Vakker patinert og slitt,og skriften inni er bare helt skjønn.Sånt er jeg opptatt av vettu,som elsker å skrive selv:)


   Sjelden har jeg hatt en så gammel sjarmernede sak mellom hendene,tenk helt fra 1847!
  Vi har bare de vakrsete solrike dager her nå og de nyyyytes skal dere vite:)) Det gjør virkelig GODT for kropp og sjel. Må sola skinne litt på alle dere gode der ute også!

                      KLEMMER FRA VIBEKE

  0 0
 • 02/21/13--07:40: Hvit blomsterharmoni!
 • Etter noen fargerike innslag her på bloggen,byr jeg i dag på bilder fra et nesten kritthvitt kjøkken! Jeg er jo som sagt veldig glad i farger men innimellom kan det være heeelt fantastisk med bare hvitt....slik som jeg har hatt det mange ganger på kjøkkenet....og hvite blomster hører også med da selvsagt!
  Denne sommeren hadde jeg rett og slett fått DILLA på "hundekjeksblomsten",jeg brukte den til det meste og ble veldig inspirert !   De vakreste blomster kan man være heldig å finne rett utenfor sitt eget hus...det gjorde jeg og laget bukett av noe av de vakreste jeg vet...Lupiner og syriner i HVITT!!!  Ja det var en laaang titt i HVITT det men i morgen byr jeg på farger igjen...og etter et dykk i bildearkivet er det ikke vanskelig å se hvilken annen farge jeg er glad i på blomster også.....Velkommen i morgen for en mimrekalvalkade i fargen ROSA! Nydelig torsdagskveld alle sammen,klem Vibeke

  0 0

   Jeg er vel kansje ikke den som bruker mest rosa i hjemmet,men finner jeg blomster i rosa...er jeg fortapt:)
  Bli med på en reise i ROSA FLORA!!


   Min rosa pelargon som blomstret til langt på høsten i fjor,håper jeg får den til slik i år også:) Vi skal hvertfall gjøre en innsats:)


   Mitt rosa lappeteppe kom fram i fjor sommer også,teppet hvor både jentene mine og jeg har bidratt på.
  Altså et teppe full av fine minner:)
                                 Ranukler er ALDRI feil !!

                                    Elsker bare denne form og farge,som små kunstverk!


   Her var det koslig å sitte å bare nyte blomstene og stemningen her i vinduskarmen. LENGSEL altså!!!
  Tar med noen bilder av hortensian som blomstret så vakket langt langt ut på høsten....
  Som vanlig  er min lille venn Nure like i nærheten,klart vi må lukte på blomstene:)
                                    Så avslutter jeg dagens rosa mimreinnlegg med kansje favoritten over de alle...
                                  ROSA PIONER-Fantastiske i sin frodige form og farge!          

                                      Denne kombinasjonen blir ikke feil her hjemme:)

  Tusen takk for at du tok deg tid til en ROSA TITT her i dag ,GOD HELG!KLEM VIBEKE

  0 0
 • 02/23/13--00:17: GOD LØRDAG!
 • Narsisser er jo bare av de  skjønneste vårblomster man kan ha både inne og ute.Gleder meg til å fylle potter og baljer med  disse skjønnhetene igjen :)

   Kjenner det klør i fingrene til å komme seg ut å grave i litt jord,ja faktisk luke litt kansje......blir fort lei av det da,ho,ho!


  Å joda jeg har begynt litt inne med disse skjønne...det er jo eneste mulighet å kjenne litt på vårligetider,siden ute er brøytekantene HØYE ennå...Jeg har begynt å lade opp til vårkolleksjonen med malerier også nå,en smakebit av det kan du se senere i dag:) En annen ting er at det igjen har skjedd noe spennende med Vibeke Design bloggen,og jeg kan røpe at det handler om magasin og egen spalte!!!HOJ!!!Så morro det skal bli å vise dere dette når det kommer :))) Ja jeg bare SMILER om dagen jeg.....:)  GOD LØRDAG ALLE SAMMEN!
                                                Klemmer i fleng fra Vibeke!

  0 0
 • 02/23/13--12:37: Tror jeg er.....
 •  BESATT av gamle stoler...for ganske så ofte er det stoler jeg alltid ender opp med når jeg er på "skattejakter". Det er bare et eller annet sjarmerende over gamle,slitte stoler å har de bein som dette fra møbelstilen fra 1920..ja da må den bare bli med hjem:)
  Så nok en  gammel stol har funnet veien hit i dag......samlingen begynner å bli stor og variert nå...Ikke alle stolene er til å stole på heller...gamle og skjøre som ikke einer seg til å sitte på men veldig fine å se på.. he,he...Noe vi har litt morro med her hjemme..folk spør ofte før de setter seg"er det trygt å sitte på denne"?
   Stolsetet er trukket om av  lappestoff jeg har hatt liggende. Dette kan fint byttes ut når man vil gi stolen et annet utrykk. Nå er det den vårlige looken den har fått:)

  Et nytt prosekt er igang og i dag har jeg valgt ut farger til mitt nye heklede teppe som flinke svigermor skal lage for meg...Gleder meg som en unge:))))
  Med disse fargene tror jeg det kan bli et orntlig lekkert teppe....og i dag har vi valgt ut kominasjoner av alle disse lekre fargene:MORRO!!!  Så en smakebit av vårens malerier.Vi er i GANG!!!! Åh! det kjennes veldig godt:)
   Nok et godt tegn på at det går mot min absolutte favoritt tid,VÅR!
                       KLEM VIBEKE

  0 0
 • 02/24/13--22:08: Bare gammelt skrot?

 • Det er det sikkert noen som tenker når de ser dette bildet...MEN da kan jeg bare fortelle at her ligger det mange "skatter"...I det siste har jeg vært heldig å funnet noen orntlige gobiter om jeg har alltid har ønsket meg.Spesielt gamle bøker synes jeg er stas å finne og i helgen fant jeg en gammel notebok fra 1845.
  Har sett mange har laget de lekreste ting av slike gamle ark...men jeg tror nok ikke jeg skal falle for fristelsen å gjøre det med denne vakre noteboken. Den er rett og slett for fin til det.

   Fant noen gamle beslag også som jeg helt sikkert kan få bruk for engang..forløpig blir de dekorasjon:)
   Et gammelt kort har jeg vært så heldig å arve,med den skjønneste håndskrift bakpå. Alt får ligge lett dandert her fortiden...Mye FRYD på ett og samme bord kaller jeg det:)
  "Gammel skrap "sa de engang om dette skapet også...for det var ikke så vakkert den gang jeg hentet det.
  Men nå er det mitt absolutte favorittmøbel blitt og inne i holdes stilen i fortsatt "brukt gammelt skrot"...  Mitt vakre vakre gamle heklede teppe som jeg aldri blir lei av å beundre.....det er en stor "skatt" i mine øyne:))):)

  Mange har nok slike ting liggende rundt seg og aner ikke at de egentlig sitter på et skattekammer,for sånne som meg ser det på den måten:) God ny uke alle sammen og TAKK for alle hyggelige besøk !
                                                 KLEMMER VIBEKE  0 0

  Jeg er vant til å jobbe med farger på ulike måter og storkoser meg med paletten og maling..Men en annen måte å leke seg med farger på er også kombinasjonene blomster og tekstiler i hjemmet....I sommer gikk det masse av en kombinasjon jeg brukte MYE....men først litt sart og lyst:)

  Men her kommer kombinasjonen : LILLA, LYS AQUAGRØNN & TURKIS!! ÅH! I LOVE IT!! At man er svak for nettopp denne kombinasjonen er ikke vanskelig å se etter en runde i bildearkivet  mitt..her kommer en titt!


  Blir nok mye å se fremover også disse fargene, de er absolutt MEG!
  Her dukker jammen fotografen opp selv,å TAKKER for alle nydelige tilbakemeldinger,virkelig rørende og selfølgelig veldig inspirerende:)))
                         KLEM VIBEKE

older | 1 | 2 | (Page 3) | 4 | 5 | .... | 36 | newer