Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....
  0 0
 • 04/16/17--00:30: Fortsatt...God påske !
 •  Kjære alle sammen, jeg skulle nok vært her inne tidligere....men påsken er ikke over ennå og her kommer et godt dokumentert påskeinnlegg :) Vi har hatt noen rolige dager i påsken, både formen min og en sliten liten hund har trengt det.. Nure har ennå ikke vist store framskritt etter operasjonen og det kan se ut som han vil trenge et nytt inngrep for å finne ut hva som egentlig ikke fungerer. Med andre ord har det vært en frustrerende tid og vi håper på et mirakel i disse dager...Noe ny operasjon hadde vi virkelig ikke håpet han hadde trengt.

  Ellers har jeg gjort det jeg liker aller mest ,dekorere, ta bilder og være sammen med min lille fine familie og nyte god mat og hyggelige stunder.
   Jeg elsker å omgi meg med blomster og ...kvister...og finner alltid noe å ta med hjem etter en tur i skog og mark.
   Disse vårlige kvistene er jo så skjønne å dekorer med.
  Den gule merkelappen er fra Panduro og med tusjene Twin brush pens  som også er kjøpt på Panduro har jeg lekt meg med ulik skrift i påsken. Fantastisk moro og inspirerende aktivitet for en som er glad i å skrive :)

   Et lite blomster kort fra Hanna Skafferi kan fint bli en liten dekorasjon under påskeborddekkingen.


   Vårblomster altså......Kan ikke få nok vettu :)
   Orangeriet er også pyntet til påske i herlige gule innslag !


  Vi har vært i Strømstad også denne påsken og da må jeg på INDISKA . Denne gangen fant jeg bare de vakreste kopper og tallerkener ....
   Deilige favoritt farger dette . Servietten er fra Tine K Home og bestikket fra Home & Cottage.


                                       Håper du nyter siste del av påskeferien der ute !

                                                   VARM KLEM VIBEKE

  0 0


   Kjære alle sammen !

   Dette blir et litt spesielt innlegg siden jeg i dag skal ha min første "giveaway" her inne...I løpet av alle årene jeg har blogget har jeg ikke hatt det, men i dag er min "giveaway" en spesiell ting , en fantastisk flott bok hvor jeg har hatt gleden av å ha førstesiden på :) Grunnen til at jeg vil gi noe tilbake er at Vibeke Design bloggen er nå nådd over 5 millioner treff ! Og det må jo markeres :)

  Den ønsker jeg at en av dere FANTASTISKE følgere skal få der ute ..alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under innlegget. Mange av dere har fulgt meg en stund og om du har noen spesielle minner fra denne bloggen hadde det vært veldig hyggelig om du ville dele de :)
  I neste uke trekker jeg en av dere og sender boka ut i verden...det blir spennende :)

  Våren har virkelig kommet hos oss nå og jeg koser meg i orangeriet ...og tar selvsagt med meg noen vårlige kvister inn i dekorasjonene. Fantastisk vakre i sin enkelthet er de . Denne gangen har jeg prøvd å dekorere en halmkrans med stemor og tørkede løkblomster. Så får vi se hvor lenge den holder ...men jeg har latt litt jord ligge rundt røttene til stemoren så kanskje den holder seg litt.. Uansett fryder jeg meg over den så lenge den varer :)

   Alt er festet med ståltråd og vårkvistene er puttet på tilslutt.

   Masse knopper som bare venter på å springe ut .....:) Jeg vet egentlig ikke hva slags kvister det er , men henter de fra et tre som bærer en slags frukt som ikke er spiselig...derfor kaller jeg det bare "vårkvister"....det føler jeg er "innafor " :)
   Så er det denne utrolig fine boka da....tenk at jeg skulle få æren av å pryde forsiden på den ! Bildet tok jeg utenfor døra vår en varm sommerdag og husker at jeg likte fargekombinasjonene veldig godt...og det gjorde jammen noen ute i den store verden også.... :)

   De har virkelig gjort coveret spesielt på sin måte også ,med å gi det struktur og dybde...noe som gjør den ekstra spennende. Så ikke er den bare fin å se på men også god å ta på også :)
   
  hi,hi.....jeg måtte bare vise dere inni også...der står navnet mitt...weeeee:)
   
  Inni er boka fullspekket med de vakreste bilder i kreative miljøer. Her er det mye inspirasjon å hente :)  

   
  Så om du ønsker deg denne ...vet du hva du har å gjøre...:)


   Da gjenstår det bare å ønske alle LYKKE TIL og igjen TAKKER jeg for de fantastisk gode og rørende tilbakemeldinger fra dere gjennom tiden som blogger.....jeg vet jeg har de beste følgere som finnes der ute og setter enormt mye pris på alle spor fra dere....

  Kjenner jeg gleder meg til uka når trekningen skal skje....det blir spennende og
  vinneren trekkes neste lørdag !  Håper du ønsker å være med...

                                                      Mange varme klemmer fra

                                
                                      
                                            VIBEKE

  0 0
 • 04/28/17--22:44: And the winner is......

 •  Dere vil nesten ikke tro hvordan disse vårlige skjønne kvistene havnet i denne bøtta i går....I snø storm sto nemlig denne dama og plukket med seg disse kvistene .....Noe så merkelig..straks mai og snøen laver ned utenfor huset...
  Vel jeg fikk mine kvister i hvert fall og et vårlig bord ble dekket på kjøkkenet. 

  Vinnerene er trukket ! Og ja du leste "vinnerene" for jeg hadde nemlig to bøker jeg hadde lyst å gi bort på min "Giveaway ". De heldige vinnerene er : Kajsa Skavhaug & Teddee Grace . (fint om dere sender meg en mail med navn og  adresse )

  Tuuuusen takk til alle som ville være med  og over 100 stk meldte sin interesse og deltok både her,facebook og på Instagram. Så gøy !
   
  I dag har jeg dekket et vårlig ,enkelt bord . Disse kvistene er jo som små kunstverk for meg og jeg har kun brukt de i mine dekorasjoner i dag .

   Linserviettene er fra Home & Cottage og en liten kvist og en blå/hvit tråd er det som holder den sammen. Glassene  og bestikket er også fra Home & Cottage. Tallerkenene er fra IKEA.


  Veldig enkelt....men det er slik jeg liker det.
  Blir det for mye kan det fort bli forstyrrende for meg.

  Blande mange forskjellige lysestaker men at det går i samme fargeskala er  bra. Det gir bordet variasjon , her er det brukt gamle og nye om hverandre.


   Nye sitteputer fra Home & Cottage er også på plass. Elsker nettopp denne blåfargen her.


  Det går i blått og hvitt her på kjøkkenet helt til høsten nå, og samlingen av tekstiler i denne fargeskalaen begynner å bli stor ....Jeg samler på gamle og nye og har en skuff til brukshåndkler og en til pynt...Og den til pynt er størst ,hi,hi :)


   De øverste hånklene er gamle og kommer fra et sykehus ble jeg fortalt når jeg kjøpte de på loppis forrige helg.

   Tenk at nå sendes disse  to bøkene ut i verden ! Og Denne uka har det virkelig kommet inn mange fine gode og rørende kommentarer fra dere der ute...Jeg er evig takknemlig ...og det skaper virkelig motivasjon for videre arbeid .


   Og inni måtte jeg skrive en liten hilsen :)

  Flere bilder i blått og hvitt...
  både kvister og disse tekstilene
  er bare sååå inspirerende !


  Og kvistene vil helt sikkert dukke opp igjen her inne i tiden fremover...Jeg har flere ideer og planer for de :)

                                               Ønsker dere alle en strålende helg der ute !

                                                       KLEM VIBEKE

  0 0
 • 05/06/17--23:30: TAKK..Nure

 • Vår Nure sovnet stille og fredelig inn ved siden av meg fredag 5 mai . Nå skulle han slippe å ha smerter lengere å få fred i kroppen sin . Etter dårlig fremgang etter operasjonen han gikk gjennom i mars skjønte vi tidlig at det måtte være mer som plaget denne kar`n . Vi prøvde alt vi kunne for at dagene hans skulle være gode men til ingen nytte og smertestillende medikamenter var det enste som hjalp han gjennom dagen. Det var vondt å se han slik og han fikk ikke leve slik han ønsket lengere.
  Det gjør så vondt å skrive dette og grått har jeg gjort mye i disse dagene...men vi må igjennom dette og Nure etterlater oss de mest fantastiske minner.
  Jeg har opplevd å miste to hunder nå og første var vår lille Lotte som gikk bort når vår eldste jente ble født. Det var tungt men i sorgen hadde jeg ei lita tulle som kunne glede oss så jeg tror det lettet mye i den tiden. Men jeg bestemte meg for aldri hund igjen ,jeg orket ikke den sorgen. Men mange år etterpå kom Nure inn i vårt liv og jeg VET i dag at jeg kan ikke leve uten en hund i dag....
  De er en enorm berikelse i livene våre og gir oss så utrolig mye i hverdagen..og jeg ønsker å fylle livet mitt med det igjen.

  Nure var klok ,livlig og glad og ville få med seg alt som skjedde. Vi beundret hans skjønnhet helt til det siste..han var helt spesiell.

  Han var nesten alltid med uansett hva jeg foretok meg og jeg vil si han styrket min kreativitet også..
  Når vi gikk våre turer fikk han meg til å se og tenke kreativt...ja kanskje du synes det er rart men det er helt åpenbart for meg. Vi fikk vår siste hvitveis tur denne våren og det måtte vi gjøre litt stas på når vi kom hjem...han fant seg i alt mor måtte foreta seg :)

  Kjære Nure, jeg er så enormt 
  TAKKNEMLIG
  for alt du ga oss.
   


  "Dogs have a way of finding people who need them, and filling an emptiness we didn`t ever know we had " ...
                                                      Hvil i fred ,Nuregutt ....
                                           Vi elsker deg!
                                           Klem Mamma              

  0 0
 • 05/12/17--13:20: Varm takk !

 • Tusen takk for mange gode varme tanker fra dere der ute, både her og på mail...det har vært en spesiell uke med mye følelser .
  Jeg har holdt meg i gang med ulike prosjekter og kjenner at tankene flyter litt lettere når jeg er i aktivitet. Jeg fikk også denne uken herlig milkpaint i posten og måtte prøve den ut umiddelbart...Jeg hadde nemlig gledet meg til å teste ut gul " Mustard seed yellow "og ble meget fornøyd med denne kommoden. Så varm og gledelig der den står :)  
   Tekstilene er nye og kommer fra Home & Cottage. Synes de gjorde seg så godt til denne gule fargen på kommoden.   På kjøkkenet fikk den gamle grå kommoden en nydelig nyanse av blå " Bergere" . Åååå så herlig den ble og passer perfekt til mine blå nyanserte tekstiler på kjøkkenet.


   Jeg kan ikke få fullrost malingen fra : Miss Mustard Seed milkpaint .Den gir virkelig et nydelig slitt og sjarmerende utrykk . Gleder meg til å male mer med denne malingen fremover...:)
  Denne uken har jeg også hatt hyggelig besøk av en av mine fineste venner og da serverte jeg favoritt retten i disse tider, nemlig Pizzakringle. Alltid en populær rett og siden den er så lett å lage og smaker himmelsk...blir det til at jeg lager den ofte. I dag kan du der ute også få oppskriften !

                              
  Du trenger : En ferdig pizzadeig ( spesielt uten så mye salt, "Peppes"passer perfekt ) 
  Pesto, cherrytomater, løk, spekeskinke og mozarella .

  Rull deigen ut ,plasse`r en liten skål i sentrum av deigen. Gi den et lite trykk slik at det blir et tydelig omriss etter skålen. Så smøres det pesto i sirkel rundt omrisset etter skålen. Fyll på med oppskårede tomater, riv opp spekeskinke og legg de i et tett lag , dryss løk og legg mozarella ost i skiver rundt hele sirkelen.

  Tilslutt skjæres det trekanter i den lille "omriss" sirkelen . Disse brettes over fyllet og blir en pizzakringle til slutt. Tilbehør er friske cherrytomater, Ruccola salat eller "baby leaves " og fetaost.

  Så veldig enkelt - Men SÅ godt :)   Snart nærmer 17 mai seg og det er tid for fest og kos ! Håper på å komme innom her med litt 17 mai inspirasjon før Norges store festdag :)

  KLEM VIBEKE
   

  0 0
 • 05/14/17--03:24: Vi pynter til 17 mai !


 • Jeg elsker 17 mai og jeg elsker å pynte bord.....så da må denne kombinasjonene bare bli topp :) Jeg dekker et festbord etter hva jeg selv setter pris på...og da blir stilen en mix av gjenbruk ,nytt ,friske blomster både kjøpt og "lånt" av naturen :)
  Og de vakreste blomster nå om dagen er disse grener av hegg, kirsebær og eple blomst....vakrere blir det ikke for meg . Derfor blander jeg alltid inn en gren fra naturen for å myke det hele opp....
  Serviettene har jeg gjort en vri med i år . Her har jeg brukt gammelt og nytt .De prikkete serviettene med "Hipp hipp hurra " er fra Kremmerhuset . De har jeg brettet rundt en gammel lin serviett ,bundet en liten sløyfe i norske farger og selvfølgelig hever alt seg med en liten frisk blomstergren:)


  På kremmerhuset får man også kjøpt en mix av disse båndene i norske farger . Grønne blader og disse fargene er og blir veldig "17 mai utrykk "for meg så derfor har jeg lagt en del blader under dette båndet som går hele veien helt ned bordkanten.

  Jordbær er ikke bare dekorative og gode men gir også en herlig lukt ved dette bordet...Etasjefatet, tallerkner og de skjønne lave glassene er fra Home & Cottage.


  Både lekkert og litt morsomt "twist " denne kombinasjonen synes jeg...også har vi bare de vakreste farger sammen i flagget vårt :)

  De gamle lin servietten kjøpte jeg på loppis for ikke så lenge siden, så vakre med sin lille blonde oppi hjørnet.


   Ønsker dere alle der ute en flott 17 mai feiring med familie og venner. En dag hvor vi alle skal kose oss og kjenne på stoltheten for vårt vakre land .

       HIPP HIPP HURRA KLEM FRA VIBEKE !  

  0 0
 • 05/18/17--23:11: Orangeriet....
 •  Eller "lillehuset " som jeg ofte kaller det...Takk og pris for at jeg har dette lille fristedet hvor jeg kan få ut litt kreativitet...og i disse dager som savnet etter min lille beste venn er sterkt går jeg ofte ut dit...og skaper :) Det har ikke blitt så mye frodigheter med blomster her inne i år men kanskje det kommer seg i tiden fremover. Stråhattene mine er blitt et dekorativ innslag her inne....jeg bare elsker å dekore med dem...for på hodet mitt ser de ikke veldig bra ut :)
  Bordet ,kassen og krakken er malt med missmustardseedsmilkpaint.com/ og teppet fra Home & Cottage.
   Min gule kommode er også malt med milkpaint.....og jeg blir bare varm og glad av å omgi meg med den :)  Det hadde jeg ikke trodd for noen år siden, men glad jeg har invitert mere gult inn i interiøret.  Jeg skal bruke masse tid her inne i helgen...det blir godt det :)

  Riktig fine vår dager der ute , Varm klem fra Vibeke

  0 0
 • 05/30/17--22:08: Sommer,sol og sjø...
 • Hei alle sammen ! Snart er MAI måned over.....og det har vært en måned med mye følelser...heldigvis ikke bare vonde men også overraskende og gode følelser. Tidlig i mai måtte vi ta en fryktelig tung avgjørelse og tiden etter at Nure forlot oss har vært tung..det preger meg mye og det går ikke en dag uten at vi savner han og snakker om de gode minnene med han.
  Vi bestemte oss tidlig at vi måtte kjenne på å omgi oss med en liten hund igjen...og på fredag ønsker vi lille Maja velkommen hjem til oss :) På slutten av innlegget skal dere få møte det lille nurket for første gang ..... :)

  Men først litt bilder fra orangeriet inni og utenfor. Jeg har malt med milkpaint igjen og med favorittfargen "Bergere". Den blåfargen er helt magisk for meg <3 Jeg blir ikke lei og må passe meg så jeg ikke maler alt i denne fargen :)
   En arvet familie stol og en rusten sinkbøtte har fått en omgang med "Bergere ".....  Utenfor er det blitt frodig og blålilla blomster gjør seg mot det blå...

  Nå blomstrer syrintrærne i hagen......alltid et herlig syn !
  Forrige helg gikk turen til vakre Koster i Sverige. Et sted jeg har hatt på ønskelisten lenge...Og jammen skal jeg si det tilsvarte alle mine forventinger. Vakker natur , sykling i stille rolige, omgivelser ...ja man bare nøt livet der på sykkelen i stekende sol.

   Tenk en eng av nøkleblom ! Det hadde jeg et minne ifra min barndom også...og tenk nå skulle jeg få se det igjen :) Fantastisk vakkert også med beitende sauer ble det nesten magisk......vi ble her en liten stund å beundret dyr og natur...
   Så måtte vi innom et sted vi hadde hørt mye om Kosters Tredgårdar. En yndig vakker liten plass med et sjarmerende drivhus, spennende planter og et herlig bakeri.
   Skikkelig fristenede matkunst her altså....
   Svenske kanelbullar er et must når man er i Sverige og disse nøt vi på et svaberg...Fantastisk hyggelig i disse omgivelsene....med lukten av sjø, tøffende båter.... og sola som varmet i fjeset.

   Syklene var kjekke å ha og de førte oss over hele øya....hele to ganger fram og tilbake :)
   Så glad vi endelig fikk oppleve dette og tar gjerne turen dit igjen :)

  Så var det dette lille vakre vesenet da .....MAJA skal hun hete og er en Bichon Havanes.
  Hun er ni uker gammel og er ei rolig lita jente.....foreløpig :) Til helgen skal vi bli mere kjent med henne og hele familien gleder seg....veldig. Det skal bli godt å bruke tiden sin på et liten hund igjen og at huset føles litt mere levende igjen... for det ble veldig tomt etter Nures bortgang.


  Neste gang vi "ses "igjen er Maja på plass og gjett om det blir bilder :) Neste gang forteller jeg en annen gla`nyhet som har skjedd denne måneden også....Den er hjulpet mye på humøret i denne tunge tiden. Men den må jeg vente til neste gang med å dele.

  Ønsker alle en fin begynnelse på juni....KLEM VIBEKE

  0 0
 • 06/10/17--23:52: Juni...
 •  Så har vi hatt vår lille Maja i hus i en uke nå...og det er bare en glede :) Så herlig på alle måter og vi storkoser oss med nok engang å fylle huset med litt hundeglede igjen.
  I hagen har syrintrærne vært frodige i år og jeg har hatt stor glede av å benytte de inne som ute.
   Den vakre lyseblå bollen er fra Greengate og skal nok bli benyttet godt til sommerens salater og kanskje en bomsteoppsats eller to :) Så vakker med sin form og farge.
   Det fine kopphånkle er fra Tine K . Og passer perfekt nå om sommeren synes jeg.....også er det lyseblått da....da er jo jeg fortapt :)
  Mere blå glede finner vi ute på verandaen ,en gammel dør har fått en forvandling med "Bergere" milkpaint. Jeg ELSKER bare den fargen og må omtrent sitte på hendene mine for ikke å male alt jeg har i den fargen :) Men dette innslaget ble det et spennende blikkfang og jeg fikk nyte den vakre fargen utendørs også.


   Den gamle trekassen fikk vi med oss fra Logens Antik i Sverige. Så masse fint hos han og håper det blir flere turer dit i sommer.
   Terrakotta potter med patina er jeg veldig glad i og denne store med grønn patina fikk jeg med meg fra Koster. Hadde nok kjøpt med flere hadde det  ikke vært for at jeg syklet....og jeg må vel innrømme at syklingen min er blitt litt vinglete med årene hi,hi i alle fall  føltes det sånn der ute på øya med humpete landeveier og skogsstier.
   Maja er ei orntlig kosejente men er også full av liv og spillopper....ja akkurat som en valp skal være.Og her koser hun seg i armkroken til mor....som har fått en ny kofte i koftesamlingen sin :) Sånn er det når man har verdens flinkeste og snilleste svigermor som elsker å strikke :) Kofta her er hentet fra Kristin Wiola sin siste strikkebok og heter "Jakka mi ".
   Mange gode koseplasser har lille Maja funnet seg...  Neste gang blir det flere bilder av mine seneste opppussingsprosjekter....å joda jeg har fått tid til å leke meg litt ekstra med Milkpaint selv om man har en liten valp i hus :)

                  Nyt fine junidager dere....en herlig tid fremover nå !

                   Varm god klem fra Vibeke

  0 0
 • 06/18/17--12:16: PION tid...
 •  Pioner er muligens en av de vakreste blomster som finnes og jeg var så heldig å få favnen full av disse herlige på torsdag. Da hadde jeg alle kollegaene til sommerfest i orangeriet og de vet tydeligvis hva jeg liker ....:)
   Denne gamle skjenken er et loppefunn som en god venn fant for meg :) Nå har den fått en omgang med milkpaint og ble virkelig vakker  her i stua.

  som små kunstverk hver...og en.....

  Både bordplaten og bordbeina på stuebordet har fått en omgang med milkpaint .Fargen heter Ironstone og er frisk og hvit :)
   Vakkert fargespill....
  -
  Jeg har også testet ut flere farger i milkpaint i det siste, så flere prosjekter er snart på vei ut til dere.
  Neste gang kommer det også litt bilder fra sommerfesten men først vakre Pioner ut til alle dere gode.

              Livet er godt med sommer i hjertet og valp i hus......:) Hun er virkelig en skjønning som sjarmerer alle på sin vei. Nå er hun tolv uker og skal ut å hilse på andre hunder, det blir spennende :)

                                        
  KLEM VIBEKE

  0 0
 • 06/27/17--21:23: Deilige sommerdager !
 • En ny skatt av et lite skap er kommet inn på badet ! I vakker milkpaintet grønntone som jeg laget en blanding av "Luckette "og "Ironstone".Topp platen valgte jeg å bevare originalt .  Skapet er fra en veldig hyggelig dame som ønsket at jeg skulle få det og "trylle " litt med det :) Det er ikke første gang dette skjer og jeg blir lykkelig hver gang det dukker opp et spesielt møbel som dette.

  Skikkelig romantisk stemning på badet her nå altså i rosa og herlig grønt.


   Bollene fra GreenGate er stadig i bruk til både sommerens bær og salater. Så skjønne med sin patell farge og  herlige retro form !

    Tekstilene er også fra GreenGate.

  


   Litt rosa glede i orangeriet også med rosa tekstiler fra Home & Cottage i min nye slagbenk. Bordet skal snart pusses opp og jeg har falt på at det også må milkpaintes :)  Jeg tror det blir i en deilig hvit tone.
  Lille søtnosen Maja er med mamma nesten over alt og da må jo hun også bli med på mors "photoshoot"...det ser ut som hun klarer fint :)

  Meeeen det er ikke alltid lett å holde styr på den lille jenta.....her stikker hun avgårde med hele nøstet opp trappen og ut i hagen ,hi,hi :)


  Hun er 13 uker nå og litt rampete... men mest søt og god :)
   Det rosa settet med kopp og skål heter "Tess" og er jo så herlig og sommerlig i selskap med jordbær .Dette er også fra Greengate. En rekke sommer ting fra Greengate vil dukke opp  i fremtidige innlegg nå, for jeg har et velig hyggelig samarbeid med de for tiden .

   
   

  Avslutter innlegget denne gang med nyyyydelige jordbær. Så fantastisk gode og ønsker du å dekke sommerbordet med litt naturmaterialer er det bare ut å plukke markjordbær nå....så veldig søte å pynte servietten med :) Linservietter er fra Home & Cottage og de vakre  glassene med syrinsaft er fra GreenGate. Aldri har jeg smakt syrinsaft før og den kan virkelig anbefales og TAKK til Turid som lot meg teste ut den ! 

  Fine sommerdager til deg der ute !

                                        KLEM FRA VIBEKE

  0 0
 • 07/03/17--09:16: JULI
 •  Så er vakre JULI her og det betyr straks ferie på meg :) Det er spennende tider i møte for denne dama nå om dagen ..for jeg har nemlig fått ny jobb! Den nye jobben starter jeg i 7 august , så det er ikke så altfor lenge til :) Det blir spesielt å slutte å jobbe med barn på den måten jeg har gjort i 27 år , men den type stilling jeg nå har fått har jeg vært ute etter en stund. Så jeg er utrolig heldig som får denne muligheten og mitt nye sted blir Gartnerløkka Aktivitetsenter . Så som dere skjønner har det skjedd MYE i livet mitt de siste månedene..både på godt og vondt..

  I helgen har jeg malt litt og denne gange er det gjenbruksskapet av gamle vinduer som har fått en omgang med "Bergere"milkpaint. Elsker jo denne fargen og synes den er ekstra fin nå om sommeren.
  Saftmugga fra Greengate er alltid fremme i disse solrikedagene....:) Heldige oss som har så mange fine sommerdager nå !
  Nyter tiden her inne nå og synes
  det er så herlig å ha kontakt med
  hagen utenfor samtidig...
  virkelig frodig ute nå :)  Storkoser meg her og for meg hadde denne plassen holdt for meg...men vi har mye mer hage som trenger masse stell. Må innrømme at jeg har mange planer som kan gjøre hagen mer lettstelt og spennende men det innebærer en del forandring som krever mye jobb og litt ekstra penger....så det får vi bare vente med...og forhåpentligvis i fremtiden vil noe komme til syne av det her hjemme :) Viktig å ha litt drømmer...slik som det lille huset vårt var ...og faktisk porten også som jeg hadde ønsket meg så lenge:)  Fantastisk blomstring
  av duftjasminer i hagen nå..
   

    I neste utgave av "Vakre Hjem og Interiør "har de vært på besøk hos oss....noe som det gledes veldig til. De har virkelig laget en vakker sak av vårt hjem .

   Nå blir det som sagt ferie på meg snart og litt reising blir det, så derfor ønsker jeg alle en riktig god sommer fra meg ! Jeg kommer nok innom snart igjen med enda mere "SOMMER" :)


                              VARM KLEM VIBEKE

  0 0
 • 07/18/17--11:29: Duften av lavendel !

 • Nå blomstrer lavendel hekken i hagen...ja det er blitt en stor hekk nå og endelig har det begynt å bli resultater av noe av jeg har lagt ned ekstra insats på i hagen :) Her er det derfor innhøsting av lavendel og oregano som også har tatt helt av i urtekassa i år. Første gang jeg har tørket både lavendel og urter...

   og nå henger det til tørk i orangeriet. Etterhvert skal det lages både krydder og små dekorasjoner med lavendel her hjemme.
  Her henger de på et gammelt treredskap jeg fant på loppis og under her på en gammel stige.
  De nydelige tekstilene er fra vår tur til Kreta.
   Jeg ble også inspirert til å lage en lavendel krans med flere innslag av blå og lilla blomster fra hagen.
  Og såpestykket er kjøpt fra et vakkert kloster på Kreta, laget av nonnene som bor der. Fantastisk sted vi sent vil glemme...og jeg tror jammen meg jeg skal prøve meg på slike såper en dag jeg også.   Olaputen er fra Home & Cottage og det vakre teppet og den håndlagde stråhatten er også nytt kjøpt på Kreta.


   Skal si det brer seg en deilig lukt i orangeriet nå :) Og bevisst har jeg plantet hekken her ved inngangen for det skal være en hyggelig velkomst med nydelig lukt når man kommer hjem.
  Lille Maja er ei lita røverjente som vi er blitt veldig glad i og som trenger mye kos og oppfølging. Heldige er vi som har ferie og kan tilbringe masse tid med den lille jenta :)                     Strålende sommerdager til dere der ute !

                           KLEMMER FRA VIBEKE

  0 0
 • 07/29/17--12:32: "Maraton fra Juli "
 • Velkommen
  til et "Maraton"innlegg
  her på bloggen...
  for jammen har
  man vært flink til
  å dokumentere
  sine opplevelser den
  siste tiden...:)
  Her blir det (selvfølgelig..)
  blomster bilder ,
  turer, shopping tips,
  en liten overraskelse..
  og Maja...har klart
  å snike seg med denne gangen også:)
   
   
   
  Denne uken tok vi en
  tur innom Siloen Heggtveit Gardsbutikk .
  En fantastisk hyggelig butikk
  med VELDIG mye fint.
  Den blide dama her er Bjørg
  som driver den sjarmerende
  butikken. Den flotte
  dama liker godt det hun
  holder på med og den gode
  følelsen hun utstråler
  smitter over på
  de kundene som kommer innom
  her.
   


  Det er klart det ble litt shopping på meg og til høsten blir det en ny tur hit igjen ....Gleder meg allerede:)
  Så gikk turen videre til Liv,  en god venn som nettopp har flyttet inn på sin drømme gård som de restaurer . Mange kjenner Liv gjennom bloggen hennes Liv Lyst og de flotte koftebøkene hennes og endelig skulle vi også få oppleve plassen deres.

   


   Skjønne , gode Liv kunne by på hjemmebakt brød med både hjemmelaget syltetøy og honning. Gjett om vi koste oss...og inntrykkene ble store og mange på en slik fantastisk plass.
   Tenk å kunne sitte her å nyte stillheten og ta inn alt det vakre.....Så heldige de er.
   Kan det bli vakrere ?

  Overalt var det koselige uteplasser man kunne sitte å hygge seg på og nyte den fantastiske utsikten.   Liv har laget seg en liten plante og inspirasjonskrok langs de herlige tømmerveggene.
  Og med naturen så tett på må det jo bare være en drøm å skape....Naturmaterialene "roper" bokstavelig talt til deg her .
  Vi er dypt imponert over hva de har fått til her opp på gården og så fascinerende å høre om videre
   planer i fremtiden . Dette gleder jeg meg til å følge fortsettelsen på ...:)

  Maja måtte jo være med på turen og her lurer hun på om ikke Liv har en liten go`bit på lur,hi,hi :)
  Så har den lille skjønne sneket seg med her også.....ikke så lett å unngå det ,for Maja er der mor er... akkurat som vår skjønne Nure var . Livet med valp er fint men også krevende og vi har tenkt i enkelte stunder at vi skulle kanskje ha ventet en stund før vi anskaffet oss hund igjen. Det ventet en tung tid etter Nures bortgang og vi hadde fortsatt en del ting å fordøye. . Fortsatt tenker vi mye på vår tapre lille venn og tiden vi gikk igjennom i våres. Maja har nok hjulpet oss ved holde fokus på noe annet og har gitt hele familien gode stunder med en hund igjen.

  Hun er en liten
  glad , kontaktsøkende ,litt rampete..
  og vakker valp.
  Hun fungere veldig fint med andre hunder
  og elsker å leke....
  og sjarmerer alle på sin vei :)
   
  Er det rart ? :)

   Ja som dere ser i kurven her har hun samlet litt av hva hun har jaktet på i dag,hi.hi ...Elsker pappas slippers som hun stjeler titt og ofte...


   Elsker all lyset som flommer inn gjennom vinduene nå for tiden.....Å sommer`n altså !


   Min fantastiske kommode i "Bergere" milkpaint.....er SÅ glad for å bringe inn den herlige fargen her inne. Keramikkrukka ble med fra "Siloen "like fin som fruktbolle eller til blomster.Jeg vet jeg kommer til å bruke denne mye .


   Så en lite overraskelse tilslutt, vårt hjem i dette flotte magasinet !
   og jeg byr på en liten titt......
   Dette kjenner dere igjen ?

   En fantastisk reportasje laget av fotograf Mona Gundersen og stylist/ tekst Margrethe R. Kvalheim.
  Jeg kjente meg godt igjen i de fine bildene og  den gode teksten . Dette ble veldig "meg" og da kan man ikke bli annet enn veldig fornøyd :) Magasinet er i salg fra mandag .

  Da venter nye spennende tider for meg med ny jobb og neste gang jeg er tilbake kan jeg sikkert fortelle mer om det. Vi har også hatt et lite ute prosjekt jeg ønsker å dele med dere ...men fortsatt står det igjen et par ting før det kan dokumenteres helt. Fortsatt fine sommerdager der ute !


  VARM KLEM
  VIBEKE
   

  0 0
 • 08/16/17--12:49: Travle sensommerdager...
 • Det tar på å begynne i ny jobb med noe man aldri har hatt erfaring med før...Så overskuddet i det siste har ikke gått til blogging dessverre..Men håper at man snart kommer inn i det og hverdagen kan bli som vanlig igjen.
  Eplehøstingen er allerede tatt for i år og mye dårlige epler var det dessverre i år...men noen bilder kan vi få til for det,hi,hi...:)
   og lille Maja er med :)

  Hagen bugner av disse gule herlige om dagen....jeg blir bare glad av å omgi meg med de :)


  Det vakre teppet er fra Siloen i Kvitseid.
  Som dere har skjønt er dette favoritt tekstilene om dagen...elsker stort sett alt fra Home & Cottage :)

  Ønsker dere fine augustdager og håper jeg kommer sterkere tilbake.... TAKK til alle dere fantastiske følgere der ute som trofast følger med <3

                                                         KLEM VIBEKE

  0 0
 • 08/26/17--23:48: Blomster som inspirerer !
 • Blomster er og blir min store inspirasjonskilde ! Nesten alle bilder jeg skaper har blomster i seg og det kan være farge eller struktur i blomsten som avgjør hvordan utrykk jeg ønsker å skape i bildene mine. Solsikker kan jeg aldri gå "feil" med , de bare utstråler glede, frodighet og har et rustikk utrykk som passer mitt utrykk perfekt...En STOR favoritt :)
  I dag byr jeg på et skikkelig "Solsikke innlegg" og siden jeg har et spennende samarbeid med Miss Mustard Seed milkpaint om dagen bringer jeg solsikker inn der også....noen av de kulissen blir å se på de siste bildene i innlegget her.


   Lekkert i gult på verandaen denne sensommer tiden .
   Dette grønne serviset er fra INDISKA . Fantastisk farge som også gjør meg glad :)
   Hele denne vakre buketten er fra Mestergrønn , en skikkelig gla` bukett !   For tiden jobbes det med produkt fotografering for Miss Mustard Seed milkpaint og jeg som er så glad i blomster bringer inn disse her også :) Den gamle boksen er fra garasjesalget i Brevik. Helt nydelig i sin grønne patina .

  Neste gang jeg kikker inn her har nok september banket på døren....og høsten begynner å snike seg inn. En herlig tid dere....for vi som elsker høsten da :)

                                    KLEM VIBEKE  

  0 0

  Jeg ELSKER høsten !
  Det er da jeg mest kreativ og skapende,
  og igjen er det gjerne blomster som
  inspirerer og bladene selvsagt på
  denne tiden av året. 
   
  Nå er dørlemmen vi laget i sommer endelig ferdig. Tre strøk med Bergere milkpaint har det blitt ,før jeg var skikkelig fornøyd :)

  Fikk så lyst til å dekke et tidlig høstbord nettopp i denne delen av hagen ...så fikk man nyte de nye omgivelsene ekstra godt :)


   Litt mørke bilder her og lyset og meg jobber om kapp nå om dagen....merker at det blir litt tidligere mørkere. Og jeg som er på jobb hver dag må jobbe også når jeg kommer hjem :)


  På høsten er også lett å bli inspirert av
  både tekstiler og annet spennende tilbehør...
  som de herlige tekoppene
  ,skål og tallerken fra kremmerhuset.


  Kjøkkenhåndklene i gult
  er også fra Kremmerhuset


   Pledd.....ja det finnes "noen"av de i huset....Men måtte jo ha et i denne fargen også :)


  For tiden jobber jeg med å ta bilder for Miss Mustard Seed Milkpaint . Klikk på linken og du kommer direkte inn på bildene mine på forsiden :) Litt stas at de ønsker bilder fra denne dama i Norge...:)

                                                   Nyt dine september dager der ute!

                                 KLEMMER  FRA VIBEKE 
                                                   


   

  0 0
 • 09/17/17--10:30: Høstens palett !
 • Dere vet hvor glad jeg er i høsten og maler jeg ikke med maling og pensel , "maler" jeg heller med naturmaterialer  og interiør....Og nå er det virkelig tiden for kreativitet inne og ute for denne dama. 
  En liten krans ønsker velkommen på porten og henger den utendørs (uten regnvær) holder den seg lengere...men denne er super enkel med kun kvister med fargerike blader og rognebær ,så skulle den ikke holde så lenge tar det ikke lang tid å lage en ny :)

   Jeg har mitt faste tre som jeg besøker, som skifter til disse herlige fargene på høsten...så utrolig dekorative !
   Mine rustikke terrakotta potter...nå skal de snart ryddes inn...men står de slik litt til får de kanskje litt ekstra patina :)  Lille Maja er med...
  men det er ikke så lett å holde styr på
  denne lille jenta...hun er
  overalt ...og helst
  steder hun ikke skal
  være. ..:)
  Men oppi vogna her hoppa hun selv..
  det var nemlig noe
  spennende her...:)
   

  Høsten sniker seg inn her også, ser fram imot kvelder med tekos og stearinlys her inne igjen.
  Nydelige septemberdager ønskes fra denne dama :)


                                            KLEMMER FRA VIBEKE

  0 0
 • 09/25/17--01:27: Milkpaint LOVE !
 •  
  Dere vet at milkpaint står
  mitt hjerte veldig nært og jeg maler
  så ofte jeg kan. Denne gangen
  er det en gammel skatt som har
  fått en omgang ! 
   Den gamle trebøtta er en nemlig en gammel skatt som jeg selv som liten jente var med å kjøpe på auksjon. Min mamma var akkurat som meg når hun var yngre og elsket gamle ting hun kunne pusse opp....så det er tydelig hvor jeg arvet det fra :) Den gang pusset hun den opp i bonde blått og nå maler jeg den med milkpaint i fargen "shutter grey ". Elsker den vakre grå/blå nyansen .   Sjenken her er også milkpaintet med "farmhouse white ". Noen husker kanskje at den skulle hives av noen gode naboer...helt til jeg så den :)Er så  glad i den  og med sitt enkle utrykk passer den inn overalt her hjemme.

  I helgen var jeg på garasjesalg og det ble faktisk mye kupp på denne dama...som denne benken på kjøkkenet. Har egentlig ønsket meg en slik lenge og heldig som jeg var ble den endelig min. Jeg valgte å milkpainte den med to nyanser "Grain sack " og Farmhouse white". Nå er det blitt min favoritt plass og sitter faktisk her i skrivende stund.....:)

   å joda Maja liker seg her hun også :)
   Se på den søte profilen da ..? Den lille nesa der er så søt altså :)
   

   
  Vakre gamle putetrekk....
  jeg har "noen " nå :) Men noen ting
  får man bare ikke nok av :)
  Håper alle har fine høstdager der ute ! Her bruker man mye av sin ledige tid til å nyte alt det vakre september har å by på , blir nok et fargerikt innlegg snart igjen ! Om du ønsker å vite mer om milkpaint er det denne siden du bør besøke...full av inspirasjon og info om alle produktene.. og kanskje du drar kjensel på noen bilder fra Vibeke Design ? :)

                                          
                                                               Klemmer fra Vibeke


                                           

  0 0
 • 10/04/17--11:33: Oktober glede !


 • Så har vi vakre , fine oktober her og jeg GLEDER meg over alt herlig den har å by på..og da tenker jeg først og fremst på nydelige farger , naturmateriale og den klare kalde høstluften.

   Høstmenneske som jeg er settes det stor pris på alle disse tingene. På kjøkkenbordet her står en selvkomponert høstbukett med blomster fra Mester Grønn, litt vekster fra hagen og kvister fra skogen. Da blir det både personlig, spennende og rustikk..
  Jeg elsker å lage kranser og her er kun naturmateriale fra skogen og hagen, og de små eplene er kjøpt inn til dette bruket. Denne holder ikke så lenge , men jeg gleder meg over den i den tiden den holder og når ting visner putter jeg heller på nytt igjen.

   Nydelig blå "Bergere"milkpaint på bord, skap og kasse....gjør seg godt til all høstlig pynt.   Tekstiler er en ting som ofte skiftes ut her hjemme...og her finnes det noe til hver årstid :) Elsker høstens tekstiler og om de ikke alltid er bruk liker jeg godt å dekorere med de. Gode varme farger passer perfekt til denne årstiden.

  Fortsatt står dette vakre bordet til
  salgs....Et bord
  som kan brukes til så mangt :)

  Kveld i orangeriet .....et koselig sted å sitte på høstlige kvelder fremover.
                                        Ønsker alle kreative og fine oktoberdager !
                              KLEM FRA VIBEKE

  0 0

   Ja fargene høsten bringer,  vekker virkelig  kreativiteten i meg ! Elsker å kombinere det patinerte ,rustikke og gamle med naturmaterialer. I dagens innlegg er det lett å se.....   Det kom en kommentar på instagram at Maja så" litt frekk og veldig søt ut ", den personene hadde helt rett ,for det er nettopp det hun er :) Hun er nyskjerrig på ALT og det er ikke lett å få arbeids ro med henne i nærheten. Da må man ha øynene med seg både på motiv ,hund ...og hva hun eventuelt spiser på...:)
   
  Men hun er en stor
  GLEDE
  og gir oss mange
  herlige øyeblikk
  i hverdagen :)   I orangeriet passer høstens naturmaterialer perfekt...for her dominerer den rustikke stilen .

   To gamle dører er bakgrunnen her om dagen...og det gamle høye dørbladet har en naturlig okergul patina...Hjelpes meg ! Den er jo bare strålende vakker i mine øyne og gjør seg virkelig mot de varme tonene høst naturmaterialene bringer .

   I dag har jeg tenkt meg til Brekke Gård der de i november skal arrangere julemarked. Jeg kal stå der i år og selge vakre ting hentet i Sverige fra min venn Antik Cederberg og sikkert litt annet også. Mulig det skal dekkes litt bord til inspirasjon for folket også.....Det er det vi skal finne ut av i dag under dette besøket :)


  Snart kommer et innlegg med
   dekking av høstbord..
  og jeg kommer
  garantert til å
  bruke høstens
  NATURMATERIALER !
  Ellers blir det ikke "meg"...
  KLEM VIBEKE  0 0
 • 10/22/17--05:52: TAKK kjære vakre HØSTEN !
 • Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, "Jeg elsker HØSTEN "! Naturens eget forfall bringer de vakreste farger fram som jeg blir utrolig inspirert av. I dagens innlegg finner du et høstlig dekket bord og andre stemningsfulle bilder inspirert av HØSTEN.

  Trebøtta er ny og er kjøpt i en ny bruktbutikk i Skien. Den heter Tveberg AS og hadde mye flott å by på...Flere skatter ble med hjem og kommer sikkert til å dukke opp senere her på bloggen.

  Fyller man en bøtte med sand kan man sette lys oppi som jeg har gjort her. Blir så stemningsfullt med masse lys på denne måten. Disse lysene er håndlaget fra Gartnerløkka Dagsenter hvor jeg jobber og er i en nydelig kittfarge.

  På "rommet mitt" har jeg dekket et lite høstbord inspirert av de varme høstlige tonene. Jeg har stort sett brukt det naturen har å by på og kjøpt gresskarene på Mester Grønn.

   Asjettene er fra Kremmerhuset og elsker den varme gule tonen i de . De gule bladene har ligget i press en ukes tid mellom avispapir  for holde på form og farge.  Putene er fra
  Home & Cottage
  og kransen på
  veggen er laget av
  bjørkekvister, ecalyptusgrener,
  blader og tørket
  hagehortensia fra hagen.
     Helt tilslutt må jeg
  vise dere en overraskelse
  som kom i posten denne uken..

   I januar gjorde jeg et oppdrag for Italienske Bottega Verde . De ønsket seg julebilder til deres produkter og ønsket å lage bokser og annen dekorativ emballasje med bildene mine på.
  Det var ikke lett for meg å se for seg hvordan dette ville bli og det var et krevende men spennende oppdrag. Denne uke kom altså  det ferdig resultatet og jeg ble veldig glad for å se hvor vakkert de hadde laget det . Så smakfullt og delikat med flotte produkter inni.  
   I januar kom det heldigvis litt snø og da var det lurt å bruke tiden sin godt...Så når disse bildene skulle tas var det intens jobbing for å fange både lys og stemning.  Så glad for at det kommer fram i bildene her  :)   
  Ja , nå er det ikke
  så lenge til det
  igjen skal komme
  julebilder her inne...
  Jeg gleder meg virkelig
  til tiden fremover nå :)
   
                                      KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 11/05/17--10:58: TAKK ....6 millioner !!!!!
 • Når jeg startet denne bloggen i 2011 ante jeg ikke at den en dag kom til å passere 6 millioner treff !!
  Det har den nå gjort og jeg synes det er et ufattelig hyggelig tall :) TUSEN TAKK , alle sammen ! Dette hadde aldri skjedd uten deg der ute .  Denne helgen har jeg hatt åpent i popp opp butikken i orangeriet og varene vi hentet fra Antik Cederberg har virkelig fått bein å gå på. Litte lengere ned i innlegget kan dere få se litt fra hans sted og tingene vi har tatt med hjem.


  Trebollen er bare fantastisk og ble med hjem fra Sverige. Trefjølene er også derfra og jeg har lagt min elsk på alle sammen.....men man kan jo ikke beholde alt selv vettu :)


  Så er det inn i popp opp butikken...utrolig morsomt å lage butikk med slike varer. Ennå er ikke julevarene mine ankommet men så fort de kommer blir det skikkelig jul her inne. Skapet i blå /grått ble med hjem fra Sverige og vi er ennå ikke sikre på om det skal selges.....Flere har melt sin interesse og det blir selvfølgelig publisert om vi ønsker en ny eier. Men foreløpig skal det få stå å skinne her :)

  Keramikk , glass ,kurv .....ja det er virkelig mange gobiter her nå.

  Flott ,røff zink.....


  Gamle krukker med en fantastisk patina !  Så noen bilder fra Antik Cederberg....og jeg tok meg tid til noen bilder men ikke av alt ,for her finnes SÅÅÅÅ utrolig mye .
  Ja det er nesten vanskelig å ta alt inn over seg.....så fantatisk mye fint og man skulle hatt en stor lastebil med seg. Men jeg er fornøyd med fangsten denne gangen og håper vi kan ta en ny tur til våren igjen. Nå blir det åpent i popp opp butikken for de som melder meg om avtale i ukene fremover. Neste gang vi ses er det jul i orangeriet for nå går det fort mot desember.

                                                  Vakre novemberdager til deg der ute !

                                                      KLEM VIBEKE

  0 0
 • 11/21/17--08:46: Snart desember.....
 • Jeg innrømme det gjerne, jeg har for lengst begynt å tenke JUL og om en liten stund har vi vakre desember bankende på døren :))))) I disse dagene ordner jeg til jul i orangeriet og håper på en helg i desember hvor jeg kan ha jule pop opp butikk". Jeg venter fortsatt på julevarene fra Affari men har fått klarsignal på at de vil komme denne uken , så da skal de bli med meg på julemarked på Brekka Gård til lørdag.
  Keramikken har virkelig fått bein å gå på ....noe jeg er meget fornøyd med! Bare se så vakre bollene er med en liten enkel dekorasjon i..
  Mye av det du ser på bildet blir også for salg på helgens julemarked
   Julemarkedet vil holde åpent hele helgen men jeg har hatt et ønske om å stå på lørdag. Så om du ønsker å besøke meg der vil jeg stå på låven. Masse velkommen !


   Kassa fra Antik Cederberg er et vakkert skue i vinterdrakt også :)
  Lille Maja er så lita at hun får plass i et trau . Vi tror ikke hun blir så mye større heller siden hun nærmer seg 8 mnd . Er virkelig ei skjønn lita nyskjerrig  og kosete frøken , som hele familien er blitt veldig glad i .  I år har jeg også tatt julebilder for Miss Mustard Seed Milkpaint og trebøtta her fikk en forvandlig med milkpaint fargen "Tricycle"og antikk voks helt til slutt...Den kommer nok til å dukke opp i flere julebilder i tiden fremover :)
  Neste gang det kommer et nytt blogginnlegg fra meg kan vi glede oss over at desember er her og vi skal atter en gang hygge oss med pepperkaker baking, julepyssel av ulike slag og julens dekorasjoner !

                                    Kjære alle sammen...snart blir det "juleklem"..
                                        som jeg alltid skriver i desember...:)

                                           
                            KLEM FRA VIBEKE                             

  0 0
 • 12/06/17--10:24: O jul med dine glede !
 • Kjære alle sammen ,nå er vi godt igang med den etterlengtede herlige desember!
  I år har jeg lekt meg med pepperkakehus prosjekter og har laget de på nye ideer...Hvert år er det gøy å prøve ut noe nytt og i år er Pepperkakebyen festet på en gammel trekasse med knekk. Knekk  kan man skylle av med varmt vann når pepperkakene er fjernet og da har man kassen til annet bruk senere. Denne dekorasjonen er både kreativ og morsom ,men viktig å tenke brannsikkerhet her også...så forlat aldri rommet uten å slukke lysene !

   Også ble det et lite eventyrhus i skogen i år med glassveranda.......Jeg har jo alltid drømt om en liten glassveranda ,så i år lever jeg ut drømmen i min peppekakeverden :)
  Gjennom hele desember passer jeg på å omgi meg med vakre amaryllis . Fineste juleblomsten jeg vet! Disse vakre er fra Plantasjen Skien. Utrolig masse fint i julens vekster derfra nå .
   Vi har også allerede fått med oss et hyggelig julemarked i desember  på søndag gikk turen til vakre Brekkeparken . Her fikk vi med oss mye godt å kose oss med i desember...og må vel innrømme at det smaker ekstra godt med slikt før jula setter inn :)
  Denne søte boksen fra "Ikke bare brød " ble også med hjem ..fyllt med de fantastiske gode småkaker.
  Helt herlig atmosfære  i disse omgivelser denne dagen . Vi er så heldig som ikke bor langt fra denne vakre ,vakre plassen.

  I orangeriet koser jeg med å lage dekorasjoner  til julemusikk og nyter hver ledige tid der inne .


   I det lange trauet på bordet kan det oppbevares mange forskjellige ting og jeg fyller det med naturmaterialer :)
                                       Fortsatt fine desemberdager alle sammen !

                                JULEKLEM FRA VIBEKE