Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | .... | 34 | 35 | (Page 36)

  0 0
 • 10/28/18--12:50: Forsmak på julen.....
 •  Denne uken hadde vi et meget hyggelig besøk i orangeriet . Både Hageland og Fjuz Kommunikasjon  var her for å lage reklame film og ta bilder til reklame for Hageland Jul. Åååå, såå morro det var og dette ble en dag man sent vil glemme. Resultatet blir å se om ikke så lenge alle sammen ...Både litt skrekk og gru å se seg selv i en slik en setting må jeg innrømme....men aller mest er det morro og da kan man bare ikke la sjansen gå fra seg. 

  Det ble MAGI når Hageland sine lys , trær og annen "julestæsj"fikk pynte opp vårt lille hus....Gleder meg til vi skal sette i kontakten igjen, å la julemagien fortsette inn i desember :)   Denne uken fikk jeg en hyggelig overraskelse i posten , Nina Hartmann sin nye bok ! "Living with Swedish Antiques " 
  Den vakreste boken jeg noensinne har eid og som gjorde denne dama aldeles tårevåt av begeistring ....Helt fantastiske bilder er tatt av hennes mann Tore Sundgren og jeg er virkelig imponert over hva de har skapt sammen, snakk om et drømmeteam ! 


  Så sart, delikat og vakkert ....... Jeg ble ikke mindre begeistret for svenske gamle skatter nå , heller tvert imot ! 
   Boken kan bestilles her og om det er noe du bør ønske deg til jul , må det vel være denne :)
  En tidløs og vakker bok du kan ha stor glede av resten av livet.

   Jeg som er så glad i å dekke bord måtte jo dekke et høstbord i år også . Inspirasjonen kom med de fantastiske bladene jeg hadde samlet på og lagt i press. Vakre ,gylne toner i både tekstiler og naturmateriale setter virkelig preget her. De herlige gresskarene er fra Hammond blomster her i Porsgrunn og har virkelig gledet både her hjemme og i butikken denne høsten.    Alle lykter og lysholdere finnes det rikelig av i butikken min ....og kan brukes hele året.


   Vakre lin kopphåndkler er fra Linspire og passer perfekt til de varme tonene i blomster og lysholder på skjenken her.


   Egentlig har det skjedd mye fint denne uka og sånn helt på tampen i dette innlegget vil jeg vise dere noen kunstverk av noen kofter fra min venn Kristin Wiola !
   Hun har nettopp kommet med en ny bok og inni der finner du disse vakre kreasjonene..
   Kofta her heter "Runddans " og er strikket i de skjønneste farger..Skikkelig høstkofte spør du meg.


   Se de flotte detaljene, helt i Wiola stil !   Her er "Rundblomst" og et et skikkelig kunstverk av ei kofte...Både farger og mønster her er helt spesielt . Kristin er så leken og kreativ i sin stil og fra første stund jeg så denne damas strikkekunst ble jeg fortapt.... En sann glede å få vise hennes verk her for dere. 

  Nå går jeg inn i min  mest hektiske, kreative, morsomme og muligens litt goslitne tid ...Det er myyye tanker om dagen og alle retter seg mot JUL !

  TORSDAG 8 NOV KL 18  ÅPNER VIBEKE DESIGN JULEBUTIKKEN også holder jeg det gående frem mot jul...

  Jeg vil komme tilbake når julebutikken er ferdig og gleder meg til å komme igang med ideene jeg har lagret en stund.... Derfor holdes butikken stengt neste lørdag ( 3 nov ) for å ferdigstille lokalet .

  KLEM FRA VIBEKE (ikke så lenge til "juleklemmen" kan begynne nå...hi,hi )

  0 0

  Så er vi igang med julebutikken og FOR en pangstart det har vist seg å være....Vi er helt overveldet over den store responsen ! To ganger har vi hatt åpent og allerede må vi bestille inn nye varer slik at vi har litt i desember også ...så utrolig gøy at jula i Vibeke Design butikken inspirerer. Bli med inn du også, og la deg inspirere og glede du også...:)    Tekstilene fra Boel   & Jan er veldig populære og disse har det gått mye av. Juletrærne med lys er
  vi gått tom for allerede, men nye er på vei og ventes inn før desember. 


   Amaryllis må man ha og gjør seg ekstra fine i disse glassvasene .Disse små lysholderne er også bestilt flere av, utrolig populære og inspirerer folk til å være kreative på denne måten og til andre dekorasjoner.

   Nye Vibeke Design julekort er på plass med Vibeke Design årskalender .
  Trestjernene er så dekorative , her finnes to størrelser .

   Så er kalenderen kommet og i år finnes den også på engelsk. Om du ønsker å bestille kan man sende meg en mail på , Vibekedesign@hotmail.com
  Bli med inn i orangeriet hvor det forlengst er blitt pyntet til jul...og det pga besøket fra Hageland og Fjuz Kommunikasjon. Dagen ble virkelig en magisk fin opplevelse og  resultatet blir å se om ikke så lenge  :)


   Litt av den vakre keramikken fra Cederberg Antik  har jeg igjen i butikken...blir aldri lei den.


   Takkronen er utrolig populær i butikken og her har jeg sikret meg  en i orangeriet også. Så skjønn å pynte med de herligste naturmaterialer.  Det ble litt tidlig jul her på bloggen i år  og jeg kjenner det er deilig å omgi seg med litt varm juleinspirasjon i det grå og triste været vi har her om dagen.

                    KLEM FRA VIBEKE  0 0
 • 11/20/18--21:22: Rustikk jul på sitt beste !
 • Rustikk jul/vinter pynt som dette er bare nr 1 for meg ! Såå enkelt men sååå vakkert i sin enkelhet..og skal si disse lysestakene har fått stor oppmerksomhet :)

  Selger disse i butikken min og tror ikke det er mange igjen etter denne helgen...Gøy at noe så enkelt slår an!
  Så enkelt med så flotte disse reinsdyr lysestakene også .....passer perfekt til naturmaterialer som dette.

   Ei lita furugran i ei litt sliten terrakottapotte......så fint og enkelt på samme gang....
  MYE på programmet nå om dagen og her kommer en oversikt, åpent i Vibeke Design butikken på torsdag 22.nov 18-20, der vil mannen min stå denne kvelden ,siden jeg selv er på jobb.Julemesse på Gartnerløkka Dagsenter 22.nov  12-18 , hvor jeg jobber  . Lørdagsåpent i  Vibeke design butikken  10-14 også avslutter vi med julemarked på Brekka Gård 11-16.....

  Ja som dere skjønner det er MYE JUL nå og i tillegg sendes Årskalendere rundt omkring i verden.....
  Det er herlige travle tider med andre ord !  Jul har også begynt å snike seg inn her hjemme.....endelig!!!! sier nå bare jeg :)


                                    KLEM VIBEKE 

  0 0

   Så er vi godt inn i desember og jeg har altså ikke klart å få til en nytt innlegg her inne før nå....får nesten lyst til å unnskylde meg... men jeg har virkelig gode grunner i år....Aldri har jeg drevet butikk og jobbet ved siden på denne måten før...og dessverre har jeg følt meg veldig sliten..Men nå er den verste tiden over og jeg kan kjenne litt på det "normale" julestresset igjen,hi,hi..:) Desember for meg er å lage det hyggelig i heimen , være kreativ , være enda mer sosial med venner og bake (litt )...I år tror jeg at jeg skal få til disse tingene og under her kommer en god oppskrift på noe nytt jeg har bakt i år.

  Denne vakre duken er fra Linspire og heter "Sonja" , en skikkelig juleduk . Linserviettene er også derfra. 
   En fantastisk skjønn og gammel kakeboks er blitt "blomsterpotte" ....her på kjøkkenet.
   Jeg godt igang med juleboken "Snøsøteren " også.....bare nydelig skrevet og illustrert.

  Perfekt rødfarge det her...!

  MYK PEPPERKAKE, en variant av en deilig julekake jeg aldri har prøvd før ,og her finner du oppskriften .   Her har jeg dekorert med ostekrem glasur og tegnet  snøkrystaller med melis . Pepperkakemennene er "Bertil"pepperkaker med et ben som man stikker ned i kaken. Jeg har også dekorert disse med melis selv. Blander du melisglasuren med eggehvite er den lettere å dekorere med. 

  Kjære alle sammen , jeg kommer innom igjen og deler av vår jul her inne...Fortsatt nydelig adventstid alle sammen !  Årets første..... JULEKLEM FRA VIBEKE

  0 0
 • 12/18/18--10:06: Min jul med pepperkaker ! •  Nå er det ikke lenge igjen til den store juleaften....og som vanlig har denne måneden flydd avgårde...
  Heldigvis har jeg fått til de tingene jeg liker aller best og en av favoritt syslene er pepperkakebaking.
  I år har jeg nok laget mer en jeg pleier og fryder meg virkelig med dette....I år har pepperkaker en stor dominans i huset...og både stuen og kjøkken har fått sin kreasjon. Velkommen inn i min lille verden av pepperkaker !
   Her har jeg laget en halvsirkel av en liten eventyrby. Utenfor lusker små eventyrfigurer og små bukker på taket , det har lissom blitt et "must"når jeg lager pepperkakekreasjoner..Det blir både et barnslig men også et ekte utrykk fra min side...jeg kommer aldri til å lage det perfekte pepperkakehus, det har jeg ikke tålmodighet til, og liker nok at ting blir litt til imens arbeidet pågår...Jeg er nok litt rar sånn, men tror også dette er noe som skjer med kreative mennesker  iblant,hi,hi...
   Noen figurer popper opp her og der ,og denne lille gjengen drar du kanskje kjensel på...?Eller  ikke...? Om jeg sier Mummi kanskje ? :)
   En annen variant på et stettfat ble også til i år. En miniatyrby laget i sirkel. Jeg har også dekorert baksiden av husene slik at man kan nyte begge sider og i midten har jeg satt en liten telysholder hvor lyser skaper koselig lys gjennom vinduene..og om kvelden blir det litt magi her på kjøkkenet :)   Mailegnissene er en perfekt match med pepperkakeprosjektene synes jeg...litt morsomme,lekne og barnslige de også :)

  Dekorerte pepperkaker blir også bordpynt til jul , her er de sammen med linserviettene fra Linspire
   I stua står nå dette på plass, kan tro det lukter godt med pepperkake i vårt hus :)   Med bundet furukvist på en ståltråd, har jeg hengt mine dekorerte pepperkaker på et skap i stuen...syntes det ble både dekorativt og koselig .


   Om ikke mange dagene har vi juleaften her...og som dere ser er det meste klart her hjemme...

  Men jeg kommer innom igjen før jul for ønske alle dere fantastiske følgere god jul....Vi ses!                                       JULEKLEM VIBEKE

  0 0
 • 12/23/18--13:16: Det er JUL
 • Nå er alt klart for selve juleaften  her hjemme og jeg er innom for å ønske dere alle en fredfull høytid...
  Røde og ferskenfargede  amaryllis  med litt innslag av havrestrå her i år...En krans med havre og røde bær ble det også .   En gammel antikk juletrefot er blitt lysestake her i år . Så utrolig skjønn og nostalgisk.

   Disse gamle julekortene er fra 1930 tallet og skal si jeg ble glad når jeg kom over disse...Elsker jo bare slike gamle motiv. Nå er de hengt opp for å glede oss gjennom jula.   Julejenta mi er på plass her på kjøkkenet . Carl Larsson sin fantastiske figur har vært med meg siden jeg var veldig ung og fortsatt er hun min favoritt. Heldige meg fant denne tavlen på en gjenbruksbutikk i Gøteborg i fjor.   Nå ventes deilige , rolige juledager og dette har man sett fram til en stund  må jeg innrømme.
  Siden vi er så heldige å få snø her jeg bor , blir det helt sikkert noen gode turer i skog og mark også....er jo bare vakkert ute når alt er så hvitt og fint. 

  Kjære alle sammen , tuuuusen takk for alle besøk og tilbakemeldinger her på bloggen i desember ...husk at det er dere som holder liv i bloggen :) DA ønsker jeg dere alle en riktig ,RIKTIG

                             GOD JUL ALLE SAMMEN 
                               JULEKLEM FRA VIBEKE

  0 0
 • 12/30/18--10:56: Romjulsdager 2018
 • Så er nok en vakker desember snart historie...og jeg er like vemodig hvert år...Har ikke lyst til å gi slipp på denne gode,kreative fine tida. 

  Så med disse bildene ,takker jeg for den fine desember vi har hatt og for alle som har tatt seg tid til å titte innom :)  Kjære alle sammen, TAKK for i år og jeg vet jeg ikke har vært like ivrig på bloggen som jeg pleier...
  noe jeg skulle ønske jeg kunne få mer tid til i min hverdag..Men slik som min hverdag har blitt må jeg ofre noe og savner veldig å ta mer bilder og skrive til dere der ute. Godt er det å se at dere fortsatt er med meg og legger igjen hyggelige spor...jeg er veldig heldig !

  Planen for 2019 er å bli godt kjent produktet Miss Mustard milkpaint . Jeg er nå deres nye forhandler i Norge og vil selge den i Vibeke Design butikken . Dette krever at jeg blir trygg på alle produktene innenfor Miss Mustard milkpaint og kan tilby den beste inspirasjon og faglighet til dere der ute.
  Kjenner jeg gleder meg stort til dette og dette er også noe jeg har ønsket i flere år. Endelig skal det skje :)))

  Ønsker alle et riktig godt nyttår og gleder meg til alt vi skal dele i 2019 !

                    Siste juleklem for i år,  fra VIBEKE 
older | 1 | .... | 34 | 35 | (Page 36)