Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | .... | 4 | 5 | (Page 6) | 7 | 8 | .... | 36 | newer

  0 0
 • 04/13/13--22:29: Vårlig grønt og skjønt!


 • Nå er det nøyaktig et år siden jeg kjøpte denne gyngestolen på loppis.Husker jeg var så ivrig på å begynne å male den at jeg kjørte rett til malebutikken etter jeg hadde vært på loppisen,he,he...og dagen etter var den ferdig malt i lindegrønn...og var bare grønn og skjønn!!
  Slik så den ut før jeg ga den noen strøk med lindegrønn...ganske kjedelig ikke sant?
  Og imens sola skinte fra en deilig blå himmel sto jeg å malte gyngestolen på verandaen:) Å for en herlig følelse det er å kose seg ute med slike aktiviteter.Ja,ja det var i fjor det,i år må vi nok drøye med slike ting....Gyngestolen har virkelig gjort nytten sin og har fått stått ute helt til tidlig høst...nå skal den snart få stå ute å glede oss på deilige sommerdager igjen!Så i dag blir det GRØNT og SKJØNT her på Vibeke Design:)
  Grønne gamle saftflasker er jo bare så sjarmerende...de kommer i flere nyanser som jeg sparer på:)))


  Er så heldig å ha oldemors gamle saftflasker med orginal etikett:)


  I dag skal jeg svinge pendselen nok engang med grønt,hva som skal få denne herlige fargen på seg vil nok vises om ikke altfor lenge:))Lurer noen på fargekodene til grønnfargene jeg bruker gir jeg de gjerne ut:)STRÅLENDE UKE ALLE SAMMEN!TUSEN TUSEN TAKK igjen for de skjønne kommentarer på forrige innlegg. Dere er bare så fantastisk gode med meg:) KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 04/14/13--22:05: Klar favoritt!

 • Fargekombinasjonen du nå hviler øynene på er min absolutte favoritt.Grønn,lys aqua og blått....heeeelt fantastiske farger sammen synes jeg:) Om ikke lenge nå skal det begynne å møbleres ute og mitt gamle blå skomakerbord sto ute i hele fjor sommer under tak.Tror vi må ha selskap av det ute i år også,man har bare lyst til å være kreativ med det bordet i nærheten....Noen ganger skal det bare en ting til for å bli inspirert og det bidrar det bordet til:))Til dere som ønsket fargekoden på grønntonene jeg bruker,kommer det senere i dag! Hadde jammen vært spennende å scannet den blåfargen på bordet her også engang...åh!tenk et skap i den fargen da...DRØMME!!!


  Hallo!!Kunne jeg få bli med på bildene i dag eller?? Ha,ha jeg må le av den lille kar`n...han følger med på det meste:))))
  Snakker du til han går hodet på skakke:)..En orntlig skjønning!  Blå start på en god uke ! Klem Vibeke


  0 0
 • 04/15/13--11:52: Male med grønt!

 • Jeg har fått flere henvendelser om grønnfargene jeg bruker og idag skal de deles!Sammen med bordet i grønt her har det kommet noen skikkelig freshe tekstiler !!ÅH!kjente humøret steg med engang når jeg fant pute og deilig teppe på Åhlens....

  Her kommer fargekoden på bordet  og stolen: 
   S 2020- G60Y

   Denne grønnfargen her har utganspunkt i hyllen på veggen.Jeg dro til Fargerike   i Porsgrunn og fikk scannet fargen.De fikk fram en veldig lik farge,men jeg gikk for en litt lysere tone og ble som dere skjønner veldig fornøyd:)
  FANTASTISKE farger i dette teppet,som bare må vises......snakk om et teppe som GLEDER:)  Så kommer fargekoden på gyngestolen, som heter" Lindegrønn.":
  S 3010- G 10Y.
  Så nå er det bare å male i vei folkens!! 
                          KLEM VIBEKE

  0 0


   FRYD er et av de skjønneste ord jeg vet om og i dag har det virkelig vært en "frydensdag"...
  Våren har for alvor meldt sin ankomst og sola har varmet som bare den kan en vakker vårdag:) Selv om man startet dagen hos tannlegen..har dagen vært aldeles nydelig(var jo selfølgelig "null hull"da,hi,hi). Tok turen til Skrot Tor og fant bare de skjønneste ting...Dyktige Grethe og Joachim hos Skrot Tor har nå laget seg en drømmebutikk i andre etasje.Ja jeg bare smiiiilte når jeg gikk inn i deres herlige "hule"med masse gamle skatter. Her kan bare gå å gå og ta seg god tid...for plutselig får man øye på noe man kunne tenke seg..selv om jeg så masse med engang jeg kunne tenkt meg,hi,hi...Jeg er jo ikke vanskelig å be heller jeg da:)

   Bildet på veggen er en av tingene jeg fikk med hjem denne gangen og tilogmed mannen i huset utbrøt i det han ankom stuen at"Wow! FOR et flott bilde du har fått tak i der".....:)) Ikke så ofte jeg får den reasjonen fra den kanten om ting jeg drar med hjem...Så dette var virkelig godkjent. Skal prøve å ta bilde av det en annen dag så dere får se nærmere...Vakkert,naturlig patinert og rammen i seg selv er bare herlig slitt og rikt dekorert....Å FRYD igjen.....:)
   Så var det "FRYD nr 2"...Disse gamle små kurvkistene....jeg var fortapt.. og  ble veldig glad når de kunne få bli med hjem.Elsker jo bare gamle kurver og kan rett og slett ikke få nok:)

   Må jo vises fra alle vinkler....Like fine fra alle kanter spør du meg:))
  Endelig smelter snøen i hagen og jeg klør virkelig i fingrene etter å sette igang med å stelle i hagen igjen.Så nå skal det bli litt vårstemning ved døren her..Siden det har vært slik en frydensdag måtte vi bare ha TUSENFRYD ved inngangen idag:)


  Håper alle dere ute også har hatt en vakker og frydfull onsdag! Her kommer en link med bilder av det Grethe og Joachim kan vise til i sin herlige lille butikk hos Skrot Tor.                          KLEMMER VIBEKE

  0 0

   Siden jeg begynte å blogge i 2011 har gradvis stilen forandret seg litt her hjemme...Jeg er blitt litt "tøffere" og har virkelig fått sansen for den rustikke stilen. Brunt og hvitt er en favoritt om dagen.Før var det grått og hvitt som dominerte i stuen,men nå brytes den stilen mer og mer opp av brune innslag:)

   Tenk at oliventreet har overlevd gjennom hele vinteren...det har aldri skjedd før:) Nå blir det spennende å se hvordan det vil ta seg ut i sommer:)))


   Her er gamle tallerkner og fat i forskjellig bruntoner.Alt er funnet på loppis,skrot Tor og sausenebbet er kjøpt hos Bente med den koslige butikken Otiilies Gårdshandel .
   Siste bildet er fra i fjor på denne tiden.Hvitveisen er det en stund til vi ser ennå på disse trakter men våren er så absolutt på vei og hagen er snart fri for snø.:)HURRAAA!!!....Gleder meg SÅ til å begynne å pusle litt i hagen igjen:) RIGKTIG GOD HELG ALLE SAMMEN!
                             KLEM VIBEKE  0 0
 • 04/20/13--14:41: Hvis jeg fikk bestemme....
 •  I en firkantet stue hvor tv`n har en sentral plass er det ikke alltid så lett å ommøblere. Så noen ganger flytter jeg på ting for å se hvordan det ville sett ut slik jeg "drømmer"om å ha det..også flyttes det tilbake igjen like etterpå:) For tiden er ikke inne ennå for" seriøse forandringer" her..".hilsen resten av familien",hi,hi...Men engang DA skal mor bestemme,for da har far fått sitt eget tvrom og barna har sitt eget lille bo:) Så da koser jeg med denne sysselen så lenge:)))
   Sånn har vi det idag og mye møbler dekker den fine grå veggen her. En vegg jeg gjerne skulle hatt flere av..Fargen heter "Dublin" og etter å ha hatt den i flere år nå,finnes vi ikke lei...Grått som jeg var så skeptisk til,funker veldig veldig godt her i hjemmet:)


   En nærmere titt på vårt nye vakre bilde:) Er sååå glad for det:)

  Det er en travel tid nå med flere oppdrag som skal ferdigstilles,ikke en lett oppgave når man helst ville vært ute å nyte av det herlige vårværet vi har her nå....men den første" Dronning Ingrid" er kommet på plass skal dere vite...Å så herlig å få plante litt igjen og det blir ikke siste av dette slaget i hus... for jeg vil ha MANGE!!
  Håper alle har fiiine vårdager der ute:)               KLEM VIBEKE

  0 0
 • 04/21/13--12:55: Dronningen er på plass!


 •  Så var den tiden kommet at "Dronning Ingrid" tar plass på kjøkkenet:) Jeg bare elsker disse rosa pelargonene og bare MÅ ha masse av disse når våren kommer.I fjor hadde jeg mange og flere holdt langt ut på høsten:)))Vi prøver på samme suksess i år også!

   De trives veldig godt i denne store keramikk krukka. En fantastisk håndlaget krukke kjøpt hos Hannas Skafferi i Strømstad.   Dette er en vill og vakker pelargon som koste seg på kjøkkenet i fjor:) Nå skal årets dronninger pleies slik at de kan fylle et solfyllt sommervindu igjen:)))ÅH!! nå er det endelig VÅR alle sammen og sommeren er jammen ikke langt unna den heller.... Bare å nyte en av de fineste årstiden som finnes...

   Ønsker dere alle en herlig ukestart! KLEMMER VIBEKE  0 0
 • 04/22/13--21:01: Pretty in pink!
 • I dag kjenner jeg for blomster i ROSA! Mulig det er for at min gode og skjønne venn Camilla fyller flotte 40 år i dag:)))) Gratulerer solstrålen fra Bergen!!  Å som jeg bare nyter tiden fremover nå,absolutt min favorittårstid dette!Kjære alle sammen skap dere en vakker vårdag dere også!KLEM VIBEKE

  0 0
 • 04/23/13--12:06: Helt meg!
 •  Et nytt "grannyteppe"har inntatt heimen,og denne gangen har noen laget et teppe som skulle være tilegnet meg:) Uten å vite om det hadde nemlig min mamma satt igang meg et herlig teppe i "Vibeke farger",slik hun så det. Jeg har nemlig alltid vært svak for turkis,og kler meg ofte i denne fargen:) Dette teppet kunne jeg tulle meg inn i på kalde vinterdager hadde hun tenkt....ja jeg trenger ikke å vente til vinteren igjen  for å gjøre det jeg, for siden teppet har kommet i hus så har jeg nærmest "bodd" i det,hi,hi:)))

  Teppet er varmt og godt,og er heklet i ullgarn.
  Veldig koselig er det at teppet er laget av min mamma og vil alltid bære med seg gode minner:)
   Også er det absoluttHELT MEG!  Ja heldig meg er nå eier av hele tre nydelige "grannytepper",alle med sine helt egene utrykk:)
                                   GO KLEM FRA VIBEKE  0 0
 • 04/24/13--21:49: Vi flytter ut!

 •  Men det er bare nesten.....litt tidlig å flytte helt ut som man omtrent gjør om sommeren:)))Men jeg liker meg veldig godt ute på slike flotte vårdager vi har her nå og pusler stort sett med noe hele tiden.Så med andre ord her vi i full gang, for her KLØR det i fingrene:))


  Nydelige lavendel som jeg aldri kan få nok av....Et absolutt "must"å plante ut når tiden er inne:)
  Skapet og bordet står under tak så ingen av delene vil bli ødelagt av regn.Regn har vi IKKE bestiilt i sommer har vi vel?
  Den gamle kurvstolen som jeg hadde på rommet mitt som ungjente er fortsatt med.Sjarmerende og slitt har den blitt gjennom årens løp. Tror jeg har vært svak for kurvstoler så lenge jeg kan huske...:)
  Hvitt og naturlig gammelt treverk, en ny kombinasjon for året her på verandaen....Kjenner jeg kan like det godt jeg:)
  Dette er begynnelsen på denne vårlige /sommerlige kroken,så nesten gang den vises har nok flere ideer blitt satt ut til verks.Å du herlige sommertid altså,en FRYD å være kreativ ute igjen:)))  Takk for alle koslige tilbakemeldinger fra dere,jeg blir bare så GLAD:)KLEM VIBEKE  0 0
 • 04/25/13--12:40: God søt helg!
 • Med de søteste tusenfryd...

  Ønskes det god helg herfra!

                      KLEMMER VIBEKE
                        

  0 0                                                   "KAN DU INTE TALA"

  En dag jeg var på Skrot Tor,fant jeg et bilde som umiddelbart fikk min oppmerksomhet....Det var dette bildet,av figuren"Kan du inte tala". Jeg elsket den figuren som liten og besteforeldrene mine hadde en slik som jeg så ofte beundret. Klart det måtte med i samlingen min av gamle bilder som vokser i en krok av stuen.
  Synes det er morro å leke seg litt med denne gamle stilen jeg nå er litt inne i. Det er på en måte litt spennende å ta seg en tur til dette hjørnet,for hver gang oppdager jeg en ny detalj ved disse gamle tingene. Jeg må jo le litt også for en dag jeg sto å beundret det store bildet her,så fikk jeg plutselig øye på en møll som hadde tatt plass i motivet "gled"rett inn i bildet den...hadde samme grå fargeskala kan man si,ho,ho....blir ikke lett å få ut den siden bildet er ganske skjørt.Så da får den bare bli:)
   Lampen bak her er egentlig "ny"men er laget etter en gammel kopi. Sparte leeenge for å få tak i den husker jeg...etter nesten 18 år er den like aktuell her hjemme:) Da er man jammen tro mot sin stil vil jeg si....:)
  Så er det den helt siste skatt jeg fant i går,og det er nå rart hvordan gamle kurver dukker opp hvor enn jeg går for tiden.....Kurven er garantert svensk ,for her står både eier og hvor den kommer fra oppført.
  Eieren av denne vakre kurvkiste het "Fru Selma Sjøberg" og sted " Kalix." den har virkelig fått meg til å tenke litt..."hva ble den brukt til?,hvordan så denne Fru Selma Sjøberg  ut"...ja det er rart når du får litt info som dette med på kjøpet:) Bildet som ligger opppå kurven har ingen sammenheng med dette,det er prislapper som Joachim og Grete bruker i butikken sin.Kult!som alt annet de gjør:)
  Jeg har hatt litt trøbbel med blogger fortiden,som gjør det vanskelig å laste opp bildene mine...Så finner jeg ikke en løsning på dette,  kan det bli litt stillere fra denne kanten. Men noe får vi til, det tar bare tar myyye lengere tid..Neste gang jeg kommer tilbake kommer datoen for årets sommerutstilling med malerier og loppemarked!Kjenner jeg gleder meg til dette og flere bilder er under produksjon:)
  Så til alle dere som tar turen innom her,tusen takk!og vi "ses" nok snart igjen:)
                                                 KLEM VIBEKE

  0 0


                                                   VELKOMMEN
                                              inn til en titt på et kjøkken i vårlig HVITT!


  I min skjønne nye svenske kurvkiste oppholder noen gamle håndbroderte puter seg,slikt håndarbeid er jeg bare heeelt fortapt i...Denne puten har oldemor brodert,da er det jo ekstra stas å ha det fremme.


  Vakkert! Et funn på et loppis for mange år tilbake.
                             Klart han må bort å sjekke hva dette er:)
                                     
  SOMMERUTSTILLING MED LOPPIS
  LØRDAG 15 JUNI.  FRA KL 10-15.

  Masse masse velkommen dere som kjenner for å ta turen den dagen!Klem Vibeke
                                       

  0 0

   
                                            gjør skogen atter grønn......"
  Så ønsker vi deilige MAI varmt velkommen! Kansje en av mine absolutt favoritt måneder dette,hvor alt våkner til liv igjen.

  Hvitveis i all sin skjønne enkle prakt!
   Kjenner jeg gleder meg til å besøke mitt favoritt sted med teppe på teppe med disse skjønne små:)
   Hvitt og sølv...en kombinasjon jeg aldri blir lei av....:) En  liten sølv og sølvplettsamling har det blitt gjennom årene,det meste her er funn fra loppis:)                              Ønsker alle en herlig start på mai og takker SÅ MYE for alle skjønne tilbakemeldinger!Heldigvis har datatrøbbelet løst seg og jeg kan holde på som før....knipse i vei og dele det med dere:)                KLEMMER VIBEKE
  0 0
 • 05/01/13--13:23: Etterlengtet!

 • Heeelt nydelig er det å nyte solfyllte vårdager i hagen!
  Dette er SÅ etterlengtet....


   Den skjønne muggen her er fra Miljøgården og er kjøpt hos Otiilies gårdshandel.  Vi tok turen til hennes koslige butikk i Nevlunghavn i dag.Mange flotte vårnyheter hadde kommet inn:)
   En liten titt fra Bentes herlige butikk....

  Vakkert ,vårlig og innbydende!
  Ikke rart jeg falt for denne:)
  Ikke mye grønt å skimte på trærne nå,men snart.....blir det grønt både her og der:)
  Nydelige vårdager til dere alle! KLEMMER VIBEKE


  0 0
 • 05/02/13--21:51: GUL som SOLEN!
 • HEI ALLE SAMMEN! Disse gule små primulane blomstret så vakkert her i fjor på denne tiden.Kjenner jeg gleder meg til de dukker opp atter en gang:) Det lille søte sausnebbet her er det noen andre som eier nå, siden det solgte jeg på fjorårets loppis her hjemme:) Jeg er godt igang med å samle opp "lopper" i år ,tror det kan bli noe for enhver her i år også....:)
   En skikkelig søtnos av en blomst....som man bare MÅ bli glad av:)  Helgen skal nok en gang bli kreativ her,store hvite lerreter står bare å venter på å bli malt på...og hodet er godt igang med å dekorere de:)ENDELIG skal det ut i praksis!!

  RIKTIG GOD HELG! KLEM VIBEKE

  0 0
 • 05/04/13--07:51: Helgfint!
 •  Det er helg og da vil man gjøre det litt fint rundt seg....En blomsterbukett kan gjøre veldig mye synes jeg. Denne buketten har jeg satt sammen selv, og for bare 200 kr fikk jeg alle disse herlige blomstene.Da er det helt greit å unne seg litt ekstra synes jeg:)))

  Zink mot HVITT og lekre blomster som dette er en herlig kombinasjon synes jeg...disse bøttene blir virkelig brukt til mye her hjemme.

  Siden vi har noen  kjølige vårdager her nå,har kurvstolen fått kommet inn å bryter litt mot det ellers så kritthvite her inne på kjøkkenet.

  JUST LOVE IT!!! sier jeg bare:)))  I dag er det konfirmasjon i gata her jeg bor,og flere av ungdommene har man vært rundt til med en liten gave. Så skjønne unge og vakre som har en stor dag foran seg ...og neste år skal vi feire vår Nora.Mange tanker har man begynt å gjøre seg og jeg kan bare si jeg GLEDER meg til denne dagen,det er en rørende, vakker og STOR dag.Gratulerer til alle dere med unge,flotte og forventningsfulle ungdommer i dag.
  Fortsatt fin god helg alle sammen! KLEM VIBEKE

  0 0
 • 05/05/13--10:40: Sukkersøtt!
 • Hei alle sammen! I dag har vi hatt en nydelig vårdag her i Telemark og jeg har plukket hvitveis å kost meg i sola.Åh så godt det er med slike fine fridager,det blir det energi av.....:) I dag byr jeg på noen vårlige og ganske så sukkersøte bilder,her blir det nyheter fra Green Gate og gamle skatter i rødt....:)

  Disse eggeglassene er nye og det er klart man skal ha vårblomster i slike eggeglass:) "Helledussen" sier jeg bare.......  Disse gamle kopphåndklene i rødt er både franske og svenske...ja dere vet jeg er glad i de:)))

  Den gamle sukkerboksen fant jeg på sommeren store markedsdag i Brevik. Fantastisk morro å besøke denne lille byen ,hvor folk har garasjesalg fra husene sine og boder på torget..Gleder meg alerede til neste marked:)
  Rød rutete tror jeg aldri kan gå av moten....Tenk hvor mange år det har eksistert,vi skal gå laaaangt tilbake når det først kom.Ja jeg blir hvertfall aldri lei:)

  Ja det er veldig søtt ,men blander man det med litt gammelt og slitt blir det supert synes jeg:) Vil ønske alle en herlig ny uke,ikke mange arbeidsdager på denne damen denne uken,mandag,tirsdag også FRI!!!Helt til neste mandag,åh! det kan vi LIKE det:))) KLEM VIBEKE

  0 0
 • 05/07/13--23:42: Fornyelse!
 • VÅR er tid for fornyelse..
  Ja vi snakker ikke STORE fornyelser altså men  rett og slett litt omøblering.Bytte ut til enda lettere tekstiler i hvitt, og BLOMSTER!! Selfølgelig:). Selv har det det blitt litt forandring i huset,hvor det er blitt en lettere stemmning etter litt ommøblering.


  Mitt favoritt sted i stuen det her,her elsker jeg å dekorere til alle årstider:) Ved å bringe inn litt kurv og sommerblomster som pelargoner,ja da blir det VÅR/ SOMMER følelse for meg!
  En ny og lett krok her nå altså. Et loppis bord og et loppis speil har fått kommet opp her.

  Klart min vakre bukett skal få være med i dag også,står like vakkert ennå.  Rett og slett blitt helt forelska i disse nye gamle
  kurvkistene mine,og mot hvitt her.. ja.....kan bare si det FUNKER for meg:)))))
  Når kvelden faller på tennes det litt lys å skaper en vakker stemmning en deilig vårkveld..

  Ja dette var noen bilder fra innemiljøet og resten av dagen skal tilbringes ute...I SOLA!!! så da blir vel kamra med en tur ut i dag også da,vet det skal skje litt forandringer der også:))Strålende vakker 8 mai alle sammen,hvor jeg for 24 år siden ble tante for første gang.Ikke gamle jenta var jeg da når rektor på vidregående kommer ut i skolegården en slik vakker vårdag,og roper navnet mitt". Ja nå har du blitt tante!!.Stor jubel ble det da og jeg var veldig stolt kan jeg huske:)) Gratulerer med dagen til Jeannett,måtte også dagen hennes bli aldeles strålende!
                                                KLEM VIBEKE

  0 0
 • 05/09/13--00:11: Vakreste jeg vet......
 •  Er denne kombinasjonen...PIONER OG KIRSEBÆR BLOMSTER GRENER! Med denne bukett ønsker jeg å TAKKE for alle som ønsker å ta turen innom her,de som legger igjen gode gode ord som til tider kan gjøre denne jenta helt stum....og rørt. Til dere som sender de skjønneste mailer, telefoner og ikke minst dere jeg møter i hverdagen som ønsker å fortelle at min lille blogg beriker deres hverdag....jeg blir like overrasket hver gang og selvsagt veldig veldig glad. Det er jo DERE som beriker min hverdag, å inspirerer til å fortsette å være kreativ i hverdagen.


  Ønsker alle en VAKKER vår dag der ute! KLEM VIBEKE

older | 1 | .... | 4 | 5 | (Page 6) | 7 | 8 | .... | 36 | newer