Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | .... | 3 | 4 | (Page 5) | 6 | 7 | .... | 36 | newer

  0 0
 • 03/22/13--10:03: Klar- ferdig -Påskeferie!!
 •  Så er man så heldig å gå til påskeferien i dag....ÅH!!så deilig det skal bli med en hel ukesfri nå:))
  Her er jeg igang med å pynte litt til påske og som vanlig er jeg svak for naturmatriale .En påskekrans er hengt opp og har kansje vært litt utradisjonell og brukt blomsterløker i dekorasjonene..men jeg synes det er noe røft og tøft over disse små rustikke løkene jeg. Selfølgelig hører egg,puselabber og påskeliljer med når denne damen pynter til påske. Litt pynting utendørs byr jeg på etterhvert også,en ide som jeg har hentet fra Sverige kommer til å sette sitt preg på inngangspartiet her i år...men det kommer senere ut i påsken sammen med MYE annet påskemorro jeg gjerne vil vise og håper på å inspirere dere med:)))
   Vet dere at sjenken her fikk vi i hus nettopp på denne tid i fjor....SÅ mye glede vi har hatt av den og at dette er favoritt plassen min i huset er vel ingen hemmlighet....:) Tror jeg snart må by på en årskavalkade med denne plassen jeg,..hi,hi:)  Siden jeg nå er offisielt igang med påskeferien har jeg unnet meg noe av det beste jeg kan tenke meg....nemlig påskemarsipan!!!!! NAM,NAM!!! så fantastisk farlig godt dette er.....

                                      KLEM VIBEKE

  0 0
 • 03/23/13--03:53: Et lite stykke kunst!
 •  Ja et lite stykke kunst er dette teppe svigermor har heklet for meg. Jeg fikk hentet det i går og er bare mer enn fornøyd...kan nesten ikke se meg mett på det heller.Ja sånn er jeg når stor begeistringen slår til....Fargekombinasjonene består av farger som jeg aldri hadde trodd skulle funke sammen...men når du sitter å lager slike kombinasjoner er det utrolig hva som kan komme opp.Kjempe morro er dette!   Små restenøster som er blitt igjen....søte farger som blir som en liten dekorasjon:)
   Helt skjønne Skjønne farger er dette......

   Er det noen som hadde ønsket nr på disse fargene jeg har brukt er det bare å si ifra.Garnet heter MANDARIN PETIT.

  Det er en deilig deilig lørdag og sola skinner og fuglene kvitrer!!!En påskepakke av skjønneste Camilla kom også i dag,hva det var i den får dere se senere i påsken.Jeg ble hvertfall glad og som vanlig rørt av denne utrolig gode varme damen.Fantastisk lørdag alle dere gode der ute!
                                   Klemmer fra Vibeke

  0 0


  I forrige uke måtte mitt gamle kamera takke for seg, og i foftobutikken lurte de på om det hadde blitt brukt mye..... Jaaaa sånn cirka hver dag,hi,hi.kunne jeg svare.Så det var nå rett og slett slitt i stykker.Så i går fikk jeg nytt kamera å leke meg videre med...å SÅ morro med et nytt "leketøy" som man skal utforske og bli kjent med :))  Så var det over til at ting ikke går som planlagt... skapet vi lagde for noen uker siden gror ikke helt på oss og det er nå tatt ned. Vi skal nok finne en ny plass et eller annet sted...kansje ute til sommeren som en av dere foreslo?:)

  Så da dere velkommen til min første" photoshoot"men nytt kamera !

   Det gamle speilet er på plass igjen og kroken ble lysere og luftigere igjen.Kjente alt falt på plass umiddelbart ja...  I morgen skal det påskepyntes enda mere både innendørs og utendørs!!
  Om du har lyst er du hjertelig velkommen for en titt i morgen også,klemmer Vibeke

  Tusen tusen takk for alle koslige tilbakemeldingene om mitt nye teppe....er fortsatt heeelt fortapt i det:)))


  0 0
 • 03/25/13--11:12: Påskepynt ute!
 •  Det er blitt ettermiddag å jeg koser meg med å pynte litt ute til påske..En lykt blir tent og egg,kvist,fjær og nytt i dekorasjonene  i år er HØY. Høyet er brukt i kassen ,den gamle kjelen og hjertekransen har gått fra julekrans til påskekrans.Verdens skjønneste votter fikk jeg av Camilla i påskegave  her om dagen,sammen med marsipan..(mmmm.. det beste jeg vet:). Vottene kjøpte hun på sin første basar for 30 år siden...og ville at jeg skulle ha de..Camilla er et tvers gjennom godt og vakkert menneske jeg er så heldig å bli kjent med her i bloggverdenen.  En røff og tøff krans med egg, puselabber og fjær ønsker velkommen i år:))

   Dette er en ide fra Sverige hvor de pynter grener med fjær utendørs. Foreldrene mine bor i Sverige så det er alltid hyggelig å se hvordan de pynter der:) Klart man må ta med seg gode ideer og gjøre de om på sin måte...det gjør jeg hele tiden:)
  Veldig enkel og røff påskepynting ute ble det herfra i år og morro var det å bruke høy i dekorasjonene:)  Enkelt ,billig og meget dekorativt å bruke dette matrialet:)
  Kjære alle sammen TAKK for alle skjønne tilbakemeldinger dere gir,man blir bare helt varm i hjertet av sånt!
                        KLEM VIBEKE


  0 0

  Snakk om å bli INSPIRERT av pastell farger om dagen.....med vårsol og marsipanegg i de skjønneste farger.... ja da måtte det bli en "date"med malerkosten!!!   Her har et gammelt bord og en gammel bondestol fått en omgang med varm grønn. Jeg kjøpte forleden en hylle i denne fargeskalaen og var i dag hos fargehandleren min å fikk scannet nettopp denne fargen på hyllen. Jeg ville så gjerne bruke den fargen på andre ting også...Som dere ser så vi lyktes å finne en ganske så lik ,og jeg er mer enn fornøyd:)))
   Jeg har kun gitt disse møblene et lett strøk og pusset det litt røft i kantene ol.Åååååå!gjett om jeg har kooost meg med dette idag...:)))))


   Neimen se! Jammen har ikke teppet sneket seg med i dag også....he,he..Ikke så rart ,varm grønn er en farge som passer til veldig mange farger.Det fikk jeg erfare når vi skulle lage dette teppet.
  Så var påsken offiselt i gang og herfra ønsker jeg dere en aldeles herlig HERLIG PÅSKE!
                                                               KLEM VIBEKE

  0 0
 • 03/28/13--03:28: Påskelunsj!
 • Eller skal jeg si påskefrokost...for  dette er en rett vi MÅ ha hver påske. Den lages gjerne på morgenkvisten å nytes hele dagen,frokost-lunsj-og kvelds.....om du vil,hi,hi!!
  Jeg er som kjent ingen kokk ,selv om jeg gjerne skulle ønske meg mere kunnskap og tålmodighet når det gjelder matkunst.....men EGGESALAT kan jeg lage...på min måte:)

  Først hakkes vårløk,paprika,løk og deretter tilsetter du kokte egg og reker.

  Så tilsetter man majones og blander dette lett  sammen. SÅ enkelt SÅ godt!!!  Ikke mange mattips du vil få fra denne damen,det er det MANGE andre som kan mye MYYYE bedre enn meg der ute:))God er denne hvertfall og kan jeg lage den,ja da kan ALLE:)
  Vi har i dag strålende sol...og sola skinte også på denne dag for fjorten år siden da vår vakre minste jente Nora ble født.
  Pakker,påskeegg,kake og sang har vi hatt denne morningen..samt en laaaang deilig påskefrokost!God skjærtorsdag alle sammen!
                                 KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 03/29/13--12:22: Kreative påskedager!
 • Åååå vi har deilige påskedager nå....Masse sol og fridager gjør så godt! Slike dager gir både energi og kreativitet......I dag viser jeg noe vi har holdt på med i disse dagene.Først et gammelt bakebrett som er blitt pusset og malt..har lenge ønsket meg et slikt og fant det hos Skrot Tor rett før påske.


           

  Så er det neste prosjekt..Nye hyller på kjøkkenet!
  Har ønsket meg slike en lang stund og i dag kom de opp:)
  Så er vi igang......
   Vi brukte tre hobbyplater til dette .Knektene  er en kopi av en gammel hylle jeg har hatt,så jeg laget en mal og mannen min skjærte de ut.   Så ble det mere landelig preg på kjøkkenet og det beste av alt mere lagringsplass:)))

  Måtte alle fortsatt ha noen deilige påskedager!    Varm klem Vibeke

  0 0
 • 03/30/13--13:52: Påskeaften!


 • Årets påskebord ble i år preget av det litt barnslige slaget....Vi var bare voksene ved bordet i år ,men jeg syntes denne ideen var så søt at den måtte jeg bare prøve....

  En liten harepus ble borkort -Her har jeg brukt en serviett som ble til lange ører og
  harepusfjeset er klippet ut.
   En liten kvist og blomst knytes i servietten og harepusfjeset legges oppepå.Små sjokolade og marsipan egg strøs over som et lite dryss av pastell.....Skal si det var populært med denne spiselige pynten utover kvelden.....Sjokolade og marsipan ..alltid en sikker vinner om du er stor eller liten det:)
  Gjestene lo og smilte når de så bordpynten i år...og vertinnen tenkte "å så godt det er å være litt barnslig....igjen:)))))
  Håper alle har SUPRE dager der ute!!KLEM VIBEKE


  0 0
 • 03/31/13--01:47: Fra skrot til skatt!
 • For en stund siden fortalte jeg om den gamle sjenken fra 1800 tallet vi skaffet oss på denne tiden i fjor. Jeg så den på Finn  og som den impuls personen jeg er.. slo jeg til... Må vel innrømme at jeg hadde en tanke i hodet ved første øyekast...."Å herrrlighet hva er det jeg har sagt ja til her"...for den var i ganske dårlig stand og ikke veldig vakker. Men er i dag ganske lykkelig over at jeg ga den en sjangse....for er det et møbel som har gitt meg mye glede så er det denne gamle sjenken.I dag byr jeg på en liten årskavalkade fra nettopp dette stedet på kjøkkenet.Sjenken ga inspirasjon til først en tallerkenhylle også kom nr to...Dette er som kjent for dere faste lesere her inne,  mitt favoritt sted i huset...og vet jeg er ALTFOR glad i å ta bilder her....Men så er det et sted jeg kjenner kreativitet og glede,og det er jo nettopp det jeg ønsker å spre ut til alle dere:))) Så velkommen alle sammen! Bli med på vår,sommer og vinter fra denne delen av kjøkkenet......hvor det begynte med en sjenk som fikk nytt liv hos oss og som skal få være med oss leeeenge lenge til:)  Den vakreste bukett er et skue fra alle plasser her:)


  Fugledekoren her er med på å sette et litt spesiell preg på den synes jeg:)
  Fantastisk håndarbeide de har gjort med utskjæringene..som alt annet annet de også gjorde på den tiden.  Så kom jul og jeg hadde lenge gått å gledet meg til å pynte her....for jeg hadde en plan:))  Planen var å ha  rødt porselen i tallerkenhyllene...og disse fant jeg i an annonse fra en dame i Køln.
  Fantastisk seriøs og dyktig dame som viste en service jeg ikke har opplevd maken til. Tallerknene kom fram i beste behold og skal nå for alltid minne meg om gaven til meg selv da jeg ble 40 år:)   Ja så er vi tilbake igjen og kreativiteten vil fortsette her..."Belive me"!!....for om ikke så lenge får sjenken selskap av et nytt møbel....:)))  Ha en strålende første påskedag alle sammen! I dag skal jeg svinge pendselen på et lerret,planen er en sommerfugel inspirert av fargene i mitt nyeste heklede teppe...er virkelig spent på det resultatet selv kjenner jeg:)
                                  Go varme klem med SOLfra meg!

  0 0

  Deilige april ligger foran oss og man vet at nå begynner våren for alvor.ENDELIG!!! At man har hatt dager med sol kjenner man virkelig på kroppen,kreativiteten og energien er nemlig på topp i disse dager...
  Jeg ble så inspirert av mitt nye "granny"teppe og alle de skjønne fargene at et maleri måtte bare lages!
  En fargerik sommerfugel med diktet : "May a butterfly sit on your shoulder and bring you luck, today-tomorrow-and beyond. "
   Lillemann må jo være med vettu.....han nyter av det herlige været vi har han også og vil for det meste bare være ute...Selfølgelig med matmor ikke langt unna,hi,hi....
   Bildet er malt på håndlaget papir fra London,litt tekstil er det også inni der og struktur er lagt opppå til slutt. Fantastisk herlig å bare drømme seg vekk og leke seg med farger.Alt inspirert av et teppe og våren:)                                                KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 04/02/13--08:19: Et nytt "dille"sted......


 • Må vel bare si jeg har fått et nytt "dille"sted for tiden:) De nye hyllene vi fikk opp i påsken innbyr til å dekorering som skaper ulike stemninger her på kjøkkenet.

   Urter dufter bare helt skjønt her på kjøkkenbenken.Men MYE vann trenger de..Her står flere krydder planter samlet i et gammelt vaskevannsfat og på den gamle vekten jeg var så heldig å finne hos skrot Tor i vinter.


  Snart skal benkeplaten få en ny omgang med maling her,da blir det en litt lysere tone med grå.Må si jeg har vært svært så fornøyd med å male benkeplaten,var ganske engstelig rett etter jeg hadde gjort det men den har vist seg å være veldig slitesterk så jeg angrer ingenting:)  Både med litt grønne urter og skjønne vårlige bjørkekvister livner det opp et vårlig inspirert kjøkken.
  Ønsker dere alle en god ny uke og TAKKfor alle skjønne tilbakemeldinger! Det varmer så godt!!
                                                     KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 04/03/13--09:45: Mitt eget "skrot"rom!

 • Ja jeg må vel innrømme at jeg har "litt" vel mye "skrot" (som noen ville ha kallt det) her hjemme....Ikke alltid så lett å holde orden på alt,så jeg har laget meg et rom hvor jeg samler opp mange av disse tingene som jeg bruker i bildene mine og til oppdrag. Her vil jeg at det skal være en slags orden(prøver hvertfall...)slik at man kan bli kreativ og inspirert av å være her...

  Mange av disse tingene drar nok du kjensel på, som er innom her ofte...for disse tingene brukes flittig:)
   Her er bare et lite utvalg av alle mine gamle saft og medisinflasker...De siste årnene har jeg drevet utlån av endel av flaskene til selskap ol.Kansje det er fremtiden her inne,drevet utlån av rekvisitter til slike begivenheter...spennende tanker det:))  Den store DRØMMEN er jo engang å få bygget ut huset vårt.Slik at jeg kan få mitt eget sted til å oppbevare "skatter",stille ut malerier og "mekke"og ordne litt på gamle møbler osv....osv......Alle tegninger til et slikt utbygg har ligget i mitt hode flere år nå og spørsmålet er om det det noen gang blir
  realisert??Ingen av oss er særlig "handy" og vi må nok ha hjelp til det meste..selv om jeg tror innerst inne at vi kan klare mye selv....Tenk om det blir noe av da? Herrrlighet jeg får sommefugler i magen bare av å tenke på det jeg,hi,hi...Igjen... viktig å ha DRØMMER dere:)
  Ps.I morgen kommer innlegget om fargekodene til "granny"teppet mitt.Jeg har mottatt flere koslige mail om dette,noe jeg selfølgelig synes er kjempe gøy:) Vi ses!KLEM VIBEKE  0 0

   I dag deler jeg fargekodene til "grannyteppet" mitt. Som kjent hekler jeg ikke selv,så dette er svigermors verk men med mine fargesammensetninger.Altså et kreativt samarbeid. Nå kan du også prøve deg på dette herlige teppe, som bare MÅ gjøre deg glad:)))


  Dette teppet er 90/90 stort og er heklet av type bomullsgarn: Mandarin Petit
   Jeg har brukt ti forskjellige farger : Lys grå: 2205- Lys blå : 6822 Lys lilla: 4622 Mørk lilla:5153 Gul grønn: 9012 Grønn/turkis: 8724 Mørk blågrønn: 8041 Mørk gammelrosa: 853 (litt uklart på etiketten dette nr,mulig det mangler et tall foran.) Grå lilla: 5870 og hvit (som det er brukt veldig lite av).

  Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger her på blogg,facebook,muntlige og på mail!Til dere som har lyst å prøve ønsker jeg dere alle LYKKE TIL!!KLEMMER VIBEKE

  0 0

  Åhh dette er et av mine favoritt bilder fra sommeren som var i fjor...En fantastisk varm og god sommer dag!Det var desverre ikke så mange av de i fjor så jeg går bare her å drømmer om at sommeren i år skal by på mange slike dager.
  Jeg har forlengst begynt å tenke hage og uterom..og sommerlige magasiner ligger fremme slik at man kan bli enda mere inspirert...for titter man ut her jeg bor er det litt vanskelig å bli det....Snøen ligger godt dekt utover hele hagen og terasser ennå....så hagen er ikke å skue på leeenge ennå...Men drømme det kan man å planlegge:)))Helgen står for dør og jeg skal flere spennende ting...Vi ses alle sammen!
  GOD HELG ,klem VIBEKE

  0 0
 • 04/06/13--11:09: Vårens første loppis!
 •  Så var et av vårens vakreste eventyr igang...i hvertfall for oss som er glad i å gå på loppis,hi,hi..
  Jeg har i dag vært på Herøya Idrettsforening årlige loppis,et populært, stort og flott loppis som aldri skuffer.Her finner jeg noe hver gang:))
  Det ble ikke så mye med hjem idag,men det jeg fikk med var bare så vakkert at det holdt lenge for meg:)
   Fem vakre engelske tallerkner med en tilhørende terrin.Alt for 150 kr! Er det rart man blir glad av å gå på loppis:)
  En gammel kasse fyllt med magasiner som gir inspirasjon har tatt plass i stuen.
  Her oppbevares magasiner jeg kan se om og om igjen,her er blader helt fra 2005...Enkelte repotasjer må jeg bare se hver vår eller sommer...de  hjelper meg å komme i den rette stemningen:)

  Jeg kan røpe at helgen går til å male et møbel som har stått lenge på ønskelisten.....I morgen er det klart for å bli tatt i bruk og selfølgelig byr jeg på en titt:)))Fortsatt strålende helg alle sammen!
                                        KLEMMER VIBEKE
  0 0
 • 04/07/13--11:34: Høyt på ønskelisten....

 • Har det stått et spisebord fra 1920 hos meg.....og NÅ står et slikt bord å GLEDER på kjøkkenet:)))Velkommen for en titt du også:)
   Det spesielle med dette bordet er at det slike dreide bein som var klassisk i  tiden1920-1930.Som dere vet er jeg veldig svak for denne stilen og den går igjen mange plasser her i huset nå:)))
  Bordet har stor innleggsplate så det kan også bli veldig stort når gjester skal innta huset:)

  Her er det jo også litt fristende å "røffe" det opp litt med sandpapir.....men vi venter litt.....nå skal det nytes helhvitt først!
  Jeg hadde egentlig kjøpt et slikt bord hos en antikkforhandler i Østfold og skulle hente det i påsken.Når vi kom fram var det skjedd en misforståelse og bordet var solgt ....Det var ganske surt,men dagen etter tok jeg kontakt med ei koslig dame fra Sandefjord som også hadde en slik spisestue til salgs.Klart jeg skulle få kjøpe drømmebordet mitt og ønsket mitt ble oppfyllt:)Sender en hilsen til Sandefjord i kveld,og TAKKER nok engang for handelen:)

  Ønsker alle en strålende uke der ute!KLEM VIBEKE

  0 0
 • 04/08/13--22:25: Gleder!


 •  Så er årets første stemor i hus ! Å som jeg LIKER den blomsten,med sine skjønne form og farge gjør de meg bare glad:)Flere ting som GLEDER en om dagen er også følgertallet på siden her...Det runder snart 500!!!Utrolig ,det hadde jeg ikke trodd for et år siden...hvor man hadde sine 30 trofaste følgere:)Litt av en reise man har opplevd på disse to årene man har blogget og snart har jeg hatt mitt TUSENDE innlegg også:)))Dette skal feires! Så det er bare å følge med en av de nærmeste dagene her nå....:)


  Teppet mitt ser visst ut til å passe med ALT om dagen,hi,hi.........må jo få være med da:))
  Jeg som har "mast"om vår i lang tid nå,kjenner at den er på god vei,ENDELIG!Nå er det bare å nyte:) Vi ses sånn plutselig igjen vi:))Fortsatt.....
  NYDELIG UKE ALLE SAMMEN! KLEM VIBEKE!

  0 0
 • 04/10/13--00:43: Ord til en konfirmant
 •  Når jeg hadde konfirmant for tre år siden letet jeg etter noen fine ord som jeg kunne bruke på invitasjonene og kort ,men det viste seg å ikke være så lett.Fant hvertfall ikke de ordene jeg ønsket å bruke.Året etter fant jeg en veldig fin bok som jeg har brukt mye.Den inneholder mange gode ord som er fint å ta med seg gjennom livet.Her fantes også gode ord til den håpefulle som skal ut i verden:)
  Jeg presenterer disse diktene ofte til forelderene og konfirmanten når jeg tar oppdrag til konfirmasjon...og det er ikke mange som klarer å holde tårnene tilbake  (ofte mor som "sliter" da...for ikke å snakke om meg selv ....lettrørt sjel som jeg er:) I dag deler jeg disse diktene med dere,om du ikke har konfimant selv ,kjenner man gjerne en som skal konfirmeres.

   Boken diktene er hentet fra heter :"Send et dikt som hilsen" av Liv Schackt Aure.


   "Se deg tilbake på det som var,alt som er kjent og kjært.
  Hele din barndom med mor og far ligger ditt hjerte nært.
  Lysende står du som konfirmant,varmende ord blir sagt.
  Ta alt som er fint og sant med deg til andre akt."
  "Du er sjelden ,ung og flott
  -vær deg selv i stort og smått
  -bruk de evner du har fått
  -da vil livet gå deg godt"
   "Når du finner riktig vei....
  -sats for fullt og gå med
  hele deg....."
  "I dag skal det regne med taler og sanger,vinduderlig mat og flotte presanger
  -en hyllest til deg som forlater en verden.....
  -på vei til en ny!
  Til lykke på ferden!"

  Boken innholder flere slike gode ord og er virkelig et godt verktøy når man står litt fast i ord...:)
  Onsdag er en kreativ dag for meg og ja jeg skal jobbe med konfirmasjonskort..hvor flere av disse diktene skal på:))Riktig god onsdag til alle dere gode der ute:)KLEM VIBEKE


  0 0
 • 04/10/13--10:52: Fem rustikke små...
 •  Ser ut til at gamle kasser lett finner veien hit for tiden.....For jammen fant jeg ikke noen gamle rustikke små ostkasser i dag.Hele fem stk i flere forskjellige størrelser.Så gøy når man nærmest ramler over et slikt funn for en veldig billig penge..:) Kassene fant jeg på loppis hos Knutepunktet -Retro og Brukskunst.


  En herlig blanding gamle flotte kasser dette,og det er helt sikkert ikke siste gang de vises her på bloggen....Disse kan brukes til veldig mye:)Neste innlegg blir mitt TUSENDE dere!!Tjoooheiii DET er MANGE det :)
                               KLEM VIBEKE

  0 0
 • 04/12/13--10:36: 1000 TAKK!!!
 • Så kommer mitt TUSENDE innlegg....med kansje det jeg har vært flinkest til å blogge om BLOMSTER og GAMLE SKATTER:)) Rart å tenke på at jeg startet denne bloggen for å blogge om kunsten min....men bloggen fikk heller et enda større fokus på interiør med tiden. Jeg startet å blogge februar 2011 og siden den gang har det skjedd mye og ALT er bare positivt! Man har vært heldig å møte mange kreative folk som inspirerer deg så du vil bli enda bedre,jeg har fått oppleve å være kreativ som stylist for boligrepotasjer, fått egen spalte i et magasin og kansje mest av alt "møtt" de mest fantastiske mennesker her på bloggen...mennensker som gjør meg varm i hjertet av alle de gode tilbakemeldingene de har på hjertet..jeg har blitt rørt mange ganger skal dere vite..Hver dag er det ca 2000 besøk her inne....heeelt utrolig og selfølgelig veldig gøy at så mange ønsker å ta turen innom:)I dag ønsker jeg å rette en stor takk til alle dere...

              TUSEN TUSEN TAKK ALLE SAMMEN!
  For alle hjertegode kommentarer her på bloggen,Vibeke Design på Facebook og alle dere flotte mennesker jeg møter som ønsker å fortelle meg at de kjenner glede og inspirasjon her inne..Ja når man hører dette vet jeg at jeg er på riktig vei,for GLEDE og INSPIERE er nettopp det jeg ønsker og vil prøve å fortsette med denne bloggen!

  Ønsker alle en riktig god helg der ute! De varmeste klemmer herfra i dag!VIBEKE
                                   

older | 1 | .... | 3 | 4 | (Page 5) | 6 | 7 | .... | 36 | newer