Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | 2 | 3 | (Page 4) | 5 | 6 | .... | 36 | newer

  0 0

  Like over jul ble jeg kontaktet av  Flinkmedia ,de ønsket å opprette en interiørspalte i bladet sitt MAGASINET. De hadde sett for seg Vibeke design i denne faste spalten som skulle dukke opp i flere av deres magasiner nå fremover.Kunne dette være noe for meg ? KLART DET!!!Kjempe gøy å være med på dette. Resultatet har blitt hele tre sider i dette magasinet og muligens en forside på et av dem. Disse blir gitt ut på følgende steder Bamble,Porsgrunn,Notodden og Nedre Eiker. I denne spalten tar jeg for meg tema påske,som innholder påskeaktiviter for barn og vårlig pynt i hjemmet.  Alle bildene samt tekstene er mine. Kjenner at jeg er spent og gleder meg veldig til å se det  på trykk:)


                              Nye utfordringer kan vi LIKE! Ha en strålende onsdag alle sammen!
                                                            
                           KLEMMER VIBEKE


  0 0

  I dag får dere være med på en reise med vårens aller søteste nemlig blå perleblomster og narsisser ! Å ta bilder av blomster er bare så inspirerende, farger ,form og struktur er bare så fasinerende synes jeg :) Klarer som vanlig  å ikke bare ta med ET bilde....så her har du MANGE med våre søte små. 1 mars i morgen så nå går det den rette veien mot VÅR!

  Siden mars nærmer seg så  kan man for alvor begynne å glede seg over vårens tegn som er like rundt hjørnet...Strålende torsdag alle sammen!NYT ! Klemmer fra Vibeke

  0 0
 • 02/28/13--21:00: Det er HELG!!
 • Herrrliiig og freesh fredag!!
  Litt vårlig og ganske så røde innslag har tatt plass på sjenken denne fredagen. Mitt røde Green Gate er jo bare til å bli glad av, så KLART det skal få stå fremme å leke seg med disse søte små narsisser.

  Et stort HURRA!!!fra meg for at nå er vintermånedene over.Nå ønsker vi bare 1 mars velkommen!Dette skal bli en deilig ,kreativ og avslappende helg har jeg bestemt meg for :))Klem og god helg fra Vibeke

  0 0
 • 03/02/13--12:02: Gledesspredere!
 •  Det er rett og slett UMULIG å gå forbi blomsterbutikken uten å ta med seg noen herlige fargeglade blomster hjem  nå ! I de skjønneste farger og former står de der å gleder :) Hos meg har det faktisk sneket seg frem noen små små påskeegg....synes det så koselig å dekorere litt rundt med disse...selv om påsken er noen uker unna. Håper alle dere gode har en herlig helg der ute !
                    KLEMMER FRA VIBEKE

  0 0
 • 03/03/13--11:15: Enkelt og dekorativt !
 • Dere vet jo nå hvor glad jeg er i naturmatrialer og kranser som dette er veldig enkle og ganske så dekorative synes jeg. Kvistene her er så lette å jobbe med og du lager deg en krans på et blunk:)
  Her viser jeg noen måter jeg har brukt nettopp denne lille kransen på,sommer som vinter....
   Det at den er litt "rufsete"kan jeg like.......:)

   Til påske kan man putte på noen fjær også har man  en påskekrans :))


   Her har jeg tvinnet min favoritt kvist av dem alle rundt kransen....en lekker liten dekorasjon ble det:)
  Her ble den høstpyntet,med blader,rognebær,blomster og nyper.

  Fant visst andre kvister å pynte den med også...
  Nå har den hengt ute siden jul med granbar,og om ikke så lenge skal den bli vårpyntete igjen.....
  Koselig med snø altså ....MEN nå er denne damen klar for VÅR!!!!!! Tror de fleste av dere har fått med dere det,hi,hi. Riktig god ny uke alle sammen,klemmer Vibeke

  0 0

  Noe jeg GARANTERT blir inspirert av er blomster.Med sine herlige farger og form kjenner man bare glede ved å skape og være kreativ.I dag viser jeg et fargerikt prosjekt jeg lagde for noen kunder i fjor på denne tiden.Helt klart jeg var inspirert av farger og VÅREN...
     


  Jentene på Stridsklev Fysioterapi ønsket seg noe skikkelig fargerik gladkunst til å ha i lokalet sitt,det var slik disse fuglene kom til live.

  Fortsatt kan de fortelle at kunsten gleder både de og kundene som kommer innom,noe som jeg kjenner jeg også blir veldig glad av:))) Det er jo det som driver en og at man gjør andre glad er den beste gleden man kan ha:))))


  Stoffene er fra Tilda og kjøpt på Panduro.
  Skap dere selv en kreativ og fargerik dag!
  Klemmer fra Vibeke


  0 0
 • 03/05/13--21:54: Jeg går for naturlig!
 • Påskepynten min har med årene blitt mer og mer naturlig,med litt naturlig fjær og egg!
  For hvem har vel sagt at påsken MÅ våre gul ? Å joda jeg har virkelig hatt et fargerikt hjem før på disse tider med alle herlige vårfarger som finnes.Jentene mine og jeg har laget MYE herlig påskepynt opp gjennom årene kan dere tro.Fortsatt kommer noe fram  for jentene og jeg liker å se litt på ting som det kommer gode minner fra:))) Men nå tones det nok ned litt...  og jeg går for litt mere naturlig slik som disse små søte naturlige eggene, de er bare så dekorative synes jeg.Jeg bruker de overalt i denne tiden fremover....Velkommen for en titt:)
  Påskebordet gikk i disse tonene i fjor,og vi går nok for gjentagelse i år også:)


  "Når påskefarger spretter frem-jeg blir så glad og sender deg en klem
  -og håper denne vårensfest vil bringe oss det vi trenger mest....". Fant et lite vår dikt og måtte skrive det på en liten lapp.....:)  Jeg går inn i en travel tid med oppdrag nå,nå er det innbydelser til bryllup og konfirmasjoner som prioriteres.Deretter følger bordkort til flere slike festlige anledninger og innimellom males det bilder...så nå er det bare å brette opp armene her etter en litt stille start på året. Første oppdrag er nå fullført,og her får dere et glimt av innbydelsene til dette herlige paret :)

  Camilla er veldig glad i rosa,så det var klart vi måtte da ha bitte bitte litt gammal rosa. Bordkortene til dette brylluppet skal få litt av samme preg som innbydelsene.
  Kan også fortelle at et av mitt favoritt utsagn ble tatt godt imot.....
  "Det er alltid et annet hjerte som får oss til å føle vårt eget"

                                          Klemmer fra Vibeke

  0 0


  Mange av oss vokste opp med ting i hjemmet som gjorde et ekstra inntrykk på oss...Jeg har mange slike minner og for ikke så lenge siden arvet jeg nettopp noe som jeg alltid har beundret fra jeg var ei lita jente. Disse tolv tallerknene har forskjellige blå markblomster dekor på og min mamma kjøpte disse på 80 tallet på postordre..Hun fikk tilsendt en tallerken hver måned i et helt år.Husker faktisk at hun fikk disse pakkene også,og at vi beundret hver tallerken som kom  :)

  Nå har jeg funnet en fin plass til de og inspirasjonen til å lage til vår ble enda større her inne nå:)))
  Gamle gamle postkort som oldemor fikk,skal jeg nå også få ta vare på videre....  Kan også røpe at hekleteppene jeg har bestillt begynner å ta form....kansje det blir en "underveis titt"i helgen på dere.....rett og slett nydelig blir det:)Men det visste vi jo..ikke sant?


  En striesekk har blitt til pute i gyngestolen her,både pute på rygg og på sete,kjekt og fint på samme gang synes jeg:)


  Ja jeg ble virkelig inspirert av disse tallerknene,og veldig morro at de nå skal få nytt liv hos oss:)
  Tusen tusen takk til alle dere som ønsker å ta turen innom her,helt fantastisk er det å oppleve slik respons.Ja jeg blir bare glad og rørt. KLEM VIBEKE


  0 0
 • 03/08/13--10:43: Underveis......
 • Her fylles det opp med nye løkplanter,synes disse er nesten like søte når de står i knupp jeg:)))Jeg lovte jo en liten titt på det hekledeteppe underveis...og litt lengere nede kommer en herlig smakebit:)

   Disse grønne knuppene mot det hvite.....åh! jeg er svak for den kombinasjonen altså....:)
   Kvistkransen er nå tilbake i vårmodus...i dag når solskinnet varmet ute fjernet jeg kongler og granbar fra den, og flere steder skal bli ryddet for VÅR ute i helgen...


   Ut av disse herlige fargene skal det bli et teppe,og svigermor er godt igang ! Her har jeg lånt med meg noen lapper så får dere også se prosessen underveis:)


  Åhhhh!jeg tror bare dette blir LEKKERT! Kjenner jeg gleder meg som en unge til det er ferdig:)
  Riktig god helg alle sammen! KLEMMER VIBEKE

  0 0

  I dag MÅTTE jeg bare ut å hente det blå bordet og den lindegrønne gyngestolen min som har stått å på loftet å ventet på vår...Nå skal det få komme inn å GLEDE oss :) Jeg har dekorert det i disse herlige vår fargene,lindegrønn,blå,varm grønn og en smule turkis...Dere har nok skjønt at denne damen er SVAK for denne kombinasjonen....:) Som vanlig byr jeg på mange bilder fra dette nye kosestedet,jeg klarer aldri å legge ut bare ET bilde...der har dere meg,he,he   Resten av Green Gaten min er også kommet fram.Elsker å blande dette med annet gammelt jeg har :)

   Blåfargen på bordet her er bare heeeelt fantastisk om jeg kan få si det selv.....Skulle gjerne funnet flere slike skatter i nettopp denne fargen :)   Den varmgrønne hyllen kjøpte jeg på en lokal blomsterbutikk her om dagen...den ga inspirasjon til å gi dette stedet nettopp dette utrykket. Rart hvordan det kan begynner med EN ting.....:)


   Mye MYE sjel i dette gamle skomakerbordet......Åh! det kan jeg like veldig godt,men det visste dere jo....:)
   Lykten er fra Home & Cottage og har fått seg et nytt strøk med varmgrønn,siden den hadde falmet etter å stått ute i sommer. Den vekker også andre ganske smertefulle minner....for i fjor sommer falt jeg å slo meg og den tok meg "godt"i mot kan man si,nesten utrolig at den er hel..hi,hi..kan le av det nå men kneskåla delte seg i to den dagen så ja smertefullt ble det.....Vel vel sånn er det å være en evig kloms:)
  Kjære alle sammen nyt resten av helgen og måtte alle få en god start på den nye uken vi har i vente:)
                            Klemmmer fra Vibeke

  0 0

   Så er "Magasinet" ute hvor jeg har fått egen spalte.Der skriver jeg om ulike tema og tar alle bildene selv.Dette skal jeg fortelle mere om litt lengere ned i innlegget for først vil jeg vise en skikkelig "beauty" som har flyttet inn....nemlig denne flotte lysestaken fra Hanna Skafferi .


  Mor er SÅ fornøyd og om kvelden når den tennes er det skjønn stemmning på kjøkknete i denne kroken:)
   Ja så tilbake til interiørspalten jeg har i dette Magasinet som kommer ut en gang i måneden,denne gangen fikk jeg tilogmed pryde forsiden til Magasinet som kommer ut i Øvre Eiker! Gøy å se bildene sine på trykk og i A4 størrelse......JUHUUU!! Denne månenden er det vår og påske i fokus og bildene kjenner dere nok igjen....Foreløpig kommer disse Magasinene kun ut på stedene jeg viser over her men  Flinkmedia har planer om å utvide til andre steder i Norges land også. Et kjempe spennende prosjekt å være en del av dette:)


   Hele tre sider fikk Vibeke Design denne gangen,selfølgelig er jeg kjempe fornøyd meg nettopp det :) Spaltisten er godt igang med å planlegge neste innslag ...kooooser meg virkelig med dette kan dere tro.

  Så litt kveldsstemmning ut til alle dere....Med ønske om en nydelig kveld til dere alle !

  Takk så mye for at nettopp DU tar turen innom!Klem Vibeke

  0 0


  Kan ikke si annet enn at man LENGTER etter varme,lyse og lette dager som stemningen i bildene jeg viser i dag.....Kom så reiser vi inn i en sommerlig verden i blått og hvitt !!

  Håper det varmet litt for alle som lengter der ute....:) Klemmer Vibeke

  0 0

  Nok engang har jeg laget en "ruskete " krans av bjørkekvister. Det trengtes å ryddes litt opp her etter juledekorasjonene som har fått stått ute leeenge og da tok jeg kvistene til videre bruk :) Her kommer flere forslag på hvordan jeg bruker den i dekorasjoner til våren


  Synes den myker opp og "piffer"opp fatet her...
   Flasker i petrolblå,brun og grønn....synes faktisk den fargekombinasjonen  funker:)

   Jeg har samlet på endel møbler gjennom de siste årene og til sommeren blir det loppis i hagen her.
  En av tingene som skal for salg finnes i dette bildet....hi,hi....Vil ikke røpe noe ennå vettu:)
   Her har den fått plass på hyllen bak flasker som jeg er SÅ glad i.....   Her puttet jeg kransen oppi kurven og slik ble det en helt annen dekorasjon....Slike bjørkekvister er veldig myke så de tåler å bli litt herjet med.

  Dette er veldig enklet og noe som alle kan klare.Ikke bry deg om at det stikker ut litt her og der....det er det som er hele sjarmen det som jeg pleier å si :)))
  Nå vil jeg også få TAKKE for herlige postive tilbakemeldinger både her og på facebook.Det er så utrolig koslig at dere ønsker å ta turen innom her. -Varm i hjertet- hilsen fra Vibeke

  0 0
 • 03/14/13--00:37: Hvilket HJERTE er du ?
 • Å male bilder er det jeg liker aller best å gjøre.Jeg begynte med dette for ca syv år siden og har vært innom mange stiler, men et motiv som har gått igjen er HJERTER. Folk elsker hjerter !!...og det gjør jeg også :)
  Derfor er det så morro å lage hjerter i alle slags varianter, i dag skal dere få se litt fra fjorårets vårkolleksjon!   Stort sett alle bildene har håndlaget papir i seg,så alle bildene krever en viss prosess. Først limes alt av matrialet på også skal det males.

   Et herlig flettet papir ...som jeg desverre ikke får tak i lengere..


  Det blir garantert hjerter i år også når bilder til vårkolleksjonen skal lages ! Jeg begynner i april:)
  I morgen skal vi hive oss ut på et prosjekt vi aldri har gjort før,mannen min og jeg....Ja ikke verst å få med han på dette altså,hi,hi.Ser dere "bordplata" under her ? Ja den er egentlig en dørlem som jeg fant i fjor sommer som vi nå skal bruke i et skap vi har lyst å lage. ÅH!hjoheiiii snakk om å gjøre ting vi egentlig ikke kan...og dere skal få være med på prosessen:) Så da vet dere helgens prosjekt sammen med MYE annet som skjer også..Vi snakker en helg av det kreative slaget:))
                 Hjertegoklem fra Vibeke!


  0 0
 • 03/14/13--23:19: Helg!...igjen....
 • Nok en herlig og kreativ helg står for tur!
   Vi ønsker den VELKOMMEN med vakker stemor!!
  Kjære alle sammen STRÅLENDE HELG !KLEM VIBEKE

  0 0  Ja det er helgens prosjekt som "må gro litt på oss".....Vi har siden fredag holdt på med et skap vi ville lage av en gammel brukt dørlem og vakre gamle beslag. Noe i meg sier "JA" og noe sier "Hmmmm"...har du vært der?
  Hos skrot Tor fant jeg disse gamle dørbeslagene for en stund tilbake og har hele tenkt at de skal komme i bruk en dag. Dørlemmen fant jeg langs veien en sommerdag å kjørte først forbi.....men fikk den ikke ut av hodet å kjørte tilbake senere den dagen...Heldigvis var den der ennå...å ventet på meg:))) Her har jeg malt lett over dørlemmen etter å pusset litt på den.
  Her er vi igang med å sette på beslag på den rimlig skrøplige døren.   De herlige fuglene og små kaninene har jeg kjøpt hos Live ,litt rustikk og søt påskepynt på engang:)

  Som sagt får det gro litt på oss å se om det vil finne sin plass i stua..Gøy er det uansett at vi har klart å lage et skap sammen og det betyr jo mere lagrinsplass for mere......skatter:)
  Desverre har formen vært svært så tuslete siden i går ettermiddag så her blir det en meget rolig dag.Ønsker dere alle en fin fin søndag  !Klemmer Vibeke


  0 0
 • 03/18/13--08:36: Ny (slapp) uke......
 • Her er jeg inne med nok en vårlig titt....jeg gir meg IKKE ,selv om vi har mere snø i vente..(filler`n!!) Man prøver så godt man kan å holde motet oppe å VET jo at det snart skal bli vår...engang! Så derfor koser jeg meg å lage vårstemning inne....og et nytt tilskudd i GREEN GATE serien har funnet veien hit...:)
  Starten på denne uken har ikke vært helt topp desverre,kroppen værker og er altfor slapp til å gjøre det slag....LIKER IKKE den følelsen...Så i dag har jeg holdt sengen og verdens beste hundevenn skjønner at mor ikke er i slag å ligger ved siden av å passer på.....rørende er det.Litt bilder har det blitt i helgen, så bli med på en liten sjarmserie hvor Green Gate er i fokus!


  Det nye tilskuddet er denne kannen:) Vakker!

  Ønsker dere alle en ny og FRISK uke der ute!!....å jada skapet henger oppe enda...Fortsetter med å gro på oss det.:) Tusen takk for alle positive tilbakemeldinger ,dere er rett og slett HERLIGE!
                                                         KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 03/19/13--01:10: Det var i fjor det......
 •  Rart er det å tenke på at i fjor på disse tider var det tepper av hvitveis her i området....og jeg koste meg på tur med Nure og plukket rett som det var en bukett:)) I år....har vi det ikke sånn.. og da er det godt å se på litt litt bilder fra hva man har i vente:)
   En liten krans i vårens tegn dette......:)
   Noe i meg blir SÅ glad av å se på en liten hestehov...mye sikkert fordi det er vårens aller første tegn:)


  Takk for alle godberdrings klemmer her inne,så søte dere er:))Jeg føler meg heldigvis litt bedre i dag...selv om man skulle ønsket seg litt mere energi.Håper dere kan kjenne litt på gleden i dagens innlegg i dag,for det er til dere alle sammen:)TAKK FOR AT NETTOPP DU TAR TUREN INNOM!! KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 03/20/13--08:34: Vinterhvit stue!
 • Like hvitt inne som ute viser jeg idag...I dag har vi nemlig vært så "heldig"...å fått en aldri så liten snøstorm herjende rundt husveggene her....Etter å ha tilbargt deler av uka på sofaen fant jeg ut at her må det puttes inn litt grønt og våget meg ut en tur for å kjøpe litt blomster som livnet opp.Det gjorde veldig godt og i dag er formen på topp igjen:))) Så da blir det en titt inn i stuen som har fått litt forandring:)
   Fatet med mønster er fra Home & Cottage ,som jeg var så heldig å få på salg rett etter jul:)


   Den gamle trappestigen har fått plass i hjørnet her.Kjekk som hylle er den blitt...og jada oliventreet lever ennå:)


   Det vakre gamle franske bildet er bare nydelig der det henger nå synes jeg. Håper man er så heldig å finne flere av disse.. snart er det ut å "jakte" litt:)))Gleder meg!!  Denne påskepakken skal en helt spesiell få i dag....finnnes det noe påskegodt inni tro?:))
  Glad onsdag til dere alle sammen!!!KLEM FRA VIBEKE

  0 0

  Er selve påskeliljen for meg.Med sin form og farge MÅ den bare spre glede og energi på din vei:)Helt spesielt hvor stor kraft denne lille gule har altså:)  Fantastisk torsdag alle sammen,fyll den med energi og glede!!
                           Klemmer Vibeke


older | 1 | 2 | 3 | (Page 4) | 5 | 6 | .... | 36 | newer