Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | .... | 32 | 33 | (Page 34) | 35 | 36 | newer

  0 0
 • 06/27/17--21:23: Deilige sommerdager !
 • En ny skatt av et lite skap er kommet inn på badet ! I vakker milkpaintet grønntone som jeg laget en blanding av "Luckette "og "Ironstone".Topp platen valgte jeg å bevare originalt .  Skapet er fra en veldig hyggelig dame som ønsket at jeg skulle få det og "trylle " litt med det :) Det er ikke første gang dette skjer og jeg blir lykkelig hver gang det dukker opp et spesielt møbel som dette.

  Skikkelig romantisk stemning på badet her nå altså i rosa og herlig grønt.


   Bollene fra GreenGate er stadig i bruk til både sommerens bær og salater. Så skjønne med sin patell farge og  herlige retro form !

    Tekstilene er også fra GreenGate.

  


   Litt rosa glede i orangeriet også med rosa tekstiler fra Home & Cottage i min nye slagbenk. Bordet skal snart pusses opp og jeg har falt på at det også må milkpaintes :)  Jeg tror det blir i en deilig hvit tone.
  Lille søtnosen Maja er med mamma nesten over alt og da må jo hun også bli med på mors "photoshoot"...det ser ut som hun klarer fint :)

  Meeeen det er ikke alltid lett å holde styr på den lille jenta.....her stikker hun avgårde med hele nøstet opp trappen og ut i hagen ,hi,hi :)


  Hun er 13 uker nå og litt rampete... men mest søt og god :)
   Det rosa settet med kopp og skål heter "Tess" og er jo så herlig og sommerlig i selskap med jordbær .Dette er også fra Greengate. En rekke sommer ting fra Greengate vil dukke opp  i fremtidige innlegg nå, for jeg har et velig hyggelig samarbeid med de for tiden .

   
   

  Avslutter innlegget denne gang med nyyyydelige jordbær. Så fantastisk gode og ønsker du å dekke sommerbordet med litt naturmaterialer er det bare ut å plukke markjordbær nå....så veldig søte å pynte servietten med :) Linservietter er fra Home & Cottage og de vakre  glassene med syrinsaft er fra GreenGate. Aldri har jeg smakt syrinsaft før og den kan virkelig anbefales og TAKK til Turid som lot meg teste ut den ! 

  Fine sommerdager til deg der ute !

                                        KLEM FRA VIBEKE

  0 0
 • 07/03/17--09:16: JULI
 •  Så er vakre JULI her og det betyr straks ferie på meg :) Det er spennende tider i møte for denne dama nå om dagen ..for jeg har nemlig fått ny jobb! Den nye jobben starter jeg i 7 august , så det er ikke så altfor lenge til :) Det blir spesielt å slutte å jobbe med barn på den måten jeg har gjort i 27 år , men den type stilling jeg nå har fått har jeg vært ute etter en stund. Så jeg er utrolig heldig som får denne muligheten og mitt nye sted blir Gartnerløkka Aktivitetsenter . Så som dere skjønner har det skjedd MYE i livet mitt de siste månedene..både på godt og vondt..

  I helgen har jeg malt litt og denne gange er det gjenbruksskapet av gamle vinduer som har fått en omgang med "Bergere"milkpaint. Elsker jo denne fargen og synes den er ekstra fin nå om sommeren.
  Saftmugga fra Greengate er alltid fremme i disse solrikedagene....:) Heldige oss som har så mange fine sommerdager nå !
  Nyter tiden her inne nå og synes
  det er så herlig å ha kontakt med
  hagen utenfor samtidig...
  virkelig frodig ute nå :)  Storkoser meg her og for meg hadde denne plassen holdt for meg...men vi har mye mer hage som trenger masse stell. Må innrømme at jeg har mange planer som kan gjøre hagen mer lettstelt og spennende men det innebærer en del forandring som krever mye jobb og litt ekstra penger....så det får vi bare vente med...og forhåpentligvis i fremtiden vil noe komme til syne av det her hjemme :) Viktig å ha litt drømmer...slik som det lille huset vårt var ...og faktisk porten også som jeg hadde ønsket meg så lenge:)  Fantastisk blomstring
  av duftjasminer i hagen nå..
   

    I neste utgave av "Vakre Hjem og Interiør "har de vært på besøk hos oss....noe som det gledes veldig til. De har virkelig laget en vakker sak av vårt hjem .

   Nå blir det som sagt ferie på meg snart og litt reising blir det, så derfor ønsker jeg alle en riktig god sommer fra meg ! Jeg kommer nok innom snart igjen med enda mere "SOMMER" :)


                              VARM KLEM VIBEKE

  0 0
 • 07/18/17--11:29: Duften av lavendel !

 • Nå blomstrer lavendel hekken i hagen...ja det er blitt en stor hekk nå og endelig har det begynt å bli resultater av noe av jeg har lagt ned ekstra insats på i hagen :) Her er det derfor innhøsting av lavendel og oregano som også har tatt helt av i urtekassa i år. Første gang jeg har tørket både lavendel og urter...

   og nå henger det til tørk i orangeriet. Etterhvert skal det lages både krydder og små dekorasjoner med lavendel her hjemme.
  Her henger de på et gammelt treredskap jeg fant på loppis og under her på en gammel stige.
  De nydelige tekstilene er fra vår tur til Kreta.
   Jeg ble også inspirert til å lage en lavendel krans med flere innslag av blå og lilla blomster fra hagen.
  Og såpestykket er kjøpt fra et vakkert kloster på Kreta, laget av nonnene som bor der. Fantastisk sted vi sent vil glemme...og jeg tror jammen meg jeg skal prøve meg på slike såper en dag jeg også.   Olaputen er fra Home & Cottage og det vakre teppet og den håndlagde stråhatten er også nytt kjøpt på Kreta.


   Skal si det brer seg en deilig lukt i orangeriet nå :) Og bevisst har jeg plantet hekken her ved inngangen for det skal være en hyggelig velkomst med nydelig lukt når man kommer hjem.
  Lille Maja er ei lita røverjente som vi er blitt veldig glad i og som trenger mye kos og oppfølging. Heldige er vi som har ferie og kan tilbringe masse tid med den lille jenta :)                     Strålende sommerdager til dere der ute !

                           KLEMMER FRA VIBEKE

  0 0
 • 07/29/17--12:32: "Maraton fra Juli "
 • Velkommen
  til et "Maraton"innlegg
  her på bloggen...
  for jammen har
  man vært flink til
  å dokumentere
  sine opplevelser den
  siste tiden...:)
  Her blir det (selvfølgelig..)
  blomster bilder ,
  turer, shopping tips,
  en liten overraskelse..
  og Maja...har klart
  å snike seg med denne gangen også:)
   
   
   
  Denne uken tok vi en
  tur innom Siloen Heggtveit Gardsbutikk .
  En fantastisk hyggelig butikk
  med VELDIG mye fint.
  Den blide dama her er Bjørg
  som driver den sjarmerende
  butikken. Den flotte
  dama liker godt det hun
  holder på med og den gode
  følelsen hun utstråler
  smitter over på
  de kundene som kommer innom
  her.
   


  Det er klart det ble litt shopping på meg og til høsten blir det en ny tur hit igjen ....Gleder meg allerede:)
  Så gikk turen videre til Liv,  en god venn som nettopp har flyttet inn på sin drømme gård som de restaurer . Mange kjenner Liv gjennom bloggen hennes Liv Lyst og de flotte koftebøkene hennes og endelig skulle vi også få oppleve plassen deres.

   


   Skjønne , gode Liv kunne by på hjemmebakt brød med både hjemmelaget syltetøy og honning. Gjett om vi koste oss...og inntrykkene ble store og mange på en slik fantastisk plass.
   Tenk å kunne sitte her å nyte stillheten og ta inn alt det vakre.....Så heldige de er.
   Kan det bli vakrere ?

  Overalt var det koselige uteplasser man kunne sitte å hygge seg på og nyte den fantastiske utsikten.   Liv har laget seg en liten plante og inspirasjonskrok langs de herlige tømmerveggene.
  Og med naturen så tett på må det jo bare være en drøm å skape....Naturmaterialene "roper" bokstavelig talt til deg her .
  Vi er dypt imponert over hva de har fått til her opp på gården og så fascinerende å høre om videre
   planer i fremtiden . Dette gleder jeg meg til å følge fortsettelsen på ...:)

  Maja måtte jo være med på turen og her lurer hun på om ikke Liv har en liten go`bit på lur,hi,hi :)
  Så har den lille skjønne sneket seg med her også.....ikke så lett å unngå det ,for Maja er der mor er... akkurat som vår skjønne Nure var . Livet med valp er fint men også krevende og vi har tenkt i enkelte stunder at vi skulle kanskje ha ventet en stund før vi anskaffet oss hund igjen. Det ventet en tung tid etter Nures bortgang og vi hadde fortsatt en del ting å fordøye. . Fortsatt tenker vi mye på vår tapre lille venn og tiden vi gikk igjennom i våres. Maja har nok hjulpet oss ved holde fokus på noe annet og har gitt hele familien gode stunder med en hund igjen.

  Hun er en liten
  glad , kontaktsøkende ,litt rampete..
  og vakker valp.
  Hun fungere veldig fint med andre hunder
  og elsker å leke....
  og sjarmerer alle på sin vei :)
   
  Er det rart ? :)

   Ja som dere ser i kurven her har hun samlet litt av hva hun har jaktet på i dag,hi.hi ...Elsker pappas slippers som hun stjeler titt og ofte...


   Elsker all lyset som flommer inn gjennom vinduene nå for tiden.....Å sommer`n altså !


   Min fantastiske kommode i "Bergere" milkpaint.....er SÅ glad for å bringe inn den herlige fargen her inne. Keramikkrukka ble med fra "Siloen "like fin som fruktbolle eller til blomster.Jeg vet jeg kommer til å bruke denne mye .


   Så en lite overraskelse tilslutt, vårt hjem i dette flotte magasinet !
   og jeg byr på en liten titt......
   Dette kjenner dere igjen ?

   En fantastisk reportasje laget av fotograf Mona Gundersen og stylist/ tekst Margrethe R. Kvalheim.
  Jeg kjente meg godt igjen i de fine bildene og  den gode teksten . Dette ble veldig "meg" og da kan man ikke bli annet enn veldig fornøyd :) Magasinet er i salg fra mandag .

  Da venter nye spennende tider for meg med ny jobb og neste gang jeg er tilbake kan jeg sikkert fortelle mer om det. Vi har også hatt et lite ute prosjekt jeg ønsker å dele med dere ...men fortsatt står det igjen et par ting før det kan dokumenteres helt. Fortsatt fine sommerdager der ute !


  VARM KLEM
  VIBEKE
   

  0 0
 • 08/16/17--12:49: Travle sensommerdager...
 • Det tar på å begynne i ny jobb med noe man aldri har hatt erfaring med før...Så overskuddet i det siste har ikke gått til blogging dessverre..Men håper at man snart kommer inn i det og hverdagen kan bli som vanlig igjen.
  Eplehøstingen er allerede tatt for i år og mye dårlige epler var det dessverre i år...men noen bilder kan vi få til for det,hi,hi...:)
   og lille Maja er med :)

  Hagen bugner av disse gule herlige om dagen....jeg blir bare glad av å omgi meg med de :)


  Det vakre teppet er fra Siloen i Kvitseid.
  Som dere har skjønt er dette favoritt tekstilene om dagen...elsker stort sett alt fra Home & Cottage :)

  Ønsker dere fine augustdager og håper jeg kommer sterkere tilbake.... TAKK til alle dere fantastiske følgere der ute som trofast følger med <3

                                                         KLEM VIBEKE

  0 0
 • 08/26/17--23:48: Blomster som inspirerer !
 • Blomster er og blir min store inspirasjonskilde ! Nesten alle bilder jeg skaper har blomster i seg og det kan være farge eller struktur i blomsten som avgjør hvordan utrykk jeg ønsker å skape i bildene mine. Solsikker kan jeg aldri gå "feil" med , de bare utstråler glede, frodighet og har et rustikk utrykk som passer mitt utrykk perfekt...En STOR favoritt :)
  I dag byr jeg på et skikkelig "Solsikke innlegg" og siden jeg har et spennende samarbeid med Miss Mustard Seed milkpaint om dagen bringer jeg solsikker inn der også....noen av de kulissen blir å se på de siste bildene i innlegget her.


   Lekkert i gult på verandaen denne sensommer tiden .
   Dette grønne serviset er fra INDISKA . Fantastisk farge som også gjør meg glad :)
   Hele denne vakre buketten er fra Mestergrønn , en skikkelig gla` bukett !   For tiden jobbes det med produkt fotografering for Miss Mustard Seed milkpaint og jeg som er så glad i blomster bringer inn disse her også :) Den gamle boksen er fra garasjesalget i Brevik. Helt nydelig i sin grønne patina .

  Neste gang jeg kikker inn her har nok september banket på døren....og høsten begynner å snike seg inn. En herlig tid dere....for vi som elsker høsten da :)

                                    KLEM VIBEKE  

  0 0

  Jeg ELSKER høsten !
  Det er da jeg mest kreativ og skapende,
  og igjen er det gjerne blomster som
  inspirerer og bladene selvsagt på
  denne tiden av året. 
   
  Nå er dørlemmen vi laget i sommer endelig ferdig. Tre strøk med Bergere milkpaint har det blitt ,før jeg var skikkelig fornøyd :)

  Fikk så lyst til å dekke et tidlig høstbord nettopp i denne delen av hagen ...så fikk man nyte de nye omgivelsene ekstra godt :)


   Litt mørke bilder her og lyset og meg jobber om kapp nå om dagen....merker at det blir litt tidligere mørkere. Og jeg som er på jobb hver dag må jobbe også når jeg kommer hjem :)


  På høsten er også lett å bli inspirert av
  både tekstiler og annet spennende tilbehør...
  som de herlige tekoppene
  ,skål og tallerken fra kremmerhuset.


  Kjøkkenhåndklene i gult
  er også fra Kremmerhuset


   Pledd.....ja det finnes "noen"av de i huset....Men måtte jo ha et i denne fargen også :)


  For tiden jobber jeg med å ta bilder for Miss Mustard Seed Milkpaint . Klikk på linken og du kommer direkte inn på bildene mine på forsiden :) Litt stas at de ønsker bilder fra denne dama i Norge...:)

                                                   Nyt dine september dager der ute!

                                 KLEMMER  FRA VIBEKE 
                                                   


   

  0 0
 • 09/17/17--10:30: Høstens palett !
 • Dere vet hvor glad jeg er i høsten og maler jeg ikke med maling og pensel , "maler" jeg heller med naturmaterialer  og interiør....Og nå er det virkelig tiden for kreativitet inne og ute for denne dama. 
  En liten krans ønsker velkommen på porten og henger den utendørs (uten regnvær) holder den seg lengere...men denne er super enkel med kun kvister med fargerike blader og rognebær ,så skulle den ikke holde så lenge tar det ikke lang tid å lage en ny :)

   Jeg har mitt faste tre som jeg besøker, som skifter til disse herlige fargene på høsten...så utrolig dekorative !
   Mine rustikke terrakotta potter...nå skal de snart ryddes inn...men står de slik litt til får de kanskje litt ekstra patina :)  Lille Maja er med...
  men det er ikke så lett å holde styr på
  denne lille jenta...hun er
  overalt ...og helst
  steder hun ikke skal
  være. ..:)
  Men oppi vogna her hoppa hun selv..
  det var nemlig noe
  spennende her...:)
   

  Høsten sniker seg inn her også, ser fram imot kvelder med tekos og stearinlys her inne igjen.
  Nydelige septemberdager ønskes fra denne dama :)


                                            KLEMMER FRA VIBEKE

  0 0
 • 09/25/17--01:27: Milkpaint LOVE !
 •  
  Dere vet at milkpaint står
  mitt hjerte veldig nært og jeg maler
  så ofte jeg kan. Denne gangen
  er det en gammel skatt som har
  fått en omgang ! 
   Den gamle trebøtta er en nemlig en gammel skatt som jeg selv som liten jente var med å kjøpe på auksjon. Min mamma var akkurat som meg når hun var yngre og elsket gamle ting hun kunne pusse opp....så det er tydelig hvor jeg arvet det fra :) Den gang pusset hun den opp i bonde blått og nå maler jeg den med milkpaint i fargen "shutter grey ". Elsker den vakre grå/blå nyansen .   Sjenken her er også milkpaintet med "farmhouse white ". Noen husker kanskje at den skulle hives av noen gode naboer...helt til jeg så den :)Er så  glad i den  og med sitt enkle utrykk passer den inn overalt her hjemme.

  I helgen var jeg på garasjesalg og det ble faktisk mye kupp på denne dama...som denne benken på kjøkkenet. Har egentlig ønsket meg en slik lenge og heldig som jeg var ble den endelig min. Jeg valgte å milkpainte den med to nyanser "Grain sack " og Farmhouse white". Nå er det blitt min favoritt plass og sitter faktisk her i skrivende stund.....:)

   å joda Maja liker seg her hun også :)
   Se på den søte profilen da ..? Den lille nesa der er så søt altså :)
   

   
  Vakre gamle putetrekk....
  jeg har "noen " nå :) Men noen ting
  får man bare ikke nok av :)
  Håper alle har fine høstdager der ute ! Her bruker man mye av sin ledige tid til å nyte alt det vakre september har å by på , blir nok et fargerikt innlegg snart igjen ! Om du ønsker å vite mer om milkpaint er det denne siden du bør besøke...full av inspirasjon og info om alle produktene.. og kanskje du drar kjensel på noen bilder fra Vibeke Design ? :)

                                          
                                                               Klemmer fra Vibeke


                                           

  0 0
 • 10/04/17--11:33: Oktober glede !


 • Så har vi vakre , fine oktober her og jeg GLEDER meg over alt herlig den har å by på..og da tenker jeg først og fremst på nydelige farger , naturmateriale og den klare kalde høstluften.

   Høstmenneske som jeg er settes det stor pris på alle disse tingene. På kjøkkenbordet her står en selvkomponert høstbukett med blomster fra Mester Grønn, litt vekster fra hagen og kvister fra skogen. Da blir det både personlig, spennende og rustikk..
  Jeg elsker å lage kranser og her er kun naturmateriale fra skogen og hagen, og de små eplene er kjøpt inn til dette bruket. Denne holder ikke så lenge , men jeg gleder meg over den i den tiden den holder og når ting visner putter jeg heller på nytt igjen.

   Nydelig blå "Bergere"milkpaint på bord, skap og kasse....gjør seg godt til all høstlig pynt.   Tekstiler er en ting som ofte skiftes ut her hjemme...og her finnes det noe til hver årstid :) Elsker høstens tekstiler og om de ikke alltid er bruk liker jeg godt å dekorere med de. Gode varme farger passer perfekt til denne årstiden.

  Fortsatt står dette vakre bordet til
  salgs....Et bord
  som kan brukes til så mangt :)

  Kveld i orangeriet .....et koselig sted å sitte på høstlige kvelder fremover.
                                        Ønsker alle kreative og fine oktoberdager !
                              KLEM FRA VIBEKE

  0 0

   Ja fargene høsten bringer,  vekker virkelig  kreativiteten i meg ! Elsker å kombinere det patinerte ,rustikke og gamle med naturmaterialer. I dagens innlegg er det lett å se.....   Det kom en kommentar på instagram at Maja så" litt frekk og veldig søt ut ", den personene hadde helt rett ,for det er nettopp det hun er :) Hun er nyskjerrig på ALT og det er ikke lett å få arbeids ro med henne i nærheten. Da må man ha øynene med seg både på motiv ,hund ...og hva hun eventuelt spiser på...:)
   
  Men hun er en stor
  GLEDE
  og gir oss mange
  herlige øyeblikk
  i hverdagen :)   I orangeriet passer høstens naturmaterialer perfekt...for her dominerer den rustikke stilen .

   To gamle dører er bakgrunnen her om dagen...og det gamle høye dørbladet har en naturlig okergul patina...Hjelpes meg ! Den er jo bare strålende vakker i mine øyne og gjør seg virkelig mot de varme tonene høst naturmaterialene bringer .

   I dag har jeg tenkt meg til Brekke Gård der de i november skal arrangere julemarked. Jeg kal stå der i år og selge vakre ting hentet i Sverige fra min venn Antik Cederberg og sikkert litt annet også. Mulig det skal dekkes litt bord til inspirasjon for folket også.....Det er det vi skal finne ut av i dag under dette besøket :)


  Snart kommer et innlegg med
   dekking av høstbord..
  og jeg kommer
  garantert til å
  bruke høstens
  NATURMATERIALER !
  Ellers blir det ikke "meg"...
  KLEM VIBEKE  0 0
 • 10/22/17--05:52: TAKK kjære vakre HØSTEN !
 • Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, "Jeg elsker HØSTEN "! Naturens eget forfall bringer de vakreste farger fram som jeg blir utrolig inspirert av. I dagens innlegg finner du et høstlig dekket bord og andre stemningsfulle bilder inspirert av HØSTEN.

  Trebøtta er ny og er kjøpt i en ny bruktbutikk i Skien. Den heter Tveberg AS og hadde mye flott å by på...Flere skatter ble med hjem og kommer sikkert til å dukke opp senere her på bloggen.

  Fyller man en bøtte med sand kan man sette lys oppi som jeg har gjort her. Blir så stemningsfullt med masse lys på denne måten. Disse lysene er håndlaget fra Gartnerløkka Dagsenter hvor jeg jobber og er i en nydelig kittfarge.

  På "rommet mitt" har jeg dekket et lite høstbord inspirert av de varme høstlige tonene. Jeg har stort sett brukt det naturen har å by på og kjøpt gresskarene på Mester Grønn.

   Asjettene er fra Kremmerhuset og elsker den varme gule tonen i de . De gule bladene har ligget i press en ukes tid mellom avispapir  for holde på form og farge.  Putene er fra
  Home & Cottage
  og kransen på
  veggen er laget av
  bjørkekvister, ecalyptusgrener,
  blader og tørket
  hagehortensia fra hagen.
     Helt tilslutt må jeg
  vise dere en overraskelse
  som kom i posten denne uken..

   I januar gjorde jeg et oppdrag for Italienske Bottega Verde . De ønsket seg julebilder til deres produkter og ønsket å lage bokser og annen dekorativ emballasje med bildene mine på.
  Det var ikke lett for meg å se for seg hvordan dette ville bli og det var et krevende men spennende oppdrag. Denne uke kom altså  det ferdig resultatet og jeg ble veldig glad for å se hvor vakkert de hadde laget det . Så smakfullt og delikat med flotte produkter inni.  
   I januar kom det heldigvis litt snø og da var det lurt å bruke tiden sin godt...Så når disse bildene skulle tas var det intens jobbing for å fange både lys og stemning.  Så glad for at det kommer fram i bildene her  :)   
  Ja , nå er det ikke
  så lenge til det
  igjen skal komme
  julebilder her inne...
  Jeg gleder meg virkelig
  til tiden fremover nå :)
   
                                      KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 11/05/17--10:58: TAKK ....6 millioner !!!!!
 • Når jeg startet denne bloggen i 2011 ante jeg ikke at den en dag kom til å passere 6 millioner treff !!
  Det har den nå gjort og jeg synes det er et ufattelig hyggelig tall :) TUSEN TAKK , alle sammen ! Dette hadde aldri skjedd uten deg der ute .  Denne helgen har jeg hatt åpent i popp opp butikken i orangeriet og varene vi hentet fra Antik Cederberg har virkelig fått bein å gå på. Litte lengere ned i innlegget kan dere få se litt fra hans sted og tingene vi har tatt med hjem.


  Trebollen er bare fantastisk og ble med hjem fra Sverige. Trefjølene er også derfra og jeg har lagt min elsk på alle sammen.....men man kan jo ikke beholde alt selv vettu :)


  Så er det inn i popp opp butikken...utrolig morsomt å lage butikk med slike varer. Ennå er ikke julevarene mine ankommet men så fort de kommer blir det skikkelig jul her inne. Skapet i blå /grått ble med hjem fra Sverige og vi er ennå ikke sikre på om det skal selges.....Flere har melt sin interesse og det blir selvfølgelig publisert om vi ønsker en ny eier. Men foreløpig skal det få stå å skinne her :)

  Keramikk , glass ,kurv .....ja det er virkelig mange gobiter her nå.

  Flott ,røff zink.....


  Gamle krukker med en fantastisk patina !  Så noen bilder fra Antik Cederberg....og jeg tok meg tid til noen bilder men ikke av alt ,for her finnes SÅÅÅÅ utrolig mye .
  Ja det er nesten vanskelig å ta alt inn over seg.....så fantatisk mye fint og man skulle hatt en stor lastebil med seg. Men jeg er fornøyd med fangsten denne gangen og håper vi kan ta en ny tur til våren igjen. Nå blir det åpent i popp opp butikken for de som melder meg om avtale i ukene fremover. Neste gang vi ses er det jul i orangeriet for nå går det fort mot desember.

                                                  Vakre novemberdager til deg der ute !

                                                      KLEM VIBEKE

  0 0
 • 11/21/17--08:46: Snart desember.....
 • Jeg innrømme det gjerne, jeg har for lengst begynt å tenke JUL og om en liten stund har vi vakre desember bankende på døren :))))) I disse dagene ordner jeg til jul i orangeriet og håper på en helg i desember hvor jeg kan ha jule pop opp butikk". Jeg venter fortsatt på julevarene fra Affari men har fått klarsignal på at de vil komme denne uken , så da skal de bli med meg på julemarked på Brekka Gård til lørdag.
  Keramikken har virkelig fått bein å gå på ....noe jeg er meget fornøyd med! Bare se så vakre bollene er med en liten enkel dekorasjon i..
  Mye av det du ser på bildet blir også for salg på helgens julemarked
   Julemarkedet vil holde åpent hele helgen men jeg har hatt et ønske om å stå på lørdag. Så om du ønsker å besøke meg der vil jeg stå på låven. Masse velkommen !


   Kassa fra Antik Cederberg er et vakkert skue i vinterdrakt også :)
  Lille Maja er så lita at hun får plass i et trau . Vi tror ikke hun blir så mye større heller siden hun nærmer seg 8 mnd . Er virkelig ei skjønn lita nyskjerrig  og kosete frøken , som hele familien er blitt veldig glad i .  I år har jeg også tatt julebilder for Miss Mustard Seed Milkpaint og trebøtta her fikk en forvandlig med milkpaint fargen "Tricycle"og antikk voks helt til slutt...Den kommer nok til å dukke opp i flere julebilder i tiden fremover :)
  Neste gang det kommer et nytt blogginnlegg fra meg kan vi glede oss over at desember er her og vi skal atter en gang hygge oss med pepperkaker baking, julepyssel av ulike slag og julens dekorasjoner !

                                    Kjære alle sammen...snart blir det "juleklem"..
                                        som jeg alltid skriver i desember...:)

                                           
                            KLEM FRA VIBEKE                             

  0 0
 • 12/06/17--10:24: O jul med dine glede !
 • Kjære alle sammen ,nå er vi godt igang med den etterlengtede herlige desember!
  I år har jeg lekt meg med pepperkakehus prosjekter og har laget de på nye ideer...Hvert år er det gøy å prøve ut noe nytt og i år er Pepperkakebyen festet på en gammel trekasse med knekk. Knekk  kan man skylle av med varmt vann når pepperkakene er fjernet og da har man kassen til annet bruk senere. Denne dekorasjonen er både kreativ og morsom ,men viktig å tenke brannsikkerhet her også...så forlat aldri rommet uten å slukke lysene !

   Også ble det et lite eventyrhus i skogen i år med glassveranda.......Jeg har jo alltid drømt om en liten glassveranda ,så i år lever jeg ut drømmen i min peppekakeverden :)
  Gjennom hele desember passer jeg på å omgi meg med vakre amaryllis . Fineste juleblomsten jeg vet! Disse vakre er fra Plantasjen Skien. Utrolig masse fint i julens vekster derfra nå .
   Vi har også allerede fått med oss et hyggelig julemarked i desember  på søndag gikk turen til vakre Brekkeparken . Her fikk vi med oss mye godt å kose oss med i desember...og må vel innrømme at det smaker ekstra godt med slikt før jula setter inn :)
  Denne søte boksen fra "Ikke bare brød " ble også med hjem ..fyllt med de fantastiske gode småkaker.
  Helt herlig atmosfære  i disse omgivelser denne dagen . Vi er så heldig som ikke bor langt fra denne vakre ,vakre plassen.

  I orangeriet koser jeg med å lage dekorasjoner  til julemusikk og nyter hver ledige tid der inne .


   I det lange trauet på bordet kan det oppbevares mange forskjellige ting og jeg fyller det med naturmaterialer :)
                                       Fortsatt fine desemberdager alle sammen !

                                JULEKLEM FRA VIBEKE

  0 0
 • 12/16/17--12:32: Det nærmer seg.....
 • Så er det kun en uke igjen til jul...og igjen har jo denne måneden bare sust avsted ! Jeg hadde absolutt ikke hatt noe imot å få en uke ekstra før selve juleaften....for jeg er nok av de som synes tiden før juleaften er den beste....:) I år opplever jeg en litt uventet situasjon i denne hektiske innspurten mot jul for her har kneet mitt kapitulert..Etter mange års kneproblemer skulle det nettopp svikte i denne tiden...Ganske kjedelig på mange måter men jul må det bli uansett...så vi får bare gjøre det beste ut av det.

  Jeg har i en tid jobbet med å skape en koselig krok på arbeidssrommet mitt og siden jeg har måtte tatt livet litt med ro denne uken har det blitt små pusling med kranser og annen dekor her inne. Taklysekronen er dekorert med herlig lummel , det har jeg også brukt i kransen på det gamle skapet.
  Skapet er malt  i "Grain Sack" og er nydelig mot det grønne og røde her inne.

   Denne fantastiske julerosen er fra Plantasjen Skien . Helt nydelig med sin spesielle varme farge. Den kalles "GOLD"


  På Lusiadagen sto jeg som vanlig veldig tidlig opp og fikk med meg Lucia på svensk tv...slik jeg alltid har gjort siden jeg var ei lita jente.
   Oppskriften fant jeg på Meny Matglede og er så gode at de smelter på tunga....Jeg tror jeg må lage de flere ganger i desember jeg...Gjærbakst vettu....det er det beste som finnes det :)

   Det er en grønn og hvit
  jul i orangeriet i år...
  med innslag av naturen !
  Forrige helg var vi på Liseberg Julemarked hvor vi besøkte Designer Torget. Der fant jeg noen herlige lysholdere som man kunne bruke i flasker som vist på bildet. Veldig kjekt og plutselig fikk flaskene et nytt liv. De kostet litt men jammen var de verdt det :)


  I orangeriet er det ganske kjølig selv om jeg har varme på der inne....men så var det de gamle vinduene da...Vakre, men ikke så praktiske på denne tiden av året. Julerosene her er også fra Plantasjen Skien og blir bare vakrere som tiden går.

  Kjære alle sammen, ønsker dere alle en fin tid før jul....og håper alle finner juleroen nå som det nærmer seg....:)
  Vi ses snart og da med et skikkelig "God Jul innlegg" neste gang:)

                                     JULEKLEM FRA VIBEKE

  0 0
 • 12/19/17--10:09: Gode stunder i Desember

 • Ho,ho hoooo  alle sammen ! Her står lille Maja å ønsker velkommen :) Her ser det ut som det blir en hvit jul....og det gjør jo alt ekstra hyggelig :)

  På porten henger kranser fra Plantasjen Skien og jeg har tatt på noen kongler som henger snødekte i midten. Og portalen er et "must" hver år....det er nesten sånn "ingen jul" uten den nå :)
  Alt er spennende for denne lille jenta....og utforsker det meste :) Men litt lydigere og roligere har
  hun blitt og er en sann glede for oss alle.
  Hvert år prøver jeg å sette av tid til å være sammen med gode venner i desember, og i år var jeg så heldig å få besøk av gode gamle venner..på gløgg, julekake , lussekatter og annet julegodt :)

   Det store tretrauet ble brukt til å bake surdeiger oppi i gamle dager...og nå står det her å gleder oss med julegodt !
   
   
   Dere har nok sett seviettringene mine før....som er gamle gardin oppheng funnet hos en antikk forhandler. Jeg bruker de året rundt men mest til jul....de gjør seg så godt til det rustikke.
   

  Terrinen fra Porsgrunn Porselen er en julegave jeg fikk i ung alder
  og husker jeg syntes den var så vakker. Men jeg har ikke vært
  like flink til å bruke den...
  En dekorasjon i seg selv denne,
  og kommer garantert opp hvert
  år heretter.
   
   
  Lille huset i juledrakt !


   
     Nyt dine desemberdager der ute..
  så ses vi før jul igjen !


  JULEKLEM FRA VIBEKE 

  0 0
 • 12/22/17--23:40: Så kommer jula...


 •  Ja så kommer endelig jula ! Det skal bli godt å komme i gang nå og her er alt klart....bortsett fra de aller siste gjøremål som må skje sånn like før juleaften:) Det innebærer litt vasking og noe matlaging...også skulle vel lille Maja hatt seg et lite julebad..:) Ja jeg har stått veldig tidlig opp slik at jeg skal rekke alt dette får kvelden...ting går mye seinere også nå som kneet ikke er helt på lag...men vi kommer i mål som alltid :)
   I stua går det i hvitt ,grønt og gull....som alltid :) Og i år har vi mange ulike julestiler må jeg si...og det gjør jo julehuset ekstra spennende også :)

   Julegranen er vi veldig fornøyd med i år... og Maja har lurt fælt på hva det er vi har dratt inn i stua....også med sånne dinglekuler hun liker å leke med i tillegg...nei dette var rart...:) Vi har vel også gjort oss noen tanker om hvordan det skal gå med alle pakkene som skal legges under treet i kveld....:) Hun er jo ei nysgjerrig lita frøken :)

   Ja her har kosekroken til Maja og meg vært når man ikke kan" fyke" så mye rundt som man har lyst...da har vi tatt livet med ro her på den gamle slagbenken og hørt musikk og lest :)


  Det å pynte utendørs er jo
  også en hyggelig ting
  å gjøre i desember.
  Og jeg lurte litt på hvordan
  det ville se ut foran
  denne herlige blå
  dørlemmen vi lagde
  i sommer....


   Og jeg koooooste meg når denne "shooten "ble til. Et herlig fargespill syntes jeg det...også er det denne lille kjelken da....Så søt ! Mannen min suste nedover bakken med denne som liten gutt...så det at jeg vet historien så nært gjør vel det ekstra hyggelig å ha den her.

   Kransen av bjørkekvister har en veldig god venn kommet til meg med . Ei fantastisk dame som har forsynt meg med naturmaterialer i disse månedene. Hun eier en skog i Kvitseid og har "drømmetilgang "til alt jeg er kreativ med i disse tider. TUSEN TAKK kjære Trine, du er helt spesiell..
  og jeg har aldri møtt så gode folk som deg 
   På kransen har jeg tilført lummel (kråkefot ) ,litt granbar og Ingrid Marie epler. Lummelen kom på døra av også ei fantastisk god dame fra Kragerø...Tusen takk snille Tonje !


   
  SÅ helt til slutt tidens julegave til meg....
  for i orangeriet står nå denne skatten !
   En fantastisk vakker gammel skjenk ....som egentlig noen andre skulle ha...Tenk , så heldig kan man være innimellom :) Ja jeg ble så glad når meldingen fra Tveberg Antikk om at jeg kunne nå bli den heldige eier av denne herligheten.

  Og når herligheten skulle
  hjem ble det også
  flere ting med på
  lasset..
  bla. denne vakre
  lille lyskronen !

   og en skjønn gammel kobberbøtte ble med....utrolig fin mot julerødt og grønt gjør den seg .
  Dette gjorde virkelig susen inni orangeriet nå. Helt siden vi bygde det har jeg jaktet på en slik skjenk ....og nå er jakten definitivt over. Ingen skjenk overgår denne for stil og bruk her inne for meg nå :)

  Siste gavene ut her nå
  og en liten variant av innpakning 
  for året er en eske (skoeske)
  med dekorert forside
  som pepperkake...
  Artig å lage og
  det blir litt
  personlig :)
   
  DA gjenstår det å bare si ....

               
  Riktig GOD JUL alle sammen og her kommer siste juleklemmen for i år fra meg ! Tusen takk for alt vi har delt gjennom vakre desember og for alle fantastiske gode og varme tilbakemeldinger dere gir..
  Måtte alle gå inn i jula med julefred i hjertet...

                               JULEKLEM FRA VIBEKE 

  0 0
 • 12/30/17--14:20: Året 2017
 •  Velkommen til året med meg her inne ! For meg ble det ganske emosjonelt å gå gjennom en del bilder i år , for mange bilder er knyttet opp mot en tid som var trist og tøff for oss..og mange vet da at jeg tenker på vår kjære Nure som gikk bort i mai dette året etter flere måneders sykdom. Men "reisen" gjennom året bød også på glede og gode fine stunder....Og det er jo akkurat sånn livet er...sorg og glede går hånd i hånd...    Vi starter med litt rustikk vinter pynt i januar og jeg er på den årlige antikk messa og kjøper mine første gamle strikkebvotter :) Så fantastisk sjarmerende med sitt preg fra tidens tann.
  Jeg jobber også med et kjempe spennende oppdrag med et hud og make up firma  "Bottega Verde "fra Italia i denne tiden. Jeg skal lage julebilder til deres neste års julekolleksjon...kjempe spennende men krevende oppdrag som dere skal få se resultatet av senere.....ganske så utrolig fint ble det.....noe som jeg ble veldig positivt overrasket over selv :)   Så kommer den vakre emballasjen de hadde skapt av mine bilder.....


  Ganske utrolig å få til slikt ....og jeg ble både stolt og glad over dette flotte resultatet!


   Vottene her ble det et lite samarbeid om i februar...jeg komponerte farger og mønster, flinke og gode svigermor strikket og Kristin Wiola med flere flotte strikkebøker bak seg ,broderte de nydelige blomstene . Et skikkelig strikkekunstverk ble det :)


  Det begynner å våres , i alle fall i mitt hjerte....:) Jeg smyger jo våren så tidlig inn som mulig
  og vårblomster gleder oss her hjemme. Morsomt  er det at nettopp dette bildet skulle pryde førstesiden på tyske Landleben janauar 2018. Det har vært et utrolig flott samarbeid med tyske magasiner i år og jeg gleder meg virkelig til den fortsettelsen.
  'Jeg husker jeg står i snøstorm å plukker disse greinene...så selv om vinteren bestemte seg for å fortsatt herje ute, var det vår inne :)


  Så kommer mai med sin skjønne blomstring ......Men dessverre venter en tung og trist tid for oss..
  vi må ta en vanskelig beslutning men absolutt nødvending for vår vakre Nure...Vi er så takknemlig for at vi fikk han i våre liv i åtte år. Sorgen har vært tung å bære og det går ikke en dag uten at jeg tenker på han..han var en spesiell liten venn.

  Vi besøker vakre Koster for første gang......en nyyyydelig øy vi besøker gjerne igjen.

   Vi gjør oss klar til 17 mai feiring og jeg koser meg med pynting....blomster fra naturen og kjøpt i butikk,,,det slik jeg liker å kombinere.

   Orangeriet er mitt lille fristed og jeg tilbringer mye tid der inne i tiden fremover.
   
  Så kom Maja inn
  i livet vårt...
  ei herlig lita frøken!
   Hun var en skikkelig vilter valp som undersøkte det meste...og det ble en litt krevende valpetid for oss alle hi,hi...Men i dag er hun ei meget rolig, utrolig snill, morsom og selvfølgelig VAKKER frøken vi alle elsker her hjemme. Hun smelter de fleste hjerter hun kommer over og vi er så takknemlig for ha henne i livene våre.
  Det er sommer og vi nyter den gode sommeren vi har. Tror aldri jeg spist så mye deilige jordbær....:)
  Nam,nam.....deilige desserter måtte testes ut :)  August kommer og vi er i Vakre hjem og Interiør..en fantastisk reportasje laget av flinke Margrethe og Mona.  Ikke ble resultatet bare fiiint men det var også en strålende dag jeg hadde med de :)
  Jeg har popp opp butikk i orangeriet og det kommer masse hyggelige ,kjøpelystne folk :)
  En kveld i august....og jeg nyte nydelig kveldsmat. Dette er også et av bildene jeg tok dette året som jeg er mest fornøyd med. Det hender man får noen favoritter og her synes jeg stemningen er ekstra god......og jeg fikk faktisk lyst på ei slik skive...igjen :)


  Jeg har samarbeidet en stund med det amerikanske firmaet Miss Mustard Seed milkpaint , men denne gangen ønsket de at jeg skulle lage produktbilder for de . Et veldig artig oppdrag som jeg frydet meg over å jobbe med. Resultatet ble velig godt mottatt og er nå ofte å se i Miss Mustard Seed sine sosialemedier sider.....stas og... litt uvirkelig må jeg innrømme.


  En herlig frodig høst kommer i møte....og det blir mye kreativt med naturmaterialer.
  Vi drar til Cederberg Antik i Sverige og tar med det vakreste skatter hjem, Jeg har popp opp butikk i noen uker og har også med meg en del på Julemarked på Brekke Gård...og nå er nesten alt borte. Ja til og med det vakre skapet har fått sin heldige eier ! Tuuuusen takk til alle som tok turen fra fjærn og nær...det finnes så utrolig mange flotte folk der ute som jeg så heldig å få møte :)   Så kommer min favoritt måned og jeg koser meg med sysler som her vært etterlengtet en god stund...
  Årets pepperkakehus ble godt mottatt av folket der ute og folk sender meg bilder av deres kreasjoner inspirert av mitt peppekakeprosjekt. Slikt er så stas og jeg synes det er så inspirerende at folk kjenner glede ved det jeg gjør.
  Klart vi må ha lussekatter.....disse måtte jeg bake flere ganger i desember..."smeltetpåtunga" gode var de :)
   Også fant jeg endelig skjenken over alle skjenker (for meg i hvert fall :) til orangeriet....En skinnende skatt ,som jeg vil få stor glede av !
  Vi er så heldig
  å få litt snø i jula...
  og da må de
  siste julebilder tas...


   
  Kjære alle sammen !
   
  TUSEN ,TUSEN TAKK for alle
  tilbakemeldiger dere gir.....
  Det varmer og inspirerer meg
  til å fortsette å være kreativ
  og glede meg over
  det enkle i livet !
   
   
  TAKK FOR ALT
  VI HAR DELT
  I ÅR,
  OG RIKTIG
  GODT NYTTÅR
  TIL DERE
  ALLE!
   
  VARM KLEM
  FRA VIBEKE
   
   

  0 0
 • 01/04/18--10:31: Et friskt pust !
 •  Det blir alltid tomt og litt "tamt"etter at jula blir ryddet ut , men i år syntes vi faktisk det var litt godt og få det litt "luftigere" igjen . På kjøkkenet har friske grønne urter tatt plass på spisebordet og i selskap med hvite tulipaner ,ja da gir det rommet et skikkelig friskt pust ! 
   Hvite tulipaner eller hvite blomster i det hele tatt, er så utrolig vakkert. Disse er fra Mester Grønn.

   Tre forskjellige urter i denne trebollen fra Cederberg Antik , både dekorativt og lukter nydelig på kjøkkenbordet.
   Etter jula dro ble det en liten (midlertidig..) omøblering på kjøkkenet ...Jeg er en sånn som også omøblerer når jeg fortar en skikkelig vask i huset ...er det rart en liten rengjøring kan ta sin tid,hi,hi :)

   Stolene her er jeg spesielt glad i og er gode å sitte i her på kjøkkenet. Vi har ikke hatt bordet slikt tidligere men foreløpig funker det fint slik også...Vi få se hvor lenge det holder :)
   Jeg har gjort meg noen tanker om å tone litt ned den hvite dominante stilen her hjemme og har begynt å gi noen av møblene et litt mer markert utrykk. Som dette gamle vakre skapet som var malt hvitt og forsvant litt til den sammen hvite veggen bak. Siden jeg fortsatt er veldig glad i å omgi meg med den lyse og lette stilen blir det å gi møbler og vegger et varmere preg med lin og gråtoner. Og nå er forvandlingen begynt med dette gråmalte skapet i lysgrå "Ascott" med antikkvoksbehandling tilslutt.


  Så det er planen fremover
  men vi går gradvis fremover og må ta en dag av gangen..
  Fortsatt sliter jeg med kneet mitt som dominerer
  formen i hverdagen.
  Men her har man det ikke
  travelt og alltid greit
  å ha kreative prosjekter
  som venter og
  som man kan glede seg til.
   
  Håper alle har en fin
  start inn i det nye året!
   
   
  KLEM FRA VIBEKE
   
older | 1 | .... | 32 | 33 | (Page 34) | 35 | 36 | newer