Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | .... | 31 | 32 | (Page 33) | 34 | 35 | 36 | newer

  0 0  Så skaper vi sakte men sikkert litt vår innendørs...i form av tekstiler og vårblomster. Ute snør det lett og kulda skal virkelig slå til i tiden fremover...Da er det godt å trøste seg litt med  lystige farger og blomster innendørs synes jeg. Ikke så mye som skal til for å lage en litt lettere stemning ....og selvsagt må lyseblått bli den første fargen som kommer inn :)
  Har også tatt fra de vakre keramikk tingene fra Antik Cederberg. Dette blir det stort innkjøp av på vår neste tur dit..Har fått mange henvendelser fra dere der ute så det er godt å vite hva man skal fokusere på neste gang vi tar turen.....Øynene går nesten i kors når man kommer på et slikt sted med bare vakre skatter :) Striesekkene man skimter her er også fra denne kar`n, det blir  nok med flere av disse også.

   Herlige farger som jeg er meget, meget svak for :)


   All keramikk i denne fargen har lett for å få min oppmerksomhet og denne bollen er intet unntak....På Mester Grønn har de nettopp denne og kjente at den "trengte"jeg .... hi,hi...:)

  Formen er fortsatt ikke helt på topp og både medisiner og behandlinger må til for å  få kroppen til å komme seg her...Nå "trener"jeg meg på å roe det ned og tenker at det er en av de beste tingene jeg kan gjøre for kroppen :)
  TAKK for alle hyggelige tilbakemeldinger og mail fra dere der ute...så mye godhet !

                                              KLEM VIBEKE

  0 0
 • 02/10/17--05:59: Vårlig grønt fra GreenGate
 •  I dag står noe vakkert og vårlig på bordet mitt og alt er fra fantastiske GREENGATE . Det jeg viser i dag er fra "Alice" serien og denne fargen heter "pale green ". Passer perfekt til min vårlige inspirasjon også er jo grønt en farge jeg liker ekstra godt :)
  Veldig søt denne tekannen da..og skjønne kopper man holder godt i hånden .
   Herlige nyanser i grønt her med middag,frokost tallerken og te/kaffe kopp med skål....en fryd i mine øyne :)


   
   


  Bestikket og tøyserviettene er fra Home & Cottage.
  Det vakre glasset er også fra GreenGate
   


  En sann glede å dekke et vårlig bord og invitere gode venner til lunsj med dette. Tenker det står på bordet gjennom hele helgen og gleder oss...Noe for helgefrokosten dette :)

                                                            Riktig god helg der ute !
                                        KLEM VIBEKE
   

  0 0
 • 02/19/17--10:04: Varme nyanser ...på vei !
 • Den siste uken har solen varmet og lyden av snøsmelting har meldt seg.....Et fantastisk vårtegn!
  Elsker når lyset atter en gang fyller kjøkkenet her med varm vårsol.
  Litt gylne tulipaner i det ellers så hvite interiøret..En herlig sart kontrast .

   Litt gylne nyanser på tekstilene skaper vårstemning det også. Her har disse håndklærne fra Princess tatt plass...gult er delikat og er en farge jeg har invitert inn mere av i de siste årene.

   Det vakre serviset Alice fra GreenGate er stadig i bruk . Både til kos.... frokost og middag.

  Herlige servietter fra Tine K i en av mine favorittfarger.

  Litt pastell i rosa har vi her også fra GreeGate..Veldig sommerlig men kan fint brukes nå mot våren også :)


  Nye votter har min flinke svigermor laget ...igjen.
  Denne gangen har jeg blitt inspirert
   av farger og mønster som
  Kristin Wiola
  står for.
  Disse skal det broderes noen
  nydelige små blomster på også..
  Tror de kommer til å se ut som
  små kunstverk :)  
   
                                       Nydelige gylne februar dager alle sammen !

                                                  KLEM VIBEKE
   

  0 0
 • 02/23/17--10:06: Vårlige små kunstverk
 •  Å det er deilige smelte, mildvær dager her jeg bor nå og man må jo bare bli inspirert.

  I orangeriet er det god tempratur og jeg nyter ettermiddagene der inne når mulighetene byr seg.
  Skjønne tulipaner og gåselabber må til blant rustikk stil for å skape stemningen jeg ønsker her inne.
   Disse flaskene er veldig gamle og kommer fra Antik Cederberg , elsker gammelt glass....det er noe spesielt med det...
  Husker dere vottene i forrige innlegg ? Nå er de ferdig brodert av selveste Kristin Wiola som står bak mange inspirerende strikkebøker. Ekstra stas å få hennes "touch"på vottene jeg har designet og min helt fantastiske snille svigermor  strikket. Et skikkelig "teamarbeid" ligger bak disse vakre kreasjonene.

   Vår vakre Silje er min håndmodell for dette oppdraget :)


   Ååååå det er bare så nydelig utført disse små skjønne broderiblomstene....kan ikke se meg mett på de...  Da står en ny helg for tur og det blir av det rolige slaget med litt akvarellmaling og noen turer ut i orangeriet igjen. Helt toppers helg etter min smak det :)

                           Riktig god helg alle sammen !
                                 KLEM VIBEKE

  0 0
 • 03/05/17--06:57: Mens vi venter...på vår !
 •  Det er en stund siden sist nå men det har sine grunner..Vår lille Nure har ikke hatt det bra den siste tiden og på fredag måtte han gjennom en operasjon. Han har nå fått en nytt leddbånd i kneet som igjen skal stabilisere bakfoten hans...og dette vil igjen kreve en laaang rehabliterings tid. Så nå sitter jeg i skrivende stund i senga vår med en ganske sliten liten hund liggende ved mine føtter.
  Så noe må man jo finne på ...for det kan bli lange dager i tiden han trenger ekstra tilsyn.

  Våren er jo som vanlig veldig etterlengtet på denne tiden og jeg prøver å skape litt vårstemning i orangeriet....mens snøen herjer utenfor de gamle vinduene vi har der ute.
   Den gamle slitte høvelbenken er så sjarmerende her inne og passer perfekt med alle mine rustikke ting her inne.


   Et nytt sitrontre er også på plass siden jeg klarte ikke å holde liv i det gamle.....det ergrer meg fortsatt for det hadde kommet mange sitroner til på det og kunne blitt litt av et tre...Da får man prøve å gi dette litt ekstra oppmerksomhet slik at man kan ha glede av det...lenge :)
   Fantastiske farger gult og turkis....og taburettene er virkelig et skue med sin slitte herlige patina. Denne er fra Cederberg Antik.

   Den lange gamle knaggrekken her er også fra Cederberg Antik og er faktisk til salgs om noen kunne tenke seg den...:)   Flere ting som også er til salgs er disse fine putene fra Affari.
   Glassholdere som kan brukes til mangt er det også rikt utvalg av her hos meg og ta bare kontakt på mail om det er noe du der ute lurer på. Glasskrukkene er jeg ikke så glad i å sende dessverre for man har hatt altfor mange negative opplevelser med å sende glass...


  Jeg har nå tatt en beslutning om at det ikke blir noen innkjøpsturer eller nye varer i min "pop opp butikk "i den den nærmeste tiden og vil derfor ha utsalg av de varene jeg allerede har. Grunnen er at jeg har MYE som jeg ønsker å selge og at operasjonen til vår lille venn kostet mye,mye mer enn vår forsikring dekte....og da ønsket jeg selvfølgelig å bruke mine "innkjøpspenger" på han...Jeg var ikke i tvil for å si det sånn. ALT for vår lille venn som vi håper har mange år igjen med en familie som er så glad i han.

                                          KLEMMER VIBEKE
   

  0 0
 • 03/19/17--11:57: 5 millioner ....TAKK!
 • Kjære alle sammen TUSEN TAKK for hele 5 millioner treff ! Et helt ufattelig tall synes nå jeg og blir ydmyk og rørt av tanken på at så mange har lyst til å besøke bloggen min .
  Jeg hadde tenkt at det skulle bli en liten feiring i form av en giveaway (min første i min tid som blogger..) men premien lar vente på seg dessverre....så dere får bare vente i spenning der ute :)
  Men har fått et klarsignal på at det er noe på gang....:)
   Dere får koooose dere med mine nye vårbilder så lenge......vakker tid vi går i møte og jeg lar meg begeistre av fargene som sier VÅR .
  Det ryddes i orangeriet nå om dagen og jeg er klar for å selge unna litt nye og gamle skatter. Under her vil det komme noen bilder hvor mange av tingene er for slag. Noen ting har funnet nye eiere men fortsatt er det flere gobiter igjen. Om du ser noe av interesse send meg gjerne en mail om pris og annen info. Enkelte ting kan også sendes .
   Det fantastiske bordet er virkelig en skatt....Ikke rart jeg falt for det hos Cederberg Antik.
  Med herlig vårlig servise fra Greengate ønsker jeg dere alle fine vårdager fremover....vi håper på
  SOL og varme i tiden som kommer :)

                              KLEM VIBEKE 

  0 0

   Jeg er så heldig å få prøve ut en ny maling som heter FUSION . En fantastisk maling som er helt super på mange måter...dekkende, nydelig farger toner og lett å jobbe med.
  Jeg malte vårt gamle lintøyskap i fargen "INGLENOOK ".
   Malingen kan du få kjøpt hos https://skattkammarbutiken.se/  ,her kan du velge mellom mange fantastiske farger . Jeg er super fornøyd med denne fargen ,så frisk og vårlig. Om ikke lenge skal jeg teste ut noen nye farger....det GLEDES :)  Denne uken har jeg også vært på gamle trakter, nemlig Stathelle hvor jeg vokste opp fra jeg var seks år. Den gang jeg bodde der var det yrende liv i Stathelle by , men så skjer det som skjer med de fleste tettsteder at butikker forsvinner.. Men nå har altså Strandgata blomster blåst litt liv i denne byen med  en flott og inspirerende blomsterbutikk i et sjarmerende gammelt butikklokale.
   Her ble det handel med skjønne vårblomster ,både iris og tulipaner :) De hadde også et rikt utvalg av koselig tilbehør som servietter og kopphåndkler ....som selvfølgelig måtte bli med det også :)

  Ikke lenge til neste visitt her altså !
  I  denne uken blir vår minste jente 18 år.....helt utrolig hvor tiden flyyyyr og i går var mine nærmeste vært på besøk. Er så veldig koselig når alle er samlet for det er ikke så ofte vi får til...så derfor settes det alltid stor pris på . Vårværet viste seg fra sin beste side i dag og vi grillet og spiste kake :)
               
                                             FINE VÅRDAGER der ute !
                                        KLEM VIBEKE

  0 0
 • 03/30/17--09:18: Vårglede
 • Både på jobb og privat brukes det vårlige farger nå for tiden...og jeg kjenner jeg blir glad av å omgi seg med slike farger:) Denne herlige buketten fikk jeg av min mamma forrige helg ...hun vet nemlig at jeg elsker tulipaner.


   I orangeriet holdes det åpent etter avtale nå om dagen. Fortsatt har vi mange fine skatter ,både gamle og nye til folket der ute :)
  Vakker keramikk og gamle lekre glasskrukker i sommerlig turkisfarge....bare så lekkert !

  Den lekre krukken fra Cederberg og er til salg.....:) Send gjerne mail om du ønsker å ta en tur en dag, etter påske tømmes det for butikkvarer og blir igjen til et orangeri......som gjør seg klar for sommeren :)
  Strålende vårdager til deg der ute.....og snart blir det påskeinspirasjon på bloggen !
                                                          Vi ses alle sammen !
                             
                                                         KLEM VIBEKE

  0 0
 • 04/05/17--11:34: Påskeinspirasjon !
 •  Nå nærmer påsken seg og jeg er klar på mange måter.. Nyte ferien sammen med familien, spise god mat...som lammelår og gode laaaange frokoster...Lese bøker eller gjøre noe kreativt . Vi hadde håpet Nure hadde vært i bedre form slik at vi kunne gått noen gode turer med han også, men dessverre har ikke utviklingen etter operasjonen gått slik vi ønsket . Han får nå jevnlig trening hos fysioterapi , så vi håper dette vil hjelpe han ...Lille hundevennen vår har virkelig hatt sitt han nå ..

  I samarbeid med GreenGate har jeg i år dekket noen påskebord med deres herlige servise. Mye går i vårlige pasteller men det dukker også opp et i lekker mørk blå lengere ned i innlegget.

  Blomstene er holdt i de tradisjonelle vårvekstene og jeg er bare så svak for BLÅTT  & GULT ..
   De lekre kopphåndklene er også fra Greengate .
   I orangeriet er det nå ryddet til vår/sommer bruk og butikkvarer er satt bort. Bordet her er fortsatt til salgs og står bare å venter på ny eier...men foreløpig står det her å skinner :)
   Elsker denne fargekombinasjonen...skikkelig VÅR for meg dette. Ønsker du litt påskestemning over blomsteroppsatsen din i år  kan man lett skape det med litt fjær ...som her :)
   Mere lekkert fra Greengate og her er serviset ALICE og servietter i herlig mørk blått . 
  En gammel kasse med VÅRGLEDE ....til deg der ute :)

        I neste innlegg kommer det mere påskeinspirasjon og en skikkelig søtnos dukker opp...
  Håper dere tar en tur innom da også :)                   
                                                               

                                                             KLEM VIBEKE

  0 0

   For en uke siden hadde jeg et veldig hyggelig besøk i orangeriet. Lille Mina og hennes mamma Marte skulle få være med på et fotooppdrag og rammen rundt skulle være påske og GREENGATE.
  Vi bakte påskerundstykker og spiste gotteri ....og jeg klarte både å ta bilder ...og spise gotteri samtidig,hi,hi....påskemarsipan er det beste jeg vet nemlig :)


   Den lille modellen er en skjønn og tillitsfull liten jente...som man nesten ikke kunne slutte å ta bilder av...Her har hun på seg et søtt barneforkle "Tess" og på hodet et av Greengates kopphånkle.

   Så spennende med Greegate påskeeggene...."hva kan det være inni tro..?"
   Så forventnigsfull....:)   Lille vennen rekker akkurat opp til kanten av bordet her....så SØT der hun sitter å tegner. Alt på bordet er fra Greengate.   En herlig samling i  vårlig pastell....Greengate kan virkelig skape de vakreste ting og de skjønneste farger.  Det var så gøy å ha disse to på besøk og gleden var stor når jeg etterpå fikk se at det ble noen gode skjønne bilder... Kanskje vi får de på besøk en annen gang også ?

   En annen hyggelig ting med dette fotooppdraget var at Greengate selv ble så glad i bildene at de ønsket å bruke de på sine sosialmedier . Det var litt stas da ...og både på deres instagram :  @greengateofficial og facebookside dukker det stadig opp bilder fra denne serien og ellers bilder jeg har tatt med greengates skjønne produkter ..fanatstisk moro !

  Det blir nok en tur innom her igjen før vi sier "God Påske " ...:)
                                                          KLEM VIBEKE

  0 0
 • 04/16/17--00:30: Fortsatt...God påske !
 •  Kjære alle sammen, jeg skulle nok vært her inne tidligere....men påsken er ikke over ennå og her kommer et godt dokumentert påskeinnlegg :) Vi har hatt noen rolige dager i påsken, både formen min og en sliten liten hund har trengt det.. Nure har ennå ikke vist store framskritt etter operasjonen og det kan se ut som han vil trenge et nytt inngrep for å finne ut hva som egentlig ikke fungerer. Med andre ord har det vært en frustrerende tid og vi håper på et mirakel i disse dager...Noe ny operasjon hadde vi virkelig ikke håpet han hadde trengt.

  Ellers har jeg gjort det jeg liker aller mest ,dekorere, ta bilder og være sammen med min lille fine familie og nyte god mat og hyggelige stunder.
   Jeg elsker å omgi meg med blomster og ...kvister...og finner alltid noe å ta med hjem etter en tur i skog og mark.
   Disse vårlige kvistene er jo så skjønne å dekorer med.
  Den gule merkelappen er fra Panduro og med tusjene Twin brush pens  som også er kjøpt på Panduro har jeg lekt meg med ulik skrift i påsken. Fantastisk moro og inspirerende aktivitet for en som er glad i å skrive :)

   Et lite blomster kort fra Hanna Skafferi kan fint bli en liten dekorasjon under påskeborddekkingen.


   Vårblomster altså......Kan ikke få nok vettu :)
   Orangeriet er også pyntet til påske i herlige gule innslag !


  Vi har vært i Strømstad også denne påsken og da må jeg på INDISKA . Denne gangen fant jeg bare de vakreste kopper og tallerkener ....
   Deilige favoritt farger dette . Servietten er fra Tine K Home og bestikket fra Home & Cottage.


                                       Håper du nyter siste del av påskeferien der ute !

                                                   VARM KLEM VIBEKE

  0 0


   Kjære alle sammen !

   Dette blir et litt spesielt innlegg siden jeg i dag skal ha min første "giveaway" her inne...I løpet av alle årene jeg har blogget har jeg ikke hatt det, men i dag er min "giveaway" en spesiell ting , en fantastisk flott bok hvor jeg har hatt gleden av å ha førstesiden på :) Grunnen til at jeg vil gi noe tilbake er at Vibeke Design bloggen er nå nådd over 5 millioner treff ! Og det må jo markeres :)

  Den ønsker jeg at en av dere FANTASTISKE følgere skal få der ute ..alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under innlegget. Mange av dere har fulgt meg en stund og om du har noen spesielle minner fra denne bloggen hadde det vært veldig hyggelig om du ville dele de :)
  I neste uke trekker jeg en av dere og sender boka ut i verden...det blir spennende :)

  Våren har virkelig kommet hos oss nå og jeg koser meg i orangeriet ...og tar selvsagt med meg noen vårlige kvister inn i dekorasjonene. Fantastisk vakre i sin enkelthet er de . Denne gangen har jeg prøvd å dekorere en halmkrans med stemor og tørkede løkblomster. Så får vi se hvor lenge den holder ...men jeg har latt litt jord ligge rundt røttene til stemoren så kanskje den holder seg litt.. Uansett fryder jeg meg over den så lenge den varer :)

   Alt er festet med ståltråd og vårkvistene er puttet på tilslutt.

   Masse knopper som bare venter på å springe ut .....:) Jeg vet egentlig ikke hva slags kvister det er , men henter de fra et tre som bærer en slags frukt som ikke er spiselig...derfor kaller jeg det bare "vårkvister"....det føler jeg er "innafor " :)
   Så er det denne utrolig fine boka da....tenk at jeg skulle få æren av å pryde forsiden på den ! Bildet tok jeg utenfor døra vår en varm sommerdag og husker at jeg likte fargekombinasjonene veldig godt...og det gjorde jammen noen ute i den store verden også.... :)

   De har virkelig gjort coveret spesielt på sin måte også ,med å gi det struktur og dybde...noe som gjør den ekstra spennende. Så ikke er den bare fin å se på men også god å ta på også :)
   
  hi,hi.....jeg måtte bare vise dere inni også...der står navnet mitt...weeeee:)
   
  Inni er boka fullspekket med de vakreste bilder i kreative miljøer. Her er det mye inspirasjon å hente :)  

   
  Så om du ønsker deg denne ...vet du hva du har å gjøre...:)


   Da gjenstår det bare å ønske alle LYKKE TIL og igjen TAKKER jeg for de fantastisk gode og rørende tilbakemeldinger fra dere gjennom tiden som blogger.....jeg vet jeg har de beste følgere som finnes der ute og setter enormt mye pris på alle spor fra dere....

  Kjenner jeg gleder meg til uka når trekningen skal skje....det blir spennende og
  vinneren trekkes neste lørdag !  Håper du ønsker å være med...

                                                      Mange varme klemmer fra

                                
                                      
                                            VIBEKE

  0 0
 • 04/28/17--22:44: And the winner is......

 •  Dere vil nesten ikke tro hvordan disse vårlige skjønne kvistene havnet i denne bøtta i går....I snø storm sto nemlig denne dama og plukket med seg disse kvistene .....Noe så merkelig..straks mai og snøen laver ned utenfor huset...
  Vel jeg fikk mine kvister i hvert fall og et vårlig bord ble dekket på kjøkkenet. 

  Vinnerene er trukket ! Og ja du leste "vinnerene" for jeg hadde nemlig to bøker jeg hadde lyst å gi bort på min "Giveaway ". De heldige vinnerene er : Kajsa Skavhaug & Teddee Grace . (fint om dere sender meg en mail med navn og  adresse )

  Tuuuusen takk til alle som ville være med  og over 100 stk meldte sin interesse og deltok både her,facebook og på Instagram. Så gøy !
   
  I dag har jeg dekket et vårlig ,enkelt bord . Disse kvistene er jo som små kunstverk for meg og jeg har kun brukt de i mine dekorasjoner i dag .

   Linserviettene er fra Home & Cottage og en liten kvist og en blå/hvit tråd er det som holder den sammen. Glassene  og bestikket er også fra Home & Cottage. Tallerkenene er fra IKEA.


  Veldig enkelt....men det er slik jeg liker det.
  Blir det for mye kan det fort bli forstyrrende for meg.

  Blande mange forskjellige lysestaker men at det går i samme fargeskala er  bra. Det gir bordet variasjon , her er det brukt gamle og nye om hverandre.


   Nye sitteputer fra Home & Cottage er også på plass. Elsker nettopp denne blåfargen her.


  Det går i blått og hvitt her på kjøkkenet helt til høsten nå, og samlingen av tekstiler i denne fargeskalaen begynner å bli stor ....Jeg samler på gamle og nye og har en skuff til brukshåndkler og en til pynt...Og den til pynt er størst ,hi,hi :)


   De øverste hånklene er gamle og kommer fra et sykehus ble jeg fortalt når jeg kjøpte de på loppis forrige helg.

   Tenk at nå sendes disse  to bøkene ut i verden ! Og Denne uka har det virkelig kommet inn mange fine gode og rørende kommentarer fra dere der ute...Jeg er evig takknemlig ...og det skaper virkelig motivasjon for videre arbeid .


   Og inni måtte jeg skrive en liten hilsen :)

  Flere bilder i blått og hvitt...
  både kvister og disse tekstilene
  er bare sååå inspirerende !


  Og kvistene vil helt sikkert dukke opp igjen her inne i tiden fremover...Jeg har flere ideer og planer for de :)

                                               Ønsker dere alle en strålende helg der ute !

                                                       KLEM VIBEKE

  0 0
 • 05/06/17--23:30: TAKK..Nure

 • Vår Nure sovnet stille og fredelig inn ved siden av meg fredag 5 mai . Nå skulle han slippe å ha smerter lengere å få fred i kroppen sin . Etter dårlig fremgang etter operasjonen han gikk gjennom i mars skjønte vi tidlig at det måtte være mer som plaget denne kar`n . Vi prøvde alt vi kunne for at dagene hans skulle være gode men til ingen nytte og smertestillende medikamenter var det enste som hjalp han gjennom dagen. Det var vondt å se han slik og han fikk ikke leve slik han ønsket lengere.
  Det gjør så vondt å skrive dette og grått har jeg gjort mye i disse dagene...men vi må igjennom dette og Nure etterlater oss de mest fantastiske minner.
  Jeg har opplevd å miste to hunder nå og første var vår lille Lotte som gikk bort når vår eldste jente ble født. Det var tungt men i sorgen hadde jeg ei lita tulle som kunne glede oss så jeg tror det lettet mye i den tiden. Men jeg bestemte meg for aldri hund igjen ,jeg orket ikke den sorgen. Men mange år etterpå kom Nure inn i vårt liv og jeg VET i dag at jeg kan ikke leve uten en hund i dag....
  De er en enorm berikelse i livene våre og gir oss så utrolig mye i hverdagen..og jeg ønsker å fylle livet mitt med det igjen.

  Nure var klok ,livlig og glad og ville få med seg alt som skjedde. Vi beundret hans skjønnhet helt til det siste..han var helt spesiell.

  Han var nesten alltid med uansett hva jeg foretok meg og jeg vil si han styrket min kreativitet også..
  Når vi gikk våre turer fikk han meg til å se og tenke kreativt...ja kanskje du synes det er rart men det er helt åpenbart for meg. Vi fikk vår siste hvitveis tur denne våren og det måtte vi gjøre litt stas på når vi kom hjem...han fant seg i alt mor måtte foreta seg :)

  Kjære Nure, jeg er så enormt 
  TAKKNEMLIG
  for alt du ga oss.
   


  "Dogs have a way of finding people who need them, and filling an emptiness we didn`t ever know we had " ...
                                                      Hvil i fred ,Nuregutt ....
                                           Vi elsker deg!
                                           Klem Mamma              

  0 0
 • 05/12/17--13:20: Varm takk !

 • Tusen takk for mange gode varme tanker fra dere der ute, både her og på mail...det har vært en spesiell uke med mye følelser .
  Jeg har holdt meg i gang med ulike prosjekter og kjenner at tankene flyter litt lettere når jeg er i aktivitet. Jeg fikk også denne uken herlig milkpaint i posten og måtte prøve den ut umiddelbart...Jeg hadde nemlig gledet meg til å teste ut gul " Mustard seed yellow "og ble meget fornøyd med denne kommoden. Så varm og gledelig der den står :)  
   Tekstilene er nye og kommer fra Home & Cottage. Synes de gjorde seg så godt til denne gule fargen på kommoden.   På kjøkkenet fikk den gamle grå kommoden en nydelig nyanse av blå " Bergere" . Åååå så herlig den ble og passer perfekt til mine blå nyanserte tekstiler på kjøkkenet.


   Jeg kan ikke få fullrost malingen fra : Miss Mustard Seed milkpaint .Den gir virkelig et nydelig slitt og sjarmerende utrykk . Gleder meg til å male mer med denne malingen fremover...:)
  Denne uken har jeg også hatt hyggelig besøk av en av mine fineste venner og da serverte jeg favoritt retten i disse tider, nemlig Pizzakringle. Alltid en populær rett og siden den er så lett å lage og smaker himmelsk...blir det til at jeg lager den ofte. I dag kan du der ute også få oppskriften !

                              
  Du trenger : En ferdig pizzadeig ( spesielt uten så mye salt, "Peppes"passer perfekt ) 
  Pesto, cherrytomater, løk, spekeskinke og mozarella .

  Rull deigen ut ,plasse`r en liten skål i sentrum av deigen. Gi den et lite trykk slik at det blir et tydelig omriss etter skålen. Så smøres det pesto i sirkel rundt omrisset etter skålen. Fyll på med oppskårede tomater, riv opp spekeskinke og legg de i et tett lag , dryss løk og legg mozarella ost i skiver rundt hele sirkelen.

  Tilslutt skjæres det trekanter i den lille "omriss" sirkelen . Disse brettes over fyllet og blir en pizzakringle til slutt. Tilbehør er friske cherrytomater, Ruccola salat eller "baby leaves " og fetaost.

  Så veldig enkelt - Men SÅ godt :)   Snart nærmer 17 mai seg og det er tid for fest og kos ! Håper på å komme innom her med litt 17 mai inspirasjon før Norges store festdag :)

  KLEM VIBEKE
   

  0 0
 • 05/14/17--03:24: Vi pynter til 17 mai !


 • Jeg elsker 17 mai og jeg elsker å pynte bord.....så da må denne kombinasjonene bare bli topp :) Jeg dekker et festbord etter hva jeg selv setter pris på...og da blir stilen en mix av gjenbruk ,nytt ,friske blomster både kjøpt og "lånt" av naturen :)
  Og de vakreste blomster nå om dagen er disse grener av hegg, kirsebær og eple blomst....vakrere blir det ikke for meg . Derfor blander jeg alltid inn en gren fra naturen for å myke det hele opp....
  Serviettene har jeg gjort en vri med i år . Her har jeg brukt gammelt og nytt .De prikkete serviettene med "Hipp hipp hurra " er fra Kremmerhuset . De har jeg brettet rundt en gammel lin serviett ,bundet en liten sløyfe i norske farger og selvfølgelig hever alt seg med en liten frisk blomstergren:)


  På kremmerhuset får man også kjøpt en mix av disse båndene i norske farger . Grønne blader og disse fargene er og blir veldig "17 mai utrykk "for meg så derfor har jeg lagt en del blader under dette båndet som går hele veien helt ned bordkanten.

  Jordbær er ikke bare dekorative og gode men gir også en herlig lukt ved dette bordet...Etasjefatet, tallerkner og de skjønne lave glassene er fra Home & Cottage.


  Både lekkert og litt morsomt "twist " denne kombinasjonen synes jeg...også har vi bare de vakreste farger sammen i flagget vårt :)

  De gamle lin servietten kjøpte jeg på loppis for ikke så lenge siden, så vakre med sin lille blonde oppi hjørnet.


   Ønsker dere alle der ute en flott 17 mai feiring med familie og venner. En dag hvor vi alle skal kose oss og kjenne på stoltheten for vårt vakre land .

       HIPP HIPP HURRA KLEM FRA VIBEKE !  

  0 0
 • 05/18/17--23:11: Orangeriet....
 •  Eller "lillehuset " som jeg ofte kaller det...Takk og pris for at jeg har dette lille fristedet hvor jeg kan få ut litt kreativitet...og i disse dager som savnet etter min lille beste venn er sterkt går jeg ofte ut dit...og skaper :) Det har ikke blitt så mye frodigheter med blomster her inne i år men kanskje det kommer seg i tiden fremover. Stråhattene mine er blitt et dekorativ innslag her inne....jeg bare elsker å dekore med dem...for på hodet mitt ser de ikke veldig bra ut :)
  Bordet ,kassen og krakken er malt med missmustardseedsmilkpaint.com/ og teppet fra Home & Cottage.
   Min gule kommode er også malt med milkpaint.....og jeg blir bare varm og glad av å omgi meg med den :)  Det hadde jeg ikke trodd for noen år siden, men glad jeg har invitert mere gult inn i interiøret.  Jeg skal bruke masse tid her inne i helgen...det blir godt det :)

  Riktig fine vår dager der ute , Varm klem fra Vibeke

  0 0
 • 05/30/17--22:08: Sommer,sol og sjø...
 • Hei alle sammen ! Snart er MAI måned over.....og det har vært en måned med mye følelser...heldigvis ikke bare vonde men også overraskende og gode følelser. Tidlig i mai måtte vi ta en fryktelig tung avgjørelse og tiden etter at Nure forlot oss har vært tung..det preger meg mye og det går ikke en dag uten at vi savner han og snakker om de gode minnene med han.
  Vi bestemte oss tidlig at vi måtte kjenne på å omgi oss med en liten hund igjen...og på fredag ønsker vi lille Maja velkommen hjem til oss :) På slutten av innlegget skal dere få møte det lille nurket for første gang ..... :)

  Men først litt bilder fra orangeriet inni og utenfor. Jeg har malt med milkpaint igjen og med favorittfargen "Bergere". Den blåfargen er helt magisk for meg <3 Jeg blir ikke lei og må passe meg så jeg ikke maler alt i denne fargen :)
   En arvet familie stol og en rusten sinkbøtte har fått en omgang med "Bergere ".....  Utenfor er det blitt frodig og blålilla blomster gjør seg mot det blå...

  Nå blomstrer syrintrærne i hagen......alltid et herlig syn !
  Forrige helg gikk turen til vakre Koster i Sverige. Et sted jeg har hatt på ønskelisten lenge...Og jammen skal jeg si det tilsvarte alle mine forventinger. Vakker natur , sykling i stille rolige, omgivelser ...ja man bare nøt livet der på sykkelen i stekende sol.

   Tenk en eng av nøkleblom ! Det hadde jeg et minne ifra min barndom også...og tenk nå skulle jeg få se det igjen :) Fantastisk vakkert også med beitende sauer ble det nesten magisk......vi ble her en liten stund å beundret dyr og natur...
   Så måtte vi innom et sted vi hadde hørt mye om Kosters Tredgårdar. En yndig vakker liten plass med et sjarmerende drivhus, spennende planter og et herlig bakeri.
   Skikkelig fristenede matkunst her altså....
   Svenske kanelbullar er et must når man er i Sverige og disse nøt vi på et svaberg...Fantastisk hyggelig i disse omgivelsene....med lukten av sjø, tøffende båter.... og sola som varmet i fjeset.

   Syklene var kjekke å ha og de førte oss over hele øya....hele to ganger fram og tilbake :)
   Så glad vi endelig fikk oppleve dette og tar gjerne turen dit igjen :)

  Så var det dette lille vakre vesenet da .....MAJA skal hun hete og er en Bichon Havanes.
  Hun er ni uker gammel og er ei rolig lita jente.....foreløpig :) Til helgen skal vi bli mere kjent med henne og hele familien gleder seg....veldig. Det skal bli godt å bruke tiden sin på et liten hund igjen og at huset føles litt mere levende igjen... for det ble veldig tomt etter Nures bortgang.


  Neste gang vi "ses "igjen er Maja på plass og gjett om det blir bilder :) Neste gang forteller jeg en annen gla`nyhet som har skjedd denne måneden også....Den er hjulpet mye på humøret i denne tunge tiden. Men den må jeg vente til neste gang med å dele.

  Ønsker alle en fin begynnelse på juni....KLEM VIBEKE

  0 0
 • 06/10/17--23:52: Juni...
 •  Så har vi hatt vår lille Maja i hus i en uke nå...og det er bare en glede :) Så herlig på alle måter og vi storkoser oss med nok engang å fylle huset med litt hundeglede igjen.
  I hagen har syrintrærne vært frodige i år og jeg har hatt stor glede av å benytte de inne som ute.
   Den vakre lyseblå bollen er fra Greengate og skal nok bli benyttet godt til sommerens salater og kanskje en bomsteoppsats eller to :) Så vakker med sin form og farge.
   Det fine kopphånkle er fra Tine K . Og passer perfekt nå om sommeren synes jeg.....også er det lyseblått da....da er jo jeg fortapt :)
  Mere blå glede finner vi ute på verandaen ,en gammel dør har fått en forvandling med "Bergere" milkpaint. Jeg ELSKER bare den fargen og må omtrent sitte på hendene mine for ikke å male alt jeg har i den fargen :) Men dette innslaget ble det et spennende blikkfang og jeg fikk nyte den vakre fargen utendørs også.


   Den gamle trekassen fikk vi med oss fra Logens Antik i Sverige. Så masse fint hos han og håper det blir flere turer dit i sommer.
   Terrakotta potter med patina er jeg veldig glad i og denne store med grønn patina fikk jeg med meg fra Koster. Hadde nok kjøpt med flere hadde det  ikke vært for at jeg syklet....og jeg må vel innrømme at syklingen min er blitt litt vinglete med årene hi,hi i alle fall  føltes det sånn der ute på øya med humpete landeveier og skogsstier.
   Maja er ei orntlig kosejente men er også full av liv og spillopper....ja akkurat som en valp skal være.Og her koser hun seg i armkroken til mor....som har fått en ny kofte i koftesamlingen sin :) Sånn er det når man har verdens flinkeste og snilleste svigermor som elsker å strikke :) Kofta her er hentet fra Kristin Wiola sin siste strikkebok og heter "Jakka mi ".
   Mange gode koseplasser har lille Maja funnet seg...  Neste gang blir det flere bilder av mine seneste opppussingsprosjekter....å joda jeg har fått tid til å leke meg litt ekstra med Milkpaint selv om man har en liten valp i hus :)

                  Nyt fine junidager dere....en herlig tid fremover nå !

                   Varm god klem fra Vibeke

  0 0
 • 06/18/17--12:16: PION tid...
 •  Pioner er muligens en av de vakreste blomster som finnes og jeg var så heldig å få favnen full av disse herlige på torsdag. Da hadde jeg alle kollegaene til sommerfest i orangeriet og de vet tydeligvis hva jeg liker ....:)
   Denne gamle skjenken er et loppefunn som en god venn fant for meg :) Nå har den fått en omgang med milkpaint og ble virkelig vakker  her i stua.

  som små kunstverk hver...og en.....

  Både bordplaten og bordbeina på stuebordet har fått en omgang med milkpaint .Fargen heter Ironstone og er frisk og hvit :)
   Vakkert fargespill....
  -
  Jeg har også testet ut flere farger i milkpaint i det siste, så flere prosjekter er snart på vei ut til dere.
  Neste gang kommer det også litt bilder fra sommerfesten men først vakre Pioner ut til alle dere gode.

              Livet er godt med sommer i hjertet og valp i hus......:) Hun er virkelig en skjønning som sjarmerer alle på sin vei. Nå er hun tolv uker og skal ut å hilse på andre hunder, det blir spennende :)

                                        
  KLEM VIBEKE

older | 1 | .... | 31 | 32 | (Page 33) | 34 | 35 | 36 | newer