Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | .... | 29 | 30 | (Page 31) | 32 | 33 | .... | 36 | newer

  0 0
 • 06/30/16--09:12: Sommer på sitt vakreste...
 • SOMMER....for en fantastisk tid ! Jeg storkoser meg med alt som vokser og gror av skjønnheter ute og inne om dagen....og i dette innlegget skal dere få bli med til et sted jeg bare ELSKER. Stedet eies av en vakker venn som har stor sans for blomster hun også...og er og blir en stor inspirasjon på nettopp dette området. Men først litt vakre pelargoner.......Å sukk ! de er vakre og det er ingen sommer uten...


  Så ønsker jeg velkommen til Bente i Nevlunghavn. Hun ble jeg kjent med for flere år siden da hun drev butikk her ute. Vennskap oppsto og vi har hatt mange hyggelige stunder sammen siden. I går tilbrakte vi kvelden her sammen med en annen hjertevenn Ingunn . Bente har en av de fineste hagene jeg vet om og her er det mye inspirasjon å hente. Hun eier også et lite bryggerhus hvor det bakes titt og ofte...og gjett hva vi fikk i går ? Jo nemlig noe av det beste denne damen kan få, pizza :))))

  Bentes nydelige orangeri som mannen hennes har bygd. (Hva er det den mannen ikke kan tro ?) De er nok et riktig bra team med hennes utrolige gode smak og hans "tryllekunstner ":)
   Ser ganske så fristende vil jeg tro ? Like god som den ser ut kan jeg fortelle :)
   Bente igang med steking av kveldens gosaker....herlig stemning å få være med på i dette bryggerhuset, damer som skråler og ler og lager pizza :)

  Vi setter alltid litt tid til å ta en tur ut i hagen.....og mellom regnbygene tok vi en tur ut i denne herligheten.
   
   


   Elsker denne detaljen fra hagen....rustikk peter pan :)
  Vi ble helt fortapt i lilla roser som ingen av oss hadde sett før.....kjære tiiiid så vakkert!
  Så var det dessert med sommer pavlova.....herrrlighet som vi kosa oss :)

   Mørket faller på der ute og regnet herjer utenfor vinduene her inne, men vi hadde den beste stund mellom disse veggene vi med nydelig stemning med levende lys...  Slike stunder er GULL for meg det...gode venner , gode samtaler i vakre VAKRE omgivelser...                                                 KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 07/03/16--12:55: Sommerblå!
 • Jeg elsker BLÅTT og bruker det mye i min dekorering...spesielt om sommeren. I dag har jeg plukket blåklokker ved sjøen med sommersol og vind i håret. Helt nydelig å gå slik langs vannet å nyte lukt og syn av sjøen...og jeg finner alltid noe i fjæra når jeg er på slike turer...:)

  I orangeriet har jeg et lite
  maritimt hjørne
  i deilig BLÅTT

  I skapet vi har laget av gamle vinduer oppbevarer jeg farget glass, stein, skjell, rekved og trå...som jeg har samlet på i en årrekke.

   Dette er skatter jeg finner i fjære, små dekorative rekved. Herlig og dekorativ å fylle en glasskrukke med slike eller legge de på et fat med stein og skjell o.l                                                  Deilige sommerdager dere alle !

                                       KLEM VIBEKE

  0 0
 • 07/08/16--22:22: Sommerens søteste !
 • Markjordbær har virkelig tatt over hagen her hjemme.....kanskje ikke så bra , og i dag måtte jeg luke...med nesten litt dårlig samvittighet hi,hi...Jeg synes nemlig markjordbær er en skjønn liten vekst. Men da gjorde vi litt stas på de etter luking da ved å ta bilder...å nyte den søte smaken...:)  Når jeg var hos Bente i Nevlunghavn for noen uker siden hadde hun jordbærplanter med rosa blomst...og jammen fant ikke jeg samme hos gartneriet her om dagen. Så skjønne! Gleder meg til bærene blir røde og søte !

  Nå nærmer det seg avreise til en av våre loppisturer denne sommeren og første tur ut er til vakre Danmark. Gleder meg masse og vi skal holde oss i samme området som sist. Skagen ,Løkken og Lønstrup er områdene vi har vært heldig å finne skatter før....så håper vi er heldige igjen..noe jeg føler meg ganske sikker på :) En av tingene jeg vil jakte på er gamle flasker...som verken jeg eller flere av mine kunder ikke kan få nok av :)
  Så neste gang vi ses vil du også få se bilder fra turen.... for kamera er selvfølgelig med :)
  Gleeeeder meg til å vise dere.... alle gode der ute !

                                        KLEM VIBEKE
   

  0 0
 • 07/12/16--21:25: Jeg "maler"med blomster

 • Når jeg komponerer mine
  fotografier jobber jeg
  helt automatisk etter farger....
  Noe som mange har lagt merke til der ute :)
  Jeg maler bilder som mange
  av dere vet, men viser ikke kunsten
  min så mye her...
  Men når jeg ikke svinger penselen,
  leker jeg med farger og former på andre måter...ja slik
  som dagens innlegg !
   

   Sakser er en ting jeg er blitt stor samler på og denne er ny ! Fra Affari og kommer for salg i min butikk muligens på sensommeren. Kjempe dekorativ , kul og praktisk !
   De lekre kjøkkenhåndklene dere kan se litt av her er fra Tine K. Smelt ! Jeg bare elsker de og nå fant jeg de i sommerlig herlig blå !

  Snart står altså min første "skattejakt tur" for døren.....og jeg gleder meg stort til å se hva jeg kommer over i år. Kanskje det blir neste innlegg det :) ?

  Fortsatt nydelige sommerdager alle dere gode der ute!

                                        KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 07/18/16--22:38: Ny skattejakt i Danmark
 • Så har vi vært på vår årlige
  skattejakttur til deilige Danmark.
  I år hadde vi en spennende rute
  foran oss....og var innom mange,mange steder...
  Selvfølgelig hadde ikke alle det vi så etter..og
  det ble noen "bomturer"...Men mange
  hadde mye fint og denne gange
  ble vi virkelig begeistret over
   alle de vakre gamle møblene som var til
  salgs for en billig penge...
  Det hjalp ikke jo ikke oss så mye, siden vi
  hadde en vanlig bil...Så neste gang blir det varebil...det er
   nå helt sikkert !
  .
   Her er vi inni i en nydelig antikk butikk i Albæk.Her ble det storfangst og er nok en av favorittene mine denne gangen. Masse etter min smak, både rustikke og vakre saker...alt nydelig og delikat satt sammen i denne butikken. Damen som driver den er kunstner på flere måter, noen man kan se når man ankommer . Det var med et stort smiiil vi gikk ut etter besøket her inne...kjenner jeg gleder meg allerede til neste gang vi tar turen hit.


  Vi overnattet i Lønstrup, en vakker liten plass mellom Løkken og Hjørring. Vi falt pladask for dette stedet for noen år siden og ble ikke mindre begeistret nå...her er det bare VAKKERT !
   Elsker den ville naturen de har her...og kveldene gikk til å roe det ned på en benk og sitte å se på havet og bølgene....en veldig beroligende følelse må jeg si. Hver kveld var det fullt av mennesker seg som samlet seg på benkene her ....og gjorde akkurat det samme :)
  Så besøkte vi et sted jeg fikk "vondt i hodet"av...å tro meg det er i positiv forstand... for her var det nemlig ALT for mye fint..og som ikke jeg kunne ta med hjem....Stedet heter Den gule længe " og er en nydelig antikk butikk med de vakreste skatter jeg har sett på lenge.....Eieren er en hyggelig mann som kan sine saker og hadde kunnskap om sine skatter som han delte gjerne med oss...sånt liker jeg veldig godt :) Han hadde også et tilhørende lager med en samling av de vakreste møbler jeg har sett på lenge.......det var da "hodepinen" kom, ha,ha :)   Dette er de råeste industrilampene jeg har sett på leeeenge !Sjekk også bordet de står på....skuffene lå et eller annet sted i det lageret.....sukk og atter sukk !


   Ja dere VET jeg hadde ville tatt dette bordet med kulebein med hjem ...det er MEG det :)))
   Også dette da.....en gammel innredning fra en landhandel....FANTASTISK ! Jeg ville hatt alt sammen og laget meg et helt nytt kjøkken...
   Ja dette var en stor opplevelse som satt seg godt i minnet...og i hjertet :) Jeg vil tilbake garantert...med en stor bil :)

   Skagen er og blir et vakkert sted vi besøkte denne gangen også og da må jeg alltid innom her "Det lille kaffehus".En gammel boks i en herlig blåfarge og et deilig teppe ble med hjem :) Så er det litt bilder av noe av skattene jeg fikk med hjem under her...gammelt stentøy,gamle fargede flasker , gamle bokser...ja listen er lang og dere vil garantert få se mere av skattene i tiden fremover.
  Til slutt kommer noen adresser til Antikk/loppiser vi synes er verdt å besøke. For meg er dette en topp opplevelse.. man får se mye spennende, bringe vakre ting med hjem så klart...og møte mange hyggelige kunnskapasrike mennensker. Jeg kommer garantert tilbake til disse stedene igjen... Takk for denne gang... deilige, deilige Danmark.

                                   GULE LÆNGE ANTIKVITETER , Lønstrupvej 58,Lønstrup
                                     9800 Hjørring
                                        Mobil : 24810220

                                    LØNSTRUP ANTIK ,Perronen 2,Lønstrup 9800 Hjørring
                                               mob : 40286121

                                           SIGGES UNIVERS , Skagenvej 69, 9881 Biddslev  


                                       KLEMMER VIBEKE                             

  0 0
 • 07/23/16--01:42: Et nytt rom i huset !
 • Jeg tenkte for mange år siden at dette er et vakkert rom og jeg vet akkurat hvordan jeg vil innrede det når det blir "ledig "....Nå er "plutselig"den dagen kommet ....og det har vist seg at det har blitt både en litt vemodig og gledelig prosess å gjøre om dette rommet...etter den store jenta vår har flyttet ut.

  Lenge sto det helt urørt men i sommer satte vi i gang og lagde "drømmerommet" til mor...:) Det er et kombinert gjesterom og inspirasjonrom hvor jeg skal få være kreativ på den og andre måten.I mange år skjedde alle kreative sysler ved kjøkkenbordet eller inni en bod full av uinspirerende ting som tøy og sko hi,hi...Så nå er det på høy tid å bruke rommene riktig i dette huset . Som dere ser  har Nure for lengst tatt senga i bruk her...her er det nemlig full oversikt over hvem som kommer og går til huset :)
  Alt i rommet hadde vi fra før og noe er kjøpt inn fra vår tur til Danmark.

  Jeg elsker vinduene her inne og de slipper inn masse herlig lys inn i rommet. De er nå "rammet" inn med mammas heklede gardinkappe. Disse går igjen i hele huset, jeg er nemlig altfor glad i de til å bytte de ut.


  Sengegavelen er opprinnelig fra en gammel seng foreldrene mine kjøpte på auksjon for flere år tilbake. Selve sengen er en deilig rammemadrass , så her kan man virkelig sove godt. Nattbordet har stått her og der i huset i mange år og var opprinnelig "irrgrønt"...hjelpes meg som det så ut...og sengen som hørte til var enda verre hi,hi.....Ser dere den lille jernlysestaken her? Den er fra en loppis fra en liten stall i Danmark og har nok i gamle dager lyst opp for hestene i vintermørket der inne...Sånt er jo gøy å fantasere om :)  Mulig en av mine favoritt gjenstander jeg fikk med hjem fra Danmark er denne gamle vakre patinerte knaggrekken.....Å ååå jeg ble så glad jeg fant denne og var ikke i tvil...den MÅTTE bli med hjem. Her inne ble den bare enda vakrere og kom virkelig til sin rett.
   Det vakre sengeteppet har også min flinke mamma heklet, en vakker skatt som jeg er så glad for å ta i bruk :)
  Dette skjønne bildet kjøpte vi hos Sigges Univers i Danmark til bare 40 kr....det er bare helt nyyyydelig og jeg elsker både motiv og ramme.

   Jeg koser meg allerede her inne og har lest både bøker og gjort andre kreative sysler her inne....og jada jeg har alltid selskap av Nure ...han har jo funnet drømmeplassen han nå :)

                               Til uka begynner jeg å jobbe igjen etter fire deilige uker ferie...
                                Det har virkelig vært en fantastisk tid :)

                    Nydelige sommerdager alle sammen....og en ting til..går dere inn på
  forrige innlegg kan dere se en skatt til som jeg har sikret meg...men som vi ikke fikk plass til i bilen.
  I "Den gule længe "står det et brunt bord med kulebein....altså drømmebordet å venter på meg..og vi henter det hjem i slutten av august .HURRA!!!!Følte meg utrolig heldig som fikk reservert det og en stor TAKK til Carl på fantastiske "DEN GULE LÆNGE".

                                                        KLEM VIBEKE

  0 0

  Nye skatter kommer på plass her nå og en av de jeg har gledet meg til å sette i stand er denne gamle hattehyllen. Jeg fant den under masse rusk og rask når jeg var i en bruktbutikk i Løkken i sommer...og den så rimelig "shabby"ut...men jeg hadde noen planer for denne:) Jeg har det siste året vært så heldig å få testet ut ulike typer kalkmaling. En av de er fra Annie Sloan . Kjempe fin maling som er nydelig å jobbe med samt gir et vakkert resultat. Hattehyllen her fikk en omgang med eggehvit kalkmaling og siden det tørker så fort var det bare å få den opp med engang..sånt passer meg perfekt..jeg som alltid har "litt dårlig tid"hi,hi :)

  For tiden har jeg sat opp en sommerfugelplakat her inne på soverommet. Og siden bildet inni denne gamle rammen satt godt fast og jeg var litt redd for å ødelegge det, er plakaten satt fast med kitt...funker det også :)  Elsker designet på denne lille hylla altså , se bare på hylleknektene....så skjønne og dekorative !


  I helgen feiret noen gode venner av oss 25 års bryllupsdag og vi ønsket å gi de en liten personlig ting.De er veldig glad i gjenbruk og jeg har som kjent "litt" av det...Derfor tok jeg en gammel vannkanne og fylte den med oasis . Tok turen til Bryns Gartneri og fikk god hjelp til å velge ut hva slags blomster jeg kunne fylle den med.
  og slik ble det......veldig vakkert....om jeg skal få si det selv, og gledet meg veldig til å overraske paret med gaven:)


  Og disse vakre omgivelser skulle Ingunn og Karsten feire sin dag .Og det hører med til historien at gaven fikk stå her ved porten å ønske gjestene velkommen denne kvelden:) HERLIG... sier bare jeg :)
   Her er vi for lengst i gang med hverdagen igjen....ja hvertfall jeg da...resten av huset har ferie ennå..men sommeren er jo absolutt ikke over ennå og man nyter den deilige tiden vi har her nå :)

                                                        KLEM VIBEKE

  0 0
 • 07/31/16--11:45: GUL hilsen !

 • Det bugner av disse i hagen om dagen...ja det tar liksom helt av for de popper opp her og der på hele tomta vår :) Jeg spurte om litt hjelp på Instagram her om dagen angående disse...jeg visste nemlig ikke hva de heter...men det vet jeg nå takket være kunnspsrike folk på Insta :) De heter Telekia specisa . I Danmark heter de visst "Tusen stråler "noe som passer godt til disse herlige gla` blomster.  Jeg har for tiden problemer med å lage blogginnlegg. Enkelte dager vil ikke bloggen samarbeide med å lage innlegg med bilder i størrelsen jeg ønsker....noe jeg ikke har opplevd før. Derfor vil det bli ulike bildestørrelser på bildene på dagens innlegg. Håper det "går over" og at den vil oppføre seg som vanlig snart...for her hjemme skjønner vi ingenting dessverre..
  Flere bilder ligger nemlig å venter for å deles....vi har hatt noen spennende prosjekter gående...derfor satser vi på et nytt innlegg til uken. 
                                                            God ny uke alle sammen !

                               
                            KLEM VIBEKE
   

  0 0
 • 08/06/16--11:28: Augustbuketten
 • I våres sådde jeg en pose med sommerblomster og nå har jeg hatt stor glede av å plukke inn til en augustbukett ! SÅ moro og til neste år skal jeg så... MASSE :)
  Gamle terrakotta potter med patina er ikke bare praktiske men også meget dekorative....jeg elsker bare å sette de rundt omkring til dekorasjon også.  Så må jeg vise en av mine siste skatter som jeg har jobbet med , nemlig en veldig gammel skuveseng.
  Mannen min måtte snekre litt på den og jeg milkpaintet den med milkpaint fra http://www.missmustardseedsmilkpaint.com/ .Denne fargene heter "Shutter Grey " og man vil kanskje tro ut i fra navnet at fargen vil være grå. men denne er altså nydelig blågrå. Benken vil komme for salg i butikken min når den åpner i september igjen.,,, og interessen har allerede meldt seg :)

  Slik så den ut før vi satte i gang med å renovere den.....

   Ja det er virkelig moro å gi nytt liv til slike skatter...og spesielt moro er med denne fantastiske malingen. Om du ønsker å prøve deg på dette fantastiske produktet finner du linken her : http://skattkammarbutiken.se/.

  Flere skatter er under oppussing og jeg kommer snart med en oppdatering :)

                                          KLEM VIBEKE

  0 0
 • 08/09/16--11:23: Høst...i luften..
 • Jeg er ikke lei meg for at vi nå kan begynne å kjenne litt høst i luften...for jeg elsker jo høsten. Tiden for klarere,kjøligere luft, fantastiske farger og kose tid inne med ulike sysler.

  Inne på gjesterommet står fortsatt pelargonene å gleder, håper jeg har de en god stund til...de er jo så vakre :)


   Den herlige "barokkkrakken" er fra Danmark, og vil komme for salg i butikken når den blir åpen i begynnelsen av september. Ganske kul :)
   Et skap i stuen har nå også fått en omgang med milkpaint, denne gangen brukte jeg to forskjellige pigmenter. "Shutter grey" og "Mora". Det ble et nytt skap nå og kom mere til sin rett nå. Mange lurer på hvordan denne malingen er på male med og jeg kan ikke få fullrost den nok. Lett å påføre og meget drøy er den også. Hver gang jeg setter i gang et prosjekt med denne maligen,, fryder jeg meg :)  Litt utskifting av møbler har vi gjort i sommer og nye lenestoler fra Ikea er blitt hele familiens favoritter....fantastisk gode, ja så gode at man lett kan sovne litt utpå kvelden..hi,hi :)


  Neste innlegg får bli av orangeriet som nå er offisielt helt ferdig ! Dere som har fulgt oss i prosessen vet at vi fikk store utfordringer med taksteinen....som viste seg å komme fra tre forskjellige hus.
  I går hadde vi to dyktige takleggere fra TG Byggutvikling
  som til slutt hjalp oss å avslutte dette orangeriprosjektet. Vi er strååålende fornøyd kan dere tro :)))

                                                            Vi ses alle sammen !
                         
                                                    KLEM VIBEKE
   

  0 0
 • 08/19/16--23:30: Orangeriet....helt ferdig !
 • NÅ kan vi endelig si at prosjekt Orangeriet er helt ferdig ! Dere som har fulgt prosessen her inne vet at vi har hatt noen utfordringer underveis.. Og måtte søke hjelp av håndverkere når den gamle taksteinen skulle legges. Nå er det endelig gjort og vi er stråååålende fornøyd med resultatet.

  Det siste som skal skje der inne nå er å få på plass en liten gammel vedovn....en slik jeg har ønsket meg lenge:))) Har vært på let en stund men både pris og utseende har ikke vært på plass...helt til en av mine gode "utkikkere"peilet meg inn på rett ovn :)))) Er så fantastisk med slike herlige mennesker som tar seg tid til å hjelpe .
  Så utpå høsten kommer det på plass en liten ovn man både kan bake og koke på der inne....snakk om "prikken over ièn" !

   Litt bilder innefra nå også....og snart blir det lille huset forvandlet til en liten butikk igjen :) Men først får  vi får besøk av et team av fotografer og stylister hit på tirsdag for å lage en reportasje av hus,hage og orangeriet . Det blir veldig spennende....og kanskje hjemmet vårt blir å se i noen norske magasiner neste sommer ?
   Rognebær er vel herlige ...jeg må alltid ta inn noen friske røde kvister. Synes det er et fint innslag mot det hvite interiøret.  I dag er det igjen Markedsdag i Brevik. Folk står på torget å åpner opp garasjer og til og med hjemmet sitt for å selge gammelt og nytt. Jeg har vært heldig mange ganger og i fjor fant jeg jo bordet til orangeriet. Nydelige august dager alle sammen og jeg er tilbake "når bloggen føler for å samarbeide igjen..."rare greier det der....

                                             KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 08/27/16--10:47: Varme høstfarger...
 • Altså....noen ganger så kommer man over noe man bare forelsker seg helt i...og det gjorde jeg med dette fantastiske teppet. Har du sett for noen farger ? Jeg hadde nok aldri kommet over det hadde det ikke vært for det hyggelige besøket vi hadde her på tirsdag. Da kom nemlig stylist Margrethe Kvalheim og fotograf  Mona Gundersen hit på reportasje oppdrag. Vi hadde en fantastisk dag og neste år blir vårt hjem å se i Vakre hjem og Interiør :) Margrethe hadde med seg ulike tekstiler og var så heldig å få kjøpe dette teppet av henne....veldig heldig var jeg da, og teppet er laget av gamle indiske sarier.


  Fantastiske farger og det vil bli å se mye i mine bilder fremover...nå som høsten står for dør.

  Her byr jeg på en liten titt inn på badet som fortsatt blir holdt i lyst og hvitt...og de søte små pelargonene er fra Bryns Gartneri . Mye sommerfølelse i de :)

   I stuen er det også fortatt sommerfølelse...med blå og hvite innslag.

  Avslutter med et bilde fra kjøkkenhylla her....elsker fortsatt hvitt og BLÅTT...og slik blir det noe en god stund !

  I dag har jeg vært på garasjesalg hos Helga i Kjørholdtvegen 30 på Heistad. Fortsatt har du også muligheten, for hun har utsalg i morgen også...masse fine skatter igjen...og mye av det du ser i hylla over her er nettopp fra utsalg hos henne :) Selv fikk vi med mange vakre ting som et gammelt lintøy skap,en liten slagbenk, to gamle bord og selvfølgelig noen gamle koselig skatter....Blir noe å svinge penselen på dette i tiden fremover...:)
   Takk for alle skjønne tilbakemeldinger alle sammen, jeg blir SÅ glad...og tenk nå er bloggen nådd over fire millioner treff !Et helt ufattelig tall... men utrolig gøy å ha oppnådd dette i løpet av tiden som blogger.

                                 KLEMMER FRA VIBEKE
   

  0 0

  I det siste har vi vært VEEELDIG heldige med å finne gamle vakre møbler som jeg har gitt en "magisk" touch :) Vi begynner med dette gamle lintøyskapet som jeg kjøpte på et garasjesalg forrige helg. Jeg har malt det i grå Ascott og gitt det et slitt utrykk til slutt. Jeg valgte å bevare trefargen inni og ga dørene inni kun et strøk med maling slik at trestrukturen kunne skinne litt gjennom .
   
   
   For å få den slitte og røffe looken , går jeg over med sandpapir når malingen er halv tørr.
  Jeg må vel bare innrømme at jeg har blitt ganske glad i dette skapet og har ingen planer om å selge dette med det første...:)
  Fant denne gamle krakken og redskapene på loppis i helgen...herlig rustikk :)
  Så over til vår andre skatt her inne, nemlig denne lille skjønne slagbenken. Den er blitt milkpaintet  med fargen MORA. En av alle de fantastiske fargene fra http://missmustardseedsmilkpaint.com/ .
  Denne er virkelig en skatt og er altså til salgs....heldig er den som får den med seg hjem... :)
  Nydelig knaggrekke som også skal selges i mitt lille hus . Skjønn orginal farge har den også !  Gamle sakser er blitt en favoritt ting og jeg jakter stadig på disse på mine loppisturer. Denne fant mannen min på vår loppisrunde i går. Han vet hva mor liker vettu :)


   Kanskje litt spesielt men jeg kjente umiddelbart at denne høyraka måtte bare opp på veggen. Det er noe med gamle redskaper synes jeg og spesielt når de er i gammel slitt vakkert tre.


  Denne uken ventes mine siste varer fra Affari... det blir spennende ! Så derfor åpner vi butikken opp neste søndag . Altså 11 september åpner vi "høstbutikken" i orangeriet . Masse nytt og gammelt skal da være på plass. Vi gleder oss masse til å møte våre gode kunder igjen og forhåpentligvis mange nye også :) Vi ses og kanskje det blir noen smakebiter av de nye varene før åpningsdagen...

                    GOD NY UKE ALLE SAMMEN !
                               KLEM VIBEKE  

  0 0


  Så er butikken min åpen igjen !
  Søndag 11 .09 kl 11-15 holdes det åpent i vårt
  lille orangeri i hagen.
  Med MANGE skatter som du sikkert har sett i bildene mine gjennom tiden...
  Nå er tiden inne for å glede andre der ute, så derfor
  legges alle disse gobitene ut for salg !
  Dessverre kom ikke alle varene mine fra Affari til åpningsdagen, men her finnes det så mange fine ting at det skal gå bra...de kommer omsider:)
  ALT du ser på bildet over er til salg i butikken...om du er glad i rustikke og gamle ting med sjel...ja da tror jeg du vil finne noe her hos oss :) 
   
  Den gamle skuvesengen /slagbenken er til salgs i morgen...og mange har lurt litt på den..
  Blir spennende å se hvor den reiser til slutt :) Det blå bordet skal også ut å glede...samt den lille skjønne krakken i vakker patina ....:)
   


  Gamle vannkanner og bøtter fra Affari...like aktuelle i tiden fremover..
  Fint å rustikk å pynte inne og ute med i tiden fremover.
   
   Vakkert gammel bord med porselens hjul , beholdt i orginal patina . Lysestakene er fra Affari og A lot .
  Disse kule saksene er fra Affari...dekorative og praktiske !

   Rustikke redskaper....kanskje ikke så praktisk lengre...men veldig dekorative da :)

   Jada...jeg skal virkelig selge disse også...:) Fantastiske farger på de og alle er fra Danmark og Frankrike.
   Stigene er fra Affari og er utrolig sjarmerende og fine. Nydelig rustikk ,håndlaget preg over de.

  Gamle og nye kurver....som man aldri får nok av :)   Da gjenstår det bare å ønske dere velkommen til en høstlig, inspirerende og glad handel hos oss !
   (Adr : Ravneveien 13. Porsgrunn )

                                      KLEM VIBEKE

  0 0
 • 09/13/16--13:32: Begeistret...
 • Fargeglede utendørs er noe man virkelig opplever nå om dagen.....og tenk mere skal det bli når høsten setter skikkelig preg. Men september har begynt å  by på litt høstlige nyanser nå  og jeg lar meg begeistre...det skal ikke så mye til...heldigvis :)

  I orangeriet er et nytt bord på plass, et gammelt klaffe bord som jeg har malt i grå ascott. Det er også til salg blant flere møbler der inne....utrolig fint synes nå jeg... og kjenner det blir litt tungt å selge det når den rette kunde kommer....men så går det fort over da, hi,hi  Er det rart man blir BEGEISTRET av alle de herlige fargene ....da MÅ jeg jo bare lage meg en september krans !
   Det er en herlig tid nå og jeg håper du der ute finner også begeistring og glede i den fine tiden vi er inni nå :)

                                                Varm klem fra
                                                       Vibeke 

  0 0
 • 09/18/16--02:35: Dekk et høstbord !
 • I dag skal jeg vise dere hvordan jeg dekker et høstbord med litt utradisjonell pynt..iallefall her i Norge har vi ikke for vane å bruke hvite gresskar, gjør vi vel ? Men jeg fant disse skjønne små gresskarene på Plantasjen og kjente umiddelbart at dette måtte jeg dekke et kreativt høstbord med. Jeg har valgt disse fargene blått, hvitt og svak gyllen orange..... Farger jeg aldri har brukt sammen før....men så moro å teste noe nytt...og hvem vet.. kanskje det blir en favorittkombo fremover ? :)
   Jeg finner masse inspirasjon i naturen og bladene her en fargeopplevelse i seg selv synes jeg...Det er derfor høsten er en av mine favoritt årstider.....sååååå mye vakkert rundt oss . Bortsett fra gresskarene , chrysantiumene og rosene i vasen er alt funnet rett utenfor døra...blader ,kvister, små hasselnøtter og tørket hortensia setter høstpreget her synes jeg :)

   Disse flotte tøyserviettene er fra Zara interiør og de måtte bare bli med hjem fra Malaga. Fantastisk farge og mønster....
  Så hyggelig å dekke et bord som dette , selv om det er til en enkel hverdag....men så gjelder å ta vare på øyeblikkene da og glede seg over det enkle. I dag ønsker jeg meg en slik søndag med høstlige kreative omgivelser og god høstmat med mine kjære.....
   
   Snart står en ny innkjøpstur til Danmark for tur, og vi skal nå hente hjem bla et vakkert bord jeg kom over når vi var på sommerferie der nede sist. Vi kommer helt sikkert til å finne mye annet også, siden vi nå skal ha med en bil som kan ta med seg litt større ting...(HURRA!!!) Så når høstbutikken åpner 2 oktober igjen er det nye skatter på plass . ÅÅÅÅ som man gleder seg :) Vi ses alle sammen !

                                                           KLEM VIBEKE

  0 0
 • 09/26/16--11:02: Skattene er kommet hjem !
 • Så har vi igjen vært på vår tur til Danmark for å hente hjem skattene vi ikke fikk med oss hjem på forrige tur. Og det ble jo selvsagt med litt annet også som dette nydelige skrivebordet. Et ""H C Andersen" skrive bord som vår venn Carl på den Gule Længe  kunne fortelle...så nå later vi bare som at det er et av hans mange skrivebord som nå skal få pryde gjesterommet fremover hi,hi :)

  De vakre georginene er fra svigermor og svigerfar sin hage og er som små fyrverkeri i denne høstbuketten. Virkelig noen fantastiske farger !
   Skrivebordet skal beholdes i sin opprinnelige farge. Det er godt bevart med sin vakre brune patina.

  Stolen som skimtes her ble også hjem og skal få stå ved skrivebordet. I neste innlegg blir det flere skatter å se for da er det ikke lenge til butikken åpner igjen . 2 okt er nemlig vi i gang igjen og DA håper vi de nye varene har ankommet.....("bare" fire uker forsinket..:(   Denne tiden er muligens min favoritt tid...jeg elsker fargene man kan leke seg med i interiøret...og naturen er selvsagt en stor inspirasjon kilde .

   Håper dere nyter den fine tiden der ute !

                                                     Klemmer fra Vibeke
   

  0 0
 • 09/29/16--22:10: Nye varer i høstbutikken !
 • Endelig kom mine sårt etterlengtede varer til min lille butikk. For på søndag åpner vi igjen og aldri har vi hatt SÅ mye fint på en og samme gang :) Siden vi har også vært i Danmark har vi vi jo også fått med mange gobiter derfra , som nå skal ut til folket ! Lyktene eller vaser om du vil på bildet over her, er bare så vakre. De gir et fantastisk stemningsfullt lys i høstmørket. Den runde lysestaken er også til salgs og kommer i to forskjellige str. En middels og en kjempe stor. Utrolig fine....og jammen tror jeg at jeg må holde av en til meg selv også....bombe !!:))
  Knaggrekker i herlige milkpaintede farger , disse er fra rundt 1920 tallet .  Som dere ser er utvalget  stort fra Affari denne gangen . Stilige røffe puter , flere rustikke zink bøtter , kurver  og stiger . Jeg vil også legge ut litt julepynt for salg denne gangen men legger ikke ut noen bilder ennå...men kan røpe at tingene er helt nydelige og nostalgiske :)
  Den gamle orginalmalte knaggrekka er et funn fra Danmark er også et kupp noen kan få med seg, disse er ikke lett å finne nemlig.

   Kjempe kul og røff kasse med trykte bokstaver er også et funn fra vår reise, rommer veldig mye og kan brukes til så mangt. Stolen og knaggrekken er allerede solgt og eierne er ei lykkelig og god dame i Drammen :)
   Jeg har teste ut noen nye farger i milkpaint i det siste og jeg er like begeistret hver gang . Malingen kommer fra Miss Mustard seed milk paint og er fra USA.


  Dette var første titt inn i orangeributikken og kanskje jeg kommer tilbake med mer.....vi får se hva vi får tid til før søndag....Men føler dere har nå et god oversikt over hva dere kan finne her hos oss :)

                        Søndag 2 okt . kl 11 - 15 . I Ravneveien 13, Porsgrunn

                                    VELKOMMEN fra Vibeke
   

  0 0
 • 10/07/16--10:15: Magical Hortensia

 •  
  Magical Hortensia er
  ankommet huset denne uken...
  Åhh !Kjære tiiid de er bare vakre ! 
   
   
   
  Steller man den riktig kan man ha glede av denne flotte planten i 150 dager og i tillegg forandrer den farge med tiden....ganske så MAGISK det :)   Jeg har en rosa og blå variant her hjemme å gleder meg til å følge med på fargeforandringene med tiden.

   
   
   Kurven er fra Affari og er så herlig synes jeg. Praktisk og dekorativ på mange måter er den også.
  Små , små kunstverk !

  Magical hortensia får du kjøpt på Plantasjen, Mestergrønn ,Interflora  og nettopp disse herlighetene er fra Kristiansen Gartneri .

  I helgen reiser vi til Sverige for å besøke en antikk forhandler jeg har lenge ønsket å dra på skattejakt til :) Gleder meg veldig masse og håper jeg kan vise dere noen nye skatter til uka.
  I dag fikk jeg også en gledelig nyhet , jeg har solgt et bilde som skal få pryde forsiden på en amerikansk interiør bok....utrolig stas synes denne dama at det var :) :) Håper vi alle kan få se boken en dag :)

                                      Ønsker dere alle en herlig oktober helg !

                           VARM KLEM VIBEKE

  0 0
 • 10/11/16--00:00: Skattejakt i PARADIS !
 • Så skulle det bli virkelighet...å få oppleve å gå på skattejakt i et paradis fullt av de vakreste skatter.
  Søndag dro vi nemlig til Dalarna i Sverige for å besøke vår antikkvenn Richard Cederberg for første gang.....og det blir ikke siste :)

  Jeg har nok aldri opplevd å være på et sted hvor jeg likte ALT og man har jo bare de pengene man har ...ellers hadde vi kommet hjem med en full lastet trailer . Men jeg er fornøyd med alt vi fikk med selv om jeg hadde ønsket meg mer av alt .I bildene som følger kan du også bli med på skattejakt :)
   "Gamle vannkanne himmelen "......Hvem skulle man ta ? De som står fremst ble med hjem.
   Taburetter i lange baner og jeg fikk med noen jeg også.....skulle jo hatt hele haugen ikke sant ?

   Vi ble virkelig imponert over hans ryddighet i hans lager , man kunne gå fra lager til lager og alt sto samlet på en fin inspirerende måte. Slikt LIKER vi :)
   Gamle flasker fra en annen tid....jeg måtte jo ha :)
   Vakker keramikk !
    Han er kjent for sine vakre skap....og ja det var virkelig maaange flotte der...men ingen ble med hjem...denne gangen :)   

   En gammel kjøkkensofa ble med også.....den har bl.a vært med på innspillingen av svenske farmen :) Morro :)
   
  Så bar det hjem og man bare smiiiiler hele veien hjem etter en slik opplevelse :)))))
  Det var jo selvfølgelig tøft å kjøre i nesten 16 timer en hel dag men dagen etter var alt glemt og jeg gikk i gang med fotografering av skattene. Mye skal selges og da må inspirasjonsbildene ut til folket !
   Vakreste keramikk i en patina jeg bare har drømt om :)
  Jeg hadde et ønske om å komme hjem med noe grønt.....noe jeg virkelig gjorde :) Bord , taburetter og stoler fikk bli med :)


   Glass i de vakreste farger og former og kommer for salg førstkommende søndag i høstbutikken !
  Gamle chiffonflasker i en farge jeg aldri har sett før...VAKKERT !  Herlig sjarmerende patinert disse gamle møblene.

   
  Dette var en STOR opplevelse jeg kan leve leeenge på og Richard er en inspirerende flott fyr som kan sine saker. Slike møter man ikke hver dag...:)
          Så nå gjenstår det bare å ønske dere masse velkommen for en titt på disse skattene i virkeligheten...
                                 SØNDAG . 16 okt . kl 11-15 .

                                            KLEM VIBEKE

older | 1 | .... | 29 | 30 | (Page 31) | 32 | 33 | .... | 36 | newer