Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | .... | 27 | 28 | (Page 29) | 30 | 31 | .... | 36 | newer

  0 0


  Så har jeg vært på årets faste begivenhet, nemlig Antikk og brukt messe her i området. Så masse fint man kan finne på et slikt sted og veldig hyggelig folk som står på disse standene. Jeg fant jo som vanlig noen fine skatter....som i utgangspunktet er fine til våren og sommeren.....meeen jeg klarer ikke å vente med å vise de ...så her står de i orangeriet hvor vinter dominerer :)  Den lille skjønne kanna i grønt og hvitt er altså en av to skatter jeg ønsker å vis dere i dag.....Tenkte med engang på at den vil bli vakker med liljekonvall i til våren....men nå står den her ganske så vakker med grankvister med kongler også :)
  Neste er denne vakre taburetten her, i en fantastiske blå patina ! Samme farge som vår gamle kjøkkenbenk vil være i her inne.....Må jo innrømme at jeg gleder meg veldig til å skape vår her inne også....det har man jo aldri gjort før siden orangeriet var ferdig når det var høst.

  Selvfølgelig ble det med
  litt annet også men det
  får vente til jul...for jammen¨var
   man ikke så heldig å fant vakker
  gammel julepynt også :)


  KLEM VIBEKE


   

  0 0


  Jeg er litt i vårmodus om dagen....
  kjenner jeg trenger litt vår nå....
  så da skaper jeg meg litt
  vår inne i hvitt og grønt .  Hvite tulipaner, puselabber ,bjørkekvister og hvite roser...
  ja det hele blir en sart og vakker samlig her på sjenken .

  Den vakre vasen er designet og utviklet av min gode venn Claus Dalby. Den brukes ofte og en hver bukett blir vakker i en slik vase :) Han vet virklig ALT om blomster denne mannen :)


  Glad er jeg man får kjøpt både bjørkekvister og puselabber i blomsterbutikkene nå. De holder lenge...ja helt til det er orntlig vår.

   Kroppen her er litt sliten for tiden og bassilusker er stadig innom....noe som er litt slitsomt :(
  Er det rart man ønsker seg litt lettere stemning inne da....Jeg har tro på at omgivelsene kan gjøre godt for kropp og sjel innimellom :)

                                                    KLEM VIBEKE

  0 0


  Så er en flott vinterlig januar blitt historie og jeg ønsker februar velkommen med vårlige farger !
  I forrige uke forsvant all snø her og da kjente jeg på at våren er ikke langt unna...selv om jeg vet at vinteren snart kan dukke opp igjen....:) Denne helgen har jeg vært hos Skrot Tor og fikk med meg noen fine skatter og et herlig gammelt stettfat i sølvplett ga meg inspirasjon til denne vårlige dekorasjonen  her.

  Løkblomster samles sammen
  og mose kles rundt løk og jord.

   Jeg hadde ingen ståltråd for hånden så jeg surret heller
   et hampsnøre rundt- og alt holdt seg på plass. Veldig enkelt og meget dekorativt :)

  Deilige farger  i orangeriet....og den blå krakken er så absolutt ikke blitt mindre fin etter at jeg fikk den med fra Antikkmessen forrige helg :)
   Gamle skolester i tre ....ja de kan være sjarmerende å dekorere med. Et funn hos Skrot Tor i går.


  Ønsker alle en riktig god start på februar , må den bli både kreativ, fargerik og inspirerende !

                                                                  KLEM VIBEKE

  0 0
 • 02/04/16--13:51: En lun plass i hvitt !
 • Og den lune plassen er stua her hjemme som vi har holdt i hvitt i mange år nå.....Vi blir ikke lei den hvite stilen så fort vi.....og synes hvitt ikke bare er hvitt bestandig..I dag byr jeg på en tur rundt i vår lille stue, velkommen til en reise i hvitt :)
  Ved dette bordet sitter jeg ofte å jobber og ser på tv....ja det finnes en stor tv i dette rommet..men den ser dere ikke på bildene i dag:)

  Stua vår er i annen etasje sammen med kjøkkenet . Litt utradisjonelt kanskje, men det har vært en god løsning for oss.

  Sofaen vår er en spisetue sofa fra Home & Cottage. Den gir en lun og god følelse her inne :)  Slik ser altså delingen mellom stue og kjøkken ut...en mur i gammel teglstein er selve skillet .


  Ja som dere ser er stua beholdt enkel og har ikke altfor mange ting rundt omkring....og det faste spørsmålet jeg får er:" Hvor gjør du av alle tingene dine"?( for jeg har som kjent en del ting og tang...:) Jeg kan fortelle at jeg kan ikke ha for mange ting rundt meg hele tiden, og bytter ut ofte og setter ting vekk...slik blir det spennende å finne fram til ting du noen ganger hadde glemt du hadde....igjen:)

   En nydelig helg står å banker på døren her nå......Må den bli god for dere alle :)

                                               GOD HELG FRA VIBEKE

  0 0

  Med lett snø dalende ned utenfor vinduene i orangeriet....skaper jeg meg litt VÅR.
  En lyseblå,grønn og rustikk vår blir det her inne....:)
  I dag skal jeg fortelle dere litt om våre planer i nærmeste fremtid...men det sparer jeg helt til slutt..:) Så velkommen til rustikk vår i orangeriet !
  Seterdalskofta til Nora er bare så vakker i sin herlige blå....og for å skape stemningen her inne låner mor den i orangeriet når den ikke er i bruk..:)
  Dette er farger som sier VÅR til meg....som dere vet er jeg veeeldig svak for LYSBLÅ.
  Og elsker å omgi meg med denne sarte fargen som har vært "min" fra jeg var ei lita jente.
  Forrige uke fikk jeg dette flotte tørkestativet av min nydelige hjertevenn Bente...og som du sa Bente...det gled rett inn det :) Fint til å henge pledd og andre tekstiler på her inne...og det er praktisk og vakkert å se på...heldig er vel jeg med så gode folk rundt meg..:)
   Er de ikke bare herlige og rustikke disse to franske spanna...ja jeg ble hvertfall betatt når jeg fant de:)

   Kortene her har jeg laget fra en gammel fuglebok. Disse kan brukes på mange måter , lage en girlander eller bare legge de på et fat som dette....Dekorative og faktisk nyttige...for nå har jeg også lært meg noen nye fugle navn :)
   Før jeg runder av for denne gang har jeg lyst til å fortelle at orangeriet til våren vil forvandles til en liten butikk ! Her blir det salg av mine malerier, brukskunst fra Affari og Alot , begge flotte levrandører fra Sverige. Noe brukt/ antikk vil dukke opp men ikke slik som jeg hadde i butikken min i Brevik. Vi gleder oss stort til å sette i gang og håper jo selvfølgelig mange av dere ønsker å ta turen. Vi har virkelig savnet kontakten med kundene vi hadde i Brevik og nå blir de altså en mulighet for å få opplevelsen igjen. Det blir åpent i en begrenset tid , så her gjelder det å følge med :)
  Jeg vil annonse åpningstidene både her, facebook og instagram.
    


                    Da gjenstår det bare å si GOOOD HELG alle sammen !
                  KLEMMER FRA VIBEKE

  0 0
 • 02/07/16--07:56: Smakfulle vårblomster !
 • Ja disse vårblomstene er virkelig noe av det skjønneste jeg vet....så derfor kjører vi en hyllest til de her på bloggen i dag....Kanskje det blir flere en meg som ser fram til en herlig VÅR etter dette.....:) 
  Jeg liker å bruke forskjellige ting å sette blomstene i , her har jeg brukt et gammelt syltetøykrukke, en gammel mugge og en gammel boks.....passer perfekt med disse vårblomstene synes jeg.
      
   

  Den crispy lyden av denne lille bukettene er bare herlig....for ikke å snakke om fargen.....vakreste blå jeg vet om !

   

   
   


   
  Virkelig gammelt håndarbeid i selskap med de vakreste små...laget av min mann sin oldemor:)

   
   

   
   
  Siden vi har fastelaven søndagen her i dag , bakes det både boller og kanelstenger....ja i skrivende stund nyter jeg faktisk en av de,hi,hi....Gjærbakst er jo skummelt godt....så utover kvelden har vi vel inntatt NOK tenker jeg....:)

   
  Fortsatt nydelig søndag og god ny uke alle sammen !
                                             KLEM VIBEKE

  0 0
 • 02/12/16--09:34: LYS i sikte !

 • I dag rakk jeg å komme hjem fra jobb å få laget et innlegg med helt "ferske"bilder...og det er lenge siden jeg kunne gjøre, pga lyset ...men i dag har vi hatt en utrolig deilig solrik og lys dag...som holdt helt til kl 17... HURRA!!!For LYSERE tider i sikte :) Jeg har som dere vet lagt min elsk på trefjøler, og helst gamle. I dag har jeg samlet de på knaggrekken her på kjøkkenet...ellers er de som regel spredd rundt på kjøkkenet hvor de brukes til ulike ting.
  Noen veldig gamle fra loppiser og antikk butikker, mens andre er av nyere dato henger her :)
  Den gamle vekten er nå plass på kjøkkenet igjen...i et hjørne som jeg liker å friske  opp litt for å glede meg selv ....siden det er her man står å tar oppvasken som ikke alltid er like gøy å gjøre....:)   Herlige friske urter , både fine å se på, nyttige og duftene...her på den gamle butikkvekten.
  Når vår lille butikk åpner skal den få stå der ute....men her må man virkelig manne seg opp når den skal flyttes på...for den er  BLY tung !


   
  Ja min lille venn Nure måtte jo være med i innlegget i dag....han sitter nemlig her å "maser" på matmor...."er det ikke tur snart da ?"....Den lille luringen :)
  Se på de øynene.....kan ikke si "nei" til de vettu.....og tur skal det bli selvfølgelig :)
  Flere ting skjer denne helgen og jeg håper på å få tid til et lite oppussingsprosjekt ...kjenner lysten er der hvertfall :)
  Riktig fin helg til alle der ute ! Må den bli avslappende, lys.. og kreativ på mange måter !


                         KLEM VIBEKE   

  0 0
 • 02/14/16--08:03: Skatter får nytt liv !
 • Jeg er nå en lykkelig eier av en skjønn gammel vogn/ trille og Nure ser jammen ut til å like den han også :) Jeg MÅTTE bare ha den og har store planer for denne i en rekke bilder i fremtiden...:) Denne er fra Tyskland og her har nok noen små barn tilbrakt sin tid til tider....gøy å tenke på :)   Hi,hi...han er vel søt :)
  Så er skatt som har passert sine 100 år som jeg i dag har milkpaintet...Slik så bordet ut før jeg svingte penselen over det....
   Jeg har brukt to farger i denne milkpainten en som heter "Shutter grey og Ironstone. Bordplaten valgte jeg å beholde i sin rustikk, grove overflate.

  Og grønne vekster er bare lekkert og vårlig her inne i orangeriet nå....

  lyseblå tekstiler fra Home &
  Cottage....ikke feil når man skal
  skape vårinspirasjon !

   Jeg må bare si jeg FRYDER meg over slike forvandlinger....det gir virkelig et KICK når et møbel får en opptur som dette:)


   For mer inspirasjon med milkpaint bør du ta en tur inn HER. Jeg gleder meg allerede til neste prosjekt, håper bare noen gobiter av møbelskatter finner min vei i nærmeste fremtid... så jeg kan male mer :)  Ønsker alle der ute en ny og inspirerende  uke, skal si lysere dager gir en energi... HERLIIIG! :)


                                                  KLEM VIBEKE

  0 0
 • 02/18/16--03:12: Drømme objekt !
 •  Blomster er bare en FRYD å fotografere....og hvite roser...sukk...og atter sukk! Det er bare mitt drømmeobjekt...og i dag har jeg kost meg med nettopp det. Velkommen alle sammen og bli med i min verden av HVITE ROSER !

  Og med dette ønskes det riktig GOD HELG herfra ! Takk for alle varme og gode tilbakemeldinger fra dere....dere er bare utrolige og jeg er en meget heldig dame som blir varm i hjertet av dere!


                                 GOD & VARM KLEM FRA VIBEKE

  0 0
 • 02/24/16--10:31: Favorittfarger på plass !
 • Så er mine absolutte favorittfarger tatt plass i
  orangeriet...
  Gamle skatter i herlig
  BLÅTT & GRØNT
   
   

   
   Å så godt det var å bringe inn disse fargene igjen...og det gamle bordet jeg milkpaintet er bare blitt så glad i :)
      I helgen fylles det opp med varer til butikken jeg skal drive her inne fremover...ÅH! Som man gleder seg til det :) Så mye kreativt arbeid skal skje her i helgen ! Nå gjenstår det bare å ønske alle en riktig god helg....en helg jeg virkelig ser frem imot !
   
  KLEM VIBEKE


  0 0
 • 02/26/16--11:10: Orginal gammel skatt


 •  Så er en "gammel skjønnhet" kommet hjem til oss...en skatt av en kommode jeg har hatt lyst på lenge...
  Du vet en sånn ting som du faller for første gang du ser den og ikke glemmer den så lett :)
  Den gamle kommoden er sånn ting for meg og når eieren hadde bestemt seg for at nå kunne den bli min....ja da ble jeg veldig glad :) Den har en lokal historie med seg og kommer fra et hjem jeg også har noen andre vakre skatter fra :)

   VÅR i en rustikkbøtte...
  Et romantisk skue her i orangeriet denne fredag ettermiddag...Kommoden skal nok
   inn i huset med tiden...men under "butikktiden" her inne
  vil den stå her.

   Den har orginal maling på seg og jeg synes den er ganske vakker...så det blir nok ingen oppussing av denne med det første.


   
   De gamle stolene mine her har akkurat samme farge som kommoden og er naturlig slitt...
  Bare vakkert i mine øyne :)


   
  Nå ser man virkelig fram i mot en herlig helg..for her blir det både kreativt og smakfulle sysler :)
  Riktig god helg alle sammen!

                                                           KLEM VIBEKE

                               

  0 0
 • 02/28/16--09:33: Orangeiet blir butikk !
 •  Så er orangeriet blitt forvandlet til en liten butikk i tiden fremover. Den vil kun være åpen i utvalgte dager , så her gjelder det å følge med om du ønsker å ta en tur:) I butikken er det mulig å få kjøpt brukskunst fra Affari og A Lot og litt antikk. Noen møbler vil jeg også selge , både oppussingsprosjekter og noe jeg selv har malt og pusset opp.

  Dette har vi hatt lyst til å gjøre for å kjenne på følelsen av å drive litt butikk igjen  for vi har savnet den hyggelige kontakten med kundene vi hadde i Brevik . Selvfølgelig er det jo også svært moro å dele inspirasjon med dere der ute på denne måten også.

  Fortsatt ventes det flere varer inn denne uken så første åpningsdag vil bli :

                             LØRDAG 5. mars fra kl 11-15
                                I Ravneveien 13 v/ Heistad
      
   Det vil bli mulig å finne noen rimelige skatter så her er "det første til mølla" prinsippet som gjelder :)
   Herlig påskepynt med et naturlig og rustikk utrykk !
   
   
   
   
   
   Så velkommen til deg som har lyst til å komme , det skal bli så hyggelig å møte folk i vårt orangeri denne våren.
   
  I forrige uke var jeg så heldig å få en gave
  i posten fra Firkløveren . Dette er fra det nye serviset  til Lise 
  i nydelig blå blomstrete.
  Så her står det å gleder på den gamle vekta på kjøkkenbenken
   i selskap med vårlige vekster og egg 
   
   
  God ny uke alle sammen!
  Jeg er nok tilbake med flere bilder fra butikken
   senere ut i uken :)
   
  KLEM VIBEKE
   


  0 0

  Og de små vakre gledene er RANUKLER. Elsker bare de skjønne små...og håper de kan glede dere der ute litt også :)
                                   KLEMMER FRA VIBEKE

  0 0
 • 03/03/16--12:26: Snart helg og åpen butikk !

 •  
  Nå nærmer det seg åpningsdag for butikken i orangeriet...
  og det meste er nå på plass...
   
  Nå bare gleder vi oss...
  MASSE :)
    
  Under her byr jeg på
  en liten titt!
   
   
   
  Rikelig med potteskulere,trekasser
   zinkbøtter og rustikke kranser..
   og fargen
   GRØNN
  vil dominere her inne
  denne lørdagen :)   Møbler skal også selges på lørdag ,både dette gamle lintøyskapet og andre små møbler.
   
  Nå gjenstår det bare
  å ønske alle som
  som har lyst å ta seg
  en  tur hit på
  lørdag
  HJERTELIG
  VELKOMMEN !
  11-15
  Ravneveien 13
   i Porsgrunn
   
  KLEM VIBEKE
   
   
   


  0 0
 • 03/05/16--09:33: TAKK !
 •  Jeg begynner dagens innlegg med å TAKKE alle som tok turen innom orangeriet her i dag !
  Fantastisk hyggelig at så mange ønsket og ta turen og mange av dere var jo gode kunder i Brevik når jeg hadde butikk der...

  Men nå er vi altså i vårt orangeri og det syntes mange var hyggelig :)))


   Litt påskepynt sniker seg inn her nå og eggkransen  er en av påskepynten jeg selger i butikken.
  En veldig populær krans som har gått unna :) Godt jeg sikret en til meg selv :)


   Hvite påskeliljer som dette er en av mine favoritter på denne tiden av året , bare så skjønne !
   Mange har lurt på når orangeriet åpner opp igjen og jeg har ikke bestemt noe dato ennå...Fortsatt ventes det inn flere varer som jeg har lyst til å ha inne når butikken åpner igjen.

  Rådet mitt til deg er at du der ute som ønsker å besøke butikkorageriet , følger med her inne ,på facebook eller på Instagram..Jeg sier ifra så fort vi har bestemt oss og publiserer en dato !  Tusen takk igjen
  alle sammen for at
  dere tok turen hit i dag
  og for alle varme klemmer
  og ord.....

  KLEM VIBEKE

   


  0 0

   Bare ved å tre inn i orangeriet blir jeg GLAD ,og det er fordi det oser av vår med grønne frodige vekster der inne . Kombinasjonen gammelt gjenbruk og vårvekster er noe jeg liker veldig godt , og planter i alt fra gamle bokser , kurver og trekasser. Dette er jo også fordi ikke løkvekster trenger vann og da tåler å stå slik jeg har plantet de. Bli med inn i orangeriet og bli inspirert du også :)

   Naturmateriale som egg, fjær og halm er supre materialer å kombinere med slike oppsatser som jeg viser til her. Da blir det både påskeinspirert og vårlig !
  Har dere forresten sett min nye skatt...? En gammel kurvkoffert ! Hos Skrot Tor sto den gjemt i et hjørne og bare ventet på meg :)

  I dag tok jeg endelig steget å fikk sendt mine første reportasje bilder inn til et magasin i Norge...Dette er jo en drøm jeg har hatt lenge og leve som frilanser og ta bilder for magasiner. Som mange av dere vet har jeg levert bilder til mange utenlandske magasiner i flere år nå, men svært få i Norge...en jobb jeg også har gjort gratis for alle disse magasinene....
  Nå kjenner jeg at jeg er klar for nye utfordringer og kunne tenkt meg å gjøre dette MASSE og til og med få litt igjen for det...
  Men allerede  har jeg merket at nåløyet er veldig lite og her gjelder det å stå på...noe som jeg absolutt har tenkt å gjøre :)

                                    KLEMMER FRA VIBEKE
   

  0 0
 • 03/09/16--08:19: Naturlig påskefarger !

 • Litt naturlig påskepynt
  flytter inn her nå...
  og siden jeg jobber i barnehage
  har jeg fått en god dose
  gult i lang tid nå:)
  Så da pynter jeg med litt naturlig
  påskeinspirert pynt nå.

   Alle disse skjønne fjærene er fra butikken min i orangeriet nå og var en "bestselger" på lørdag:)
  Mange måter å dekorer disse med. Nedenfor ser dere hvordan jeg har bundet de med ståltråd på kirsebærkvistene i den gamle tekanna.
   Her henger også vaktelegg , som også selges i butikken. Kjekt å få "fiks ferdig" vaktelegg klare til å henge opp :)

  På lørdag skal jeg sammen med Bamble Bibliotek ha påskeverksted. Der kan alle komme å lage påskepynt og da blir det nok gult i lange baner,hi,hi :) Vi starter kl 11 , velkommen til deg som har lyst til å komme!

                                             KLEM VIBEKE 

  0 0
 • 03/10/16--10:03: Lysere tider i møte !
 •  Det at dagene er blitt lengere lyse betyr så mye for meg....blir både mer kreativ og lettere til sinn kan jeg kjenne...rett og slett HERLIG er det :)

  Et vårlig hjørne er nå skapt i orangeriet,.for her er jeg mye etter lange arbeidsdager . Snart ventes en ny ladning med nye varer her inne og mens vi venter
  bruker jeg kreativiteten min her inne..og skaper et vårlig miljø.

   Plansjene er kjøp Liberty i London på vår tur dit i vinterferien. Så fantastisk fine...og disse blir hos meg...ikke salg av disse nei :)  

   
  Før jeg ønsker god helg, kan jeg dele med dere at det er
  solgt bilder til et magasin allerede...
  Så  heldig for meg har
  en dør åpnet seg :)
   
                                                  
                                                  Er STORFORNØYD med det :)

                 RIKTIG GOD HELG ALLE SAMMEN !
                                      KLEM VIBEKE

   


  0 0
 • 03/12/16--09:13: En urørt skatt !
 • Følelsen av å finne en vakker skatt som bare er vakker i seg selv, som man helst ikke bør røre men la være som den er.....og i tillegg til at man får den helt gratis...Ja DEN følelsen er en av de beste jeg opplever...Det gamle skomakerbordet over her er en slik skatt :)
  Det sto inni ei lita bu, ja faktisk en skomakerbu langt inni skogen..Jeg husker det veldig godt den dagen jeg fant det og det satt virkelig punktum for den dagen...for hele dagen hadde vi fått gått på skattejakt på et landsted en familie skulle tømme.
  "Du vil ikke se inni skomakerhuset også da, men jeg må advare deg det skikkelig ekkelt der inne"sa de...og ja det var ekkelt med mugg og sopp i store lag oppover veggene der inne, men da jeg skimtet det vakre blå bordet inni hjørnet måtte jeg bare inn....å redde det :)
   Hos meg ble det skrubbet mange ganger før det kom inn i hus, og etter denne grundige vasken, kom altså denne vakre blå fargen av en patina opp :) Jeg har vært forelsket siden.....:)

   I skuffene fant jeg små spiker og flere skolester i mange forskjellige størrelser. Alt har jeg fortsatt og synes det er stas å vite opphavet til dette skjønne bord.   Helt herlig gjør dette bordet seg sammen med vårgrønt ...og gult. Ja for i går kjøpte jeg mitt første sitrontre ...for bare 149.-på IKEA. Kunne ikke motstå da vettu og fryder meg over det allerede.
  Neste lørdag åpner vi opp
  orangeributikken igjen...
  og masse nytt ventes denne uken:)
  Håper på å gi dere en smakebit
  av alt sammen i løpet av
  kommende uke!


   Tusen takk for alle gode tilbakemeldinger av dere der ute....helt fantastisk å få oppleve slik respons på det jeg holder på med i min lille verden av gammelt,nytt...sjarmerende og slitt ...en verden som du og jeg synes er VAKKER... TAKK !

  KLEMMER VIBEKE


  0 0
 • 03/13/16--13:16: Lengsel..etter vår !

 • Jeg er virkelig klar
  for VÅR jeg nå...
  og synes siste snøfall
  smelter veeeldig sakte..

   
  Derfor omgir jeg meg med vårblomster her og der i huset, slik at jeg har litt vårfornemmleser ...og påskeliljer som disse...ja de hjelper :) 

  Er veldig glad i gamle
  krukker med vakker
  gammel skrift, disse
   er både norske og danske.

  Tror det kommer til å bli litt mildere i været i kommende uke....og det betyr iallfall en positiv ting...at snøen forsvinner og vi kan endelig se litt grønt på bakken igjen :)
  Ja jeg er og blir et vårmenneske....og gleder meg stort til å tilbringe mer tid utendørs i hagen...og i orangeriet selvfølgelig :)

                                               God ny uke alle sammen !
                             KLEMMER VIBEKE

   

older | 1 | .... | 27 | 28 | (Page 29) | 30 | 31 | .... | 36 | newer