Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | .... | 26 | 27 | (Page 28) | 29 | 30 | .... | 36 | newer

  0 0
 • 12/06/15--06:28: JUL i hver en krok !
 • Det JULES i hver en krok her hos oss nå . Og orangeriet er ferdigpyntet med et stort juletre(nesten heeelt til taket ..:) Er så god stemning der inne og jeg har kost meg i flere timer med pynting og julemusikk der inne i dag :) Velkommen for en titt i hver en krok i dag !
   Se! nesten helt til taket går treet vi har funnet som til og med har kongler :) Må bare smile av det rustikke treet som har fått små røde kuler . Er så koselig å titte inn når mørket faller på ...for der står juletreet å skinner :) Huset blir tatt mye i bruk nå på kveldene både av døtrene mine og meg( selvfølgelig... ) Ekstra gøy er det jo at jentene våre liker å invitere venner å hygge seg der inne. Om ikke  lenge skal det samles en gjeng med "Ugly Christmas sweather" kveld her inne...skal se om jeg får snike til meg bilde,ho,ho :)
   Elsker den rustikke julen.....men det finnes også sarte hvite og grønne hjørner her inne...

   Herlige kongler både på treet og i lyskronen !
  De gamle skøytene er fra en bruktbutikk og nye strømper fra svigermor :) En herlig mix her altså !
   En gren er blitt hengt over vinduene og fra denne henger det lykter ,stjerner og pepperkaker...blir litt magisk stemning når mørket faller på.
   Pepperkakehus er blitt produsert denne uken og her ser dere et lite kopi av orangeriet :))) Så moro å lage og tenk....i år gikk alt smertefritt...ingen knekte vegger og ingen store brannsår :)   I stua sniker det seg også inn litt jul ,både i tekstiler og litt annet....


   En tavle er kommet opp og jeg blitt inspirert av Pinterest....Mange slike tavler dukker opp og jeg gjør det på min måte :)                          Fine ,gode , stemningsfulle desember dager alle sammen!

                                  KLEM VIBEKE

  0 0


  Hei alle sammen ! Nå har noe som virkelig setter meg i julestemning flyttet inn på kjøkkenet....nemlig en liten gran :) I år får vår lille kjøkkengran stå i en gammel fransk piknikkurv, der får den full støtte oppi en plastbøtte som dekkes av den gamle vakre kurven.


   Elsker å sitte her å høre på julemusikk og pusle med litt kreativt når kvelden stiger på. Kjøkkenet er og blir mitt favoritt sted i hele huset, så derfor er jeg nok mest opptatt av å julepynte her inne også:)
   Snart ventes en herlig julehelg med julebord ,julekonsert og baking...Åååå nå begynner det virkelig å nærme seg og ja....juleføleslsen begynner å snike seg på her nå:))
  Elsker desember...og alt det fine den har å bringe oss ! Skap deg noen vakre dager du også !


                                                                    KLEM VIBEKE

  0 0
 • 12/13/15--10:06: Jule RO
 •  Jeg hadde store forhåpninger til årets desember...jeg ønsket at den skulle bli slik som i fjor når det meste gikk rolig for seg og jeg kjente tidlig en slags jule ro...I år har jeg ikke hatt mange slike dager.... MEN fortsatt er det litt tid igjen til førjulskos...og ro....og jeg tror tiden straks er inne.. for kommende uke har jeg satt av tid til slike ting :) I orangeriet koser jeg meg med julemusikk og innpakning av årets julegaver....og hjemme hos oss er vi veeeldig forskjellig når det kommer til hva slags julepapir vi synes er fint...ho,ho...Jeg vil ha det koselige papiret med ruter ,prikker og gråpapir...mens de andre her hjemme er glad i det mest mønstrete nisse motivet med ALT på..ho,ho
   Godt vi er forskjellig og gleder oss over slike småting i jula:)

   Denne lykta er kjøpt i Skagen og jammen har man hatt glede av den. Den skaper så vakker og varm stemning!

   Litt rim på bakken og julestemningen stiger et hakk....:)


   Jeg kom over disse herlige "Ernst serviettene" i sommer med et av hans nydelige sitat på.
  Med slike gode ord blir det koselig å sette seg til bords !
   Tallerknene er fra Home & Cottage og den rustikke bordbrikken er fra Kid.


   I dag er det Luciadagen og jeg har tent min lille Lucia lysestake. Den kjøpte vi på Liseberg i fjor og den er så søt og sjarmerende synes jeg. Som tradisjon har jeg fra jeg var ei lita jente stått tidlig opp for å få med med Lucia på svensk tv....like vakkert hver gang :)

  Gleder meg til å kjenne litt jule ro snike seg inn her nå... For det så viktig å sette av tid til ting som gir en noe, og for meg er det å glede seg over ALT det vakre desember har å by på viktig for meg .

                                              KLEM VIBEKE

  0 0
 • 12/18/15--23:49: Snart er det JUL.....


 •  Kjære alle sammen ! NÅ nærmer det seg årets høytid her hos oss og nå begynner jeg virkelig å glede meg :) Det meste er ordnet men den siste orntlige finpussen skjer ikke før de siste dagene før jul.
  Husker hvordan moren min danderte og gjorde alt fint til vi sto opp på juleaften. Da kom både blomster og vakre fat med frukt og gotteri på bordene...:)
  Slik gjør jeg det også nå og ønsker å glede mine på samme måte som hun gjorde:)

  Bildene jeg viser i dag er fra julen sånn helt på tampen i fjor.De tok jeg like før pynten skulle pakkes ned og "måtte" bare ta noen bilder til...hi,hi...Det ble et resultat av et av bildene fikk førstesiden på det vakre magasinet Simply Shabbilicious ! Kerryanne har igjen gjort en fantastisk jobb med å sette sammen bildene mine til en vakker reportasje i hennes magasin :) THANK YOU so much sweet Kerryanne:)
   Disse skjønne gamle skoene her ble også med på fjorårets siste julephotoshoot...så sjarmerende og nydelige. De er også oppe i år...selvfølgelig:)
   Og her er altså "førsteside bilde" Jeg kaller det "MIN JUL" bildet...for her er det meste jeg bare MÅ ha til jul :) Gamle tekstiler i rødt og hvitt, Maileg nisser og naturmaterialer i grønt og rødt !
   Ingen jul i huset her uten pepperkaker....   Har blitt litt pepperkake"kunst"i huset her i år også , både små og litt større prosjekter:)


  Kjære gode følgere der ute ,tuuuuusen takk for alle deres nydelige tilbakemeldinger ! Det betyr så mye og jeg skulle ønske at tiden strakk til for å lage mye mer blogginnlegg...Mange slutter å blogge og bruker heller andre sosialemedier til å spre glede og inspirasjon.Jeg har ikke vært i de tankene selv om det å blogge tar masse tid.... gir det også masse glede over å dele tankene rundt bildene min med dere.Jeg er nok som mange andre mest ivrig på Instagram men bloggen den skal bestå også i 2016 !

  Helgen før jul skal brukes både kreativt og effektivt her ! Vi er nok tilbake med litt julegodt og annen juleinspirasjon i de nærmeste dagen alle sammen..:)

             Ha det så godt,juleklem fra VIBEKE

  0 0
 • 12/20/15--12:47: En jul i rødt !
 • Så har Nure fått sitt julebad og gjort seg klar for å snuse litt på pakkene :) Han eeeeelsker pakker og blir helt vill når en pakke skal pakkes opp....så dere kan bare tenke dere hvor sliten han er blir utover julekvelden:) I år går julen i rødt her i hjemmet og i år har til og med juletreet blitt pyntet i rødt :)


  Elsker å skrive julekort og" til og fra" lapper med gode tusjer...Da koooser jeg meg :)   I orangeriet koser jeg med å lage mer jul...og i år har det dukket opp en søt gammel juletrefot. Den brukes som lysestake i år.
  Skikkelig fin og denne fant vi på en låve i Østfold for noen år tilbake.  Er så glad i den
  gamle skuffen med delte rom....:)

  Denne lystaken har jeg hentet ned fra loftet og jeg har ikke hatt den fremme på mange,mange år...Men nå har jeg stor glede av den i orangeriet.


   Røse detaljer på plass i stua....nå er det snart JUL.


  Snart gjenstår det bare å si GLEDELIG JUL alle sammen........

   ikke lenge igjen nå.......KLEM VIBEKE

  0 0
 • 12/23/15--07:13: GOD JUL !

 •                       Riktig GOD JUL alle sammen !

  Så er endelig tiden her som vi har ventet på, nemlig den søte gode juletid! Nå er alt klart her og vi ser fram imot å få litt julefred i hjertet...
  For jammen har man kjent på julestresset i år må jeg si, så derfor skal det smake ekstra godt med mange dager med julefri.
   Så nå er "hellig tre konger" lyset tent.... og det betyr jo bare en ting her hjemme... at nå er det JUL:)

   Gleder meg til å få være i orangeriet vårt å kose meg der med både familie og gode venner på besøk.  For første gang på leeenge har vi rød jul i stua....og jeg koser meg med det selv om jeg er mest glad i hvitt og sølv på granen. Men i år har resten av familien fått bestemme og de er veldig fornøyd...og da blir jo jeg glad også :)

   Så nå gjenstår det bare å ønske alle dere der ute en riktig, RIKTIG GOD JUL med julefred i hjertet.... 


                                 
                                JULEKLEM FRA VIBEKE

  0 0
 • 12/24/15--13:46: Long december night.....
 • Så er en vakker julaften snart over....denne 24 desember 2015. Vi har hatt hyggelig besøk av mine svigerforeldre på julefrokost og mine foreldre til julemiddag i dag...altså en strålende juleaften med andre ord:)
  I år slo vi virkelig til med både pinnekjøtt, skinkestek, medisterkaker og ribbe som julemat denne julaften og for første gang på lenge ble alt heeeelt perfekt...ja vi spiste til vi ble helt stappmette...og toppet det hele med riskrem til dessert..kjære tiiid er det rart man ligger rett ut denne julekvelden :)

   Enkel pynt til julebordet i år, en gammel karaffel, gamle vakre glass, epler og noen få furukvister pryder bordet vårt denne julaften.


  Helt til slutt ble det et solid gavedryss som holdt på
  i flere timer...for her hadde alle vært snille i år også:)))
  Nå ventes noen gode fridager og jeg skal prøve en av mine nye gaver...nemlig et nytt kamera:)
  Det skal bli spennende å sette seg inn i :) Håper alle der ute har hatt en fredfull julekveld !

                                                       Juleklem fra Vibeke

  0 0
 • 12/26/15--06:49: Testing...testing !
 • Så har jeg begynt å teste ut mitt nye kamera og jeg tror nok vi skal bli gode venner etter hvert :)
  Litt nye ting å sette seg inn i ....også må det prøves litt ut i praksis:)


  En tur ut i orangeriet ble det også hvor jeg kjente en dragning mot et av mine hjørner jeg er så glad i å dekorere :)   Denne gamle lemmen er ny i orangeriet og gjør seg godt mot det røde og grønne synes jeg.


  Det gamle franske flaskestativet mitt
  er blitt julepyntet
  med naturmaterialer.
  Den vakreste pynt spør du meg...:)
  Gleder meg til å teste ut mer i dagene som kommer...noe jeg håper dere også vil glede dere over :)
  I Varden i dag kan man lese en hyggelig reportasje om Vibeke Design og linken finner du HER.

  Gøy og stas med slik omtale ! Nyt fine gode desemberdager nå dere, vi ses !

                                                   KLEM VIBEKE

   

  0 0
 • 12/27/15--03:51: Min egen jule "Rocky Road "
 • Jeg baker ikke mye til jul
  lengere...her bakes kun pepperkaker
  og så  MÅ jeg lage "Rocky Road "!
  Jeg lager den på min måte nå....
  for etter å ha laget denne noen år, kan man
  kjenne hva man kanskje kan tilføye eller kutte ut.
  I år har jeg gjort en ny vri...med smashsjokolade og marsipan.....
  Himmelsk godt må jeg si !
  Mange bruker kokesjokolade i denne oppskriften men jeg er nå mest glad i vanlig Freia melkesjokolade og bruker heller denne.
  Så nå skal du der ute også få oppskriften på denne egenkomponerte "Rocky Road"sjokoladekonfekten min og VET du vil glede deg selv og andre med disse himmelske godbitene :)
                               Hakk opp : En halv liten pose pistasjenøtter, chashewnøtter(gjerne salte ),
  Smachsjokolade(så mye du vil ha av en pose.. )En pk.marsipanpølser, En halv pose nøtteblanding og ca 5 store fløtekarameller.
  Alt blandes i en bolle med 400 g (2 store plater ) smeltet Freia melkesjokolade.
  Deretter helles hele herligheten i en bakepapirkledd brødform. Jeg bruker en gaffel med å trykke blandingen godt ned i hjørnene og flate den ut på toppen. Så settes den i kjøleskapet over natten....
  og dagen etter kan du nyte din egen hjemmelagede konfekt !

                                                         SÅ enkelt og SÅ godt !

                                                      KLEM VIBEKE
   

  0 0
 • 12/27/15--23:09: Siste uken i 2015
 • Så går vi inn i den siste uken i 2015. Et år som for min del har bare "flydd"avgårde....
  Jeg kommer i de neste dagene by på en liten kavalkade fra Vibeke Design sitt år her inne men også en ekstra kavalkade om bare orangeriet vårt sitt historie.....For sånn interiørmessig er jo det for meg den virkelige store opplevelsen dette året:)
  Ja man er jo så forelsket i det lille huset at man lager det i miniatyr også...:))) I går kom det litt snø her som la litt julemagi over det hele.....og ja orangeriet kler snø !

  Vi har jo hatt et vidunderlig
  stort juletre der inne, som jeg
  nesten gruer meg til å ta ut....for det skaper
  bare en sånn skjønn stemning der inne...
  Ja,ja når tiden er inne er jeg nok klar...for straks er vi klare for vår...
  (kjenner jeg meg rett:))))


  Fra kjøkkenvinduet er det også hyggelig å titte ned på det koselige inngangspartiet.

  Jeg fikk en vakker gave av min svigermor til jul, nemlig disse strikkede strømpene ! ÅH ! Så herlige og nesten for fine til å bruke.....så her henger de litt til pynt på soverommet før man skal begynne å tusle rundt i de.....Har allerede begynt å ønske meg en kofte i samme farge og mønster neste jul....Så nå får vi bare vente å se hva som dukker opp i julen 2016...:)


  I dag ventes det koselig julebesøk
  i orangeriet...det lille huset der er
  ikke bare til glede for meg vettu...
  andre som kommer dit vil heller
  ikke ut,hi,hi !
   
  JULEKLEM FRA VIBEKE


  0 0
 • 12/29/15--08:19: Vakkert vinterhvitt
 • Så kom snøen...som gjør alt så lyst, vakkert og MAGISK....Helt utrolig stemning denne ettermiddagen ute i vår hage.


   Her inne har Liv og meg kost oss i dag og vi har skapt JUL i orangeriet. Fantastisk moro og kreativt å jobbe med Liv og snøen hadde vi bestillt...:))


  Gleder meg til en ny dag i "Winter Wonderland "i morgen...en helt spesiell herlig følelse er det å høre snøen knitrer under skoene og se trærne som henger med tunge snøkledde grener gjennom skogen...
  Ja klart Nure og meg må ta en tur i morgen også :)

                                 KLEM VIBEKE 

  0 0


  Tenk at jeg skulle
  få  en av mine drømmer oppfylt i 2015...
  Nemlig å få et orangeri
  i hagen !
  Ja det er ikke til å tro..
  og mitt lille fristed i hagen har vist seg å bli
  SÅ mye mer enn jeg hadde drømt om.
  I dag skal du få være med på
  reisen vi har hatt med vårt
  orangeri så langt....det har
  vært litt av en reise må jeg si....
  med noen utfordringer...
  men mest GLEDER


  Jeg har drømt om et slikt sted i mange år og endelig fikk jeg med meg min bedre halvdel med på planen...Det første vi gjorde var å sikre oss noen vakre gamle vinduer som skulle sette preg på hele vårt lille hus.Taksteinen hentet vi på Snipetorp hos gode venner og resten av materialene ble kjøpt inn underveis i byggeprosessen. Men først måtte det graves...noe vi gjorde for hånd.
  Over 20 kvadratmeter ble gravd opp og straks var vi klare til å begynne å bygge .
  Vi satte huset helt inntil plattingen som var der fra før av. Noe som jeg er veldig glad for i dag, for her har vi nå fått en lun og god uteplass.
  Det går fort å sette opp med hjelp av en god venn. Stein Thomas har bygd en del før og hjalp oss med å komme i gang. Han var en veldig viktig støtte for oss og uten han vet vi at slitet hadde blitt meget stort..Vi er evig takknemlig for hans hjelp og støtte.

  De vakre vinduene tar plass og vi er kommet til et steg i byggeprosessen jeg har gledet meg veldig til...endelig skulle man få se huset med vinduene som vi var så begeistret for:) Døren er også gammel og gjorde seg fint til vårt lille hus. Den skal i fremtiden få sprosser...men først er det andre ting som skal påkostes...:)

  Vi valgte å isolere vegger og gulv underveis...noe som vist seg å være meget lurt for nå kan man lettere oppholde seg der året rundt.

  Taksteinen viste seg å bli den store utfordringen....Flere ganger ble den lagt,  men hver gang gikk det galt...Tilslutt fikk vi en fagmann til å komme å se og han kunne fortelle at taksteinen er sannsynligvis fra tre forskjellige hus. DA er det kanskje ikke så rart at vi har slitt...Ennå er vi ikke ferdig med den prosessen,men til våren tar vi fatt igjen .
   Det gikk til masse hvit maling både til tak og vegger...og gulvet valgte jeg å olje.
  I september kunne vi endelig ta det i bruk . Alt av møbler som ble satt inn hadde vi fra før av ,det var kun et gammel langbord som kjøpt inn . Et fantastisk bord jeg er SÅ glad jeg fant på Torg og garasjesalg dagen i Brevik.
  Og fra den dagen tilbringes det  mye hyggetid nesten daglig der inne...:) Jeg bringer høsten inn med å dekorere med naturmaterialer og får virkelig kjenne på hvor godt sted det er å være.
  Huset har faktisk bidratt til at jeg har vært mer sosial med venner også denne høsten, for mange koselige besøk har man hatt...og ingen har nesten lyst til å gå hjem,hi,hi :)  Jeg koser meg med å lage kranser av villepler og hører på musikk.....da kan nemlig ikke denne dama ha det bedre:)


  Så blir det JUL i orangeriet eller det lille hus....jeg sier begge deler:) Og hyggefaktoren skulle bli enda større her inne....noe jeg trodde den hadde nådd for lengst. Et stort juletre med kongler...flytter inn og går heeeeelt opp til taket :)Vi legger også inn strøm slik at vi kan ha elektrisk varme der inne og utebelysning blir satt på.

     Et skikkelig stort skogstre , så rustikk og sjarmerende
  synes nå jeg .

   
  Lys går det MYE i
  og jeg tenner lys der inne nesten daglig..  I romjulen var vi så heldig å
  få snø som ga oss
  ekstra julestemning.
  Vi fikk også besøk av Liv som
  laget julereportasje for
  Lev Landlig.
  Så neste år blir orangeriet
  å se i juledrakt i dette herlige
  magasinet.
   

  Vi føler oss veldig heldig som har denne fine plassen hvor det bare skal være hygge og kreativitet som skal få dominere. Neste prosjekt her inne nå er å mure en brannmur og sette inn en gammel vedovn. Det tror vi blir både praktisk og koselig.
  Vi gleder oss til  nye kreative og hyggelige dager her inn i 2016...og takker dere for alle fantastiske tilbakemeldinger fra dere der ute. Det har vært SÅ gøy å dele dette prosjektet med dere .

                                                  KLEM FRA VIBEKE

                       

  0 0
 • 01/01/16--01:57: TAKK....året 2015 !
 • Jeg pleier alltid å lage en årskavalkade på bloggen... og tenkte før jeg skulle begynne i år at hva har jeg å by på i år da? Har det skjedd noe spesielt egentlig...? Bortsett fra at vi har bygd den lille drømmen vår da :) MEN jammen har det skjedd noe på bloggen dette året også...og som vanlig ble det veldig vanskelig å velge ut de bilder man ønsker å ta med...men tro jeg har fått med de viktigste tingene...Så velkommen til bloggen Vibeke Design sitt år !
   
  Jeg blir som vanlig tidlig inspirert av våren..
  Dette bildet havnet på første siden
  i det flotte magasinet
  CREATING VINTAGE CHARM
  og ble etterfulgt med
  mange vårlige bilder også inni magasinet.
  En skikkelig gøy start på året dette altså.  Det blir som sagt tidlig vårlig inspirasjon....vi får se om det samme skjer igjen dette året....:)


  Jeg dekker et påskebord med vårlige blomster og vaktelegg.....elsker å leke meg med slike materialer.

  Dhapnes Diary har laget en stor flott reportasje om
  Vibeke Design i sitt herlige magasin.
  Siden det ikke var å få kjøpt
  her i Norge...tok det sin tid å få
  det i posten her....
   


  Jeg lager borddekorasjoner og bordkort til gullbryllup og konfirmasjoner
  denne våren...en hektisk
  periode men
  MYE gøy!

   
  Det spirer og gror ute nå....en fantastisk tid!
  Klart man må ta med litt inn også:) 

   
  Svigermor strikker en nydelig kofte til meg...
  den er virkelig blitt brukt mye i dette året. 
   
   
   
  Det går i grønt og blått på terassen i år .  
   
   
  De vakreste pioner MÅ jo foreviges..... 
   
   

  For ikke å snakke om lupiner.... 

   
   
  Og syriner.....
   
   
  En ting er sikkert...Denne dama ELSKER blomster!!!
  Og spesielt de man kan finne rett utenfor døren:)
   

   
  Det er deilig sommertid med jorbærkos...
  og vi begynner vårt store prosjekt dette året.
   
  Vi jobber ivrig med prosjektet nesten hele sommeren,
   men tar oss tid til både turer i vårt fylke vakre TELEMARK 
  og utlandet... som i år ble Danmark.
  Her er vi ved Eidsborg,Vest -Telemark museum.
  Nydelig å vandre langs bygg fra en annen tid...
  Vi tok turen innom gamle Hotel Dalen også.
  Et fantastisk bygg som fasinerte oss...
  Her er alt blitt bevart
  som det var i de vakre gamle dager.
   
  I Danmark ble det en uke med fotballcup, besøk til koselige
   småbyer bl.a Søndervig med sine magiske
  sandskulpturer.Og selvfølgelig
  Loppis og antikk besøk.
   
  Og fangsten ble stor denne gangen...
   Gamle bokser, flasker , fat og lykter ...ja listen ble lang over alt man var så heldig å få med seg.
   
  Det går fremover med vårt lille hus...
  og jeg kjenner litt på
  tålmodigheten at jeg lengter etter at dette prosjektet skal
  snart være ferdig....
  Men det skal ta mange uker før jeg
  virkelig skal få kjenne på den følelsen.
   
   Blomstrende pelargoner som koser seg denne sensommeren...og skaper deilig sommerstemning på kjøkkenet.

   
  Langs veikanten har gule markblomster tatt helt av...
  og jeg plukker og plukker...og nyter og nyter :)
   
  Jeg er så heldig å få være med KOFTEBOKEN  denne
  høsten. Liv kommer på besøk
  og det blir mange bilder fra
  hjemmet vårt.
  Her er fra kjøkkenet denne dagen....
   
   
   
  Og slik ble det i boken. En koselig dag var det og som vanlig har Liv og jeg det både kreativt og veldig gøy når vi jobber sammen.

   
  Høsten kommer med sine vakre farger...
  og jeg blir som vanlig inspirert! 
   
  En av mine turer går til mitt
  favoritt sted
  Mule Varde.
   

   
   
   

   
   
  Og i september er det ENDELIG klart
  for innflyttingen i vårt
  skjønne lille hus. 
   
  Her bruker jeg mye tid, ja så ofte jeg kan...
  og kreativiteten blomstrer :) 
   

   
  Så gjør vi et stort hopp
  til årets store høytid , JUL!
  En fantastisk tid og vi begynner tidlig med
  alle forberedelser. 
  Vi er med i mange magasiner i denne tiden, både utenlandske og norske. Her er vi med i juleutgaven i Allers . Kjenner dere igjen julekjøkkenet ?

   
  Det blir en herlig jul med alt den bringer med seg...
  bortsett fra at vi alle får en omgang
  med influensa...Huff, huff det var ikke gøy!
  I romjulen kommer
  Liv på besøk igjen, og lager
  julereportasje fra orangeriet. 
  Denne reportasjen blir å se i neste Desember utgaven
  av Lev Landlig. Altså må vi vente et helt år
  på dette... Så nå kan man allerede
  begynne å glede seg til neste jul, hi, hi..
   
   
   
  Jeg vil med dette TAKKE for alle fantastiske mail, gode og vakre tilbakemeldinger
  både på instagram (hvor det for øyeblikket er blitt hele 24.100 følgere...et ufattelige tall:) ,facebook og her på bloggen.
  Dere er så utrolig gode og jeg setter stor pris på responsen der gir.
  Jeg gleder meg til alt det nye vi skal dele i det nye året 2016 !
   
   
  Så til alle der ute
  GODT NYTTÅR
  KLEM FRA VIBEKE 

  0 0
 • 01/03/16--05:28: Kongler- skogens roser !

 • Så var julen vekk i orangeriet også...og jeg må innrømme at det var litt vemodig å ta ut det store sjarmerende juletreet derfra...MEN siden jeg kunne bruke de herlige konglegrenene det hadde videre..ja da gikk det greit :) Jeg bare elsker kongler, og spesielt i den tiden vi er inne i.
  Jeg synes bare å legge noen kongler på et fat kan være den flotteste dekorasjon . I bildene under kan dere få se hvor glad jeg er i skogens egne" roser"...

  Fargene her er veldig meg kan jeg kjenne....Og var veldig glad for å se denne dørlemmen igjen...:)
   Strikkevottene til mannen min gjør seg godt i dette rustikke miljøet...og jeg har spurt pent om jeg også kunne få liknende....:) Jo jeg har jo fra før av....men ikke i dette mønsteret:) Nå blir mine i okergul og kremhvitt,jippi ! En fargekombinasjon jeg bare elsker :)

   Lyskronen kledde jeg med kongler i november og slik blir den nok helt  til våren banker på døren.  Å fylle en gammel sinkbøtte
  med disse herlige grenene
  er da veldig dekorativt....eller et
  gammelt trau....
  ja her det bare å prøve seg fram:)
  Snøen daler sakte ned her i dag....
  og gjør alt lyst og VAKKERT!

                       Vakre og lyse vinterdager til dere alle !

                           KLEM VIBEKE

  0 0
 • 01/05/16--10:54: Vinterhvitt
 •  Jula er ute og her blir man inspirert av en vinterhvit stemning utenfor vinduene..I fjor var jeg tidlig ute med å invitere inn vårfarger her.....men jeg tror jeg skal prøve å holde meg litt....Vinteren er lang så det gjelder å ikke begynne for tidlig...da blir det så fryktelig lenge å vente.....Vi får se om jeg klarer det...:)
  Jeg har tatt inn noen konglegrener
   og samlet
  hvite roser, konglegrener og furukvister
  oppi en zinkbøtte
   En skikkelig vinterbukett blir det da...og synes det er en fin og vinterlig kombinasjon.

   


  En kurv og tre samling
  har jeg i hjørnet av kjøkkenet her.
  Både franske og norske skatter
  gamle og helt nye......


                                                     TAKK for alle nydelige mail og
                                                             andre tilbakemeldinger
                                               fra dere :) Dere er helt fantastiske og jeg blir
                                                        helt varm i hjertet på kalde og 
                                                        vakre vinterdager vi har her nå :)

                                                    

                                                            KLEM VIBEKE

  0 0
 • 01/08/16--22:56: God helg!
 •  
  Så er det endelig helg
  og jeg skal bare være hjemme...
  Den beste plassen å være spør du meg...
  hjemmekjære som jeg er:)
  Vi har det veldig kaldt her nå,
  og denne gamle kakkelovnen gjør
  virkelig nytten sin kan
  jeg fortelle:)

  Jeg må få vise dere noe fint jeg fikk
  i gave før jul...heeelt fra Minnesota i USA:)
  Min venn Linda sendte
  den skjønneste
  lille gamle tinnkopp
  ,gamle klesklyper og en vakker gammel
  blonde (var også med et gammelt stempel
  i "V" men de får dere se en annen gang :)
   
  Hver gang denne dama sender meg noe blir
  jeg så rørt og glad.
  Hun vet så veldig godt hva jeg liker
  og setter det hele sammen SÅ vakkert.
  Denne damen har virkelig øye
  for slikt og viser
  mange slike ting
  på bloggen sin.
   

  Som takk for denne gaven sendte jeg over
  en av julebøkene jeg har illustrert...
  den mottok de på juleaften
  så det var visst veldig hyggelig for hele familien:)
   
  Herlig det her med vennskap på tvers av jordkloden:)
   


  Ja rosene holder seg fortsatt og jeg må
  jo fortsatt vise dere det, hi,hi :)
  Gjennom julen gledet jeg meg over å bruke gamle glass som lysholdere ....det gjør jeg fortsatt
  og tror jeg skal lete etter flere på neste bruktrunde...her kan man tydeligvis ikke få nok :)  Ja nå er det helt sånn "på tampen"
  disse rosene....men jammen kan de være
   vakre på dette stadiet også..

  På den lille tavla mi på kjøkkenet henger nå en krans av lerkekongler. Den kjøpte jeg
  inn til den gang jeg hadde julebutikk. Her hadde jeg en igjen og hang den opp med den gamle
  blonden fra Linda.

  En vakker liten vinterlig dekorasjon
  å se på...mens snøen laver ned ute...
   

   Denne uken har jeg funnet en gammel ,sjarmerende, vakker lysblå kjøkkenbenk til orangeriet vårt. Men den hentes ikke helt ennå, for den står meget vanskelig til og mye må flyttes på før den kan fås ut. Da venter vi bare på litt mildvær og vårlige tider til den kan flytte inn i vært lille hus:)Og det er jo en stund til....men "tålmodighet"...ja den har jeg blitt bedre på å kjenne på nå...så da klarer vi å vente på at dette skal skje også:)

                                                              KLEM VIBEKE
   

  0 0
 • 01/10/16--08:59: Man bruker det man har....
 • Ja jeg bruker fortsatt kongler i mine dekorasjoner....og det er fordi jeg bare elsker disse skjønne små men .....det er også for at lommeboka er litt slunken nå etter jul,hi,hi.....Da bruker man det man har og gleder seg over det:)

  Bare så moro å leke seg med disse kvistene....i selskap med gammelt og vakkert!


  Fantastisk fine å dekorere bordet med også....:)
  En tur ut i orangeriet ble det også....men den ble ørliten, for her var det skikkelig kaldt...
  Når det er så kaldt som -10 blir det også kaldt her inne og kjenner det skal bli godt med en vedovn her inne i fremtiden.


  Snøen laver ned her nå og vakkert er det både innenfor og utenfor å se på :)


   
   
  God ny uke alle sammen !
   


                                                        KLEM VIBEKE

  0 0
 • 01/14/16--21:46: Vinter & Snø!
 • Vi har vakker VINTER her vi bor nå, godt med snø og veldig kaldt i disse dager...hele -12 grader i dag....
  Familien min går på ski men ikke jeg....jeg fikk en kneskade i tidlig aldre som satte en stopper for slik aktivitet....så derfor får jeg pynte med ski da..hi,hi og glede seg over det :) Disse gamle skiene og stavene fant jeg i høst på et loppemarked...og tenker ofte på historien de bærer med seg...stavene er barnestaver siden de er veldig korte, og de har nok vært med om mye moro kan jeg tenke meg.  Den herlige gamle verktøykassa er fra Sverige...og angrer ikke et sekund på at den ble med hjem....så fantastisk sjarmerende med sine skjevheter her og der..:) Denne helgen tror jeg jeg skal ut å se etter litt gammelt og sjarmerende igjen....veldig lenge siden jeg har vært på "jakt":)  Lillemann Nure er jo med mor overalt i heimen og her er han med snø i barten....den lille søte kar`n:)
  Kan tro det det lille fjeset der får MYE kos:) Som svigermor sier så fint:" I mitt neste liv ønsker jeg at jeg blir hund og kommer til en snill familie...":)

                            Riktig fin helg alle sammen !
                                 Vinterklem fra Vibeke

  0 0
 • 01/17/16--11:28: Varme plagg i vinterkulda !


 • Kulda har virkelig satt inn her vi bor nå og vi kler oss godt for å ikke fryse....og da er det godt å ha MYE hjemmestrikket :) Det kan vi takke svigermor for og nå har jammen vår yngste datter Nora begynt å strikke også..Tenk bare 16 år og strikke kofter....ja vi er ganske imponert over hva hun får til :) Lengere ned skal også dere få se hennes kreasjoner :)

  Her ser dere vår eldste datter Silje i Vemekofta i skjønne farger jeg er veldig svak for...Både votter og lue er strikket i samme farge som er brukt på kofta.Halsen er kjøpt på H & M. 
  Jeg elsker votter og her har jeg fått noen nye i orangebrun farge....fant samme i strikket hals på H & M i denne fargen også, så der var jeg jammen heldig :)

  Her er kofta til Nora , fanakofte i sennepsgul. Fantastisk farge og veeeeeldig fint strikket .Når den ikke er i bruk får jeg låne den til beundring i orangeriet :)  Artige lapper man kan sette på når strikkeplaggene er ferdig :)
   

  Det er iskaldt inni orangeriet nå om dagen
  så der går det ikke an å være så lenge av gangen dessverre.
  Det eneste som tar knekken på
  denne kulda er nok en vedovn.
  Det får vi gjøre noe med til sommeren....
  så nå begynner vi snart å
  se etter en flott gammel vedovn til å ha her inne.  Fine januardager alle sammen !
  KLEM FRA VIBEKE

  0 0
 • 01/21/16--09:17: Isende....vakkert !
 • Så endelig har jeg fått prøve meg på islykt prosjekt jeg også....og det er jo ikke så vanskelig som man skulle tro...:) Bloggen Moseplassen har inspirert mange denne vinteren til å prøve seg og gir gode tips på hvordan du kan lage de vakreste islykter. Selv fylte jeg en vanlig vaskebøtte med vann og lot den stå utenfor på verandaen ikke så langt fra husveggen. Der sto den til dagen etterpå....og når jeg helte ut lykten så den slik ut som den gjør i dag :) Mulig jeg var litt heldig at ikke alt frøs, men siden den fikk litt isolasjon fra gulv og vegg gikk dette bra. Men som nevnt tidligere har Moseplassen  all info du trenger å vite for å lykkes :)

   Isende kaldt har vi det enda og vinteren er bare på sitt vakreste om dagen.....og HURRA for at dagen har blitt lengere lys...:)))
   For å få lysene til å stå slik ,helte jeg bitte litt vann i bunnen av lykten og lysene frøs fast etter noen minutter.

  Vakkert møte.....Is og lys!
   Med mange kuldegrader ute er det godt å holde seg litt innedørs også....for en som er ute flere timer hver dag på jobb ,må vel det være lov :) Da koser jeg med med litt levende lys på peisen og i min nye lykt fra Home & Cottage....det ble en av julegavene til meg selv i år det :)

   "Puselabber" har nå ankommet kjøkkenet og skal få glede oss i flere måneder fremover :)


  Det er som nevnt tidligere isende kaldt i orangeriet men jeg må jo inn å ordne litt...kan ikke holde meg vekk,hi,hi:)
   Fargen på dørlemmen her inne er bare helt fantastisk synes jeg....FOR et kupp jeg gjorde når jeg bestemte meg for å ta med den hjem fra en låve.
   Det er så kaldt her inne nå at det fryser på innsiden av rutene.....vakkert det også :)  Det skjer spennende ting rundt Vibeke Design nå og jeg gleder meg til å dele flere av tingene med dere senere....når alt er klart. Mye kan jeg nok takke Instagram for ,der når man mange fra hele verden...
  og i disse dager er det over 30 000 som har funnet veien til meg...et ufattelig GLEDELIG tall :)  En herlig helg til dere alle!
   
  Varm klem fra Vibeke
   

older | 1 | .... | 26 | 27 | (Page 28) | 29 | 30 | .... | 36 | newer