Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | .... | 25 | 26 | (Page 27) | 28 | 29 | .... | 36 | newer

  0 0
 • 09/27/15--11:21: FERDIG !!
 •  Så er vi helt ferdig innvendig i vårt orangeri :)))) Ute gjenstår litt belistning og vårt (evige..)prosjekt med den gamle taksteinen....MEN inne er det ferdig! Vi har hele helgen stått på å gjort oss ferdig med vinduer,listing og gulvet er oljet ferdig......Ja vi har til og med flyttet inn både bord og slagbenk nå i kveld, hi, hi.....:)) Det klør i fingrene mine vettu....dette har jeg ventet på leeeenge.
   Slik ser det altså ut ...før gulvet er satt inn da :) Dere vet jeg kommer til å kose meg her inne, ikke sant ? Føler meg super heldig som har endelig fått mitt lille drømmehus :)
   Plankebiten i vinduet er en prøve på oljen jeg har brukt på gulvet....skal si det var spennende å se et helt gulv i det til slutt :)


   Opp til taket er det ca tre meter og jammen er det vakkert å sitte å se opp på det...:) Litt av en krevende jobb å jobbe i denne høyden, men vi er bare lykkelig over resultatet og slitet er glemt ...allerede...ikke det at jeg tror at vi skal gjøre dette igjen :)
   Tregulvet har jeg valgt å sette inn med olje i en gråtone. For her kommer det til å bli mye trafikk inn og ut med skoa på :) På bildet under kan man skimte den prosessen...En vakker gråtone fikk det til slutt :)
  Som sagt er vi godt i gang med å møblere og neste gang vi ses byr jeg på en titt inn. Har en hektisk uke foran meg så det vil nok ta noen dager før jeg er tilbake...Men den som venter...venter på noe godt... sier de :))))) Vi ses alle sammen !

                                           KLEM VIBEKE

  0 0
 • 09/29/15--11:44: Velkommen inn....
 •  I vårt orangeri !!! De siste dagene har det lille huset vårt blitt forvandlet til et koselig sted....jeg VET jeg kommer til å KOSE meg veldig mye....Så til alle dere som har fulgt oss på veien med dette prosjektet...hjertelig velkommen inn for alle første gang !!
   Flere av skattene som ble med fra Danmark i sommer har nå funnet seg godt til rette her inne :) Og det vakre gamle bordet.....ja det kom virkelig til sin rett her inne :)

   Her får dere et godt inntrykk av gulvet som jeg ble meget godt fornøyd med. Gulvet har blitt oljet med en grå farge som heter "Granitt". En varm glød som passer godt til innredningen som skal dominere her inne.

  Nure er selvfølgelig på plass....der mor er....er jo også han :)

  Blir nok maaaaange bilder herfra i fremtiden....og gleder meg til å fortsette innredningen i de nærmeste dagene.

  Tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger både på facebook, instagram og her inne...så glad for alle oppmuntrende ord som vikrelig har vært motiverende i denne prosessen :)

                                                 VARM KLEM FRA
                               VIBEKE


   

  0 0
 • 10/04/15--09:27: Høstdager i orangeriet !
 •  Så har man virkelig funnet seg til rette i sitt herlige orangeri:) Her har det meste falt på plass i helgen og hele det lille huset er nå gjort klart til deilige høstdager . Kjære alle sammen, velkommen inn i min kreative lille hule...:)

   Slik ble altså arbeidsbenken. Et avlastningsbord vi hadde fra før av og med lin gardiner
   som forheng fungerer dette bra....men dukker det en gammel sjarmerende kjøkkenbenk engang i fremtiden sier jeg ikke nei takk :) 
   Lysekronen er gammel og har fått et strøk med fransk grå/hvit farge. For sesongen er den blitt pyntet med noen høstlige bjørkekvister. Fantastisk lys her når mørket faller på.....:)


   I dette hjørnet finnes en liten kosekrok hvor mitt gamle vakre bord har funnet seg til rette.

   Er virkelig glad for at dette kom til sin rett her inne...her blir det mye kreativt stilleben i fremtiden :)
   Naturmaterialet samlet i bokser....klar til å inspirere til kreativt bruk i dagene fremover....:)

   Fantastiske farger på bladverket ute nå...og kofta mi glir rett inn i de høstlige tonene!
  Vakker.... og god og varm å ha på her inne.

   Et liten "touch" jeg kom på nå når listverket skulle på rundt døren....Bruke noen gamle dreide knekter vi hadde på loftet etter da vi bygde huset vårt for 14 års siden (tenk de har sikket bare ligget å ventet på dette prosjektet...:) og sette en hylle på toppen. Syntes det ble både praktisk og fint :)


  Neste prosjekt på denne døren er sprosser som vi kanskje....får til selv.... eller om vi får noen som "kan "det,  til å gjøre det , ho,ho...Men det blir nok ikke før til våren...for her er budsjettet brukt opp for i år :)
   Herlig krok med et fantastisk lys som flommer inn!

  Skjønne lysestaker fra Affari som jeg har til salgs når loppisen står for tur...engang i november:)


  Ja det er virkelig en GLEDE hele dette stedet og gleder meg til hver dag jeg kan ut å være kreativ her inne! Takker igjen for alle tilbakemeldinger fra dere, dere er rett og slett bare GODE !

                                     De fineste høstdager ønskes dere alle!
                                       KLEM VIBEKE

  0 0
 • 10/10/15--08:46: Jakten på det uperfekte !
 •  Jeg får ofte tilbakemeldinger fra folk om at de liker at jeg er så "uperfekt "i stilen min...og da blir jeg glad :))) Det er nettopp det mitt budskap til alle dere der ute som liker å holde på med noe kreativt er. Mange strever etter å lage det perfekte der ute og mister lysten fordi de føler at de ikke får det til slik  de ser på bilder og lignende . Jeg tror ALLE KAN der ute om man bare "legger lista" litt lavere , slapper av og finner gleden over det enkle .

  Det gleder meg derfor stort når folk der ute forteller at de har frydet seg over sine egne kreative prosjekter, fordi de har blitt inspirert av
  min enkle fremgangsmåte med naturmateriale. HURRA!!!!! fra meg til dere !

  I dag tar jeg dere med en tur inn i orangeriet igjen....ja det blir mye fra mitt lille "fristed "....men
  det er her det kreative skjer om dagene...og i dag lager jeg  "uperfekte"villeple kranser !
   Tenk....jeg drømte engang å få et slikt sted å sitte å være kreativ....og NÅ har jeg det :)))) Fortsatt ikke til å tro hvor heldig jeg er....og takknemligheten er STOR til mannen min som har bygd og stått på i alle disse månedene .

  I går var vi en tur på i IKEA og der er det alltid noe å finne....både av det ene og det andre :) Kom over disse herlige papirposene og tøff og rustikk tråd i samme stil....   Her sitter jeg da.....og pusler med mitt....:) Hadde det vært lyd til bildet hadde dere hørt både nynning.. og musikk fra Odda Norstoga her. Fantastisk inspirerende musikk og ny plate er ute nå. Ren fryd for øret !


   Jeg bruker en brun ståltråd , perfekt til å skule alle tvinninger her og der :)
   Herlige høstlige toner fikk denne kransen.
   Litt ekstra haml puttet inn her og der....det gir den et rustikk og rufsete preg !

   En gammel tønne er blitt vår nye vannfanger her ved orangeriet. Den er funnet på Finn.no og gjorde seg godt til huset syntes vi.


   Skikkelig gammel og rustikk....akkurat som vi liker det.
   Her er en annen variant, ståltråd tredd igjennom eplene. Ikke så lett hvis ståltråden er for myk....slik som jeg hadde i dag...derfor ble det en liten og søt villeple krans :)
   Om kvelden settes lykter ut å skaper virkelig stemning utenfor her....og jada...vi har allerede begynt å tenke på hvordan vi skal pynte til jul både utenfor og innenfor i vårt lille hus :)))) ( ingen overraskelse for dere der ute det...)


              Dagene bare flyyyr avgårde her og spesielt merker jeg dette nå som jeg jobber fullt i barnehagen. Så fremover blir det nok helgene som blir "blogge dagen" ellers er man flittig på Instagram og takker alle (utrolige.... 14.000 følgere......:) som følger der også !

                                                  KLEM VIBEKE

  0 0
 • 10/12/15--12:50: Mitt fristed !
 •  Så er vi her igjen....inni mitt lille orangeri , mitt nye fristed ! Denne ettermiddagen venter jeg besøk av en god venn...og det er nettopp det dette stedet har blitt... et sted for kreativitet og masse hygge :)
   Høstbuketten er plukket rett fra hagen....for noen fantastiske høstfarger det finnes ute nå...og det rett utenfor døra !
  Også er det min store stolthet av ei datter på 16 år sitt første strikkeprosjekt vi ser her.....Hun strikker nå sin første kofte og er bare så utrolig flink. Dette har hun klart arvet fra min flinke svigermor...for denne dama kan ikke strikke dessverre....men tenk nå har jeg to som kan dette rundt meg...da er det bare å begynne å bestille :))) Fantastiske farger hun har valgt helt selv også...er det rart man er stolt av jenta si .

   Fineste buketter og kranser....alt i ren naturmateriale og det helt gratis :)))

   
   
   De gamle brune krukkene mine fra Høganes er arvegods men også loppisfunn...Fine og rustikke til å skape litt høst inne også.
  Blir ikke lenge til man skal ut hit igjen og nå skal alle julemagasinene mine flytte ut dit også...for her finner jeg ro til inspirasjon og kreativitet ! Om få dager nå forteller jeg om en skikkelig gla`nyhet som jeg nylig har opplevd....noe jeg synes er skikkelig stas :)

                                              Ønsker dere alle de vakreste høstdager !
                                                   KLEM VIBEKE

  0 0


  I dag skal boblejakken ned fra loftet for NÅ begynner det å bli kaldt ute...men i orangeriet er det godt og varmt ! En liten ovn av det elektriske slaget er satt inn så nå kan man være der hele tiden om man har lyst....og det har jo jeg..men det kan man jo ikke. Man har jo andre plikter :) I fremtiden håper jeg på å få satt inn en gammel vedovn der , tror nemlig det kunne det blitt veldig koselig. Varme toner i tekstiler og andre detaljer har også flyttet inn både puten i rustrødt og lys med lysestake er en nydelig gave fra en av mine beste venner som har nytt en tekopp her inne. Jeg er vel heldig, og alt er fra Kremmerhuset :)

   Å som man elsker disse varme tonene her inne !


  Et annet vakkert teppe har også kommet inn her og dette er fra Home & Cottage. Nydelige toner som passer perfekt til den sjarmerende døra bak her.
  Så deilig å "tulle"seg inn i med en varm tekopp mellom hendene her inne...

  Vakkert bladverk i grønn og gultoner er plassert i en bøtte fra Affari...for meg blir det en gratis og nydelig høst bukett :)


  De gamle tre fjølene mine er jeg bare så glad i og dere har sett de mange ganger i bildene mine. Jeg bruker de mye og synes det gir en flott kontrast mot det hvite....og ønsker meg selvfølgelig mange flere...:)


  Den gode nyheten jeg ønsket å dele med dere sist er at jeg har solgt min første reportasje til et engelsk magasin som heter Country House...:))) Reportasjen inneholder både tekst og julebilder fra vårt hjem her i Porsgrunn. Heldigvis har jeg gode venner som kunne hjelpe med den engelske oversettelsen slik at det ble mer naturlig og ikke min "turist engelsk" ho,ho :) Alt blir publisert i deres juleutgave og du kan se det
  her . Fantastisk moro å oppleve dette og jeg tror jeg nå er klar for å ta dette steget videre...det ga nemlig mersmak !
                                                             KLEM VIBEKE

   

  0 0
 • 10/18/15--09:12: Gjort klart for vinter`n !
 •  Ja jeg vet nok hva dere tenker der ut...."tenk å skifte farge bare fordi det er en annen årstid". .og
  jeg skjønner dere godt...jeg er nok litt rar på det området...men lys Aqua er ikke helt vår farge til jul og vinter. Så nå er hele stuen i samme farge, nemlig i hvit "chi ". Det ble ro for øynene det...og nå kan bare vinter`n komme....og snart jul :)))))

   Lyskronen fra Affari kom også bedre fram synes jeg....ja sofaen vår også egentlig :) Den gamle rammen over kommoden innholder vakre botaniske trykk. Syntes det ble en vakker og "ro for øyet dekorasjon "!
  Deilige tekstiler i sofaen som er fra Home & Cottage og det skjønne pleddet er fra Kid . Det blir i rolige toner her inne nå frem mot jul.....det er jo ikke så lenge til :)


                                                 Fine høstdager alle sammen !

                                    KLEM VIBEKE

  0 0
 • 10/22/15--10:47: Høstens glød !
 • Fantastiske farger ute inspirer med til tusen der ute nå....det er helt utrolig hvor mange glødende og varme nyanser det finnes der ute...slikt MÅ det bare bli bilder fra orangeriet fra !

  Strikke vottene mine er for lengst tatt fram og disse vakre har min flinke og snille svigermor strikket til meg. De går i samme nyanser som "Vemekofta" mi. Skikkelig høst nyanser i de...som også er noen av mine favorittfarger:)   Ja du tenker kanskje at disse burde for lengst gått i søpla....men nei ikke her...jeg synes det er fremdeles vakre i alt sitt forfall:)   Minste jenta her hjemme har også fått sansen for kofter og denne tilhører henne, nok et plagg som vår snille farmor har strikket. det er jo hun som har inspirert denne unge jenta til å strikke selv.

  Jeg skulle ønske meg mye mer tid her ute men har hatt det altfor travelt i det siste dessverre. Men snart er det helg igjen og da får vi vel til litt mer tid her inne:)

  Lørdag holder Bamble Bibliotek og jeg Halloween aktivitetsdag for barn , Alt starter kl 10.30 og vi holder på til kl 13. Et gratis ,inspirerende , kreativt og selvsagt moro tilbud til alle barn der ute !
                                                      VELKOMMEN!!
                                     KLEM VIBEKE

  0 0
 • 10/24/15--11:21: Kveld i orangeriet !

 •  Det er en fantastisk stemning i vårt orangeri når mørket faller på utenfor...Må faktisk innrømme at det kiler nesten i magen ved tanken på å sette inn et stort juletre her...fullt av lys :)

  Men ennå er det herlig høst her inne og for hver ledige stund man får vil man gjerne være her inne:)

  Denne uken har jeg holdt to inspirasjons kvelder /dager og makan så mye man får igjen av både barn og voksne der ute :) Dette er så hyggelig og jeg kjenner jeg gleder meg allerede til neste gang :)
  At det enkle inspirerer...inspirerer og GLEDER meg mye !
  Denne uken har jeg også fått tilbakemeldinger på julereportasjer som Vibeke Design er med i år...og tro det eller ei...hele seks magasiner over hele verden har trykket bilder fra vår norske jul i sine magasiner ! Nesten ikke til å tro...og man blir både rørt, glad og bitte litt stolt over at dette har skjedd.

                                    
  I morgen skal det bakes og lages høstgryte...og alt skal nytes inne i vårt orangeri :)

                                   Varme og gode klemmer fra Vibeke
   

  0 0
 • 10/25/15--09:32: Velkommen GULT !
 • Jeg tror jeg aldri har hatt noe i gult tekstiler i huset vårt før...inntil i år ! Inspirasjonen til det valget ligger nok i alle fantastiske farger vi har rundt oss på denne årstiden. Den herlige GULE
  puten er fra H & M interiør og kjente ved første øyekast at denne måtte bli med hjem til vårt orangeri!


   Varme toner i herlige tekstiler og naturmaterialer popper opp i vårt orangeri....og alt dette gir energi og masse GLEDE!


   På en deilig høsttur i skogen i dag plukket jeg inn blåbær ris til jules dekorasjoner, så nydelige fargetoner på de og veldig dekorative.

  Igjen.....en bukett av de vakreste høstlige grener...Jeg finner så masse inspirasjon i dette og plukker med meg en haug så fort jeg er på tur..noe jeg er veldig ofte:)   Fyll et trau med de skjønneste små epler og blader og du har en herlig dekorasjon lenge :)


                                            Nå står en ny uke for tur og den ønsker jeg
                                                        skal bli god for dere alle !

                                   GUL & GOD KLEM FRA VIBEKE

  0 0
 • 10/31/15--10:27: TAKK oktober !


 •  Det har virkelig vært en fantastisk fin, inspirerende og kreativ måned. Og alt har skjedd i orangeriet !
  Høsten kler nemlig orangeriet....tror det kler alle årstider der inne.....og snart er det JUL !!!!Jeg gleder meg veldig til å starte pynting der inne og er godt i gang med å samle inn herlige naturmaterialer jeg har lyst å bruke til årets julepynting. I slutten av november begynner jeg....åååh føles veldig lenge til egentlig...Men planlegge og drømme det kan vi begynne med...noe jeg har gjort for lengst..i smug..:)

   Fant disse gresskarene på plantasjen og skulle ønske butikkene tok inn flere av disse...veldig dekorative med sin rustikke stil.

   Burde ikke man ha byttet ut de slitne kvistene nå....men nei...jeg ser fortsatt mye herlige farger i de så her får de selskap av noen vakre (......)hjelp meg dere som kan? Jeg husker ikke navnet på disse vakre blomstene fra Plantasjen ! Men det gjør nok karen jeg på slutten av dette innlegget vil framsnakke..:)

   Også kar`jeg ønsker å gjøre litt stas på er selveste Claus Dalby . Han er nå aktuell med en av de vakreste julebøker jeg har sett "HVID JUL "....for heldige meg er så heldig å fått et eksemplar fra selveste mannen selv......og stoooor koser meg i disse dager med å beundre nok et av hans mesterverk i bokform.    
   Boken er full av vakker inspirasjon hvor han viser oss hvordan man kan lage de lekreste dekorasjoner ,tips til å pakke gavene inn på en kreativ måte og det å skape magisk jul ute....stappfull av de vakreste bilder man bare vil synke inn i...:)
   " HVID JUL " kan du sikre deg på Adlibris og du har en tidløs julebok i mange ,mange år fremover !
  På den siste kvelden i oktober sitter jeg i orangeriet å lager dette innlegget....mens jeg venter på "Knask eller Knep"barna...men her har det ikke vært stor trafikk ennå...kun to søte små :) Mulig det blir knask og skumle muffins til dessert i morgen på oss i heimen...:)

                                    Herlige november dager i møte alle sammen !
                                                 KLEM VIBEKE

  0 0
 • 11/01/15--11:26: Ny verdi !
 •  Jeg har med årene utviklet en ny verdi, nemlig det å sette pris på alt det vakre naturen har å bringe oss...og høsten bringer virkelig mye med seg som jeg setter veldig pris på. Fantastiske farger er en av de tingene som setter kreativiteten min i sving. Ikke så verst å ha fått en sånn verdi inn i livet må jeg si:)

   I dag tar jeg dere med til et sted jeg reiser veldig ofte nemlig vakreste Mule Varde. Her reiser jeg så ofte jeg kan og er en perle her jeg bor. Her er man tett på sjø,vakker natur og gammel arkitektur ....ja stedet har alt jeg setter pris på:)
   Fargene her er helt magiske på denne tiden av året....
   og "vasse"i slikt løv er en herlig følelse synes jeg :)
   Den fantastiske lille lekestuen som tilhører eiendommen er like sjarmerende fra alle vinkler...
   Uendelige store trær i de mest magiske farger...her kunne man ligget å drømt seg bort leeenge :)
   Tok med oss de deilige fargene inn i orangeriet også ! For en stund siden fant jeg en gammel tursekk fra 1930 tallet og i dag er den blitt til en høstlig dekorasjon i orangeriet.   Nå er tiden inne for å smyge inn i gode varme strømper igjen og jeg har bare de skjønneste strømper strikket av svigermor. Den varme grønne fargen er en av mine absolutte favoritt farger på denne tiden.
                             Nå er det bare å ønske flotte NOVEMBER velkommen !

                                                            KLEM VIBEKE

  0 0
 • 11/03/15--22:20: En vakker kombinasjon !
 • På soverommet har jeg et bitte lite hjørne..(soverommet vårt er nemlig det minste rommet i hele huset..:)hvor jeg dekorert med hvitt, nytt , naturmateriale og gammelt ! En vakker kombinasjon som går igjen i min stil !
  De vakre myke sjalene har både min svigermor strikket og min mor heklet....de brukes på kjølige kvelder eller bare henger der i all sin skjønnhet.....:) Nå for tiden har de selskap av en liten eplekrans jeg lagde for en tid tilbake....og den blir bare vakrere og vakrere i sin patina ettersom tiden går synes jeg :) Den gamle kurvkisten og bordet har fått seg en strøk med Vintagepaint fra Jeanne d`arc Living
  Spennende maling å jobbe med som gir sjel i gamle eller nye vakre ting som trenger et lite "løft :) Når jeg får muligheten ønsker jeg å teste den ut på litt større ting også :)

  Jeg er glad i sølv og da gammelt....og dere tror jeg kanskje har gjort dette klart for sølvpuss? Åh nei ikke i år heller.....elsker den vakre patinaen sølvet får etter en stund,  nydelig og gyllent !  Gamle botaniske trykk går også igjen her hjemme. De er så vakre å plassere i gamle rammer på denne måten jeg viser under her. Eller bare legge de sammen med andre gamle vakre ting......som lengere ned her!
  En VAKKER kombinasjon ....spør du meg !


                           Vakre november til dere alle !
                                    KLEM VIBEKE 
   

  0 0
 • 11/05/15--22:20: Kan ikke vente lengere.....
 •  Aldri har jeg hatt slik julelengsel i kroppen som jeg har nå om dagen....det er nok fordi jeg for første gang ikke skal ha noen form for juleutstilling eller julebutikk som jeg hadde i fjor å styre med. Litt rart og vemodig må jeg innrømme....men på en annen side litt godt, for nå får man virkelig kjent på den gode følelsen å gå å glede seg og ikke bare tenke på alt man skal ordne med...slik jeg har gjort i mange år nå. I helgen starter jeg så smått...og pynten som dominerer er jo naturmateriale :) Kongler i flere varianter som fylles opp i kurver og kar....de får man aldri nok av :)
   I butikken min i fjor hadde jeg disse konglegirlanderne...de forsvant på et blunk og nå kan jeg nesten ikke huske om jeg holdt av en til meg selv....Håper det:) De var fantastisk fine og dekorative på flere måter.


   Men favoritten er jo lerkekongler...de søte små som er skogens små roser som man pleier å si :)

   Vi tar en titt inn i julebutikken fra i fjor som var ferdig pyntet på denne tiden....Å så fornøyd jeg var når alt var på plass og gledet meg stort til alle som skulle komme:) Det ble virkelig noen koselige dager der ute i desember og faktisk finnes noen av varene igjen. De hadde vi tenkt å selge på et utsalg /loppis hjemmefra før jul, men tiden flyr bare fra oss....og vi får ta det igjen en annen gang.
  Så i helgen bringer jeg inn litt jule/vinter pynt her inne....Åh! det skal bli godt det :)
   I orangeriet har vi nå bestemt oss for å legge inn strøm. Dette skjer i de nærmeste dagene og tenk.. nå kan vi være der inne hele året....men fortsatt står en liten ting igjen på ønskelisten... nemlig en liten koselig vedovn som knitrer på kjølige dager....DET hadde vært koselig DET !

                                                 God helg fra VIBEKE

  0 0
 • 11/08/15--11:00: Mens vi venter...


 • Nå fylles orangeriet
  med naturmaterialer...
  For om ikke så lenge....starter julepyntingen her hjemme !
  Kongler er helt klart et av
  de materialene det går mest av...
  også må vi selvfølgelig
  ha EPLER  I går var vi å besøkte mine foreldre i Strømstad og det ble både juleshopping og loppisfangst !
  Vi tok turen innom et sted jeg aldri har vært før nemlig Odins Antik som ligger langs veien til Nordbyen Shoppingsenter . Her ble man virkelig positivt overrasket for stedet inneholdt mange flotte skatter og selvfølgelig ble det fangst....:) En sjarmerende hjemmesnekret verktøykasse...som jeg i dag har fyldt med små villepler.
  Den sjarmerende krakken
  ble også med.
  Aldri sett denne typen før...
  så da måtte den bli med.
   
   Ja kongler fylles opp i bøtter og kurver, klar til julens dekorasjoner !
  Orangeriet har nå fått strøm så nå blir det tatt enda mer i bruk i tiden fremover . Blir nok vanskelig å komme seg ut derfra nå da....ho,ho :)

                                                        Fin ny uke alle gode der ute !

                                        KLEM VIBEKE

  0 0
 • 11/15/15--02:05: JUL i orangeriet !

 •  Hei alle sammen ! er vi i gang... :)))
  Nå klarte jeg ikke å vente lengere.....Så derfor velkommen til jul i orangeriet ! Her blir det pyntet med rødt og naturmaterialer, slik som jeg synes et lite hus som vi har fått skal pyntes til den beste tiden på året !
   Halmhjertet har igjen fått nye kongler og små kvister på seg. En meget enkel krans å lage og kongler er et lett materiale å jobbe med. Jeg har brukt brun ståltråd ,så her er det bare å "surre" i vei for tråden er ikke lett å se. Kanskje det blir satt på litt grønt og rødt med tiden.... Men foreløpig er den slik :)
   Fantastisk å jobbe med RØDT, alt blir lunt og koselig med den fargen.

   En samling med sakser, både gamle og nye...både dekorative og nyttige !

   Lyskronen er også blitt dekorert med kongler.
   En enkel liten dekorasjon...en kvist med røde bær og en granbarkvist ! Og som lett kan byttes ut når granbaret begynner å drysse.

   Svibel er jo så søte på dette stadiet også.....og for meg kan de gjerne holde seg slik en stund...
  Allergisk som jeg er for disse skjønnhetene...
   Masse røde tekstiler her inne, pleddet er fra Kid, putene er sydd av stoff fra Stoff & Stil og det vakre teppet på veggen er fra Hemtex.

   Om ikke lenge skal et stort vakkert juletre skimtes i bakgrunnen her....for julegale som vi er har vi bestemt oss for at det skal få komme inn tidlig her i år....hjelpes meg som man gleder seg til det...og håper vi finner et flott med god størrelse på....


                                   
                                                            Den aller første............. 
                                                           JULEKLEM
                                 fra Vibeke
                                                       
   

  0 0
 • 11/17/15--08:03: Snart jul....
 • Ja nå er det ikke lenge til vakre desember tar plass ! Og jeg har laget meg noen nye krittavler jeg kan pynte med til jul og i tiden fremover...Jeg er jo som mange av dere vet veldig glad i å skrive og elsker å leke meg med skrift :) Tavlen jeg viser i dag har fått en gammel ramme rundt og den vil garantert bli med på en del bilder inn i desember....:) 

   Jeg kjøpte inn en stor hobbyplate som jeg malte med tavlemaling (2 strøk) og ut av denne fikk jeg flere tavler som skal brukes litt her og der i huset.


   Som sagt vil det dukke opp flere tavler i innleggene mine fremover...både med og uten ramme og kanskje med en koselig strofe fra en gammel og kjær julesang :)
                        
                                              
                                           Fine og gode "ventedager"til dere alle !

                                               KLEM VIBEKE

  0 0
 • 11/22/15--09:22: Julemagi !

 • Så går startskuddet
  for en etterlengtet
  julepynting her i heimen!
  Endelig skal vi få
  lage litt JULEMAGI !
   Og jeg bringer inn rødt i år også...for det ga oss så masse glede i fjor. Senere i dette innlegget skal dere få se en reportasje i et magasin hvor vi bare hadde hvit jul....og noen få år etterpå er det  RØDT som dominerer :))
   Svenske pepperkaker og gløgg ble med fra Sverige i går ....gleder meg til å invitere venner og familie på kvelder med gløgg og kos i tiden fremover:)


   Maileg nisser og mus er noe av første tingene som kommer på plass på kjøkkenet.
  Virkelig herlige og jeg blir bare glad av å se på de:)

   Jeg MÅ bare ha Ingrid Marie epler fra Sverige. Det er skikkelig julete epler og hvem har fortalt meg og inspirert meg til det?.....jo min store INSPIRASJON Ernst :) Tenk nå er det ikke lenge til han kommer med en ny sesong av "Jul med Ernst " . 3 desember på Tv 4 er dagen det hele starter....gjett om disse kveldene blir hellig i desember...:)

   En herlig samling av røde tekstiler ! Alt skal fram nå som desember snart er her.
   Kransen er laget av Hanna fra Hannas Skafferi i Strømstad og har holdt seg slik helt fra i fjor...Like vakker og det eneste jeg har tilført er noen søte lerkekongler.

  I dette tyske magasinet har vi en julereportasje i år. Den lagde flinke Liv hjemme hos oss i 2011.
   
                                           Et virkelig HVITT julehjem hadde vi da !
  og samme reportasje var i Boligdrøm for noen år tilbake :)   Liv er i disse dager ute med sin nye bok : Kofteboken og noen husker sikkert at jeg fikk i år være med som modell og at vi var i hjemmet vårt å tok bilder til den kommende boken...og her skal dere få se resultatat.....Kjempe stas er det å få være en liten del av denne VAKRE boken. Liv imponerer meg med sine fantastiske bilder og flotte kofter nok en gang...og ja jeg har allerde fått noen favoritter jeg ønsker meg:)
   Et kjent fjes for dere her inne i ganske kjente omgivelser også...
   Jeg MÅ jo bare få meg denne kofta "Akantus", den var liksom meg den :)

   Virkelig gøy var det å få være med og jeg kan anbefale boken på det varmeste. Ja til og med til deg der ute som ikke kan strikke( slik som meg.. ) Bare bildene er en fryyyyd av flotte kofter,vakker natur og nydelige stilben som flinke Liv er en mester i å få fram.


  Neste gang vi ses et det nok spredd litt julemagi utendørs også for både orangeriet og inngangens skal bli pyntet i år . 
  Gleder meg MASSE :)
   
  VARM KLEM VIBEKE
                                                    

  0 0
 • 11/29/15--07:02: Velkommen desember !
 • Så har vi herlige desember her om ikke mange dagene...og vi har gjort klart inngangen og orangeriets julepynt i dag . Det er en liten jobb i seg selv og man sitter her med røde varme kinn og små sår på begge hendene...hi,hi ! ja dette er ingen jobb for den som er redd for å bli skitne på hendene....Men slikt elsker jeg og får man være ute i deilig vær i tillegg er dette bare en drømmejobb for meg :) Jeg har valgt masse grønt ved inngangen i år, synes det mykner opp og lukter jul med engang :) Jeg hadde egentlig en kjempe krans i tankene her men så ble det endring i planen....jeg brukte heller noe jeg hadde fra før og tilførte heller litt grønt :)

   Slikt ser det ut nå ,men kjenner jeg meg rett tilfører jeg sikkert mer ut i desember.

   Vakre duse juletoner  dette :)

   Utenfor orangeriet har det dukket opp både en gammel kjelke og de skjønneste gamle ski...nå mangler vi bare litt hvitt. Tror nok det kommer noe av denne magien i løpet av desember-
  Å joda et stort tre har også tatt plass i orangeriet og skaper julemagi når mørket faller på...(bilder kommer senere ).Dessverre er ikke jeg mester i å ta bilder når mørket faller på...kanskje jeg får noe ut i desember.
  Av en veldig god venn fikk jeg denne juleengelen i bursdagsgave i forrige uke. Det sto "Vibeke"på den fikk jeg høre :) Skikkelig skjønn !


  Kjære alle sammen, NYT dagene inn i VAKRE desember !
                        Ja jeg skal bare KOOOOSE meg,
                           men det visste dere jo :)))))

                                     KLEM VIBEKE

  0 0

   Så er favoritt tiden min på året her.... nemlig jul .Tiden da kos og kreativitet står daglig på listen.
  Igjen pyntes det med favoritten...granbar, epler, kongler og det hele går i herlig rødt og hvitt ....så enkelt men så fantastisk fint i mine øyne :)

  Og det beste av alt....du finner det rett utenfor døra !

   Elsker å tenne lys og nyte en stille stund for meg selv på denne tiden også. Høre på julemusikk og pakke inn en gave eller to...eller skrive et koselig julekort til en god venn. Ja jeg skriver fortsatt julekort....og til bursdagen min fikk jeg calligrafisett...så tror det blir noen fine julekort med disse pennene:)
   Kunne vel ikke startet desember på en bedre måte enn å se dette i butikken også...kjempe gøy å være i et norsk ukeblad...også på front da :) Ekstra stas !
  Inni er det bilder fra vår jul i fjor og et lite intervju med meg :) Kjempe koselig å lese hva Allers fikk ut av dette .  Ønsker dere alle stemningsfulle, kreative , koselige og ro i hjertet desemberdager nå fremover !

                      Den aller første JULEKLEM i år... 
                                    VIBEKE

older | 1 | .... | 25 | 26 | (Page 27) | 28 | 29 | .... | 36 | newer