Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | .... | 24 | 25 | (Page 26) | 27 | 28 | .... | 36 | newer

  0 0
 • 07/12/15--11:55: Enkelt og blått ved døra !
 • Ja i år har jeg det enkelt pyntet
  her ved inngangs døren.
  Jeg liker det mer
  og mer enkelt kan jeg merke...
  En vakker blå stol og en blå
  zink bøtte
  med BLÅ
  hortensia !
  Selv om den blå hortensian begynner å falme er den fortsatt vakker på dette stadiet synes jeg:)

  Det skjer nye ting med orangeriet vårt nå om dagen. Det er denne helgen blitt et tak på herligheten...og vi kan konstantere at det tar TID dette prosjektet. Ganske omfattende er det hele også for folk uten erfaring på dette området. Planen var at vi skulle finansiere oss litt snekker hjelp....men etter mange runder ble det altfor kostbart og vi valgte å gå for prosjektet selv....og da tar det tid :)

  Denne uken prøver vi å få ferdig taket og mulig kledningen vil komme på. Mannen min har vist et utrolig pågangsmot når det gjelder dette prosjeket, det hadde aldri gått uten hans vilje til å få det til.
  Tror det til slutt vil bli et bygg vi er stolte av og viljen til å få det hele til er det vel også lov til å være litt stolt av :)))))
   Før taket settes på.....Kjære tiiiid som jeg gleder meg til å se hvordan vinduene og døren vil gjøre seg på denne veggen....Damer og detaljene vettu...hi,hi:)
  Huff! Det var litt nervepirrende å se gutta her sette tak drageren på plass....men det hele gikk unna på få minutter heldigvis ..Vår fantastisk snille og hjelpsomme venn Stein Thomas er den som har hjulpet oss med å komme godt i gang med dette prosjektet, slike mennesker vokser definitivt ikke på trær !

                            Mulig jeg starter på å renovere den gamle
  inngangsdøren denne uken....men hvilken farge skal den få ? Det er et annet spørsmål...
                                   KLEM VIBEKE

  0 0
 • 07/16/15--04:37: In love with AQUA !
 •  Ja det skal være visst....turkisgrønn eller Aqua om du vil er og blir min favorittfarge ! Fargen i stua er nettopp i denne nyansen, et valg jeg absolutt ikke angrer på :)
   Flaskene her er både veldig gamle og veldig nye...ikke lett å se forskjell faktisk...Den største er kjøpt på Ullared i Sverige:)
  Vakker hortensia i lilla nyanser og i selskap med Aqua blir det bare skjønt synes jeg . Lysholderen foran her også et innkjøp fra Sverige.

  Jeg har et servise i aqua som kommer fram hver sommer og det er dette fra Casagent. I år har jeg supplert med skåler og boller kjøpt på Bohus i samme nyanse.
   I kveld er det en av sommerens høydepunkter igjen nemlig "Sommar med Ernst ". Sist jeg var i Sverige fikk jeg faktisk sikret meg disse serviettene med et av mine favoritt sitat fra min store inspirasjon.... "I DET ENKLA BOR DET VAKRA".
  Noe har helt rett i denne fantastiske mannen...og som vanlig gleder jeg meg stort til kveldens episode:)
  Det snegler seg fremover på orangeriet og taket er nå nesten ferdig. Litt kledning her og der som har fått farge allerede i hvit CHI . Jeg kommer  tilbake med bilder fra prosjektet senere :)
  Snart går turen til deilige Danmark hvor vi skal kose oss max.....og kanskje noen husker at jeg kom hjem med mange flotte skatter i fjor fra vår tur også da til Danmark  ? Jeg håper på en reprise i år også :)

                                                 KLEM VIBEKE

  0 0
 • 07/18/15--08:09: Sweet Strawberry !
 • Hei alle sammen ! Fortsatt smaker jordbærene himmelsk og vi NYTER skal dere vite :)
  Viser et innlegg i sommerlig rødt i dag også, tror jammen de jordbærene inspirerer meg litt til å bruke rødt her og der jeg....bli med og kanskje du blir litt inspirert du også ?
  
  Et deilig mønstret teppe i rødt og hvitt
  ligger framme til
  kos... også et det godt for øyet å hvile på !
  En sikker vinner denne sommeren er igjen jordbær og rabarbra drikk fra Kullamust ! Fantastiske smaker nå om sommeren.

  Ingen sommer
  uten små prestekrager
  heller....:)   Tekstiler gjør så mye i et rom....dette teppet kjøpte jeg på KID for mange år siden og hver gang jeg viser det på bloggen kommer det spørsmål fra fjern og nær om hvor man kan skaffe seg det...:) Skjønner at flere liker det og har ikke sett det i butikken siden dessverre.   Klarer jo ikke å motstå vettu.....fotografen måtte jo smake på røde søte små med sukker på ,hi,hi....
  Orangeriet tar form
  og slik ser det ut nå!
  Taket er ferdig og bare takstein mangler.
  Taksteinen blir gammel takstein fra gamle Snipetorp...
  Gleder meg så til å
  se når den
  legges på. Blir nok "prikken over ièn" det:)
   Her jobber han flittig min snille og dyktige mann ....makan som han imponerer...kan ikke si annet enn at jeg veldig STOLT av han:)
   Så tar vi en titt inni....taket ser dere er rimelig høyt akkurat som jeg ønsket meg..."Her kan vi ha et digert juletre" sa minste jenta mi når hun så det....og visst skal vi ha det også, når den tiden kommer:)Alt skal males hvitt, men først har jeg satt deler av det inn med grunning med kvistlakk.
  Front og bak del har fått kledning malt i hvit CHI. Vi har nå prøvd både vinduer og dør og alt passer ...og ALT blir bare LEKKERT kan jeg fortelle:)))) Tenk at vi skal få vårt orangeri en dag...gleder meg til å skape en kreativ oase der inne, vår,  sommer, høst og vinter skal sette sitt preg der inne.
  Snart ventes det deilige feriedager i Danmark og herfra sendes en stor god sommerklem til vi ses igjen !
                                              KLEM VIBEKE

  0 0
 • 07/28/15--09:19: Dansk Loppisglede !
 • Så har vi vært på en ukes tur til deilige Danmark. Turen var en familie tur med innhold som fotballcup med minste jenta, koselige turer med svigerforeldre til små byer og gåturer på de vakre strendene de har og by på i dette vakre landet. Som dere kanskje husker var vi også der i fjor hvor vi fant noen gode loppis steder...og i år fant vi jammen noen nye også:) I dag viser jeg både bilder av de vakre skattene man fant denne gangen og litt fra stedene vi besøkte.
  Disse vakre flaskene fant vi for en billig penge i en antikk butikk mellom Hjørring og Løkken. Der fantes det SÅ mye fint...men med hundebur og store bager med tøy hadde vi begrenset plass...DESVERRE!!!!!
  Vi var også innom et sted som hvor vi var heldige i fjor....og jammen var vi heldige i år også. Fant b.la  to flotte gamle danske bokser og en av damene som handlet der fanget opp at jeg var glad i nettopp det....Hun var norsk og jeg kunne gjerne få ta en titt på hennes gamle loft hvis jeg ønsket flere.......Selvfølgelig ønsket jeg det:))))) Mulig jeg har en ny skattejakt gående på et loft med mye spennende i fremtiden...:)
  En vakker gammel dansk sangbok , en vakker gammel del av en lyskrone.....på et helt nytt og rustikk fat kjøpt på en vakker butikk i Skagen. Der kunne man sitte blant nye og gamle skatter og ta seg en kaffekopp....så sjarmerende og skulle ønske man hadde lignende her hjemme.  Den fantastiske gamle boksen er dansk med et mønster som ligner stråmønsteret. Det ble den første tingen jeg kjøpte og visste allerede da at jeg var heldig med årets "skattejakt" :)

  De vakre blå flaskene fant jeg hos en dame som egentlig hadde lagt ned butikken sin...men vi fikk lov å komme innenfor for å se om det var noe vi kunne tenke oss.....selvfølgelig var det ingen problem med å finne noe :)

  Vi besøkte også vakre Lønstrup med sine sjarmerende hus og gater.

  Elsker slike hus som har blitt preget av vær og vind....
  Her er fra Annes Antikk som ligger mellom Hjørring og Løkken. Masse fint....og ønsket meg masse fra denne plassen men....men måtte bare stoppe når man begynte å tenke på om man selv fikk plass når vi skulle hjemover,hi,hi :)))

  I vakre Skagen er de fleste hus i denne gulfargen og denne byen er virkelig en perle i mine øyne.

  Hvert år blir det laget sand skulpturer i Søndervig .Store kunstverk i sand, helt fantastisk at man kan få til dette bare med sand og vann !

  Vi har noen veldig gode venner som vi alltid må besøke når vi er på disse kanter .Etter en tur i hagen til Vita er man full av masse inspirasjon....
  En kreativ hage hvor Vita bruker mye tid i . Nure var virkelig fasinert av det som rørte seg i vannet her....hadde jeg ikke passet på tror jeg jammen han hadde hoppet rett uti :) Freddys fisker er virkelig et skue for både to og firbeinte :)


  Så vakre.....og det er noe med å se på slik fisk i vann....de gir en slags ro... gjør de ikke ?

  Vitas kreative samling av stener hun har samlet på sine mange , mange turer langs havet. Er det noe jeg misunner danskene så er det nettopp disse vakre laaange strendene. Der blir man aldri lei av å vandre...

  Nure sjekker ut grønnsaks hagen til Vita....mor sjøl forsynte seg både av sukkererter og jordbær :)

   Det ble mange flere skatter som jeg vil vise senere her på bloggen. En del er kjøpt inn med tanke på  orangeriet. Som man gleder seg til å "flytte "inn der og i Danmark hadde de ALT jeg kunne tenke meg å fylle dette rommet med....Tanken med å ha med en henger neste gang man tar turen er ikke helt fjern kan jeg fortelle......:)


  KLEM VIBEKE

  0 0
 • 07/31/15--23:50: Et vakkert lite hus !
 • Flere skatter har kommet opp på en plass i huset som stadig er i forandring....nemlig under trappen ! Finner aldri helt ut av det på denne plassen i huset dessverre....og slik det ser ut ser heller ikke ut til å bli permanent...for her står skatter som venter på å fylle vårt lille vakre hus i hagen :) Ja jeg sier VAKRE jeg nå, for det har det virkelig blitt og huset er blitt mye ,mye finere enn jeg hadde drømt da vi startet.
  Den gamle skjønne plansjen er fra Danmark og er kjøpt hos en av mine favoritt loppiser, Sigges Univers. Der finner man alltid noe fint og denne gangen ble et vakkert fat og denne plansjen med. Hadde vi hatt plass hadde jeg tatt med både en gammel tallerkenhylle i nydelig patinert lys turkis.....SUKK og atter SUKK og et lys blå skap......meeeeeen det hadde vi altså ikke plass til og vurderer som sagt å ha med henger neste gang :)
  Det som er så fint er at plansjene ofte har en vakker bakside også som denne , og da kan man bytte på etter stemning og farge:) Den gamle knaggrekken er et funn jeg har jaktet på i en lang stund og fant den hos en loppis på landet. Lå gjemt innimellom litt annet "skrot" og skal si jeg ble glad når jeg fant den :)))

  Alle disse tingene finner nok med tiden veien ut til orangeriet vårt....åh !som jeg gleder meg til å innrede der inne. I disse dager er altså alle vinduene kommet på og det er da utrykket endelig kommer frem synes jeg. Jeg kan med glede fortelle at det ble enda finere enn jeg hadde sett for meg...og er bare SÅ veldig fornøyd:)
  Vinduene foran er ulike fra vinduene på siden og det gjør huset litt spennende synes jeg. Tenk at vi var så heldige å finne alle disse vinduene ! Ja det er bare en FRYD:)
  I helgen skal jeg prøve meg på litt "sprosse snekring "til inngangsdøren her. Jeg har alltid ønsket meg en svensk dør men fant ingen til dette prosjektet. Så da ønsker jeg å lage min egen variant. Dere får selvfølgelig bli med på den prosessen:)
   Så her er det lille vakre huset vårt.....kan ikke vente til å gjøre det fint både utvendig og innvendig:)
  Innvendig er det som sagt meget høyt under taket og til jul kan vi faktisk ha et tre meter langt juletre her inne....noe vi faktisk går å små drømmer om allerede,hi,hi...:))) Gleder meg til å ta med dere alle "in side" når den dagen kommer:)

  Fin helg alle sammen ! KLEM VIBEKE

  0 0
 • 08/02/15--09:35: Lavendel inspirasjon
 •  Nettopp på denne tiden blomstrer mine vakre blå lilla planter i hagen, Lavendel og sommerfugel buskene setter virkelig preg på hagen. Hvert år planter jeg lavendel ved inngangspartiet vårt, så nå begynner det å danne seg en hel hekk av dette blå lilla teppet:) Og med BLÅ & LILLA blomster flytter blå herlige skatter inn. Denne blå gamle vannkanna var en av mine siste funn fra vår tur til Danmark. En herlig blå skatt med den skjønneste patina:)   Her er det godt å sitte på denne tiden av året, en fryd for øyet og nese.....for ingen lukt...lukter så godt som lavendel !
   Jeg lurer på om jeg noen gang kan få nok av vannkanner....? Elsker gamle og nye vannkanner !
   Dansk hjemmelaget hyllebær saft fikk vi smake i Danmark og vi ble helt betatt :) Nydelig og frisk smak har denne herlige drikken og neste år ønsker jeg å prøve å lage selv...jeg må bare finne et Hyllebær tre først...:) Så litt kjøpe saft fikk bli med hjem denne gangen, ikke så verst den heller faktisk !

  Nå venter en ny arbeidsuke og her skjer det mye for tiden...Den største jenta vår flytter ut og skal gå på skole i Kristiansand....det er en litt merkelig følelse at man nå har kommet i den situasjonen...at barna flytter ut..Vemodig men vet hun nå skal ut å høste mange nye erfaringer som hun kommer til å få nytte av i tiden fremover :)

                         Fine augustdager til dere alle !
                         KLEM VIBEKE

  0 0
 • 08/06/15--12:24: "Kreativ begeistring "
 • I siste Lev Landelig utgaven fikk Vibeke Design spalteplass på siden "Sesongens beste"og tittelen ble "Kreativ begeistring ". En treffende tittel som jeg kan kjenne meg igjen i.. for jeg er en meget lett begeistret person :) Jeg begeistres av så veldig mye som alt det vakre i naturen, mennesker ,dyr og selvfølgelig gamle vakre skatter som har sjel og forteller en historie.

  I dag begeistres jeg av pelargoner....en vakker blomst som inspirer mye nå om sommeren.

  Og de stortrives her 
   i kjøkkenvinduene !

   Jeg får ofte spørsmål om hvor jeg finner mine gamle kjøkken håndkleder .De finner man gjerne på antikk og brukt butikker og loppis.  Jeg begynte å samle på disse for flere år siden og samlingen begynner å bli solid :)))
   I sommer tok vi turen innom en gårdsbutikk på Gvarv . Flere herlige saft og cider flasker fra lokale produsenter ble med hjem denne gangen. Fantastiske smaker jeg tror jeg må få sikret meg flere av før høsten kommer :)
   I denne utgaven var jeg så heldig å få plass på en av Lev Landlig sine faste inspirasjons sider. Veldig gøy og meget koselig skrevet ble denne artikkelen.  Orangeriet har fått stått litt "stand by " denne uken. Det er ikke så veldig mye igjen nå før vi kan begynne å flytte inn, men ting tar tid og vi velger å bruke dagene til andre ting i tiden vi nå er inne i. Jeg tror nok det blir høst før det er helt klart og da håper jeg at vi har fått på plass vår lille ovn som vi kan fyre i der inne.
  Huset er blitt alt jeg har drømt om i årevis og føler virkelig en stor takknemlighet og ikke minst STOR BEGEISTRING for dette huset.

                                             Fine augustdager alle sammen !

                                                KLEM VIBEKE
   

  0 0
 • 08/09/15--12:13: Sensommer farger !
 •  I dag har jeg vært så heldig å få være med å jobbe kreativt med inspirerende Livs Lyst . Hun er snart aktuell med sin andre Koftebok og folkens....her er det bare å begynne å glede seg ! Bildene jeg viser i dag er av noen av våre rekvisitter for dagen...altså rognebær, markeblomster og epler fra vårt lille epletre.En herlig fargesymfoni !

  Deilig med slike farger synes jeg...
  og gleder meg til
  de virkelige bildene
  fra dagen i dag
  kommer ut en vakker dag...
   
  KLEM VIBEKE
  0 0
 • 08/17/15--12:29: Høsting på gang !
 •  Hei alle sammen ! NÅ er det jammen lenge siden...MEN nå er vi her inne igjen!
  Vårt lille epletre har i år fåttt mange epler og i år tenker jeg å lage eplesyltetøy av de søte herlige smakfulle røde små. Men før sylting må man bare nyte synet av hvor søte og vakre de er....:)


   Den gamle kurven er fransk og kommer fra Gammel kjærlighet !  Orangeriet jobbes det stadig med og for tiden legges det takstein. Taksteinen som er fra 17oo tallet er ikke lett å legge og vi sliter litt i denne perioden dessverre....Mulig vi må søke litt hjelp til dette for det er ikke lett å få de til å passe sammen disse gamle vakre taksteinene..Det er også gjort klart til gulvlegging . Et vakkert tregulv jeg gleder meg til å male i en gråtone, jeg tror blir veldig fin :)

  Håper virkelig vi får til dette "gamle takstein eventyret" vårt...for det er jo så vakkert synes jeg:)
  Det får en helhet med nettopp disse gamle sjarmerende steinene.
  Lykten på bildet til slutt her er fra vår tur til Skagen i sommer...vi ble fortalt at den var gammel...men der tror jeg jammen vi ble litt lurt..:) Men pytt !sjarmerende er den og de har laget den i en fin patina :)
                                                   KLEM VIBEKE
   

  0 0
 • 08/20/15--12:20: God helg !
 • Sen sommer blomster i hvitt dominerer ute i hagen nå og jeg nyter av å glede meg over de innendørs også :)
   Det vakre fatet med blomster er fra en av våre loppisturer i Danmark. Vakker patina med turkis dekor....smelt altså :)  En herlig samling av gamle skatter på bordet . Er så glad i å lage små stilben av mine gamle skatter !
  Helgen står for dør og DET skal bli fantastisk ! Lørdag er det Torg og Garasjesalg i Brevik og selvfølgelig er jeg på plass :) En herlig dag i en herlig by!

                                   GOD HELG alle sammen !
                              KLEM VIBEKE

  0 0

   En fantastisk dag har man hatt i dag med årets store skattejakt i Brevik, gulv legging i orangeriet og sensommer kos med gode folk....da kan man ikke ha det bedre synes jeg :)
  Torg og garasjesalg dagen i Brevik er bare et utrolig flott arrangement som jeg virkelig er imponert over . Engasjerte hyggelige folk over alt i denne flotte byen på denne herlige dagen. Tror det er lenge siden jeg har møtt så mange positive og hyggelige folk på en og samme dag jeg...Jakten gikk strålende selv om jeg hadde begrenset tid i dag og fant en skatt av et langbord til orangeriet. Gammelt og i den slitne patinaen jeg er så glad i...Veldig moro at jeg nettopp fant dette i dag :)
   Jeg har alltid mine faste plasser å besøke denne dagen og hos Helga finner jeg alltid masse fint :) De skjønne gamle boksene er fra hennes alltid så fine stand.
   Flere vakre botaniske trykk fant jeg også i år og hos denne damen får man alltid en hyggelig prat med på kjøpet også:))


   Med franske gamle klesklyper og en hamp trå kan man fint lage sin egen lille botaniske trykk vimpel:)

   Jeg elsker porselen i denne patinaen og kan nesten ikke få nok....men engang må man jo stoppe...må man ikke.. eller.....?


  Ja jeg er STRÅLENDE fornøyd med alt jeg fant i dag og tror jeg smilte fra øre til øre hele veien hjem :) Dette er bare en drømmedag for alle oss som elsker gammelt,slitt og brukt og etter hva jeg så i dag er vi MANGE der ute med samme interesse :)))

  Til alle jeg møtte på min vei i dag, TAKK for smil ,hyggelige ord og gode samtaler...Slike dager kan man leve lenge på :)

                                  KLEM VIBEKE

  0 0
 • 08/23/15--12:07: Aller siste rest !
 •  Tenk at jeg fant noen vakre botanisk trykk med de søteste markjordbær og bringebær på... og jammen fant jeg noen markjordbær i dag også....og det må vel være siste rest av disse søte små for i år :)

   Så igjen ble det sommerlig stemning i mitt gamle hvite danske skap her på kjøkkenet.


  Har jaktet på slike botaniske trykk i lang tid og ble selvfølgelig veldig glad når jeg fant disse.
  I helgen kjente jeg for å bake litt og da ble det grissini med ost og seranoskinke. Veldig smakfulle og enkle å lage. Her brukte jeg pizzadeig oppskrift og tilsatte litt honning "for sødman"som vår Ernst sier når han baker i sine program :) Kjevlet ut små avlange stykker som jeg fylte med revet ost og skinke. Deretter brettes disse sammen også "vrir" jeg de en runde helt til slutt. Pensles  med egg og drysser et lett dryss med provance krydder til slutt. Veldig gode som tilbehør ved for eksempel grilling :)

   Neste gang jeg titter innom må vi ta en tur ut i orangeriet,der har det nemlig blitt gulv. Denne uken begynner vi på den siste store biten av dette prosjeketet nemlig panel på veggene. Etter dette er det listing og andre detaljer som skal på plass så NÅ ser jeg snart en ende på dette prosjektet:))) Selvfølgelig gjenstår det masse maling tilslutt...men det har jeg faktisk sett fram til en stund. Endelig en jobb jeg har mulighet til å bidra:))

                                         Nydelige sensommer dager alle sammen !
                         KLEM VIBEKE

   

  0 0
 • 08/29/15--08:59: Ny skatt i høstlig drakt !
 • Hei alle sammen ! Så kommer et nytt litt høstlig innlegg her på Vibeke Design ! En deilig tid i møte nå dere :)

  I dag viser jeg litt bilder innvendig fra vårt lille hus som begynner å dra seg mot slutten...Ikke fullt så mye igjen nå før jeg kan begynne på male jobben....heldigvis :))))   Forrige helg fant jeg dette vakre gamle bordet som skal pryde orangeriet etter hvert. Vi er kjempe fornøyd og at det har en naturlig patina gleder oss ekstra mye :)

   På dette bordet skal det nok skje mye kreativt i tiden fremover....og i dag har jeg pyntet det i en høstlig drakt :)
   En liten detalj vi skal ordne på er den lille delen hjelper å holde bordet sammen. Den er av nyere dato og den må vi prøve å gi samme patina som bordet etter hvert . Fikk et tips om å smøre den inn med litt sølevann faktisk...det skal jammen prøves :)
   Kroken her ved orangeriet blir nok en ny favorittplass i hagen. Her satt vi aldri før men nå har det blitt en lun og koselig krok :) Gleder meg til neste sommer hvor vi da kan ta den i bruk for alvor :)

   Så ønsker vi velkommen inn i vårt orangeri....på dette stadiet :) Panel er i ferd med å settes opp og bare venter på at jeg skal komme å male den med hvit chi !!! Som dere ser er veggene fullt isolert så høst og vinterdager kan tilbringes her inne med litt varme :)
   Ja dette huset ble så mye mer enn vi hadde planlagt....men de beslutningene og endringene vi har tatt underveis er jeg veldig glad for i dag :)
   Neste gang vi titter inn..... satser vi på at alt er dekket og malt....:)
                                       Vakre (tidlig) høstdager ønsker jeg dere alle !

                                                      KLEM VIBEKE

  0 0
 • 09/03/15--11:39: Hvit landhandel stil !
 • Ja nå er det virkelig blitt en "landhandel" stil her inne på kjøkkenet...med en gammel kjøpmannshylle og nå en ny innkjøpt gammel vekt  ! Lenge hadde den gamle vekta stått i en kjeller...helt til den i dag får stå her å GLEDE!

  På denne skal det nok skje mye kreativt nå i høst og selvfølgelig  mye fint til jul...:)

  Skikkelig sjarmerende og glir fint inn med den hvite stilen som dominerer her inne nå.

  Den hvite stilen dominerer også i det gamle danske skapet. Og som dere ser liker jeg å blande mange ulike hvit toner for å skape liv i interiøret.

  også LIKER jeg veldig godt gamle tinnbokser :) Og en liten samling har det begynt å bli :)

   En herlig helg står for tur og den skal tilbringes ute i hagen .Orangeriet jobbes det litt med så fort vi får litt tid...og det har vi denne helgen :)Gammel takstein blir nå lagt helt ferdig og vi har nå innsett at det må bli som det blir...og det betyr litt "humper og dumper" her og der ...MEN veldig fint og sjarmerende da :))))

  God helg alle fine der ute og TAKK for alle deres gode ord !

                                         KLEM VIBEKE

  0 0

  Å kjære tiiid nå er endelig den deilige høsten her hvor man bare kan boltre seg i all herlige naturmaterialet . I dette innlegget vet jeg at noen tenker " ja men det der kan jo jeg lett lage selv "og det er NETTOPP jeg  ønsker :) For her er jeg igjen med min enkle måte å dekorere på , en måte ALLE kan !  
   Ute er bladene godt i gang med å forandre farge og de er bare nydelige på dette stadiet :) Bladene og nypene er festet til en krans laget av bjørkekvister....og de er festet litt her og der...!

   Det som også er fint med en slik krans er at den holder seg vakker lenge for bladene forandrer seg og gir et varmt og rustikk utrykk .  Kurven er ny og kommer fra Søstrene Grene. Kurver får man ikke nok av , og får man de til en billig penge er man ikke vond å be...:)
   Ja hvordan går det med orangeriet tro....? Her kommer siste status , den gamle taksteinen er ikke lett å legge og det du ser her....skal snart legges på nytt..
  Det blir da tredje gang taket legges på nytt og denne gangen håper vi at vi er heldige..:)Inne er det blitt panel på flere vegger og jeg er godt i gang med malejobben.
  Riktig koselig er det å stå her i kjøkkenvinduet å se ned på vårt lille "tun"...som vil ta form i løpet av høsten.  Ønsker dere alle herlige kreative høstdager og håper dere blir inspirert av utsagnet mitt :

                                     Kan JEG - Kan DU !!
                            
                           KLEM VIBEKE

   

  0 0

  Så står det en herlig helg foran oss alle sammen og vi tar den i mot med vid åpene armer :)
  Her er siste rest av mine hortensiar i hagen blitt til en vakker helgebukett!

  Virkelig vakre på dette stadiet også disse og nå skal de få stå slik å tørke en liten stund.....så får vi se hva kreativt vi kan bruke de til etter hvert.
  En gammel striesekk dekker innsiden i denne franske kurven. Inni har jeg bygd opp med avispapir slik at hortensian kommer litt opp .


  Denne helgen skal det males ... på både vegger og tak i orangeriet...og om ikke så lenge er det snart helt hvitt og vakkert der inne....Målet vårt er nå at innen vi har høstferie er huset klart.....og det er jammen ikke lenge til:)))) Det blir en titt inn for dere også i løpet av helgen:)

                                                                  Herlig helg alle sammen !

                                                           KLEM VIBEKE
   

  0 0
 • 09/13/15--05:12: Autumn leaves
 •  På en regntung søndag har jeg latt meg igjen inspirere av høsten....og musikk ! Jeg MÅ høre på musikk hver dag...og jeg hører på det meste:) I dag har jeg hørt mye på Eva Cassidy og sangen "The Autumn leaves " er en favoritt på denne tiden. Så når du ser på disse bildene kan du bare sette på sangen og du vet hva som har inspirert dama her i dag :))))


   For ikke mange dagene siden var det full aktivitet på denne plassen...Da var nemlig Liv (Livs Lyst )her,
  for å ta sine siste bilder til Kofteboka hun snart er aktuell med. Vi har det alltid gøy når vi jobber sammen og gleder meg veldig til å se resultatet. Jeg har vært så heldig å være modell for tre flotte kofter i denne boka i år. Tre vakre, VAKRE kofter...og jeg har lyst på alle sammen:))))Nei nå må jeg bare lære meg å strikke...:)


  Orangeriet har blitt jobbet på denne helgen også....og jeg må bare si det byr på litt av en tålmodighetsprøve for meg dette prosjektet. Alt man tror er en lett jobb , viser seg å ikke være det i det hele tatt....Så vi kjenner at det skal bli VELDIG godt å bli ferdig og få begynne å nyte vårt "lille" prosjekt......som viste seg å bli et meget stort et....

  MEN så blir det så fint og når det er ferdig er all slit glemt.....kanskje:))))  Nå venter en ny uke og i dag samles det  litt energi til kommende hektiske dager....både til jobb og til siste innspurt av "orangerijobbing":)

  Vi ses snart igjen alle sammen og da håper jeg at vi kan by på noen "nesten "ferdig bilder fra orangeriet!

                                                   KLEM VIBEKE

  0 0
 • 09/18/15--12:57: Varme nyanser !
 • Tiden er inne for å hygge seg inne nå med tenning av lys og varme nyanser i tekstiler flytter inn....En herlig tid med andre ord ! Jeg bare elsker å omgi meg med det naturen har å by på og for tiden er bladverk og bær det det går i. SÅ enkelt- men SÅ vakkert !!  I hagen har vi flere hassel trær og her har jeg samlet en del nøtter i en gammel glasskrukke.
  Lekkert og dekorativ synes jeg det er og igjen helt gratis :)
  Orangeriet prosjektet går sin gang....Vi er nå i ferd med å legge ferdig taksteinen men mangler noen viktige deler nemlig mønesteiner. Vi jakter på flere arenaer men har ennå ikke lyktes å finne disse.
  Håper vi snart finner disse delene så taket kan bli ferdig før vinteren setter inn.Innvendig er det ikke så mye igjen og man kan nå få et inntrykk av hvordan det vil se ut tilslutt....Og jeg er ikke skuffet for her blir det bare SÅ fint. Et sted kreativiteten vil blomstre -garantert !! I helgen skal det males enda litt til og kanskje denne helgen blir vi ferdig med all panel. Da gjenstår kun lister og takstein igjen...og DET er vel et sikkert tegn på at vi nærmer oss slutten :)))
                                              Riktig god helg alle sammen !

                                            KLEM VIBEKE

  0 0

  På lørdag hadde vi planlagt å gå en tur på loppis.....og ikke visste jeg at jeg da skulle finne en slik skatt jeg alltid har drømt om, nemlig en gammel dør i en fantastisk patina !! Vi skulle til å gå da jeg plutselig fikk øye på skatten som nå står her å GLEDER! Den skal rett inn i orangeriet når det er ferdig. Det ble med mange andre fine skatter også og i dette innlegget vil du få se dem :)
   Se på den døra da !!! Vakker altså.....føler meg skikkelig heldig som fikk sikret meg den :)
   Gamle sjarmerende kasser ...kan ikke få nok av dem :)
   Så fort jeg hadde fått hjem døra måtte en høstkrans få pryde den....Tror det kommer flere kranser på denne døra i fremtiden også....:)

   Vi har fått jobbet litt på orangeriet denne helgen også...og jada det går fremover:)) Taket ble ikke ferdig denne helgen heller men kanskje til uka...Det er en ganske utfordrende jobb siden det er over tre meter høyt....Damen her blir helt skjelven bare jeg går litt opp i en gardintrapp....så helt oppi i taket får mannen få jobben :)


   Gleder meg til å forme plassen utendørs også...når den tiden er inne :)
   Heeeelt oppi der er det som gjenstår i taket....ikke lett å komme til med skaft og rulle her...:)
   Taksteinen er lagt på og gir virkelig dette huset gammel sjarm :)
   Her kommer flere skatter, gamle bake fjøler og gamle sakser....Herlige detaljer jeg elsker å fylle huset med !


   En gammel sjarmerende vekt , en bagasjevekt faktisk...er også en av skattene :)

  Å det har vært litt av en helg....og etter lørdagens skattefunn fikk jeg nesten vondt i hodet,ho,ho....:)
  Tar på å finne slikt for en som ELSKER gammelt !
                                                 GOD NY UKE!
                                
                            KLEM VIBEKE

  0 0
 • 09/23/15--12:39: Vill naturmateriale !
 • Hei alle sammen ! Mandag dro jeg til mitt faste sted hvor villepler vokser....og jammen ble det stor "fangst" denne gangen :) Fortsatt var de litt grønne men tok med en del for det. Så får jeg ta turen om noen uker hvor de har fått sin herlige rødfarge. Da er de klare for bruk i julens dekorasjoner... for de holder seg utrolig lenge og er såååå søte å omgi seg med.
  På stuebordet fylles gamle skatter med disse herlige små. På veggen bak her har det blitt byttet til gamle botaniske trykk i gamle forskjellige rammer. Nå ble veggen litt mer varm og spennende synes jeg :)
   Gammelt og villt....i skjønn forening !  En av mine favoritt naturmaterialer dette....virkelig dekorative med sin skjønne lille form og farge.
  Har hatt noen dager med litt dårlig form denne uken men håper på bedre form inn mot helgen....da( håper... )jeg å få malt taket helt ferdig og at gulvet kan få sin behandling .Vet ikke helt hvordan vi skal ta fatt på gulvet der inne men regner med noe i grått...og rustikk :)                                                           Vakre høstdager
                                      alle herlige der ute !
                                              
                                            Klem Vibeke
   

older | 1 | .... | 24 | 25 | (Page 26) | 27 | 28 | .... | 36 | newer