Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | .... | 23 | 24 | (Page 25) | 26 | 27 | .... | 36 | newer

  0 0
 • 05/27/15--11:08: Ren blomster GLEDE!
 • Ja nå er det nærmeste en eksplosjon av herlige blomster som popper opp ute blant oss ! Og SYRINER er noe av de vakreste jeg forsyner meg av nå for tiden....og sammen med pioer fra blomsterbutikken...ja da blir det nesten som en brudebukett:)))


  Disse syrinene er flerfarget i svake pudderrosa og hvite toner...-Med andre ord FANTASTISK skjønne og vakre.
   I en gammel bulkete sinkbøtte får de stå og skinne:)


  Så var dette mitt første "syrininnlegg " i år ....for jeg kan love dere at det vil komme mange, mange flere:))))

  Tusen takk for alle fantastiske tilbakemeldinger her inne,på facebook,mail og Instagram :) Ja jeg må bare le av meg selv som vegret meg med å komme på Instagram og trodde det ville bli så mye stress....Ingen stress men bare GØY har det vist seg å bli og fem måneder etter jeg åpnet en instagram konto har nå 8.350 følgere funnet Vibeke Design....det er ganske så utrolig og selvfølgelig veldig moro :) MEN bloggen vil bestå og her inne koser jeg meg MAKS og er så glad for hvert besøk jeg får av dere :)


                                     STOR VARM KLEM VIBEKE

                                      

  0 0

  "Du går lissom aldri tom du "sa en god venn av meg en gang...og da mente hun kreativiteten min. Å joda det skjer til stadighet at jeg må virkelig jobbe for at det skal bli noe kreativt ut av min hverdag. Akkurat nå har jeg slike dager hvor det sitter laaaangt inne for noen kreative sprell her i heimen....men for det om det ikke skjer noe nytt og kreativt brukes tiden til andre fornuftige ting( for det å sitte stille er ganske kjedelig for denne dama..hvis ikke hun har en ekstremt bra bok mellom henda da:)......som rydding i ting man kanskje skulle gjort for leeenge siden :))))I dag har gamle interiør magasiner funnet veien ut av bokskapet og jammen ble det ikke over fire bæreposer med disse bladene som ikke skal inn inn skapet igjen....Synes selv jeg var ganske flink da altså :))) Bildene i dag er fra sommeren 2013 med pelargoner og sommerlige og herlige tekstiler.

  Fargene og mønsteret her er bare så nyyyyydelig og er fra favoritt butikken Home & Cottage.
  I år blir det også sommerpyntet i rødt og hvitt her hjemme....:)


   
      
   
   

   Så nå venter vi bare på at KREATIVITETEN skal blomstre igjen...
  kjenner jeg meg helt rett er det vel ikke så lenge til den er på plass igjen...:)

                                  Fine junidager alle sammen !
                                       KLEM VIBEKE   

  0 0
 • 05/31/15--11:45: Jeg klarer bare ikke....
 • Å la være å ta bilder av alle vakre blomster man omgir seg med nå om dagene...så igjen kommer et nytt BLOMSTER GLEDE innlegg! Helt til slutt i innlegget her kommer de første bildene av hvor orangeriet vårt skal stå og hvordan vinduer og døren ser ut før de skal pusses opp.....spennende prosjekt dette her :)
  Fantastiske kunstverk i form og farge......er det rart jeg er fortapt da ?
  Har dere lyst til å se hvor Orangeriet vårt skal stå ? Vinduer og en dør er også på plass...men må jobbes med for å få det utrykket vi ønsker. Vi kan dessverre ikke begynne med det riktig ennå, for skal man bygge etter den nye bygge loven som inntrer 1.juli må man bare smøre seg med bitte litt tålmodighet....:)

  Vi har bygd om verandaen og pergolaen slik at det skal passe bedre inn ved Orangeriet.
  Og her står vakre gamle vinduer som gledes stort til å få satt inn i vårt lille hus. De skal pusses opp etter hvert og jammen er vi heldige som har fått sikret oss denne herlige samlingen av gamle vinduer.   Her skal omsider orangeriet stå med sine ca 20 kvadratmeter. Det blir SÅÅÅÅ fint når det kommer på plass...og det er vanskelig å vente en måned til må jeg si...Men da har vi fortsatt god tid til å finne ut litt mer om bygget som skal opp :) Vi har jo aldri gjort noe lignende før så her må det sankes massevis av kunnskap :)
  Den gamle døren er en dobbel glass dør som vi fant til en billig penge på Finn.no. Den skal males og få fine sprosser inspirert av gamle svenske dører. Kan dere se det for dere?... Det kan jeg.. og vet den blir bare LEKKER når vi har fått arbeidet litt med den . Ja det var de første bildene fra" prosjekt Orangeriet" vårt....og mange flere skal det bli....vi må bare vente bitte litt til :)))


                                                    FINE junidager alle sammen !
                                                  KLEM FRA VIBEKE

  0 0
 • 06/01/15--21:59: Sommer i blått og grønt !
 • Klart vi må bruke favoritt fargene utendørs i sommer også :) Gamle skatter og blomster sørger for at de herlige fargene dukker opp her og der :)

  De herlige sinkbøttene fra Affari har jeg brukt mye i år. Fantastisk patina på de !Både avlastningsbordet og skapet er laget av gjenbruk. Vinduene til skapet fant mannen min på gjenvinning stasjonen .Resultatet ble et vakkert skap jeg er veldig glad i :)

  Nå venter vi bare på at den virkelige sommeren skal begynne..... 
   
  For varmen som har vist seg er ikke av sommer temperatur ennå...Men vi lever i troen at den kommer... gjør vi ikke ? Vakre fine junidager til alle og hver der ute :)
  KLEM FRA VIBEKE
   

  0 0
 • 06/03/15--05:47: Gled noen med blomster !
 • Jeg elsker blomster og elsker også å få.... og ikke minst GI BORT blomster ! Nå som det bugner av herlige duftende blomster utendørs kan det jo være hyggelig å glede noen med en "hjemmelaget  "bukett :) Jeg har lagt min elsk på disse herlige nettene i striper fra Søstrene Grene og sikret meg opptil flere i ulike farger. Disse er også en fin måte å pakke inn en fargerik bukett på. Så gir man både blomster og et nett på en og samme gang:)


   Tre forskjellige syriner og pioner fra hagen blir vakkert i mine øyne og VET jeg hadde blitt glad for å få en slik hjemmelaget bukett :) Og VET også at det er mange jeg ville gitt denne til :)
   Med disse etikettene fra Panduro kan du jo skrive en personlig hilsen.

   Nettene er enkle og fine i pris og kvalitet fra Søstrene Grene. Kan jo ikke få nok av slike i hus:)

   Så neste gang du vil glede en venn kan en bukett fra hagen være nok :)


  Sånn helt plutselig har jeg bestemt for å male stuen.....har jo leeeenge tenkt å tapetsere den ene veggen vi har, men nå blir den malt i løpet av uken istedenfor. I en lys grå aquagrønn farge.....Gleder med til å sette i gang.....så håper vi at vi er heldige med det litt utradisjonelle fargevalget...:)


                                                     VARM KLEM VIBEKE

  0 0
 • 06/05/15--09:30: Stua i favoritt fargen !
 • Så har man gitt stua en lett og sommerlig preg 
  ved å bytte ut den grå veggen mot
  favoritt fargen i lys aquagrønn.... :)
  Skal si det føles godt ! 
   
   Og inn flyttet et gammelt bord.....og neida vårt runde brune bord er fortsatt i hus....Har ikke tenkt å kvitte meg med det første:) Men dette er mer praktisk og nå kan vi jo sitte her og å spise også. Sofa og spisestue i ett har det blitt nå :)
   Ååååå syntes dette var bare helt herlige farger sammen også ....fersken nelliker(som jeg egentlig ikke er så glad i....men disse hadde den vakreste farge) og pioner i lys fersken...."dånings"på denne dama ble det da når jeg fant de på Plantasjen.
   Snilleste Bente min venn har sauer og se hva jeg har fått av den gode dama....et vakkert saueskinn ! Jeg er vel veldig heldig :)

   Sommerlig farge på veggen synes nå jeg. De her hjemme ble litt "bekymret"om dette var en farge vi også kunne ha til jul...Mulig den ikke passer til juledekoreringen men med en vegg med tapet i stua er det fort gjort å male over. På en kveld hadde man jo fått et nytt utrykk i stua bare ved å bytte farge:)
                                                    Riktig god helg alle sammen !

                                                KLEM VIBEKE

  0 0

   Her hjemme har man for lengst invitert til SOMMER innendørs....Men den har jammen tatt seg tid til å komme utendørs.....Ennå har man ikke kunne sitte å nyte et måltid utendørs...sist vi prøvde gikk halve selskapet inn pga vind og altfor kaldt...ho,ho...Men den som venter....venter på noen godt og varmt ....gjør vi ikke ?:)
   Det blomstrer som aldri før i vinduene her på kjøkkenet, pelargonene ser ut til å trives veldig :)   Røde og hvite tekstiler skal få komme fram her i sommer....foreløpig er det da veldig godt å tulle seg inn i et pledd når kvelden kommer.


  Takker for mange hyggelige kommentarer og likes på forrige innlegg på facebook. Det var flere som likte den fine fargen i stua . Så gøy og ja vi trives godt med den....eller jeg da...de andre her hjemme påstår at de ser ikke store forskjellen ,ho ,ho:) MEN det ER det !!Har jeg fortalt de mange ganger......:)))

                                          Fin ny uke til alle dere gode som titter innom her !

                                     KLEMMER VIBEKE


   

  0 0
 • 06/08/15--06:20: I en gammel bøtte !
 • Står hortensia i lilla....
  og syriner i samme herlige nyanse..
  Vi har fire syrintrær i hagen og alle er i lilla , mørk og lys . De dufter helt himmelsk og jeg tar gjerne med noen kvister inn også. Husker jeg som liten også elsket disse herlige blomstene.  En herlig kombinasjon , rustikk møter friske vakre blomster  !
  Jeg er vel mest glad i lilla blomster i hagen, her er det som gror i hagen for tiden....:)
  Dette gamle vaskevannsfatet er fra Danmark.  I sommer skal vi tilbringe en hel uke i dette herlige landet og da blir det vel noen turer innom alle de fine loppisene man kan finne der :)  Kanskje man finner noen spennende skatter man kan fylle orangeriet med :)

   
  Denne uken starter vi prosjekt ORANGERI.
  Første spadetak skal tas....nå begynner vi for alvor :) HURRRAAAA!!!
   
  KLEM VIBEKE

  0 0
 • 06/09/15--09:45: Blomster høytid !
 • Det er "høytid" for blomster fotografering her for tiden....ikke vanskelig å se at jeg er BEGEISTRET :) Med blomster kjenner jeg meg kreativ ved å leke meg med både farge og struktur i blomstene jeg omgir meg med...ja jeg blir aldri lei :) Etter at jeg begynte å blogge har jeg fått kontakt med de herligste mennesker..og alle er spredd over hele verden :)  Et vakkert menneske er Linda med bloggen http://itsy-bits-and-pieces.blogspot.no/. Hun sendte meg en vakker pakke med skjønne ting hun tenkte jeg ville ha glede av å bruke i bildene mine. Å snakk om å treffe meg midt i hjertet...det hele var så vakkert og omtanken hun hadde for meg var helt rørende. I dag viser jeg noen av gobitene hun sendte meg i selskap med de vakreste blomster:)   En vakker falmet nellik med hundekjeks funnet på lokale trakter ved sjøen. Den vakre lille duken er en gave fra Linda :)  Bingokortene er også fra den vakre pakken jeg fikk tilsendt. Herlige i sin gamle patina !  Kjære tiiid fikk problemer ved å sile ut bilder her.....dette MÅTTE bare bli et innlegg med masse bilder...det så jeg med engang jeg var ferdig med å fotografere,hi,hi.
   Takker Linda igjen for de vakre tingene som gjorde meg så glad. Ting som helt sikkert vil dukke opp i flere bilder her inne etter hvert.

                                              KLEMMER VIBEKE

  0 0

  Dere har nok fått med dere at rødt og hvitt er sommerens farger her inne på kjøkkenet. Og alt jeg bruker nå er også ting jeg liker å bruke for å skape rød jul :) Men rødt er bare herlig og fresht på sommeren også synes jeg.

   Har de vakreste lupiner i hvitt på kjøkkenet i en gammel fransk emalje kanne nå.....Sommeren har virkelig meldt sin ankomst :))))

   Kopphåndkle fra Green Gate....nydelig og frisk i farge og mønster !


   Hvitt rødt og tre.....nydelige nyanser spør du meg...:)


  Denne helgen skal bli av det kreative slaget...og et av prosjektene har jeg aldri gjort før...men har alltid hatt lyst til å prøve...:) Å ja dere skal nok få se...hvis jeg får det til da:))))

                              Riktig god helg alle sammen !
                                     KLEM VIBEKE

  0 0
 • 06/13/15--10:45: Sikkert sommertegn!
 • Lupinene er et av sommerens skjønneste tegn og jeg har mine faste plasser jeg besøker på denne tiden av året.......Da blir det gjerne en og to buketter :)


  Noe av det vakreste som finnes....sommerens blomster i en litt sliten sinkbøtte :)


  En vakker samling....gammelt sølvtøy
  gammelt stentøy
  rutete duk
  og VAKRE lupiner !


   Ja helgens kreative prosjekt er under produksjon.... og i morgen får vi se om resultatet blir velykket..
  Moro å prøve noe nytt :)

                                                 KLEM VIBEKE

  0 0
 • 06/16/15--11:55: Jeg ønsker å bli bedre....

 • Jeg elsker blomster og skulle ønske jeg hadde "grønne fingre"....Men det har jeg dessverre ikke.. I fremtiden er dette en interesse jeg vil prøve å forbedre. Tenk å drive fram de vakreste blomster og vite litt mer om forskjellige planter...ja dette har jeg virkelig lyst til å bli bedre på :)
  I hagen er syrinene i full blomst, enkelte trær er på sitt siste og vakreste nå....og noen andre trær er i ferd med å bryte ut i vakker blomstring ..ja det er bare å fryde seg :)


  I fjor kjøpte jeg meg en gammel flora bok på et bruktmarked, både nyttig og vakker er den. Nå kan jeg kanskje bli flink til å kunne navnene på alle grøftekant blomster jeg er så glad i :)

  Stolene fra Affari er virkelig flittig i bruk...hver dag når været er godt sitter vi å koser oss i de. Et GODT kjøp kaller jeg det :)
   Det gamle franske bordet som engang var rødt er blitt lyseblått...og passer nå til alle andre blå og grønne toner jeg har i hagen.   Noen kaller dette for en "vill syrin "....Den har blitt plantet om flere ganger siden vi anskaffet oss den og det er først i år den ser ut til å trives:)

  Fortsatt venter vi på å komme i gang med prosjekt Orangeriet.... nå venter vi  på at de som skal grave opp området skal komme. Denne jobben tar ikke så lang tid ,så når det er gjort regner jeg med at platen støpen ganske kjapt...også er det bare å vente til byggeloven trer inn 1.juli. DA skal saker og ting skje:))))))))

  Fine junidager alle sammen og det kreative prosjektet jeg la ut på i helgen viste seg å bli mislykket...
  jeg må nok prøve å feile litt før jeg klarer å støpe et fat....men jeg gir meg ikke.. engang skal et vakkert stort fat pryde her i hagen...jeg må bare øve meg litt først :)))
  Et lite blad var det som ble noe av....kanskje man kan bruke det til noe kreativt ved en senere anledning....:)


              VARM KLEM FRA VIBEKE

  0 0
 • 06/19/15--13:19: Urter i gammel gjenbruk !
 • Nå er virkelig urte sesongen
  i gang...og jeg planter
  gjerne noen urter i kasser
  men helst liker jeg mine urteplanter
  i GAMMELT GJENBRUK !
  Her på mitt gamle "vaskekjellerbord"....(fant det i en gammel vaskekjeller og alle lo av meg når jeg sa at dette ville jeg ha..:) står gamle tinnbokser , gamle skuffer og vakre vaskevannsfat fulle av de frodigste duftende urter . Jeg bruker mye urter i sommermaten så derfor liker jeg å ha de tilgjengelig her på verandaen.
   

  Lille persille....som smaker nyyydelig på ovnebakte poteter til grillmaten !

  Gamle plantefrø kartonger fra USA...disse var også i den vakre pakken fra Linda. Blir alltid så glad når jeg får pynte opp med disse tingene fra henne.
     Fersk gressløk i eggerøre til sommerfrokosten er noe vi MÅ ha....:)Et koselig barndomsminne jeg har er at jeg syntes det var stas å få være den som skulle ut å hente gressløk til mammas deilige eggerøre . Jentene mine har også gjennom tiden vært på samme oppdrag som meg .. Når de var små syntes de det var stas de også :) Små gleder vettu :)
  Når urtene skal vannes settes de på gresset slik at ikke bokser og annet treverk skal bli ødelagt. Basilikumen er veldig skjør og må passes på , så den settes gjerne under tak slik at den ikke blir utsatt for vind og regn. Av denne urten lagde jeg den herligeste pestoen av i fjor. Det skal garantert prøves i år også :)

  Gleder meg til å se hva jeg kan få til i orangeriet mitt i fremtiden også...der tror jeg nok både urter..og denne dama kommer til å trives :)
  KLEM VIBEKE 

  0 0
 • 06/21/15--01:55: Si det med....GLASS !

 • Jeg har for lengst lagt min elsk på glass, og spesielt gammelt glass ! Når sommeren kommer flyttes alt jeg har av gammelt glass og flasker ut. Jeg LIKER så veldig godt fargene det gir når det herlige lyset faller på de og skaper liv i miljøet vi har skapt utendørs. Vi har et gjenbruks skap på veggen ute og der syntes jeg det var vanskelig å finne ting som tålte litt regn og fuktighet. Det var da jeg kom på at glass var både praktisk og veldig vakkert.

   Norgesglassene jeg bruker flittig som dere vet, fylles med sommerens vakre pynt, her skjell fra Danmark.
   Små rekved funnet ved strandkanten , kan fint bli en dekorasjon i et gammelt lyseblått gammelt løve glass.


   Denne flasken sin fantastiske farge forandrer seg etter lyset den står i.......utrolig vakker!

   På frokost verandaen vår har jeg gjort om litt med et gammelt bord og benk og stoler av nyere dato. og selvfølgelig MÅ sommerens vakreste blomster sette prikken over i en her :)
   Håper alle har fine junidager der ute og kanskje noen til og med har tatt ferie alt....Selv begynner jeg jeg ikke min ferie før om noen uker men resten av huset har begynt på en etter lengtet ferie. Så da har vel jeg også gått litt i feriemodus....Vanskelig å få lagt seg i tid på kvelden og man har litt bedre tid om morgenen....herlig å kjenne kroppen omstiller seg litt :)

                      KLEMMER VIBEKE

   

  0 0

  I år har jeg igjen funnet frem til
  sommer i rødt og hvitt..
  En frisk og herlig fargemix
  som bare gjør meg GLAD!
  Og i selskap med de vakreste pelargoner..
  ja da blir det hele magisk for meg..
      Den lille krakken er kjøpt hos Gammel kjærlighet og er bare så søt synes jeg...Den har en nett størrelse og passer inn overalt...og det er vel derfor jeg flytter den overalt i huset :)
   I den gamle kjøpmannshylla på kjøkkenet har nå røde og hvite gamle skatter tatt plass....skattene er norske,svenske,danske, tyske,engelske og franske. Altså mye historie i disse tingene....og tenk bare på hva den gamle kjøpmannshylla har av historie...Den sto i en landhandel på Gjøvik i sin tid og var i herlig grønn. Den har opplevd mye den og har vel" hørt" både den ene og den andre historien tenker jeg....:)))

  Endelig har vi blitt lovet at gravingen kan begynne der hvor orageriet skal stå...og det SKAL skje denne uken!!!(Endeliiiig....:)
  Så nesten gang jeg legger ut noe her vil det være starten på orangeriet dere vil se. Så nyt dagene alle sammen og TAKK for alle hyggelige mail og tilbakemeldinger på her,facebook og på Instagram!

                                         KLEM fra (en meget byggeklar.. )
                                                  VIBEKE  0 0

  Jeg samler på
  MINNER...
  og denne kvelden
  er et av mine fine
  minner jeg vil
  ta med på min reise...
  Sankthansaften var vi så heldig å bli invitert til denne herlige plassen. En god venn av meg Bente Løvall eier nemlig denne vakre plassen i Nevlunghavn. I år har de bygd seg dette vakre orangeriet i hagen og alt er laget etter den fantastisk hendige mannen hennes sitt hode....helt utrolig å ha slike evner spør du meg. Bente har det med å skape det vakkert rundt seg hun også ,samtidig som hun er et godt og behagelig menneske å være sammen med....er det rart jeg storkoste meg :)
   Deilige ost ,kjeks,deilige frukt, god drikke og selvfølgelig den gode samtale , vanket det rundt dette bordet denne kvelden. Man kan ikke ha det stort bedre...det er da man føler seg RIK.

   Vakre miljøer med gamle skatter fra gården...da skapes det SJEL !
   Å kjære tid FOR en plass og FOR en kveld....vakkert er det også å oppleve gleden sammen med andre som setter pris på det samme som deg..:)  TAKK kjære Bente !
  Ja dere lurer kanskje på hva som skjer med vårt eget prosjekt Orangeri...? Vi har nå fått gravd opp der huset skal stå...med egne hender! Han som skulle grave for oss utsatte og utsatte ,og slikt har vi ikke tid til. Nå venter vi på et klar signal fra noen hendige karer som skal hjelpe oss på vei...(siden vi ikke har evner som mannen til Bente:) Har vel liten tro på at det skjer noe denne uken også...så vi får bare smøre oss med den STØRSTE tålmodigheten man kan ha....litt av en prøvelse det her..:)
  Men siden influensa har tatt et skikkelig grep på denne dama hadde det ikke vært stort av hjelp i meg likevel....derfor er det vel greit at det står litt "stand by" nå for tiden...


                                                   Vakre sommerdager  til dere alle !
                                                    KLEM VIBEKE

  0 0
 • 07/03/15--00:04: Noe rødt og veldig søtt !
 • Sommer er JORDBÆR og annen deilig frukt for oss her hjemme. Her spises det mye frukt og når sommervarmen slår inn som den gjør nå om dagen smaker det ekstra godt ! Men jeg liker ikke bare smaken av frukt....jeg liker hvordan de ser ut også :) Herlige friske farger som man bare MÅ bli glad av å omgi seg med.
   Sånn som her....røde skjønne små mot min gamle vekt i herlig blå/turkis.....ÅH!bare sånt får meg til å smiiile :)
  Her står deler av en fruktsalat som skal bli kveldens dessert. Masse herlig frukt med vanilje kesam. Åh! Det smakte godt og skal ikke bli siste gang vi har det denne sommeren. 
  Vi snegler oss fremover med Orangeri prosjektet vårt...i helgen kommer noen bilder fra starten. Det er ikke noe" Hokus Pokus" for oss å sette opp et slikt hus...vi har ingen erfaring på dette området og jeg tror med sikkerhet at jeg kan si den dagen det står ferdig....skal vi klappe oss selv på skuldra:)))
  I løpet av helgen legges det gulv og jeg har valgt tre gulv..som skal males eller beises...Jeg vet sannelig ikke ennå. Endringer har skjedd hele tiden, fra betong gulv og mur...til tregulv og vegger helt ned...ja,ja sånn er vi og resultatet blir helt sikkert "oss" når det er ferdig.

                    Fortsatt fine sommer dager og god helg ! Si ses nok snart igjen:)
                                    KLEM VIBEKE 

  0 0
 • 07/05/15--12:00: Et orangeri blir til !
 • Så har vi endelig kommet i gang med vårt lille hus i hagen. Alle vegger er nå satt opp og man kan så vidt begynne å få en anelse av hvordan det vil ta seg ut....Åååå så moro det er og jeg har virkelig troen på at dette er et sted jeg vil trives i fremtiden...Men først litt sommerlige tekstiler i go `stolen på verandaen. Det vakre pleddet er kjøpt i Sverige og er fra iems .Det har så mange sommerlige farger i seg....og man blir bare i godt humør av å se på det :)


   Sitte putene er kjøpt hos Home & Cottage og kommer fra Brosta. Elsker gult om sommeren !
  Skjønne lykter
  også fra Home & Cottage !

   Her skal altså vårt lille hus i hagen stå og her er aller første bilde fra prosjektet sin start...Her er vi snart ferdig med å grave opp området.

  Så er den aller første
  veggen oppe,hurra!!!!
    Nesten hele veggen her blir med gamle vakre vinduer....som blir det aller siste vi setter på . Det er nettopp dette jeg gleder meg aller meste til også , for det vil sette virkelig preg på dette lille huset.
   Her er tre vegger opp !
  Og Nure er der det skjer selvfølgelig:)...
  Nå er alle veggene oppe, takket
   være en god venn av oss..
  er vi altså kommet
  dit vi er i dag.
  Vi er jammen heldig
   som har slike behjelpelige folk
  rundt oss :)

   
  Vi har ikke dårlig tid med dette prosjektet så litt jobbing og litt ferie må det bli. Men vi koser oss med snekringen, og det moro å se et bygg ta form. Er nok snart innom med ny oppdatering alle sammen. Så GØY å være i gang  !!!

                                                        KLEM VIBEKE

  0 0
 • 07/07/15--13:16: Ferietid og framgang...

 • Så skulle den etterlengtede ferietid også komme til meg :) Tre herlige uker som skal brukes til avslapning, bygging av vårt herlige orangeri og reise...skal si det skal bli deilig. I kveld har jeg plukket en sommerbukett i gult og gjort det sommerfint på kjøkkenet :)
  Floraboka mi inspirer meg med sine nydelige illustrasjoner av sommerens markblomster.
  Elsker mine gamle fjøler
  fra Frankrike, de
  kommer fra Gammel kjærlighet.
  Snart skal jeg på
  tur til Danmark
  og der håper jeg på å
   finne flere...
  En sommerbukett gjør seg jammen i en gammel terrin også:)
   Det vakre skinnet er fra gammel norsk spælsau og er fra Bente Løvalls sauer i Nevlunghavn. Virkelig vakkert og heldige meg er nylig blitt eier av et slikt.
  Snart er alt gjort klart til at vinduene skal settes inn i orangeriet. Hele fronten og begge side veggene skal få vakre vinduer. Jeg kan nesten ikke vente til de skal settes på plass:) Men først skal taket på plass...noe som skjer til helgen....Spennende prosjekt dette her :)

                                                    KLEM VIBEKE

  0 0

  Disse ordene kommer fra en av mine store inspirasjoner ERNST ,som for tiden er aktuell med "Sommar med Ernst ". I dag lager man ikke hus med plass for et skafferi og ikke tenkte jeg tanken heller for 14 år siden når vi bygde huset vi bor i.Tenk så kjekt å hatt et lite rom man kunne lagret litt forskjellig. Husker vi hadde et slikt rom hvor jeg vokste opp....der var det lagret mye godt...og spesielt til jul hvor mamma hadde alltid laget mye godt..som IKKE skulle røres før jul. Jeg ble avslørt HVER GANG av den knirkete døra vi inn til dette rommet...:)))

  Siden vi ikke har et skafferi tenkte jeg at jeg skulle lagre litt sommerlig mat her på hyllene på kjøkkenet. Blir både glad og inspirert av det . Dette er mat man ofte bruker når sommermaten skal tilberedes. Synes også det er fint og veldig inspirerende at det synes på et kjøkken at her lages det mat. Selv har jeg ikke alt av kjøkkenmaskiner fremme , det blir fort forstyrrende for meg også har vi begrenset benk plass å vie til dette. Herlig at det bugner av litt sommer i hyllene på kjøkkenet nå:)

   Kopphåndkle er fra Åhlens og helt nytt...siden vi kommer nettopp fra en hyggelig tur til Gøteborg. Derfor er det mye godt i hyllene her fra Sverige....elsker knekkebrød og den fantastiske saften fra Kullamust !


   Syltetøy krukkene er fra Bloomingville og det søte trekket over kommer også derfra :)


   Mye skjer på orangeriet denne helgen, det blir både kledning og tak...oj,oj så spennende :)))Neste gang vi ses blir det masse bilder....GOD HELG alle sammen !

                                                       KLEM VIBEKE


   

older | 1 | .... | 23 | 24 | (Page 25) | 26 | 27 | .... | 36 | newer