Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | .... | 18 | 19 | (Page 20) | 21 | 22 | .... | 36 | newer

  0 0
 • 09/21/14--10:06: Mye på hjertet...
 • Så var det deilig søndag igjen og det ser nesten ut som min nye bloggedag det...:) Det har jo vært den dagen jeg har som står helt blank og da velger jeg å gjøre en av de fineste og kreative ting jeg vet...nemlig styling og fotografering :) Nå ser det ut som om jeg i tiden fremover kommer til å ha helgen åpen for slike ting ,siden butikken har veldig lite besøk på lørdagene... Da velger jeg i oktober å ha åpent etter kundenes ønske. Jeg bor ikke så langt fra butikken og kan heldigvis være meget fleksibel på åpningstidene.Så da blir altså butikken stengt hver lørdag i kommende måned og de som har lyst på en titt avtaler på facebook,mail eller tlf:) November er vi tilbake som vanlig med herlig julebutikk ( ohhhhhh!gleder meg stort til å skape vakker jul i min lille butikk :)

  I dag har jeg vært på "epleslang"...i et nedlagt kommunalt område. Så da må det vel være lov å plukke med seg litt herlig frukt :) Epler er bare så koselig frukt med sin skjønne form og farge. Så jeg bruker heller disse som pynt enn blomster i visse perioder hi,hi...På kjøkkenet står fortsatt hyllene i blått og grønt, mine absolutte favorittfarger...og heldige meg har jammen vært så heldig å få tak i tebokser i favorittnyansene også :) Nå er jeg godt rustet for høstkvelder med knekkebrød og tekos :)


  Denne herlige boksen med den skjønneste te kommer fra Annemones Skafferi. For en gla`boks! kjempe fine og dekorative til å ha fremme på denne måten synes jeg :)

  Nye vakre funn hos Sjoukje har jeg også vært å funnet...En vakker gammel fransk kurv og gammel Zink emaljekanne. Den rustikke fjølen bak kommer også fra henne. Hun er bare så priviligert som kan reise til Nederland for å handle inn mange mange vakre ting og vi andre er så heldige som får velge og vrake i alt hun kommer hjem med :) Hurra for deg gode Sjoukje som har den utsøkte gode smaken og deler med alle oss andre !

  Lekre tebokser fra Home & Cottage, fin utenpå og utsøkt smak inni :)
  Den gamle treboksen og hampsnellene er fra min venns butikk Sjoukje og "Gammel Kjærlihet.
  I butikken er vinduene fulle av gobiter og ennå er ikke bordet med de skjønne taburetter solgt.....:) Men mange interesserte da hi,hi.....:)

  Det gamle glassskapet er også kjøpt av Sjoukje. Foreløpig ikke til salgs i butikken, men en vakker dag er det kanskje klart for å ut å glede andre enn besøkende i butikken...:)


  Så en kunngøring : 22. oktober kl 19. Skal jeg holde INSPIRASJONSKVELD i Nestun Samfunnshus i Nevlunghavn :)

  Der byr jeg på Vibeke Design inspirasjon, hvor gjenbruk og naturmatrialer skal så i fokus. Det blir også salg av egenproduserte artikler, malerier, varer fra butikken og salg av Vibeke Design årskalenderen. Ååååå kjære tid det kiler i magen bare ved tanken :) Tror vi får en kreativ og inspirerende kveld. Alle er hjertelig velkommne, påmelding til arrangemanget finner du på facebook under Damegruppa Bulken.

  Vi ses snart igjen alle sammen ,nyt de vakre høstdagene vi har her nå :)
                                              KLEM VIBEKE 

  0 0
 • 09/26/14--23:42: Simple is beautiful !
 •  Hei alle sammen :) Det har vært en laaang uke med masse inspirererende innhold som jeg skal få god god bruk for i min andre jobb med barn . Kurset jeg har vært på var i Bergen og derfor benyttet sjangsen til å besøke min bloggvenn og sjelevenn Camilla også....FOR en glede det var endelig å få møte dette nydelige menneske, se henne vakre hjem, skjønne familie og ting jeg bare har sett på bilder før...Jeg har til og med koooost med den vakre pusekatten hennes,hi,hi Hun har det like vakkert som jeg forestillte meg....vemodig var det å reise derfra men jeg har det på følelsen at vi ses igjen :) Her finner du Camilla ,instagram :hjemogglede: og blogg:http://chessen.blogspot.no/


  I dag byr jeg på røde høstdetaljer herfra, bildene ble tatt for noen uker tilbake....og flere av tingene jeg viser til her er ute å gleder andre mennesker akkurat nå :) Ja til og med nypekransen fikk en ny eier, som er like glad i naturmatrialer som meg :) Enklere nypekrans har jeg vel aldri laget. Plukket først inn noen kvister med røde bær. Tvinnet de sammen til en krans og satte nyper på med ståltrå. Utrolig enkelt men samtidig vakkert synes jeg :)

  Herlige farger som også blir fine etterhvert som de visner....:)

   Den røde kannen og grønne kassen bak var det noen heldige kunder som var inne å sikret seg forrige helg i butikken...Gøy å se at andre finner inspirasjon i funnene mine der ute , disse tingene er fra Danmark :)

   Mådene innlegg i Grenlands Fjordene måtte jo bli om epler! Her viser jeg hvordan man pynter opp og lager dekorasjoner av de søte små :)

   Etter kundenes ønske holder jeg åpent fra 12-13 i butikken idag. Så har du lyst til å ta turen finner du meg der med nye skatter :))

                     KLEM & GOD HELG!
                          FRA VIBEKE

  0 0
 • 09/28/14--09:29: Høstens GULL !
 • Nå har virkelig høsten begynt å vise seg fra sin aller vakreste side, med sine varme og gyllene farger...er det rart det er min favoritt årstid :) Satt bare å smilte hele veien av beundring av alle flotte farger som poppet opp på vei til  Nevlunghavn i dag. Der fikk jeg med nydelige solsikker hjem...dette ble inspirasjonen til dagens innlegg !


  Høstelige tekstiler er tatt frem med sine nydelige farger og mønstre, disse er fra Home & Cottage.


  Mitt siste funn hos Skrot Tor er den gamle sjarmerende riva, fikk mange rare blikk når jeg gikk rundt med den...hi,hi....Men jeg synes bare den er herlig jeg :)
  Klart han må være med vesle Nuremann...han er jo der det skjer :)

  En bukett jeg herved "døper" Høstens GULL !!

  Så tar vi en tur til Bente og hennes vakre plass i Nevlunghavn....Åh!her finner man inspirasjon og ro...:)
   Vakkert inngangsparti med sjarmernde bryggerhus i bakgrunnen.

   Like vakkert og gjennomført inne som ute:)


  Det er i Nevlunghavn jeg skal holde Inspirasjonskveld ,og i dag har jeg vært å sjekket ut lokalet jeg skal holde det i. Spennende greier dette og lokalet er helt topp...nå er det bare å begynne å glede seg og lage masse spennende og inspirerende ting som skal vises fram på Inspirasjonsdagen 22. okt :)


                                   Ønsker alle de herligste kreative høstdager der ute !
                                                  KLEM VIBEKE

  0 0

  Gammelt naturlig tre og hvitt er en mix jeg stadig kommer tilbake til når jeg dekorer ,og det er helt gammelt treverk som har den rette patinaen jeg er ute etter :) I dag er vi tilbake i favoritthjørnet på kjøkkenet, ved den gamle sjenken og tallerkenhyllene. Er det noe jeg er meget, meget svak for er det jo dette hvite stentøyet da.....kan ikke gå forbi en bolle eller et fat av dette slaget  når man er på sine loppisrunder: ) Utrolig nok har jeg klart å legge noen for salg i butikken også....ganske sterkt til å være meg,ho,ho :)

   Ja dere VET jeg er svak for dette også...ho,ho....hamptråsneller i alle varianter.....og i en glassvase gjør de seg ekstra godt :)
   Skikkelig høst ruskevær har vi her i dag og da er jeg ikke sen om å tenne lys og ta på strikkejakka...deilige høstfølelse det :)
   Ja jeg er ingen tradisjonell "blomsterpotte type" bruker gjern alt annet enn det...:) Zinkbøttene som jeg har i butikken går igjen også hjemme hos meg. Synes det bryter opp og gir den rustikke følelsen jeg liker så godt.


   Også her har jeg tatt flere av de hvite stentøy bollene mine som blomsterholder...funker det også :)
  Vi har en stille og rolig dag her hjemme i dag,Nure min lille hundevenn har vært hos vetrinæren og er litt ute av seg etter bedøvelsen han fikk....så da må han få masse hvile og mor pusler med litt her og der mens han hviler ut....på et sted han helst ikke skal være...i mammas seng..:)Men hva gjør man ikke for sin lille venn som eeeelsker å ligge på mammas pute på en slik dag:)

  På lørdag blir det salg av eplemos i butikken, vet det er noen som har ventet på det :) Mere info om dette kommer når helgen er inne :) Åpningstid da blir fra 12- 14 :)

                                             KLEM VIBEKE

  0 0
 • 10/02/14--21:54: God helg !
 • Nå er det dette som gjelder...STRIKKEJAKKE og HØSTDEKORASJONER :) Nå har nemlig alle strikkejakkene tatt plass på knagger overalt i huset, jammen er det både praktisk når man fryser litt også er de jo små kunstverk som er godt for øye :)
  Kassen som dekorasjonen står i har vært i butikken siden oppstart som er over et halvt år siden....Mange synes den er så fiiiin men neida ingen tar den med hjem ,ho,ho derfor må vi gjøre litt stas på den her inne, å gi folk litt ekstra inspirasjon til hva den kan brukes til :)  En slik dekorasjon holder ikke lenge men så mye glede den gir i de dagene den står her å byr på høstens fyrverkeri :)
  En samling av ting som er suuuuupert å lage dekorasjoner og plante i ute nå. Alt finnes i butikken og se!....den brune kassa står på toppen å venter,hi,hi (i dag slår "kremmeren" i meg til altså ...:)
  De herligste gamle rustikke pidestallene er helt nye og er virkelig et skue...Kult både til å ha inne som ute synes jeg:)
  også bøttene mine da.....alltid noen som sikrer seg en slik når jeg har åpent :)
  eller en av disse herlige grønne zink oval blomsterholderne :) Butikken bli åpen i morgen fra 12-14!
  Eplemos og nye møbler er da på plass :) Velkommen alle sammen !


                                                           KLEM VIBEKE


  0 0
 • 10/04/14--10:18: Helt gratis !
 • I dag tok jeg meg en tur til et hagesenter i nærheten for å få litt inspirasjon.....men hva endte jeg opp med ? Ingen ting.. , det var liksom ikke noe som fristet....Nei da tok jeg meg heller en tur ut i skogen og samlet inn de vakreste blader man kan tenke seg. Hvert et lite blad er som små kunstverk når man tar de i nøyere øyesyn .....og dere!  det beste av alt....  er at det er HELT GRATIS :)

  Kvistkransen hadde jeg fra før av og høstpyntet den med dagens fangst av blader. Enkelt festet med blomsterståltrå . Dette er veldig enkel høstpynt som alle der ute har tilgang til .
  Slik kan kransen holde seg fint i flere dager, og helst utendørs..Slikt er mere holdbart i fuktig ruskevær som vi har her nå :)


  Epler flytende i en zinkbalje, ja! ganske dekorativt det også :)


  De siste lørdagene har jeg hatt fleksibel åpningstid i butikken, og mange hyggelige kunder har tatt turen :) I dag står dette nydelige lintøyskapet i lysgrått i butikken og det fikk god respons :) Gråfargen er bare helt skjønn og passer til de fleste andre farger.  I dag ble storebroren" til denne pidestallen solgt , er så morro når folk finner noe som passer perfekt inn i deres hjem :) Veldig dekorative med sin rustikke stil .


  Kommende uke skal første forslag til Vibeke Design Årskalender være ferdig...det blir veldig spennende kjenner jeg :) Ser alt bra ut på dette forslaget er det bare å sette i gang å produsere....:)))


  Da håper jeg at neste gang vi høres er det gode nyheter på gang.........:)

   TAKK FOR ALLE FANTASTISKE TILBAKEMELDINGER, dere er bare utrolig skjønne alle og en hver ! VARME & GODE KLEMMER FRA VIBEKE

  0 0
 • 10/07/14--23:50: Naturlig tradisjon !
 • Jasså begynner denne damen å snike inn jul allerede nå.... tenker du der du sitter......:) Jul er i tankene mine tidlig kan jeg røpe og begynner i oktober med å lage juledekorasjoner og malerier til årets julesalg i butikken. Men med dette innlegget ønsker jeg å inspirere til å bruke never i dekorasjoner. Det er jo ganske aktuelt matreiale i disse dager når mange sanker ved for vinteren. Jeg er som sagt veldig, veldig heldig som har folk som stadig tenker på meg når det gjelder ting jeg kan ha nytte av...også naturmateriale:) En hyggelig dame jeg har kjent i mange år har som tradisjon å legge unna never til meg på denne tiden og i går kom det en leveranse igjen :))) Hurrraa for slike snille og omtenksomme mennsker !!!
  Veldig gøy materiale å jobbe. Men i år ønsker jeg meg en ny spikke kniv til å skjære med når jobben i år skal gjøres. Slik gjør du : Først tegne opp på et egnet stykke også skjære ut. Enkelt men krever litt tålmodighet :)

  Er virkelig svak for naturmateriel som dette, røft og rustikk !

  Så nå er altså tiden inne for å begynne å sanke inn til julens alle naturlige dekorasjoner :) Og sånn for ordens skyld det blir ikke noe juleinnlegg før ut i november herfra altså......:) Skal klare det ....får vi håpe,hi,hi...:)  KLEM VIBEKE  0 0
 • 10/09/14--23:15: Like rundt hjørnet.....
 • Hei og god fredag alle sammen ! I natt har vi nok hatt det vi kaller høststorm her hvor jeg bor.....regn og torden om hverandre gjennom hele natten....godt jeg ikke er så redd for det ellers hadde blitt ganske "guffent". Voldsomme krefter som settes igang ved et slikt vær altså. Flere ting skjer denne helgen,Vibeke Design årskalender er straks klar for trykk :) Fikk se første utkast i går og det ser meget ,meget bra ut kan jeg fortelle :)))) Butikken fylles opp av nye herlige skatter på lørdag og jeg pusser opp nytt møblement  til stua.....eller butikken,hi,hi vet egentlig ikke hvor det kommer til å ende jeg. Vet bare at det blir FIIIINT :)


   Deilig med høstkos på kjøkkenet . Bildene er fra i fjor men ser det er ikke mye forandring skjedd. De samme høslige tekstilene kommer fram...:)


  Puten er fra IKEA og er bare en skikkelig gla`pute synes jeg....kombinasjonen den og strikkejakkene passer for denne årstiden synes jeg ;)


  I kveld skal det skje noe koselig, jeg skal møte mine gamle klassevenner fra mitt første år på vidregående. Det er hele 25 år siden jeg var 16 år og gikk på Tegn,form,farge og Søm ved Borg vgs i Sarpsborg . Nesten ingen av mine klassevenner har jeg sett på alle disse årene  siden jeg flyttet tilbake til Telemark året etter. Tenk så mye vi får å prate om i kveld...hva gjør alle nå? Mange av de var fantastiske med både penn og symaskin....lurer på om de drev det videre...? Ja denne damen får alle svarene i kveld :)

  Lørdag holder jeg åpent butikken fra 12 - 13.30. Mange nye sjarmerende møbler er da på plass...det måtte jo fylles opp etter den gamle vakre sofaen fikk seg et nytt hjem forrige helg:)
  Velkommen til dere som ønsker å ta turen ,kanskje vi ses ? :)

                            KLEM VIBEKE  0 0

  Vi har hatt noen fine lørdager i butikken i det siste. Det har vært godt besøkt i de timene jeg har valgt å ha oppe og handelen går bra:)  Og nye skatter har flyttet inn.!.Mens noen skatter står å venter på den rette i lang tid ,forsvinner enkelte ting bare med engang..som de vakre stolene jeg viser under i innlegget her.De er helt spesielle og godt bevart med sin orginalmaling og slitte patina.
  Zinkbøttene fra Affari er en populær vare som det går mye av, morro at flere ser potensialet i de rustikke herlige bøttene .
  Brune detaljer på et gammelt avlastningsbord...er så glad i brunt på denne årstiden.
  Også er det de vakre stolene som allerede har fått ny eier  da....:)
  Utrolig vakre og jeg må si det var ikke helt lett å gi slipp på slike skjønnheter til butikken...:) Men så er det jo så gøy at andre finner glede med ting man synes er fine da....og jeg kan jo ikke spare på alt :)
  Fram med lerkekvister og annet herlig naturmateriale nå :) Flere trodde kvistene i keramikkkrukken var sprayet slik i dag, for de hadde så nydelig farge og mønster....:) Neida det hele er naturens verk og bare med noen kvister har du helgens vakreste bukett :) En vakker kreasjon av Kaja Brentz har også ankommet butikken , en benk trukket om i grov lin og malt i en mørk grå vakker farge.  Her er også en av stolene som hører til de to hvite med gulldekor...men her umalt.
  Butikken er denne helgen også åpen søndag mellom kl : 12-13. Velkommen!

  Det var et veldig koselig klassetreff jeg fikk med meg på fredag. Så mange hyggelige folk det var godt å se igjen :) I neste innlegg får dere se forvandlingen av det siste oppussingsprosjektet her hjemme, krevde litt tålmodighet men kjære tid!! Det var det verdt :)))) Vi ses!

                                KLEM VIBEKE

  0 0
 • 10/13/14--11:01: Forelsket i høsten !
 • Varme toner smyger seg inn i interiøret om dagene, i form av naturmaterialer, tekstiler og tente lys.. ÅH! Jeg sier det igjen og igjen....Jeg bare ELSKER høsten !
  Fantastiske små hollandske epler.....som jeg er så veldig glad i. Små dekorasjoner i seg selv de:)
  å tenne lys hører vel også høsten til....og helst i hver en krok:)
  For en god stund siden dukket denne søte lille fløtemuggen opp i posten hos meg..det var ei god dame som gjerne ville at jeg skulle ha den for hun visste at jeg var svak for mønster som dette....Fantastisk snillt synes jeg og ja jeg setter veldig pris på den også :) Takk igjen navnsøster Vibeke:)
  Om ikke så lenge får dette bordet selskap av en ny sofa....en spisestue sofa fra Home & Cottage skal endelig bli vår. Da blir det en helt ny krok som jeg gleder meg til å forme :)  For en stund siden fikk jeg svigermor til å strikke retrokofta til meg, et velbrukt plagg har det blitt allerede....Fargene har svigermor valgt ut selv og jeg er veldig fornøyd med de sterke friske fargene:)  Jeg lovte dere en titt på mitt seneste oppussingsprosjekt snart og jada en av dagen dukker det nok opp....og det er faktisk store muligheter for at det blir lagt ut for salg med engang.....for hos oss viste seg å bli altfor stort. Vil med dagens innlegg  også takke alle som har besøkt butikken i det siste, så mange skjønne mennesker som ønsker å sikre seg skatter og malerier....ja jeg blir bare GLAD :) Dette lover bra i tiden fremover....:)

                 NYDELIG UKE ALLE GODE DER UTE !
                                    KLEM VIBEKE
   

  0 0

  At våge å se det vakre i det enkle......er vel noe jeg har levd etter så lenge jeg kan huske, ja helt ned til mine barndomsår har jeg uttrykt min glede over enkle hverdagslige ting.....som lille "bekke"syntes var vakre..Det går nemlig noen historier om det i familien og de skjønte ikke stort av hva den lille jenta hadde i seg..Derfor er det ekstra gøy i dag at jeg fremdeles er sånn og at de som fulgte meg den gang ,nå i dag kan skjønne hva som bodde i meg :) Onsdag 22 .oktober skal jeg for føste gang ut å holde inspirasjonkveld om nettopp dette. Jeg er blitt invitert av damegruppa BULKEN i Nevlunghavn til å holde en slik kveld. Vi skal da ta for oss hvordan man kan få mest mulig glede av natumateriale. Gleder meg masse til dette og er selfølgelig veldig spent og klar for og ut å
   INSPIRERE !


  Noe som er ganske MYE meg er å bruke kombinasjonen gammelt gjenbruk og naturmateriale....da blir det ekstra vakkert synes jeg :) Massevis av bilder skal få dokumentere dette denne kvelden:)
  Ofte har jeg fortalt dere om at folk kommer til meg med naturmaterialer som de vet jeg vil ha nytte av...utrolig gøy og veldig snilt synes jeg .Og alt er blitt brukt skal dere vite :)


  Inspirasjonskvelden skal holde i NESTUN SAMFUNNSHUS 
                          22.OKT: KL 19.00.
  Jeg vil også selge ulike varer fra butikken og er flaksen på min side i begynnelsen av uken
  vil også Vibeke Design Årskalenderen være ferdig trykket og bli lagt ut for salg denne kvelden :)

                            Ønsker alle hjertelig velkommen denne kvelden !
                           Vibeke design butikken er åpen fra 12-14 på lørdag !
                                                  KLEM VIBEKE


  0 0

  Så er endelig "Året rundt med Vibeke Design kalenderen " her og jeg må si meg veldig fornøyd med sluttresultatet. Gleden er derfor stor når jeg i dag skal presantere en liten smakebit for dere der ute....:) Trykk og design er utført av Grenen Trykkeri. Formatet er i A5 str, så den har en praktisk og fin størrelsen som er lett å plassere :)  Veldig glad vi rakk å få den ferdig til morgendagens Inspirasjonskveld, det blir da første mulighet for å kjøpe denne her. Kalenderen kan fåes kjøpt hos meg i butikken i Brevik eller kontakt meg på mail
                            Vibekedesign@hotmail.com
                                       Pris : 150 kr
  Kjenner jeg er veldig spent for morgendagen...men mest av alt føler jeg glede over at dagen endelig er kommet. I morgen fylles bilen opp med de herligste gjenbruksskatter og naturmaterialer....Her er nemlig en overklar Vibeke klar for å ut å skape en herlig inspirasjonskveld for alle som har tenkt seg en tur til Nestun Samfunnshus ! Vi starter det hele kl 19,  VELKOMMEN!


                                        Spent.. & GLAD klem fra Vibeke

  0 0
 • 10/23/14--22:28: Ny erfaring !
 • Så er det jammen helg igjen....og jeg sitter her å tenker...Hvor ble denne uka av egentlig? Her har det vært en hektisk ,gledesfyllt og nervepirrende uke som har gitt denne dama nye erfaringer på ulike områder. Tirsdag kom kalenderen min som vi har jobbet med nå i høst og det er jo bare en stor glede at så mange ønsker seg en slik. Vi begynner f.o.m i morgen å sende til inn og utland ! Så til deg som har tatt kontakt på mail eller facebook, om ikke lenge er altså en kalender på vei til deg ! TUSEN TAKK fra meg til DEG :)
  Onsdag holdt jeg min første Inspirasjonskveld , det var veldig morro og ganske så nervepirrende....for meg er dette første gang jeg gjør slikt...Så her brøt jeg flere av mine egene grenser og høstet nye erfaringer som jeg absolutt tar med meg videre....For det blir ikke siste gang jeg gjør dette, er allerede "booket"til våren med en ny inspirasjonskveld, så nå er jeg igang og øvelse gjør mester har jeg hørt...så da må man bare prøve :) Møtte så mange hyggelige mennesker denne kvelden som har akkurat samme interesse for det gamle og naturmateriale som meg , så her gikk inspirasjonen begge veier for å si det sånn:)  Neste uke blir det kundekveld på Øvre Torg i Brevik . Det er Annemones Skafferier ,Festfabrikken og meg som skal dra det hele igang :) Vi byr på herlig høst inspirasjon og gode tilbud den dagen, så hold gjerne av onsdag 29 . kl 19 . Alle er velkommne !!

   Et lite glimt  fra Bente Løvalls nydelige hage...:)
  En vakker hage, som vi til våren håper å få ta en ny runde i :)
   Til helgen blir butikken åpen lørdag fra kl 12 -13.30 ! Vi har masse å gjøre denne helgen så derfor blir det åpent kun denne tiden på lørdag. Men heldigvis har ikke det stoppet folk for å ta turen før,hi,hi...det er heller motsatt faktisk:) Velkommen alle som ønsker å ta turen denne høstlige lørdagen :)


                       KLEM OG GOD HELG 
                               FRA VIBEKE

  0 0
 • 10/25/14--10:53: Gode tanker
 •  God helg alle dere gode der ute ! I dag ønsker jeg å dele noen gode tanker med dere...GODE TANKER om at jeg føler meg heldig som har så mange positive og gode folk rundt meg... Folk som man merker faktisk vil deg bare godt.....DET er noe av det beste et menneske kan føle tror jeg, og det gjør deg bare varm og god innvendig :) Slikt får man også inspirasjon og kreativitet av....og det trenger man i bøtter og spann nå som kreativiteten virkelig skal ut å prøve seg.....Neste uke begynner jeg nemlig å produsere malerier og juledekorasjoner til julebutikken som åpnes midten av november.

  I dag inspirerer det av denne høstelige hortensia buketten....fantastisk ute som inne denne "fryd for øyet "buketten . Vil også dedikere disse blomstene til alle skjønne folk jeg har hatt gleden av å møtt denne uken.....TAKK FOR ALT DERE GIR !


   En skjønn fransk egge kurv funnet hos Gammel Kjærlighet.
   Inne skaper buketten og tekstiler er varm og god atmosfære....


   Nye stoler er flyttet inn, også fra Gammel Kjærlighet. Er bare så glad i slike og tror de vil bli fine til den nye sofa kroken....når den blir endelig ferdig:)

  En skjønn ,skjønn gyngestol har flyttet inn i butikken. Så sjarmerende med sin enkle design og patina.
  ( pute og pledd er ikke til salgs )

   Søte lysfat eller underfat til blomsterpotter disse zinkfatene fra Affari. Herlige rustinspirerte lykter i flere varianter finnes også i butikken.   Vakre gamle bilder er på plass..."Kan du inte tala"skimtes bak her....Vakker orginal ramme og en figur jeg var svært begeistert for som barn.
  Med gode , GODE tanker ønskes det fortsatt god helg herfra !
                                    KLEM VIBEKE


  0 0
 • 10/27/14--13:56: Hallo venn !
 • Så er vi her igjen....Halloween !! Jeg er en av de som synes det er gøy med halloween og steller gjerne i stand litt for de som kommer og banker på :) I år skal jeg holde en liten workshop i butikken om hvordan man enkelt kan lage seg en magisk lyslykt og annen enkel pynt for denne tiden :)


  De flotte lyktene er fra Affari og har fått bein å gå på i butikken ....:) Kan ikke ha FOR mange lykter vettu.....:)
  Så kommer noen inspirasjonsbilder av varer som man kan få sikret seg på kundekvelden som straks skal sparkes i gang...Her litt herlig treartikler fra Annemones Skafferier , litt lengere ned ser du også delikat og god kakao som hun også skal selge denne kvelden.

  Skjønne varer som disse flaskene , sugerrør,tags og fargerike prikkete beger fra Festfabrikken .


  Vet dere! Det lille lyslykt huset av tre...lukter nyyydelig kanel ,også fra Annemones Skafferier .

  Ønsker alle riktig velkommne denne kvelden 29 .oktober.Kl 18-21 på Øvre Torg i Brevik.Vet vi får en inspirerende, koselig og kreativ kveld.

                           KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 10/30/14--22:20: Bring it on !
 • Ja værsego og kom juleinspirasjon......for det trengs kan jeg kjenne:) I år har ALT gått ALTFOR fort her hos meg....for etter planen pleier jeg å ha kommet godt igang med det meste som skal være til juleutstillingen min. Men altså ligger jeg ganske langt bakpå i år og i år har jeg til og med en julebutikk å ordne....jøje meg.....trenger akutt juleinspirasjon NÅ....for å komme igang kan jeg kjenne. Tror ikke det skal mye til for å pirke borti julegleden til denne dama egentlig...men som sagt det har vært veldig mye nå og da må det faktisk ryddes plass til slik kreativitet. Håper jeg straks er på sporet av det .....:)

  Derfor skal helgen benyttes til å finne inspirasjonen til mitt neste prosjekt....JUL i butikken ! Men store endringer må til som vanlig, så da holdes butikken stengt inntil alt er klart .


  Disse kremmerhusene ble det produsert utrolig mange av i fjor...og jeg har ikke tenkt å ligge på latsiden i år heller når det gjelder disse.)
  Søte juleposer med julegotteri oppi.....et absolutt "must"i år også :)

   Tenk at det i år blir en orntlig julebutikk ! Hvem hadde trodd det ? Dette er fra fjorårets juleutstilling hjemme hos meg :)
  Så nå vet dere hva denne dama skal bruke sin eksta lille tid til...det blir JUL :) Vil takke alle mine trofaste og selfølgelig aller beste kunder som tok turen på kundekvelden som ble arrangert onsdag. Jeg blir like satt ut hver gang...fantastisk å oppleve slikt etusiasme hos mange... og dere vet jeg er evig takknemlig :)
  Velkommen igjen når dørene til julebutikken åpner alle sammen !Dato er usikkert ennå, men vær trygg!... Dere vil bli oppdatert ! Ønsker alle en riktig god helg der ute !

                                           KLEM VIBEKE

  0 0


                                            Om vi bare andas et slag  och tittar efter "

  Dette kommer fra en av mine store inspirasjonskilder  Ernst Kirchsteiger. Dere vet han som har programmet "Sommar med Ernst ". En fantastisk kreativ mann som har ALT...og han er jammen ikke så verst å se på heller,ho,ho :)Nå er det det bare å glede seg til "Jul med Ernst"...tro meg ..jeg skal sitte "klistret " :) I dag kunne vel nesten ikke dagen vært gråere, men det betyr bare innekos og jada....juleinspirasjonen kommer snikende her....Julemagasinene mine har virkelig blitt lest og jammen har jeg ikke unnet meg noen nye også....En klar favoritt er svenske LANTLIV . Jeg har de fleste magasinene deres og julenr for i år var bare helt fantastisk, jeg kan se det om og om igjen :)

   I dag byr jeg på 100 % naturlig her på bloggen, for det vakreste kommer jo nettopp fra naturen !
  En gammel fransk kurv med de fineste kongler. Disse er blitt hentet i Langesund hvor de engang hang på et gammel furutre som ble felt. Så har de i mange år bare stått i noen søppelsekker i en kjeller ...og ventet på meg :) Nok engang kommer snille mennesker med ting som de vet jeg har glede av :)
  Kranser og kurver er noe vi damer er "svake "for...stemmer ikke det ? Ja jeg kan bare ikke få nok av slikt...og bestemte meg for å henge opp alle kransene jeg hadde :) Ganske dekorativt med alt samlet synes jeg :)   Denne kransen har jeg brukt mye i interiøret mitt og skifter bare ut naturmateriale etter sesong. Det er opprinnelig en hjerte hamlkrans som jeg har dekket med enda mere "rufsete"halm. Til slutt har jeg bundet fast store kongler meg ståltrå.

   Denne neverkransen er ny og kjøpt hos Kid . Utrolig søt og til meget fin pris...det kan vi like :)
  Pleddet her er også kjøpt hos Kid, mulig det beste pleddet jeg noen sinne har hatt...med si myke pelslignende innside:) Det skal det garantert kooooses mye med i høst/vinter !

  I neste uke ventes alle nye varer til butikken, kjenner det skal bli gøy å fylle opp med JUL i min lille butikk. Har vært å ryddet masse der i dag, og i ukene som kommer vil det  vanke gode priser på endel av tingene jeg har der. Så følg med alle sammen, her kan man sikre seg noen gobiter :)
   Eksakt når jeg åpner igjen vet jeg ikke, men jeg gir dere beskjed når alt er klart :)
  Nydelig uke til dere alle og håper flere av dere har fått deres bestillte kalendre . Neste uke venter jeg en nytt parti med kalendre, de har virkelig fått bein å gå på:) Utrolig gøy ! Både til Tyskland,Nederland, USA og rundt om i hele Norge er det blitt sendt.....så evig takknemmlig til dere alle:)
                                                KLEM VIBEKE
  0 0
 • 11/08/14--05:49: Vi har fått en lun krok !
 •  Veldig leeenge har jeg ønsket meg en ny sofa og har gått langt over et år og kikket på denne....Som nå står i vår stue!!!Hurraaa for at den endelig er på plass denne varke sofaen fra Home & Cottage. Det kjennes virkelig godt når man har lenge ønsket seg noe, jobbet og spart opp en stund...for så gå å unne seg en slik ting....ja da smaker det ekstra godt :)
   Det er egentlig en spisestuesofa , men vi ønsker å bruke den som en vanlig sofa. Den er virkelig stor og god å sitte i ,og for meg som er ganske kort blir det litt dingling med beina...så derfor blir det fort til at man kryper inn i et hjørne med noen gode puter:) Gleder meg bare til deilig julefri jeg nå, med en god bok som skal nytes oppi her :)
   Nydelig tekstiler også fra Home & Cottage :)
   Jeg syntes vi fikk myknet opp litt i stuen her nå, virkelig lun og varm stemning fyllte rommet når sofaen kom på plass sammen med de andre brune gamle møblene våre. Vi har jo hatt alt hvitt i mange år , så dette kjentes riktig for oss nå :)


   Men det blir en stund til den skikkelig skal nytes vårt nye møbel....her brukes nemlig all ledig tid til å få laget ferdig min lille julebutikk. Ingen julevarer ankom denne uken heller...så i mellom tiden produseres det i hjemmelaget. Kanskje det blir en titt til uken om hva denne damen holder på med ?

  TAKK TIL ALLE nye følgere både her inne og på facebook :) Det er jo bare helt overveldene å se at bloggen har fått så mange følgere...det hadde jeg aldri trodd...og heller ikke at enkelte dager er det over 7.500 treff her inne !!!
  Jeg har nesten ikke ord for dette....blir bare VARM i hjertet og veldig ,veldig glad og ganske så rørt....TUSEN TUSEN TAKK igjen !
                                                          KLEM VIBEKE


  0 0
 • 11/12/14--08:05: November dager...
 • Det å gå å glede seg til noe som skal skje...er vel en av de beste følelsen som finnes...Det er det NOVEMBER er for meg...Da planlegges alle julens syssler og aktiviteter...og for meg som har min "kreative høytid"for tiden, produseres både malerier og koselige ting til min lille butikk. I disse forvandles den til en julebutikk som åpner på lørdag :)

  Mens vi venter har jeg vinterpyntet litt på sjenken her inne på kjøkkenet. Var så heldig å få sikret meg denne vakre gamle lysaqua blå kjøkkenvekten hos Sjoukje. MIN farge dette og nydelig med kongler og granbar...:)
  Gamle sandkake former er stemmningsfulle som lysholdere også :) Disse kom jeg over på en av mine bruktrunder og fikk med meg en fin liten samling. Vasket de godt når jeg kom hjem og trodde jeg hadde fått tørket godt av alle sammen før jeg la de i en boks....men da jeg åpnet boksen hadde jammen flere fått en gledelig rusten patina..hi,hi. For meg som hadde tenkt å bruke de til alt annet enn baking var jo dette helt topp :)   Nydelig gyllent lys .....takket være den rustne patinaen :)


   Gamle terriner kan brukes til mangt . I denne oppbevarer jeg gjerne mine gamle og nye hamptrå sneller, her i selskap med gamle franske treklesklyper...Sjoukje har disse også i sin butikk så det er klart jeg måtte ha noen.:) 


  Lørdag er altså dagen jeg åpner julebutikken min. Det blir nye malerier, kremmerhus, mye naturlig julepynt i form av kranser og tre artikler . Ennå ventes det flere varer som er like rundt hjørnet ,så her blir det bare mer og mer jul når desember ankommer :) Åååå fryd & glede folkens ikke lenge igjen nå :) Til slutt et skikkelig julete oppdrag jeg har fått...et julemaleri ønsket kunden seg...Ja da var det bare å finne julegleden i seg og fram kom denne lille juljenta....:)
                     Butikken er åpen lørdag 15. november kl 12- 14 , Velkomen !!
                                                      KLEM VIBEKE
              

  0 0
 • 11/16/14--03:41: JUL i butikken !
 • Så kunne jeg endelig åpne dørene inn til min lille julebutikk i Brevik . Desverre har ikke alle varene ankommet ennå , men siden vi er så tidlig ute og desember er noen uker unna...tenker jeg at det er greit å fylle på litt nytt i kommende uker :) I går var altså åpningen av butikken og mange ønsket å ta turen :) Så morro at så mange kom og handelen gikk aldeles strålende. Mine nye varer ble godt mottat og girlanderen over her var bestselgeren..... det skjønner jeg godt, fantastisk dekorativ og kan brukes på mange måter.
   Som dere vet er jeg veldig glad i naturmaterialer, og har satset på det som varer i butikken også...som her mosekranser og tre never stjerner.


            Så er det velkommen inn i årets julebutikk !

   Her selges kranser i mange varianter, noen selvlaget og noen fra "A Lot "...Store kongler og annet materiale du trenger for å være kreativ og skapende i tiden fremover.
   Flere nye malerier er også på plass og her ser dere også et av mine seneste oppussingsprosjekter..et gammel,gammelt bord med tilhørende benk. Et fantastisk møbel som fikk mye oppmerksomhet og er også til salg:)
   Lerkekvistene er blitt flittig brukt som dekorasjon i butikken, en av mine favoritt naturmateriale. Kremmerhusene er fine å fylle med go` saker og bruke som dekorasjon selv eller gi bort :) Lin skapet ble solgt i går ,et skap som kunnet vært solgt mange ganger i går :)


   En advetstake i en gammel brødform...det blir mange varianter av slike staker i butikken fremover.
   Tips til å skape julens dekorasjoner , her er høy og mose sammen med vakker amaryllis, blitt brukt oppi et gammelt vaskevannsfat. Flere tips er å få inn i mot desember :)


   I går valgte jeg også å fortelle mine kunder at jeg har valgt å slutte med butikken 1 januar 2015. Det har vist seg at kombinasjonen av å drive butikk , jobbe 80 % i barnehage , male bilder for kunder og tillegg gjøre alt det andre man gjør, har blitt alfor krevende for meg. Men jeg er veldig glad jeg har gjort meg denne erfaringen og er SÅ takknemlig for alle skjønne kunder jeg har hatt gjennom disse snart ti mnd jeg har hatt butikken. Jeg kommer alltid til å male bilder og vil fortsette med dette så lenge jeg kan. Det å drive butikk i fremtiden er heller ikke helt fjern siden det absolutt har vist seg at det er liv laget for en slik butikk...Drømmen er vel å starte noe hjemmefra....vi får bare vente å se :)
  Men nå gleder jeg bare til desember hvor jeg håper mange tar en tur innom når jeg har åpent . Åpningstidene blir lørdager i nov 12-14.30 og i desember blir det  søndager 12-15. Jeg kommer til å ha noen dager med kvelsåpnet men disse datoene kommer senere.

                                            Nydelig søndag og ukestart alle sammen !

                                      KLEMMER VIBEKE

older | 1 | .... | 18 | 19 | (Page 20) | 21 | 22 | .... | 36 | newer