Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | .... | 13 | 14 | (Page 15) | 16 | 17 | .... | 36 | newer

  0 0
 • 01/29/14--12:12: Frem fra glemselen...
 • Hver vår kommer et av mine favorittmøbler inn i huset...mitt gamle skomakerbord! Dette bordet sto inni et bitte lite skomakerhus på en eiendom jeg var så heldig å få være med å tømme en gang. Vi skulle akkurat til å gå når jeg spurte de som som hade ansvaret for eiendommen "Ja dere har ikke noe annet som kunne være interssant da ? " Jooo... i det lille skomakerhuset skulle det være et bord ,men det var skikkelig ekkelt der inne så der hadde ingen lyst til å gå inn"fikk jeg til svar.
  Nei denne sjangsen kunne ikke gå fra meg, jeg MÅTTE inn å se :) Noe jeg selfølgelig ikke angrer på...:)


  At det var ekkelt der inne stemte ja... ikke så rart siden det ikke var blitt brukt på mange mange år....men vi fikk ut bordet og litt ekstra tilbehør....En liten barneskolest måtte få være med som et minne fra hvor bordet kommer fra :)


  Inni dette bitte lille skomakerhuset satt en kar med snø,kulde og vind susende rundt veggene på vinterstid og reparerte sko til folk og om sommeren var han hvalfanger . Så nå vet dere også litt om bordets historie :)
  Skomakerhusets dør.....Å det var lenge siden den hadde sett malekosten:)
  Slik kommer man seg over til dette sjarmerende landstedet, helt nederst i hjørnet skimtes også det lille skomakerhuset. For å få bordet i god stand måtte en grundig vask og en skikkelig omgang med pussepapir til. Den nydelige blåfargen måtte jo selfølgelig bevares på best mulig måte. Resten av fangsten skimtes bak her og dere kjenner garantert igjen mange av disse gobitene...for de brukes flittig her i huset den dag i dag :)
  Ganske ekkelt !! men så var det å se forbi det...å se heller hvilket potensial dette vakre bordet hadde :)
  Fargen ble lysere og enda mere vakrere etter behandlingen med skrubb og puss .
  Gleder meg til det snart er på plass igjen...for å komme til dit det står nå må man vasse i snø til livet....så det blir ikke med det aller første desverre....Men glede seg ...det kan man :)
  Snart helg for min del som har fri på fredag....Åh!! Så godt det skal bli med en glad og kreativ helg:)

                KLEMMER FRA VIBEKE


  0 0
 • 01/31/14--07:01: HVITE-nyanser !
 • " Ja slik går no dagan "....med innekos og fyr på peisen på kjøkkenet. Med snøvær som herjer utendørs er dette det beste stedet å være synes nå jeg :)Peis/gruva her på kjøkkenet har nok ikke vært så veldig mye brukt gjennom årene må jeg innrømme...helt til nå. Etter et besøk hos en god venn endret det hele seg..Hun hadde så fin og gjevn flamme i peisen sin syntes jeg og det uten å hele tiden legge på ved..Hva gjorde hun for å få til dette ? Jo hun brukte tennkubbe og da kunne det brenne lenge uten å hele tiden passe på...Åh! dette passet meg ypperlig og har nå skaffet meg et lite lager,he,he
  Så nå knitrer det i peisen rett som det er :)

  Helgens bukett i tulipaner og puselabber- En kombinasjon jeg aldri blir lei av :)


  På sjenken på kjøkkenet går det i disse dager i hvitt på hvitt ! Heller ikke denne kombinasjon jeg bli jeg lei av. Kjedelig tenker sikkert noen,men hvitnyanser finnes det maaange av... så da går det liksom an.


  Brukt ,gammelt ,slitt og noe nytt i denne "bestikk buketten ". Elsker gammelt bestikk med vakker dekor! Mye er funnet hos Skrot Tor til en meget billig penge.

  På utsiden av kjøkkenvinduet ser det slik ut ....som et land med et SOLID lag melis synes jeg det ser ut som...og mere skal visst komme....Tenk i løpet av sommeren skal et lite hus bli til akkurat på denne plass vi nå ser på ! Ja jeg bare drømmer meg helt vekk jeg når vi er inne på nettopp dette temaet :)
  I morgen er jeg tilbake med litt nytt og brukt igjen !

                       KLEM FRA VIBEKE

  0 0
 • 02/01/14--04:00: Gammelt & Nytt-med patina!!
 • En meget slitt og gammel sak er kommet inn denne gangen...altså en brun koffert ! Har vært lenge på jakt etter en slik og den er i god stand bortsett fra litt rust som kan jobbes med.Denne fant jeg på Knutepunktet i Porsgrunn. Kofferter er sjarmerende og men litt grønt som her, ja da ble det komplett i mitt favoritt dekorasjonshjørne :) Her er det stadig forandringer og jeg kaller det "inspirasjonshjørnet "mitt....


  Sjekk den herlige nye lampen som har fått plass her.....åh.. som jeg har ønsket meg den..I rustikk og herlig grønn fra Home & Cottage.  Glassklokken er også ny på salg hos en av mine favoritt butikker Home & Cottage. Slike er veldig populære i år og på Interiørmessen gikk disse ofte igjen. Fine til å oppbevare ulike ting..i dag er det små egg og fjær so ligger til skue inne i her..:)
  En ny ladning med snø er kommet denne lørdagen....så ekstra godt er det å skape litt vårlig stemning inne ! Fiiiin lørdag alle sammen !
                          KLEM VIBEKE

  0 0
 • 02/02/14--07:38: Fram med litt GLEDE !
 • Da mener jeg selfølgelig VÅR tekstilene i lysblått....Ser absolutt ingen grunn til å vente med det nei...mens vinterregnet høljer ned over min by Porsgrunn.Blir alltid litt ekstra glad når disse tekstilene inntar heimen, alt blir liksom litt lettere med engang.

  Det er nok ikke så vanskelig å se hvilken farge som ligger mitt hjerte nærmest...Blånyanser er jeg MEGET svak for....Den blå og hvite hyssingen kjøpte jeg på nyåpningen av flotte Festfabrikken i går, sammen med masse annet skjønt stæsj :)
  En virkelig gammel sak har fått plass i den franske blå emaljelysestaken, en fyrstikkeske fra 1930..Damen som solgte meg den på antikkmessen hadde litt å fortelle om den :)

  Endelig har jeg fått tak i en gammel fransk kurv , her står den under bordet med herlige vårlige puter..hos Sjoukje fra Gammel kjærlighet fant jeg den :)

  Jeg er heeelt tullete etter pledd og puter...noe jeg ofte får høre her hjemme :) I stedet for å gjemme pleddene nede i en kurv synes jeg det kan være fint å henge de på veggen ..Blir jo en dekorasjon ut av det :)
  Skapet er fyllt opp med gamle tallekner i blå,turkis og grønt. Disse er funnet i Norge og Sverige på loppis:)
  Tekstiler fra Tilda og gamle blå kopphåndkler i skjønn BLÅforening;) Ja du kan gjerne si jeg er  tullete etter slike håndkler også og de brukes kun til dekorasjoner. Altfor fine til huselig bruk synes nå jeg .

  Selfølgelig må min lille venn følge med...Neste uke blir han fem år den lille tassen:) Da vanker det nok gobiter i fleng :))) Ønsker dere alle en herlig ny uke !
                                                      KLEM VIBEKE


  0 0
 • 02/03/14--08:45: Happiness is....
 • "Happiness is like a butterfly...
  The more you chase it,the more ut  it will elude you.....
  But if you turn your attention to other things...It will come and sit softely on your shoulder."

  Er det ikke fiiiint det diktet :)))....Har brukt det mye og får alltid god respons på nettopp dette :)
  Bildet jeg viser i dag er mitt første i 2014 og er et bestillingsmaleri til ei flott jente som fyller 30 år:)
  Fargene som er brukt er turkis,lysgrønn og lilla ,noe som ikke er helt enkelt å se ut ifra disse bildene. Det er derfor jeg sier til kundene som bestiller at det  er bedre å se bildene mine "live" slik at de får en annen opplevelse med bildene. Dette kan du f.eks gjøre ved å se de på utstillingene jeg har vår og jul .
  Kjenner jeg klør skikkelig i fingrene nå for tiden og har mange ideer til nye malerier. Det blir ingen vår utstilling på meg i år,siden vi har en flott konfirmant som skal stå i mai. Derfor går jeg å fantaserer om en utstilling kombinert med innvielse av mitt lille hus i hagen... engang i løpet av sommeren:)...Tenker med glede tilbake på forårets sommerutstilling...FOR en dag,DEN skulle jeg gjerne hatt en reprise av :))))  Her er et lite tilbakeblikk:) 


   Syltetøyet og rabarbrasaften som forsvant på et blunk....Svigermor skal nok få en dobbel bestilling i år :)


    Masse bilder som vanlig og det er nesten utrolig at alt fra både denne utstillingen og desemberutstillingen er utsolgt!!! Så jeg ser ingen grunn til å slutte med dette enda, dette gir meg enormt mye GLEDE og INSPIRASJON. Jeg lar fantasien fortsette så får vi se hva sommeren bringer...:)
                                                 KLEM FRA VIBEKE 

  0 0
 • 02/04/14--10:38: Et mykt stykke kunstverk !
 • Det var nettopp på denne tiden i fjor at svigermor og meg inngikk et samarbeid om et heklet teppe. Jeg valgte fargene og hun heklet. Å som jeg fryda meg over prosessen...som ikke ble så lang ,siden svigermor er av det ekstremt raske slaget:))) Teppet er blitt en klar favoritt her hjemme, og jeg kjenner jeg bare blir GLAD av å se på det :)
  Her er garnnøstene utstillt i en gammel treboks..en liten dekorasjon i seg selv dette ..:)
   Farge kombinasjonene ble mange, det viste seg at her var det mange farger som kunne kombineres med hverandre. Kjempe morro og selvsagt veldig inspirerende prosess :)
  Teppet ble med i mange innlegg utover våren.....ja jeg var jo nesten blitt litt små forelska i min nye kreasjon :) Ja jeg ble til og med så inspirert at jeg måtte lage et maleri med alle fargene hentet fra teppet :)
  På dette året har det blitt mange hyggelige mail og tilbakemeldiger om nettopp dette teppe.Både her til lands og langt ute i den store verden har mailer blitt sendt:) Kjempe morro !Tydelig at heklede tepper er populært der ute i den store verden også :)


  Nå som teppet har kommet ned fra loftet sammen med alle de andre vårlige tekstilene, blir det nok noen glimt av det i nærmeste fremtid...Dere tåler vel det..ho,ho ??

                                      KLEM FRA VIBEKE

  0 0
 • 02/05/14--13:22: "It is up to you...."
 •                                            IT IS UP TO YOU......
                                               TO SEE....
                                            THE BEAUTY
                                 OF EVERYDAY THINGS"


             Dette er viktige og gode ord å ta med seg på veien alle sammen..!

                     KLEMMER VIBEKE


  0 0
 • 02/07/14--08:09: Rustikk , grønt & fransk
 • Noe helt spesielt (synes jeg da...:) dukket opp hos min venn Sjoukje fra GAMMEL KJÆRLIGHET i dag....Nemlig de skjønneste gamle grønne franske glasskrukker ! Aldri har jeg sett slike og falt pladask for de ved første øyeblikk:) Sjoukje har nettopp kommet hjem fra Nederland hvor du gjør sine innkjøp av gammel fransk,belgisk og nederlandske skatter..Vi er mange som har gledet oss til dette :)
  Krukkene og den gamle hvite keramikk bollen var noen av skattene jeg kjøpte hos Sjoukje i dag...Helt herlig grønnfarge på disse krukkene :)
                      Oregano i en naturlig patinert keramikk krukke. En liten rustikk dekorasjon i seg selv :)
  Det lille grønn patinerte tre fatet fant jeg også i dag.....jøss tror jammen meg jeg handlet etter fargernyanser i dag.....også:))) Har en tendens til å "matcheshoppe "ja :)

  Det går nå mot helg og siden jeg har fri hver fredag begynner helga torsdag kveld for meg.. sånn plutselig:) Så her blir det fyr på peisen etter langtur med Nure i et skikkelig grisevær...taco (å jada det må til HVER fredag det..), og sjokolade:) Høres sikkert veldig "spennende" ut men for meg er det ikke mere som skal til for å ha en ypperlig kveld :)
           GOD FREDAG ALLE SAMMEN !
                         KLEM VIBEKE

  0 0

  Det er en fargetone jeg er svært svak for.... nemlig blågrønn :) Det skinner veldig igjen i interiøret her hjemme også,og hvertfall nå som lengselen mot vår er aller størst :)
   Tekstiler og stentøy i de skjønneste fargetoner hviler øynene mye på nå og det blir man inspirert av.....så i helgen har både møbler og forberedelser til konfirmasjon fått en smak av lys aquagrønn...:)

  Den gamle terrinen har jeg vært så uheldig å fått knust lokket på :(Men den kan da fint brukes til noe annet nå  også:)

  Fram med alle de herlige blånyanserte flaskene mine også nå,åååååh!Så lekre når lyset får komme til på de :)

  Har vist det før også...men se!! Tildamønsteret på stoffet ligner da veldig mye på dette gamle svenske "Anna " mønsteret ?:) Helt fantastisk synes nå jeg både tekstilet og porselenet er:)

  Så var det malingen da...joda denne fargen har jeg brukt før. Da var det sommer og sol og ytterdøra fikk ny farge ...igjen:) Jeg falt jo for fristelsen og malte døra på nytt nå i høst.... da i rød...Den blir nok ikke det igjen kan jeg herved meddele, savnet etter en lysgrå dør har meldt seg igjen...og NÅ forblir den det!!!! Lekt meg nok med farger på ytterdøra nå, dessuten kommer det jo snart en ny dør å "leke" seg med etterhvert, på det lille huset i hagen,ho,ho :) Fargen her er det Halvor Bakke som har laget ,den heter "PAROS" Fargekode : FR 1032. Lys grå aquagrønn nyanse.
  Falt jo for fristelsen å malte den skjønne grønne gyngestolen samme som døren nå i høst også....Huff!!ikke bra det der, så nå skal den tilbake til nesten samme farge som før...Tror den også skal bli foreviget slik:)
  Å jada MYE finere nå :)

  Slik så det ut i fjor sommer, med "PAROS" på ytterdøra :) Det var en fargeglad velkomst vi fikk hvertfall,hi,hi :)

  Helgen har altså gått til konfirmasjon forberedelser og inbydelsene til den store begivenheten er nå i boks :) Disse kan ikke vises ennå siden gjestene skal få rett til å se de først synes nå jeg,hi,hi:)
  Takk til alle som legger igjen en hilsen med de skjønneste ord her, til de som besøker og "liker" på facebook, så gøy å kommunisere med folk fra hele verden der inne. Fantastisk gode og rause folk:)

        Ønsker dere alle en riktig god ny uke ! Må den bli strålende for dere alle !
                        KLEMMER VIBEKE
  0 0
 • 02/11/14--09:41: Endeliiiiig !
 • Ja endelig har det blitt lengere LYSE dager, altså et helt sikkert tegn på at det går mot VÅR !
  Kjenner det gjør noe med hele meg og energien og kreativiteten er det ingen ting å utsette på nå for tiden :)))
  Roser er vel muligens en av de vakreste blomster jeg vet og elsker å blande disse vakre mot det rustikke....akkurat som her. Den gamle engelske boksen jeg har brukt her, var min alle første gamle boks....siden har det blitt noen,hi,hi. Denne fant jeg i en auksjonsbutikk i fjor.  Det var også på denne tiden at jeg fant denne gamle kurvkisten...helt "tullete" etter gamle kurver i alle former...tror jeg aldri kommer til å få nok :)


  Gamle håndbroderte monogrammer i felleskap med en vårlig rosebukett...ja vakrere og mer romantisk blir det nesten ikke for meg :))))                                    KLEMMER FRA VIBEKE

  0 0

   Så er jeg ute med en ny reportasje i Magasinet . Denne gangen tar jeg leserne med på en tur til Interiørmessen på Lillestrøm,hvor dere følgere har "vært med før" så for å gi dere litt ekstra har jeg i dag tatt med noen flere bilder fra Interiørmessa som jeg ikke har vist tidligere. Dette kommer litt lengere ned i innlegget. Ellers forteller jeg litt om hva som inspirerer meg i denne tiden og det er jo våren og dens herlige farger, som man på en enkel måte kan bringe inn i interiøret....

  Hele fire sider har de utvidet til VIBEKE DESIGN nå fremover! Fantastisk morro å se bildene sine på trykk må jeg jo bare si:)  Her er en ekstra utvidet titt fra denne inspirerende dag.....:)


  Green Gate med herlige vårlige pasteller....man blir bare glad av slike miljøer som dette :)

  Fantastiske farger !
  Maileg verden !  Helgen ligger bare her å lusker......og jada masse VELKOMMEN skal den være ! Har på følelsen at vi ses i morgen også... det er jo tross alt valentinsdag :))))
                                 KLEM VIBEKE

  0 0

  Ønsker jeg alle en strålende valentins dag der ute!!!! I bildearkivet mitt finnes mange hjertevariant bilder
  men i dag følte jeg for noe rødt og søtt å gi dere:)  Når lengselen mot sommer melder seg tar jeg gjerne et dykk i bildearkivet og disse bildene er noen av favorittene mine, jordbær er jo bare så godt og så fantastiske søte å se på synes jeg:)


  I dag har jeg begynt på et lite prosjekt på badet....kjente jeg bare MÅTTE male noe nå ,så et skap har fått en helt ny look...og det er ikke hvitt...kan jeg røpe:)))) Velkommen for en titt i løpet av helgen!


                                  KLEM & KOS FRA VIBEKE

  0 0
 • 02/15/14--10:46: Det er VÅR på badet !
 • Nå var jeg bare klar for å male noe eller rett og slett forandre på noe i hjemmet ..Og badet ble rommet som skulle få en liten "make over" med en VÅRLIG TOUCH I GRØNT!
  Et skap jeg har hatt en stund nå fikk en omgang med lysgrågrønn maling. Fargekoden får dere lengere nede i innlegget:)
  Og når man først er igang...ja da kommer inspirasjonen med...Håndkler og såper i grønnnyanse måtte få plass her nå. Alt fra Home &Cottage.

  Badet er ikke stort,men det er ganske utrolig hva man kan få plass til på et slikt lite bad.

  Små rustikke potter også fra favoritt butikken min Home & Cottage. Herlige såper med deilige dufter på et "nytt"bad gjør susen.


  Fargen på skapet forandrer seg etter lyset...her med belysningen på. Må si jeg ble heltfrelst i den nye grønnfagen...".Er det ikke noe mere jeg kan male da!? Går jeg bare å tenker nå...hi,hi
  Nytt forheng på vasken er også kommet opp i nydelige grønntone fra TILDA.

  Slik gikk jeg fram med to strøk med S3005-G80Y, så gikk jeg over med grovt pussepapir for å få den slitte "looken".
  Da skrapes den hvite underflaten og samt litt treverk fram.
                   Ganske så kult :)))  Helt til slutt har vi feiret husets lille prins som er blitt hele fem år ! Pakker ,krone og gotteri skal da en bursdaggutt ha .....:)
  Først litt godis.....også pakke!
  Nesa gikk helt i spinn med så mange gode lukter.......
  Så var pakka oppe og Elgen "Roar"...(som yngste dattera døpte den) fikk skikkelig svingst seg....ho,ho
  Åhh! det var stas med pakker og godsaker....ALT for den fantastisk gode hundevennen vår :)
  Ønsker dere alle fortsatt fine februardager !
                  KLEMMER FRA VIBEKE

  0 0
 • 02/16/14--12:29: Life in colour !
 • Tiden er nå inne for FARGER i heimen og jeg er ikke vanskelig å be på den fronten...Nei våren byr bare på de skjønneste farger og favoritten er jo blågrønn...som også har fått plass her på kjøkkenet.
  Herlig å mixe ulike blå og grønnnyanser i forskjellige elementer,som tekstiler,glass, emalje og vekster!
  Det kan være mye som passer sammen når man bare får "lekt" seg litt...:)
  Løkvekster i herlige blåtoner i patinerte krukker, et klart must nå i disse tider:)  Det stripete nettet er fra Søstrene Grene,og når det ikke er i bruk gjør det seg fint på veggen :)
  Den lille gamle svenske krakken er også kommet fram,fantastisk farge og patinering på den.

  Tekoppene i skjønn mintfarge er fra Home & Cottage. Klart man må ha slike herlige farger stående framme og ikke puttes inn i et skap. Fine ting bør synes... det synes nå jeg :)
              Ønsker alle fine lyse og gode februardager nå fremover !
                                  KLEM VIBEKE

  0 0
 • 02/17/14--23:42: Hello sunshine !
 • Utrolig hva SOLA gjør med oss folkens! Sjelden har den vært så etterlengtet som i år kan jeg kjenne:)

  Glad blir jeg også av "gladteppet"vi laget i fjor på nettopp samme tid...Var nok ganske så inspirert av sola,lyset og snart vår da også:)

  Egg og puselapper har vært med en stund hos meg, en søt kombinasjon som sier VÅR" all over the place"...:)


  Ønsker alle en FIN & GLAD tirsdag med sol på i dag også kanskje?
                                       KLEM VIBEKE

  0 0
 • 02/20/14--06:02: I sus og DUS!
 • Så er jeg tilbake etter noen virkelig pjuske dager...sånn er det å jobbe i barnehage.. man får gjerne et snev av det alle de syke små går å bærer på...og det kan faktisk være slitsomt når det ikke kommer helt ut men bare sliter på deg i flere dager...MEN NÅ altså!!! kjenner denne damen seg MYE bedre og byr på duse vårbilder og en artig sammenligning.....

  Teppet ble kjøpt på en antikkmesse for 400 kr!!!Ja det er litt av et kupp for et slikt teppe,så mye arbeid som ligger bak og like fint etter alle disse årene:) Jeg er veldig glad i det og har det fremme hele året.

  Så kommer en artig sammenligning...Jeg skulle gjøre en opprydding i bildearkivet mitt en dag og kom over noen gamle feriebilder fra Danmark. Husker vi var i en sjarmerende by og jeg som er så glad i gamle utsmykkede dører knipset i vei...:) Men når jeg så denne døren nå fikk jeg umiddelbare sammenligninger med dette heklede teppe mitt...
  Sjekk den samme dekoren som står litt ut osv.....

  Kanskje det er laget på samme tiden ? Syntes det var litt morsomt det her,og måtte vise det til dere også:)


     Akkurat nå ligger teppet til pynt i kurven under favorittmøbelet her i stua.

  Håper dere alle har fine februardager:) Her går en fin vinterferieuke mot slutten. Selv har jeg ikke hatt ferie men sparer meg litt ferie mot våren...resten av gjengen min har tilbragt noen dager i London og kommer hjem med noen overraskelser til mor...dere vet jo hva jeg blir glad for...Engelske interiørblader!!:) Så nå vet dere hva jeg skal gjøre i helgen,litt sjokolade og MASSE inspirerende blader!
  Ha det så godt alle sammen og en viktig ting vil jeg si før jeg avslutter :
  Tusen takk til alle nye følgere som ønsker å legge seg til her. Velkommen !

              Klemmer til dere alle fra Vibeke

  0 0
 • 02/21/14--22:51: Helg favoritt !
 • Når helgen kommer er det alltid ekstra godt å kose seg litt, og når vi ønsker oss litt ekstra ved frokostbordet blir det mors egen EGGESALAT!
  Man koker ca fem egg på ca 10 min. Jeg liker når ikke de blir altfor tørre. Men at plommen er heller litt bløt.Hakk opp vårløk,paprika evt purre.
  Og bland de sammen med rekene og de opphakkede eggene.
  Tilsett majones og krydre det hele med litt pepper....SÅ ENKELT og SÅ GODT kan jeg love:)                                Og så var det bare å kose seg og nyte en lang og
                                                GODHELGEFROKOST!

                                 STRÅLENDE LØRDAG!
                                          KLEM VIBEKE

  0 0

  Kan de herligste ting skje:) Slik som det gjorde for meg i går....Desverre kan jeg ikke helt dele det med dere ennå, MEN når det skjer ....ja da kan dere være rimelig sikre på at det skal DELES:)))))
  Ok... Vi får prøve å holde oss til dagens innlegg,hi,hi....og som dere ser er det stort fokus på vår ennå her :) I dag har det blitt plantet og pyntet med vårblomster her hjemme.

  Liker så godt slike rustikk grove små krukker som dette, de var på salg på Plantasjen i dag, så da var jeg ikke vond å be:)
  Oldemors gamle saftflasker som fortsatt har sin sjarmerende gamle etikett på er et herlig innslag blant alt det rustikke og blå :)

  Så søte de små løkene er...kan ikke få nok av slikt på denne tiden....  Gleder meg villt til å "flytte "ut å plante i krukker og kar når den virkelige våren setter inn.


                   Vakre små Iris, i de skjønneste farger !

  Så nå alle sammen må dere bare smøre dere med tålmodighet till vi ses igjen....og da er jeg tilbake med strålende nyheter som denne dama har drømt om leeeenge :)))

                          GOD & GLAD KLEM
                           FRA VIBEKE
   

  0 0

  Er gode ord jeg virkelig kan stå inne for, for ingen vet hva framtiden vil bringe. Jeg er nå på vei mot en av mine drømmer i livet.....
  for en ny dør har åpnet seg.....og jeg har valgt å ta det første steget inn....

  Hva drømmen går helt ut på vil dere få svar på i morgen...Et kreativt møte må til først før jeg ønsker å fortelle dere alt:) Bildene i dag er fra vår ferietur til et sted jeg alltid har hatt lyst til å besøke...Sommeren 2012 dro vi til vakre RØROS, et sted som viste seg å være langt vakrere enn jeg hadde forestillt meg. Vi var der i tre dager og i løpet av den tiden ble det mange bilder.. og som dere ser måtte jeg lage min egen lille Vibeke "touch"med en selvlaget blomsterkrans med blomster fra nettopp dette herlige sted:)))


  Da ses vi allerede i morgen og med mye mer å fortellle........
                             KLEM VIBEKE

  0 0
 • 02/26/14--22:17: Løse tråder......
 • Selv om det er en del "løse tråder"i denne deilige drømmen jeg nå skulle ut å følge....velger jeg nå uansett å fortelle hva den går ut på.....
  Det er å starte en BUTIKK ! Ja det er rett og slett dette det har handlet om helt siden lørdag....da ei fantastisk jente lenge har sett potensialet mitt med å selge maleriene mine og var villig til å hjelpe meg på vei med å å tilby et lokale til en meget fin pris....Ja da var jeg SOLGT:)))) 
   Å jøje meg som hodet har hatt nok å tenke på siden den dag,og ja jeg har vel til og med svevd en smule også,hi,hi.....Har sett det hele for meg og vet vel eksakt hvordan jeg ønsker å ha det i min lille butikk....MEN...det er altså en del løse tråder som er igjen til at jeg nå tar steget HELT UT!!!

  Drømmen bare fortsetter den og aldri har jeg vært så nær med å gjøre noe jeg virkelig har hatt lyst til å gjøre.....Helt nydelig er det å kjenne på at det nå faktisk kan gå an å drive en liten butikk :))))
  Jeg får bare si Fortsettelsen følger!!!!!

  I løpet av  disse dagene har jeg selfølgelig ikke helt klart å holde på detteog må bare si til dere som har fått vite det TUSEN TAKK for klemmer og lykkeønskninger. Disse skal jeg ta godt vare på og tar med meg alt dette i prosessen videre :)                                                                     KLEMMER VIBEKE

older | 1 | .... | 13 | 14 | (Page 15) | 16 | 17 | .... | 36 | newer