Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

You can`t use up CREATIVITY..the more you use ,the more you have....

older | 1 | .... | 12 | 13 | (Page 14) | 15 | 16 | .... | 36 | newer

  0 0

  Så kommer DEL 2 med vakre årstider som sommer, høst og vinter....og selfølgelig må vi begynne med de vakrete blomsterkvister som finnes : Eplekvister....jeg kunne ikke få nok og hadde en kvist i hver en krok...:)
  Vi begynner å "leve" masse ute og to og firbeinte NYTER!

  Jeg blir kjent med Sjoukje som driver Gammel Kjærlighet...
  og her blir mitt første møte med gamle franske skatter...Etter det har det bare tatt av og jeg er nå eier av ganske så mange vakre ting nettopp fra Frankrike :) Det nærmet seg sommerutstillingen min og i år ville jeg også selge syltetøy. Jordbær og rabarbra !

  Det ble en liten personlig Vibeke Design "touch " på de...:)
  Så kommer dagen for sommerutstillingen, og aldri har jeg sett så mye folk på noen av mine utstillinger ! Kjære tid så morro !
  All syltetøy og Rabarbrasaft vi hadde til salg forsvant på et blunk..! Tydelig at folk setter pris på slikt :)
  Vi hadde også et lite loppis i tillegg til salg av malerier, og ALT loppis forsvant det også,he,he....Neste sommer satser vi på å gjøre det samme, HELT KLART!


  Flere gamle skatter finner veien hit og i selskap med sommerens markblomster blir det bare HERLIG synes jeg :)

  Vi måtte jo også lage saft av denne kombinasjonen, jordbær og rabarbra. Fantastisk smak som ble med sommeren igjennom :)
  En gammel fransk hage gruppe tar plass i hagen, et friskt innslag ble det .
  Denne sommeren går det virkelig opp for meg at rødt og hvitt er fantastisk skjønt....og får fullstendig dilla på denne kombinasjonen. Kan altså brukes hele sommeren og til julens dekorasjoner dette.
  Jorbær er en sommer favoritt her hjemme og vi NØT:) Her lagde vi oss en av de beste desserter jeg kan få...
  Jordbær,krem,vaniljeis og kavring knust med sukker....sukk! SÅ godt:)
  Flere gamle skatter kommer inn, ting man har ønsket seg leeeenge..... Her en gammel plansje!
  Fra Sverige kom Lise med denne gamle lampen omtrent 150 år er den....KLART den skulle få "leve"videre hjemme hos oss .
  De søte røde små barneskoene er bare så herlige og gjør meg så glad...akkurat nå står de i et skap med små røde gamle nisser..... ble en fin kombinasjon det:)
  Høsten kommer med sine rognebær og herlige farger...og jeg får nok en gang kjenne på hvor mye jeg ELSKER høsten !
  Det lille epletreet vår holder nærmest på å knekke av all frukten den bærer denne høsten..
  Det ble mye eplekake og ellers mye eplespising denne høsten.
  De gamle planteplansjene inspirer til ommøblering... i en herlig rustikk stil :)
  Jeg gjør også noe ganske så "villt" denne høsten (til å være meg da...) og maler ytterdøra RØD!
  Det ble et frisk innslag og vi har vært veldig fornøyd.Meeeeen det betyr ikke at døren forblir sånn...også sier vi ikke mere om den saken,ho,ho.....Dere får bare vente å se :))))  
  All inspirasjon til dørfargen kom fra denne gamle verktøykassa...synes den har så vakker farge :)

  Jeg bare koooser meg med alt jeg kan lage ute i naturen nå..en fantastisk kreativv tid.
  Flere gamle skatter kommer inn , en vakker gammel terrin fra Gammel Kjærlighet ser dere her.

  Halloween står for døren og vi lager både kaker,gresskar og gotteri til denne dagen.Gikk helt tom for gotteri i år også og hadde mange glade barn på besøk :)
  Jeg finner noen kvister med villepler og bruker villepler i julens dekorasjoner dette året.

  Jeg prøver meg også på noe helt nytt innen naturmatriale, nemlig never stjerner. Kjempe gøy og takker så mye til søte Eli som hadde spart opp all never til meg :)
  Høst  betyr også innekos...noe jeg er veldig god på  :))))
  Helt fra tidlig oktober maler jeg og lager ting til juleutstillingen som skal være i slutten av november.

  Det ble en flott dag og mange ønsket å ta turen denne gangen også. Som de fleste vet ble også hele utstillingen utsolgt! Noe jeg satte spesielt pris på :)
  Så kommer vakre desember som jeg har gått å ventet på....og kooooser meg med alt det vakre man kan lage og nyte i denne tiden.


  Nyttårs bordet er i ferd med å gjøres klart...I kveld skal alle vi fire kose oss her hjemme, noe vi nesten alltid gjør:) Vi har jo Nure som må passes litt ekstra på i kveld, så slike dager er det godt å være hjemme.

  Alt er klart her..nå skal det bare strykes og dekkes litt så blir det vår lille nyttårsfest..:)
  Som vanlig er jeg glad i å bruke det jeg har..

  Så da brukes mine gamle gardinoppheng ringer til seviett holder og pynt jeg ellers har liggende.Duken i dag er et vakkert gammel laken med brodert monogram :)


  Så gjenstår det bare ønske alle dere GODE der ute et riktig GODT NYTTÅR! TAKK !!! For all inspirasjon dere gir og godhet dere sprer om dere . Selfølgelig har jeg som mange andre drømmer og ønsker i det nye året vi har foran oss,håper vi sammen kan dele disse inn i 2014!

                      VARM OG GOD NYTTÅRSKLEM 
                                    FRA VIBEKE
   

  0 0
 • 01/01/14--11:20: Nytt år- Nye muligheter!
 •                                               Hei alle sammen og GODT NYTT ÅR!
                                 Jeg tenker å starte det nye året med litt vinterbilder som er fra to år tilbake...det er nemlig veldig lite som minner om vinter utenfor vinduene her for tiden....Her er det stort sett vått, mørkt og regnfulle dager...MEN det kommer nok litt snø som lysner opp våre dager snart...:)
  De vakre vottene er det min flinke svigermor som har strikket...disse var mine første hjemmestrikkede votter..og skal si det har blitt fler etter dette paret. Vottegal som jeg er :)

  Den gamle kjelken er også et av mine aller første funn hos Skrot Tor. Den sto langt ,langt inni lokalet hans og fanget nyskjerrigheten min . Da jeg tok den i nærmere i øyesyn... var jeg fortapt!....Jeg måtte bare ha den og denne gangen var også mannen veldig enig...ellers pleier ikke han å være så ivrig...som meg :)


  Nure har sin egen lille strikkedress han også...Å så fin han er når han tusler avgårde i sin dress:)


  Som jeg startet dette innlegget med er det nå et NYTT ÅR og det byr på NYE MULIGHETER..
  Jeg har gått en stund med et par "drømmer i lomma"...som jeg nå i de første månedene av dette nye året skal jobbe  med...Det blir spennende og muligens litt skremmende....og selfølgelig  skal dere få være med på prosessen når den er i gang...:))))
                                GOD NY START ALLE SAMMEN !
                                    KLEM VIBEKE


  0 0
 • 01/02/14--23:00: Tro mot en stil....
 • I bildet under her oppsummerer jeg ALT jeg er tro mot i min stil.....og denne har vært med meg i mange ,mange år nå...Hvit base med en god mix av det romantiske og rustikke....der har du meg:))Nå som julen er ute av mitt hus er det altså denne stilen som dominerer i månedene fremover :)
  Gammelt sølvtøy som er arvet og loppisfunn er fortsatt endel av mitt interiør. Husker jeg helt korrekt fant jeg denne engelske tesilen for slikk og ingenting på et loppis her i byen for mange mange år siden:)
  Gamle tekstiler som folk før oss har lagt ned masse arbeid i...slutter aldri heller å fasinere meg...Helt sikkert at disse vil glede oss her hjemme i mange mange år til :)
                                       Ønsker alle en riktig riktig GOD HELG der ute !
                                                 KLEM VIBEKE
                                             0 0
 • 01/04/14--07:43: Traff meg rett i hjertet...

 • Jeg elsker strikkende ting men DESVERRE kan jeg ikke strikke selv...men som mange av dere vet har jeg min flinke svigermor som tar seg av det jeg måtte ønske...Jeg vet jeg er heldig og er svært takknemlig for alt hun lager til meg og min familie. Spesielt er jeg glad i kofter og det tradisjonelle FANA mønsteret er jeg svært svak for...er så heldig å ha hele tre kofter og NÅ et ullpledd som jeg fant før jul....og det var dette teppet som traff meg rett i hjertet !Her var det ingen nøling...dette skulle jeg spandere på meg selv gitt...:) Ja det er vel kanskje ikke direkte FANA ullteppe men det er mye inspirasjon hentet fra mønsteret i FANA. Det er virkelig vakkert og nyttig....varmere og godere teppe å tulle seg inn i på en kjølig kveld har jeg aldri hatt.

  Alle kofter er til daglig i bruk, selv om en av de er blitt litt kort..fikk "kjørt"seg litt for hardt i vaskemaskinen en dag..

  Pleddet er offwhite på den ene siden og grått på den andre...bare det er også ganske kjekt :) Like fint på begge sider synes jeg. Pleddet fant jeg på Princess.  Ja jeg koser meg med det overalt i huset jeg og for meg er det nesten som en dekorasjon,hi,hi....


  Fortsatt god helg til alle dere gode der ute!
  KLEM VIBEKE


  0 0
 • 01/05/14--07:19: Lyseblått...
 • I romjula tok jeg meg en tur til " GAMMEL KJÆLIGHET ", og jeg går jo ALDRI tomhendt derfra....:) Denne gangen ble noe lyseblått fransk gammel emaljert med hjem. Disse vårlige kvistene gjør seg godt til de lyse blånyansene på sjenken og med ett ble det plutselig  litt vår på kjøkkenet....enn så lenge..
  Ikke så ofte jeg får fram disse kvistene , de har en tendens til tørke ut...men her ser det ut som det kommer mange friske skudd :)

  Trekassen her er også fransk og heldigvis bærer den fortsatt orginalfarge i fransk gammel hvit :)


  Herlige lyse blånyanser.....en helt klar favoritt hos meg!


  Selv om vi  fortsatt har en lang vinter foran oss...flørter vi ltt med våren i ny og ne her i heimen :)))


               


                                            Ønsker alle en riktig god ny uke der ute !
  Takk for alle deres herlige tilbakemeldinger både her og på VIBEKE DESIGN gruppen på facebook. Dere er virkelig gode alle sammen:)
                                   KLEM VIBEKE                                                 

  0 0
 • 01/06/14--11:38: Da det var HVITT!
 • Siden vi stort sett har grå og mørke dager her for tiden må jeg dykke i bildearkivet mitt for å lage noen nye innlegg her på bloggen...og her er det NOK å ta av :) I dag viser jeg noen bilder av huset vårt for nøyaktig to år siden...Den gang det var vinter og alt ble deilig vinterhvitt :)

  Den gangen hadde jeg tatt et lite bjørketre og hengt mange små lykter i ved inngangspartiet...det ble et stemningsfullt innslag.
  Den gang var døren også grå.......har gjennomgått noen fargeskifter siden den gang ja :)
  Den stor lykten i bjørk er fra Home & Cottage.  Håper vi får se huset vårt i vinterdrakt i år også, heller litt hvitt og kaldt enn vått og surt sier nå jeg....
                                                 KLEM VIBEKE

  0 0
 • 01/08/14--10:09: Valgets kvaler....
 • Det å bygge et helt nytt hus kan være en utfordring for mange. Selv har vi bygd 1og et 1/2 hus...
  Det første vi bygde var et ferdighus hvor man kunne komme med et par få ønsker...I dette huset bodde vi i fem år og når jeg tenker tilbake trivdes jeg svært dårlig i det huset....det skjønte jeg helt til vi bygde dette vi bor i  idag. Ikke at dette huset er så mye større og hadde en annen standar...nei jeg tror det gikk mere på at vi  valgte en annen rom og planløsning.
  Vi bygde huset i 2001 og jeg husker jeg var ganske så redd for å låse meg fast i noe jeg ikke kunne stå for ti år fremover.....men selfølgelig klarte vi det....heldigvis er det bare et rom som fikk fliser som ikke vi er helt fornøyd med i dag..så det er jo egentlig ikke så ille:)
  En ting vi fortsatt er meget fornøyd med er denne gamle mursteinsveggen i stua. Steinene er håndplukket fra en gammel bygning som vi kledde muren med .Den gamle kakkelovnen vår måtte jo få en verdig og flott bakgrunn.


  Når man runder hjørnet inn til kjøkkenet som skimtes i bakgrunnen ,fortsetter en peis/ gruve som er helt hvit .
  Husker vi lurte på å fortsette med den gamle steinen helt rundt også men er glad vi ikke tok det valget. Synes  i dag at det er fint at  det bryter opp litt :)

  Gulvet vi valgte å legge har også vist seg å være svært slitesterkt. Det er laminat og heter fransk eik.Meeeen jeg har de siste årene hatt veldig lyst på malt tregolv......det har jeg ikke luftet for min bedre halvdel ennå for det VET jeg ikke kommer på tale....(ennå. :)))))
  Som dere vet har jeg alltid vært tro mot den gamle stilen og noe funkis stil har jeg aldri vært inne på og kommer heller ikke til å helle ditover heller. Selv om jeg kan synes mange med den stilen har det kjempe fint, vet jeg veldig godt at jeg vil beholde stilen min som den er ....og sånn vil resten av familien ha det også:)
  KREMT!!Bortsett fra at de synes mora drar hjem litt vel mye "skrot"innimellom da........:)
                                                 Ønsker alle en fortsatt fin uke,
                                           varme og gode klemmer fra VIBEKE


  0 0

  Hvert år gleder jeg meg til disse blå perleblomstene kommer i butikkene..de livner opp i denne mørke tiden vi nå er inni i og gir oss en følelse av vår ...også er det de blåtonene da....veeeeldig svak for de:)
  Ja det er små gleder....men gleder som kan gi oss MYE :)  I morgen har jeg fri og den dagen skal brukes veldig godt...blir både tur til Skrot Tor og Gammel Kjærlighet!
  Blir spennende å se om man finner noe som kan friste...er nok stor "fare "for det hi,hi :)))
                           KLEM VIBEKE


  0 0
 • 01/10/14--09:44: Nytt år- Nye skatter !
 • Hjertet mitt gjorde nesten et lite hopp når jeg fikk øye på en av dagens skatter...nemlig de gamle skøytene dere nå nettopp har sett :) Alltid ønsket meg noen gamle slitte skøyter...til pynt...jeg og skøyter hører ikke sammen på isen desverre...:) Fikk aldri dreisen på det og alltid vonde for mine brede og høyristede føtter...husker jeg sendte de andre jentene lange beundrende blikk der de kunne holde på i timesvis på isen..Nei nå henger skøyter kun til dekorasjon her hjemme :)

  Kongler og granbar er vakker vinterpynt ,her i et gammelt arvet trau og en gammel kjele. Lekkert er det også når det kommer et dryss hvit snø på dette...ryktene sier at det er meldt snø i nærmeste fremtid :)

  Den sjarmerende lampen fant jeg hos Remix Art ,såååå veldig fornøyd med den :) Skøytene fant jeg hos Skrot Tor :)

  Den skjønne kurven under er fra Gammel Kjærlighet hvor jeg også var i dag...å jada det ble noen franske skatter med hjem derfra i dag også.) I morgen skal jeg ta nye bilder for denne skjønne butikken, disse blir snart å se her på bloggen.
  Ja det var god fangst i dag og jeg ble svært så fornøyd...kjentes nyyyydelig å dra på SKATTEJAKT igjen :) Flere skatter blir å se i løpet av helgen alle sammen ! FIN FREDAGSKVELD!
                                           KLEM VIBEKE

  0 0
 • 01/12/14--09:30: Tid for forandring !
 • Lenge hadde jeg gått å sett på den store kjøpmannshylla jeg har hatt på arbeidsrommet mitt...den er da for fin å gjemmes vekk på et slikt rom...Men hvor skal jeg ha den da ? Joda det var en mulighet men det innbærte endel forandring i  stua. Heldigvis fikk vi plass og alle de andre møblene som måtte flyttes på fant seg godt til rette på sine nye plasser..faktisk kom enkelte møbler mer til sin rett nå:) Det får dere se lengere ned i et ganske så langt og rikt på bilder innlegg i dag..:)

  Kjøpmannshylla er stor og har masse plass til TING...og jeg har masse TING så her var det bare å fylle opp! Bare kooooste meg her kan dere tro :) Stolen foran er et av mine siste funn hos Skrot Tor...den skulle bli hvit men jammen fikk mannen min overtalt meg der gitt...klart den er mye finere slik og bryter det hele opp med sin opprinnelige farge.
  Skapet som sto her før, altså favorittskapet mitt kom virkelig til sin rett på sin nye plass synes jeg :)
  Dette skapet fant jeg på FINN for noen år siden ,den gang var det rustrødt og så meget tragisk ut....men med utallige strøk med hvitmaling synes jeg det er et praktmøbel til 1000 kr som jeg mått gi den gang...:) Noen ganger er man HELDIG :)))  Det ble en laaaaang titt dette her...ho,ho... sånn kan det gå  når man fryder seg over litt ommøblering :) Ønsker alle en strålende ny uke der ute !
                                                           KLEM VIBEKE


  0 0

  En ny liten hvit detalj har fått plass på vårt lille hvite bad...en gammel liten fransk såpekopp!
  Svak for gammel emalje som jeg har blitt måtte den bli med hjem fra Gammel Kjærlighet.

  En annen svakhet er "puselabber", selv om det er lenge til vi kan se de ute har jeg kjøpt meg noen på Mester Grønn som kan glede oss heeelt til den virkelige våren kommer :)
  Klart jeg bare elsker slik dekor...jo mere snirkler jo bedere :)
  En hvit og grå stråmønstret gammel kanne er da også meget dekorativ med de skjønneste puselabber... også fra Gammel kjærlighet. Så har virkelig Kong Vinter kommer på besøk her i Telemark også, det bare snør....og snør og snart har vi nok en slik vinter som vises på det gamle postkortet under her :)
                                        

                                                            KLEM VIBEKE

  0 0
 • 01/14/14--22:19: Lag deg selv en vakker dag !
 • Å plutselig kom lyset sammen med all snø vi har fått...synes det er helt nydelig at dagene blir lengere lysere også....Det betyr mere energi og kreativitet til å ta bilder for meg :) I dag blir det et" litt av hvert" innlegg
  med fokus på gjenbruk :) Som alt dere ser på bildet over her er altså ALT  gjenbruk...ja ikke eplene da...de er riktignok fra før jul med siden de ikke skal spises er de fullt bruklig som dekorasjon i den flotte gyllene fargen de har fått.

  "Lag deg selv en vakker dag "...ja det er kanskje ikke så lett bestandig, men jeg prøver å leve litt etter nettopp denne:)
  Hva som gjør dagen vakker kan være så mangt men for meg er det godt å gjøre ting som gjør andre og meg selv glad...I jobben min med de små er det ganske så lett , de fryder seg ofte over de små ting...vi har masse å lære av de...
  I den gamle kurvstolen ligger en pute trukket i striesekk.Slikt fryder JEG meg over og synes det er virkelig rustikk og fint med slike tekstiler. De er vasket på 40 grader og blir virkelig fine etter en runde i maskinen. Hvor jeg fant de får dere se bilde av lengere nede.

  Strisekker kan brukes til mangt fra duk,putetrekk og som pynt i den gamle sinkbøtta her...det gjør det litt spennende på en måte..
  Så skal dere få se hvor jeg fant de, ja det er skikkelig dokumentert også ...:) I høst var jeg innom REMIX ART i Skien og under besøket traff jeg på en journalist og fotograf fra bladet Samler og Antikkbørsen. De ville gjerne se hva jeg hadde kjøpt og ville vite hva jeg skulle bruke det til. Ja så ble det et bilde da vettu og selfølgelig var jeg mer enn glad i å fortelle hva jeg skulle bruke det til :)

  Skikkelig kult og spennende miljø er det på Remix Art, de er virkelige flinke og har en helt spesiell sans for det det gamle..:)
  Ja bokesdilla som jeg har er også denne blitt endel av min samling, så herlig farge og patina på.. Den bare venter på blå små perleblomster skal sette seg oppi...:) Min gode nabo som også har stor sans for det gamle hadde denne i sin samling, som jeg var så heldig å få kjøpt :) Har blitt mange flotte bokser og andre funn hos den kar`n...blir vel snart en tur å kikke litt igjen ,ho,ho :)
  Halmstjerna kjøpte jeg til jul og jeg klarer ikke å legge den bort ennå... Den gjør seg så flott på den gamle dørlemmen jeg har på veggen.
  Ja dere har vel sett de søte små fanavottene gjennom hele innlegget her ? De er jeg så glad i og har en spesiell historie med seg... De fikk jeg tilsendt fra min gode blogg venn Camilla til påske i fjor. Hun ville at jeg skulle ha de og kjøpte de på sin første basar da hun var ei lita jente. En skjønn tanke og gjerning fra denne damen...igjen..Hun er bare GOD :)  Ja skal si jeg "bjuder"på lange innlegg her for tiden,ho,ho....Sånn går det når lyset endelig KOM!!
  Kjære alle sammen TAKK for alle hyggelige tilbakemeldinger:) Dere er bare GODE og gjør min dag VAKKER :)
                                                      KLEM VIBEKE

  0 0

  I dag fant jeg noe som har vært med meg en laaaang stund...Det er bare det at de har ligget i en skuff og mange ganger har jeg tenkt "Nei, de trenger jeg ikke lengere, er de egentlig fine? Nei.....jo.... ? osv....MEN så fant jeg disse tøyserviettene i nydelig blå  på Home & Cottage i dag og plutselig kom jeg på hva jeg hadde liggende der langt inni en skuff som ville passe...:)
  Disse håndlagede keramikk serviettringene fikk vi til vårt bryllup for hele 18 år siden og har ALDRI vært i bruk før i dag......Tenke seg til og i dag syntes jeg de bare var SKJØNNE...Rart det der at man plutselig "ser" noe ved ting man har hatt så lenge liggende.De kom til sin rett med disse tøyseviettene på denne dag de..:)


                        Skal si jeg i dag er glad jeg ikke kvittet meg med de....:)


  Ikke mye jeg har fra tidlig 90-tallet...men nå skal disse få bli :)))
  Fortsatt SNØR det store mengder her på denne kanten av landet...og det begynner virkelig å bli MYE.. Slik skal det holde på i flere dager til.....det blir nå spennende å se hvor mye vi får tilslutt...Her sender Nure og meg en GOD HELG hilsen til dere alle ! KLEM VIBEKE
  0 0

  Er fargetonene på kjøkkenet akkurat NÅ.....
  men ikke overalt i huset er det slik....neida i gangen er det vårlig og grønt....Den følelsen jeg har skapt der nede er den følelsen jeg vil gi lysthuset vi skal lage til sommeren :) Bildene kommer litt lengere nede i innlegget her..Myrteltreet jeg viser her er nytt og gjør seg godt i den gamle brødboksen. En striesekk er lagt rundt og gir det hele en rustikk "piff"!
  Tenkte at de gamle arvede glassene skulle få stå ute å lufte seg litt...og samtidig få vise seg litt fram på et fat...Alt for ofte puttes slike ting inn i skap og man glemmer at man har slike vakre ting stående..

  Så var det den vårlige og rustikke gangen med vårløker i krukkene...Å jeg bare gleder meg til de spretter ut ! Jeg er nå blitt en samler av små terakottakrukker med patina...Tenker å fylle opp et skap av slike i mitt lysthus som er under planlegging. Kjenner det bare kiler i magen bare ved tanken :) Gleder meg til å dele HELE prosessen med dere...bare tenk når vi skal ut å jakte på gamle vinduer og dører som skal pryde dette lille hus...:))))))


  Det er bare noe koselig over slike knopper og løker i slike krukker synes jeg....og jeg vil ha MANGE!


  Grønnnyanser som dette gjør meg bare GLAD derfor er det fint å ha det i inngangen...slik at det er det første man ser når man kommer inn i huset...:) Skal si det er kontraster her i går`n...full vinter ute og VÅR på full fart inne inne :))))
                              KLEMMER VIBEKE

  0 0
 • 01/19/14--13:02: Ikke helt klar....likevel !
 • Før jul gikk jeg med store planer om å gjøre noe nytt her i stuen...det skulle tapetseres!! Jeg ville ha noe nytt, og fant tapeten jeg ville ha...MEN så fikk jeg "kalde føtter"og har foreløpig kommet fram til at jeg rett og slett ikke var klar...likevel:) Jeg har vært veldig fornøyd med fargen som heter DUBLIN den har gitt en ro mot den ellers hvite stuen,kanskje den kom enda mere til sin rett etter ny møblering ..? Hvem vet?..Men jeg har nå lagt denne planen på is. Så får vi se hva som skjer......:)

  Jeg er som mange andre veldig glad i å tenne lys og da i klare glass som jeg viser her....

  Disse lysestakene har vært med meg en lang stund men har underveis gjennomgått en liten "make over". Før var de messingfarget men her har de fått noen strøk med samme farge som veggen og blitt pusset med grovt sandpapir etterpå... Slik fikk de videre liv i stua:)
  Store glasskrukker kan fint brukes som lyslykter også. I helgen fant jeg den minste glasskrukken her på Søstrene Grene til en meget billig penge...tror det kan bli flere.....Jeg kan bare ikke få nok av slikt...:)

  Så er vi klare for en ny uke og etter det store snøfallet vi har fått her, gir det oss lysere og "lettere"dager...ÅH!Jeg kjenner det gjør godt :))))
  Ønsker alle en riktig god ny uke der ute og ønsker også alle nye følgere hjertelig velkommen !
  Så fantastisk at så mange vil følge med her,der varmer et Vibeke hjerte det :)

                         KLEMMER FRA VIBEKE


  0 0
 • 01/21/14--11:58: Grønt i hjørnet!
 • Nei nå MÅTTE jeg bare ha litt grønt på kjøkkenet !

  Derfor spanderte jeg på meg noen herlige GRØNNE velduftendeurter i dag !Alt stående oppi den gamle skjønne patinerte skuffen....:) I en fantastisk grønntone den også !
  Skuffen fant jeg (igjen)... hos min gode nabo i hans lille skattehule,he,he...Kjekt med sånne naboer:))Den har vært brukt til masse rart og i dag fikk den selskap av urter:)

  Den gamle franske kannen er fra Tre Engler og fatet bak her er fra Gammel Kjærlighet.
  Den gamle rustikke vekten er et funn på Skrot Tor . Kan tro jeg ble glad når jeg fant den :)
  Til helgen venter nye skattejakter....det er nemlig Brukt og Antikkmesse her i Porsgrunn...Her finner jeg ALLTID noe og gleder meg stort allerede :) Fortsatt god uke alle sammen !

                       KLEM VIBEKE


  0 0

  Denne helgen skal jeg på min første interiørmesse på Lillestrøm, det bare ble sånn plutselig bestemt siden jeg fikk en veldig hyggelig invitasjon av en god god venn . Så her blir det MYE inspirasjon i vente med VÅR/ SOMMER som tema...kjære tid! Skal si det blir spennende og ikke minst koselig å dele en slik dag med en god venn:)

  Det betyr jo ikke at jeg dropper Antikk & Bruktmessa på lørdag....Åh!!Nei her blir det i pose og sekk heeeele helgen...Jeg kaller det DRØMMEHELG jeg  :))))

  Gleder meg til å komme tilbake her med masse inspirasjon fra en meget innholdsrik helg...for kamera skal få være med der det skjer.....:)
  Fryder meg bare over følgertallet som stiger her om dagen, kjære alle sammen TUSEN TAKK !
  Mange av dere har nok funnet veien hit via en stor blogg i USA som nylig lagde et innlegg om Vibeke Design,så glad jeg ble når jeg oppdaget dette :) Innlegget kan du se her: http://www.savvysouthernstyle.net/2014/01/think-outside-box.html

   Vi ses snart alle sammen ! Må dere alle ha fantastiske januardager!
                               KLEM VIBEKE

  0 0

  Det spøkte jo litt for denne turen til Interiørmessa på Lillestrøm for meg...siden formen ikke var god torsdag...Men under natten kom dama seg her å fikk reist til herlig VÅRINSPIRASJON en snøfyllt fredag :) DET var nettopp det jeg trengte og ideene har stått i kø inni hodet mitt siden,ha,ha...
  Velkommen for en titt du også,her er noen av mine hovedinspirasjoner !
  Fantastisk stand og jeg ville hatt ALT sammen !


  Åååå som jeg ønsket å kjøpe med noe hjem....som denne ! Men da må man kjøpe stort for å få lov ,og jeg som ikke har butikk kan ikke handle på denne måten..DESVERRE! Men nå har jeg jo sett hva de ulike levrandører har så da er det bare ut å jakte :)EN glede er at denne herlige grønn nyansen er fortsatt en hit i vårens farger!

  Så et sted hvor inspirasjonen virkelig satte seg i hodet på meg.....sjekk veggen i bakgrunnen her..
  Ser du stripene i lyseblått og hvitt ? Joda det er DET stua vår skal få nå:)))))))

  Det var akkurat inspirasjonen til å finne ut hva jeg skulle gjøre med veggene som jeg har tenkt så lenge på...:)

  Vakre tekstiler i blått som blir min vårfarge! I selskap med GRØNT så klart!!

  Etter dette besøket går jeg bare å ønsker meg et sitrontre.....Har du sett for et lite tre av ren glede:)


  På min absolutte favoritt stand NORDAL fikke jeg ikke tatt blider...tror jeg var helt i annen verden av alt det vakre å se på så kamera glemte jeg helt da...angrer jeg på nå,filler`n!
  Men som dere ser fantastisk mye inspirasjon og virkelig vakre stander med utrolig masse hyggelige folk:) Vi hadde en super dag som ga oss nettopp det vi alle var ute etter: DEILIG VÅRINSPIRASJON !

                      KLEMMER VIBEKE


  0 0

  Kan man se tilbake på en helg full av inspirasjon og skattejakter som har vært meget heldige :)
  Jeg drar ofte på brukt og antikkmesser uten å vite helt hva jeg er ute etter...jeg begynner jo å få litt av hvert her hjemme så man er kanskje litt mere kresen nå...Men denne gangen fant jeg en gammel sinkbalje i en litt mindre størrelse,som gjør seg veldig fint på en sjenk eller stol som vist her :)
  En virkelig søt sak som sikkert blir ofte å se her :)


  Gamle putevar med monogram er jeg svært svak for...og kom selfølgelig over noen som fikk bli med hjem.
  Å jeg elsker bare løker på denne måten, så dekorative og rustikke på samme gang.
   Et danskt vakkert fat ble også med hjem,kjente jeg likte fragenyansen og den enkle dekoren....selv om jeg egentlig har NOK av slike nå.....
  Blått og grønt på kjøkkenet nå i stentøy og tekstiler..  Flere skatter blir å se i kommende uke og det er fortsatt skatter i herlig BLÅ kan jeg love :)

  Ønsker alle en strålende ny uke !KLEM VIBEKE

  0 0
 • 01/27/14--10:55: Et hjørne full av GLEDE!
 • Ja det er nettopp det jeg føler når jeg står å vasker opp om dagen...at jeg har skapt meg et lite hjørne full av glede og inspirasjon! Hva som skulle til var litt blått...litt gult...og litt grønt ! Så gikk det jeg kanskje synes er mest kjedelig her i verden....litt lettere og ble litt mere lystbetont :))))
  En av mine blå skatter fra helgens bruktrunde var nettopp dette gamle emaljerte litersmålet som løkblomstene står i....helt fantastisk farge som fanget min oppmerksomhet med engang :) En slik hadde jeg aldri sett før, så det var ekstra gøy å få med den hjem :)
  ÅH! Disse fargene er som energibomber altså...Dennne lille emaljerte bollen er også et lite funn fra helgen.  Deilig er det å å omgi seg med slikt når snøstormen herjer som verst utenfor kjøkkenvinduet...
  GLAD ny uke alle sammen ! KLEM VIBEKE

older | 1 | .... | 12 | 13 | (Page 14) | 15 | 16 | .... | 36 | newer